Aleksander Barkov jr. NHL:ssä

  • 1 466 548
  • 4 237

Kilimaisteri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Ottamatta sen enempää kantaa Selänne vs Barkov-vertailuun, ovatko esimerkiksi Jonsthan Marchessault, Brad Richards, Justin Williams ja Claude Lemieux selvästi Selännettä parempia pelaajia, kun ovat voittaneet Conn Smythen?
Richards, Williams ja Lemieux kyllä ovat. Marchessaultista en ole ihan niin varma. Noilla muilla on kaikilla kaks kannua tai enemmän, ja Conn Smythe päälle. Teemu on ihan eri kategorian poju näihin verrattuna.
 

palle fontän

Jäsen
Suosikkijoukkue
RDS
Richards, Williams ja Lemieux kyllä ovat. Marchessaultista en ole ihan niin varma. Noilla muilla on kaikilla kaks kannua tai enemmän, ja Conn Smythe päälle. Teemu on ihan eri kategorian poju näihin verrattuna.

Kyllä näistä kaikista neljästä voi ihan hyvin keskustella, että ovatko olleet pleijareissa parempia pelaajia kuin Selänne? Williamsilla ainoana Selännettä huonompi pistekeskiarvo, mutta mr. Game Sevenillä onkin 15 pistettä pelaamassaan 9 seiskapelissä.

edit: Eikö tämä ollutkaan T88mun ketju?
 

Evolving

Jäsen
Näin ne kriteerit eroavat eri ihmisillä. Selke on tuplasti RakettiRikun arvoinen, Conn Smythe on kymmenen kertaa Hartin ja neljäkymmentä kertaa RakettiRikun arvoinen, joten Barkov johtaa tätä ämpärikisaa jo 4-1, ja mahdollisella Conn Smythe -voitolla lukemat olis 44-1 ja Stanley Cupit tasan. Eli Barkov voittaa jo selvin numeroin, ja skodakuppien pisteillä ei ole tässä keskustelussa mitään merkitystä koska Conn Smythe nollaa ne.

No hyvin keksit päästäsi arvoja. Selänne silti olympialaisten kaikkien aikojen pistepörssin kärjessä, NHL:n tulokaskauden maaliennätys, 3x maalikuningas, 41-vuotiaana joukkueen sisäisen pistepörssin voitto, eniten pisteitä suomalaispelaajista, tähdistökentälliset x4 + tietenkin Stanley cup. On epätodennäköistä, että Barkov tulee savuttamaan näistä muuta kuin maksimissaan Stanley Cupin.Ja, jos sen lisäksi repisi Conne Smythin, niin se ei millään riitä ylittämään sitä työtä minkä Selänne on tehnyt 20 vuoden aikana. Puhut nyt yhdestä tier 1 kaudesta tier 2 pelaajan uralla ja minä puhun tier 1 pelaajan tier 1 urasta.

Saa olla tiukasti barkovlasit silmillä, jos yhden kauden saavutukset nostaa 40x arvoa :D

Hart -keskustelu Barkovin kohdalla on vähän huvittavaa niin hyvä pelaaja kuin hän onkin. Jos häviät hyökkääjänä 64 pistettä pistepörssin voittajalle niin on aivan turha edes ajatella sitä keskustelua.

Conn Smythe -kisa voisi olla kannun jälkeen tiukka, koska siinä olisi ainakin omista Tkachuk sekä Bobrovski kovina haastajina.

Tämä. Onhan toi Conn Smythe vähän kyseenalainen Barkoville, kun Tkachuk naputtelee eniten pisteitä ja ollut muutenkin pelienkin ulkopuolella se joka on ollut äänessä ja luonut viihdettä ja joukkuehengen nostatusta.

Viimeisin tämä:



 

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
Tkachukin pistesaldon ja johtajuuden vetäminen tähän keskusteluun kertoo argumentoijan todellisen tason. Argumentoija vetää puhtaasti text-tv:n kautta tätä showtaan. Selittää sen, miksi kommentit aiheuttavat näinkin paljon myötähäpeää.
 

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
Crosbyhan siellä oli ylivoimaisesti turnauksen paras pelaaja
Tämä nyt on aika kova väite, kun ottaa huomioon että Crosby taisi olla suht unessa johonkin välieriin asti. Toki sitten kun kultamitaleita alettiin ratkoa niin Crosby heräsi, mutta eihän nuo Sotshin olympialaiset nyt mitään erityisen kovaa näytöstä Crosbylta olleet.

Kanada toki pelasi muutenkin aika tylsää prosenttikiekkoa nuo kisat läpi, siellä jyrättiin materiaaliedun turvin täysin laskelmoitu olympiakulta. Ei se toki väärin ole, voitostahan tuolla pelataan.
 

Kiekoton Mies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit ja Alasarjat sekä suomalaiset maailmalla
Valitettavasti vaikka Barkov voittaisi vielä Conn Smythen ja Stanley Cupin ja pelaisi samalla tasolla uransa loppuun, niin ei silti pääsisi Selänteen edelle. Selänne on jo niin paljon Barkovia edellä maajoukkuetilastoissa, että ei Barkov yksinkertaisesti enää kerkeä ottaa häntä kiinni, jos mietitään koko uraa suomalaispelaajana.

On myös epätodennäköistä, että Barkov pelaa yli 40-vuotiaaksi tai, että hänen ppg tuosta enää nousee.

Jotta Selänteen voi päihittää kaikkien aikojen suomalaispelaajana tulisi pelata tier 1 tasolla maajoukkueessa ja NHL:ssä uran alusta lähtien. Toistaiseksi on epävarmaa saako Barkov nykyisellä tasolla ja tahdilla paikkaa Hall of Famesta.


Sä olet kyllä aika hauska kaveri näiden sun ajatuspäätelmiesi kanssa. En tiiä onko tää susta hauskaa, mutta musta tätä on kyllä aika hauska lueskella. Uskoisin sullakin olevan hauskaa trollailla, mutta voithan toki olla näissä aivan tosissasi. En tiedä ja ei se mitään.

Jos siis meillä on pelaaja, joka pelaa koko uransa voittavaa kiekkoa NHL:ssä ja ei tämän vuoksi voi edustaa kovin useasti maajoukkueessa, niin silloinko ei voi olla kaikkien aikojen suomalaispelaaja?

Ja ei, en sano että Barkov olisi kaikkien aikojen suomalaispelaaja, vaan tuo oli ihan yleinen kysymys. Näillä standardeilla ei voi mun mielestä arvioida pelaajan tasoa jos ei kertakaikkiaan vain ehdi pelaamaan maajoukkueessa. Mutta toki tapansa kullakin.
 

Kilimaisteri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
No hyvin keksit päästäsi arvoja.

Juu, kyllä minä saan ihan ite keksiä millä kriteereillä pelaajia arvostan. Onpas nyt varsin kummallista että sellaisesta keksimisestä aletaan kritisoimaan, kun..

Puhut nyt yhdestä tier 1 kaudesta tier 2 pelaajan uralla ja minä puhun tier 1 pelaajan tier 1 urasta.
..tämä on ihan päästä keksittyä höpinää, kun ei sillä sun tier1-pelaajalla niitä tier1-kausia ole kuin kolme-neljä, ja muut ovat todella kaukana omastasi ja Athleticin määritelmästä siitä mikä on tier1-pelaaja.
 

Evolving

Jäsen
Tkachukin pistesaldon ja johtajuuden vetäminen tähän keskusteluun kertoo argumentoijan todellisen tason. Argumentoija vetää puhtaasti text-tv:n kautta tätä showtaan. Selittää sen, miksi kommentit aiheuttavat näinkin paljon myötähäpeää.

Mä olen tänään laittanut seitsemän viestiä tähän lankaan joissa on ollut täynnä sitä kuuluisaa tilastoa, faktaa ja analyysiä. Päätit kommentoida sitten sitä yhtä osaa joka ei sisältänyt tilastoja vaan ikänä kuin pienen kevennyksen päivän päätteeksi, kun lähes kaikki mahdolliset tilastot aiheesta oli jo käsitelty. Kertoo varmaan enemmän sinusta.

Katotaas sun viestit tänään tähän ketjuun:

Mulla on sisäpiirin tietoa aiheesta. Hyvä ystäväni Matt Tkachuk sanoi, että Sasha on maailman paras jääkiekkoilija tällä hetkellä.

Kannattaisi ehkä ottaa pää pois perseestä, niin näkisi peliä eikä sen oman persläpensä. Ymmärrän Selänteen fanituksen, mutten Barkovin dissausta.

Upeeta argumentointia!

Miten musta tuntuu, että projisoit tuon myötähäpeähommasi ja argumenttien loppumisesi kanssa. Jos viestien taso on tätä luokkaa, niin ehken itse olisi ensimmäisenä puhumassa "argumenttien todellisesta tasosta" :D
 

regularflex

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Barkov on huikea pelimies, mutta kaikkien aikojen suomalaispelaajaksi on vielä matkaa. Teemu ja Jari olivat läpi pitkän uransa eliittipelaajia NHL:ssä. Selänne on "Era adjusted" maaleissa NHL:n sijalla 5. The Athletic nosti listauksessaan Selänteen NHL:n kaikkien aikojen listalla sijalle 23.

NHL & WHA Career Leaders and Records for Adjusted Goals | Hockey-Reference.com ja NHL99: Teemu Selanne's record-setting rookie season was all flash ... and substance

Kurrilta puolestaan 5 cuppia ja yli 100 maalia pleijareissa ovat sellainen työnäyte, että vielä tämä meidän uusi supersukupolvi saa mennä kyykkyyn näiden sankareiden saavutusten edessä.

Toivottavasti Barkov, Rantanen, Heiskanen & co. kuitenkin pelaavat vielä sen +10 kautta menestyksekkäästi änärissä, jotta saadaan 2040-luvulla vääntää täällä eri nimien kuin Teemun ja Jarin osalta kaikkien aikojen suomalaiskiekkoilijoista.
 
Barkov pelaa juuri nyt uransa parasta kiekkoa ja uskaltaa sanoa saavuttaneen niin sanotun primensa pelaajana. Jos mietitään puolustajan perspektiivistä niin eihän tuon parempaa pelikaveria voi olla, toimii ajoittain kolmantena puolustajana ja paikkailee omassa päädyssä pakkien virheitä sekä tarjoaa itsensä jatkuvasti vapaaksi pienille siirroille. Lähes täydellinen pelaaja molemmissa päissä kenttää, tukipelaajana sarjan ehdotonta eliittiä. Tunnollisuus puolustusalueella näkyy väkisin hyökkäyspään tehoissa, eikä Barkov varasta tippaakaan puolustuspelaamisesta.

Jos NHL:ssa jaettaisiin niin sanottuja kolmossyöttöjä niin uskaltaisin väittää Barkovin majailevan melko korkealla tuolla listalla. Barkov on todella usein merkittävässä roolissa maaliin johtaneessa tilanteessa vaikka se ei läheskään aina pistesarakkeessa näy. Barkovin merkitys pelin kulkuun on monesti massiivinen. Enkä yhtään ihmettele että pelaajat nimeävät häntä kaudesta toiseen sarjan aliarvostetuimmaksi pelaajaksi.

Loppupeleissä jääkiekko on viihdettä ja maksava yleisö tarjoaa lystin. On sanomattakin selvää että Connor McDavid on selvästi säihkyvämpi sekä sähäkämpi pelaajana. Tai joukkuekaveri Matthew Tkachuk kerää isoimmat otsikot sekä mediahuomion itseensä, myös pistesarake on yleensä pulskempi. Silti väitän että Tkachuk ei lopulta ole yhtä tärkeä pelaaja joukkueelleen mitä Barkov on. Tai McDavid ei ole yhtä hyvä omalla puolustusalueella puolustaessa kuin Barkov on.

Suuri yleisö tuskin kiinnittää erityistä huomiota Barkovin lukuisiin pieniin peliä edistäviin tekoihin kaukalossa. Lajiyhteisö sitä selvästi osaa arvostaa kanssapelaajia myöten, ainakin äänestystuloksista päätellen.
 
Viimeksi muokattu:

RexHex

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL
Vaikka olen ketjun viestit lukenut, niin mietin mistä helvestistä tämä keskustelu on nyt lähtenyt rönsyilmeimään?
hämärä muistikuva itselläni, että joku sanoi Barkovia parhaimmaksi suomalaispelaajaksi ikinä ja siitä sitten nyt ollaan päädytty vertailuun Selänne vs. Barkov?
 

Jippo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Yksi tapa vertailla pelaajia toisiinsa on ajatusleikki, miten kentällinen Barkoveja menestyisi vaikka kentällistä Selänteitä / viittä McDavidia / Bobby Orr -kvintettiä vastaan. Maalivahdiksi ei laitettaisi kloonia, vaikka olisikin hauska nähdä miten kuusi Hasekia tai Patrick Roytä pärjäisi.

Uskon, että aika hyvin menisi Sasha-kentällisellä ketä vaan näitä vastaan. Kuka sitten ois kaikkien aikojen paras tällä mittarilla, varmaan se Fedorov / Orr -kategorian pelaajista löytyisi?
 

Alejandro

Jäsen
Yksi tapa vertailla pelaajia toisiinsa on ajatusleikki, miten kentällinen Barkoveja menestyisi vaikka kentällistä Selänteitä / viittä McDavidia / Bobby Orr -kvintettiä vastaan. Maalivahdiksi ei laitettaisi kloonia, vaikka olisikin hauska nähdä miten kuusi Hasekia tai Patrick Roytä pärjäisi.
Ei tässä mitään ajatusleikkiä tarvitse. Testi olisi helppo toteuttaa NHL-videopelissä. Viisi Barkovia viittä Selännettä vastaan ja antaa algoritmien näyttää kumpi joukkue voittaa.

Nyt joku pleikkarin omistava palstatoveri voisi päästä historiankirjoihin. Saataisiin totuus selville.
 

Largo

Jäsen
Selänne on jo niin paljon Barkovia edellä maajoukkuetilastoissa, että ei Barkov yksinkertaisesti enää kerkeä ottaa häntä kiinni, jos mietitään koko uraa suomalaispelaajana.
Huoh, aika epäreilu vertaus jälleen kerran. Sä otat vertauksena tilastoja, mihin Barkov ei ole urallaan pystynyt osallistumaan. Ja edelleen, ollaan NHL-osiossa, täällä ei karjala-lippikset ala mesoomaan. Ihan sama kuinka paljon pisteitä Selänteellä on Suomi-paidassa. Jätä maajoukkue-tehot, jätä yli 40-v tehot kokonaan pois. Ei Barkov voi pärjätä niissä, kun hän on 28-vuotias ja ei ole päässyt osallistumaan maajoukkueessa samaan tapaan kuin Selänne. Ja edelleen, kukaan ei ota mitään Selänteeltä pois! Ja itse vielä myönsit ettet ole nähnyt kauheasti Barkovin pelejä joten ehkä kannattaisi katsoa niitä pelejä, eikä vain huudella täällä ilman mitään tietoa. Tilastoista voi aina päätellä Selänteen olevan parempi, mutta jos ei vaivaidu katsomaan Barkovin otteita jäällä, kannattaa ehkä hiljentyä ja katsoa.
 

Majoneesi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikki voijjaan tuhota
Vaikka olen ketjun viestit lukenut, niin mietin mistä helvestistä tämä keskustelu on nyt lähtenyt rönsyilmeimään?
hämärä muistikuva itselläni, että joku sanoi Barkovia parhaimmaksi suomalaispelaajaksi ikinä ja siitä sitten nyt ollaan päädytty vertailuun Selänne vs. Barkov?
Äläs nyt, hyvin rullaa keskustelu!

95 pinnaa laittaisin pesunkestävälle trollille, 5 pinnaa jätän keskustelutavalle, jossa on vain yksi (minun!) totuus.
 

mesag

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Olisi yksi pyyntö kanssakeskustelijoille, jos kuukauden vanha käyttäjä tulee pelkästään provoamaan yhteen ketjuun, niin voisiko jättää huomiotta. Ei oikein ignorekaan auta, kun kaikki viestit ovat käytännössä vastauksia tähän. Mieluusti lukisin muutakin kuin tätä turhaa väittelyä tässä ketjussa, jossa yksi käyttäjä vain heittää rapalaa toisen perään.

Ei sillä, onhan tässä tullut opittua uuttakin. Mielestäni myös Selännettä ja Barkovia vaikeahko verrata, toinen aikakautensa parhaita maalintekijöitä, toinen aikakautensa parhaita kahden suunnan senttereitä. Molempia tarvitaan voittamiseen, mutta ehkä näkisin Barkovin roolin olevan tärkeämpi, sillä tuon roolin pelaajat antavat selänteille ne vapaudet ja mahdollisuudet pelata vahvuuksillaan (kuten Barkovin rinnalla uransa parhaat kaudet pelanneet, mm. Dadonov ja Reinhart).
 

Evolving

Jäsen
Olisi yksi pyyntö kanssakeskustelijoille, jos kuukauden vanha käyttäjä tulee pelkästään provoamaan yhteen ketjuun, niin voisiko jättää huomiotta. Ei oikein ignorekaan auta, kun kaikki viestit ovat käytännössä vastauksia tähän. Mieluusti lukisin muutakin kuin tätä turhaa väittelyä tässä ketjussa, jossa yksi käyttäjä vain heittää rapalaa toisen perään.

Ei sillä, onhan tässä tullut opittua uuttakin. Mielestäni myös Selännettä ja Barkovia vaikeahko verrata, toinen aikakautensa parhaita maalintekijöitä, toinen aikakautensa parhaita kahden suunnan senttereitä. Molempia tarvitaan voittamiseen, mutta ehkä näkisin Barkovin roolin olevan tärkeämpi, sillä tuon roolin pelaajat antavat selänteille ne vapaudet ja mahdollisuudet pelata vahvuuksillaan (kuten Barkovin rinnalla uransa parhaat kaudet pelanneet, mm. Dadonov ja Reinhart).

Outoa kutsua provoamiseksi oman mielipiteensä puolustamista. Olisi ehkä sitten vähemmän provoamista, jos kaikki olisi samaa mieltä ja väitteitä kuten "barkov on kaikkien aikojen paras suomalaispelaaja" ei kyseenalaisteettaisi.

Omasta mielestä tässä on ollut hyvää keskustelua, koska onhan tuo hyvin subjektiivista, että millä perusteella se eliittitason pelaaja määritellään. Ja, että onko vaikka Conne Smythe kovempi saavutus kuin kolme maalikuninkuutta. En itsekkään voi täysin suoraa vastausta näihin antaa joten siksi on hyvä kuulla perusteluja suuntaan ja toiseen.

Esim. jos nyt kysyisin asiaa jota olen miettinyt eli: onko Barkovin uralla potentiaalia HoF-nimitykseen kehityskaari huomioiden vai tarvitaanko siihen esimerkiksi Hart, Conne Smythe tai Stanley Cup, niin se ei ole provoamista.
 

larzzon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ukraina
Yksi tapa vertailla pelaajia toisiinsa on ajatusleikki, miten kentällinen Barkoveja menestyisi vaikka kentällistä Selänteitä / viittä McDavidia / Bobby Orr -kvintettiä vastaan. Maalivahdiksi ei laitettaisi kloonia, vaikka olisikin hauska nähdä miten kuusi Hasekia tai Patrick Roytä pärjäisi.

Uskon, että aika hyvin menisi Sasha-kentällisellä ketä vaan näitä vastaan. Kuka sitten ois kaikkien aikojen paras tällä mittarilla, varmaan se Fedorov / Orr -kategorian pelaajista löytyisi?
Onneks jääkiekko on kuitenkin joukkuepeli, jossa melko kapean osaamisen roolipelaajakin voi olla hyödyksi joukkueelleen, eikä kaikkien tarvitse olla mitään 200 jalan höyliä.

Dät biin sed, jos mietitään, minkälaista pelaajatyyppiä se unelmien franchisejannu edustaa, niin kyllä se on 100 kertaa sadasta Barkov ennen Selännettä. Siis jos tavoite on voittaa.

Toki NHLssä omistajilla on muitakin tavoitteita. Kuten myydä lippuja ja fanikrääsää evolvingeille.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Meni peliura miten tahansa, toivon Sashan kuitenkin hoitavan uran jälkeiset eläkeläisvuodet huomattavasti paremmin ja tyylikkäämmin kuin mitä Teukka Salama on tarjonnut. Luoja varjelkoon meitä kiekkoilijoiden yhteiskunnallisilta ja poliittisilta somekirjoituksilta.

P.S. Barkov on parempi kuin Selänne.
 

Backis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Carolina Hurricanes
Outoa kutsua provoamiseksi oman mielipiteensä puolustamista. Olisi ehkä sitten vähemmän provoamista, jos kaikki olisi samaa mieltä ja väitteitä kuten "barkov on kaikkien aikojen paras suomalaispelaaja" ei kyseenalaisteettaisi.
Jos se keskustelu pysyisikin asiallisena ja tuon näkökannan kyseenalaistamisena, niin silloin se olisikin ihan ok. Nythän tuo on ollut melkoista jankkaamista mitä kummallisimpine perusteluineen ja lisäksi aikamoista Barkovin aliarviointia. Kannattaa katsoa kokonaisia pelejä eikä tuijotella pelkästään pistetaulukoita ja all-stars otteluiden määriä. Vaikkakin Barkov on myös tehokas hyökkäyspään pelaaja tuon profiilin kaveriksi.

Toivoisin että tässä ketjussa myös pysyttäisiin pelkästään otsikon mukaisen pelaajan otteissa, Selänteeseen liittyvä keskustelu tai kaikkien aikojen suomalaisjutut voi käydä jossain muualla.
 

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
Kannattaa varmaan kaivaa myös Sashan scouting report esiin. Ehkä sieltä löytyy maininta huonosta luistelusta. Joku Point oli kuulemma myös ihan hyödytön jätkä, kun se ei osannut luistella.
 

Evolving

Jäsen
Dät biin sed, jos mietitään, minkälaista pelaajatyyppiä se unelmien franchisejannu edustaa, niin kyllä se on 100 kertaa sadasta Barkov ennen Selännettä. Siis jos tavoite on voittaa.

Jos vertaat Barkovin ja Selänteen voittomaaleja, niin huomaat, että Barkovilla on 11 kauden jälkeen 48 voittomaalia ja Selänteellä oli 11 ensimmäisen kauden jälkeen 65 voittomaalia. Asettuu hieman kyseenalaiseksi vertauksesi, mutta se on ok. Onhan kyseessä kuitenkin Barkovin ketju joten jotkut faktat voivat olla vähän kiusallisempia.

Oli myös hauska tuo 2022-2023 kausi, kun Barkov ei tehnyt pleijareissa yhtään voittomaalia ja joukkueensa hävisi cup finaalit. Selänne 10v vanhempana 2006-2007 kauden pleijareissa taas teki kaksi voittomaalia ja finaaleissakin pisteen enemmän kuin Barkov -23 finaaleissa ja Selänteen joukkue voitti Stanley Cupin. Mutta toki 100 kertaa sadasta valitaan Barkov ennen Selännettä, jos on tavoite voittaa. Näin se on.

Barkovin legendaariset voittotaidot varmasti tullaan huomioimaan hart-äänestyksissäkin. Selännehän siellä oli vaan seitsemänä kautena äänillä, mut ei se taida mistään kertoa, kun sata kertaa sadasta valitaan Barkov kuitenkin.
 

Zohan

Jäsen
Tkachukin pistesaldon ja johtajuuden vetäminen tähän keskusteluun kertoo argumentoijan todellisen tason. Argumentoija vetää puhtaasti text-tv:n kautta tätä showtaan. Selittää sen, miksi kommentit aiheuttavat näinkin paljon myötähäpeää.

Jep.

En sen enempää puutu tähän erittäin mielenkiintoiseen keskusteluun, kuin toteamalla, että Tkachuk ei ole peliesityksillään ”edes” Top-3 omassa joukkueessaan Conn Smythe puheissa. Barkov, Forsling ja varauksin myös Bobrovsky kaikki menevät edelle. Näytti sitten text-tv mitä tahansa tai olkoot Tkachuk antanut miten paljon kivoja haastatteluja. Myös Tkachuk itse tietää, että Barkov on joukkueen pelillinen johtaja. Jokainen pelejä nähnyt tietää tämän.
 

Vellihousu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Jos vertaat Barkovin ja Selänteen voittomaaleja, niin huomaat, että Barkovilla on 11 kauden jälkeen 48 voittomaalia ja Selänteellä oli 11 ensimmäisen kauden jälkeen 65 voittomaalia.

Lainaamassasi viestissä puhuttiin pelaajatyypeistä, ei voittomaalien määrästä. Kokonaisvaltaiset sentterit ovat useimmiten kärjessä kun seurat varaavat franchise-pelaajia minkä voi huomata Barkovin varausnumerostakin.

Pelien voittamiseen noin ylipäätään pystyy vaikuttamaan monella muullakin tavalla kuin voittomaaleilla. Maaleja väheksymättä, tietenkään.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös