Naisasiat

  • 7 522 664
  • 26 580

Alamummo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool FC, Heiskanen, Lundell, Rantanen
Minäkään en ymmärrä. Tässä nyt saa toista päivää kuunnella naisten vauhkoamista tästä asiasta ja itselleni alkaa ottaa todella lujille. Miten yhden henkilön mielipiteestä voi iso joukko naisia kimpaantua noin pahasti? Pelkäävätkö nämä naiset, että Kiesin kommentit muuttavat koko yhteiskunnan ajatusmaailmaa ja yhteistä arvopohjaa? Ymmärtäisin asian vielä jotenkin, jos kyseessä olisi joku vaikutusvaltainen henkilö. Kiesi ei sitä ole muuta kuin autoalalla.
Miksi sulla ottaa niin lujille, jos epämääräinen joukko ihmisiä kiihtyy jonkun nobodyn teksteistä. Ohita olankohautuksella, senhän tuossa itsekin asetat normaalimiehen standardiksi.

Kiesi on näitä tyypillisiä epätoivoisesti nuoruudestaan kiinni pitäviä, yli viiskymppisiä huonoitsetuntoisia suomalaismiehiä, joka buustaa itseään tallomalla muita kommenteillaan jalkoihinsa kun ei parempaankaan pysty. Lähinnä pateettinen hahmo, jonka sanomiset ovat hänen oma mielipiteensä. Eihän tuollaisesta jaksa välittää.

Siitä olen tyytyväinen, että tällä keskustelupalstalla ei ole ainakaan vielä esiintynyt mitään kiihkofanatismia feministien, epävarmojen naisten tai feminiinisten miesten taholta.
Totta, sen sijaan täällä esiintyy runsaasti itsestään epävarmojen miesten sovinismia.
 

koo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Pelkäävätkö nämä naiset, että Kiesin kommentit muuttavat koko yhteiskunnan ajatusmaailmaa ja yhteistä arvopohjaa?
Muista naisista en tiedä mutta minä ainakin pelkään just tuota, että arvopohja muuttuu ja jotkut naiset joutuvat uudelleen silityspuuhiin esiäitiensä tapaan. Noloa tuolta mieheltä yleensä paljastaa, että hänen tulotasonsa on niin kehno, että ei pysty käyttämään pesulapalveluja.

Terveisin koo
 

tant gredulin

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Pelkäävätkö nämä naiset, että Kiesin kommentit muuttavat koko yhteiskunnan ajatusmaailmaa ja yhteistä arvopohjaa?

Mielenkiintoinen teoria :) Minusta olisi hauska nähdä herrat Kiesi, Laasanen ja mikä-sen-nimi-nyt-oli-joka-ei-saa-ja-kirjoitti-siitä-kirjan keskustelemassa naiseuden syvimmästä olemuksesta. Köh.
 

VT

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Miksi sulla ottaa niin lujille, jos epämääräinen joukko ihmisiä kiihtyy jonkun nobodyn teksteistä.
Ei se muuten ottaisikaan, mutta kun sen kuulemiselta ei voi välttyä. Yleensäkin liiallinen retardien juttujen kuuleminen ottaa koville, jos sitä ei pääse pakoon. Sama kuin paskan musiikin pakkosyöttö, jota ei pääse pakoon.
Totta, sen sijaan täällä esiintyy runsaasti itsestään epävarmojen miesten sovinismia.
Niin tai sitten et vain ymmärrä lukemaasi.
 

magnum37

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tulevaisuuden Sport
Kommentoin vielä Kiesin filosofiaa sen verran, että tämä "miehen ikä jaettuna kahdella + seitsemän" -kaava on...siinä on jotain kyllä, mistä lähtee respektit. Tässä on nyt selvästi mietinnän paikka, että pitäisi todeta emännälle, että homma ei toimi, koska hän on yli-ikäinen.
 

LaTe_Show

Jäsen
Suosikkijoukkue
Colorado Rockies: 1980-1981.
Kiesi on kyllä tehnyt vakuuttavaa jälkeä tehtävässään. Saanut Audin myynnin todella alhaisista lukemista todella ylös.

