Yleisesti NHL:stä

  • 4 006 737
  • 14 233

Chip Whitley

Jäsen
Suosikkijoukkue
Canucks & B.C. | Langly & Posehn
No, onneksi nämä ovat näitä listauksia, joita ei kovin syvään kannata tuijottaa. Ei etenkään, kun kyseessä on tosiaankin vain yhden kauden mittainen katsaus managerin toimiin.

Lukasinpas tuon Boscon korjatun linkin, ja pariin kertaan nauraaröhötin mielessäni. Ei siis todellakaan kannata tuijottaa tuon herran tekstiä liian syvään, vaikka toki hyviäkin pointteja tuolta löytyi. Erityisesti kohdat 1) "Not getting Brad Richards at the deadline was bad enough, but not getting him because Nonis was unwilling to part with Ryan Kesler and Alex Edler borders on inexcusable." ja 2) "Giving Brett Clark a $2-million raise and making him a $3.5-million-a-year defenseman was the mother of all head-scratchers." kuvastivat hienoa asiantuntemusta kaukaisesta Luoteisesta divisioonasta.
 

larzzon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ukraina
...tosin ihmettelen edelleen miten esim. Bostonin Chiarelli on Nonisia ylempänä.

En sano herrojen keskinäisestä järjestyksestä mitään, mutta kyllähän Chiarelli on hoitanut leiviskänsä hyvin ottaen huomioon, että on ollut mukana vasta kaksi vuotta ja työnantaja on Bruins.

Ainut selkeä virhe oli Lewisin palkkaaminen valmentajaksi alkuun, mutta se tuli korjattua samoin tein. Fernandezin hankinnan voi tietysti myös kyseenalaistaa, mutta Thomas ei viime kaudella pelannut ykkösvahdin malliin ja siksi toisekseen kukapa nyt loukkaantumisille mitään voi.

Artikkelissa mainittu Boyes-Wideman -treidi ja sen arvioiminen on taidettu tehdä pelkästään Boyesin tämän kauden maalisaraketta tutkimalla. Wideman on Bruinsin kakkospakki, plusmiinustilaston kärki ja Charan lisäksi ainut puolustaja roosterissa, joka osaa avata peliä. Ilman treidiä, tai Widemanin kaltaisen pakin hankintaa, Bruins tuskin tappelisi poff-paikasta. Ei edes kera velliperse Boyesin ja tämän neljänkymmenen maalin.
 

Saikka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tyhmät ihmiset ja epähauskat läpät.

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Tuosta jengi Wildin boardeilla jo keskustelikin, ja yleinen mielipide on vahvasti ollut se, että äijä on aukonut naamaansa kännissä ja pataan on tullut. Kuulemma mitä Calgarylaisten fanien kanssa ovat jotkut olleet tekemisissä, niin erittäin ystävällisiä jne. olleet. Mutta mistä näitä tietää.

Eiköhän noita vatipäitä aina suurten massojen seasta löydy. Puhetta myös oli että tuota on tapahtunut juuri Calgaryssa aiemminkin, mutta vasta viime vuodet on media alkanut kirjoittaa asioista.

Vaikka Oilers matsin veikin ja kaveri olisi päätään aukonut, niin kyllä vastavittuiluksi olisi riittänyt kuitit Oilersin kesälomien pikaisesta alkamisesta.
 

dali

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lamoriellon Enkelit, the Spirit of CBA
In Lou we trust

Pidän myös Lamorielloa hieman yliarvostettuna, sillä viime kesien UFA-sainaukset tai muutenkin vain sopimukset ovat Brodeuria lukuun ottamatta olleet aika huonoja; työsulun jälkeen heitti 7 miljoonaa menemään Mogilnyyn ja Malakhoviin (muistaakseni jollekin AHL-pakillekin kaksi miljoonaa kaudesta?), Eliakselle järkyttävän pitkä ja rahakas soppari, Zubrusille samanmoinen, ja Vishnevskin sopimus on myös todellinen aivopieru.

M&M&M eli Malakhov, Mogilny ja McGillis oli kieltämättä katastrofaalinen kolmikko. Mogilny pelasi jonkin aikaa hyvin, mutta sitten peli alkoi tökkiä ja kopissakaan hän ei ollut mitenkään suosittu hahmo.

