Ilmoitukset

Nimimerkki Jääkoneenkuljettaja huilaa viikon sääntöjen 6§:n perusteella.

Nimimerkki KooJii_#1 huilaa kaksi viikkoa sääntöjen 6 ja 9§:n perusteella. Viesti löytyy HIFK-osiosta.

Nimimerkki bebeto huilaa kuukauden sääntöjen 6 ja 7§:n perusteella.

Nimimerkin ORPH kirjoitusoikeudet on poistettu sääntöjen 1§:n perusteella.

Nimimerkki kultamitalisti on meidän wanha tuttumme, joka on jo saanut potkut. Emme hyväksy häntä joukkoomme vieläkään.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki C.Orr on seuraavat kaksi viikkoa pelikiellossa johtuen Jokerit-osion jatkuvasta offtopicista ja henkilökohtaisuuksista.

Nimimerkki kiwipilot saa myös huilata seuraavan viikon Jokerit-osioon kirjoitettujen henkilökohtaisten hyökkäysten vuoksi.

Myös nimimerkki Valle rikkoi sääntöjä Jokerit-osiossa. Johtuen aiemmasta rikehistoriasta hän saa kahden kuukauden pelikiellon itsemoderoinnista, offtopicista ja henkilökohtaisuuksista.

Sulje ilmoitus

Yleistä keskustelua Liigasta

Viestiketju osiossa 'Liiga' , aloittajana Blue J, 16.06.2010 klo 23.47.

 1. Torsti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lähdin tässä miettimään, kun kuulemma Tapparan budjtilla ei saa pelata samanlaista kiekkoa kuin vaikkapa Kalpan budjetilla/rosterilla. Pitäisikö Liigassa laatia ennen kauden alkua yhtä monta pelikirjaa kuin joukkueita sarjaan osallistuu ja jaetaan kirjat sitten vaikkapa budjetin mukaan? Entäs sitten, kun kauden aikana budjetit venyvät tai aloitetaan tyhjennysmyynnit, vaihdetaanko silloin pelikirjaa vallitsevan tilanteen mukaisesti?
   
 2. Hollanti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Lainaus:
  Nii että mitä että?
   
 3. Torsti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Just sitä että mitä luit. Esim. 3 millin joukkue ei saa trapata ollenkaan, seuraava ei saa pelata hitailla viivelähdöillä jne. En voi sanoa olevani ajatuksen isä, alkuperäinen idea tuli tuolta finaaliketjusta
   
 4. Wiljami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
  Lainaus:
  Kyllä minun puolesta Tuppura saa laittaa vaikka viiden ukon bussin parkkiin maalin edustalle halutessaan, olkaa hyvä ja jatkakaa.

  Varmaan tuo alkuperäinen pohdinta lähtenyt siitä että suurella budjetilla kun saa hankittua oletettavasti paremmalla yksilötaidolla varustettuja pelaajia niin niiltä odottaisi sitten jotain luovaa träpinpurkua ja iloista ja aktiivista hyökkäämistä. Toki pitää olla idiootti jos tällaista vaatii siinä vaiheessa kun pelataan ihan tosissaan voitosta ja ja vieläpä johtoasemassa. Träppi ei ole sinänsä edes tylsää tai antikiekkoa (vieläpä 30-luvun antikiekkoa, kuten ruotsalaisjunnut valittivat häviämänsä mm-finaalin jälkeen muutama vuosi sitten katkeruuksissaan), vaikka luonnollisesti vastaanottavaa osapuolta ja sen kannattajia turhauttaa. Samoin yhden JYP-KalPa matsin lopulla naureskelin että jos JYP pelaisi änäriä, niin tulisi jo EA:lta huomautusta tai pelikieltoa epäurheilijamaisesta omassa päädyssä kiekottelusta johtotilanteessa.
   
 5. Ishmael Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Vancouver Canucks
  Lainaus:
  Uhriutuminen ei ole ollut muodissa koskaan. Paitsi persujen keskuudessa.
   
 6. Torsti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Politiikasta ja uhriutumisesta en osaa sanoa, mutta sarkasmi ja vittuilu on joskus ihan kivaa.
   
 7. bebeto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Ylöjärven Ryhti
  Lainaus:
  Vaikuttaa siltä että aika monella tuo sarkasmitutka on keväthuollon tarpeessa.
   
 8. Itäinen pitkä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
  Tänään näemmä tuo pronssipeli. Ei mitään järkeä että tämänpäiväisen ottelun joukkueiden ulospuhallus tapahtui jo viikko sitten ja ovat joutuneet paitsi käsittelemään pettymystä, myös odottelemaan kesälomaa tähän saakka. Olisivat vaikka läpsytelleet tämän viime tiistaina tms.
   
 9. Tj Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Melchester Rovers
  Lainaus:
  On siinä se järki että tänään on ollut jossain välissä jo lähelle 4000 lippua myyty, kun taas vaikkapa tiistaina pelatessa yleisömäärä olisi varmasti ollut lähinnä surullinen.

  JYPin markkinointi ei aina ole osunut ihan kohdalleen mutta pronssimatsia on hypetetty minusta ihan kohtalaisesti. Vanhojen pronssipelien muistelua, tuo pelaajasopimuksen julkistus-uutinen ja pelipäivä perjantai.
   
 10. dana77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  vaikea selittää
  Lainaus:
  Ja samalla tavalla kuin mäkihypyssä ja golfissa niin vielä kivempaa se on kun sen osaa.
   