No vakuuttava ja vakuuttava... esimerkkinä vaikka viime vuosi ja miten yksi pahimmista kilpailijoista BMW pärjäsi versus Audi...

Tämä Esko Kiesi - nimi joka on suoraan Aku Ankka-lehdestä - on juntti kun ajattelee miten ajattelee (tosin hänellä on tähän oikeus), mutta se että hän laukoo näitä mielipiteitään naisten lehdissä "ääneen" firmansa edustajana on silkkaa typeryyttä ja puhdasta idiotismia.

Kiesin olisi pitänyt - myynnin ammattilaisena - nähdä tämän asian suuren kokonaisuuden, ja ymmärtää se, että media saa tämmöisestä typeryydestä aikaiseksi kunnon field-day:n, niinkuin Kauppalehti nyt tekee.
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Die Nationalmannschaft, Bayern München, HIFK
Ei vaan virheettömästi. Pitää olla peruskalusto kunnossa eli hyvä silitysrauta ja -lauta ja sitten vain tietää, miten paita teknisesti silitetään. Sen yleensä tietää vain mies. Naisillehan puuha ei ole tärkeätä, joten vaikka tietäisivät teoriassa asian niin voivat hutiloida rypyn jonnekin.
Näin se menee. Meillä vaimo ilmoitti jo suhteen alkumetreillä inhoavansa yli kaiken miesten paitojen silittämistä. Hommassa on kuulemma liikaa näpertelyä ja hyvän lopputuloksen saaminen on niin kiven takana. Noin 15 vuoden yhteiselämämme aikana hän ei sitten olekaan silittänyt yhtään paitaani, ja hyvä niin.

Tasokkaan silitysraudan ja -laudan (hihalauta on kannatettava optio) lisäksi korostaisin itse paidan ja ennen kaikkea paitamateriaalin merkitystä. Helposti siliävän korkealuokkaisen paidan tasoittelu paraatikuntoon käy vilauksessa, kun taas jotain täyspuuvillaista takavuosien perusbossia ei prässää edes höyryjyrällä edustuskuntoon. Tosin easy ironing -paitojen kanssa saa olla tarkkana, koska ne ainakin itselläni tuntuvat kestävän pitoa ja huoltoa vähän keskimääräistä huonommin. Tosin mm. Stockmannin myymät muutamat Stenströmin paidat ovat kyllä sekä kohtuuhelposti silitettäviä että käyttöä kestäviä.

Mies ymmärtää juuri täsmällisesti mitkä kohdat paidassa on pakko saada priimakuntoon ja missä on joskus varaa jopa fuskata. Nainen voi ymmärtää tuon logiikan parhaimmillaan jopa oikeansuuntaisesti, mutta vain pukujaan itse kantava mies kykenee yltämään pukupaidan silityksessä kaikkein pyhimmälle vihkimystasolle: aina näkyvillä olevat paikat pitää silittää XO-tasoisesti, toisinaan näkyviin paikkoihin riittää VSOP-silitys, ja aina piilossa olevat tekstiilinosat voi vetäistä vaikka jallutekniikalla. Hardcore-sarjan pukumies ei koskaan tärvää aikaansa paidanhelmojen armottomaan hinkkaamiseen ainakaan hihojen tai napinvälien silityslaadun kustannuksella.
 

Beeman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaughan Rangers
Lähinnä pateettinen hahmo, jonka sanomiset ovat hänen oma mielipiteensä.

Mitäs mahtipontista hänessä on?

Eiköhän laiteta koko juttu muiden raivofemakoiden höpinöiden sekaan ö-mappiin.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Mies ymmärtää juuri täsmällisesti mitkä kohdat paidassa on pakko saada priimakuntoon ja missä on joskus varaa jopa fuskata.
Kääpiö ja scholl varmastikin keräävät ihailevia katseita joka suunnalta, kun könyävät priimakuntoon silitetyissä paidoissaan ihmispaljoudessa. Kukapa ei huomaisi täydellisesti silitettyä paitaa jopa metrien päästä. Tai kenties ymmärsin pointin väärin, jospa kyse onkin vain paidan kantajan henk.koht. fiiliksestä, kun tietää olevansa uskomattoman sileän kankaan alla. Naisen silittämä paita voisi tuntua ikävän ryppyiseltä iholla.

Naisista sen verran, että vaikeaa osaa olla heidän kanssaan, joten lienee parempi olla ilman. Jotain satunnaissekoiluja voinee taas joskus kokeilla, jos huvittaa, mutta tällä haavaa lienee parasta nautiskella yksinolosta ja kavereiden kanssa hengailusta. Eipä tartte selitellä/raportoida menemisiään tai tekemisiään mihinkään suuntaan.
 

JZZ

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Piraattiryhmä, Caps, ManU
Ei tuossa tilanteessa jäänyt varmastikaan muita vaihtoehtoja jäljelle. Outo harkintakyvyn puute kyllä iski kokeneeseen johtajaan, luulisi hänen tietävän, että lehtiin painetaan kaikki ja vähän enemmänkin, varsinkin jos kyseessä on naistenlehti johon antaa sovinistisia lausuntoja.
 

Palstalegenda

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ukraina, Eveliina Määttänen
Outo harkintakyvyn puute kyllä iski kokeneeseen johtajaan, luulisi hänen tietävän, että lehtiin painetaan kaikki ja vähän enemmänkin, varsinkin jos kyseessä on naistenlehti johon antaa sovinistisia lausuntoja.
Minulla on vahva tuntemus, että jos kyseessä olisi ollut naispuolinen Audin markkinointipäällikkö, sanotaan vaikkapa, että joku annemoilanen, ja hän olisi sitten jollain tapaa vastaavaan tyyliin (ei, en tarkoita, että olisi vaikkapa sanonut miesten olevan ihanan koreita 7 cm korkokengissä) kirjoittanut miehistä, niin se olisi ollut naisten mielestä rohkeaa naisasioiden edistämistä, suorastaan lähes pioneerityötä ja kovat respektit olisi tulleet naisten puolelta. Miehiä se kirjoitus olisi lähinnä naurattanut ja siitä olisi voinut Audi-liikkeessä Audia ostettaessa myyjälle mainita, jos ei olisi tajunnut, että useat muutkin siitä mainitsevat, joten antipa olla kokonaan mainitsematta.

Sinänsä se oli ehdottomasti markkinointijohtajan arviointikyvyssä tapahtunut virhe, koska olisi hänen pitänyt tajuta millaisen haloon itsestään epävarmat yh:t, vittupäät eli perusnaiset ja femmariakat tästä nostavat. Ainoastaan hyvällä itsetunnolla varustetut g-pisteorgasmeja saavat itseironiaan kykenevät harvinaislaatuiset laatunaiset osaavat nauraa tuolle tapaukselle.

Näin sitä tämänkin tapauksen johdosta taas siirryttiin henkisessä ilmapiirissä pi(i)run verran ämmien maailmaan.
 

Yläpesä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Jäin miettimään tuota Kiesin naiskaavaa. En nyt tiedä minkä ikäinen hänen vaimokultansa on, mutta ainakin itse törmäisin käytännössä melkoisiin haasteisiin noudattaessani kaavaa. Siis kolmikymppisenä hankittu kumppani olisi 22, ei paha. Kymmenen vuotta myöhemmin, kun itse olen neljäkymmentä niin 32-vuotias naiseni olisi viisi vuotta ylikypsä. Viiden vuoden ero naisessa on jo sitä luokkaa että se takuulla näkyy ja tuntuu. Eli käytännössä tämä tarkoittaisi vaihtamista ja kymmenen vuotta on auttamattomasti liian pitkä vaihtoväli. Ilmeisesti viisi vuotta olisi sopiva ajanjakso jolloin kaavan reset pitäisi jälleen järjestää. Hankalaa.

Mutta, toisaalta, ajelen kyllä autollanikin yleensä lähemmäs kymmenen kuin kaksi vuotta. Enkä Audilla.
 
Suosikkijoukkue
Die Nationalmannschaft, Bayern München, HIFK
Kääpiö ja scholl varmastikin keräävät ihailevia katseita joka suunnalta, kun könyävät priimakuntoon silitetyissä paidoissaan ihmispaljoudessa. Kukapa ei huomaisi täydellisesti silitettyä paitaa jopa metrien päästä. Tai kenties ymmärsin pointin väärin, jospa kyse onkin vain paidan kantajan henk.koht. fiiliksestä, kun tietää olevansa uskomattoman sileän kankaan alla. Naisen silittämä paita voisi tuntua ikävän ryppyiseltä iholla.
En tiedä missä määrin käytät pukua tai toimitko ollenkaan bisneksessä, mutta ymmärtänet että hyvin silitetty paita on keskeinen osa pukeutumista. Asiallinen pukeutuminen on arvossaan ainakin silloin kun ollaan tekemisissä asiakkaiden ja muiden tärkeiden tahojen kanssa. Ihmispaljouksia varten ei tarvitse pukeutua ellet ole joku kansanjohtaja, asiakkaita varten kylläkin. Huolellinen pukeutuminen viestii ennen kaikkea sitä että henkilö arvostaa osapuolta jonka tapaa. Lievästi vituiksi silitetty semiryppyinen paita saattaa menetellä jos takki pidetään napitettuna, mutta omat fiilikset ainakin kärsivät.
 

Salama15

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lankisen Lukupiiri - Zervuska Haidis
Eiköhän tuossa ole Kiesin Esko jallitettu rehvastelemaan ja lievällä värikynällä vielä korostettu => saatu raflaava juttu joka herättää tunteita?

Mutta fakta on, että tuollaisen brändin ykkösedustaja Suomessa ei vaan voi mennä tuollaiseen lankaan ja laukoa aasina jutut julkisuudessa vaikka yksityisesti ajattelisikin noin => Audi sai nyt siipeensä tosi pahasti ja paikkaaminen maksaa aivan julmetusti!! Olen tosin antanut itselleni kertoa, että Eskon puoliso / kumppani tms. on suunnilleen tuolla Esko-kaavalla lasketun ikäinen, joten ainakin äijä itse elää kuten julistaa;-)
 

JZZ

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Piraattiryhmä, Caps, ManU
Olen tosin antanut itselleni kertoa, että Eskon puoliso / kumppani tms. on suunnilleen tuolla Esko-kaavalla lasketun ikäinen, joten ainakin äijä itse elää kuten julistaa;-)
Tosin enpä usko että ko. nainen kauheasti paitoja kotona silittää, kun tietojeni mukaan kyseessä on todella tiukka bisnesnainen joka on suhteellisen korkeassa johtaja-asemassa.
 

TQoFE

Jäsen
Suosikkijoukkue
En gång IFK, alltid IFK, FREE SCHOLL!
En tiedä missä määrin käytät pukua tai toimitko ollenkaan bisneksessä, mutta ymmärtänet että hyvin silitetty paita on keskeinen osa pukeutumista.

Naisena ymmärrän tämän täysin. Paitsi että sillä osoitetaan kunnioitusta vastapuolelle, sillä myös luodaan itsevarmempi olo kantajalleen. Monet naiset (ml. minä) itseasiassa menevät vieläkin pidemmälle: jo päiviä ennen tärkeää tapaamista mietitään alusvaatteetkin tarkkaan, vaikka olisi olemassa 100-prosenttinen varmuus siitä, etteivät ne näy vastapuolelle missään vaiheessa. Tietyissä alusvaatteissa nyt vaan tuntee olonsa paremmaksi ja itsevarmemmaksi, mikä toki heijastuu sitten käytökseenkin.

Tosin enpä usko että ko. nainen kauheasti paitoja kotona silittää, kun tietojeni mukaan kyseessä on todella tiukka bisnesnainen joka on suhteellisen korkeassa johtaja-asemassa.

Jos olisin klassinen vihervasemmistolaisfeministi, sanoisin tähän varmaan, että kyse oli Kiesin yrityksestä alistaa vahvaa ja itsenäistä naistaan, joka tekee parhaansa pärjätäkseen tässä sovinistisessa yhteiskunnassa, sekä kompensoida pienestä munastaan aiheutuneita komplekseja. Vaan kun en ole.
 

Palstalegenda

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ukraina, Eveliina Määttänen
Asiallinen pukeutuminen on arvossaan ainakin silloin kun ollaan tekemisissä asiakkaiden ja muiden tärkeiden tahojen kanssa. Ihmispaljouksia varten ei tarvitse pukeutua ellet ole joku kansanjohtaja, asiakkaita varten kylläkin. Huolellinen pukeutuminen viestii ennen kaikkea sitä että henkilö arvostaa osapuolta jonka tapaa.
Meinaatko, että joku ramingrillin myyjä tai joku autokorjaamoyritystä pitävä ovat semmoisia, joiden tulisi pukeutua siisteihin pukuihin, kun ottavat asiakkaita vastaan?

Minä ainakin kiinnostuisin enemmän sellaisesta kauppaajasta, jonka pukeutuminen olisi jollain tavalla todella erikoislaatuista. Siis siinä toki ovat rajansa mutta pitäisin sitä niin rohkeana vetona, että pukumies saisi odotella niitä muita asiakkaita, kun on niin tylsä, että on halunnut pingviiniksi pukeutua. Se puku on osoitus siitä, että henkilö ei ole innovatiivinen vaan kaavoihin kangistunut tylsimys, joka ei uskalla haastaa nykyajan tylsiäkin normeja. Tietenkin jos erikoisesti pukeutunut on muuten vain sekaisin ja idiootti, tai se pukeutumisensa on mielestäni täysin mautonta, niin ei siinä erikoisempi pukeutuminen auta. Eri tavalla voi pukeutua mutta hyvällä maulla.

Ja kun naisasiaketjussa ollaan, niin seurustelin yliopisto-opiskelujeni alkuvaiheessa pari kuukautta erään puolalaisen naisen kanssa. Hän jäi mieleeni ja tein häneen tuttavuutta, koska hän joinain päivinä asteli pitkät upeat hiukset hulmuten Joensuun yliopiston päärakennuksen naulakoille posket punaisen helakkana hiihtomonot jalassa. Se oli niin kiehtovaa, että halusin tutustua häneen. Jos hän olisi kulkenut normiasussa, niin hän olisi jäänyt ilman mahtavaa kokemusta minusta ja kaikista ominaisuuksistani. Niin että tuo erikoinen harraste oli hänelle valtaisasti positiivista hekumaa elämäänsä tuonut asia. Sormipilluakin tuo 27-vuotias katolilainen sai minun ansiostani ensimmäistä kertaa eläissään, kiitos hiihtoasunsa yliopistolla!
 

tant gredulin

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Minulla on vahva tuntemus, että jos kyseessä olisi ollut naispuolinen Audin markkinointipäällikkö, sanotaan vaikkapa, että joku annemoilanen, ja hän olisi sitten jollain tapaa vastaavaan tyyliin (ei, en tarkoita, että olisi vaikkapa sanonut miesten olevan ihanan koreita 7 cm korkokengissä) kirjoittanut miehistä, niin se olisi ollut naisten mielestä rohkeaa naisasioiden edistämistä, suorastaan lähes pioneerityötä ja kovat respektit olisi tulleet naisten puolelta. Miehiä se kirjoitus olisi lähinnä naurattanut ja siitä olisi voinut Audi-liikkeessä Audia ostettaessa myyjälle mainita, jos ei olisi tajunnut, että useat muutkin siitä mainitsevat, joten antipa olla kokonaan mainitsematta.

Mikähän voisi olla vastaava esimerkki, joka olisi sen verran tunteita herättävä, että miehet älähtäisivät? Vai onko miestä mahdotonta loukata tasa-arvoasioissa?

Yh-äitien en ole kuullut nouseen barrikadeille tästä asiasta, ilmeisesti eivät edusta Audin kohderyhmää? Muutama korkeakoulutettu nainen on toki sanaisen arkkunsa avannut.
 

Palstalegenda

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ukraina, Eveliina Määttänen
Annoit siis hänelle (sormi)pillua? Kieltämättä aikamoisia ominaisuuksia sinulla on, jos siis olet mies. Mies, joka antaa pillua, nykyaikana kaikki on mahdollista.
Sormipillu on semmoista, jossa miehen sormi laitetaan naisen pillulle. Sitten sitä pillua sormeillaan ja syntyy tapahtuma nimeltä sormipillu. Kannattaa kokeilla joskus ja edetä jopa tuosta kusivehkeitä yhteen saattamaan, jos nainen on suopea. Neitsyytensä se katolinen nainen vielä minunkin jälkeeni säilytti, joten sormeiluksi jäi, sitä sormeilua kun ei Raamatussa vissiin ole kielletty.

EDIT: tant gredulinille sen verran, että jos nainen kertoisi kuinka miehen tulee pukeutua tietyllä (nimeä itse, miten) tavalla tai muuten mies on epäkiehtova. Samoin nainen voisi kirjoittaa, kuinka miehen tulee olla puolet nuorempi + 7 vuotta, jotta mies jaksaa naisen haluja ja vaatimuksia. Ja niin edelleen. Onhan niitä vaateita maailma täynnä. Scholl voisi opastaa tässä asiassa enemmän.
 

Yläpesä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Mikähän voisi olla vastaava esimerkki, joka olisi sen verran tunteita herättävä, että miehet älähtäisivät? Vai onko miestä mahdotonta loukata tasa-arvoasioissa?

Veikkaisin että armeijan/RUK:n käyneiden sivuuttaminen. Taannoin kerroin toisessa ketjussa kuinka yksikössämme teimme hiljaisen päätöksen että rekrytoidessamme seuraavan kerran uusia työntekijöitä ja mikäli loppusuoralla on kaksi yhtä pätevää ja sopivaa hakijaa niin valitsemme aina naisen tai sen joka ei ole käynyt armeijaa/RUKia. Itkuhan siitä joillekin tuli. Ja päätöksessämme olemme pysyneet eikä ole tarvinnut katua.
 

Salama15

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lankisen Lukupiiri - Zervuska Haidis
Yh-äitien en ole kuullut nouseen barrikadeille tästä asiasta, ilmeisesti eivät edusta Audin kohderyhmää? Muutama korkeakoulutettu nainen on toki sanaisen arkkunsa avannut.

Tsekkasin piruuttani; Audin viime vuoden ostajista 33,3% oli miehiä, 10,3% naisia ja loput 56,4% kuuluvat kategoriaan "ei fyysinen henkilö" => tarkoittaa siis sitä, että Audin ostajista reilusti yli puolet on leasingyhtiöitä ja näitä autoja käyttävät työsuhdeautoilijat.

Kuinka paljon heistä onkaan naisia, vaikea sanoa, mutta Audilla ajava uranainen kuulostaa aika pahasti varsin valveutuneelta ja tämän kohun vaikutus tulee tuntumaan tuolla osastolla taatusti!
 

Beeman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaughan Rangers
...rekrytoidessamme seuraavan kerran uusia työntekijöitä ja mikäli loppusuoralla on kaksi yhtä pätevää ja sopivaa hakijaa niin valitsemme aina naisen tai sen joka ei ole käynyt armeijaa/RUKia.

Saanko tiedustella, että minkälainen (toiletworthy) ajatusprosessi on tällaiseen päätökseen johtanut? Veikkaisin työpaikan olevan pullollaan BB:n sameja, asoja ja ninoja sekä toisiaan selkään puukottavia emäntiä. Taannoin oltiin vaihtamassa toista autoamme (Audi), mutta tämän kohun tiimoilta taidankin perheen munankantotelineenä toimimisen minulle suomilla valtuuksilla vaihtaa Chryslerinkin Audiin. Jos joku muodostaa ostopäätöksensä tällaisen asian pohjalta niin voi vetää vitun (tod.näk. omansa) päähänsä ja helvetin syvälle.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös