27.10.2007 Tapaus Matt Nickerson, part 107

  • 72 281
  • 369
Tila
Viestiketju on suljettu.

jopas

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Silmää silmästä ja hampia hampaasta taisi vaatia jo Hammurapin laki kauan ennen islamin syntyä.

Pjuu, jutun mielenkiintoinen piirre liittyy siihen miten useat Nickersonia puolustavatkin kannanotot muodostuvat: tälläKÄÄN kerralla ei sattunut mitään ihmeellistä..., JOS kyseessä olisi ollut JOKU MUU...Kukaan ei VIELÄKÄÄN loukannut...

Sama juttu jonka jo kertaalleen totesin suljetussa ketjussa. Kun se nyt vaan on aina se sama kaveri jolla "kilahtaa" kerta toisensa jälkeen. Mies on pannassa edellisistä kilahduksista, osittain myös vanhojen kilahdusten aiheuttaman esimerkin vuoksi, ja silloinkin sattuu sellaista, jota kovin moni ei hyväksy eikä halua nähdä tapahtuvan. Kurinpitäjän julkisuuteen antama viesti oli selvä, "kilahtaa" ei saa ja nyt "kilahti" katsomossa ja pelikiellossa.

Jos Matt tosiaan oli viettiensä vietävissä eikä tarkoittanut tahallaan hoitaa sopimustaan purettavaksi, on minunkin kanta se, että useampi matsi penaltia. Jos ei sipuli kestä katsomossa, ei ole asiaa kentälle. Olipa kyse kenestä hyvänsä, ensikertalaisesta tai "taparikollisesta"
 

Hockey-65

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
AIka paljon paisuu nyt jutustelu. Aiempien tekojen kertaantuminen näkyy nyt aika selvästi. Kuten sanottua, jos tekijä olisi ollut lähestulkoon ketä tahansa muu, niin asialle olisi aika pitkälti hymähdetty. Nickersoniin on kuitenkin helppo syytää myös kaikki muutkin antipatiat. Kuten olen monta kertaa todennut, niin teko on epäammattimainen, mutta ei todellakaan mikään jymyjuttu mitä pitäisi puida sen enempää. Eniten tässä pitää miettiä Nickersonin ja Ässien itsessään että mitä on ammattimainen suhtautuminen on omaan ammattiinsa, jääkiekkoon.

Tässä tapauksessa aiemmat teot pitää näkyä myös tulevassa penaltissa, jonka sopiva pituus on vähintään 5 peliä!
Alkaa nyt jumalauta riehumaan siviilit päällä "katsomosta" käsin, nuo hommat hoidetaan laatikossa!
Jos Matt olisi pelannut matsin, olisi moinen temppu vielä mennyt läpi.
Nickerson on iso lapsi, jonka rankaiseminen on lähinnä huolenpitoa ja rajojen opettamista mieleltään vajavaiselle persoonalle.
Teko osoittaa kaikessa epäammattimaisuudessaan sen, että kyseissä herrassa on "potentiaalia" myös mainitsemallesi "jymyjutulle", jota meidän ei toivottavasti tarvitse nähdä?
 

Barnaby

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ari Gold
Kannattaa vaihtaa se kuukautisside tasaisin väliajoin, silloin kun on "ne" päivät. Hienoa tuo sinun Pori-angstisi, omasta mielestäni koko Pori ja porilaisuus pitäisi kieltää Suomessa, on se porilainen Nickerson vaan niin hullu.
Kaikille muille ketjussa itkeville tissiposkille suosittelisin elämän hankkimista ja tarkistelemaan faktat ja videot eilisen tapahtumista ennen kuin tahrivat housujaan adrenaaliryöpyissään yhtään enempää.
Arvon Roskapussi, todella liikuttavaa ja arvostusta herättävää lähteä kuukautis-tissilinjalle! Kuinkas vaan seisomakatsomon jäsen töräyttää tällaista ilmoille? Ehdotuksesi Porin ja porilaisuuden jatkosta on hyvä, laita vaan eteenpäin!

Mutta "asiaan": mitä tämä faktojen tarkistaminen on kun uskoisin ettei tästä viestiketjusta kukaan ole ollut tilannetta siellä käytävällä väijymässä? Jos luen nettilehdestä siteeraukset Ilveksen kakkosvalmentajalta ja urheilupäälliköltä, niin voin olettaa niiden pitävän kohtuullisen todennäköisesti paikkansa tai sitten kyseiset henkilöt valehtelevat. Arvaa muuten kumman uskon olevan todennäköisempi vaihtoehto:
- ilvesläiset ovat keksineet koko jutun ja valehtelevat
- Nickerson on todellakin riehunut
???
 

Halmela

Jäsen
Suosikkijoukkue
maajoukkue
Jos luen nettilehdestä siteeraukset Ilveksen kakkosvalmentajalta ja urheilupäälliköltä, niin voin olettaa niiden pitävän kohtuullisen todennäköisesti paikkansa tai sitten kyseiset henkilöt valehtelevat.

Kukaan ei liene kiistänyt Nickersonin riehumista, mutta mutta.
Asiaa on sensaatiohakuisesti kommentoinut vain Hautamäki (joka taisi olla Tampereella tapahtumahetkellä), Honkalehto (ei myöskään pukukoppikäytävällä) ja Hirvonen.

ASiaa sen sijaan ei ole kommentoinut:
- Kantee
- Nickerson
- kukaan Ässien puolelta

Liigan toimitusjohtajan kommentti oli:
Nickersonille nyt sattuu ja tapahtuu, ja hän tuo väriä liigaan.

Jospa onkin niin että siellä ei ole mitään vakavaa tapahtunut ja ILveksellä on värikynä sauhunnut. Saavat Ilveksestäkin jotain juttua lehtiin, vaikka tain Nickersonin ansiosta mutta kuitenkin.

Totuus tullee julki, kuten aikaisemmin taisin sanoa tai siis kirjoittaa, mahdollisesta Muukkosen päätöksestä,.- Kun kerran Ilves asiaa niin vahvasti ajaa eteenpäin. Ilmeisesti se otteluvalvoja ei asiasta raporttia tehnyt. Kun joka paikassa puhutaan vain siitä miten Ilves aikoo tehdä asiasta virallisen raportin tai selvityspyynnön tms maanantaina.
 

Osmo Rapeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kuusijuhla - Sex Festival
Knickerson™ tuo nyt väriä myös kaukalon laidalle ja katsomoon, seuraavaksi varmaan vessaan, makkarakojuun, parkkipaikalle, kahvipannuun, munkkirasvaan, paperirullaan, järjestysmiehen haalariin. Porilaisfanien lompakkoon on jo tuonut väriä, loven muodossa. Ei muuta kuin mallia nyt rapakon takaa kollegalta ja iso auto alle. Katsotaan pääseekö vaikkapa poliisien kanssa painimaan.

Matti, muista nastat.
 

Janiz80

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Hiuksista vittuun. Ei käyttöä. Olette heikoin lenkki. Hyvästi. Ei jatkoon.

BuaHAHAA.

Hyvä vitsi. Siis todella hauskaa. Ihan kuin siinä yhdessä tv-visailussa, mutta sitten sovitatkin sen näin älykkäästi ihan eri kontekstiin. Upeata. Miten keksitkään? Teetkö vitsisi itse?

Hauskaa. Kyllä.


Jepjep. Katsokaa vaikka Family Guyta, niin mieli paranee.

Oma mielipiteeni on ollut alusta alkaen selvä. Mikäli kerrottu tapahtuma käytäviltä pitää paikkaansa, niin kunnioitus Nickersonia kohtaan meni samalla. Minä en hyväksy missään nimessä sitä, että siviiliasuinen pelaaja käy pelaajan kurkkuun kiinni. Oli sitten kyseessä kuka hyvänsä.

Kuka hyvänsä ei myöskään provosoidu samalla tavoin, kuin Nicke. Sehän tässä se ongelman ydin on. Helvetin kova pelimieshän tuo olisi, mikäli kasetti kestäisi normaalin ihmisen tavoin. Toisaalta ennenkin on nähty, että kuumana ollessaan Nicke pelaa parhaimmalla tasollaan (mm. Lostedt-matsi Porissa taannoin).

Harmittaa tosissaan.
 

mixu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk
Aika monta silminnäkijää on jo löytynyt eikä yhtään sellaista joka olisi kumonnut tapahtuman. Marjamäkikin myöntää tuossa IL:n jutussa että otti kaverin pois tilanteesta.
 

Halmela

Jäsen
Suosikkijoukkue
maajoukkue
Vuorossa Sakari Pietilä :
http://www.iltalehti.fi/jaakiekko/200710296775949_jk.shtml

Halmelalle tiedoksi, että Sir Hautamäki eli aiemmin nimellä Juha Hautamaa tunnettu urheilutoimenjohtajamme on kyllä usein paikalla myös vierasotteluissa.

Kiitos tiedosta, mutta Hautamaa ei ollut Porissa paikalla lehtitietojen mukaan. Myös Sakari Pietilän kommentti noudattaa tuttua linjaa:
"Tamperelaisten valmentaja Sakari Pietilä pitää tapahtumia käsittämättöminä. Hän ei itse nähnyt tilannetta"

Edelleen, Ässien puolelta ei kukaan kommentoi tapahtunutta. Marjamäki sanoo että kuuli meteliä ja haki Nickersonin pois paikalta.
 

Osmo Rapeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kuusijuhla - Sex Festival
Edelleen, Ässien puolelta ei kukaan kommentoi tapahtunutta. Marjamäki sanoo että kuuli meteliä ja haki Nickersonin pois paikalta.

Onko tässä jokin ristiriitainen tulkinta joka ei aukea minulle - ei kommentoi mutta sanoi kuitenkin, ja haki jonkun "reilusti pois", muttei syystä vaan ihan muuten vaan?

Haistan huikea Ipan salaliiton!
 

Halmela

Jäsen
Suosikkijoukkue
maajoukkue
Onko tässä jokin ristiriitainen tulkinta joka ei aukea minulle - ei kommentoi mutta sanoi kuitenkin, ja haki jonkun "reilusti pois", muttei syystä vaan ihan muuten vaan?

Ilmeisesti on. Marjamäki ei kommentoi käytävän tapahtumia, eli onko siellä tönitty vai ei. Sanoo vain kuulleensa koppiin meteliä, avanneensa kopin oven ja vetäneensä Nickersonin koppiin. Ei sano, onko käytävällä tapahtunut mitään. Tuosta saa tulkittua sen että Nickerson on huutanut käytävällä. En sen enempää siitä saa irti.

Toisaalta, voihan tuosta tempaista minkälaisen tulkinnan tahanssa. Neutraalina katsojana odottaisin edelleen niitä virallisia lausuntoja asiasta. Eli tuleeko rangaistuksia vai ei, ja perusteet sille tuomiolle, ne kiinnostaavat.
 

sunnuntai

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Newcastle united
Edelleen, Ässien puolelta ei kukaan kommentoi tapahtunutta. Marjamäki sanoo että kuuli meteliä ja haki Nickersonin pois paikalta.

Kenen ässien puolelta täytyisi kommentoida asiaa, jotta herrallekkin kävisi selväksi vatipään riehuminen?

Muukkonen iltasanomissa mietiskelee onko vatipään paikka sm-liigassa näiden tapahtuminen jälkeen. Mutta mitäänhän ei ole tapahtunut, koska työtön hitsari ei ole käynyt kertomassa Muukkoselle mitä oikeasti tapahtui.
 

Halmela

Jäsen
Suosikkijoukkue
maajoukkue
Kenen ässien puolelta täytyisi kommentoida asiaa, jotta herrallekkin kävisi selväksi vatipään riehuminen?

Eiköhän se ole jo tullut selväksi ja lienee täysin varmaa.
Millaista se riehuminen on sitten ollut, oin auki. Tönimistä, yksi tönäisy, päästä kiinni ottaminen, huutaminen, kaikki vaihtoehdot? Liikaa yksipuolisia ja vaihtelevia kommentteja ja kaikki Ilveksen puolelta. Minua kiinnostaa totuus asiassa, ei propaganda.

Eikä kannata syyttää porilaiseksi kun kerran sieltä en ole.
 

Osmo Rapeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kuusijuhla - Sex Festival
Neutraalina katsojana odottaisin edelleen niitä virallisia lausuntoja asiasta.

~HA! Neutraalisti arvioisin ihan ilman salaliittoteorioita että ei ole todellakaan kovin normaalia että siviilit päällä oleva pelaaja osallistuu minkäänlaisiin huuteluihin joista hänet pitää hakea pois omien toimesta.
 

Mortal

Jäsen
Suosikkijoukkue
ILVES
Haistan huikea Ipan salaliiton!
Kyllä !

Kevin Kantee on ilmeisesti poistunut jäältä tarkoituksellisesti viimeisenä kantaen ainoastaan NickKnackertonin silmillä nähtävää "I will kill #21!" kylttiä ja näin saanut tämän JJättiläisen peräänsä.

Ovelana miehenä Kantee on hyppinyt pää edellä hallin käytävän seinää päin, jotta Ilves hyötyisi yhden päävastustajansa avainpelaajan pitkällä poissaololla.

Yeah right.

Mikä intressi Ilveksellä olisi poistaa Nickerson pelistä ?
 

Vesuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vyborg Jesters
Ei varmasti tule loppukauden pelikieltoa, eikä ole syytäkään. Maksimissaan kymmenen peliä. Sakot Ässille tulee kyllä.
Veikkaisin, että Nickersonin pelaajalisenssin peruminen alkaa olla jo aika lähellä. Ei mitään määräaikaisia pelikieltoja vaan suora menolippu kotiin. Olisi vielä aivan oikea ratkaisukin. Kaveri on tässä viimeaikoina osoittanut selvästi, ettei minkäänlaista kunnioitusta vastustajaa, peliä ja sen sääntöjä kohtaan löydy.
 

scholl

Jäsen
Veikkaisin, että Nickersonin pelaajalisenssin peruminen alkaa olla jo aika lähellä.

Eikö tuo ole aika hankala ratkaisu. Helpompi olisi antaa se perusratkaisu eli loppukauden pelikielto niin mies menee kotiin kuitenkin. Pitkään pelikieltoon perusteet oletkin jo esittänyt tuossa seuraavasti
Kaveri on tässä viimeaikoina osoittanut selvästi, ettei minkäänlaista kunnioitusta vastustajaa, peliä ja sen sääntöjä kohtaan löydy.
 

Mortal

Jäsen
Suosikkijoukkue
ILVES
Vahvojen huhujen mukaanhan Ilves yritti saada Nickersonia riveihinsä. Ässät kuitenkin veti pitemmän korren. Ehkä niitä vain vituttaa se vieläkin.
Tällä hetkellä näyttää lähinnä siltä, että se jota vituttaa on Nickerson.
Ja luulisi, että jossain määrin myös Ässät.

Se, että oltaisiinko jossain muualla saatu Nickerson paremmin kuriin on sitten toinen juttu. Henkilökohtaisesti uskon, että Nickerson on itse luonut itselleen polun jota tallata.
 
Suosikkijoukkue
Tampereen TAPPARA
Vahvojen huhujen mukaanhan Ilves yritti saada Nickersonia riveihinsä. Ässät kuitenkin veti pitemmän korren. Ehkä niitä vain vituttaa se vieläkin.

Ehkä ne kiittää pikemminkin luojaansa ettei tullut tehtyä emämunausta...
 

ensio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Greg "Paras" Jacina & John "0+2" Lammers
Kenen ässien puolelta täytyisi kommentoida asiaa, jotta herrallekkin kävisi selväksi vatipään riehuminen?

Muukkonen iltasanomissa mietiskelee onko vatipään paikka sm-liigassa näiden tapahtuminen jälkeen. Mutta mitäänhän ei ole tapahtunut, koska työtön hitsari ei ole käynyt kertomassa Muukkoselle mitä oikeasti tapahtui.

No varmasti ainakin sinun tulisi kertoa näkemäsi SM-liigalle, viestisi sävyn perusteella olet nähnyt selvästikin mitä Porissa lauantaina tapahtui. Voit varmaan kuitenkin uskoa, että seuran kuin seuran toimihenkilö kertoo kyllä asiat ihan omista lähtökohdistaan.

Tässäkin on yksi taas niin maanmainio provo. Nähtävästi Hiitelän (joka on Porissa käynytkin) hauska fraasi on nyt vallan osunut ja uponnut vierasjoukkueiden kannattajiin (jotka eivät ole tainneet monestikaan tai edes koskaan Porissa käydä). Tiedä sitten, auttaako tämä kamalasti tässä asiassa. Ymmärrän ja uskon kyllä, että monissa fanikatsomoissa ristitään tänään kädet Masan loppukauden mittaisen pelikiellon odotuksessa.

Odotellaan nyt kuitenkin vähän muidenkin kuin pelkkien Ilveksen toimihenkilöiden lausuntoja asiassa. Joohan? Oikeita silminnäkijöitä tapahtuneella on kuitenkin ollut, sellaisiakin jotka eivät ole nähneet tapahtumaa selällään kuten Hirvonen ja Pietilä.
 

ensio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Greg "Paras" Jacina & John "0+2" Lammers
Itse olen saanut kaikesta luetusta sellaisen kuvan että nimenomaan Hirvonen näki tilanteen itse. Pietilä ja Hautamaa ovat sen sijaan puhuneet näkemättä tilannetta. Kumpainenkin kuitenkin on hyvin varmasti puhunut asiasta myös Kanteen kanssa. Jonkinlaista totuuspohjaa varmasti kaikkien puheessa on.

Täällä kun monet odottavat tuota Ässien "virallista" lausuntoa niin yksi pieni kysymys: Mikä tekee Ässistä tässä tapauksessa uskottavamman kuin Ilveksen joukkueesta tulleet tiedot? Mikäli Ilves värittää tapahtumia vähän reippaanlaisesti niin aivan varmasti Ässä-leirissä taas asiaa vähätellään.

Hirvonen oli ainakin yhden lehtijutun mukaan menossa pukukoppiin, kun kuuli käytävältä melttoamista. Jutun mukaan hän näki tapauksen "osittain", eli käytännössä sen vaiheen kun Kantee oli kumossa. Puhunut asiasta myös Kanteen kanssa... jos pelimiehillä tässä on kova pokeri, niin eiköhän siinä ole miehissä tuumittu että nyt on muuten sitten elämän sauma saada Masalle oikein kunnon pelikielto. Siihenhän viittaa Kevinin "en kommentoi"-näkemys: tuskinpa kannattaa kovasti raportoida vaikkapa omasta suunsoitosta tai tekemisistä tilanteessa.

Ei Ässien lausunto ole mielestäni yhtään uskottavampi tässä tilanteessa. Yleensä se menee vaan niin, että molempia osapuolia kuullaan ennen kuin vedetään niitä kuuluisia johtopäätöksiä. Jos Pietilä tai Hirvonen tässä saisivat päättää, niin totta kai pelikieltoa - mitä pidempi, sen parempi.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös