Ilmoitukset

* Tarvitsetko hyvän syyn kuluttaa aikaasi Jatkoajan keskustelupalstalla vielä nykyistäkin enemmän?
* Haluatko viilata pilkkua tai nipottaa yhdyssanavirheistä?
* Reputitko sinäkin oikeustieteellisen pääsykokeissa?
* Tykkäätkö kurista ja järjestyksestä?

Jos vastauksesi johonkin näistä kysymyksistä on ”kyllä”, niin mikset liittyisi joukkoomme hilpeään?

Haemme lisää moderaattoreita valvomaan Suomen suosituimpiin kuuluvan keskustelupalstan viestejä, opastamaan käyttäjiä ja pitämään muutoinkin yllä palstan hyvää tasoa.

Edellytämme moderaattoreilta yhteistyökykyisyyttä, täysikäisyyttä ja ainakin jonkin asteista täyspäisyyttä. Moderaattorin ei tarvitse päivystää palstalla kellon ympäri, mutta odotamme kaikilta tiettyä aktiivisuutta.

Jatkoajan keskustelupalsta toimii vapaaehtoisvoimin. Moderaattoreille ei makseta palkkaa tai korvauksia, mutta he saavat liittyä Jatkoaika Ry:n jäseniksi ja pääsevät osallistumaan yhdistyksen jäsenilleen järjestämiin tapahtumiin.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 31.1.2019 mennessä joko yksityisviestinä Moderaattoreille tai sähköpostitse osoitteeseen moderaattorit(at)jatkoaika.com. Mainitse hakemuksen yhteydessä keskustelupalstalla käyttämäsi nimimerkki, mitä palstan osioita seuraat aktiivisimmin sekä miksi haluaisit tai sopisit moderaattoriksi.

Olemme henkilökohtaisesti yhteydessä sopivimpiin ehdokkaisiin seulottuamme kaikki hakemukset läpi.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Kaukosäädin on saanut kuukauden pelikiellon syyllistyttyään Kannattajatoiminnan lieveilmiöt -ketjussa asiattomuuksiin ja flametukseen. Kyseisen nimimerkin pitkä historia vastaavista rikkeistä vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki t.m.a.l on saanut viikon pelikiellon kirjoitettuaan täysin turhia viestejä Kärppien osioon. Viestien heikko kieliasu vaikutti myös päätökseen pelikiellosta.

Nimimerkki AaTee on seuraavan viikon ajan pelikiellossa, sillä hän on keskittynyt viime aikoina aivan liian usein aukomaan päätään toiselle käyttäjälle itse asian sijaan.

Sulje ilmoitus

Yleistä keskustelua Liigasta

Viestiketju osiossa 'Liiga' , aloittajana Blue J, 16.06.2010 klo 23.47.

 1. Ralph Jäsen

  Lainaus:
  Huono juttu tuossa on, että pikkukaupungien lupaavat kasvatit siirtyvät väkisinkin viimeistään 16-vuotiaana isompaan ympäristöön ja tällöin jäävät huomioimatta, kun tässä listataan juuri joukkueita 16-vuotiaana. Mutta toisaalta vaikea on selvittää jokaisen pelaajan jengit ennen tuota, kun Eliteprospects ei niitä listaa.

  Ässien lukema on tosiaan toisaalta iso yllätys ja toisaalta odotettua, kun tietää, että Jääkiekkoliitto vihaa Ässiä.
   
 2. AaTee Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SM-liiga
  Lainaus:
  Boldasin. Minun mielestäni ei millään tavalla yllättävää, varsinkaan jos tietää (tai katsoo) esim. miten täälläpäin mitalikaapit pullistelee seuratasolla..
  Tuo Forssa oli minulle ns. yllätys, joskin kun ajattelee asiaa tarkemmin niin ei sitten enää niinkään kuten alkuun.
   
 3. HogiBoi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  En tiedä missä kysyisin, joten laitan tänne. Lähinnä koskee vain KooKoon ja Sportin (entisiä) valmentajia. Viime kaudella ennen marraskuun tuplaottelua Kouvolassa herrat löivät jonkun vedon siitä kumpi kerää enemmän pisteitä. Jotain pyöräilyä siihen liittyi. Tietääkö kukaan mitä vedolle kävi? Pisteet menivät muistaakseni tasan, eli lakaistiinko vain maton alle kaikessa hiljaisuudessa?
   
 4. MSU Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Iltalehdestä löytynyt artikkeli osasi kertoa näin:
  Jos viikonlopun ottelut päättyvät pisteiden valossa tasan, ratkotaan häviäjä helmikuun alussa Vaasassa, kun joukkueet kohtaavat taas kahtena peräkkäisenä päivänä.

  Liigavalmentajat laittoivat itsensä likoon joukkueidensa puolesta - panoksena 130 kilometrin mittainen hikinen urakka
   
 5. HogiBoi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Silloin meni pisteet KooKoolle tyylipuhtaasti 6-0. Eli polkikohan Tomek ikinä tuota? Tuli vaan mieleen, kun viikonloppuna taas KooKoo-Sport tupla Kouvolassa.