Ilmoitukset

Nimimerkki Roger Moore kirjoitti useamman hyvän maun vastaisen viestin yleisurheilun EM-kisojen liveseurantaan. Koska olemme kyseistä käyttäjää huomauttaneet vastaavista viesteistä jo aiemmin, palkitsemme kyseisen nimimerkin kisaurakastaan viikon pelikiellolla.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Ovhj:n kirjoitusoikeudet on poistettu. Hänen viestinsä olivat kieliasultaan heikkoja, eikä tähän asiaan ollut tullut parannusta huomautusten jälkeenkään.

Nimimerkki V-G- huilaa seuraavan viikon syyllistyttään henkilökohtaiseen hyökkäykseen.

Sulje ilmoitus

Aleksander Barkov jr. NHL:ssä

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Schröder, 01.07.2013 klo 14.57.

 1. F#21 Jäsen

  Lainaus:
  Erittäin hyvä korjaus - jostain syystä vain katsoin Barkovin pelejä, enkä Floridan.
   
 2. /dev/null Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Nyt meneillään hyvä kausi, muutenhan jätkä on aina klesana. Sotsissakin taisi loukkaantua jo alkupeleissä.

  Eihän koukkuetta voi mitenkään rakentaa noin loukkaantumisherkän pelaajan ympärille. Sehän olisi todella ammattitaidotonta puuhastelua. Kyllä Floridan on pakko lähteä siitä Barkovin ehjä kausi on upside, ei oletus.
   
 3. El Gordo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Kyllä se on paskapuhetta, että Barkov sulaisi tiukoissa paikoissa eli pudotuspeleissä. Tapparassa pelasi hyvin siihen saakka kunnes loukkaantui, josta Ässät saa (Raannan, Savinaisen ja Karri Kiven lisäksi) kiittää mestaruuttaan. Florida pudotuspeliyrityksessään ja Suomi World Cupissa olivat liian kovan paikan edessä, jolloin yksittäiseltä sentteriltäkin on turha odotella ihmetekoja. Lisäksi nuo epäonnistumiset menee Laten piikkiin. Ainakin se World Cup.

  Mutta toivottavasti Florida menee nyt pudotuspeleihin taas, niin saadaan uutta dataa väittelyyn. Vaikka se paskapuhetta onkin.
   
 4. rinne Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Sasha
  Lainaus:
  Näin.

  Ylipäänsä tämän keskustelun ajoitus on outo. Floridan playoff haaveita haudattiin joukolla jo kauan sitten. Nyt viimeisen reilun kuukauden täysin uudelleen syntynyt joukkue on pelannut voittavaa kiekkoa. Näissä tärkeissä otteluissa Barkov on ollut suunnannäyttäjä nostamalla vielä napsun tasoaan. Barkov johtaa edestä tällä hetkellä huikealla tasolla. Kysymys lienee se, että ehtikö Panthers antamaan jo liikaa siimaa pudotuspelejä silmällä pitäen. Takaisin taisteluun pudotuspelipaikoista nuo ehtivät kuitenkin. Nykyvireen jatkuessa ottavat villikortti -paikan melko todennäköisesti...
   
 5. /dev/null Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Ei sula vaan loukkaantuu, kuten yllä kirjoitat. WC oli oma lukunsa, kaikki oli paskoja koska joukkue/pelitapa ei toiminut pätkääkään.
   
 6. tsajari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Penguins
  Lainaus:
  No onhan näitä tapauksia ollut. Sidney Crosby oli vuosikymmenen alkupuolella paljonkin telakalla ja epäiltiin parsitaanko siitä kasaan minkäänlaista pelimiestä enää. Sittemmin on tullut yllättävänkin eheitä kausia, ja tässä kohti jokainen koputtaa puuta. Kukaan ei voi sanoa etteikö Barkov loukkaantuisi jatkossakin, mutta ei sitä kannata ainoana totuutena pitää, että se jatkuvasti olisi paskana.

  Toivottavasti pysyisi ehjänä.
   
 7. steierwrass Jäsen

  Menin katsomaan, että miten suuri McDavidin johto on pisteissä, jos ylivoimat poistetaan ja törmäsin siihen, että Barkovkin on kovin korkealla.

  McDavid 68
  Kucherov 57
  Gaudreau 55
  Malkin 54
  Barkov 54

  Floridan ylivoimassa on näkynyt hieman samaa ongelmaa kuin kakkoskentän pelissä. Se kiekko pyörii paljon Trocheckin lavassa. Ja sieltä tulee ratkaisuja tai sitten niitä ei tule. Trocheckilla on kuitenkin 23 yv-pistettä Barkovin 14 vastaan, vaikka samaan aikaan ovat siellä kentällä.
   
 8. Larppa Jäsen

  Lainaus:
  Barkov pelaa ykkössentterille poikkeuksellisesti paljon maskimiehenä? Vai onkohan näin vaan sattunut olemaan niissä vähissä peleissä mitä on itse tullut katsottua.
   
 9. steierwrass Jäsen

  Lainaus:
  Joo, niin pelaa vähän erikoisessa roolissa. Tosin Barkov taitaa liikkua maskimiehen paikalta usein maalin sivulle tai taaksekin. Eli osallistuu enemmän kiekolliseen peliin kuin suurin osa maskimiehistä.
   
 10. rinne Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Sasha
  Lainaus:
  Lainaus:
  Onko se oikeastaan ihme? On totta, että Barkov voisi helposti olla rakentamassa peliä oikealla laidalla. On tuo kuitenkin samalla paras maskimieheksikin tuossa. Kokoa löytyy ja toisaalta kädet riittää ohjauksiin ja ripareihin paremmin kuin hyvin. Ei tuosta nykyviisikosta (Huberdeau, Barkov, Dadonov, Yandle, Trocheck) oikein kukaan muu sovi maalin eteen. Toki kuten mainittua tuossa on jonkin verran liikehdintää, kun tilanteen mukaan Barkov irtoaa maalin viereen, jolloin Huby tai Dadonov tulee vahvemmin maalin eteen. Tuo yv on toiminut tuolla roolituksella ihan ok. Barkovin pistesaldo on jäänyt hieman vajaaksi, kun roolinsa vuoksi tuo on usein "kolmossyöttäjä" tai muuten vaan tehnyt täydellisen maskin esim. juurikin Trocheckin laukauksille.

  Tuossa YV:ssä on pelintekijöitä aika monta, varsinaisia laukojia ei niinkään. Kaikki ehkä Yandlea lukuun ottamatta osaisivat laukoakin, mutta eipä tuo laukominen Barkoville tai Huberdeaulle ole se ykkösvaihtoehto. Dadonov ja Trocheck sentään hieman mieluummin laukovat. Varsinaista maalineduspelaamisen erikoismiestähän tuossa ei ole, mutta Barkov ja Huby kykenevät senkin roolin hoitamaan. Barkov silti mielestäni on se luonnollisempi valinta maalin eteen noista.

  Eikä tuon ykkös:yv:n ulkopuolella ole oikein sen luonnollisempaa vaihtoehtoa. Kakkos-yv:ssä maalin edessä on pyörinyt McGinniä, Bjugstadia jne. Bjugstadilla koko riittäisi, mutta tuo ei ole oikeastaan ikinä ollut ihan tyypillinen maskipelaaja. Neliön keskellä tai vasemmalla laidalla tuo on muistaakseni pääasiassa yv:tä pelannut. McGinn ja kumppanit ovat vähän huono vaihtoehto, kun joutuvat rotaatioon välillä.

  Barkovin rooli yv:llä vaikuttaa vähän kompromissilta, mikä on tehty joukkueen edun hyväksi. Barkov voisi olla parhaimmillaan yv:n pelinrakentajana. Viime kaudella tuota kokeiltiin laukojana ja todettiin, että sekin sujuu. Nyt tuo on sitten maskimies vapauksilla liikkua rakentamaan peliä maalin vierelle tai taakse vähän tilanteen mukaan. Voisi tuo yv vieläkin paremmin toimia, mutta Boughnerin käytössä ei ihan hirveästi ole optimaalisia palikoita...
   
 11. olkikuukkeli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Carolina Hurricanes, NHL:n suomalaiset
 12. bebeto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Ylöjärven Ryhti
  Lainaus:
  Toivottavasti Professional Hockey Writers Associationin jäsenet saavat tämän myös nähdäkseen. Aika vastaansanomatonta materiaalia etten sanoisi. Ja katto ei ole vielä saavutettu vaan Sasha parantaa tuosta vielä.
   
 13. Ötökkä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Panthers, Lentävä maalivahti
  Lainaus:
  Koivukin aika hyvillä sijoilla :) tosin ei ihan yhtä hyvin tule pisteitä
   
 14. bebeto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Ylöjärven Ryhti
  Weekes and Lawton break down the league's top players - YouTube

  Tuossa hyvää analyysiä Sashan pelistä. Lawton:" What a tremendous pick by the Florida Panthers." Tuosta loppukaneetista tulee elävästi mieleen 2013 draft-lähetys kun studiossa suorastaan tyrmistyttiin Sashan tultua valituksi ohi Seth Jonesin. Olikohan Button vai kuka joka kommentoi:" I think this pick will be questioned for a few years.... "

  2013 NHL Draft - #2 Pick Overall - Aleksander Barkov - Florida Panthers - YouTube

  Sasha on omalla tekemisellään osoittanut epäilijöiden olleen väärässä. Hän on yksi parhaista keskushyökkääjistä NHL:ssa jo nyt, 22-vuotiaana.
   
 15. Valapatto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Lainaus:
  Ihan vain mielenkiinnosta, että onko näitä epäilijöitä ollut paljonkin? Itse olen tulkinnut, että joka paikassa on odotettu Barkovin nousevan huippupelaajaksi NHL:ssä.
   
 16. Atthe Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoon Blues, Detroit Lions, HJK
  Lainaus:
  Tuskin niitä on hirveästi ollut. Enemmän ehkä kyseessä kielikuva. Toki jo pelkästään Jatkoajasta löytyy niin monenlaista porukkaa että muistan täälläkin joidenkin nimimerkkien sanoneen, että ei tule nousemaan sarjan eliittiin.
   
 17. El Gordo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Olihan niitä epäileviä tuomaita sen hyökkäyspelin tehokkuuden suhteen jonkun verran. Hyvää puolustavaa NHL-hyökkääjää kaverista veikkasi jokseenkin kaikki, mutta kunnon tehoja tekeväksi ykkössentteriksi ei kaikki aatellut Sashan lahjojen riittävän. Siitä sitten nämä arvelut, että heittikö Florida kakkosvuoronsa varauksessa hukkaan jne.
   
 18. bebeto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Ylöjärven Ryhti
  Lainaus:
  Katso tuo Youtube-pätkä draftista, kyllä studiossa jotkut epäilivät tuleeko pojasta pelaajaa.
   
 19. adolf Jäsen

  Seth Jonesia oli mielestäni pidetty ennakkosuokkina menemään numerolla 2 ja olikin melko iso yllätys että Florida varasi Barkovin. Aika paljon muistan lukeneeni silloin Floridan kannattajien keskuudesta puheita että varaus oli virhe ja Jones olisi pitänyt napata. Lopultahan siinä meni sitten vielä myös Drouin ennen Jonesia. Melko nopeasti se sitten rupesi kuitenkin selkiämään Floridan seuraajille millainen timantti niillä on joukkueessaan.
   
 20. Largo Jäsen

  Lainaus:
  Itse kyllä muistelisin, että Jonesin menoa Avalancheen pidettiin yleisesti aika varmana. Sitten kun näin ei käynytkään, niin muiden varaukset varmasti muuttuivat ja toisaalta taas tuo neljän kärki oli kaiken kaikkiaan hyvin tasainen. Sashaa muistaakseni uumoiltiin Nashvillen haaviin.

  Toisaalta se oli enemmän tai vähemmän spekulaatiota, kun Jones oli ilmeisesti Avs-fani ja oli vissiin muitakin kytköksiä Denveriin.
   
 21. Kirjoittelija Jäsen

  Lainaus:
  Tämä on helppo todeta vaikka katsomalla Barkovin varaus YouTubesta. Jonesia siinä kuvattiin, ja ilme oli melko hämmentynyt, kun hänen nimeään ei kuulunutkaan lavalta.

  Lainaus:
  HF Boardsilla Panthers-fanit vetivät myös Barkovin hymyilemättömyydestä johtopäätöksen, että hän oli tosi pettynyt Floridaan päätymisestä. Suomalaiset yrittivät selittää, että ei se hymyn puute johdu pettymyksestä vaan suomalaisuudesta, mutta eivät amerikkalaiset meitä uskoneet.
   
  Viimeksi muokattu: 22.03.2018 klo 23.00
 22. bebeto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Ylöjärven Ryhti
  Lainaus:
  Alkukaudesta Jones oli scouttien papereissa numero uno mutta lähempänä draftia tilanne oli jo enemmän fifty sixty. Se että Seth Jones putosi lopulta neljänneksi taisi kuitenkin olla suurempi yllätys kuin Sashan varaaminen kakkosena.
   
 23. Ralph Jäsen

  Lainaus:
  Isänsä pelasi Denverissä NBA:ta.

  Kaikki varmasti oli samaa mieltä, että MacKinnon on draftin isoin nimi, mutta johtuen Avalanchen puolustusosaston heikkoudesta oletettiin, että Avalanche ottaisi Jonesin. Mutta Avalanche päätti varata pelipaikkoja vilkaisematta vain parhaan.
   
 24. Largo Jäsen

  Lainaus:
  Jotenkin näin itsekin muistelin. Veikkaisin Floridan miettineen MacKinnonin varausta, mutta päätyivät sitten Barkoviin, koska heille oli tärkeää saada se sentteri. Avalanchella oli jo Duchene sekä O’Reilly (?) silloin, niin enemmän tai vähemmän oletuksena oli puolustaja. Turhaa spekulaatiota silti, koska ainakin tällä hetkellä väittäisin, että kaksi ensimmäistä varausta oli ihan oikea veto. Tampan kohdalla Jonesin varaaminen ei välttämättä olisi ollut huono veto ja puolestaan Nashvillen kohdalla puolustajan varaaminen ei ollut se tarpeista suurin, mutta siinä varmaan mentiin sillä kuuluisalla BPA-periaatteella.
   
 25. palle fontän Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  RDS
  Lainaus:
  Hiljaista oli tässäkin ketjussa yhdessä vaiheessa. Yli vuoteen ei tullut yhtään viestiä. 15-16 -kausi käänsi kelkan siihen suuntaan, että hyökkäyspäässäkin alkoi tapahtua. Toki Barkovilla oli erittäin kivinen alku NHL:ssä. Olkapääleikkaus ennen ensimmäistä kautta, loukkaantumisia sen jälkeenkin sekä erittäin vaativa rooli keskellä, kun Bolland loukkaantui/ei ollut sillä tasolla, millä oletettiin.