Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Jääkoneenkuljettaja huilaa viikon sääntöjen 6§:n perusteella.

Nimimerkki KooJii_#1 huilaa kaksi viikkoa sääntöjen 6 ja 9§:n perusteella. Viesti löytyy HIFK-osiosta.

Nimimerkki bebeto huilaa kuukauden sääntöjen 6 ja 7§:n perusteella.

Nimimerkin ORPH kirjoitusoikeudet on poistettu sääntöjen 1§:n perusteella.

Nimimerkki kultamitalisti on meidän wanha tuttumme, joka on jo saanut potkut. Emme hyväksy häntä joukkoomme vieläkään.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki C.Orr on seuraavat kaksi viikkoa pelikiellossa johtuen Jokerit-osion jatkuvasta offtopicista ja henkilökohtaisuuksista.

Nimimerkki kiwipilot saa myös huilata seuraavan viikon Jokerit-osioon kirjoitettujen henkilökohtaisten hyökkäysten vuoksi.

Myös nimimerkki Valle rikkoi sääntöjä Jokerit-osiossa. Johtuen aiemmasta rikehistoriasta hän saa kahden kuukauden pelikiellon itsemoderoinnista, offtopicista ja henkilökohtaisuuksista.

Sulje ilmoitus

Yleistä keskustelua Liigasta

Viestiketju osiossa 'Liiga' , aloittajana Blue J, 16.06.2010 klo 23.47.

 1. Numero13 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Että annetaan otteluvalvojan käsiin näiden haastojen tulokset? juu-u... Ehdottomasti pitäisi olla tuomareille tabletti toimitsija-aitioon josta saisi tilanteet käydä tarkistamaan. Miksi tämäkin pitää yhtäkkiä näin kiireellä ja kesken tärkeimpien pelien tuoda käyttöön? No, sopii Liigan puuhastelun tasoon kyllä kuin nenä päähän.
   
 2. Hollanti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  En kyllä ihan ymmärrä, miksi tämä uudistus pitää tuoda just kauden tärkeimpien pelien aikaan.
   
 3. Pratu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, Blackhawks
  Onhan tämä kovin eriskummallinen tapa toteuttaa sääntömuutoksia, muutaman päivän varoitusajalla kesken playoff pelien.

  Enkä oikein tiedä onko tuokaan tarpeellista että hyväksytyn haaston jälkeen haasto-oikeus säilyy. Vai ymmärsinkö väärin? Pahimmillaan näitä haastoja voidaan siis nähdä useita ottelussa.

  NHL pelejä seuratessa ottaa toisinaan todella hermoon nämä taktiset turhat haastot. Eli tilanteet joissa vastustajan maalin jälkeen olisi tarve aikalisälle, mutta haastetaankin maali vaikkei siihen mitään syytä olekkaan, vain koska haastamalla saa normi aikalisää paljon pidemmän "aikalisän". Tämän takia aikalisän menetystä parempi sanktio turhasta haastosta olisikin 2min rangaistus pelin viivyttämisestä.
   
 4. SjV Jäsen

  Haasto voidaan tehdä, jos aikalisä on käyttämättä. Mikäli haasto ei tuota tulosta, eli rikettä ei ole tapahtunut, menettää haastanut joukkue pitämättömän aikalisän. Eli oikeassa voi olla vaikka 100 kertaa, mutta väärässä vain kerran.
   
 5. Ralph Jäsen

  Lainaus:
  Mistä tiedät milloin tämä on päätetty? Ehkä jo vaikkapa helmikuun alussa ja kaikki seurat siitä tiesivät, mutta yleisölle se kerrottiin vasta nyt. "Varoitusaika" ei tällöin kovin pieni ole.
   
 6. SouthernSun76 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, FC Liverpool, Juventus, Azzuri, Leijonat
  Ei tarvitse miettiä, että tuleeko Jokerit takaisin Liigaan, kun ovat solmineet viisivuotisen jatkosopimuksen KHL:ään.
   
 7. Raimoton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, Philadelphia Flyers, La Albiceleste
  Lainaus:
  VVV - Viidessä vuodessa vararikko. Mielenkiintoinen strategia.

  Ja ei ainakaan itseä huoleta vaikkei tule takaisin. Kulunut kausi on osoittanut, että pystyy tarjoamaan mielenkiintoa kotoinen liiga, vaikken ole niin tiiviisti tällä kaudella seurannut lätkää.
   
 8. Walkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Pittsburgh Penguins, #3, #58, #71, #81, #87
  Lainaus:
  Harmi, Liiga olisi mielenkiintoisempi Jokereiden kanssa kuin ilman.
   
 9. Ishmael Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Vancouver Canucks
  Jostain siis on löytynyt joku tarpeeksi tyhmä ja rikas perintömiljonääri, joka on valmis tyhjentämään iskän perintöä 10-15 miljoonaa euroa vuodessa vain saadakseen pidettyä kulissia yllä. Itse olisin laittanut rahan poikimaan, mutta jokainen tyylillään.
   
 10. gnarlie Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
  Ikävä asia liigan kannalta. Suurin ongelma on tällä nimenomaan epäkiinnostavat joukkueet ja suuri määrä turhia pelejä. Vaihtaisin kolme-neljä nimeltä mainitsematonta joukkuetta Jokereihin koska vaan.
   
 11. Wiljami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
  Lainaus:
  Ei kai kukaan oikeasti omia rahojaan tuohon ole kiinnittänyt ainakaan vapaaehtoisesti?
   
 12. Baloun Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, sympatiat milloin kenellekkin
  Liiga ja kaksinaamaisuus. Ei helvetti. Asettaa typerässä Keräsjupakassa Liigan vielä tyhmempään valoon. Puuhasteluliiga, jossa näköjään ihan sama kuka johtaa tuota, perselleen menee silti.

  Ensiksi siis kehitellään(jossa Everi kuulemma se ns eniten mouhoava) lainvastaiset sakot ja rajoitukset, mutta sitten kuitenkin itketään Jokerien perään.
   
 13. Ishmael Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Vancouver Canucks
  Lainaus:
  Kuka itkee? Harvassa taitaa olla. Muutama harhainen yksilö palstalla ja moni narrifani varmaan haluaisi takaisin Suomeen, mutta muuten varmaan aika hiljaista itkujen kanssa.
   
 14. Baloun Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, sympatiat milloin kenellekkin
  Lainaus:
  Niin siis kun lukee tuota Ylen uutista niin Hiltunen toteaa että Jokerit olisi ollut hyvä saada takaisin. Samassa kuitenkin kaveri hyväksyy Keräs-sakon ja kehtaa edes väittää ettei Liiga kanna kaunaa Jokereille. Kaksinaamaista toimintaa.
   
 15. Palokan Keisari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit, Red Wings, #65
  Lainaus:
  No itse liigan puheenjohtaja, ja varmasti aika moni liigaseurakin. Näillä mennään.
   
 16. Walkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Pittsburgh Penguins, #3, #58, #71, #81, #87
  Lainaus:
  Ei jumalauta. En ota kantaa nyt siihen onko tuossa säännössä mitään järkeä (mielestäni ei ole) ettei Jokereissa pelanneita pelaajia saa hankkia kesken kauden, mutta jos Liiga kokee, että siinä on järkeä niin tottakai he toimivat niin eikä siinä ole kyse mistään helvetin kaunasta Jokereita kohtaan vaan puhtaasti tarkoituksesta suojella omaa tuotetta. Jokereiden saaminen takaisin Liigaan vahvistaisi Liigaa joten tottakai johtoportaassa varmasti ollaan pettyneitä ettei näin käynyt, mutta ei tuosta itkua saa millään. Ellei kanna prokhllaseja kuten @Palokan Keisari.

  Ei ole Liigan tehtävä yhtään auttaa Jokereita, itsepä tiensä valitsivatkin. Liiga katsoo omia etuja ja tottakai niin sen kuuluukin toimia.
   
 17. Ishmael Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Vancouver Canucks
  Lainaus:
  Jaa niin toteaminen (kuten itse kirjoitat) on itkemistä. Olisi varmaan pitänyt osata tulkita.
   
 18. Useful Idiot Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Detroit Red Wings
 19. Noutolokku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
  Lainaus:
  Kyllähän itsekkin olen kultapottien kannalla. Minusta se on arvostettava että näyt myös kentällä "olevasi paras pistemies". Toki siinä on tuo varjopuoli, että helppo metästää kaveria ja rikkoa mutta kuitenkin.

  Sen sijaan minusta on ne "Alumnien tähdet" ovat ihan älyttömiä. Ne ei mene kovinkaan usein missään suhteessa kenttätapahtumiin. Omia suosikkeja tai muuten vain joitakin äänestetään aina parhaaksi. Kun pitäisi aina olla ne pelin 3 parasta pelaajaa, jotka ne tähdet saavat.
   
 20. BlackWolf Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hiihtofani, abianos, oranssi ja jellona.
  Lainaus:
  Nää on aina siitä hauskoja, että ikäänkuin eivät olisi ikinä edes jääkiekkoa nämä tyypit pelanneet, jotka vaativat kultakuuppien poistamista. Jokainen joka on pelannut tietää, että ne vastustajat kyllä näkee ja tunnistaa siellä kentällä, vaikka olisi minkä väriset potat päässä. Noiden kypärien anti on nimen omaan niille satunnaiskatsojille. Kyllä niitä parhaita pistemiehiä ajetaan kovaa vaikka ei olisikaan kultaista kuuppaa ja ne painikaverit löytyy varmasti muutoinkin.
   
 21. Noutolokku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
  Lainaus:
  Näimpä. Nauratti oikeastaan tuossa kun Suomela sanoo, että kun on nyt kultapotta päässä niin otetaan kovempaa. Vai voisiko olla syynä se, että et tulekkaan enää puskista vaan sinut tiedostetaan siellä vastustajan puolella toisen joukkueen tehokkaimaksi ukoksi? Tottakait vastustajat nämä käyvät läpi ja tietävät ennen pelejä. Olipa se potta kultainen tai kameleontti-väritykseltään. Ja etenkin jos on vielä hieman junnu niin tottakait sinuun otetaan erilailla kontaktia, kun tiedetään ettei välttämättä ole vielä vyysisesti valmis

  On tuossa toki sitten tuo vastapuoli. Eli Tyrväisen kyynärpää Kuuselaa, Tuppuraisen taklaus Tukoseen, tai vaikkaka Bloodin kilahdus ja kohdisti sen D'Amigoon - kultapottaan. Toki nuo tilanteet olisivat voineet käydä keneen pelaajaan vain mutta kaitpa se kultapotta sieltä kentälstä on helpompi erottaa ja siihen sitten nuo koiruudetkin kohdistaa.
   
 22. Ralph Jäsen

  Parhaan pelaajan palkinto meni tietenkin oikeaan ja odotettuun osoitteeseen, mutta onhan tuo äänestys noloa joidenkin osalta, kun pitää toimittajastatuksesta huolimatta äänestää vain omaa suosikkijoukkuetta. Mielestäni Liigan ei kannattaisi edes julkaista kuin kärkipelaajien äänimäärät, koska lähinnä noloahan tuo on, että kertovat nuo huumoriäänetkin.

  Esimerkiksi Jerry Turkulainen on jonkun "toimittajan" toimesta äänestetty koko Liigan kolmanneksi parhaaksi pelaajaksi. Nyt jännitetään, että mahtaako olla edes top-3-tulokas, vaikka joku "toimittaja" väittääkin kolmanneksi parhaaksi kaikista pelaajista.

  Ei Turkulainen toki ainoa outo ääni ole, mutta räikein. Otto Koivula, Emil Larmi, Leland Irving, Dominik Hrachovina, Niko Mikkola... on siellä muitakin saanut yhden kolmossijan. Ja Jasper Lindsten jopa kakkossijan. Alexander Bonsaksen äänestetty sekä ykköseksi että kakkoseksi. Perkele jos onnistuisin jostain kaivamaan itselleni äänestysluvan, niin Petteri Nikkilä nappaisi ykkösijaa.

  Näistä toimittajaäänestyksistä tulee mieleen Aleksi Laakson ääni vuoden tulokas -äänestyksessä kaudella 2012-13. Totta, Laakso pelasi loukkaantumisesta huolimatta kelpo kauden ja iski pakin paikalta 22 tehopistettä. Ongelma vain oli siinä, että Laakso oli neljännen kauden Liiga-pelaaja, joten kenenkään "toimittajan" ei pitäisi edes vahingossa häntä äänestää vuoden tulokkaaksi.

  Mutta kuten mainittua, voitto menee kuitenkin oikeaan osoitteeseen. Mika Pyörälälle tässä tapauksessa.
   
 23. sinnepäinsä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sun faijas hakkuu
  Miksi Pyörälälle meni tuo kultainen kypärä -pysti? Eikö Lukon Vahalahti ollut yhden pelin edellä, koska pääsi aloittamaan kultainen kypärä -pelit pelin ennen muita seuroja?
   
 24. Sanainen arkku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ne, joilta ei odoteta mitään ja JYP
  Voisiko joku reilukerholainen tulla selittämään, miksi juuri säälien kautta tulleiden pelit alkavat tänään ja 3-6 sijalta vasta huomenna? Ymmärrän ja hyväksyn kaupallisen logiikan ottelupäivien lisäämiseksi, mutta mihin tämä nyt oikein perustuu? Häh!

  Huolellisuutta nyt!
   
 25. Radiopää Jäsen

  Lainaus:
  Johtuu aivan varmasti siitä, että SM-liigan jokainen ottelu on numeroitu ja numerojärjestyksessä runkosarjan voittajan ensimmäinen puolivälierä on ensimmäinen puolivälieräottelu. Ja kun otteluohjelma on tehty, on haluttu pysyä numerojärjestyksessä. Minun mielestäni puolivälierät olisivat saaneet alkaa jo eilen joukkueilla 3–6.