 11. Torsti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Toiset ovat ammattilaisia ja toiset harrastavat. On vain loogista ajatella, että osaan, koska se on niin kivaa.
   
 12. Zalmonella Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman lukko
  Lainaus:
  Ei paljon pelaajia tälläinen läpsytely napannut. On ihmeellistä, että tälläistä edes pelataan mutta tottakai Suomessa jotta karjalal-lippiset saa vetää keskikaljaa kerran vielä.

  Konkarit lyttäsivät pronssipelin rajusti - "Täysin turha!" - Kiekkoareena
   
 13. TosiFani Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Pelaajat saavat kohtuullisen korvauksen työstään, ei heiltä tällaisia kuulu kysyä. Yleisö viihtyi, se on tärkeintä.
   
 14. Ralph Jäsen

  Lainaus:
  Puustista ei tosiaan selvästikään kiinnostanut yhtään. Jos HIFK olisi jättänyt Puustisen katsomoon, olisivat saattaneet voittaakin.
   
 15. Zalmonella Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman lukko
  Lainaus:
  kyllä heiltä sitä juuri kuuluu kysyä koska he sitä työkseen tekevät ja sirkushuvit tarjoavat.
   
 16. Jääkaappi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Paras mahdollinen
  Lainaus:
  Aina voi mielipiteitä kysellä, mutta palkan maksaa edelleen pääsääntöisesti se hallilla käyvä yleisö ja niin kauan kun yleisöä kiinnostaa tämä ottelu, niin se kuuluu pelata. Katellaan sitten uudestaan kun yleisömäärät tippuvat reenipelien tasolle.
   
 17. Torsti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Ammatinvalintakysymys. Ei minunkaan työnantajani kysele huvittaako minua suorittaa työtehtävä, joka on työnantajan ja asiakkaan välisessä sopimuksessa määritelty
   
 18. Zalmonella Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman lukko
  Lainaus:
  Niin, minähän sanoinkin aikaisemmin, että: ...mutta tottakai Suomessa jotta karjala-lippiset saa vetää keskikaljaa kerran vielä.

  Eihän tätä juuri missään muualla pelata kuin Suomessa koska Suomessa kaikki mitataan vain ja ainostaan rahassa eikä maineesta niin väliä.

  Lainaus:
  Huono vertaus koska kyse ei ole ammatinvalintakysymyksestä vaan ammatin harjoittamis-paikasta sekä tässä kyseessä on yksi peli. Jos se verrataan työelämään niin se olis sama jos sinä ilmoittaisit työnantajalle, että jotain yhtä tiettyä hommaa et suostu tekemään mikä aika useasti on varmasti työnantajalle ihan OK jos pystyt sen perustelemaan asiallisesti.
   
 19. Torsti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  @Zalmonella
  Eli miten tässä tapauksessa pelaajat voisivat perustella työnantajalleen etteivät pelaa pronssimatsissa? Enkä minä usko, että voisin jättää työtehtävän suorittamatta, mikäli se ei vaan minua huvita vaikka kaikilla osapuolilla on tiedossa sen kuulumisesta sopimukseen. Tai sillä perusteella, että eihän kilpailijan sopimuksessa ole sellaista kohtaa. Jos ei pronssipeli innosta, niin työsoppariin asiasta merkintä tai muualle pelaamaan.
   
 20. Zalmonella Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman lukko
  Lainaus:
  Helposti. Onhan sitäkin tapahtunut etteivät halua pelata. Ja kyllä minä uskon ettei kenenkään tarvitse tehdä jotain mitä ei vältämättä halua. Senhän voi tehdä joku muukin...

  "muualle pelaamaan" ei oikein ole hyvää mainosta Suomen Liigalle jos noin ilmoitettaisiin. Helpompi olisi vain kuunella pelaajia ja lopettaa se peli kun kuitenkin kyseessä on yksi peli.
   
 21. Pantsy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät
  @Zalmonellan kanssa samoilla linjoilla. Pronssipeli on aivan turha läpsyttely. Vain mestaruudesta pelataan. Mallia pitäisi ottaa tässäkin asiassa Ruotsista.
   
 22. Jääkaappi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Paras mahdollinen
  Lainaus:
  Kenen maine tuon pronssiottelun vuoksi kärsii ja miten / missä se näkyy käytännössä?
   
 23. Torsti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Ilmeisesti pelaajien kesken on tehty jokin gallup, jonka perusteella valtaosa ei halua pelata pronssimitalista? Vai pitäisikö parin tähden takia hommasta luopua? Tuskin kukaan pelaaja pronssimitalia tahtoo, ei ainakaan olympialaisista.

  Ja ei pelaajan pakko ole pelata tietenkään. Eikä ihmisen tehdä töitä. Varsinkaan Suomessa.
   
 24. Zalmonella Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman lukko
  Lainaus:
  Liigan maine koska tämä on ainoa jossa sellaista pelataan ja ainoastaan rahan vuoksi.

  Lainaus:
  Ovat kilpa-urheilijoita ja yleensä juuri kilpa-urheilussa ei pelata kuin voitosta
   
 25. Torsti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Jos pelaajat ovat asiasta yksimielisiä tai saadaan selkeä enemmistöpäätös, niin pelaajayhdistyksen kautta asiaa hoitamaan Liigan kanssa. Tai vaihtoehtoisesti pelaajat vaativat sopimuksiinsa lisäyksen, että pronssipeliin eivät osallistu.