Jälkiviisaasti katsottuna Eliaksen soppari on ollut kallis eikä hintansa väärti. Eliaksen kohdalla on kuitenkin katsottava pintaa ja pistetilastoja syvemmälle. Eliaksen vaikeuksissa on ollut mukana Julienin heikko pelisysteemi. Tällä kaudella taas Brent Sutterin kanssa ei alku sujunut hyvin. Sutter ei hoitanut mitenkään tyylikkäästi kapteenin arvon riisumista Eliakselta, koska tämä sai tietää asiasta lehdistön kautta. Muutenkaan Sutter ei osannut käsitellä Pattya, vaan teki tästä syntipukin joukkueen huonoihin esityksiin. Sittemmin hommassa on ollut eri sävel ja Elias on kotiutunut loistavasti sentterin paikalle Parisen rinnalle.

Luonnollisesti Pattyn on pelattava paremmin, jotta hän on palkkansa arvoinen. Mutta siinä asiassa ei myöskään auta, että valmennus sekoilee joukkueen tärkeimmän kenttäpelaajan kanssa ja haistattaa tällä paskat.

Zubrusin, Rachunekin ja Vishnevskin kohdalla kausi on ollut pettymys. Zubrus on sentään ollut aika ajoin tasollaan, kun taas "projekteiksi" hankitut pakit ovat osoittautuneet pettymyksiksi.

Pelaajahankintojen ohella Loun virheiksi voidaan myös laskea säätämiset valmentajien kanssa. Tänä vuonna näyttäisi kuitenkin siltä, että valmennus saa pitkästä aikaa työrauhan.

Näiden epäonnistumisten vastapainoksi Loun ansioksi on kuitenkin laskettava muutama erittäin edullinen soppari kuten Martyn ja Parisen diilit. Lisäksi Lou ja David Conte ovat löytäneet todella edullisia sotureita joukkueeseen, kuten Oduya ja Mottau.

Mukaan mahtuu pari hyvääkin, Brodeur ja Parise lähinnä, mutta kokonaisuutta katsoen mollivoittoista touhua. Tietty Sutterin palkkaus oli ehkä kesän paras liike koko NHL'ssa, mutta ei sovi unohtaa Gomezin, Rafalskin ja muiden avainpelaajien menetyksiä, vaikka kaikki vapaita agentteja olivatkin.

Gomez käytännössä päästettiin menemään, koska häneen ei haluttu sitoa kohtuutonta rahamäärää. Rafalski on sitten vähän toinen juttu, koska häntä olisi tarvittu pelillisesti, mutta taustalla saattoi painaa erimielisyydet Brodeurin kanssa. Marty oli saanut aikanaan kritiikkiä Rafalskilta, että hän teki polkuhintaisen sopimuksen ja näin huononsi muiden asemaa neuvotteluissa. En tiedä, miten syvä erimieisyys näiden välillä vallitsi, mutta valintatilanteessa Rafalskilla ei olisi ollut tulevaisuutta muutenkaan Devsissä.

Miten tämä kaikki sitten Loun asemaan? Listaukset ovat listauksia ja niiden kriteerit ovat aina neuvoteltavissa. Ilman muuta Lou kuuluu harharetkineenkin top-viitoseen GM:en joukossa. Sutterin hankinta voi olla myös paras liike moniin vuosiin, kun ja jos tästä tulee Don Lamoriellon seuraaja GM:n paikalla. Suuri ansio Loun luettelossa on kuitenkin se, että Devs on vuodesta toiseen varteenotettava tekijä idässä, vaikka se ei ole vuosikausiin päässyt varaamaan edes ensimmäisen kierroksen puolivälissä.
 

teemu_s

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liverpool FC, Montreal Canadiens
Joku Bob Gainey puolestaan saa kiittää korkeasta sijoituksestaan erinomaista scouttausta, ilman tuota tuskin top10 materiaalia olisi. Vaikeita nämä tällaiset listaukset.

Osa hyvää johtamista ja GM:n työtä on valita oikeat miehet oikeisiin tehtäviin ja antaa heidän tehdä työtään. Tästä esimerkkinä on Trevor Timmins Montrealissa, joka tosin taisi tulla jo Savardin aikana seuraan. Nyt kannattaa muistaa että Gainey on rakentanut maltilla joukkuetta ja antanut Timminsin tehdä työnsä. Varatuista pelaajista on kasvanut joukkueeseen NHL-pelaajia. Missä muussa joukkueessa on tällä hetkellä yhtä paljon omia varauksia kuin Montrealissa? Runkomiehistä Kovalev, Smolinski, Begin, Kostopoulos, Dandenault, Hamrlik ja Gorges eivät ole omia varauksia. Tämä tekee hurjat seitsemän pelaajaa! Monella joukkueella ei ole seitsemää omaa varausta joukkueessa! Lisäksi GM:llä on myös mahdollisuus treidata varatut pelaajat tai varausvuorot pikavoittojen toivossa, tuloksia on nähty mm. Torontossa. Tosin siellä ei ole scouttaus toiminut aikoihin..

Mitä taas tulee Gaineyn tekemään Niinimaa-Ribeiro-kauppaan, niin Dallas on voittanut kaupan pelillisesti. Ribeiro on noussut uudelle tasolle Dallasissa, kaupungissa, jossa hän ei tule koskaan olemaan megajulkkis ja kohtaamaan todellisia Hockey Town-paineita. Ribeiro-Montreal-yhtälö ei vain enää toiminut ja Mikeyn oli syytä lähteä. Se, että Niinimaa floppasi oli ikävää mutta Jannesta päästiin eroon. Nyt Montrealissa on todellakin voittava joukkue. Onneksi Smyth, Briere, Shanahan ja kuka muukaan ei hyväksynyt aikanaan Canadiensin siirtotarjousta.

Siarhei <3
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Osa hyvää johtamista ja GM:n työtä on valita oikeat miehet oikeisiin tehtäviin ja antaa heidän tehdä työtään. Tästä esimerkkinä on Trevor Timmins Montrealissa, joka tosin taisi tulla jo Savardin aikana seuraan. Nyt kannattaa muistaa että Gainey on rakentanut maltilla joukkuetta ja antanut Timminsin tehdä työnsä. Varatuista pelaajista on kasvanut joukkueeseen NHL-pelaajia. Missä muussa joukkueessa on tällä hetkellä yhtä paljon omia varauksia kuin Montrealissa? Runkomiehistä Kovalev, Smolinski, Begin, Kostopoulos, Dandenault, Hamrlik ja Gorges eivät ole omia varauksia. Tämä tekee hurjat seitsemän pelaajaa! Monella joukkueella ei ole seitsemää omaa varausta joukkueessa!

Noh, kun katsoo esim noita joukkueita konferenssien kärjessä, niin heitä yhdistää juurikin tuo omavaraisuus. Se on nyky-NHL:n menestyksen tae. Lisäksi pelaajat pitää kärsivällisesti kasvattaa sisälle omaan organisaatioon toimivalla farmijoukkueella.

Jos Montrealilla on vain 7 pelaajaa näitä "ei-omia-prospekteja", niin ei niitä Detroitiltakaan löydy kuin 9 kappaletta (Hasek, Rafalski, Lilja, Chelios, Stuart, Cleary, Samuelsson, Maltby ja Draper). Ja näistä kavereista kolme on vähintään vuosikymmenen Wings-veteraaneja (Maltby, Draper, Chelios), jotka käytännössä kuuluvat kalustoon.

Eikä niitä San Josellakaan ole paljoa, taitaa olla 8 kipaletta. Thornton, Campbell, Rivet, Roenick, Grier, McLaren, Brown, Shelley. Rismiller ei ole varattu, mutta farmin kautta ajettu sisään organisaatioon, joten käytännössä "oma poika".

Pittsbughillakaan ei taida olla kymmentä enempää ja tämän vuoden treidit (Christensen ja Armstrong pois, Hossa, Dupuis ja Gill tilalle) muuttivat tuota tilannetta hieman "huonompaan" suuntaan. Toki joukkue on tällä hetkellä aiempaa vahvempi.

***

On kyllä mahtavaa katsoa nyt tuota elämän ja kuoleman taistelua pudotuspelipaikoista. Viime viikot ei ole oikeen liiga jaksanut muiden joukkueiden osalta kiinnostaa, mutta nyt "veitsi kurkulla" -pelien aikaan alkaa taas sytyttää.

Nashville nousi 4-3 voittoon haudan reunalta oltuaan tappiolla 0-3. Calgarykin meinasi joutua oilersin kanssa tiukkaan tilanteeseen, mutta joukkue käänsi pelin väkisin voitoksi ja samalla lopetti Oilersin pyristelyt playoff-paikan suhteen. Capitals veti todella vakuuttavan esityksen, kun oli pakko. Samoin Buffalo nousi myös haudan reunalta voittoon, oltuaan ensin Torontoa vastaan tappiolla. Vain yhden pisteen saaminen olisi merkinnyt kauden loppua. Vancouver taitaa olla ainoa joukkue, joka ei pakkovoittoansa pysty tänään ottamaan. Colorado varmisti voitollaan pudotuspelipaikkansa.
 
Viimeksi muokattu:

teemu_s

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liverpool FC, Montreal Canadiens
On kyllä mahtavaa katsoa nyt tuota elämän ja kuoleman taistelua pudotuspelipaikoista. Viime viikot ei ole oikeen liiga jaksanut muiden joukkueiden osalta kiinnostaa, mutta nyt "veitsi kurkulla" -pelien aikaan alkaa taas sytyttää.

Nashville nousi 4-3 voittoon haudan reunalta oltuaan tappiolla 0-3. Calgarykin meinasi joutua oilersin kanssa tiukkaan tilanteeseen, mutta joukkue käänsi pelin väkisin voitoksi ja samalla lopetti Oilersin pyristelyt playoff-paikan suhteen. Capitals veti todella vakuuttavan esityksen, kun oli pakko. Samoin Buffalo nousi myös haudan reunalta voittoon, oltuaan ensin Torontoa vastaan tappiolla. Vain yhden pisteen saaminen olisi merkinnyt kauden loppua. Vancouver taitaa olla ainoa joukkue, joka ei pakkovoittoansa pysty tänään ottamaan. Colorado varmisti voitollaan pudotuspelipaikkansa.

Ja ylivoimainen SC-suosikki Ottawa voi vielä pudota pois pleijareista. Kiäh, kiäh...
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Ja ylivoimainen SC-suosikki Ottawa voi vielä pudota pois pleijareista. Kiäh, kiäh...

Bryan Murray saanee kenkää jos niin käy. Hänen siirryttyä GM:n hommista valmentajaksi, on suunta ollut koko ajan alaspäin. Toki oli se ennen sitäkin, mutta eipä ole suunta ainakaan kääntynyt.

Ylivoimainen SC-suosikki Senators ei ole kyllä missään vaiheessa ollut, kun tolppien välissä on liian epävarmat ukot.
 

eh

Jäsen
Suosikkijoukkue
Frank Turner Hockey Club
Ottaisin Kevin Lowen ennen aika montaa listalla ylempänä olevaa herraa. Ehkä sijat 20-23 voisivat olla hänen heiniään.
Jos tuossa on painotettu edellisen vuoden tekosia, Lowe on juuri siellä missä pitääkin. Sourayn ja Pennerin sopimuksista ei paljon kehuja heru.
 

Daespoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hameenlinna Moderators
Ylivoimainen SC-suosikki Senators ei ole kyllä missään vaiheessa ollut, kun tolppien välissä on liian epävarmat ukot.

Tämä on tosiaan unohtunut aika monelta, kuinka moni jengi on voittanut mestaruuden yhtä paskoilla veskoilla kuin Emery ja Gerber?

Okei, Cam Ward on tipahtanut maan pinnalle SC-vuotensa jälkeen mutta tuona vuona hän oli paljon parempi kuin kumpikaan ym. Sens veskoista.

Kyllä se fakta on niin että Wings ja Sharks ovat ne suosikit mestariksi, ainoa ongelma on se että Lännen voittajajoukkue joutuu menemään sellaisen sodan läpi että voi olla mehut loppu finaalissa.
 

dana77

Jäsen
Suosikkijoukkue
vaikea selittää
Tämä on tosiaan unohtunut aika monelta, kuinka moni jengi on voittanut mestaruuden yhtä paskoilla veskoilla kuin Emery ja Gerber?
Yksi tulee mieleen. Osgood. Enkä kyllä pidä Vernoniakaan ihan eliittiveskana, kyseinen Conn Smythe oli kuulunut ihan toiselle miehelle.
 

Daespoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hameenlinna Moderators
Yksi tulee mieleen. Osgood. Enkä kyllä pidä Vernoniakaan ihan eliittiveskana, kyseinen Conn Smythe oli kuulunut ihan toiselle miehelle.

Nojoo, meinasin mainita nuo mutta en halua sitä iänikuista vääntöä Osgoodin hyvyydestä. Aika moni pitää noita kahta hyvänä esimerkkinä, se on totta.
 

stiflat

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, HIFK
Miten ihmeessä NHL:ssä kauden jälkeen jaetaan palkinto parhaalle puolustavalle hyökkääjälle, mutta ei parhaalle puolustavalle puolustajalle...
 

thego

Jäsen
Suosikkijoukkue
Nashville
Miten ihmeessä NHL:ssä kauden jälkeen jaetaan palkinto parhaalle puolustavalle hyökkääjälle, mutta ei parhaalle puolustavalle puolustajalle...

Eikös tuo James Norris ikäänkuin kata ne puolustavat puolustajatkin.. vai pitäiskö vielä jakaa hyökkäävälle puolustajalle ja hyökkäävälle hyökkääjälleki omansa?
 

Chip Whitley

Jäsen
Suosikkijoukkue
Canucks & B.C. | Langly & Posehn
Eikös tuo James Norris ikäänkuin kata ne puolustavat puolustajatkin.. vai pitäiskö vielä jakaa hyökkäävälle puolustajalle ja hyökkäävälle hyökkääjälleki omansa?

Tavallaan kattaa, mutta ei käytännössä. Tuo pystihän menee aina pistetilastoissa loistavalle puolustajalle, ja tärkeät oman pään soturit jäävät usein satunnaisfaneilta tämän takia huomioimatta. Mutta tarvitseeko nämä kaverit edes mediahuomiota? Hyökkäävä hyökkääjähän saa jo palkintonsa, on maalipörssin voittajaa ja pistepörssin voittajaa.
 

thego

Jäsen
Suosikkijoukkue
Nashville
Tavallaan kattaa, mutta ei käytännössä. Tuo pystihän menee aina pistetilastoissa loistavalle puolustajalle, ja tärkeät oman pään soturit jäävät usein satunnaisfaneilta tämän takia huomioimatta. Mutta tarvitseeko nämä kaverit edes mediahuomiota? Hyökkäävä hyökkääjähän saa jo palkintonsa, on maalipörssin voittajaa ja pistepörssin voittajaa.

Sitähän minä juuri tarkoitinkin. Sekä mitä enemmän näitä palkintoja aletaan jakamaan niin sitä enemmän ne menettävät arvoaan: ainakin minun silmissä.
 

dana77

Jäsen
Suosikkijoukkue
vaikea selittää
Tuo pystihän menee aina pistetilastoissa loistavalle puolustajalle, ja tärkeät oman pään soturit jäävät usein satunnaisfaneilta tämän takia huomioimatta.
James Norris trophyhän on siis palkinto joka annetaan kauden päätteeksi Niclas Lidströmille. Hän johtaa pistetilastoa ja loistaa sen lisäksi puolustuspäässä. Niin kauan kuin joku on noin hyvä molemmissa päissä ei erityisiä palkintoja tarvita (mitäpä se Lidas kahdella palkinnolla tekisi, kaapit vaan täyttyisivät).

Ei nykykiekossa puolustaja oikein voi olla kokonaisuutena erinomainen ilman että hän olisi myös kiekollisenakin todella hyvä. Ja jos puolustaja on kiekollisena hyvä, niin hän taatusti pelaa joukkueessaan ylivoimaa ja kerää tehopisteitä sikäli vähintään sen 50+. Joku S.Stevens on ehkä viimeinen esimerkki pelaajasta joka olisi ollut edes lähellä liigan parhaita puolustajia ilman että olisi ollut pistetilaston kärjessä ja sekin johtui vain siitä että joukkueessa pelasi Scott Niedermayer ja Brian Rafalski, jotka hoitivat YV:t.

