Minä laitan aina kolme kertaa vettä hiutalemäärään nähden ja hyvää tulee, kun antaa hautua. Toki minä tykkään vähän vetisemmästä puurosta. Kaksinkertaisella vesimäärällä siitä puurosta tulee liian kiinteää. Neljä kertaa vettä hiutalemäärään nähden saattaa olla liikaa. Ennen tein kaksinkertaisella vesimäärällä, mutta koin ahaa-elämyksen työpaikan kahvilassa, kun siellä oli vetisempää puuroa, joka kumminkin maistui paremmalta kuin kiinteämpi puuro, ainakin minulle.Sain päähänpiston tehdä aamupuuroo kattilassa. Mites se nyt menikään? Tuplamäärä vettä hiutaleisiin nähden. Helppo nakki, sinne vaan hautumaan.
Puoli tuntia myöhemmin katoin, että mitäs ihmettä, täähän on ihan litkua? Mietin, että 2,5dl hiutaleita mä sinne kyllä laitoin ja... litran vettä?!
Taisin kertoa kahteen kertaan kahdella sen hiutalemäärän.
Viimeksi muokattu: