EDIT: Mikä tämä sitten on?
Tulkitsen tuon hallituksen PJ:n lausunnon niin, että Enersensen ehdokkaista ei kukaan kelvannut ja hallitus itse headhunttasi Ruotsalan.
EDIT: Mikä tämä sitten on?
Jos nyt jollain ilveellä toimittaja olisi tehnyt Ruotsalaisen pahoittelusta juttunsa anglen eikä kommenteista niin somekohu olisi ollut ehkä vaisumpi. Jutun otsikko liittyisi kuitenkin Porin Jazzien toimitusjohtajan homokommentteihin ja homokommenteista tulee aina kohu.
Minua sentään satunnaisesti kiinnostaa iso kuva.
@mjr Varmasti haluat uskoa että koneisto jonka osa olet olisi niin kauhean oikeudenmukainen. Ehkä siten on vaan helpompi katsoa tuota leijonanruokintaa
Räsäseltä jälleen täydellinen aivopieru. Soinin ja Räsäsen kaltaisten ihmisten vastustuksesta huolimatta, elämme vapaammin kuin koskaan ennen. Molemmat ajavat nimenomaan itse yhden totuuden politiikkaa, missä ihmisellä ei ole oikeutta itse päättää omasta ruumiistaan tai elämästään vaan asiat on määrätty ylhäältä. Ääriesimerkkinä kirkko, joka on jo kaksi tuhatta vuotta ajanut yhtä totuutta. Se, että tästäkin asiasta väännetään kättä, kumoaa Räsäsen lausunnon. Se, että Räsänen pauhaa lehdistössä omaa kantaansa, kumoaa hänen oman lausuntonsa. Eriäviä mielipiteitä julkaistaan eri puolilla ja hyvä niin.Minä en ole Ruotsalan kanssa samaa mieltä homoista, enkä Räsäsenkään kanssa juuri mistään, mutta tästä olen: Päivi Räsänen: Elämme yhden oikean käsityksen aikaa – verkkouutiset.fi
elämme vapaammin kuin koskaan ennen.
Sellaista vapautta, jossa kuka tahansa saa sanoa mitä tahansa, kenelle tahansa, ei ole koskaan ollut missään eikä tule olemaankaan. Vaikka äärioikeisto- ja äärivasemmistolaiset sellaisen perään huutavatkin. Sellainen muutos on viime vuosina tapahtunut, että ns. suodatettu "tieto" on katoamassa. Nyt jokainen voi huudella ties mitä totuutta kaikkien ihmeteltäväksi.Eihän vapautta ole niin kuin ei ole oikeaa ja väärääkään...
Vaikka olisi mitä mieltä tahansa Aki Ruotsalasta, niin onhan tämä some-öyhötys kuvottavaa. Kuukauden päästä näistä tuohtuneista kukaan ei muista Aki Ruotsalaa. En minäkään, vaikka Aki Ruotsalan on mielipiteidensä kanssa pahaa oloa ympärilleen kylvävä mulkku.
Hihhuleita löytyy siis molemmista leireistä, mutta näyttää siltä, että vain kristillisiä rangaistaan tieteellisen maailmankuvan vastaisista heitoista.
"Alkoi" on mielenkiintoinen sanavalinta. Hän alkoi kommentoida asioita 2011. Seitsemän vuotta siitä kommentit kaivettiin esiin.Aki Ruotsala alkoi kommentoida asioita, joista edustamansa Pori Jazz haluaa irtisanoutua.
En tunne jutun taustoja. Kysyttiinköhän Ruotsalalta asiasta, jolloin alkoi höpisemään omia huuhaa-näkemyksiään. Näillä on helppo käynnistää nykyisin ajojahteja. Esim. Audi-miestä haastateltiin naisten lehteen, ja jutussa oli myös kieliposkessa esitettyjä kysymyksiä. Siitä sitten Suomen kiukkuiset, huumorintajuttomat ämmät laittoivat somerovion pystyyn. Taisi olla muuten ensimmäinen uhri noin kymmenen vuotta sitten.
"Alkoi" on mielenkiintoinen sanavalinta. Hän alkoi kommentoida asioita 2011. Seitsemän vuotta siitä kommentit kaivettiin esiin.
Mikäli joku käy tästä lähtien Aki Ruotsala -nimisen henkilön kimppuun, on se tuomittava, koska hän on yksityishenkilö, eikä Pori Jazzin edustaja.
.....Aki Ruotsala jatkoi näkemyksiensä kertomista huolimatta siitä, että hän ei enää edustanut vain itseään tai samoja arvoja jakavaa puoluetta, vaan organisaatiota, joka ei jaa samoja arvoja. On hyvä ymmärtää, että Ruotsalaa ei erotettu mielipiteen, vaan tekojen takia. Ruotsala osoitti ammattitaidottomuutta ja epäluottamusta edustamaansa organisaatiota kohtaan, ja aiheutti samalla haittaa organisaation imagolle.
Ilman valintaa toimitusjohtajaksi, ei toimittaja olisi ollut kiinnostunut hänen taustoistaan, eikä näin eilistä olisi tapahtunut. Yksinkertaistaen homma meni niin, että Aki Ruotsala sai vastuuta, mutta osoittautui liian heikoksi kantamaan sitä. Vastuuntuntoinen organisaatio näki tämän eilen, ja koki parhaaksi korjata tilanne.....
Mitä tarkoitat some-öyhötyksellä? Tuomitsetko yleisesti ihmisten reagoimisen tunnetun kulttuuritapahtuman toimitusjohtajaksi valitun kommentteihin, vai ainoastaan ne, jotka tapahtuvat sosiaalisessa mediassa? Kukaan ei ehkä muista Ruotsalaa kuukauden päästä, mutta kukaan ei olisi muistanut tai edes kuullut hänen nimeään ennen eilistä, jos hän olisi osannut olla kommentoimatta häntä koskevia asioita, ja pyytänyt toimittajaa pysymään vain Pori Jazzia koskevissa kysymyksissä.
Pääasia on se, että löytyy joku, jota vastaan saan tänään hyökätä, huomenna sitä en edes muista. Olen niin saatanan vihainen, että tukin työnantajan ja tämän asiakkaiden some-tilit sekä sähköpostin kiukullani, mutta onneksi ei tarvitse persettä penkistä nostaa, sillä siihen en kyllä ole valmis. Tuhon aiheuttaminen somessa on liian helppoa, ja hutkiminen tapahtuu usein ilman tutkimista tai pelkoa rangaistuksista.
Tai sitten vaan some mahdollistaa riskittömästi sen, että rikokset, epäoikeudenmukaisuudet ja irl-öyhöttämiset läväytetään näkyviksi ja syylliset kärsivät nahoissaan toisin kuin vanhaan hyvään aikaan jolloin he saivat hekotella tekojensa jälkeen turvallisin mielin.
Huomatkaa muutama seikka. Toimitusjohtaja ei ole työsuhteessa eikä julkisoikeudellisessa palvelussuhteessa, vaan vain toimisuhteessa toimeksiantajaan. On epäselvää, kattaako "muu vastaava toiminta" toimisuhteen. Jos kattaa, päästään arvioimaan, perustuuko kohtelu työtehtävien laatua ja niiden suorittamista koskeviin todellisiin ja ratkaiseviin vaatimuksiin ja onko kohtelu oikeasuhtaista ja oikeutettua tavoitteisiin pääsemiseksi. Tästä asiasta voi mielestäni esittää pätevää argumentaatiota suuntaan jos toiseen.
Pääasia on se, että löytyy joku, jota vastaan saan tänään hyökätä, huomenna sitä en edes muista.
Asiassa on kyse siitä, että toimari sai potkut vakaumuksensa vuoksi.
Saanko silti vuoden päästä avata ketjun "Muistatko missä olit kun Aki Ruotsala sai potkut Pori Jazzeilta?" tai "Muistatko Aki Ruotsalan? Katso miltä hän näyttää nyt!" ?