Ilmoitukset

Nimimerkki Dats keskittyi tuotannossaan pelkästään flametukseen. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on nyt poistettu.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki FASlapsi on saanut viikon verran kakkua kirjoitettuaan jalkapallon MM-liveseurantaan hyvän maun vastaisen viestin.

Sulje ilmoitus

Aleksander Barkov jr. NHL:ssä

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Schröder, 01.07.2013 klo 14.57.

 1. Fat Cat Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Niin vaan Barkov on jo 16. pistepörssissä 68 pisteellä, muilla (pl. MacKinnon) edelläolevilla 3-4 peliä enemmän pelattuna. Ei taida riittää top 10 rahkeet tällä kaudella sillä meno on kärjessä hurjaa, mutta top 15 aivan otettavissa.
   
 2. Petros Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Stars, Suomalaiset
  Sasha on ollut terveenä, ei ihme että pistesaalis on melkoinen. Sama olis ollut aikaisemmillakin kausilla mutta niin..

  Jäbä pelaa niin hyvin, monipuolinen mailataituri, kaunis pitkä liuku ja tarpeeksi nopea ehtimään päästä päähän nopeesti,huikea syöttelijä, vetää itsekin(erittäin posi), isukilta peritty takaapäin mailannosto vastustajaa ja lätty pois, jaksaa raataa, kunto kova.

  Toivottavasti olis ehdolla Selkeen ja voittais sen.

  Sasha tekee ketjukavereista parempia, hyvä esimerkki kun Bjygstad tehoilu, ei ihme kuka on pelannut samassa ketjussa jo monta peliä. Dadonov myös hyvässä iskussa

  Mutta ei Panthers pelkästään Sashan varassa ole(aika paljon kuitenkin), kakkonen on tehoillut myös hyvin. Pakisto jees ja Luongo tietysti mies paikallaan.

  Loukkaantumiset on pahana pelkona, varsinkin Sashan kohdalla. Luongo ottaa saikkua varmasti vielä, Reimer ja Säteri paikkaa hyvänä päivänä oikein mainiosti.

  Sasha jos pysyy ehjänä niin 90 pisteen raja on hyvinkin mahdollinen, sataan ei ole leseitä.
   
 3. rinne Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Sasha
  Lainaus:
  Itse asiassa se kakkosketjuhan ei toimi lainkaan. En jaksa tilastoja käydä läpi, joten lainaan:
  Florida Panthers - NHL - Tappara.co
  Lainaus:
  Noista Tron pisteistä 8 ylivoimalla. Hubyn kohdalla samoin valtaosa pisteistä ylivoimalla. Tuo kakkonen toimi Malginin kanssa, koska Malgin ja Trocheck tuntuivat löytävän kemiaa hyvin. Huby-Tro akseli ei toimi lainkaan jostain syystä. Pelaavat "eri peliä". Huikeita pelimiehiä kumpikin, mutta eivät tunnu saavan toisistaan parasta irti.

  Tuo ykkönen on tosiaan melko hyvä noinkin. Dadonov-Sasha on toiminut koko kauden. Se, että Bjugstad on päässyt PPG tahtiin 16 ottelun otannalla on jo jonkinlainen sensaatio, kun huomioi kuinka vihkoon tuo on vetänyt jo monta kautta. Bjugstadin lennosta osa on pakko laittaa Barkovin kunniaksi. Viime peleissä on näkynyt, että Bjugstad on löytänyt itseluottamustaan takaisin. Ei huono asia lainkaan.

  Huby-Sasha akselin rikkominen on kuitenkin perusteltua, vaikka Hubysta ei tuossa kakkosessa saada ihan kaikkea irti. Tuo ketju varsinkin Malginin kanssa toimi ihan ok. Sitä uskaltaa peluuttaa sen verran, ettei Sashaa tarvitse ylikuormittaa. Samalla tuo ketju kykenee luomaan painetta vastustajan päähän, vaikka tulos on ehkä jäänyt vähän vajaaksi. Huby ja Tro kuitenkin tehoilevat sen verran ylivoimalla, etteivät tehottomiksi jää.

  Selke äänestyksestä tulee mielenkiintoinen tänä vuonna. Riittääkö Bergeronin pelimäärä? Bergeronin Selke on jopa todennäköinen, kun huomioi kuinka huikeaa kautta tuo on pelannut ja toisaalta mainekin on kohdillaan. Kopitar on niin ikään vakioehdokkaista mukana kisassa. Kopitar laittanee piste-ennätyksenä uusiksi, mikä ei ole ainakaan Kopitarin osakkeita heikentävä tekijä, kun puolustussuuntaankin homma on totutusti toiminut. Siihen päälle tuoreemmat haastajat Barkov ja Couturier. Kaikille neljälle voisi perustellusti Selken tällä kaudella antaa...
  Lainaus:
  Ei tietenkään kannata jättää HfBoardsia lukematta noin heikoilla syillä. Ei saa synnyttää itselleen "kuplaa", jossa on vaan kivoja juttuja. Toki HfBoardsiin kuten muihinkin keskustelupalstoihin pitää suhtautua hieman varauksella tiedonlähteenä. Tässä tapauksessa HfBoards on kuitenkin ihan pätevä. Siellä on hyvin paljon NHL-faneja kirjoittamassa. Sieltä saa myös aika äkkiä tehtyä havainnon, että Toewsin top3 pelaajana olosta ei ikinä ollut konsensusta, yksimielisyyttä. Kuten tuossa yllä on mainittu, niin jossain vaiheessa suuri osa jengistä olisi mielellään, jopa mieluiten rakentanut joukkueen Cup jahtiin Toewsin ympärille. Ei tuo silti ikinä ollut pelaajana lähelläkään jotain Crosbya, vaikka TSN vetoisesta mediahypestä niin olisi voinutkin päätellä. Good old canadian ja silleen...

  Mutta eiköhän tosiaan riitä jo tästä aiheesta. Hawks ja Kings ovat viime vuosilta hyvä esimerkki siitä, että Barkovin tyylisen ykkössentterin ympärille voi rakentaa menestyvän joukkueen NHL:ssä. Mitään muuta tästä keskustelusta ei varmaan voi tähän ketjuun ottaa.
   
 4. Artturenos Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, NHL, Blackhawks. sympatiat Lightning.
  Lainaus:
  HfBoards on aika paljon heikoimpi tasoinen foorumi mitä tämä. Aikoinani itse myös lueskelin tuota, mutta lopetin kun taso tuntui välillä Facebookin komenttikentiltä. Myönnän kyllä että itse käyn välillä huumorin vuoksi lukemassa Facebookin kommentteja.

  Jopa NHL16 pelissä, joka minusta on tässä tapauksessa aika paljon parempi mittari siitä konsesuksesta mitä HfBoards. Toews oli siis tuon 16 vuoden pelin tehoiltaan toiseksi paras pelaaja.

  NHL 16 – Top 50, pelaajat

  Nyt sitten Barkoviin niin taas veti 2 syöttöä. Tällä vireellä jos ei alla kohta ilmaantua Selke keskusteuihin, niin kumma on. Saattaa jopa rikkoa 90 rajan tälle kaudelle jos tuo nousujohtoinen vire pitää loppuun asti.
   
 5. steierwrass Jäsen

  Lainaus:
  HfBoardsilla on hyviäkin paikkoja. Esimerkiksi historiaosiosta löytyy hyvin NHL:n historiaa tuntevia käyttäjiä.

  Lainaus:
  Huomionarvoista viime yön pelissä oli Barkovin peliaika, vain 15 min 36 sek, josta yli 4 minuuttia oli yli- tai alivoimaa. Pitäisi jaksaa tarkistaa, että onko tuo jopa alhaisin pelimäärä loukkaantumispeliä lukuunottamatta. En ihmettelisi.
   
 6. FlaPa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Florida Panthers
  Lainaus:
  Tämä. Hiukan ihmetyttää miten tuota Bergeronia tälläkin kaudella pidetään suosikkina Selkeen. Jos nyt niin iloisesti käy, että Barkov tuosta Panthersin pudotuspeleihin raahaa niin mielestäni on jo vähän epäoikeudenmukaista jos Bergeron sen vie. Bergeron on tällä kaudella aloittanut 40% omassa päässä, ja mitä tehopisteisiin tulee, Barkov on niitäkin tehtaillut paremmalla keskiarvolla. Jos vielä ottaa huomioon Marchandin vaikutus, joka on nostanut Bergeronin PPG-keskiarvioa jonkin verran verrattuna niihin peleihin, joissa Marchand on ollut sivussa.
  Barkovin kanssa pelatessaan Dadonovin, Bjugstadin ja Huberdeaun pisteistä ei tarvi varmaan vastaavaa vertailua edes tehdä.
  Kuten Luongo Montreal-ottelun jälkeen Bjugstadin pelistä kysyttäessä totesi: "Obviously when you play with Barky, it makes anybody to look good." tjms. :D
   
 7. Artturenos Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, NHL, Blackhawks. sympatiat Lightning.
  Lainaus:
  Tämä on yksi asia mitä olenkin miettinyt ja pitänyt tänne myös mainitta. Uhkakuvana olen nähnyt tuon Floridalle, että Barkovia peluutetaan noin paljon. Siellä on kuitenkin aika tiukka ohjelma loppu runkosarjaan edessä, niin jaksaminen noilla minuuteilla saattaa tulla ongelmaksi. Nyt kun tuon sanoit niin ilmeisesti siellä kuitenkin ollaan hereillä ja osataan säästellä avainpeelaajia kun semmoiseen sauma aukeaa.
   
 8. Artturenos Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, NHL, Blackhawks. sympatiat Lightning.
  Lainaus:
  Minusta tuon loukkaantumisen pitäisi kyllä vaikuttaa niin, että Bergeron on ulkona kisasta. Bergeron missaa kaudesta niin paljon pelejä, että minusta tuo olisi vääryys jos hän sen voittaa. Kopitar tuossa on sitten toinen minusta aivan tasavahva ehdokas Barkovin kanssa, mutta kun ottaa huomioon pelaajien ja joukkueiden vireen kehityksen, niin minusta Barkovin pitäisi olla suosikki tällä hetkellä. Tämä edellyttää että Florida playoffeissa on, mutta luulen olevan. Devils minusta vahvin kandinaatti antamaan tuolta yläpuolelta tietä, mutta Columbus voi olla jopa hankalampi ohitettava.

  Edit- Wheeler unohtui ja hänet kyllä pitää laskea myös mukaan.
   
 9. Flemi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Philadelphia Flyers, Aleksander Barkov Jr.
  Lainaus:
  Ihan pelkkää taktikointia Boughnerilta. Turha peluuttaa Sashaa enempää kuin tarve. Säästää voimia ja intoa peleihin jotka ovat tiukkia tai pakkovoittoja. Goldstein puhu viime yön pelissä jotain, että Sasha olisi 100 pisteen tahdissa. Statistiikkaa ei jaksa kaivaa esiin, mutta uskaltaisin veikata että 90 pinnaa menee vielä rikki. Sen verran kova on kaverin vire kentällä.
   
 10. F#21 Jäsen

  Lainaus:
  Barkov on 1.2.2018 lähtien pelannut 17 peliä, joissa on tehnyt 24 pistettä. Nyt on jäljellä vielä 18 peliä ja pisteitä tällä hetkellä 68. Tällä tahdilla on siis mahdollista päästä yli 90 pisteen.
   
 11. Numero66 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL, Kärpät
  Ei tässä montaa viikkoa ole kuin ajattelin, että selke on ratkennut ja sen vie Kopitar, mutta mitä vielä. Sasha on nostanut osakkeitaan aivan älyttömästi. Bergeronin voittoon en oikein usko, kun on pelannut sen noin 10 peliä vähemmän em. kaksikkoa vähemmän.
   
 12. Noutolokku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
  Lainaus:
  Eikä pidä unohtaa myöskään Philadelphian Couturieriä. Ei ole statseissa paljon Barkovia perässä, mutta. Hän pelaa siellä Girouxin ja Voracekin kanssa, jotka ovat pistepörssissä top10 molemmat (korjaan Voracek sijalla 12. pisteen kymppisijasta) niin ehkä hieman apua saa tuota kautta. En tiedä onko se sitten kuitenkaan sen kummemmin rajoittava tekijä.
   
 13. pikkuvaimo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Harley-Davidson
  Lainaus:
  Barkov on 86 pisteen tahdissa. Käyrä tosin osoittaa ylöspäin, ja itsekin veikkaan että 90 menee rikki. Todella kova suoritus kun huomioidaan miten Sasha pelaa puolustussuuntaan.
   
 14. steierwrass Jäsen

  Lainaus:
  Konecny ja Giroux siellä on tainnut viime aikoina ainakin pelata.
   
 15. Ketuttaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa ja Chicago Blackhawks
  Lainaus:
  Tämänhetkisten tilastojen valossa aika vaikea laittaa Couturieriä ainakaan Kopitarin tai Barkovin edelle. Henkilökohtaiset tilastot (+/- tilastoa lukuunottamatta) ovat huonommat, on joukkueen vasta kolmanneksi paras pistemies ja pelaa lähtökohtaisesti parempien (ainakin pisteitä tekemään) pelaajien kanssa. Kopitarin ja Barkovin tilastoja kun taas vertaa oman joukkueensa sisällä, tuo pelaajien tärkeys joukkueelleen näkyy paljon selkeämmin. Bergeron "häviää" Selken vähäiseksi jäävän pelimäärän vuoksi, koska kilpailu on tänä vuonna erittäin kovaa.

  Tämänhetkinen ranking mun papereissa Selkeen:
  1. Kopitar
  2. Barkov
  3. Bergeron
  4. Couturier
   
 16. Kirjoittelija Jäsen

  Lainaus:
  Florida on pelannut 65 ottelua.
   
 17. rinne Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Sasha
  Tämä keskustelu kertoo karua kieltä siitä, kuinka outo palkinto Selke on. Selke jaetaan "Parhaalle puolustavalle hyökkääjälle", mutta tässäkin ketjussa puhutaan lähinnä noiden Selke -ehdokkaiden hyökkäyspään tehoista. Eikä siinä. Kyllähän Selke on jo pidempään jaettu parhaalle puolustavalle hyökkääjälle, joka tekee samalla riittävästi pisteitä. Olisi se silti ihan kiva, jos "parhaan puolustavan hyökkääjän" nimeämisen kohdalla pohdittaisiin niitä avuja puolustuspelaamisessakin.

  Bergeronin pelimäärä on jäämässä liian pieneksi. Muuten olisi ehdottomasti finalisti, jopa suurin voittajasuosikki tälläkin kaudella. Nyt väittäisin, että Kopitar vie Selken ja Barkov sekä Couturier ovat muut finalistit. Kopitarilla on vahvempi maine, mikä saattaa painaa äänestyksessä, vaikka ei saisikaan. Barkov ja Couturier pelaavat molemmat riittävän vahvaa kautta niin hyökkäys- kuin puolustussuuntaankin, ettei Selken päätyminen jommalle kummalle vääryys olisi. Toki pelejä on paljon jäljellä, joten asiat voivat muuttua.
   
 18. palle fontän Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  RDS
  Nyky-NHL:ssä ei taida olla enää niin selkeästi hyökkäävä hyökkääviä ja puolustavia kenttiä, vaan parhaiden hyökkäävien pelaajien puolustustaidot sekä -asenne ovat kunnossa. Vielä reilu 10 vuotta takaperin Lehtinen, Peca ja Madden saivat pystejä, mutta sittemmin on pistetahti ollut voittajilla erilainen.
   
 19. Artturenos Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, NHL, Blackhawks. sympatiat Lightning.
  Ikävästi näyttää siltä että Barkov tekee liian paljon pisteitä Selkeen ja liian vähän Hartiin. Tuleeko Barkovista siis ikuinen väliinputoaja, joka on liian hyvä hyökkäämään puolustavaksi hyökkääjäksi ja liian puolustava ollakseen arvokkain pelaaja. Lisäksi kaveria ei ole ikinä palkittu millään palkinnolla niin voime todeta, että ei se voi riittää nytkään.

  Sitten asiaan. Pisteet ovat jääkiekossa merkittävä tilasto pelaajan tasosta, mutta ei se mikään 100% totuus ole. Itse käyttäisin tässä asiassa menetelmää 50% arvoa pisteille ja muille tilastoille yhteensä sen toiset 50%. Kummallekkin kun annetaan sopiva arvo saadaan minusta oikein kuva pelaajan tasosta tilastoista.
   
  Viimeksi muokattu: 09.03.2018 klo 20.30
 20. Kari Runk Jäsen

  Lainaus:
  En tiedä oliko tämä nyt jotain hassuttelua mitä en vain ymmärtänyt, mutta esimerkiksi Pavel Datsyuk lähihistoriasta sanoo tähän ensimmäiseen kohtaan moi.
   
 21. Petri1981 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Florida Panthers, ManU, Vaasan Sport, TPS
  Lainaus:
  Minä näen sen niin että hyökkääjän tärkein tehtävä on edelleen hyökätä. Täten siis pisteiden teko tulee mielestäni olla tärkeä kriteeri Selken voittajalle, kuin myös se puolustuspeli sitten. Siis puolustava hyökkääjä.
   
 22. Artturenos Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, NHL, Blackhawks. sympatiat Lightning.
  Lainaus:
  Se oli hassuttelua. Leikkimielisesti yritin koota tämän keskustelun täältä tuohon.
   
 23. Artturenos Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, NHL, Blackhawks. sympatiat Lightning.
  Itseasiassa tuo minun vitsini saattaa jopa jollain tapaa iskeä todellisuuteen, koska tuossa tuli juuri mieleen Joe Thornton joka on hyvin merkittävästä urastaan huolimatta vain kerran palkittu Hartilla.
   
 24. Ollakseni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings
  Lainaus:
  Yhtä monta kuin Jagrillakin.
   
 25. rinne Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Sasha
  Lainaus:
  Tietenkin sen pitää kriteeri olla. Pointtini oli lähinnä se, että kun tätä keskustelua tässäkin ketjussa nyt vilkaisee, niin oikeastaan kukaan ei puhu puolustuspelistä. Sen sijaan tehopisteet nostetaan koko ajan esiin. Selken kohdalla kuitenkin kysymys lienee siitä, että palkitaan paras puolustava hyökkääjä. Ensisijainen kriteeri on riittävän laadukas puolustuspeli. Riittävä määrä tehopisteitä on lähinnä reunaehto, jolla taataan, ettei Selke mene jollekin alaketjujen 0-0 -peliä pelaavalle sankarille.