Sanna Marinin hallitus

  • 2 594 122
  • 21 526

BlackWolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
In memory of Hiihtofani. abianos, oranssi, jellona
Kaiketi se Kesäranta on pääministerin työpaikka, ja ehkä sen keittiö on siten työmaaruokala. Mutta onhan nämä niin tulkinnananvaraisia että en niistä lähde mitään olettamaan,
Lopettaisit hyvä ihme nähköön jo tuon venkoilun ja vänkäilyn tässä asiassa. Marin jäi kiinni housut kintuissa. Ihan turha tuota on yrittää puolustella. Vaikka kuinka olisitkin demarien äänestäjä, niin uutta matoa koukkuun.
 

Jerry100

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vihdoin Oranssi
Ehei eroa Marin.

Älkää nyt hyvänen aika tuollaisia.
Se ihminen ei vallasta luovu.
Lisää uhriutumista luvassa.

Demari siivellä alkaa olla vaikeuksia keksiä selityksiä tilanteelle.
 

Jymäkkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
Minusta tämä on selkeä eron paikka. Jo tuo summa olisi ehkä riittävä, mutta asiasta valehdeltiin ihan suoraan, joka sinetöi asian. Ainakaan minun luottamustani nykyisellä PM:llä tai hänen kansliallaan ei enää ole.

Tuo VNK:n kiemurtelu alkoi herättää epäilyjä pahemmasta, mutta tämä ylittää jo omat arveluni. Ajattelin, että ihan yleisesti haluttiin vaikea asia pitää piilossa tai että aamiaistarpeissa olisi ollut niitä vaippoja tai vaikka olutta silloin tällöin. Mutta vaikka moni voi nyt paukutella henkseleitään oikeilla arvailuillaan, niin ei "näyttää siltä" tuomioihin pidä lähteä, vaan odottaa kärsivällisesti mitä esiin tulee. Joskus "näyttää" oikein, joskus ei.
 

Vaakuna

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Olen miettinyt ihan samaa. On käynyt mielessä, että tämän casen pointti ei olekaan se, mikä on paljastunut. Homman pointti taitaakin olla siinä, mikä ei ole, ainakaan vielä, paljastunut. Ja niitä asioita halutaan salailla. Onko kyse sitten siitä, että tuo esillä ollut 300 euroa ei riitä alkuunkaan, vai onko siellä jotain muuta aamupalatarvikkeiden lisäksi. Eli, Marin onkin tyytyväinen, että kärpäsestä on tehty härkänen?

No sehän paljastuikin sitten melko nopeasti. Ja siitä näyttii olevan kyse, ettei tuo alkuperäinen summa riittänyt alkuunkaan, vaan siellä on käytännössä kaikki ruokaostokset tehty kansalaisten piikkiin.

Eli siis nykyisen tiedon mukaan Marin on:

1. Ylittänyt VNKn asettaman 300e budjetin selkeästi.
2. Antanut valheellista informaatiota asiasta
3. Pyrkinyt salaamaan asian
4. Väärinkäyttänyt valtion rahoja
5. Yrittänyt tehdä tämän myös salaa verottajalta
6. Jättänyt hänelle annetun ohjeistuksen noudattamatta

Olikos näitä vielä muita? Alkaa olla kyllä mahdotonta nähdä tällaisen jälkeen mahdollisuutta jatkaa toimessaan.

Aika tyhjentävä listaus. Toivon mukaan poliittinen paine alkaa käydä niin suureksi, että Sanna siirretään vaikka väkisin sivuun pääministerin paikalta. Siihen en usko sekuntiakaan, että hän siitä omaehtoisesti siirtyy pois. Toki, olen mielelläni väärässä tuossa asiassa.
 

BlackWolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
In memory of Hiihtofani. abianos, oranssi, jellona
Täällä ei monelle riittänyt 3600€ vuodessa, pikkusummasta kuulemma valitettiin. Vieläpä keskellä koronakriisiä ja perhekin on äidillä hoidettavana.

Miltäs tuo 10200€ vuodessa kuulostaa? Joko saa alkaa kritisoimaan?
Ja tuohon kun laskee veroedun mukaan niin puhutaan siis yli 20 000€ vuodessa. Käytännössä pelkkä veronkierron määrä on jo tuon 10200 ja ylikin.

Kai sieltä kohta joku tulee kertomaan, että miten 850€/kk on niin vähäinen summa "aamiaisista", että ihan se ja sama, verovapaaksi vaan, vastaa sitä kun saa kahvileivän ja kahvit työpaikalla. Tai ehkä Sannalla ne aamut vaan kestää aamusta... aamuun niin on aina aamiainen kyseessä.
 

Myyrä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Spurs
Summahan alkaa olla jo sitä luokkaa, että veropetoksenkin tunnusmerkit alkavat täyttyä.

Ja on pomminvarmaa, että 850 euroa kansalaisten piikkiin per kk on aivan liian pieni summa. Jos tässä vaiheessa jo myönnettiin tuo määrä, niin luoja yksin tietää, mihin sfääreihin tämä lopulta nouseekaan.

Ainoastaan Marinilta onnistuu tämän jälkeen pysyä virassaan. Kuka tahansa muu poliitikko joutuisi eroamaan. Ja se tapahtuisi vieläpä hyvin pian.
 

rinne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Vahvaa suorittamista VNK:lta ja Marinilta kerta kaikkiaan. Jestas sentään.

Nyt aletaan hiljalleen summissa lähestymään niitä lukuja, että sitä ei voi aivan olankohautuksella sivuuttaa kukaan. Jos tuo vajaa tonni kuussa pitää paikkansa (vai riittääkö edes?), niin näyttäytyyhän se Marinin kaksinaismoralismi vieläkin pahempana. Hyvätuloisten suuntaan on hyvä aukoa päätä siitä, kuinka riittävästi ei osallistuta. Samalla omaan taskuun sujahtaa vajaa tonni kuukaudessa verottomana... Ei tässä oikein voi enää puhua pelkästä virkamiehenkään vastuusta. Kyllä Marinilla veronmaksajana jonkun kellon pitäisi soida jossain takaraivossa jo. Mutta ehkä niiden tekojen ja puheiden ei tarvitse kohdata. Aina voi muita opettaa toisin elämään.

Mutta lieneehän tuossa syytä hiukan kyseenalaistaa sitä VNK:nkin roolia. Kenelläkään virkamiehellä ei ole mielessä käynyt, että 850 € kuukaudessa on verottomana etuna aika paljon?

En tiedä, että kenen tästä viestinnästä pitäisi vastuu ottaa. Marin tai VNK eivät tätä -tapausta ole viestinnällisesti hallinneet oikein missään vaiheessa. Tai ainakin siltä tuntuu. Jo alkujaan salailuyritys koko tuntuu hölmöltä, jotenkin vieraalta. Mistä lähtien Suomessa julkiset hankinnat eivät ole julkisia? Jotenkin voisi kuvitella, että tällaisessa tapauksessa "salailu" on suora kutsu tutkiville journalisteille. Kyllä sieltä joku veren haistaa. ...eikä siinäkään kaikki, vaan sitten lähdettiin vielä hätäisesti selittelemään. Ei mitään "käsi ylös", vaan alettiin sysäämään vastuuta muille. Tekosyitä, mahdollisesti suoria valheita, jos Lipposeen uskotaan. "Selvitetään asiaa" tai joku vastaava palikkaviesti olisi heti alussa pelastanut paljon, nyt se ei ihan ensimmäisenä työkalupakista löytynyt.

Hämmentävä tapaus kaikkineen. Tässä ei mikään näytä hyvältä enää tässä vaiheessa. Päitä on pakko tippua jo tällä suorittamisella. Melkoista suhmurointia.
 

Vaakuna

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Olen joskus sopinut työnantajan kanssa, että saan ostaa firmankortilla tuotteita itselleni ja tämä summa on lisätty minun palkkaan. Olen siis maksanut tuosta ostosta tuloveron, olenko toiminut väärin verottajan silmissä?

