Ilmoitukset

Koska huomautuksemme ja neuvomme eivät parantaneet nimimerkki juhis82:n viestien tasoa, hän selailee jatkossa palstaa ilman kirjoitusoikeuksia. 

Nimimerkki heavylutaa18 saa myös parin viikon palstatauon keskityttyään asian sijasta nimimerkille kuittailuun.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Johnny B. Goode on kirjoittanut jatkuvasti viestejä, jotka ovat enemmän tai vähemmän mauttomia. Nimimerkin heikon kokonaistuotannon vuoksi tuomaristo on päättänyt laittaa hänet viikon huilitauolle.

Sulje ilmoitus

Puhelinnumeroiden jakaminen luvatta ei ole palstallamme sallittua. Se rikkoo käyttäjän anonymiteettia ja on muutenkin hyvien tapojen ja netiketin vastaista. Näin ollen nimimerkki -Ville- on asetettu kahden viikon pelikieltoon ja hänen Jokerit-osioon kirjoittamansa viestinsä on muokattu.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki SlabaQ:n kovin tutulta tuntunut performanssi oli vähintäänkin täysin turhaa trollausta. Hänen kohdallaan asiantuntijaraati oli yksimielisesti sitä mieltä, että hän saa jatkossa kirjoittaa jossain muualla.

Nimimerkki FASlapsi saa seuraavat kaksi viikkoa aikaa tuumia, missä hyvän maun rajat kulkevat. Jääkiekon MM-kisojen otteluseurannassa olleet jutut Breivikistä ja muslimeista eivät ainakaan hyvän maun rajojen sisäpuolelle mahdu.

Sulje ilmoitus

Yleistä keskustelua Liigasta

Viestiketju osiossa 'Liiga' , aloittajana Blue J, 16.06.2010 klo 23.47.

 1. chauron Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Nuoret tähdet
  En nyt jaksanut omaa ketjua laittaa, mutta kysytään vaikka tässä että miksi viime aikoina varsinkin maalipörssin voitto tuntuu irtoavan alle 30 maalilla. Verrattaen esim. NHL::n maalipörssin voittajan keskiarvoon, parhaankin maalintekijän L% todella alhainen. Huonoja maalintekijöitä ja suhteessa paremmat veskat?
   
 2. Olkku Jäsen

  @aceman81 Yksikään noista puolustajista ei ohittaisi Ville Heinolaa, minun Lukossa. Eli lievä eriävä mielipide.
   
 3. aceman81 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KaMa
  Lainaus:
  Totta. Mutta listoille ei tosiaan mahtunut myöskään Reunanen eikä Laaksonen. Ikä/uravaihe syrjintää, siis. En laske 17-18 v, ekoja kausia pelaavia todennäkösiä NHL-varauksia läpimurtopelaajiin.
   
  Olkku tykkää tästä.
 4. Espoon Siniset Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Two Degrees of Mike Sillinger
  Lainaus:
  Laukaisuprosentteja selittää aika paljon se, että Liigassa lasketaan kaikki laukaukset, NHL:ssä vain maalia kohti menneet.
   
 5. Ralph Jäsen

  Lainaus:
  Turusella toissa kaudella 58 ottelussa 30 pistettä, viime kaudella 59 ottelussa 32 pistettä. Eli se läpimurto taisi tulla heti ekalla kaudella Liigassa.

  Lainaus:
  Pidät tämän kauden Heinolaa esimerkiksi Oliwer Kaskea parempana?
   
 6. Ralph Jäsen

  Lainaus:
  NHL:ssä listataan laukaukset kohti maalia, Liigassa listataan kaikki laukaukset. Se laskee heti prosenttia. Jos pelaaja laukoo pelissä yhdeksän laukausta ohi ja yhden maaliin, Liigassa laukaisuprosentti olisi 10 ja NHL:ssä 100.
   
 7. Baloun Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, sympatiat milloin kenellekkin
  Jos oli tarkoitus kasata tämän kauden läpimurtopelaajat ja sen all stars niin Ojamäki pois ja Teemu Turunen

  Juuso Antonen ei pelaa Liigassa.

  Ruotsalainen varmaan tämän kauden ehdoton läpimurtopelaaja. Pitkänen teki viime kaudella läpimurtonsa
   
 8. Olkku Jäsen

  Lainaus:
  Sanoin, ettei yksikään noista ohittaisi Heinolaa MINUN Lukossa. Eli en vaihtaisi, paremmuudesta en tiedä.
   
 9. Ralph Jäsen

  Lainaus:
  Kirjoittelit "lievä eriävä mielipide". Mistä siis sinulla on eriävä mielipide? Listattiin eniten kehittyneiden pelaajien parhaimmistoa ja olit siitä eri mieltä, koska otat Heinolan omaan Lukkoosi mielummin kuin Kasken.

  Käsittääkseni aceman81 listasi koko Liigan kehittyneiden parhaimmistoa, ei sinun Lukkoosi halumiasi pelaajia. Tästä syystä oletin, että pidät Heinolaa esimerkiksi Kaskea parempana, koska olit aceman81:n listauksesta eri mieltä.'

  Jos mietin asiaa HPK:n näkökulmasta ja Heinola olisi pelannut Nikkilän paikalla tämän kauden HPK:ssa ykköspakkina 22:41 minuutin keskiajalla, en millään usko hänen suoriutuneen siitä tehtävästä Nikkilän veroisesti tai varsinkaan paremmin.

  Kyllä minäkin katselen Innalaa mielummin HPK:ssa kuin Ainalia, enkä vaihtaisi Innalaa häneen, mutta en silti väitä Ainalin olleen tällä kaudella Innalaa huonompi.
   
 10. TwistedKites Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Casimir Jürgens pelasi jo viime kaudella maajoukkueessa.
   
 11. Kynämestari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko, Detroit Red Wings, Telia
  Koska viimeksi on Tapparaa hakattu näin isoilla numeroilla?
   
 12. Punamusta Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, Leijonat ja NHL
  Lainaus:
  KooKoo pöllytti kirvespaitoja maalein 8-3 ihan kauden avauskierroksilla.
   
  Kynämestari tykkää tästä.
 13. Kynämestari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko, Detroit Red Wings, Telia
  Lainaus:
  Ai niin. Maaliero on tosin pienempi, mutta kova juttu tuo 8 maalia.
   
 14. Vahva tunne Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Siellä jukka herättelee pojissa vaan häviämisen fiilistä. Ei taida toistua enää tällä kaudella. Pirullinen on tuo Jukka, kesken kiivaimman taiston tuollaista teettää. Voipi olla vihainen Tappara ensi pelissä...
   
 15. ahal Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Riku Kallioniemen johtama liigatoimisto puuhaa kaikenlaista. Nyt on ilmoille päästetty tutkimus liigan aiheuttamasta hiilijalanjäljestä. Aihetta on tutkittu Lappeenrannan teknillisessä yliopistossa (Lotta Hepo-oja, 2018). Monet seurat ovat jo ottaneet ensiaskeleensa päästöjen vähentämisessä, mutta kokonaisuutena liigatoiminnan hiilijalanjälki on vaikea, ellei mahdoton laskettava. Hyvä, että kuitenkin yritetään ja jaksetaan.
   
 16. MacRef Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KuPS - elä laakase, naatittaan
  Tuo liigan ilmastoaspekti on hauska ajatus. Käytännössä tuskin näkyy kovinkaan paljon. Yksi helpoimmista ja nopeimmista ilmastoon vaikuttavista tekijöistä olisi järkevämpi otteluohjelma, varsin playoffien aikaan. Pois pelit peräkkäisiltä päiviltä ja jengeillä ei ehkä olisi tarvetta lentää Oulun ja eteläisen Suomen välillä ja ilmasto kiittää. Toki jos finaalit pelataan vaikkapa Turussa ja Tampereella, niin ei tarvetta lentämiselle.

  No joo, ehkä ei voi otteluohjelmaa ihan sillä ajatuksella tehdä, että Oulu on aina loppupeleissä mukana.
   
 17. sinnepäinsä Jäsen

  Lainaus:
  Itseasiassa, tänä vuonna ainoastaan puolivälierissä ja sääleissä on yhdet b2b-päivät. Välierissä tai finaaleissa ei peräkkäisiä pelipäiviä nähdä.
   
 18. Teme91 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät
  Liiga voisi useammin tehdä samalla tavalla kuin tällä kaudella Kookoon ja Sportin kohdalla. Kookoo kohtasi kotonaan Sportin peräkkäisinä päivinä 18.1 ja 19.1. Vähentäisi matkustamista paljon ja samalla matkustuskuluja. Voisivat tehdä silleen, että syyskaudella toinen pelaa kotiottelussa ja kevätkaudella sitten vuorostaan pelaisivat tuplaottelut toisen luona.
   
  ahal tykkää tästä.
 19. Vintsukka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Suomi, Panthers
  Runkosarjan säätämisen lisäksi NHL-malli playoffeihin vähentäisi matkustamista jonkin verran. Siis kaksi ensimmäistä matsia paremmin sijoittuneen kotona, seuraavat kaksi huonommin sijoittuneen kotijäällä ja siitä eteenpäin vuorotellen.
   
  Porilaine miäs, jalperi, ahal ja yksi muu tykkäävät tästä.
 20. Tuusa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Lainaus:
  Eikö olisi helpompi sulkea Oulu liigasta, ni jäisi pisimmät matkat pois? Aika turha joukkue loppujen lopuksi.
   
  kakkonen ja ahal tykkäävät tästä.
 21. Torsti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Kyllä, tällä vähennetään myös yksityisautoilua, kun väki jaksaa käydä katsomassa vain toisen näistä peleistä.
   
  kakkonen, sinnepäinsä & karotenoidi tykkäävät tästä.
 22. BussiKUSKI Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sport ennen Tomek Valtosta ja heti sen jälkeen
  Lainaus:
  Eipä noissa tosiaan mitään mielenkiintoa nostavaa ole ollut, kaks vuotta testattu ja voisin todeta ei jatkoon.

  Ens vuonna vois alkaa kokeilla sitä että joukkueet käy ensin Oulussa ja sitten Vaasaan, se on nyt ollu pitkään käytössä toisin päin. ;)

  Se vastustajan valinta systeemi mikä oli muutama kausi sitten oli noita peräkkäisiä kiinnostavampi x 10
   
 23. -pasi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Isoiten miten päästöjä pystyisi vähentämään taitaisi olla joukkoliikenteen tarjoaminen yksityisautoilun sijaan. Toisaalta moni seura tässäkin menettäisi tuloja parkkipaikkojen suhteen jos ihmiset ei tulisikaan autolla, että ei tuokaan kovin otollinen.
   
 24. BussiKUSKI Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sport ennen Tomek Valtosta ja heti sen jälkeen
  Ensimmäinen jos halutaan parantaa joukkoliikennettä on että aloitetaan arkipelit myöhemmin nyt jos esim täällä Turussa haluaisin mennä peliin julkisilla, niin kiirusta on: nyt autolla klo: 16 duunista kotiin aina 25-35 min, syö kotona/hallilla 30 min, aja hallille 30 min ja parkkiksella omalle paikalle 20 min.

  30 jää aikaa autolla... bussilla jäis ehkä 10 min pelivaraa jos sitäkään..

  No mä kannan korteni kekoon tässä ympäristö asiassa en koskaan mene Turun jyväsiiloon.
   
 25. Maametti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, Chicago Blackhaws, Teukka T
  Niin ne Liigajoukkueidenkin kannatuslaulut omitaan Ruotsiin. Jypin Oioioi tuntuu olevan Frölundalaisten suosiossa CHL-finaalissa, kun kolme kertaa maalin jälkeen se on raikannut fanien toimesta ilmoille. Heh, taisi mennä viime kaudella ruotsalaisilla se pahasti ihon alle.