Hyökkääjistä Gilmour ja Fedorov (kahteen kertaan) ovat muuten Selke-kausillaan keränneet yli 100 pistettä, noina vuosina ei olisi välttämättä tarvinnut erikseen valita parasta puolustavaa hyökkääjää olisi vain todettu että herrat olivat parhaat hyökkääjät liigassa (Sergein kohdalla niin todettiinkin, mutta Gilmourin sijasta kunnia meni jollekin Lemieuxille)
 

Osmo Rapeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kuusijuhla - Sex Festival
1. Brian Burke, Anaheim Ducks
2. Lou Lamoriello, New Jersey Devils
3. Ken Holland, Detroit Red Wings
4. Bob Gainey, Montreal Canadiens
5. Darryl Sutter, Calgary Flames
6. Doug Risebrough, Minnesota Wild
7. David Poile, Nashville Predators
8. Brett Hull/Les Jackson, Dallas Stars
9. Doug Wilson, San Jose Sharks
10. Paul Holmgren, Philadelphia Flyers
11. Jim Rutherford, Carolina Hurricanes
12. Francois Giguere, Colorado Avalanche
13. Ray Shero, Pittsburgh Penguins
14. Peter Chiarelli, Boston Bruins
15. Darcy Regier, Buffalo Sabres
16. David Nonis, Vancouver Canucks
17. Glen Sather, New York Rangers
18. Don Maloney, Phoenix Coyotes
19. Garth Snow, New York Islanders
20. Jacques Martin, Florida Panthers
21. George McPhee, Washington Capitals
22. Dave Tallon, Chicago Blackhawks
23. Cliff Fletcher, Toronto Maple Leafs
24. Bryan Murray, Ottawa Senators
25. Scott Howson, Columbus Blue Jackets
26. Larry Pleau, St. Louis Blues
27. Dean Lombardi, Los Angeles Kings
28. Don Waddell, Atlanta Thrashers
29. Kevin Lowe, Edmonton Oilers
30. Jay Feaster, Tampa Bay Lightning

Pari hajatusta:

On sinällään aika outoa tehdä lista joka painottuu viimeisen vuoden aikaisiin ansioihin. Mistä lähtien GM:n homma on ollut vai vuoden projekti? Ensimmäisenä paistaa kysymysmerkki siitä miksei Don Waddell ole sijalla 69, pelastiko Hossa-trade muka käsittämättömät sössimiset varausten kusemisen ja edellisen deadlinen kanssa miehen paremmaksi kuin Lowe tai Feaster, jotka hekin ovat kuitenkin osanneet ottaa korjaussarjoja virheisiinsä? Lowe, kaikesta huolimatta, ei ole kuitenkaan tuhonnut tulevaisuutta niin kuin Waddell, vaan Oilersista löytyy iso läjä lupaavia nuoria. Ainoastaan salary cappia Lowe on onnistunut kuormittamaan liikaa parilla ylihintaisella pelaajalla. Kuitenkin, Zhitnikin hommaaminen, Tkachuk-treidi ja se, että ainoa lupaava nuori on Tobias Ernström pitäisi olla tarpeeksi iso todistusaineisto Waddellin päänmenoksi.

Larry Pleau, eikös Pleaun pitäisi olla paljon korkeammalla? Mikä joukkue on noussut ahdinkovuosistaan yhtä kirkkaan tulevaisuuden omaavaksi niin kuin Blues, joka on Pleau/Kekäläinen-duon johdolla ensinnäkin draftannut helkkarin hyvin?

David Poile - rohkea GM ja hyviä pakkivarauksia, mutta missä playoff-menestys viipyy?

Jos rankkauksena viimeisin vuosi niin hei, George McPhee taisi tehdä pari AIKA hyvää kauppaa deadlinella.

Top4 ymmärrettävä ja aika hyvin valittu, järjestyksestä nyt voi sitten olla montaa mieltä. Itse saattaisin rankata Ken Hollandin ykköseksi, tyylikästä treidailua ja joukkueenkokoamista vuodesta toiseen. Myös kestomenestystä. Doug Wilsonin tyrkkäisin kans top-5:een vaikka pleijareissa ei täysosumaa ole tullut.
 
Viimeksi muokattu:

thego

Jäsen
Suosikkijoukkue
Nashville
David Poile - rohkea GM ja hyviä pakkivarauksia, mutta missä playoff-menestys viipyy?

No hei. Nashville pikkasen nuori organisaatio vielä ja kuitenkin kolmena edellisenä keväänä ollut poffeissa mukana. Tälläkin hetkellä ollaan piste yli viivan. Mutta toisaalta jos tuo lista perustuu viime kauden ansioihin (niinku jostain käsitin) niin en pidä Foppa kauppaa mitenkään mahtavana vetona Poilelta.

Kesällä jos saa signattua Weberin ja Suterin jatkamaan ja mielellään vielä Eratin samaan nippuun niin voin omasta puolestani jatkaa Poilen fanittamista.
 

Osmo Rapeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kuusijuhla - Sex Festival
Kesällä jos saa signattua Weberin ja Suterin jatkamaan ja mielellään vielä Eratin samaan nippuun niin voin omasta puolestani jatkaa Poilen fanittamista.

Kuten sanoin, hyvä GM, mutta voittamisen kulttuuriin perustuvassa lajissa hyvät liikkeet ja sympatia ei auta, vain voittajat muistetaan. Suurin vika Nashvillessa lienee organisaation sopimattomuus ympäristöön, eikä missään nimessä Poile, mutta niin kauan kun Preds ei voita pudotuspelisarjoja ei voida puhua NHL:n seitsemänneksi parhaasta GM:stä.
 

Cube

Jäsen
Kuten sanoin, hyvä GM, mutta voittamisen kulttuuriin perustuvassa lajissa hyvät liikkeet ja sympatia ei auta, vain voittajat muistetaan. Suurin vika Nashvillessa lienee organisaation sopimattomuus ympäristöön, eikä missään nimessä Poile, mutta niin kauan kun Preds ei voita pudotuspelisarjoja ei voida puhua NHL:n seitsemänneksi parhaasta GM:stä.
Nimenomaan. Sama ongelmat voittavan joukkueen rakentamisessa Poilella oli jo Washingtonissa. Caps oli pleijareissa kyllä tuttu nimi todella pitkään, mutta kunnon menestystä ei tullut millään. Toki silti hyvä GM.
 
Missä vaiheessa NHL.comin koosteissa on alettu näyttää tappeluja? Nehän oli ennen ihan hyshys-kamaa. Huonoa mainosta liigalle jne. En ole viime aikoina pahemmin koosteita katsellut, mutta viime yön Pens-Philly -matsista ainakin näytettiin Laraquen ja Coten paini. Eteenpäinmenoa.
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Ens yölle on taas huikeasti seurattavaa tarjolla. Yhteensä 10 ottelua, joissa kaikissa on panoksensa isoja asioita. Oikeastaan vain Dallas-Phoenix on pudotuspeleihin selviytymisen kannalta merkityksetön, Dallas ainoastaan pelaa omasta sijoituksestaan.

NY Rangers @ NY Islanders
Voitolla Rangers varmistaa pudotuspelipaikkansa.

Tampa Bay @ Washington
Capitals jatkaa huikeata takaa-ajoaan pudotuspelipaikasta.

Ottawa @ Toronto
Senators tarvitsee vielä pisteitä pudotuspelipaikan varmistaakseen, muuten voi käydä kylmät.

Buffalo @ Montreal
Sabresilla vielä äärimmäisen ohut oljenkorsi pudotuspeleihin.

Columbus @ Detroit
Red Wings tarvitsee yhden pisteen voittaakseen runkosarjan.

St. Louis @ Nashville
Nashville tarvitsee lisäpisteitä varmistaakseen pudotuspelipaikkansa.

Calgary @ Minnesota
Divisioonavoitto panoksena, myös hyvin todennäköinen ensimmäisen kierroksen playoff-pari, joten asetelmia varmasti haetaan.

Edmonton @ Vancouver
Vancouver lähes pakkovoiton edessä, jos mielii pudotuspeleihin.

San Jose @ Los Angeles
Sharks jahtaa Red Wingsiä voittaakseen runkosarjan ja tarvitsee täydet 2 pinnaa. Tästä vain yksi piste, niin Detroit varmistaa runkosarjan voiton.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös