Ilmoitukset

Mauri-Antero pääsee viikon huilille Perussuomalaisten ketjuun kirjoitetun hyvän maun vastaisen viestinsä vuoksi. Fantasiat koko mantereen tuhoamisesta eivät kuulu palstallemme.

Sulje ilmoitus

Yleistä keskustelua Liigasta

Viestiketju osiossa 'Liiga' , aloittajana Blue J, 16.06.2010 klo 23.47.

 1. se7en Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Newcastle United, Jalkapallomaajoukkue
  Lainaus:
  Näitä ei televisioida, koska oikeuksien omistajuudesta on epäselvyyttä tai ovat jääneet UrhoTV:lle?
   
 2. Torsti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Viitaten Jatkoaika.comin juttuun, jos Jussi Jokinen on Liigan tunnetuin tähtipelaaja, niin kuka on Liigan tuntemattomin tähtipelaaja? Ehdotuksia?
   
 3. heavylutaa18 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Saimaa
  Joku saisi kohta avata voimasuhdeketjun ensi kaudelle. Monessa paikassa kasataan todella mielenkiintoisia jengejä, Ässät ja Sport eivät ole jumboja ensi kaudella. Lahdessa myös todella potentiaalinen jengi.
   
 4. Radiopää Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Greta Thunberg
  Nyt kun maaliverkkoihin on saatu kivat ja ei lainkaan peliä haittaavat mainokset, niin saataisiinko ensi kaudeksi mainokset myös kypärien visiireihin. Mielestäni se toisi sopivaa lisäarvoa SM-liigan imagolle.
   
  sinnepäinsä tykkää tästä.
 5. Dalhan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, Washington Capitals
  Lainaus:
  Tai jopa pleksit täyteen mainoksia!
   
  Porilaine miäs tykkää tästä.
 6. Valapatto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Lainaus:
  Lisäksi jokaisen kontaktitilanteen, paitsion ja pitkän voisi tarkastaa videolta, niin saataisiin lisää viihtyisyyttä ja tunnetta ottelutapahtumaan.
   
  sinnepäinsä ja holynordic tykkäävät tästä.
 7. Dalhan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, Washington Capitals
  Onko kenekään muun mielestä Liigan pakolliset "mainoskatkot" ihan täyttä itseään? Toisella joukkueella kauhea mylly ja momentum pelissä niin sitten odotellaan parin aikalisän verran että jatkuisi... Millään jään puhdistamisella ei voida perustella kun esim Oulun jääpojat ei siellä saa mitään aikaansa.
   
  Punamusta ja Porilaine miäs tykkäävät tästä.
 8. Valapatto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Lainaus:
  Ei kai niitä millään jään putsaamisella perustella tarvitsekaan. Mainostajia varten ne ovat.
   
 9. mailanmittaaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK
  Lainaus:
  Hyvä idea, jos paitsio todettaisiin virheellisesti vihelletyksi, voitaisiin peliä jatkaa määrittämällä kaikille kentällä olleille pelaajille videokuvan perusteella lähtöpaikka, josta lähdetään ns. seisovin jaloin jatkamaan.

  "HPK:n valmentaja Antti Pennanen haastaa äskeisen paitsiovihellyksen. Shuu bappa duuba shubbi dubi duuba..."
   
 10. Porilaine miäs Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät
  Mainoskatkot tuovat lisäarvoa ottelutapahtumalle, ikäihmisille voi tulla mieleen nuoruuden ajat, kun pelit pelattiin ulkojäillä, lunta satoi pelin aikana, ja erän puolivälissä kuulutettiin "peli seis kenttä kolataan"
   
 11. Anzi Jäsen

  Lainaus:
  Näitä teknisiä aikalisiä eli mainoskatkoja silloin aikanaan perusteltiin sillä, että parhaat pelaajat saavat pienen levähdystauon, eli pelin taso nousee niiden kautta.
   
 12. Mynsterin Makarov Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Toukokuu alkoi ja pelit jatkuvat. Olikohan tämä Telian junailema otteluohjelma jolla saatiin vielä toukokuulta laskuttaa kiekkofaneja? Kaikkihan irtisanovat sopimuksen heti kun pelit päättyvät?
   
 13. -One- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Lainaus:
  Tuskinpa Telialla tähän vaikutusta on ollut. Aiempina vuosina otteluohjelmaa on kritisoitu playoffien osalta liian tiiviiksi, nyt saatiin pari lepopäivää ohjelmaan lisää kun MM-höntsät alkaa viikkoa tavallista myöhempään. Olisi sekin vähän outoa ollut, jos finaalien päättymisestä kisojen alkuun olisi kaksi viikkoa (tai yli, jos finaalit menis neljässä pelissä poikki). Ruotsissakin pelataan poikkeuksellisesti vielä toukokuussa finaaleja tänä vuonna.
   
  höntsäilijä tykkää tästä.
 14. Ralph Jäsen

  Lainaus:
  Telia mainostaa, ettei sopparista tarvitse maksaa kuin vain kuukausista, jolloin pelataan. Eli tilausta ei tarvitse irtisanoa lauantaina kauden päätyttyä, sillä toukokuusta on kuitenkin jo joutunut maksamaan ja kesä-, heinä- ja elokuu on maksuttomia.

  En tiedä onko Telia päättänyt otteluohjelman ja onko tässä kauheudessa mukana myös Kärpät ja/tai HPK, jotka venyttävät sarjan tarkoituksella toukokuun puolelle.
   
  Mynsterin Makarov tykkää tästä.
 15. Nelfor Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Olisi ihan suositeltavaa, että tätä toukokuun laskutusta ei lähdetä kommentoimaan enää, jos ei ole selvää käsitystä siitä miten se menee. Tämä on aiheuttanut jo todella paljon epäselvyyksiä ja Telia joutuu jatkuvasti korjaamaan väärinkäsityksiä. Ralph on toki osaltaan nyt oikeassa, mutta oleellisia seikkoja jää mainitsematta.

  Eli Telia laskuttaa päiväkohtaisesti. Kun sopimuksen katkaisee, niin laskutus päättyy välittömästi siihen kyseiseen päivään. Jos katkaisee itse sopimuksen mestaruuden ratkettua tänään tai lauantaina, niin maksaa vain kahdesta tai neljästä päivästä toukokuun osalta. Telia on toki toukokuun pelien vähäisyydestä johtuen laskenut tämän kuun maksua, joka on normaalihinnan sijaan 13,90€ koko kuulta. Jos siis sopimusta ei itse katkaise, niin maksaa tuon koko summan toukokuulta, jonka jälkeen laskutus on syyskuun alkuun asti tauolla, kunnes normaali laskutus pamahtaa jälleen käyntiin. Jos taas katkaisee itse sopimuksensa, niin maksua kertyy toukokuulta noin 1-2€.

  Järjestelmä on varsin typerä ja Telia selittää sen järkevyyttä huonosti. Mainostavat, että jos tilauksensa jättää päälle, niin tuolla "toukokuun hinnalla" saa ilmaiseksi myös elo-syyskuun harjoitusmatsit, joista muuten joutuu maksamaan erikseen. Muuten hyvä, mutta jos pelit eivät olisi toukokuulle menneet, niin tilauksensa katkaisematta jättävät asiakkaat olisivat saaneet kyseiset harjoitusmatsit ilman mitään veloitusta. Totuus on siis, että jos tilausta ei itse katkaise, niin maksaa järjetöntä ylihintaa toukokuulta pelkästään Telian ahneuden vuoksi. Heillä on käytössä päiväkohtainen laskutus, mutta silti automaattinen katkaisu kestotilauksessa tapahtuu kuukauden vaihteessa, eikä silloin kun pelit päättyvät. Ja tämä on siis pelkkää rahastusta.
   
  -One- tykkää tästä.
 16. anthax Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Ketterä
  Saipa järkkäsi pientä buustia ensi kauden katsojalukuihin. Kausikorttihaasteessa tavoiteltiin 700 varausta seisomoon hintaan 99€ per kortti. Kamppis alkoi tänään kymmeneltä ja nyt luultavasti kaikki maksimissaan 900 korttia on myyty. Äsken raportoitu tilanne oli karvan vajaa 900.

  Ensi kaudella Kisapuisto ja etenkin Kaukaan pääty tulee olemaan vittumainen paikka vierailla!

  Edit: kaikki myyty.
   
  heavylutaa18 tykkää tästä.
 17. Porilaine miäs Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät
  Lainaus:
  Hienoa että kausarit mennyt kuin kuumille kiville. Nopeastippa myytiin.
  Mutta en nyt tuosta pahasta paikasta tiedä, ei siellä nyt ihan taputeta vastustajalle sentään, mutta muuten aika laimeaa.

  moni on kuitenkin kirjoittanutkin että ostanut kannatuksen vuoksi, tai ettei pääse kuin 25 (mikä on vielä hyvä) peliin tai vähemmän.
   
 18. anthax Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Ketterä
  Lainaus:
  Tällä kaudella oli kyllä tyhjähköä ja meno oli aika puuduksissa. Uskoisin kuitenkin mökää olevan merkittävästi enemmän ensi kaudella tämän tempun ansiosta. Toivotaan ainakin, että tunnelma palaa!
   
  Porilaine miäs tykkää tästä.
 19. Eino_Mies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Tilastoniilot huomio: Kuinka monta kertaa Liigan historiassa on ennen tätä kevättä mestaruus ratkaistu 7. finaaliottelussa?
   
 20. Roger Moore Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, Kuopion Palloseura, sympatiat KalPa
  Lainaus:
  Kahdesti. Kärpät ja Tappara molemmilla kerroilla vastakkain vuosina 2014 ja 2015. Kärpät on molemmilla kerroilla voittanut kotonaan pelatun ottelun jatkoajalla.
   
 21. Eino_Mies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Lainaus:
  Vain kahdesti? Muistelen että olisi näitä ollut ennenkin, mutta ei kai sitten.
   
 22. chauron Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Nuoret tähdet
  Lainaus:
  Casimir Jurgens
   
 23. aceman81 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät. KaMa.
  Lainaus:
  -85 Ilves vei legendaarisesti 3-2? Paluu paras 5-finaaleihin tapahtui -93, monastiko tuossa välissä mentiin edes 6. otteluun. (V: kerran. 1990 TPS-Ilves 4-2)

  Paluu paras 7-finaaleihin 2008. Tainneet olla lyhkäsiä sarjoja poislukien viime vuodet. 6 peliä -13, -16, -17, -18. Itse asiassa nythän vedetty seitsemän kauden putki tiiviimmin kuin koskaan Suomi-kiekon historiassa. Ylikävelyt jääneet.
   
 24. Wiljami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
  Lainaus:
  Miika Roine voisi olla aika hyvä tällainen. Semmoinen ääriuhrautuva köyhänmiehenkimmotimonen ja lisäksi joukkueensa (joka ei toki maaleilla mässäillyt) toiseksi tehokkain pelaaja ja (luonnollisesti) kapteeni.
   
 25. höntsäilijä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät + NHL:n suomalaiset
  Tänään ratkeaa mestaruus, mutta samalla jaetaan myös toinen mielenkiintoinen pysti: Jari Kurri -palkinto pudotupelien parhaalle pelaajalle. Kenelle se menee? Minä veikkaan Veini Vehviläistä, Eemil Larmia tai Ville Leskistä. Itse antasin sen Arto Laatikaiselle.