Käsittääkseni palkka voidaan maksaa vaikka perunoina, kunhan perunoiden arvosta maksetaan vaan tulovero.
Kyllä. Koska sinä kierrät veroja. Firman kortilla et voi itsellesi tuotteita ostaa. Mietippäs nyt ihan aikuisen ihmisen järjellä asiaa. Jos homma toimisi noin, niin kaikkien kannattaisi pyytää firmalta kortti jolla saavat ostaa ruokaa. Jos pomo laittaa kortille vaikka 1000€/kk rahaa ja sinä ostat sillä ruokasi niin sinä et ole maksanut niistä saamistasi rahoista tuloveroa.

Saadaksesi saman tonnin kuussa ruokaostoksiin omalle kortille, niin sinun pitäisi tienata n. 2000€ ja tähän vielä päälle kaikki tellit, lellit, sossut ja vellit. Sehän olisi suorastaan nerokasta, että firma alkaisi maksamaan sinulle palkkaa firman kortilla joka maksaisi siis vain firmalle tonnin ja tämän firma ilmoittaisi verottajalle sinun palkaksi. Tässä hypättäisiin yli koko palkan verotuskohta täysin. Toki vuoden päästä verotuksen tullessa sinun tonnistasi pitäisi maksaa 50% veroja eli maksaisit siis 500€ veroja kun oikeasti sinun piti maksaa yli 1000€ veroja.

Toivottavasti oli tarpeeksi selkeästi ilmaistu.

Mulle jäi nyt erittäin epäselväksi, mitä veroja tuossa on kierretty? Jos siis työnantaja ja @TosiFani ovat sopineet keskenään tuollaisen järjestelyn, ja kustannukset on laitettu rahapalkan päälle, ja tuosta koko pompsista on maksettu verot. Edelleen, kysymys kuuluu, missä kohtaa tuossa kierretään veroja?
 

heavy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Lopettaisit hyvä ihme nähköön jo tuon venkoilun ja vänkäilyn tässä asiassa. Marin jäi kiinni housut kintuissa. Ihan turha tuota on yrittää puolustella. Vaikka kuinka olisitkin demarien äänestäjä, niin uutta matoa koukkuun.
En äänestä demareita, mutta puolustan totuutta. Se on osoittautunut aka hämäräksi arvoksi useille tämän palstan kirjoittajille - tunteet edellä vedetään.
 

Murkula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkueet,Tappara,NY Rangers,Juniori- SaPKo

Huono pakki

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Ketterä
Eli siis nykyisen tiedon mukaan Marin on:

1. Ylittänyt VNKn asettaman 300e budjetin selkeästi.
2. Antanut valheellista informaatiota asiasta
3. Pyrkinyt salaamaan asian
4. Väärinkäyttänyt valtion rahoja
5. Yrittänyt tehdä tämän myös salaa verottajalta
6. Jättänyt hänelle annetun ohjeistuksen noudattamatta

Olikos näitä vielä muita? Alkaa olla kyllä mahdotonta nähdä tällaisen jälkeen mahdollisuutta jatkaa toimessaan.

Lapinlahden Lintuja siteeraten: Olisiko tullut aika?

Tätä ei pysty enää valkopesemään edes kovinkaan Sannan fanikerholainen. Tulemme elämään mielenkiintoisia aikoja lähitulevaisuudessa... Mielenkiinnolla seuraan tapahtuuko mitään. Pahoin pelkään, että Marin luikertelee tästäkin voittajana.

Ei saatana! Tajusin justiinsa, että tämä taitaa tarkoittaa Krista Kiurun nousemista pääministeriksi.

No kiitos tästä tiedosta. Nyt meni sitten ne vähätkin yöunet. Eiköhän parempi olisi hajoittaa koko hallitus ja vaikka uudet vaalit, mutta että Kiuru pääminsterinä, kiitos, mutta ei kiitos.
 

BOL

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Suomen kansa saa kyllä kiittää näitä Marinin erityisavustajia tai mitä lie frendejä siitä, että eivät ole käyneet edes viestinnän peruskursseja. Nehän kusee Sannan nilkoille alvariinsa typerillä aivopieruillaan. Jos olisin Sanna, olisin jo ajat sitten käskenyt näitä VNK:n kavereita pitämään turpansa kiinni. Mutta eihän Sannalla varmastikaan ole sellaiseenkaan aikaa, koska tässä nyt on kamalasti kaikkea.

