Dänks, voipi siis heilua ja huojua monessa lohkossa...Kyllä se noin on. Pensillä on tällä hetkellä divisioonan viimeisinä olevia Sabresia ja Devilsiä vastaan kaikki 8 peliä jäljellä.
Dänks, voipi siis heilua ja huojua monessa lohkossa...Kyllä se noin on. Pensillä on tällä hetkellä divisioonan viimeisinä olevia Sabresia ja Devilsiä vastaan kaikki 8 peliä jäljellä.
Mikko Luoma.Kukahan tuo on oman ikäluokkani 1976 ainoan suomalaisen NHL-pisteen tekijä?
Tuossa kun edellisellä sivulla keskusteltiin Bellowsin ja Nichollsin muistamisesta, niin ajattelin laittaa tänne aivojumpan, jonka itse teen noin kerran kuukaudessa. Eli visassa pitää listata kaikkien aikojen top-200 runkosarjan maaleissa. Vinkkinä, että mainitut herrat ovat molemmat mukana.
Olen tehnyt tämän vuosien aikana kymmeniä kertoja varmaan, mutta ilman peliin rakennettuja apuja (ensimmäinen kirjain, nimen pituus) en ole saanut kaikkia. Toki jos tekisi heti perään uusiksi vastaukset katsottuaan, pääsisi aika lähelle. Kylmiltään yli 120 on jo kova suoritus, tuossa kun ei ole edes vihjeitä muuten kuin maalien määrä.
NHL Top 200 Goal Scorers (Career)
(Linkki vie visasivusto Sporcleen)
Mutta niin, tarkoitatko siis että tuohon kyseiseen visaankin saa jotenkin päälle jotain apuja, vai puhutko muista visoista, joista löytyy erinäisiä apuja/vinkkejä valmiina?
Muikeita summia ton uuden sopimuksen myötä ESPN:ltä liigan suuntaan
Sinänsä ymmärrettävää, ettei Osalalla ole hallussa 80-90-luvun pelaajat kun on itse ollut silloin vielä pikkupoika, mutta kyllä hivenen soisi tutustuvan myös vanhoihin tilastoihin ja takavuosina kovaa tulosta tehneisiin pelaajiin. Kuten Nicholson 150 pistettä Gretzkyn vierellä 1988-89 tai Bellowsin 12 peräkkäistä yli 20 maalin kautta ja Stanley Cup-mestaruus Montrealissa 1993. Ja sen että on Islanders-tulokas Kieffern Bellowsin isä. Ehkä Osala ei ole keräillyt lätkäkortteja tai pelannut pleikkarilla äräniä poikasena.
Mun mielestä "asiantuntijan" tulisi tietää lajin historiasta, entisistä pelaajista, poikkeuksellisista tilastoista jne. Tai pitäisi tietää ollakseen hyvä asiantuntija. Osalasta saa nyt vaikutelman, ettei NHL:ää ole opiskeltu. Toki nykyään asiantuntijaksi televisioon päästäkseen riittää, että ymmärtää nykypeliä ja sen taktiikkaa. Pelin ja pelaajien syvällisempi tunteminen toisi valtavasti lisäarvoa tulkita miksi joku teki jotain tai reagoi jollain tavalla.
Meinaakohan tuo viimeinen kohta, että tässä saa luopua NHL.TV:n käytöstä ja siirtyä Viasatin/Viaplayn pariin. Kun epäilen, ettei ESPN+:n NHL-striimipalvelu ole tilattavissa ulkomailta käsin.
Lihavoituun kohtaan sen verran otan kiinni, että Nichollsin ei voi sanoa tehneen pisteitä Gretzkyn rinnalla, koska pelasivat 5 vs. 5 pitkälti eri viisikoissa molempien ollessa senttereitä. Bernien pommikautta on moni selittänyt Gretzkyn tarjoilulla, mutta tasakentällisin tuo ei pidä paikkaansa. YV:ta toki taisivat pelata samassa koostumuksessa. Taisi käydä niin, että kun Gretzky tuli Losiin niin se sai Nichollsinkin panostamaan enemmän jääkiekkoon ja sytytti miehessä halun näyttää, että kyllä minäkin osaan.
Granlund ei saa syöttöpistettä, koska vastustaja pelaa kiekkoa välissä. Ei siis vain pysäytä tai ohjaa/kimmota sitä. Ero on hiuksenhieno, mutta kyllä se tuossa oikein menee. Joskus kyllä vastaavista annetaan syöttö, jos esimerkiksi maalivahti tökkää kiekon pois ja se menee toiselle vastustalle, joka viimeistelee. Tuossa katsottiin varmaankin, että toinen Dallasin pelaaja irrotti ensin Miken kiekosta ja sit toinen pelasi kiekkoa huitaisemalla Järnkrokille.
Barkov teki maalin ensinnäkin omasta riparista, tästä on perinteisesti vähennetty yksi syöttäjä. (Kaikista tiukimmalla tulkinnalla omaan ripariin ei laiteta yhtään syöttäjää).
Whaat? Ettäkö vähennetään yksi syöttäjä riparin takia, mutta se toinen saa kuitenkin syötön tilastoihinsa? Koska ja missä näin on toimittu?
Eikös se niin mennyt tapauksessa, jos vaikka pakki-pakki -syötön jälkeen, kun tuli laukaus, maalivahti torjui ja "maskimies" laittaa riparin sisään, niin vain se vetäjä saa syöttöpisteen. Tää on ollut MM-kisoissa minusta vielä 2000-luvulla käytäntö, koska muistan täällä Jatkoajassa siitä purnanneeni kauan sitten. Ja nimenomaan kyse oli riparista, jos samainen maskimies ohjaisi vedon sisään, niin silloin tulisi kaksi syöttäjää.
Ymmärrän keskustelun sinänsä, mutta kuvastaa hyvin sitä, että NHL näyttäytyy ainakin Suomessa enemmänkin "pistepörssiliigana" kuin että mentäisiin joukkueen menestys edellä. Sama näkyi vastenmielisesti myös joukkueiden( pelaajien) asenteissa kauden alussa, kun matsit päättyivät vähän väliä 5- 6 tai muihin vastaaviin ufotuloksiin..Tällaiset tulokset on mahdottomia, jos tuon tason joukkueet pelaavat "tosissaan"..On helppo tehdä jopa "hienoja"maaleja, jos vastustaja ei esim. "takakarvaa", mutta sitä on vastenmielistä seurata, koska pelaajille maksetaan melko hyvin..Ymmärrän hyvin sen, että peliruuhkassa ei aina jaksa, mutta isossa kuvassa kyse on asenteesta..Onneksi nyt on menty rajusti kohti vähämaalisuutta, koska loppupeleissä sillä pelleilyllä ei pääse pitkälle..Muistan itsekin tuon, että jossain vaiheessa ripareista tehtyihin maaleihin oli mahdollista saada vain yksi syöttäjä. Samoin tuo edellä mainittu tilanne on joskus mennyt niin, että Laine ei saisi kakkossyöttöä, mutta nykyään saa.
Eiköhän nuo alkukauden "ufotulokset" selity ennemmin sillä, että joukkeilla ei ollut oikeastaan minkäänlaisia training camppejä ja pelituntumaa. Pelaajiakin tuli vähän miten sattuivat maahan pääsemään ja vapautuivat karaanteeneista. Kauden edetessä joukkueet ovat saaneet pelisysteeminsä iskostettua paremmin pelaajiin ja se näkyy pelaamisessa ja varmaankin tuloksissakin sitten. Ainahan syyslätkä on erillaista kuin kevään taistot, eikä tämä kausi ole mikään poikkeus siihen, vaikka muuten onkin varsin poikkeuksellinen kausi ja ajat ylipäätään.Ymmärrän keskustelun sinänsä, mutta kuvastaa hyvin sitä, että NHL näyttäytyy ainakin Suomessa enemmänkin "pistepörssiliigana" kuin että mentäisiin joukkueen menestys edellä. Sama näkyi vastenmielisesti myös joukkueiden( pelaajien) asenteissa kauden alussa, kun matsit päättyivät vähän väliä 5- 6 tai muihin vastaaviin ufotuloksiin..Tällaiset tulokset on mahdottomia, jos tuon tason joukkueet pelaavat "tosissaan"..On helppo tehdä jopa "hienoja"maaleja, jos vastustaja ei esim. "takakarvaa", mutta sitä on vastenmielistä seurata, koska pelaajille maksetaan melko hyvin..Ymmärrän hyvin sen, että peliruuhkassa ei aina jaksa, mutta isossa kuvassa kyse on asenteesta..Onneksi nyt on menty rajusti kohti vähämaalisuutta, koska loppupeleissä sillä pelleilyllä ei pääse pitkälle..
Ovatkohan nämä kaksi kanukkipuupäätä koskaan kuulleet Kirill Kaprisovista? Hyvä vain että pääsi Torontosta pois, niin sisäänpäin lämpiävä paikka ettei hyvä tosikaan. Jo tuon kaupungin mediaväen takia sitä toivoo että Leafsien kevät jää jälleen lyhyeksi.
Kanadan jengin on kohteliaita näissä asioissa. Mutta jos kerta Vancouverkin tolle linjalle lähti niin saas nähdä seuraako Calgary ja Edmonton perässä. Siellä kun ois Välimäki ja Puljujärvi.Lisää umlautteja pelipaitoihin.