Ilmoitukset

Nimimerkki Dats keskittyi tuotannossaan pelkästään flametukseen. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on nyt poistettu.

Sulje ilmoitus

Aleksander Barkov jr. NHL:ssä

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Schröder, 01.07.2013 klo 14.57.

 1. metsuri1 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Carolina Hurricanes
  Sashan nousu sinne maailman parhaisiin riippuu myös terveydestä. Täytyisi vain toivoa ettei tule pahoja loukkaantumisia kun toistaiseksi mies ei ole onnistunut pelaamaan yhtään täyttä kautta ja loukkaantumiset ovat jarruttaneet.
   
 2. FlaPa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Florida Panthers
  NHL Network Twitterissä: ""He is the 200-foot player in this League right now." @EJHradek_NHL on @Barkovsasha95. #NHLNow @FlaPanthers… "

  Linkki vie muutaman päivän vanhaan twiittin yli 58% puolustusalueella aloittavien pelaajien pisteisiin.

  Näitä tilastojahan on monenlaisia mutta tuossa mielestäni yksi osoitus miten hyvä pelaaja Barkov on. Miettikää jos Floridalla olisi vähän laajempi rosteri, eikä Barkovin tarvisi noin usein aloittaa omasta päästä ja minkälainen merkitys sillä voisi olla pisteisiin? Verrataan nyt vaikka sitten Bergeroniin, joka on aloittanut hyökkäysalueella tällä kaudella lähemmäs 60% ja ketjukaverit pykälän tehokkaampia kuin Dadonov ja varsinkin tuhlaajapoika Bjugstad. Ehkä viimeöinen hat trick heitti Bjugilta apinan selästä ja loppukausi onkin historiaa koko ketjun ja Panthersin osalta. :)
   
 3. rinne Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Sasha
  Lainaus:
  Ei mitään pois Barkovilta, mutta tuohon twiittiin ei kannata liikaa hirttäytyä. On ns. "tarkoitushakuista" tilastojen tulkintaa joku käyttänyt. Jos en ihan väärin muista, niin joku jutteli, että tuon julkaisuhetkellä Couturier oli aloittanut puolustusalueelta noin prosenttiyksikön verran vähemmän kuin Barkov, pisteitä 62 sillä hetkellä. Kovaa suorittamista Sashalta siitä huolimatta, mutta verrattuna muihin ei ole ihan niin ylivertainen kuin tuosta twiitin tilastosta voisi päätellä.
   
  Viimeksi muokattu: 07.03.2018 klo 13.23
 4. Lainaus:
  Parempi näin. Taklaamalla tilaa myös taklauksia itselleen. Teppo Numminen tästä erinomainen esimerkki: pelasi aina puhtaasti, ei taklannut, eikä häntä siksi kukaan jahdannut - sai pelata terveenä. Barkovin ei tarvitse taklata - saa kiekon pois ilmankin. Samalla säästää kroppaa ja energiaa.
   
 5. FlaPa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Florida Panthers
  Lainaus:
  Juu ei toki ja huomasin tuon myös. Tämän parin päivän aikana Barkov on repinyt myös Couturieriin pikkuisen eroa lisää. Toki tuo vertaus Couturieriin usein unohtuu ja loistavia kausia vetää molemmat. Laitetaan nyt vielä Barkovin eduksi muutama peli vähemmän pelattuja otteluita ja pari kautta vähemmän kehitystä\kokemusta.
   
 6. Artturenos Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, NHL, Blackhawks. sympatiat Lightning.
  Lainaus:
  Malkin jos mainitaan maailman parhaimpien pelaajien joukkoon, niin pitää kyllä hieman sanoa vastaan. Malkinin pelissä on hyvin suuria puutteita, vaikka nyt esimerkiksi aloitukset. Lisäksi rooli on hyvin offensiivinen Crosbyn takana, niin pisteitä on siintä kiva nakuttaa. Se valmentaja joka esimerkiksi valitsisi Malkinin ennen Barkovia ei kyllä ymmärrä jääkiekosta mitään. Mitä tulee Bergeroniin niin Bergeron on kyllä ehkä hitusen parempi mitä Barkov, mutta mitä järkeä on verrata noin eri ikäisiä pelaajia heidän urien perusteella?
   
 7. Walkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Pittsburgh Penguins, #3, #58, #71, #81, #87
  Lainaus:
  Olet oikeassa siinä, että Malkinin rooli on hyvin offensiivinen kun Crosbylla edessä enemmän puolustusvelvoitteita ja myös Malkinin aloitustaidot eivät päätä huimaa, mutta onhan Malkin ollut ihan top-5 hyökkääjä läpi koko uransa. Herranen aika kaveri joka on paukuttanut NHL-urallaan 1.19 PPG tahtia pojoja saakin antaa hieman puolustupelissä anteeksi kun monen moni tehottomampikin kaveri antaa. Ja sitten tuohon puolustukseen, että kyllä Malkin senkin homman kuitenkin handlaa ihan hyvin, toki venäläisyys nostaa välillä päätään sitä on turha kiistää, mutta ei Pens olisi päätyyn asti kolmea kertaa Malkinin aikakaudella missään nimessä venynyt jos sen toinen tähtisenttereistä ei osaisi omassa päässä pelata. Erittäin hyvä esimerkki löytyy toisesta pennsylvanian joukkueesta jossa Giroux täytyi siirtää laitaan jotta tästä saadaan enemmän irti kun puolustusvastuut on voitu sysätä Couturierille ja tämä on toiminutkin erittäin hyvin. Malkinin kohdalla tämmöiseen ei ole tarvetta ikinä ollut, mies pystyy pelaamaan sentterin tontilla puolustusvelvoitteiden kanssa ja takomaan suorastaan hurjaa jälkeä tuolta paikalta. Kuuluu ehdottomasti maailman parhaimpien pelaajien joukkoon ja olisi kuulunut top-100 listalle ihan heittämällä.
   
 8. rinne Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Sasha
  Lainaus:
  Puhutaanko samasta pelaajasta? Jevgeni Malkin. Sukupolvensa top3 pelaaja maailmassa. Takataskussa voitettuna kaikki mahdollinen Hartia, Art Rossia ja Conn Smytheä myöten. Jotkut olisivat olleet valmiita antamaan toisen Crosbyn Conn Smytheistäkin Malkinille. Toki Rocket Richard ikävästi puuttuu. Samoin olympiakulta, mutta vastapainona on kolme Stanley Cupia. Malkin pelaa parasta kiekkoaan sitten kauden 2011-2012. Tuolloin pokkasi Hartin. Vuoden 2018 pelaamansa pelit Malkin on vetänyt vaatimattomalla 1,7 PPG:llä (tjsp). On edelleen vahvasti mukana Art Ross ja Rocket Richards kisassa. Lienee yksi pelaajista, jotka saavat harkintaa Hartiin liittyen. Tietenkin Malkinin pelissä on puutteita, mutta ne eivät ole riittävän suuria, että niihin kannattaisi vakavissaan takertua, kun pelillinen taso on tuo. Malkin on pelannut Crosbyn takana, mutta parhaimmillaan ollut parempi noista kahdesta. Tälläkin kaudella. Malkin on yksi niitä harvoja pelaajia, joka oikeasti kykenee ottamaan pelin täysin haltuun. Malkin parhaimmillaan edustaa sitä "suvereenia dominanssia". Heikommat aloitustaidot eivät sitä muuta. Uskallan väittää, että jokunen jääkiekosta jotain tietävä valmentaja ottaisi vielä tässä vaiheessa Malkinin ennen Barkovia. Eikä se ole Barkovin vähättelyä. Vertailukohta vain on järjettömän kova.

  Mitä tulee urien vertailuun, niin eihän siinä järkeä vielä olekaan. Siinä on kuitenkin sen verran pointtia, että Crosby, Malkin etc. sukupolvensa eliitti on vertailukohta sille, mitä "maailman parhaalta pelaajalta" odotetaan. Siinä on se tavoite. Yleensä keskusteluissa "maailman paras pelaaja" määrittyy hieman pidemmän aikavälin otannan mukaan. Ei parinkymmenen pelin, harvoin edes yhden kauden otantaan. Siinä vertailussa ne palkinnotkin alkavat merkitsemään. ...ja tuo viestini, josta pätkän otit, oli nimenomaan vastaus keskusteluun, jossa pohdittiin Barkovin mahdollisuuksia "maailman parhaaksi pelaajaksi". Kuten samassa viestissä ohimennen viittasin, niin pelillisesti pidän Barkovia juuri tällä hetkellä maailman parhaisiin kuuluvana kahdensuunnan hyökkääjänä, sille Bergeron -tasoon kuuluvana.
   
 9. Artturenos Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, NHL, Blackhawks. sympatiat Lightning.
  Lainaus:
  Ei ollut tarkoitus kohdistaa tuota juuri Malkiniin henkilökohtaisesti. Malkin ehdottomasti kuuluu offensiivisesti sarjan parhaimpiin pelaajiin, ja tykkään itse katsoa juuri Malkinia ja Malkinin tyylisiä pelaajia. Tämän tarkoitus oli yleisesti se, että yksipuolisempia pistenikkareita tupataan yliarvostaamaan suhteessa kokonaiavaltaisempiin pelaajiin. Näen myös että jos GM pääsisi aloittamaan joukkueen rakennuksen tyhjästä Barkov kannattaisi valita ennen Malkinia. Asia kyllä muuttuisi kun ruvetaan kasaamaan kakkoskenttää jolloin Malkin toisi enemmän offensensiivista osaamista.
   
 10. Artturenos Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, NHL, Blackhawks. sympatiat Lightning.
  Lainaus:
  Minulle Malkin yksi maailman parhaista roolipelaajista. Hänelle kun saadaan joukkue kasattua ympärille, niin että pääsee käyttämään vahvuuksiaan on hän ehdotonta eliittiä. Tässä on vain se juttu, että hänen ympärilleen pitää kasata tietynlainen joukkue jossa häntä voi peluuttaa omilla vahvuuksillaan. Joukkueen ykkössentterillä ei voi olla noin heikkoa aloittamista, jos joukkue aikoo myös menestyä. Hyvin sujuu penguissa kun tuo haavoittuvuus pystytään kiertämään roolituksilla.
   
 11. Wild-Chester Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pittsburgh Penguins
  Lainaus:
  Uskaltaisin ihan pienen vedonkin lyödä sen puolesta, että selkeä enemmistö jääkiekkovalmentajista valitsisi Malkinin ennen Barkovia, sanotaan nyt vaikka playoff-sarjaa varten.
  Tietysti organisaation tulevaisuuden näkökulmasta ikä ja sopimustilanne kääntävät vaa'an Barkoville, mutta pelillisesti ero on nyt kuitenkin aika selkeästi vielä Malkinin hyväksi. Osasi hän aloittaa tai ei.
   
 12. sampio Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Menestyvin, sympatiat muille hyville.
  Puhutaan huikean taitavista jätkistä, ja aikalailla saivarella saa, että nämä jannut jotenkin järkevästi jonoon asettelee. Ja onko lopulta tarpeenkaan? Maailman parhaan pelaajan titteliä kun on aika vaikea lopulta kellekään antaa, kun lopulta pelityylit ja varsinkin -paikat huomioidaan.
   
 13. Flemi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Philadelphia Flyers, Aleksander Barkov Jr.
  Täällä kun jauhetaan mm. Crosbystä niin Sashassa ja Crosbyssa on muuten kehityksen kannalta jotain samaa, joka varmaan monelta unohtuu.. Maailman kaikkien aikojen paras jääkiekkoilija (oma mielipide) eli Super Mario teki Sidistä NHL -pelaajan. Saman teki Jagr Sashalle, vaikkakaan Jagr ei ole/ollut samalla tasolla Marion kanssa, mutta ei kauhean kaukana. Kiitos siis Dalelle, kun hommasi Jaagerin kissoihin (tosin mielestäni liian pitkäksi aikaa) ja Sashasta kasvoi supertähti taalajäille.
   
 14. steierwrass Jäsen

  Lainaus:
  Aika selkeästi on melko rohkeasti sanottu. Ei toki yllätä tässä kohdin yhtään. Malkin on parhaimmillaan todella hyvä, ehkä liigan paras pelaaja, kun kaikilta otetaan se paras taso. Olisi mielenkiintoista nähdä, millainen hän olisi, jos illasta toiseen pelaisi vastustajan ykkösiä vastaan. Jo ihan poistamalla ylivoimapisteet näiltä kahdelta pelaajalta tällä kaudella, olisi Barkov edellä pisteissä. Barkovista on hyötyä huomattavasti moninaisemmissa tilanteissa. Yksi liigan parhaista av-pelaajista. Aina johdossa pelin lopussa kentällä. Kentälle, kun aloitus on omassa päässä. Jne. En sano, että Barkov olisi tällä hetkellä parempi pelaaja. Mutta sanon, että on pelaaja, jonka ympärille olisi helpompi rakentaa joukkuetta.

  Vertaukseen liittymättä. Huberdeaun tehot ovat tippuneet, kun siirtyi Barkovin rinnalta Trocheckin rinnalle. 12 pinnaa 18 peliin, vaikka pelaa edelleen ykkösylivoimaa. Toisaalta taas Bjugstad, tuo Floridan kivireki, onkin sitten tehnyt siinä rinnalla pisteitä samassa ajassa 16.
   
 15. bebeto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Ylöjärven Ryhti
  Lainaus:
  Täysin samaa mieltä, nämä vertailut ovat jotenkin koulupoikamaisia. Eri pelipaikkojen pelaajia on vaikea ellei mahdoton vertailla keskenään, jo pelkkä käsite "maailman paras jääkiekkoilija" on absurdi. Muistan kuitenkin yhden olikohan TSN:n rankkauksen jossa Barkov oli top vitosessa NHL:n keskushyökkääjistä. Sasha on hyvin lähellä täydellistä keskushyökkääjää jonka tunnollinen puolustaminen syö väkisinkin hyökkäystehoja.
   
 16. Rantojen mies Jäsen

  Lainaus:
  Lainaus:
  Heh, älä suutu, kunhan hakamussuttelen jatkoaikamaiseen tyyliin. Ihan asiaa kirjoitat ja selkeästi sinulla on vain erilainen mielipide asiasta mitä itselläni, eivätkä mielipiteemme kaukana toisista olekaaan ja enemmän sellaista hiuksien halkomistahan tämä on. Tämä keskustelu lähtee varmasti helposti sivuraiteille, mutta totean vielä että minulle maailman paras kiekkoilija on voittava pelaaja pelin sisällä. Tällä tarkoitan sitä, että joutuu pelaaja sitten puolustamaan, hyökkäämään, karvaamaan, sijoittumaan, laukomaan, luistelemaan tai vaikkapa blokkaamaan, on hän eliittiä jokaisella osa-alueella, sillä kaikkia näitä jääkiekossa tarvitaan. Pelkkä offensiivinen kyky ei riitä, sillä kuten @Artturenos mainitsi, joudutaan joukkue roolittamaan kyseisen pelaajan mukaan, enkä tällöin itse laske pelaajaa yhtä monikäyttöiseksi ja täten arvokkaaksi. Malkin ja Barkov ovat mielestäni hyvä vertaus. Barkovilla ei ole minkäänlaisia heikkouksia, kun taasen Malkinilta niitä löytyy. Jälkimmäisen offensiiviset taidot ovat paremmat, mutta niitä pitää myös kompensoida roolittamalla muita pelaajia oikein.

  Barkov tarvitsee vielä napsun tai pari noustakseen aivan sinne absoluuttiseen kärkeen, mutta näen että hänellä todellakin kaikki eväät tähän löytyvät. Sashan puheista on usein käynyt selväksi miten Barkov senior on häntä opastanut kaukalossa toimimaan oikein jokaisessa tilanteessa, minkä kyllä huomaa. Sasha sanoi, että tuloksekkaankin pelin jälkeen isänsä saattaa jäädä käymään läpi jotain yksittäisiä tilanteita, missä pitäisi toimia toisin. Tätä toki on tehty NHL:ssä jo pidemmän aikaa, mutta Alexander on tätä selkeästi tehnyt koko ikänsä, mikä realisoituu nyt uskomattoman "täydellisenä" jääkiekkona.

  Lainaus:
  En tiedä tarkoititko sarkastisesti sitä, että kaikki valitsisivat mielestäsi Malkinin, mutta uskon että kumpainenkin kelpaisi. Itse silti uskon että kaikista NHL:n GM:stä suurin osa ottaisin Barkovin ennen Malkinia, jos valintaperusteena olisi voittavan joukkueen luominen ja ensimmäinen valinta pitäisi ottaa näiden herrojen väliltä. Kukaanhan tätä ei voi todistaa, enkä sen kummemmin voi perustella että olisin enemmän oikeassa, kunhan pohdiskelen ääneen.

  Loppuun vielä todettakoon @sampio, että itse luen kyllä varsin mielelläni erilaisia mielipiteitä siitä, miten ihmiset määrittelevät "parhauden", vaikka toki ymmärrän pointtisi.
   
 17. Lainaus:
  Voitko tarkentaa miten siis tekivät? NHL-pelaajia kun näistä olisi tullut ilman Lemieuxin tai Jagrin syntymääkään.
   
 18. Flemi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Philadelphia Flyers, Aleksander Barkov Jr.
  Lainaus:
  Okei, ehkä olisi pitänyt tarkentaa että NHL-pelaajien eliittiä. Väitän täysin, että Lemieuxilla ja Jagrilla oli valtava merkitys heidän kehityksensä kannalta ja kummaltakin voi tästä syystä odottaa ihan mitä vaan.
   
 19. sampio Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Menestyvin, sympatiat muille hyville.
  @Rantojen mies
  Jep, ei tämä keskustelu minua sinänsä häiritse, ihan kelpo luettavaa kuitenkin.
  ---

  Vaan se on aika huikeaa, että meillä on tällaisiin keskusteluihin ylipäätään aihetta. Rinne, Laine ja Barkov ovat kauden ehdotonta kärkeä pelipaikoillaan, eikä Ristolainenkaan käsittääkseni ihan sukka ole vrt. top-3 puolustajiin. Hienoa aikaa NHL- ja leijonafanille!
   
 20. Ollakseni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings
  Lainaus:
  Sportsnetin rankkaus kyseessä, jossa oli aika monia muuttujia ja minimi pelattujen minuuttien määrä jätti mm. Matthewsin pois listalta. Ensi syksynä jos Berkshire tekee saman listan niin Matthews saattaa mennä ohi tai olla menemättä.

  The definitive ranking of the NHL's top 23 centres over three seasons - Sportsnet.ca
   
 21. Lainaus:
  Kysytään sitten näinpäin, mitä esim. megalupaus Crosbysta olisi tullut jos olisi varattu toiseen seuraan eikä olisi pelannut 26 peliä Lemieuxin kanssa?
   
 22. bebeto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Ylöjärven Ryhti
  Lainaus:
  Tämä se oli juu. Aika paljon saattaa tuo listaus muuttua, ainakin McKinnon nousee kohinalla sijalta 14, Seguin myös nousee ylöspäin.
   
 23. Flemi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Philadelphia Flyers, Aleksander Barkov Jr.
  Lainaus:
  Helppoon kysymykseen helppo vastaus: Ei yhtä hyvä ja menestynyt kuin nyt. 26 peliä tai 126 peliä. Vaikutus voi olla täysin sama, kun puhutaan pelaajasta, joka tietää mitä on olla koko lajin kasvot yhdessä Gretzkyn kanssa.
   
 24. steierwrass Jäsen

  Lainaus:
  Nuo metriikat ovat sellaisia, ettei ole ihan kauhean helppo sanoa, ketkä nousevat ja ketkä menevät alas ja miten paljon. McKinnon melko varmasti menee ylöspäin, mutta Seguin ei olekaan mitenkään selvä. Crosbya itse veikkaisin alaspäin tuolla listalla. Ja Couturieria listalle eli ylös. En yllättyisi, jos Barkov olisi vastaavalla listalla top3:ssa ensi kaudella.
   
 25. rinne Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Sasha
  Lainaus:
  Emme oikeastaan ole eri mieltä isossa kuvassa. Tietenkin maailman paras pelaaja on "voittava pelaaja pelin sisällä". Oma pointtini on lähinnä siinä, että osa tuntuu ylikorostavan Malkinin heikkouksia liikaakin. Tai sitten itse aliarvioin niitä. Pelkät hyökkäystehot kertovat aina vain osan pelistä, mutta kun puhutaan hyökkääjistä, niin pakko niille on arvoa antaa. Kun ero pisteissä on riittävän suuri, niin "kokonaisvaltainen peli" ei enää riitä kattamaan sitä eroa. Juuri nyt, kaudella 2017-2018 tilastot kertovat seuraavaa: Malkin 63 peliä, 37+45=82 pinnaa. Tekee 1,30PPG, joka täydellä 82 pelin kaudella tekisi ~107 pistettä. Juuri nyt Malkin on plusmiinus tilastoissakin 14 pykälää plussalla, jos siitä välittää. Barkov: 63 peliä tehoin 25+41=66. 1,05 PPG, joka 82 pelin kaudella olisi ~86 pistettä. Barkovin plusmiinus näyttää +7.

  Onko ero herrojen kokonaisvaltaisessa pelissä oikeasti niin suuri, että Barkovia voisi kiistatta pitää Malkinia parempana pelaajana? Plusmiinus tilastoon on suhtauduttava hiukan varauksella, mutta se kertoo aina jotain. Malkinin +14 on Pensin paras, Barkovin +7 on jaetulla kärkisijalla McCannin kanssa, joten tuskin noista sen suurempia johtopäätöksiä voi vetää. Tuo noin ~21 pistettä eroa pistepörssissä puolestaan on jo niin kova ero, ettei sitä voi ihan olan kohautuksella ohittaa. Pelaajien roolitus ja pelitapa antaa Barkoville tasoitusta, mutta antaako noin paljon?

  Loppujen lopuksi tässä vertailussa ei ole järjen hiventäkään, koska puhutaan kahdesta täysin eri tyylin pelaajasta. Täydellisessä maailmassa joku "Malkin" + "Barkov" olisi aika täydellinen parivaljakko joukkueen kärkisenttereiksi.

  Lainaus:
  Ei ollut sarkasmia, vaan suora vastaus lainaamani viestin esittämään väitteeseen, joka keskustelupalstojen tyyliin oli vedetty överisti absoluuttiseksi ja kuului:
  Lainaus:
  Mielestäni tuo on vain absoluuttisesti väärin. Jos valita pitäisi, niin tuskin kaikki asettuisivat kummankaan taakse, jos puhutaan esimerkiksi vain tästä keväästä. Molemmilla olisi puoltajansa. Joko Barkovin yliarvioimista tai Malkinin aliarvioimista tuo alkuperäinen väite nähdäkseni. Ei Barkov verrattuna Malkiniin ole niin suvereeni, että Malkinin valitseminen näistä kahdesta osoittaisi täydellisen lajituntemuksen puutteen. Tuo usein käytetty, varsin hyvä Sportsnetin tilastokatsaus, jonka @Ollakseni linkkasi on siitä hyvä todiste. Tuota on paljon käytetty, kun on Barkovin dominointia todisteltu. Olihan Sasha neljäs noiden kaikkien tilastojen yhdistelmän mukaan arvotettuna. Hassu juttu on, että samalla kolmen vuoden otannalla Malkin on listan kolmas. Toki Sasha pelaa elämänsä parasta jääkiekkoa, mutta samaan aikaan Malkinkin pelaa parasta kiekkoaan sitten -12 Hartin. Tietenkin Malkin on ensisijaisesti offensiivinen pelaaja, mutta ei tuo ole niin suuri lapanen kuin jotkut tässä ketjussa antavat ymmärtää. 2000-luvulla pelaajat, jotka ovat kyenneet ottamaan koko pelin haltuunsa Malkinin tapaan ovat aika vähissä. Barkov on hyvä siinä, mutta ei Malkinin parhaiden päivien tasolla. Ei lähelläkään. Tänä keväänä näyttää taas siltä, että Malkin on löytänyt "beast modensa", jossa tuon pysäyttäminen on jossei mahdotonta, niin hyvin haastavaa.

  Eikä tässä keskustelussa tässä ketjussa ole oikein mitään järkeä. Toki kertoo jotain Barkovista, että ollaan valmiita jo vertaamaan Malkinin tasoiseen kaveriin ja väittämään absoluuttisesti paremmaksikin. Oma pointtini oli lähinnä vetää vähän käsijarrua mukaan, ettei täysin laukalle lähdetä taas yhden suomalaispelaajan hypetyksessä...