Vaikka en sinänsä olekaan kovin vahingoniloon kallellaan, en voi muuta kuin nauraa näille viimeisimmille käänteille. Ahneella on paskainen loppu ja valheella lyhyet jäljet. Nyt sitten jäädään vain odottamaan, miten pitkälle Sannan pokka pitää. Jos on pohjimmiltaan ahne ja löyhällä moraalilla varustettu ihminen, ero ei ole näköpiirissä. Mutta, jos omaa käsityksen oikeasta ja väärästä, eroaa PM:n tehtävästään. Kaikki tekevät virheitä, mutta vastuu omista ja Marinin tapauksessa myös muiden kardinaalivirheistä tulee kantaa.

Jännä nähdä, millaisia tekosyitä Marinin puolustelijat nyt näistäkin käänteistä löytävät. Varmasti syylliset löytyvät lopulta ihan muualta ja Sanna on vain sijaiskärsijän roolissa, oli lopputulos mikä tahansa. Vapise Maria Magdalena!
 

TosiFani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Kyllä. Koska sinä kierrät veroja. Firman kortilla et voi itsellesi tuotteita ostaa. Mietippäs nyt ihan aikuisen ihmisen järjellä asiaa. Jos homma toimisi noin, niin kaikkien kannattaisi pyytää firmalta kortti jolla saavat ostaa ruokaa. Jos pomo laittaa kortille vaikka 1000€/kk rahaa ja sinä ostat sillä ruokasi niin sinä et ole maksanut niistä saamistasi rahoista tuloveroa.

Saadaksesi saman tonnin kuussa ruokaostoksiin omalle kortille, niin sinun pitäisi tienata n. 2000€ ja tähän vielä päälle kaikki tellit, lellit, sossut ja vellit. Sehän olisi suorastaan nerokasta, että firma alkaisi maksamaan sinulle palkkaa firman kortilla joka maksaisi siis vain firmalle tonnin ja tämän firma ilmoittaisi verottajalle sinun palkaksi. Tässä hypättäisiin yli koko palkan verotuskohta täysin. Toki vuoden päästä verotuksen tullessa sinun tonnistasi pitäisi maksaa 50% veroja eli maksaisit siis 500€ veroja kun oikeasti sinun piti maksaa yli 1000€ veroja.

Toivottavasti oli tarpeeksi selkeästi ilmaistu.

Saan työnantajalta 1000€:n edestä tavaraa, joka merkitään minun palkaksi ja josta maksetaan verot ja sivukulut. Miten tämä on veronkiertoa? Palkkakuitissa luki rahasumma, josta oli kaikki pidätykset tehty.
 
Viimeksi muokattu:

jussi_j

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Mulle jäi nyt erittäin epäselväksi, mitä veroja tuossa on kierretty? Jos siis työnantaja ja @TosiFani ovat sopineet keskenään tuollaisen järjestelyn, ja kustannukset on laitettu rahapalkan päälle, ja tuosta koko pompsista on maksettu verot. Edelleen, kysymys kuuluu, missä kohtaa tuossa kierretään veroja?
Luottokortin vuosimaksu on firman maksama, joten sitä ei saa käyttää omiin ostoksiin. Eipä sitä kukaan valvo, mutta meillä on tämmöinen ohje. Tuli muutama vuosi sitten.
 

Jerry100

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vihdoin Oranssi
Jutun paljastaja, Iltalehden Jarno Liski julkaisi kuvan jossa osa ostoksista, noin 300€ on salattu.
Salatut ostokset ovat kategorioitu luokkaan "Elintarvikkeet, juoma ja tupakka"

Alkaa näyttämään kyllä todella vaikealta kiemurrella ulos tästä.
 

Dennis

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Täällä ei monelle riittänyt 3600€ vuodessa, pikkusummasta kuulemma valitettiin. Vieläpä keskellä koronakriisiä ja perhekin on äidillä hoidettavana.

Miltäs tuo 10200€ vuodessa kuulostaa? Joko saa alkaa kritisoimaan?
Edelleen olen sitä mieltä, että summa ei ole olennainen ja puolestani PMlle perheineen saisi kuulua täysi ylöspito Kesärannassa asuessaan - bruttona eli nettona ja asian voisi kirjata suoraan lakiin. Kukin PM saisi sitten vuorollan hyödyntää tai olla hyödyntämättä tuota etua. Se on sen sijaan jo aika vahvasti poliittisen pääoman menettämisen hetki, jos ensin pokalla sanotaan, että virkaan kuuluvien ”aamupalat plus einekset” hinnaksi ensin sanotaan 300€/kk ja totuus onkin täysin toista. Tuo 300€/kk on vielä mielestäni kohtuuden rajoissa ja helposti tulkittavissa verottomaksi eduksi vrt. esim. omalla työpaikallani oleva tilanne, että toimiston kaapissa on aina limsaa, vissyä, olutta yms. virvokkeita vapaasti käytettävissä, kuin myös hedelmiä, pähkinää, leipää yms. pientä purtavaa ja välipalatarpeita.
 

Ollakseni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings
Kannatan aina verojen kiertämistä ja aggressiivista verosuunnittelua. Tämä alkaa silti olemaan jo vähän hyvän maun vastaista.
 

kamik

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Eli siis nykyisen tiedon mukaan Marin on:

1. Ylittänyt VNKn asettaman 300e budjetin selkeästi.
2. Antanut valheellista informaatiota asiasta
3. Pyrkinyt salaamaan asian
4. Väärinkäyttänyt valtion rahoja
5. Yrittänyt tehdä tämän myös salaa verottajalta
6. Jättänyt hänelle annetun ohjeistuksen noudattamatta

Olikos näitä vielä muita? Alkaa olla kyllä mahdotonta nähdä tällaisen jälkeen mahdollisuutta jatkaa toimessaan.

Nämä seikat tulisi esittää Keskustan eduskuntaryhmälle. Luottaako se tällaiseen henkilöön pääministerinä? Antaako luvan jatkaa, vaikka kuinka lupaa maksaa rahat takaisin? Riittikö Kulmunin tilanteessa sama lupaus? Vihreiltä tai Vasemmistoliitolta en odota minkäänlaista lausumaa asiasta. Siellä vallitsee myös Omertan laki.
 

Dennis

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Saan työnantajalta 1000€:n edestä tavaraa, joka merkitään minun palkaksi ja josta maksetaan verot ja sivukulut. Miten tämä on veronkiertoa? Palkkakuitissa luki rahasumma, josta oli kaikki pidätykset tehty.
Jos tuo 1000€ katsotaan nettopalkaksi ja maksat verot siitä johdetusta bruttopalkasta, niin kaikki on fine. Jos taas maksat 1000€ summasta verot, olettaen jotain 30-35%, niin saat 1000€ arvoisen tavaran murto-osalla sen käyvästä arvosta.
 

Huono pakki

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Ketterä
Mutta onneksi Sanna haluaa maksaa kaiken takaisin ja sitten kaikki on taas valtakunnassa hyvin

" – Pääministeri on halukas maksamaan ateriaetuun liittyvät kustannukset vuosilta 2020 ja 2021, mutta asiaa pitää selvittää vielä verottajan kanssa, jotta hänelle ei tule maksettavaksi päällekkäisesti sekä ateriaetua että siihen mahdollisesti liittyviä veroseuraamuksia, Marinin esikunnasta kerrotaan. "

Just, Sanna räpyttelee silmiään pari kertaa ja tirauttaa muutaman krokotiilinkyyneleen ja lupaa, ihan varmasti, maksaa kaiken pois vaikka korkojen kera. Ja näin hän pääsee taas kuin koira veräjästä.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: EP34

BlackWolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
In memory of Hiihtofani. abianos, oranssi, jellona
Sanna Marinilla oli häät 1.8.2020. Joku oli ladannut VNK:n kuitteja kauppalehden foorumille.
01.08.2020 -- Majoitus- ja ravitsemispalvelut -- Ravitsemispalvelut -- Compass Group Finland Oy -- Y-tunnus: 0873697-9 -- 21837671 -- 111,86
01.08.2020 -- Majoitus- ja ravitsemispalvelut -- Ravitsemispalvelut -- Compass Group Finland Oy -- Y-tunnus: 0873697-9 -- 21837649 -- 12,28
01.08.2020 -- Majoitus- ja ravitsemispalvelut -- Ravitsemispalvelut -- Compass Group Finland Oy -- Y-tunnus: 0873697-9 -- 21836764 -- 201,75
01.08.2020 -- Majoitus- ja ravitsemispalvelut -- Ravitsemispalvelut -- Compass Group Finland Oy -- Y-tunnus: 0873697-9 -- 21836764 -- 1512,68
01.08.2020 -- Majoitus- ja ravitsemispalvelut -- Ravitsemispalvelut -- Compass Group Finland Oy -- Y-tunnus: 0873697-9 -- 21836763 -- 168,42
01.08.2020 -- Aineet, tarvikkeet ja tavarat -- Elintarvikkeet,juomat ja tupakka -- Pelican Rouge Coffee Solutions Oy -- Y-tunnus: 1962815-6 -- 21816208 -- 301,4
01.08.2020 -- Aineet, tarvikkeet ja tavarat -- Elintarvikkeet,juomat ja tupakka -- Pelican Rouge Coffee Solutions Oy -- Y-tunnus: 1962815-6 -- 21801164 -- 75
01.08.2020 -- Aineet, tarvikkeet ja tavarat -- Elintarvikkeet,juomat ja tupakka -- Oy Gustav Paulig Ab -- Y-tunnus: 0835291-6 -- 21800119 -- 55,8
01.08.2020 -- Majoitus- ja ravitsemispalvelut -- Ravitsemispalvelut -- Compass Group Finland Oy -- Y-tunnus: 0873697-9 -- 21793687 -- 236,1
01.08.2020 -- Aineet, tarvikkeet ja tavarat -- Elintarvikkeet,juomat ja tupakka -- Compass Group Finland Oy -- Y-tunnus: 0873697-9 -- 21793682 -- 67,37
01.08.2020 -- Majoitus- ja ravitsemispalvelut -- Ravitsemispalvelut -- Compass Group Finland Oy -- Y-tunnus: 0873697-9 -- 21780049 -- 588,26
01.08.2020 -- Majoitus- ja ravitsemispalvelut -- Ravitsemispalvelut -- Compass Group Finland Oy -- Y-tunnus: 0873697-9 -- 21767654 -- 21,44
01.08.2020 -- Aineet, tarvikkeet ja tavarat -- Elintarvikkeet,juomat ja tupakka -- Pelican Rouge Coffee Solutions Oy -- Y-tunnus: 1962815-6 -- 21767655 -- 180
01.08.2020 -- Majoitus- ja ravitsemispalvelut -- Ravitsemispalvelut -- Compass Group Finland Oy -- Y-tunnus: 0873697-9 -- 21767654 -- 18,07
01.08.2020 -- Majoitus- ja ravitsemispalvelut -- Ravitsemispalvelut -- Compass Group Finland Oy -- Y-tunnus: 0873697-9 -- 21767654 -- 213,45
01.08.2020 -- Majoitus- ja ravitsemispalvelut -- Ravitsemispalvelut -- Compass Group Finland Oy -- Y-tunnus: 0873697-9 -- 21767654 -- 2246,69
01.08.2020 -- Majoitus- ja ravitsemispalvelut -- Ravitsemispalvelut -- Compass Group Finland Oy -- Y-tunnus: 0873697-9 -- 21767654 -- 3356,45
01.08.2020 -- Majoitus- ja ravitsemispalvelut -- Ravitsemispalvelut -- Compass Group Finland Oy -- Y-tunnus: 0873697-9 -- 21767654 -- 1008,47
01.08.2020 -- Majoitus- ja ravitsemispalvelut -- Ravitsemispalvelut -- (-)Compass Group Finland Oy -- Y-tunnus: 0873697-9 -- 21735959 -- -670,54
01.08.2020 -- Majoitus- ja ravitsemispalvelut -- Ravitsemispalvelut -- Compass Group Finland Oy -- Y-tunnus: 0873697-9 -- 21718156 -- 126,34
01.08.2020 -- Majoitus- ja ravitsemispalvelut -- Ravitsemispalvelut -- Compass Group Finland Oy -- Y-tunnus: 0873697-9 -- 21718156 -- 112,63
01.08.2020 -- Majoitus- ja ravitsemispalvelut -- Ravitsemispalvelut -- Compass Group Finland Oy -- Y-tunnus: 0873697-9 -- 21717499 -- 670,54
01.08.2020 -- Majoitus- ja ravitsemispalvelut -- Ravitsemispalvelut -- Compass Group Finland Oy -- Y-tunnus: 0873697-9 -- 21715989 -- 150,08
01.08.2020 -- Majoitus- ja ravitsemispalvelut -- Ravitsemispalvelut -- Compass Group Finland Oy -- Y-tunnus: 0873697-9 -- 21715989 -- 188,26
01.08.2020 -- Majoitus- ja ravitsemispalvelut -- Ravitsemispalvelut -- Compass Group Finland Oy -- Y-tunnus: 0873697-9 -- 21715989 -- 5,26
01.08.2020 -- Majoitus- ja ravitsemispalvelut -- Ravitsemispalvelut -- Compass Group Finland Oy -- Y-tunnus: 0873697-9 -- 21715989 -- 26,41
01.08.2020 -- Majoitus- ja ravitsemispalvelut -- Ravitsemispalvelut -- Compass Group Finland Oy -- Y-tunnus: 0873697-9 -- 21715989 -- 11,4
01.08.2020 -- Majoitus- ja ravitsemispalvelut -- Ravitsemispalvelut -- Compass Group Finland Oy -- Y-tunnus: 0873697-9 -- 21715989 -- 31,58
01.08.2020 -- Majoitus- ja ravitsemispalvelut -- Ravitsemispalvelut -- Compass Group Finland Oy -- Y-tunnus: 0873697-9 -- 21715989 -- 33,06
01.08.2020 -- Majoitus- ja ravitsemispalvelut -- Ravitsemispalvelut -- Compass Group Finland Oy -- Y-tunnus: 0873697-9 -- 21715989 -- 84,07
01.08.2020 -- Majoitus- ja ravitsemispalvelut -- Ravitsemispalvelut -- Compass Group Finland Oy -- Y-tunnus: 0873697-9 -- 21715989 -- 32,24
01.08.2020 -- Majoitus- ja ravitsemispalvelut -- Ravitsemispalvelut -- Compass Group Finland Oy -- Y-tunnus: 0873697-9 -- 21715989 -- 1723,69
01.08.2020 -- Majoitus- ja ravitsemispalvelut -- Ravitsemispalvelut -- Compass Group Finland Oy -- Y-tunnus: 0873697-9 -- 21715989 -- 512,5
01.08.2020 -- Majoitus- ja ravitsemispalvelut -- Ravitsemispalvelut -- Compass Group Finland Oy -- Y-tunnus: 0873697-9 -- 21715989 -- 2576,34
01.08.2020 -- Majoitus- ja ravitsemispalvelut -- Ravitsemispalvelut -- Compass Group Finland Oy -- Y-tunnus: 0873697-9 -- 21715989 -- 83,41
01.08.2020 -- Majoitus- ja ravitsemispalvelut -- Ravitsemispalvelut -- Compass Group Finland Oy -- Y-tunnus: 0873697-9 -- 21715989 -- 7,89
01.08.2020 -- Majoitus- ja ravitsemispalvelut -- Ravitsemispalvelut -- Compass Group Finland Oy -- Y-tunnus: 0873697-9 -- 21715989 -- 841,18
01.08.2020 -- Majoitus- ja ravitsemispalvelut -- Ravitsemispalvelut -- Compass Group Finland Oy -- Y-tunnus: 0873697-9 -- 21715989 -- 214,92
01.08.2020 -- Majoitus- ja ravitsemispalvelut -- Ravitsemispalvelut -- Compass Group Finland Oy -- Y-tunnus: 0873697-9 -- 21715989 -- 1477,77
01.08.2020 -- Majoitus- ja ravitsemispalvelut -- Ravitsemispalvelut -- Compass Group Finland Oy -- Y-tunnus: 0873697-9 -- 21715989 -- 396,77
01.08.2020 -- Majoitus- ja ravitsemispalvelut -- Ravitsemispalvelut -- Compass Group Finland Oy -- Y-tunnus: 0873697-9 -- 21715989 -- 158,85
01.08.2020 -- Majoitus- ja ravitsemispalvelut -- Ravitsemispalvelut -- Compass Group Finland Oy -- Y-tunnus: 0873697-9 -- 21715989 -- 1237,46
01.08.2020 -- Majoitus- ja ravitsemispalvelut -- Ravitsemispalvelut -- Compass Group Finland Oy -- Y-tunnus: 0873697-9 -- 21715989 -- 165,32
01.08.2020 -- Majoitus- ja ravitsemispalvelut -- Ravitsemispalvelut -- Compass Group Finland Oy -- Y-tunnus: 0873697-9 -- 21715989 -- 611,69
01.08.2020 -- Majoitus- ja ravitsemispalvelut -- Ravitsemispalvelut -- Compass Group Finland Oy -- Y-tunnus: 0873697-9 -- 21715989 -- 353,16
01.08.2020 -- Majoitus- ja ravitsemispalvelut -- Ravitsemispalvelut -- Compass Group Finland Oy -- Y-tunnus: 0873697-9 -- 21715989 -- 75,26
01.08.2020 -- Majoitus- ja ravitsemispalvelut -- Ravitsemispalvelut -- Compass Group Finland Oy -- Y-tunnus: 0873697-9 -- 21715989 -- 338,99
01.08.2020 -- Majoitus- ja ravitsemispalvelut -- Ravitsemispalvelut -- Compass Group Finland Oy -- Y-tunnus: 0873697-9 -- 21715989 -- 13,16
01.08.2020 -- Majoitus- ja ravitsemispalvelut -- Ravitsemispalvelut -- Compass Group Finland Oy -- Y-tunnus: 0873697-9 -- 21715989 -- 104,21
01.08.2020 -- Majoitus- ja ravitsemispalvelut -- Ravitsemispalvelut -- Compass Group Finland Oy -- Y-tunnus: 0873697-9 -- 21715989 -- 7,89
01.08.2020 -- Majoitus- ja ravitsemispalvelut -- Ravitsemispalvelut -- Compass Group Finland Oy -- Y-tunnus: 0873697-9 -- 21715989 -- 11,93
01.08.2020 -- Majoitus- ja ravitsemispalvelut -- Ravitsemispalvelut -- Compass Group Finland Oy -- Y-tunnus: 0873697-9 -- 21715989 -- 944,51
01.08.2020 -- Majoitus- ja ravitsemispalvelut -- Ravitsemispalvelut -- Compass Group Finland Oy -- Y-tunnus: 0873697-9 -- 21715989 -- 446,37
01.08.2020 -- Majoitus- ja ravitsemispalvelut -- Ravitsemispalvelut -- Compass Group Finland Oy -- Y-tunnus: 0873697-9 -- 21715989 -- 151,58
01.08.2020 -- Majoitus- ja ravitsemispalvelut -- Ravitsemispalvelut -- Compass Group Finland Oy -- Y-tunnus: 0873697-9 -- 21715989 -- 66,13
Mitenkä voikaan olla, että Sanna Marinin hääpäivänä, kun hän kuulemma itse häänsä maksoi on kertynyt pari ostosta.
 

Vaakuna

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Luottokortin vuosimaksu on firman maksama, joten sitä ei saa käyttää omiin ostoksiin. Eipä sitä kukaan valvo, mutta meillä on tämmöinen ohje. Tuli muutama vuosi sitten.

Ohjeitahan saa kuka tahansa antaa, sehän tuli selväksi jo VNK:n tapauksessa. Mutta verottajan näkökulmasta ei ole väliä, miten ostokset on firman piikkiin tehty, jos niistä on asianmukaisesti tehty ennakonpidätys ja sivukulut hoidettu.

Ja sen firman kortin vuosimaksun kuuluukin firman hoitaa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös