Äärioikeisto ja -vasemmisto Suomessa

  • 883 129
  • 8 574

Tadu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Provosoivasti pukeutuminen on tässä tapauksessa huntu ja jossain tapauksessa minihame. Surullista, että tällaiselle provosoitumiselle riittää ymmärrystä.
Tämä muslminainen on provosoinut kulkemalla mielenosoitus alueen ohitse liiketilaan. Lisätiedot saat varmasti @HeGe41.
En minä kysynyt kuka on provosoinut, vaan kuka on provosoitunut sillä siitähän sinä kirjoitit. Kiitos kuitenkin vastauksesta.
 

Juzsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Real Madrid, Espanja, Raul
Videomateriaali on puutteellista, alkaa kesken tilanteen ja on vain yhdestä kuvakulmasta. Sanoisin kuitenkin, että estämistä siinä on, ja tyypillistä tuuppimista "maalin" edustalla. Linjamiehet ehtivät väliin ennen kuin mitään sen kummempaa ehtii tapahtua, mutta kyllä tuosta voisi antaa 2 min kaikille, ja erityisesti päälle kympit käytöksen perusteella.
Millaisen vastaanoton kuvittelisit saavasi, kun paikallispelissä menetkin Tapparan fanikatsomoon pukeutuneena Ilveksen väreihin ja juhlien maaleja siellä. Maalaisjärjellä varustettu ihminen tajuaa olla menemättä vaikka hänellä siihen oikeus olisikin.
 

Tadu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
@Action Bronson mitä mieltä olet tuosta valheellisesti kerrotusta pahoinpitelystä, jos jätetään tuo liikkumisen estäminen väliin.
Viimeaikaisten tapahtumien perusteella valehteleminen taitaa olla tiettyjen ryhmien geneettinen ominaispiirre. Sori, että vastasin toisen puolesta.
 

koukku

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Provosoivasti pukeutuminen on tässä tapauksessa huntu ja jossain tapauksessa minihame. Surullista, että tällaiselle provosoitumiselle riittää ymmärrystä.

Mielestäni sinun aatemaailman ainakin osittain omaavat ihmiset ovat todenneet, että (naisten) provosoiva pukeutuminen voi monesti kärjistää turhaan tilannetta. Nyt kun tilanne on toisin päin, niin asia ei enää pädekään vai? Ja haluaisin kyllä tietää, paljonko tienaat vuodessa, tuollaisella vänkäämisellä ei vaan voi kovin kummoisia ainakaan yksityisellä sektorilla tienata.
 

Trenchtown

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS

Tämä koko kertomus vaikuttikin jotenkin liioitellulta, mutta ajattelin että jos kertomusta on paisuteltu, niin se kyllä selviää aikanaan, kuten nyt on käynytkin. En ollenkaan ymmärrä kenen asiaa tuollainen kusettaminen ajaa, itsensä ja valitettavasti samalla viiteryhmänsä siinä leimaa naurunalaiseksi ja epäluotettavaksi.

On kuitenkin hyvä, että mitään pahoinpitelyä ei sitten tapahtunutkaan, vaikka mediat sellaisesta kiireellä ja jonkunmoisessa kiimassa uutisoivatkin. Kaikkien jotka tuota juttua totuutena levittivät tulisi hävetä itseään, ainakin siis jos multa kysytään, usein ei kyllä kysytä.
 

Warrington

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Nainen pyrki menemään sisälle liikkeeseen ja tätä pyrittiin usean läskin toimesta estämään. Ei se siitä muuksi muutu vaikka kuinka yrität viäntää ja kiäntää. Ilmeisesti öyhöttäjän lasien takaa tuossa kuitenkin saadaan nainen syylliseksi sillä hän tästä ihmismuurista välittämättä yritti rauhassa kävellä heidän ohi, mutta muuri jatkoi hänen liikkumisen estämistä. Vasta poliisin tuleminen paikalle sai nämä naisrauhan edistäjät noudattamaan lakia. Eli hienosti sinä yrität tässä muuttaa kaiken päälaelleen, mutta onhan toimantasi vähän säälittävää, sen varmasti itsekin huomaat.

Hienosti vedit vihkoon tämän koko keissin, huomaatko nyt miksei kaikkea uutisia kannata uskoa ensiseisomalta? Mitä olet mieltä tästä kaapunaisesta joka tekee toistamiseen perättömiä rikosilmoituksia ja kuluttaa täten turhaan poliisien resursseja? Entä mitä luulet oliko tämän naisen tarkoitus asioida siellä liikkeessä vai oliko tarkoitus joku muu? Sama nainen on käyttäytynyt väkivaltaisesti kuvaajia kohtaan, lyönyt yhtä mielenosoittajaa päähän, ja aiheuttanut poliiseille harmia huutamalla korvanjuuressa megafoonillaan. No mut hei, hän on elämänsä velkaa Suomelle, näin hän on julkisesti sanonut, nyt se elämän velka maksetaan kyllä aika saatanan kierolla tavalla takaisin.

E: Ja siellä twitterin syövereissä näemmä Mari Pudas, Suvi Auvinen ja muut äärivassarit ottivat vielä tehtäväkseen kritisoida poliisin toimia tässä väitetyssä joukko pahoinpitelyssä. On ne sankareita. Lainaus Uuden Suomen ja Samuli Pahalahden mainiosta jutusta:

Kaikista pöyristyttävintä oli kuitenkin Iltalehden toimittajan Mari Pudaksen suhtautuminen asiaan. Ensin hän väitti, ettei poliisilla ole tahtoa selvittää tällaisia rikoksia. Kun hänelle linkitettiin video tapahtuneesta, hän kieltäytyi katsomasta sitä, koska videon nimessä oli sana "matunainen". Ainakin minulta loksahti suu auki pöyristyksestä kun luin asiasta.

Millainen toimittaja kieltäytyy katsomasta todisteita lehtensä julkaisemasta valheellisesta uutisesta ihan vain siksi, koska todiste on nimetty poliittisesti epäkorrektilla tavalla? Ei tuollainen käytös kuulu vakavasti otettaville journalisteille.

E: Poistettu tekstin seassa vilisevät linkit.
 
Viimeksi muokattu:

Espen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Old time hockey like Eddie Shore
Niin ei taida huntu olla vaimosi vakiovarustus kauppaan lähtiessä toisin kuin muslmeilla. Se, että tästä yrittää tehdä jonkun laittoman naamioitumisen on sen sijaan politiikkaa. Säälittävää sellaista.

Tuo Mirjami taisi olla elämässään ensimmäisen kerran hunnutettuna eilen. Kyseinen emäntä näyttää lisäksi vehtaavan Iljan kanssa. joten voi laskeskella että kaustia on suunniteltu.

Jossain vaiheessa poliisissa kyllästytään näihin ja sutta huutanut saa rapsut. Sitä ennen seuraavaa kaustia odotellessa. Kahtia jakautunut historiallisesti alistettu kansa kaipaa ryhmävahvistautumista omiltaan.
 

sekolust

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна, Lostedt, Ben-Amor
En ollenkaan ymmärrä kenen asiaa tuollainen kusettaminen ajaa, itsensä ja valitettavasti samalla viiteryhmänsä siinä leimaa naurunalaiseksi ja epäluotettavaksi.

Varsinkin sosiaalisen median aikana "ensimmäinen" uutinen on se, joka kerää mielenkiinnon. Nyt jokainen media on toitottanut etusivun uutisena sitä, kuinka rasistien (sittemmin korjattu ainakin joissain aikoissa muotoon "maahanmuuttokriittisten") mielenosoituksessa pahoinpideltiin raskaana oleva nainen, melkein kuin huvikseen. Tuo on se uutinen, joka tavoittaa suurimman osan väestöstä. Harvemmin kuitenkaan "paska osuu tuulettimeen" sen verran pahasti, että tarkentava uutinen kerää vastaavan määrän yleistöä mitä tulee näkyvyyteen eri medioiden näkyvimmillä paikoilla ja somessa. Monelle muodostuu mielikuva väkivaltaisesta sivullisen sattumanvaraisesta pahoinpitelystä ja se tuppaa jäämään "neutraalille" väelle useammin päähän kuin tarkentavat uutiset. Ääripäille taas tuolla ei niinkään ole merkitystä, kuten tämänkin ketjun viimeisimmät postaukset osoittavat: vaikka itse ensimmäisen uutisen pihvi osoittautui vähintäänkin erittäin "luovaksi tulkinnaksi", vieläkin yhteen suuntaan kallellaan olevat tahot pitävät tapahtumaketjua lyömäaseena.

Eli summa summarum, "unelmaväki" näkee tässä maahanmuuttovastaisuutta riippumatta uutisoinnista, "öyhöttäjä" olisi pitänyt uutisointia puolueellisena vaikka kunnon pahoinpitely olisikin tapahtunut ja "neutraalit" tai "maltilliset" puolestaan osuvat todennäköisemmin raflaavaan ensimmäiseen uutiseen kuin tarkentavaan ja siten "tylsempään" uutiseen. Noilta osin näen tietoisenkin valehtelun tavallaan perusteltuna (en toki hyväksyttävänä) toimintatapana, eikä tuo tosiaan rajoitu vain "unelmaväkeen", vaan myös "öyhöttäjillä" on vastaavaan varmasti taipumusta.

Toki aina on mahdollista sekin, että liian vahvat värilasit yksinkertaisesti eivät halua nähdä todellisuutta. Oikeat lasit päässä voi "väärään ihmisryhmään kuuluva" näyttää raiskausta yrittävältä pedolta kävelemällä väärän ihmisen ohi. Oikeat lasit päässä voi tuomaritoiminta kiekossa näyttää puolueelliselta selvissäkin tilanteissa. Ja oikeat lasit päässä voi tuosta saada pahoinpitelyn.

Karu fakta on kuitenkin se, että omilla valinnoilla voi vaikuttaa saamaansa kohteluun. Mulla ei tulisi mieleenikään vetäistä Lukon paitaa päälle ja mennä Poriin tuulettamaan Lukon maaleja Ässäfanien keskelle. Bandidosin supporttipaita päällä en myöskään menisi Helvetin Enkelien luokse heittämään läppää rumista pyöristä, kuten en Antifan kokoukseen menisi julistamaan Halla-Ahoa jumalaiseksi ja ainoaksi rehelliseksi poliitikoksi. Vaikka noissa kaikissa tapauksissa lopulta rikossyytteen saisi joku muu, omalla provosoivalla käytökselläni olisin aiheuttanut sen saamani turpasaunan. Kyllä, mulla olisi oikeus kaikkeen tuohon. Siltikin se olisi ihan vitun tyhmää toimintaa ja muiden vääristä teoista huolimatta voisin katsella myös hieman peiliin. En mä tahdo tässä syyllistää liiaksi uhria tai oikeuttaa väkivaltaa, mutta itseensä kohdistuvaa väkivallan uhkaa voi kummasti minimoida erilaisin toimenpitein. Kuten miettimällä onko parempi lähteä näkyvästi provosoimaan tilanteessa, jossa asiansa saisi hoidettua pienemmällä provosoinnilla vaikka siltä seisomalta.
 

Geezer

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK. Sympatiat Kuopioon ja Lappeenrantaan.
Mielestäni sinun aatemaailman ainakin osittain omaavat ihmiset ovat todenneet, että (naisten) provosoiva pukeutuminen voi monesti kärjistää turhaan tilannetta.

Kuinkas tuo sulkujen sisään laittamasi nainen liittyy aiheeseen. Eivätkös yhtenäisesti ja provosoivasti pukeutuvat mellakkapoliisit ole pääsääntöisesti miehiä?

Vaikka näissä yhteyksissä samaan kuosiin verhoituneita naisia voi nähdä hevosen selässä, niin kyllä koulutettu ja sivistynyt kansanosa ymmärtää, ettei provokaattori suinkaan ole se sinisiin pukeutunut ratsastaja, vaan hänen fasistinen kaakkinsa.
 

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
La Decimoquarta
Ja haluaisin kyllä tietää, paljonko tienaat vuodessa, tuollaisella vänkäämisellä ei vaan voi kovin kummoisia ainakaan yksityisellä sektorilla tienata.

Eiköhän tämä tapaus ole nähty. Luulisi, että jos julkisesti jotain heittelee, niin rohkenee myös sitten toteuttaa kirjoittamansa.

Kysyin, vastaukseksi sain henkilökohtaisuuksia.
 

Trenchtown

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Karu fakta on kuitenkin se, että omilla valinnoilla voi vaikuttaa saamaansa kohteluun...En mä tahdo tässä syyllistää liiaksi uhria tai oikeuttaa väkivaltaa, mutta itseensä kohdistuvaa väkivallan uhkaa voi kummasti minimoida erilaisin toimenpitein.

Hyvä kirjoitus kokonaisuudessaan, josta lainasin vain osia ja boldasin sen oleellisimman. Tuohan on mitä puhtainta maalaisjärkeä, mutta edes sen käyttämisen ehdottaminen olisi ainakin tässä tapauksessa rasismia ja vihapuhetta.

Mimmi ilmeisesti onnistui tavoitteessaan, kun pääsi huutelemaan paskapuheitaan ympäri medioita. Kyllä mä silti näkisin, että paskan puhumisen kokonaisvaikutus jää negatiiviseksi, vaikka tunnustan kyllä "ensimmäisen uutisen merkityksellisyyden". Se tosiaan on täältä takaa helppo huudella ja hauska seurata, kun touhutippa munan päässä jaetaan valheellista tietoa totuutena, eikä edes sen osoittautuessa keksityksi hölynpölyksi nähdä omassa toiminnassa mitään korjaamisen varaa, vaan mieluummin tartutaan johonkin pikkujuttuun ja aletaan vääntämään siitä.

Tähän valheellisen tiedon totuutena levittämiseen ovat syyllistyneet molemmat "ääripäät". Sekin on hauskaa seurattavaa, miten nuo eivät edes uskossaan vahvoina näe sitä, että ovat loppujen lopuksi aika samanlaisia ihmisiä kuin ne toisen ääripään porukat. Uskossaan vahvoja, ohjailtavissa olevia ja tarvittaessa faktoille selkänsä kääntäviä lampaita.
 
Suosikkijoukkue
Suomen suurin ja kaunein
Sellainen kuva, että Aksön Bronsson haluaa rajoittaa toisien henkilöiden oikeutta osoittaa mieltään kun ei enää Itäkeskuksessa saa mielenosoituksiakaan järjestää.

Kerrotko miten sinulle sellainen kuva on tullut? En ole missään ainakaan näin sanonut. Edelleenkin se mihin minä otin kantaa on se, että nämä tampiot luulevat että heillä on oikeus rajoittaa toisten ihmisten kulkemista. Uskoivat vasta kun poliisi tuli asian heille selvittämään.
 

Boulerice

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boogaard(R.I.P) ja Twist
Nainen pyrki menemään sisälle liikkeeseen ja tätä pyrittiin usean läskin toimesta estämään. Ei se siitä muuksi muutu vaikka kuinka yrität viäntää ja kiäntää. Ilmeisesti öyhöttäjän lasien takaa tuossa kuitenkin saadaan nainen syylliseksi sillä hän tästä ihmismuurista välittämättä yritti rauhassa kävellä heidän ohi, mutta muuri jatkoi hänen liikkumisen estämistä. Vasta poliisin tuleminen paikalle sai nämä naisrauhan edistäjät noudattamaan lakia. Eli hienosti sinä yrität tässä muuttaa kaiken päälaelleen, mutta onhan toimantasi vähän säälittävää, sen varmasti itsekin huomaat.

Sä olet kyllä hassun hauska tapaus! Sama nainen on ennenkin pyrkinyt sinne missä on osoitettu mieltä ja edelleen nainen oli ensimmäinen joka tönäisi joten turha rutista mistään rauhassa kävelemisestä. Ja niin kuin poliisi totesi ei ole tapahtunut rikosta tätä poloista vastaan joten taisi lirahtaa housuihin liian aikaisin?
 

arvee

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomi Fineland, North Atlantic Hawks, EU, Jokerit
Tämä nyt saattaa mennä vähän ohi aiheen, mutta pukeutumisesta on täälläkin keskusteltu.
Kuumina kesinä olisi kiva pukeutua valkoiseen pitkään hihalliseen mekkoon. Ujostelen laihoja sääriäni, joten asuste olisi maata hipova. UV-säteily on salakavala vitsaus, ja rusketus nupissa olisi myös ristiriidassa alavartalon intellektuellin kalpeuden kanssa. Ajattelin ilmavaa niqab-tyyppistä ratkaisua, jonkinsortin Merlin-tyyppinen tötterö siihen huipuksi, tuomaan vähän magiikkaa.
Nykyään näistä asusteista puhutaan niin paljon, ajattelin ensi kesää varten varmistaa, että on ok. Duunikavereilta kyllä tulisi veetuilua, mutta jos perustelen asun kätevyyden kokemusten jälkeen, niin tajuavat kyllä. Helvetin naurettavan näköinen se kyllä on aluksi varmaan itsellekin, mutta vähän taskuja kun ompelee niin eiköhän siitä tyylikäs tule.
 
Suosikkijoukkue
Suomen suurin ja kaunein
Sä olet kyllä hassun hauska tapaus! Sama nainen on ennenkin pyrkinyt sinne missä on osoitettu mieltä ja edelleen nainen oli ensimmäinen joka tönäisi joten turha rutista mistään rauhassa kävelemisestä. Ja niin kuin poliisi totesi ei ole tapahtunut rikosta tätä poloista vastaan joten taisi lirahtaa housuihin liian aikaisin?

Jos poliisi ei ole häntä kieltänyt alueelle menemästä niin, nämä vässykät eivät sitä voi omin toimin yrittää estää kuten yrittivät. Nyt poliisi joutui heille asiasta muistuttamaan. Eikä kyseessä ole suinkaan ensimmäinen kerta vaan he ovat yrittäneet tätä mm. Forssassa toimittajien suhteen. Katso video jos et usko.

Huvittaa myös nämä ontuvat analogit jostain bandidoseista ja helkkaripaidoista. Ymmärsin, että kyse on sananvapaudesta ja silloin myös toisinajattelijat on tervetulleita kuuntelemaan ja keskustelemaan. Tästä esimerkkinä viime vuoden kesällä ollut rasismia vastustava mielenosoitus jossa myös eriäville mielipiteille annettiin tilaa. Silloin öyhöttäjät itkivät, että joku vihelsi ja buuasi. Nyt vastakkaisessa asetelmassa ymmärretään sitä, että toisinajattelija tai vihan kohde ei saisi edes tulla lähelle mielenosoitusta. Vekkuleita olette :3
 
Viimeksi muokattu:

Boulerice

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boogaard(R.I.P) ja Twist
Jos poliisi ei ole häntä kieltänyt alueelle menemästä niin, nämä vässykät eivät sitä voi omin toimin yrittää estää kuten yrittivät. Nyt poliisi joutui heille asiasta muistuttamaan.

Kyseinen tapaus nyt sattuu olemaan säälittävä uhriutuja joka on harrastellut ennekin näitä samoja juttuja joten ei jatkoon. Poliisilla on varmasti muutakin tekemistä kuin tutkia perättömiä pahoinpitelysyytöksiä tämän Askarin toimesta.
 
Nainen pyrki menemään sisälle liikkeeseen ja tätä pyrittiin usean läskin toimesta estämään.

Ihan ok veto Maryamilta. Eihän sitä tosissaan kiinnostanut mihinkään liikkeeseen meneminen vaan avoimen konfliktin hakeminen. Harmittavasti nyt kolahti omaan nilkkaan, mutta noin muuten annan ideana kyllä peukkua haetulle teatterille. Kyllähän se läpi meni nytkin heikommalle järjelle.
 

Saxon-747

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chelsea
Surkea on kyllä suvaitsevaisten tila... hirveä hinku olisi saada rasistisia rikoksia mutta kun ei tule niin keksitään valheita. Ei mitään näköjään oppineet barbaarin tapauksesta vaan heti perään uuttaa jota jokainen agitaattori jakaa ihan täpinöissään. Säälittävin porukka kuitenkin on se joka ei tässäkään kohtaa voi myöntää että meni vituiksi vaan yrittävät kiemurella viimeiseen asti.. kun onhan siinä nyt kulkemista estetty.
 
Suosikkijoukkue
Suomen suurin ja kaunein
Kyseinen tapaus nyt sattuu olemaan säälittävä uhriutuja joka on harrastellut ennekin näitä samoja juttuja joten ei jatkoon. Poliisilla on varmasti muutakin tekemistä kuin tutkia perättömiä pahoinpitelysyytöksiä tämän Askarin toimesta.

Oli mikä oli, niin näillä ressukoilla ei ole oikeutta puuttua hänen menemisiin tai tulemisiin. Poliisi joutui asiasta muistuttamaan heitä. Sen lisäksi tämä ei ollut ensimmäinen kerta kun öyhöttäjät kuvittelevat omistavansa julkiset tilat tai alueet.

EDIT: Nyt tämä asia johon tartuin on selitetty lukuisia kertoja, jos sitä ei vieläkään ymmärrä, tai suostu ymmärtämään niin keskustelun jatkaminen on turhaa. Sikäli taas jos keksitte jotain perusteita joilla öyhöttäjien toiminta eli vapaan liikkumisen estäminen osoittautuu oikeutetuksi voimme jatkaa asiasta.
 

Trenchtown

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Ihan ok veto Maryamilta. Eihän sitä tosissaan kiinnostanut mihinkään liikkeeseen meneminen vaan avoimen konfliktin hakeminen.

Samaa mieltä, mutta ei noin saa sanoa, et voi tietää mitä hän aikoi! Hommahan on mennyt niin, että äärimirjami on ihan tarkoituksella hakeutunut konfliktiin, jotta pääsee uhriutumaan ja jauhamaan skeidaa medialle, mutta viralliseksi mielipiteeksi tästä ei ole, sen verran vahva vihapuheen tuoksu siinä on. Keskitytään mieluummin pohtimaan sitä oliko konfliktin vastapuolella oikeutta provosoitua mirjamin touhuista ja ohitetaan kokonaan sen miettiminen, että muija sai tasan mitä tilasi. Toisaalta laki antaa oikeuden mennä vaikka Helvetin Enkelien kokoontumiseen Bandidoksen väreissä, jos se kokoontuminen vain julkisella paikalla on. Eihän se ole Bandidos-raukan vika jos saa pataansa.
 
Suosikkijoukkue
Suomen suurin ja kaunein
Toisaalta laki antaa oikeuden mennä vaikka Helvetin Enkelien kokoontumiseen Bandidoksen väreissä, jos se kokoontuminen vain julkisella paikalla on. Eihän se ole Bandidos-raukan vika jos saa pataansa.

Sinulle tiedoksi, että Suomessa järjestetään vuosittain useita moottoripyörämessuja joissa nämä eri liivijengit kokoontuvat samaan tilaan ilman sen suurempia ongelmia. Ongelmia toki voisi tulla jos joku ryhmä olisi niin typerä, että katsoisi oikeudekseen yrittää toista kerhoa osallistumasta näihin tilaisuuksiin. Se mitä tapahtuu kerhojen omissa tiloissa on luonnollisesti heidän oman päätännän alla.
 

kamik

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Koko jauhaminen alkoi siitä joukkopahoinpitelystä, mutta täällä jatketaan vänkäämistä siitä, kun ukot seisoivat Mirjamin edessä. Väärin tehty ukoilta, mutta eikö ketään kiinnosta pahoinpidelty nainen?

Vieläkö on sairaalahoidossa? Voisin lähettää kukkia hänelle, voi poloista.
 

Joukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Sinulle tiedoksi, että Suomessa järjestetään vuosittain useita moottoripyörämessuja joissa nämä eri liivijengit kokoontuvat samaan tilaan ilman sen suurempia ongelmia. Ongelmia toki voisi tulla jos joku ryhmä olisi niin typerä, että katsoisi oikeudekseen yrittää toista kerhoa osallistumasta näihin tilaisuuksiin. Se mitä tapahtuu kerhojen omissa tiloissa on luonnollisesti heidän oman päätännän alla.

Saanko kysyä, että kuinka olet pystynyt kehittämään itsellesi kyvyn löytää epäkohdat/virheet noin aukottomasti ja ehdottomasti vihaamasi tahon puolelta, mutta olet niille samoille asioille täysin sokea, kun samaa tapahtuu sinun sympatiasi saavalla puolella?
 
Suosikkijoukkue
Suomen suurin ja kaunein
Saanko kysyä, että kuinka olet pystynyt kehittämään itsellesi kyvyn löytää epäkohdat/virheet noin aukottomasti ja ehdottomasti vihaamasi tahon puolelta, mutta olet niille samoille asioille täysin sokea, kun samaa tapahtuu sinun sympatiasi saavalla puolella?

Voit kysyä, mutta muotoile kysymys vaikka esimerkein sellaiseksi, että siihen voi jotain vastata. Olenko esimerkiksi antanut jossain ymmärtää, että rajakeilla ei olisi oikeus käyttää sananvapauttaan? Tai olenko antanut ymmärtää, että rasisti ei saisi käydä hoitamassa asioitansa jos lähistöllä on rasismia vastustava mielenosoitus?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös