Ilmoitukset

Nimimerkki Dats keskittyi tuotannossaan pelkästään flametukseen. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on nyt poistettu.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki FASlapsi on saanut viikon verran kakkua kirjoitettuaan jalkapallon MM-liveseurantaan hyvän maun vastaisen viestin.

Sulje ilmoitus

Aleksander Barkov jr. NHL:ssä

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Schröder, 01.07.2013 klo 14.57.

 1. Artturenos Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, NHL, Blackhawks. sympatiat Lightning.
  Barkov ei edes kuulu omiin suosikkipelaajiini, joten en omaa tässä asiassa minkäänlaisia värilaseja. Pikemminkin aina ennen epäilin Barkovin kykyjä tehdä kovaa jälkeä offensiivisesti, mutta tämä taso mitä hän on nyt väläytellyt offensiivisesti on oikeasti aika murhaava yhdistelmä noin kokonaisvaltaiselle pelaajalle. Syy miksi epäilin ja kyseenalaistin joskus Barkovin kyvyn tuottaa pisteitä on hänen kokonaisvaltainen pelaaminen, joka yleensä verottaa pisteitä. Minulta oli aikoinaan virhe arvioida Barkovia 60-70p pelaajaksi.
   
 2. bebeto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Ylöjärven Ryhti
  Lainaus:
  Ei se tietenkään helppoa ole ja kun ihmiset näitä tekevät niin omat mieltymyksetkin vaikuttavat jonkin verran. Jos Barkov onnistuu hinaamaan Panthersin pudotuspeleihin niin en usko että ainakaan alaspäin listalla menee. Crosby on Crosby ja kun kolme viimeisintä kautta huomioidaan niin ei kovin kauas tipu siltikään. On tuo lista silti huomattavasti parempi kuin monen jatkislaisen laatima. :)
   
 3. steierwrass Jäsen

  Lainaus:
  Paitsi, että tuo lista perustuu siihen, että siellä on ensin päätetty tapa lukea tilastoja ja sitten katsottu pelaajilta ne tilastot. Ei siinä ihmisten mieltymykset voi vaikuttaa mihinkään muuhun kuin siihen, että miten eri tilastoja painottaa.
   
 4. Wild-Chester Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pittsburgh Penguins
  Lainaus:
  Alkuperäinen väite "Se valmentaja joka esimerkiksi valitsisi Malkinin ennen Barkovia ei kyllä ymmärrä jääkiekosta mitään" oli sen verran epätarkka, että keksin itse tuon tarkentavan ehdon koskettamaan playoff -sarjaa, ja pidetään se edelleen mittarina, kun playoffeissa menestyminen on se jääkiekon perimmäinen tavoite.

  Minulle tosiaan riittäisi Pens-käärinliinojeni läpi katsoessani pelkkä "eye-test" tehdessäni valintaa näiden kahden välillä, mutta on minulla ihan perustelujakin.
  Barkov on eittämättä monipuolisempi näistä kahdesta, sekin on vielä ihan mitattavissa oleva asia koska häntä käytetään alivoimalla, ja muutenkin paljon puolustavassa roolissa. Malkin on mainettaan parempi puolustamaan, vaikka ei nyt sitä Selkeä tule koskaan jahtaamaan. Malkinia vastaan tunnutaan laskevan usein "kakkosviulun" soittaminen, joka sinällään ei ole hänen vikansa. Mutta tällä samalla perusteella lasken Barkovin "viaksi" sen, että hän on toistaiseksi pelkkä runkosarjasoturi, kun taas Malkinilla on voittamisesta, ja playoffeissa "toimittamisesta" sellainen CV, joka viimeistään kääntää edun Malkinille. Tietysti vielä sen lisäksi, että Malkin on parhaalla tasollaan kenties maailman paras hyökkäyspään pelaaja.
   
 5. Ollakseni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings
  Jos pitäisi valita Barkovin ja Malkinin välillä kumpi on viimeisellä minuutilla yrittämässä tasoitusta ottaisin Malkinin. Jos koittaisin puolustaa maalin johtoa ottaisin Barkovin. Ei tämä sen kummallisenpaa ole.
   
 6. aessi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TBL & Iso-Eeli
  Lainaus:
  Tähän nyt vähän liittyen game scoren perusteella sentterit järjestykseen kun kaudesta oli puolet pelattuna, eli esim. Mäkkäri varmaan nousisisi rymisten ylös tuolta ja varmaan Malkin myös jne. Toki Barkovikin on aika kuuma ollut viime aikoina, mutta en tiedä sitten kuinka paljon tuo painottaa noita viimeisten pelien näyttöjä kun otanta pitäisi kuitenkin olla tuo kolme vuotta. Käytännössä tuolla game scorella yritetään siis pisteyttää kuinka hyvän pelin pelaaja on pelannut.

  McDavid 4,45
  Bergeron 3,54
  Barkov 3,37
  Matthews 3,36
  Crosby 3,16
  Stamkos 3,08
  Couturier 2,95
  Seguin 2,93
  Tavares 2,84
  MacKinnon 2,80
  Scheifele 2,72
  Backstrom 2,50
  Eichel 2,42
  Malkin 2,40
  Kopitar 2,18

  "GSVA is basically a player’s projected Game Score using their last three years of data, weighted by recency and regressed to the mean."

  "Here’s the formula:

  Player Game Score = (0.75 * G) + (0.7 * A1) + (0.55 * A2) + (0.075 * SOG) + (0.05 * BLK) + (0.15 * PD) – (0.15 * PT) + (0.01 * FOW) – (0.01 * FOL) + (0.05 * CF) – (0.05 * CA) + (0.15 * GF) – (0.15* GA)"

  Toki nämä pitää ottaa suolan kanssa kun esim. puolustamista ei oikein osata vielä (tai ei pystytä?) tilastoimaan ja aina on näitä muista poikkevia pelaajia kuten esimerkkinä Laine joka ei montaa laukausta tarvitse tehdäkseen maalejansa. Hankala myöskään keksiä minkä takia Kopitarin pisteet jäävät noin alas. Mutta joo jos tuota listaa katsoo niin eihän tuossa ole kuin huikeita pelaajia ja tämän kauden perusteella olisi kyllä helposti ainakin McDavidin ja Bergeronin kaudet voi erottaa tuolta erinomaisiksi. Malkinilla on ainakin paljon pisteitä, mutta hänen otteitaan ei paljoa ole tullut seurtattua tällä kaudella. MacKinnon varmasti olisi korkeammalla jos viimeiset pelit otettaisiin ja mielestäni Barkov kuuluu ihan sinne parhaimpien joukkoon tällä kaudella, mutta suomilasit saattavat toki vähän hämätä näkökantaa ja se, että tulee aika paljon katsottua kuitenkin miehen otteita. Hankalahan se on näitä pelaajia muutenkaan laittaa mihinkään järjestykseen, millä ihmeen mittarilla voisi esim. keksiä eroa Kopitarin ja Barkovin välille? Miten taas mittaat sitä, että dominoit hyökkäyspäädyssä vaihdosta toiseen vaikka et kovin kummoinen olisikaan puolustamaan, on sekin kuitenkin omalla tavallaan puolustamista jos vastustaja ei edes pääse hyökkäämään jne.

  Measuring Single Game Productivity: An Introduction To Game Score | Hockey Graphs
   
 7. Artturenos Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, NHL, Blackhawks. sympatiat Lightning.
  Lainaus:
  Älkää nyt tarttuko lillukan varsiin. Kärjistetty heitto jolla tarkoitin, että joukkueen rakentamista ei kannata aloittaa kakkoskentästä. Hyvin harvassa joukkueessa on Malkinin roolituksella oleva ykkössentteri.
   
 8. steierwrass Jäsen

  Lainaus:
  Kun joku ottaa asian kommentoinnin muodossa "olisi mielenkiintoista nähdä" vikana, kannattaa ehkä miettiä, että mitä siinä oikeasti lukee.
   
 9. bebeto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Ylöjärven Ryhti
  Lainaus:
  Tuota juuri tarkoitin eli suosiiko enemmän hyökkäysorientoituneita vai puolustusorientoituneita senttereitä kun täällä on väännetty tuosta Malkin vs. Barkov asetelmasta. Tuossa @Ollakseni kiteytti asian hyvin, jos pitää hakea tasoitusta ilman maalivahtia valinta on Malkin. Jos pitää suojella maalin johtoa valinta on Barkov.
   
 10. steierwrass Jäsen

  Lainaus:
  Toki noin kahden pelaajan vertailussa. Mutta kyllähän siinä sitten toinen voi olla toisessa lähempänä toista. Ei sarjassa ole yhtään joukkuetta, missä Barkov ei olisi yksi lopun pelaajista tasoitusta haettaessa. Ja Barkovin tehot ihan pisteissäkin ovat jo kovat. Kolmen viime kauden 14. paras pistekeskiarvolla mitaten (vähintään 100 peliä.)

  Ja en vieläkään väitä, että Barkov olisi parempi. Olen kuitenkin sitä mieltä, että sen ympärille on helpompi rakentaa.
   
 11. Wild-Chester Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pittsburgh Penguins
  Lainaus:
  Nyt kyllä itse luit rivien välistä jotain, mitä siellä ei oikeasti ole. Viittasin sillä viestiin (lainaus: "Lisäksi rooli on hyvin offensiivinen Crosbyn takana, niin pisteitä on siintä kiva nakuttaa.") josta koko keskustelu sai alkunsa, joka on siis hyvinkin yleinen argumentti Malkinin menestystä vastaan.
   
 12. Ollakseni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings
  Lainaus:
  Eikös Penguinsilla mennyt 2011-12 kaudella ihan hyvin ilman Crosbyakin? Siis se kausi kun Malkin voit Hartin. Toki Staal kakkosena, mutta ei se nyt täysin reisille mennyt vaikka bottom-6 sentterit olivat vähän mitä sattuu.
   
 13. bebeto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Ylöjärven Ryhti
  Lainaus:
  Toki on helpompi rakentaa koska on kokonaisvaltaisempi sentteri mutta luulen että Malkin saattaisi olla hyödyllisempi joukkueelle tasoitusta haettaessa, on vähän veemäisempi pelaaja maalinedustalla. Makuasioitahan nämä kuitenkin ovat ja koska Sasha on asettanut tavoitteekseen olla jonain päivänä "maailman paras jääkiekkoilija", ihan niin kuin Patekin, niin näin suomalaisena on hienoa katsoa miehen otteita kaukalossa. Toivotaan että onnistuu raahaamaan joukkueensa viivan päälle ja poffeihin.
   
 14. Wild-Chester Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pittsburgh Penguins
  Lainaus:
  Niin ei kai se ole sattumaa, että yleensä Malkin on vain nostanut tasoaan kun Crosby on ollut pois pelistä. No joo, hieman typerä väittely, kun yksi puhuu ehkä aidasta ja toinen kenties aidan seipäästä.

  Lopetan offtopicin tähän.
   
 15. Prof. Puck Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  ***HIFK*** & Norristolainen
  Kyse on loppujen lopuksi siitä, kuinka paljon itse kukin arvostaa kokonaisvaltaisuutta. Ymmärän että tavallisten kadun tallaajien keskuudessa vaakakuppi kallistuu vääjäämättä maalintekijöiden tai muuten näyttävien pelaajien suuntaan, mutta lajiniilojen parissa uskon arvostuksen kohdistuvan enemmän kokonaisvaltaisuuteen. Ymmärrän sen täysin.. jos ei ole omakohtaista kokemusta pelaamisesta, niin en usko, että kokonaisvaltainen pelaaminen mitenkään pysty niin selvänä näyttäytymään. Molempia toki tarvitaan ns. täydellisen joukkueen kasaamisessa.

  Ehkä minä kuitenkin aloitttaisin - vaikka ikäkin unohdettaisiin - joukkueen kasaamisen ykkössentteristä ja sille paikalle valitsisin hiuksenhienolla erolla Barkovin ennen Malikinia. En kyllä tuomitse ketään joka valitsisi myös toisinpäin. Vaikka joku taisi mainita aloittamistaidon pienenä detaljina, niin kyllä se joukkueen ykkös-sentterille on erittäin tärkeä pelin osa-alue.

  Täydellisen joukkueen kasaamisessa keskushyökkääjän jälkeen seuraava valinta kohdistuisi joukkueen ykköspuolustajan valintaan ja vasta sitten maalivahdin ja laitureiden valintaan.

  Minusta mielenkiintoisempi kysymys . varsinkin ikä huomioonottaen - on se, että kumman valitsisit mielummin; Barkovin vai Matthewsin?

  Isossa kuvassa tämä kaikki on toki hiustenhalkomista, sillä lajin suurimmista tähdistä kuitenkin puhutaan kaikkien kohdalla. Hyvässä seurassa Barkov on, kun näihin pelaajin vertautuu.
   
 16. Noutolokku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
  Tässä kun on Malkinin ja Barkovin välillä saavutuksista puhuttu niin laitetaan oma huomio myös kehiin. Onhan se pikkuisen erihomma ottaa arvokisamitallia Venäjän lipun alla kuin Suomen. Mitä sitten tulee nuihin Stanley Cuppeihin niin väittäisin Pingviinien voittoprosentin jokaisella kaudella olevan aika monta prosenttiyksikköä isommat kuin Floridalla. Ihan siis joukkueen kokonaisvaltaisuutta tarkastellen. Hieman eritason ukkoja löytyy tuolta Pingviinien nipusta tekemään sitä tulosta. Ei mitään Malkkinilta pois. Mielestäni jäänyt liikaa Crosbyn varjoon, vaikka onhan tuo ilmeisesti tehokkaimpia 2000-luvun pelaajia?

  Niin tuosta lähtökohdasta onhan Barkovilla kohtalaisesti isompi roolitus ja kuormitus jokaisessa pelissä. Pelaa alivoimat, ylivoimat, omat päät, loppuhetket jne. Malkin taitaa aloittaa suurimman osan hyökkäyspäässä? pelaa ylivoimaa, ei alivoimaa. Ketjukavereina ylivoimaviisikko mukaanlukien taitaa olla hieman eri ukkoa siellä pisteitä takomassa? Mitään edelleenkään Malkinilta pois. Onhan tuo Aake yksi meikän lempparipelaajia NHLssä. Barkov on näyttävä pelaaja tuolla kokonaisvaltaisuudellaan, mutta Malkin on niitä pelaajia. Jotka saattavat ottelun ratkoa kun niin on pakko tehdä. Toki Barkovkin siihen lie kykenee, mutta se on vielä edessä päin.

  En ota kantaa, kumman valitisin ensin joukkueeseen, mutta kyllähän jo tuo yllä oleva asettelu vertailun tekee melko vaikeaksi. Sama kuin jos pitäisi valita Barkovin, Eichelin, Matthewsin tai McDavidin välillä. Ehkä sitten jos lähdetään vertailuun Barkov, Bergeron, Kopitar, Couturier ja vaikkapa Mikko Koivu, olisi tilastollisestikkin helpompi valintaa lähte suorittamaan. Tuossakin voi ottaa taas huomioon sen keitä pelaa Bostonissa, Floridassa, Losissa ja Phillyssä.
   
 17. Artturenos Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, NHL, Blackhawks. sympatiat Lightning.
  Barkovin ongelmaksi muodostuu tuo Florida, kun siellä ei taideta pystyä kasaamaan tuosta joukkueesta riittävän voittavaa. Esimerkiksi Jonathan Toewsia pidettiin minut mukaan lukien viellä muutomia vuosia sitten maailman top3 kuuluvana pelaajana, vaikka hänen pisteensä ovat mitä ovat olleet läpi hänen uransa. Silti kun tarpeeksi montaa kertaa nostelee tuossa roolissa kannua, niin ihmiset alkavat tajuta mikä tuollaisen pelaaja merkitys on joukkueen menestykselle. Näin Toews myös nousi asemaan ihmisten silmissä, jonka hän myös täysin ansaitsi silloin. Sen myönnän että tuon roolin pelaaja tarvitsee sen menestyksen, että ihmiset huomaavat hänen työnsä merkityksen ja tässä kohtaa Barkovilla tulee olemaan Floridassa iso haaste. Minusta kuitenkin Barkov on tällä hetkellä tasoltaan yksi sarjan parhaita ykkössenttereitä, ja näin myös yksi NHL:än parhaita pelaajia.

  Mutta oli kyllä minulta liioittelua sanoa ettei Malkkin kuulu maailman parhaisiin. Kyllä Malkkin siellä on ja ansaitusti, sen verran murhaavaa jo on jälki pisteissä.
   
 18. rinne Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Sasha
  Lainaus:
  Menee ohi aiheesta jo, mutta otetaan nyt tuosta kiinni vielä. Mielestäni tuo boldaamani on liikaa yksinkertaistamista. Vaikka unohdettaisiin Hawksin mestarijengien leveys, niin Toewsin arvon korostaminen noin paljon on silti kyseenalaistettavissa. Ei ole olemassa mitään konsensusta, että Toews olisi ikinä ollut top3 pelaaja (vrt. vaikka HfBoards). Niissä mestaruusjoukkueissa oli kaksi aika olennaista rakennuspalikkaa Toewsin ohella. Keith (Norris, Conn Smythe), Kane (Art Ross, Hart, Conn Smythe). Miten noista kolmesta voi korostaa yhden merkitystä? Muistaakseni HfBoardsin äänestyksissä Keithiä on pidetty tärkeimpänä palasena Hawksin mestaruuksia...

  Viime vuosina NHL:ssä on ollut käytännössä kaksi tapaa rakentaa mestari. Kaksi huikeaa sentteriä tai vahva ykkösentteri + ykköspakki. Toki tuohon runkoon sitten olennaiset osat päälle. Penguins on mennyt aika vahvasti eteenpäin tuolla vahvalla keskikaistalla (Crosby + Malkin), jota tukee taustalla Kesseliä, Letangia jne. Nuo Kings, Hawks ja Bruins ovat sitten menneet toista kautta (Kopitar + Doughty, Bergeron + Chara, Toews + Keith). Kaikkia näitä yhdistää se, että joukkueessa on vahvan coren ympärillä ollut vahvoja leveys- ja roolipelaajia yhdistettynä muutenkin taitaviin pelaajiin. En pidä Stanley cupia hyvänä tapana määrittää pelaajan arvoa. Hawksin mestaruudet kertovat enemmän niistä kolmesta Hawksin joukkueesta kuin Toewsista. Joukkueen ykkössenteri voi olla joko kahdensuunnan eliittisentteri tai offensiivisesti eliittisentteri. Sen muun joukkueen siinä ympärillä vaan pitää olla oikein rakennettu se huomioimaan. Molemmilla voi voittaa Stanley cupin.

  Floridassa rakennetaan tällä hetkellä Barkovin ympärille. Kysymys on siitä, että saadaanko sitä laatua siihen ympärille riittävästi. Oppiiko Ekblad luistelemaan ja kehittyy sitä kautta siksi ykköspakiksi, jota tuosta on odotettu? Onko Ekbladista Keithmäiseen koko kentän dominanssiin? Saadaanko hyökkäykseen Hubyn, Sashan, Trocheckin ja Dadonovin ympärille oikeat täydentävät palaset? Saadaanko Luongon saappaisiin riittävä seuraaja? Pointtina lähinnä se, että Stanley cupin voittaminen tai voittamatta jääminen ei kerro suoraan Barkovista pelaajana. Barkov on riittävä ykkössentteri. Mutta onnistuuko Tallon (tai kuka tahansa) rakentamaan ympärille riittävän joukkueen? Bäckström, Ovechkin jne ovat hyviä esimerkkejä loistavista pelaajista, jotka eivät ole Cupia nostelleet. Maalivahdeista lista näyttää vielä kovemmalta, kun aikakautensa parhaat Luongon ja Lundqvistin muodossa ovat ilman Cupia edelleen. Kertooko se heistä pelaajina vai joukkueista, joissa he ovat pelanneet?

  Toki sen verran on totta, että nämä kahdensuunnan sentterit ovat pääosin saaneet arvostuksensa suuren yleisön silmissä vasta Cupin kautta. Sama pätee niin Kopitariin, Bergeroniin kuin Toewsiinkin jossain määrin.
  ***

  Mutta tosiaan, aivan väärä ketju. Aivan väärä keskustelunaihe. Sasha pelaa huikeaa kautta ja on lopullisesti lyömässä läpi sinne eliitin joukkoon. Puhutaan sitten top5 tai top10 sentteristä, niin huikealla tasolla ollaan. Sillä ei sinänsä väliä ole, monesko Sasha on kenenkin sentterirankingissa. Ero pelaajien tasossa tuossa vaiheessa on jo niin pieni, että puhutaan ihan listaa tekevän henkilön henk.koht. mieltymyksistä pelaajien järjestämissä.

  Sasha on lyönyt läpi ja tämän kauden aikana avannut hieman suuremmankin yleisön silmiä. Seuraava operaatio on raahata Panthers vaikka väkisin pudotuspelien tarjoamaan valokeilaan ja avata niitä silmiä vähän lisää. On hyvä mahdollisuus, että Barkov on tällä kaudella ensimmäistä, muttei suinkaan viimeistä kertaa Selke finalistien joukossa. Barkov on se kauan kaivattu suomalainen supertähti kenttäpelaajien joukossa. Hienoa on, että tuo ei edes jää ainoaksi. Barkovin (ja Laineen) menon katselu tällä kaudella on aika hieno muistutus siitä, kuinka huikeita pelaajia Tapparassa on ollut etuoikeus katsella tällä vuosikymmenellä.
   
 19. Artturenos Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, NHL, Blackhawks. sympatiat Lightning.
  Lainaus:
  Vai että HfBoards suosittelen kyllä jättämään sen lukemisen kokonaan, sen verran on sekavaa settiä se. Oli Joskus olemassa myös konsensus jossa Toewsia argumentoitiin vs Crosby asetelmalla, ja ihan mukavasti siinä löytyi mielestäni myös argumentteja Toewsin puolesta. Enempää en viitsi tässä asiasta jauhaa Googlella voi vaikka etsiä sitä konsensusta mitä on Toewsista kirjoiteltu vuosina 2011-2014.

  Edit- Kun nyt lähdin kaivamaan itse, niin tämä konsensus Toewsista näköjään ulottunut jopa tänne Suomeen asti. Linkki Ylen artikkeliin.

  Näkökulma: Onko Jonathan Toews maailman paras? | Yle Urheilu | yle.fi
   
  Viimeksi muokattu: 08.03.2018 klo 18.03
 20. metsuri1 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Carolina Hurricanes
  Itselläni ei ole ihan tarkkaa käsitystä siitä millainen Sasha on semmoisena tärkeiden pelien/hetkien ratkaisupelaajana. Kun on kovimmat pelit ja korkeimmat panokset niin nouseeko taso vai meneekö paskat housuun. Sekin määrittää todella paljon pelaajan hyvyyttä. Laji kun laji niin kyllä sitä vaan eniten arvostaa niitä urheilijoita, jotka nousee esiin silloin kun pitää.
  Tietysti ei kai tuo varakapteenin "A" ihan tyhjästä ole tullut.
   
 21. JTX Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Flyers, HPK
  Lainaus: Aikamoista henkilökulttipotaskaa, imo. Hawks ja Kanada ovat voittaneet Toewsin johtajuuden ansiosta, "äärimmäisen poikkeuksellinen johtaja". Tirsk. Samaan hengenvetoon ko. toimittelija varmaan jatkaa Ovechkinin olevan huono joukkuepelaaja joka pelaa vain itselleen ja tästä syystä Caps ei ole kannua onnistunut vielä tuomaan Washingtoniin.

  Ei sillä, etten pitäisi Toewsia hyvänä pelaajana. Crosbyyn vertailut nyt vaan ovat silkkaa fantasiaa.
   
 22. Artturenos Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, NHL, Blackhawks. sympatiat Lightning.
  Lainaus:
  Kyllä ne tällä hetkellä ovat fantasiaa sitä en kiellä. kuitenkin ihmisllä tuntuu olevana todella lyhyt muisti tässä asiassa millaista arvostusta tuo Toewsin kokonaisvaltainen pelaaminen sai muutomia vuosia sitten. Nyt se on helppo tulla huutelemaan kun taso on laskenut, mutta esimerkiksi tsn rankingeissa vuosilta 2011-2016 Toews oli kakkonen jos lasketaan noilta vuosilta keskiarvo sijoittuen 4/6 top3 joukkoon.

  Crosby No. 1 for sixth straight year on TSN's Top 50 list - Article - TSN

  Muistutan nyt miten tämä liittyy viellä Barkoviin. Toews on näyttänyt sen, että jopa media saattaa ymmärtää kokonaisvaltaisen pelaajan arvon, jos pelaaja on Kanadasta ja pelaa Kanadan maajoukkueessa.
   
 23. JTX Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Flyers, HPK
  Lainaus:
  Sen verran puolustan Toewsia, että aika kovaakin kritiikkiä tullut eri tahoilta tämän kauden aikana häntä kohtaan, varsinkin pisteiden valossa kuivien jaksojen aikana. Mielestäni ei ole kaikkea lokaa ansainnut.

  Itse nostan Barkovin sinne samaan kastiin Bergeronin, Kopitarin, Toewsin, Couturierin kanssa. Jätän Malkinin mainitsematta tässä yhteydessä, koska hän on niin erityyppinen pelaaja noihin verrattuna, vaikka samaan kakkoskoriin meneekin. Barkoville arvostusta piisaa kanssapelaajilta, mutta todellinen mainstream-läpilyönti vaatii menestystä.
   
 24. Huppu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Muistelisin että tällä palstallakin, mikähän ketju olikaan, kun parhaita pelaajia pohdittiin, oli aika yleinen vastaus luokkaa: "Crosby on paras pelaaja, Ovechkin paras maalintekijä mutta jos haluaisin voittaa kannun, valitsisin joukkueeseen ensin Toewsin." Amerikkalainen voittajameininki oli aika vahvaa täälläkin. Ihmisen muisti on kuitenkin lyhyt ja voi olla että itsekin muistan tämän ilmiön suuremmaksi kuin mitä se oli.

  E. En tarkistanut mikä ketju mutta näköjään alettiin karata kauaksi aiheesta. Jos tuota Barkov - Malkin vertailua miettii niin mielestäni Barkov on tyyppi jonka ympärille joukkueen kasaaminen on "helppoa" mutta Malkin pelaaja joka voi innostuessaan yksin viedä joukkueensa pitkälle poffeissa vrt. Karlsson viime kaudella.
   
 25. Turha Kaukalo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, RM, Hyvinkään Tahko, Leijonat, New York Jets
  "Jonathan Toewsin ottaisin joukkueeseeni ekana" -meemi loppui World Cupiin 2016.

  Edit. Toi on ns. huikee toi Ylen NHL-reportteri Tommi Seppälä.