Ilmoitukset

Nimimerkki SlabaQ:n kovin tutulta tuntunut performanssi oli vähintäänkin täysin turhaa trollausta. Hänen kohdallaan asiantuntijaraati oli yksimielisesti sitä mieltä, että hän saa jatkossa kirjoittaa jossain muualla.

Nimimerkki FASlapsi saa seuraavat kaksi viikkoa aikaa tuumia, missä hyvän maun rajat kulkevat. Jääkiekon MM-kisojen otteluseurannassa olleet jutut Breivikistä ja muslimeista eivät ainakaan hyvän maun rajojen sisäpuolelle mahdu.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Evil on kirjoittanut useamman aivan turhan viestin ja samalla syyllistynyt myös asiattomuuksiin ja provosointeihin. Näiden seikkojen vuoksi asiantuntijaraati päätyi passittamaan hänet viikon rauhoittumislomalle.

Sulje ilmoitus

Aivot, mitä vittua nyt taas?

Viestiketju osiossa 'Kierrätyskeskus' , aloittajana Uleåborgir, 13.08.2012 klo 00.20.

 1. Uleåborgir Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Päätalo, Huovinen, Sympathy For The Devil
  Tämän ketjun aihe on käynyt usein mielessä, mutta aina unohtunut, kun pitäisi käydä toimeen. Mutta: kävin tuossa äsken pihalla katselemassa taivaalle, että näkyisikö siellä niitä tähdenlentoja. Näinkin yhden. Mutta sitten tuli mahtiajatus, että voisi mennä lähemmäksi katsomaan ja kurotin jo kaulaani. Joo, voisi tosiaan mennä lähemmäksi katsomaan, ja kaulan kurottamisesta oli varmasti hyötyä.

  Joskus olen ollut lähdössä tankkaamaan autoa, mutta kysynyt lainaksi tarkoitukseen toista autoa, koska toisessa autossa on paremmat poppivehkeet. Vähän sen jälkeen olen kysynyt mielessäni, että mitä vittua aivot?

  Varmasti näitä tapauksia on sattunut muillekin?
   
 2. Muhkea Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, NHL:n suomalaiset
  Tähän on sanottava, että en välttämättä osaa samaistua. Viimeksi aamulla kuitenkin leikin hieman aivojeni kanssa ja yritin luoda kuvitellun hahmon näköpiiriini. Ikään kuin siis yritin luoda mieleeni skitsofrenian. En onnistunut siinä.
   
 3. Lunatico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Olen saamassa pillua. Ei tarvitse kuin kutsua muija himaan, mutta tuntemattomasta syystä vetäydyn viime tingassa. Seuraavana päivänä mietin, että mitähän vittua nyt taas?

  "Olenko homo?" -kortinkin olen vetänyt pöytään, mutta ei, ei se sitä ole. Aivot vaan ei halua nussia vaikka pippeli niin haluaisikin. Tässä muuten loistava esimerkki siitä, että ei miehet välttämättä aina ajattele peniksellään.
   
 4. Scissors Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
  Mä tarjoan joskus väärää etukorttia kaupan kassalla, ja oikeasti ehdin aina hyvin valitsemaan sen lompakosta. Silti välillä menee vituiksi, enkä käsitä miten jossain Siwassa jossa on asioinut 20 vuotta voi tunkea tosissaan jotain Plussakorttia tiskiin. Ja aina katson kysyvästi myyjää kun se nauraa tirskahtelee että väärä kortti herralla tässä esillä. Jaaha.
   
 5. Uleåborgir Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Päätalo, Huovinen, Sympathy For The Devil
  Ja kuinkahan monta kertaa olen mennyt vesiklosettiin ja oven lukittuani vetänyt pilkkopimeässä vessassa ensimmäisenä pöntön, kun olisi pitänyt sytyttää valo?
   
 6. Bruno Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingfors IFK, NP#4,
  Menee ehkä itselleen valehtelun puolelle, mutta monesti on tullut dokattua ennen työpäivää.
  "Kyllä mä nää pari voin ottaa, ei se haittaa", "vielä yhden otan sit lähden nukkumaan, ehtii nukkua vielä 7 tuntia", "otetaas tosta vähän shottia vielä, ei yks shotti missään tunnu".
  Aamulla sitä aina kiittää itseään ja omia aivojaan, mutta kuten todettua tuo on enemmän itselleen valehtelua ja vakuuttelua.
  Kännin piikkiin menee moni asia, vaikka en itse missään määrin suosi kännillä selittelyä.

  Lisätään vielä esimerkit monisti kauppareissuista. Matkalla pohdin jo valmiiksi, mitä ostan. Leipää, margariinia, jotain leikettä leivän päälle jne. ruokatarvikkeita. Tulen ulos kaupasta jaffapullo, mäyräkoira ja pari askia tupakkaa pussissa. Ja tulen ulos tyytyväisenä, "menipä kauppareissu hienosti".
   
 7. odwaz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kepa ja Pena
  Lainaus:
  Oon varmaan liian usein käyttänyt korttia, kun aina välillä käteisellä maksaessani otan sen kynän valmiiksi käteen. Vielä en sentään ole kertaakaan kirjoittanut nimmaria niihin vaihtorahaseteleihin. Vähän hölmö olo siinä tulee.
   
 8. sekolust Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Lostedt, Ben-Amor, Todd
  Brunon kanssa monia samoja kokemuksia. Monta kertaa tullut sen "viimeisen" jälkeen otettua vielä yksi. Ja vielä useampaan kertaan samana iltana. Aamulla on monta kertaa vituttanut kuinka se "yksi" piti ottaa monta kertaa.

  Monta kertaa on tapahtunut sellainen jännä juttu, että foorumeita tai uutisia selatessa rivit menevät tyystin päin vittua. Sana sieltä ja toinen täältä on taanut unohtumattomia hetkiä. Jotenkin vain aivot ottavat sanan sieltä ja toisen täältä JOS sanojen yhdistelmässä on edes jonkin verran järkeä. Masennus hakemuksen ihanuus ei tainnut olla Murossa topiccina...

  Pillun suhteen sitten aivot toimivat miten haluavat. Eipä ole ensimmäinen kerta kun pää päättää ja homma menee aivan puihin. Aamulla sitten mietitään kuinka taas näin kävi. Satunnaisia kertoja sitten menee toisin ja aamulla täytyy miettiä mitä vittua taas tapahtui. oman teoriani mukaan (miesten) aivot hakevat haasteita ja toimivat sen mukaan. Liian helppo ei sytytä ja jos pili toimii kaikista ennakkovaroituksista huolimatta, niin sitten mennään.
   
 9. LannyMc Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Mulla aivot lyö tyhjää säännöllisesti laittaessani palkkalappuja jääkaapin yläpuolella olevaan mappikaappiin. Lähes joka kerta tarjottelen palkkalappua ensin jääkaappiin, ja muutaman kerran olen lapun jopa hyllylle asti asetellut. Ja aina tulee yhtä vahva mitähän vittua nyt taas fiilis.
   
 10. tsajari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Penguins
  Monesti käynyt niin, että olen tehnyt kauppalistan tarvittavista ostoksista, mutta kaupassa en kuitenkaan näe tarpeelliseksi katsoa sitä listaa. Useimmiten jotain unohtuu. Toinen mitä on sattunut vähän harvemmin on, että kun ruokaan lisää ketsuppia ja seuraavaksi mielessä oleva maitolasin täyttäminen sekoittuu mielessä on tuloksena muki täynnä ketsuppia. Vastaavanlaisia läheltä piti -tilanteita tulee lähes päivittäin. Voin todeta hyvällä mielellä, että "Aivot, mitä vittua nyt taas?" aate on usein mielessäni.
   
 11. SamSpade Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ikurin Vire
  Lainaus:
  Tähän kun lisätään vielä se että kaataa vahingossa piimää lasiin kun maitoa on ottamassa ja vetäisee siitä kunnon huikat. Tulee sellainen mitvit fiilis aivoissa asti kun pää odotti maidon makua ja tuoksua ja piimää tulee...
   
 12. Midnight Rambler Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hiroshima Toyo Carp
  (.)(.)

  En tiedä meneekö "Aivot, mvnt?" vai "Kroppa, mvnt?" -kategoriaan, mutta monesti krapulan jälkeisessä koomassa saattaa katse keskustelutilanteessa kiinnittyä vastapuolen tisseihin eikä sitä saa millään irti niistä. Ääni päässä huutaa, että "Se huomas sut jo, käännä vittu se pääs pois!", mutta mitään ei tapahdu ja hyvä vaikutelma on jälleen taattu.
   
 13. Wrighter Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko, Buffalo Sabres
  Lainaus:
  Tämä. Tosin sillä erotuksella, että menen vessaan, avaan kannen, pyyhin vessapaperilla istuimen ja laitan paperin roiskeläpäksi pyttyyn, vedän vessan ja poistun.

  Kun pääsee pois vessasta joutuu toteamaan ettei se paskahätä tolla vielä helpottanut.
   
 14. Steegil Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit 1967-2014, Ducks sympatiat Coyotes & Jets
  Yleisin koomailu on juuri toi, että vaikka maksan käteisellä niin silti otan sen saamarin kynän käteen. Kerran tämä tosin kääntyi voitoksi, koska jotenkin nokkelasti osasin vastata siihen myyjän kysyvään ilmeesseen sanomalla, että "sitä sun numeroa tässä vielä odottelen". Sain numeron. Eli vaikka ne aivot useinkin aiheuttavat hiukan nolojakin tilanteita niin joskus ne nolotkin tilanteet kääntyvät jotenkin sattuman kaupalla voitoksi.
   
 15. ernestipotsi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Minua ärsyttää kuitit ruokakaupoissa. Kerran ostokset maksoivat 30,xx € ja maksoin ne 50e setelillä ja muutamalla senttikolikolla ja sanoin "ei kuittia, kiitos". Kassan ojentaessa mulle vaihtorahana kaksikymppistä, toistin sanomani hieman tiukempaan sävyyn: "en tarvitse sitä kuittia"
   
 16. SamSpade Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ikurin Vire
  Lainaus:
  Tämä on muuten illuusio. Vastapuoli huomaa aina nopeankin vilkaisun tisseihin.
  Koita jonkun, vaikka sitten miespuolisin kaverin kanssa jutella, katso silmiin, sitten salavihkaa vain vilkaise rintakehää... busted.
   
 17. Midnight Rambler Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hiroshima Toyo Carp
  Lainaus:
  Näinhän se menee, mutta mitäs asettavat ne niin esille. Ovat kuitenkin salaa tyytyväisiä, kun "miessika" huomaa tai näin ainakin pyrin nolouden hetkellä ja kasvot kämmenissä ajattelemaan..
   
 18. Buddha Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tyhjäntoimittajan sijaisnäyttelijä Nybondas.
  Lainaus:
  Otappa yhteysttä Stakesiin, Vappu Taipaleeseen, niin hän voinee antaa hyviä neuvoja. Koittivat nuorempana töissä LSD:n avulla saada aikaan hallittuja psykooseja. En vain muista enään, että millaisilla tuloksilla.
   
 19. SamSpade Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ikurin Vire
  Lainaus:
  Juuri näin. Parempi tuijotella ihailevasti ja ihan reilusti.
  Kokeilkaa joskus laittaa tiukat housut jalkaa ja etuveitikka lahkeeseen, voi sitä katseiden määrää... ihan suoraan ja hävyttömästi (no pun intended) tuijottavat.
   
 20. Buddha Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tyhjäntoimittajan sijaisnäyttelijä Nybondas.
  Lainaus:
  Mustajärven Pauli Antero laittoi aikoinaan -80-luvulla pätkän puutarhaletkua jeesusteipillä reiteen kiinni ja eturivin tytöt sitä sitten kilpaa kokeilivat...
   
 21. MikGo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, Leijonat
  Joskus autolla ajaessa voi mennä muutama kilometri ohitse kun on niin vahvasti autopilotti päällä, ettei ajamista oikein ajattelekkaan. Muut asiat ovat niin vahvasti mielessä. Autokoulussa tästä asiasta varoiteltiin, mutta mitäpä sille oikein voi jos ei pysy ihan täysin skarppina. Toistaiseksi ainakin auto on pysynyt tiellä.
   
 22. Axbor Nocturne Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chelsea FC
  Lainaus:
  Mikäs auto sulla on käytössä? Mun autossa on vain vakionopeudensäädin, mutta sulla oikein autopilotti? Mä haluan kanssa tuollaisen auton. En yhtään ihmettele, jos et ajattele ajamista...
   
 23. MikGo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, Leijonat
  Lainaus:
  No joo kuinka kirjaimellisesti sen haluaa sitten ottaa. Mutta varmasti ymmärsit asian pointin.
   
 24. Bruno Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingfors IFK, NP#4,
  Laitetaas vielä pari ihan perusjuttua. Monen monta kertaa olen huomannut kiertäväni ympäri kämppää kiroillen ja puhelimessa puhuen. Kun kaveri kysyy, mikä nyt on, on vastaus:"Kännykkä on hävinnyt, voitsä soittaa siihen?". Yleensä tämän jälkeen puhelin löytyy nopeasti korvalta.
  Kännykkä on joskus myös löytynyt jääkaapista ja mikrosta.
  Töissä taas usein huomaan havahtuvani siihen, että olen puhunut jo pidemmän aikaa esim. bingon sääntöjä kertoen, mutten ole tiedä yhtään mitä olen puhunut.
  Tuota tosin taidetaan kutsua enemmän rutiiniksi.
   
 25. Bruno Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingfors IFK, NP#4,
  Lainaus:
  Täytyy sanoa, etten uskaltaisi lähteä liikenteeseen autopilotti päällä. Mieluummin lähtisin sekoilemaan tuonne autopilotilla.

  Linkki vie flygradar24:n sivuille. Livekuvaa lentoliikenteestä tutkan muodossa.
  Tuota kannattaa ihan uteliaisuuttaan katsella, jos missään määrin lentoliikenne kiinnostaa.