Ilmoitukset

Nimimerkin Hikiset kyynärit poikkeuksellisen heikkotasoinen viestittely ja jatkuva provosointi Teliaa käsittelevässä ketjussa on tuottanut hänelle kuukauden kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki laamis kertaa seuraavan viikon ajan oikean henkilöllisyyden arvuutteluun liittyvää sääntöjen kymmenettä pykälää. Rikkeen arvoinen viesti löytyy NHL-osion Patrik Laine -ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Karamahti on lopullisesti ohjattu isoista ovista ulos, sillä järkevä keskustelu ja sääntöjen noudattaminen eivät kuuluneet hänen pelikirjaansa. Kamelin selän katkaisi lopullisesti yleisen asiattoman kielenkäytön lisäksi useampi viesti Trumpin ketjuun, joissa ainoana tarkoituksena oli aukoa päätä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki nahkis kirjoittaa jatkossa jossain muualla, syynä jatkuva tahallinen trollaus, flametus ja muiden kirjoittajien vähättely.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Perusjäbä on saanut viikon pelikiellon romaniketjuun kirjoitetun hyvän maun vastaisen viestinsä vuoksi.

Sulje ilmoitus

Yleisesti NHL:stä

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana hannes_ko, 18.10.2003 klo 16.21.

 1. Konsta Kepuli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Athletic Bilbao, Millwall FC, Pool,Saints
  Olikos se niin että ELC-sopimusten pituus nousi kahdesta kolmeen vuoteen tässä viimeisessä CBA-sopimuksessa? Jotenkin jäi mielikuva että NHLPA:n pelaajaedustajat ajoivat pidennystä.

  Heidän omalta kannaltaan tietysti hyvä juttu kun moppelit pelaavat pidempään "kahvirahoilla". Tuo ainakin vaikutti palkkarakenteeseen. Ehkä se sitten menikin näille middle-pelaajille jos ei starojen suhteellinen osuus noussut (Itse arvelin että starat ryövää tämän osuuden). Eikös bottom-pelaajat pääosin edelleen pelaa näillä millin tai vähän alle soppareilla?

  Mulla on pieni epäilys että seuraavissa CBA-neuvotteluissa NHLPA ja omistajat pyrkivät pidentämään ELC-pituutta vielä lisää kun se on molempien etu. Ja niillä ketä asia eniten koskee, ei ole siinä pöydässä puheoikeutta.

  Tosin tässä kohtaa yhtenä tekijänä on KHL joka voi maksaa talenteille enemmän, ainakin slobopelaajien kohdalla. Voi tulla lisää näitä heppuja jotka saapuvat NHL:ään vasta varttuneempina. Tiedä vaikka jotkut länkkäriprospektitkin tarttuisivat hyvään tarjoukseen jossain siedettävässä slobokylässä lyhentääkseen ELC-aikaa.

  No, tämä on spekulaatiota, sikäli jos ELC-sopparit vielä pitenisivät seuraavalla neuvottelukierroksella.
   
 2. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
  Lainaus:
  Pidennyksestä 4 vuoteen on ollut jotain spekulaatiota. Mutta kyllä ihan esim. Crosby ja Ovechkin vetelivät 3-vuoden ELC:llä ja tuo on ollut perusta palkkakaton alusta lähtien.

  Vanhemman iän tulokkaille on sitten voinut tehdä lyhyempiä.
   
 3. odwaz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kepa ja Pena
  Lainaus:
  Mä en kyllä äkkiseltään keksi syytä, miksi PA olisi ylipäätään kovasti tulokassoppareiden puolella, saati niiden pidennyksen. ELC on nimenomaan helpotus joukkueille, kun ei tarvitse vääntää huippujunnun palkasta, eikä se vaadi siirtoa Rangersiin kun niillä on varaa maksaa enemmän. Kärkivaraukset saa sen 9xxk ja bonukset, sillä selvä. Enemmistö pelaajista ei toki niistä kärsi, päinvastoin jämäprospektitkin saavat sen kolme vuotta automaattisesti, joten se ei sinänsä pelaajapuolella varmaankaan ole kynnyskysymys neuvotteluissa.
   
 4. DTremens Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Red Wings, PattU, Wolves, Patriots
  Lainaus:
  Jutun juju on siinä että NHLPA:n jäsenet on jo sielä pelaamassa. Jos sopimusneuvotteluissa tarvitsee antaa myönnytyksiä niin helpointa on antaa pois niiltä jotka eivät vielä istu neuvottelupyödässä eli tulevilta pelaajilta... Jos oikein ahneesti ajattelisivat eivätkä "tulevien sukupolvien asiaa" ollenkaan niin myöskin pidempi ELC = isompi osuus kakusta veteraaneille eli niille jotka sielä neuvottelemassa istuvat. Eli on eri asia se onko jokin asia pelaajayhdistyksen sen hetkisten jäsenten etujen mukaista vai kokonaisuutena ja pitkällä tähtäimellä pelaajakunnan (myös sen lyhyemmän uran tekevien) edun mukaista.
   
  Konsta Kepuli tykkää tästä.
 5. mikko6000 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NUFC & K-Espoo/Blues 1984-2016, K-Espoo 2018-
  Päivän uskomaton Gretzky-fakta joka tuli vastaan:

  Vuosina 1979-1990 Grerzkyllä oli 86 ottelua joissa ei tehnyt yhtään pistettä. Samalla aikavälillä Grerzkyllä oli myös 86 ottelua, joissa teki viisi pistettä tai enemmän.

  Tsiisus.
   
  1stApril, sekolust, 5hole ja 7 muuta tykkäävät tästä.
 6. odwaz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kepa ja Pena
  Lainaus:
  No siis niinhän mä sanoinkin, ettei se mikään kynnyskysymys ole, kun vaikuttaa vain "heikompaan" osaan ja joku saattaa hyötyäkin. Mutta ei kai se pidennys myöskään PAn agendalla ole. Aika pieni osa uusista pelaajista kuitenkaan kalvaisi vanhojen osuutta kakusta. Ennemmin ajavat UFA-iän alennusta, vaikkei sekään veteraaneja kosketa.
   
 7. Parker27 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  -
  Viasatilta tulee juuri Pittsburghin ja Chicagon välinen ensimmäinen finaalipeli vuodelta 1992. Sanotaan mitä sanotaan nykyään mutta itse kyllä tykkään edelleen katsoa tuon ajan kiekkoa. Voittaa tämän päivän luistelulätkän ja kiertelyn ja kaartelun 100-0. Kunnon äijäkiekkoa pelattiin tuohon aikaan ja taistelu oli valtaisaa. Mitään ei saanut ilmaiseksi. Mukava katsoa kun on tunnetta ja fyysisyyttä. Voi kun ajassa voisi palata taaksepäin.
   
  mountainsnake tykkää tästä.
 8. Gemondo Jäsen

  Milloin viimeksi NHLssä on nähty Jokiharju<->Nylander-kaupan kaltainen puhdas hockey trade, jossa vaihdetaan suomalainen pelaaja päikseen ruotsalaisen kanssa?
   
 9. Ralph Jäsen

  Lainaus:
  Edellinen vstaava yksi yhteen kauppa on heinäkuulta 2007, jolloin Carl Söderbergin oikeudet siirtyi Bruinsiin ja Hannu Toivonen Bluesiin.

  Pari sellaista kauppaa on nähty sen jälkeen, jossa toinen joukkue saa myös varausvuoron.
   
  Gemondo tykkää tästä.
 10. Kopteri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Bruins
  Kakko-ketjussa keskustellaan pelipaitojen numeroista. Olisi mielenkiintoista kuulla erilaisista kahnauksista, joita on syntynyt kun joukkueeseen tullut pelaaja haluaa jo käytössä olevan numeron.
   
 11. ndal88a Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooVee, Tampere
  Lainaus:
  Ei nyt kahnauksia, mutta kauppaa kaydaan numeroista. Esim. Bobrovski Pantherseissa, pelinumeron 72 hintana oli Rolex ja vuodeksi illalliset. Myyjana siis Vatrano.

  https://www.nhl.com/news/florida-pa...-to-new-teammate-sergei-bobrovsky/c-308152356

  JOL
   
 12. Barcelona Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat
  Lainaus:
  Kesällä 07 Scott Gomes ja Chris Dury kummatkin siirtyivät Rangersiin ja halusivat saman pelinumeron eli 23. Muistaakseni arpoivat sen kumpi saa ton numeron ja Dury voitti.

  Aiheseen liittyen on mielenkiintosta nähdä kumpi pelaa Detroitissa ensi kaudella numerolla 51. Filippula vaiko Nielsen. Toinen varmaa nappaa sitten numerokseen 15.
   
  DonTirri tykkää tästä.
 13. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
  Lainaus:
  Antaiskohan Nielsen numeron Filppulalle. Kun on peräti kuukauden verran junnumpi ja vähemmän pelejä Wingsin paidassa.
   
 14. Toby Dammit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New Jersey Devils
  Lainaus:
  Uusimmassa Spittin' Chicletsin jaksossa kerrottiin Noel Acciarin pelinumerovaatimuksista uudelle joukkuekaverilleen MacKenzie Weegarille Floridassa. Kannattaa kuunnella siitä mieluummin podcastista, koska se on kerrottu siellä paljon hauskemmin (oikeastaan tämä koko juttu voisi mennä NHL-huumoria-ketjuun), mutta alla on tiivistys tapahtuneesta.
  että Acciari laittoi Weegarille viestiä ja kyseli Weegarin pelinumeron 52 perään. Weegar ei ollut oikein innoissaan asiasta, koska numero 52 on hänelle syystä tai toisesta erittäin mieluinen, minkä lisäksi Acciari ei ole mikään NHL-konkari, vaan alaketjujen 27-vuotias pelaaja. Weegarin intoa luovuttaa pelipaitansa numero Acciarille vähensi myös viimeksi mainitun vittuileva tyyli siitä, kun tämä perusteli, miksi hänen pitäisi saada numero 52 itselleen.

  Weegar kyseli neuvoja Keith Yandlelta, joka totesi, että yleensä paidan saa enemmän pelejä NHL:ssä pelannut pelaaja – siis Acciari. Lopulta Weegar suostui luovuttamaan numeronsa Acciarille muistaakseni kelloa vastaan. Vasta tässä vaiheessa Weegar tajusi, että eihän Acciari edes pelaa numerolla 52 vaan 55. Weegar laittoi asiasta viestiä Acciarille, joka vastasi vittuillen, että Weegarin olikin jo aika kokeilla jotain uutta. Viestinvaihto taisi päättyä siihen, että he sopivat ottavansa pelinumerosta matsia harkkaleirin yhteydessä tms. Eli sellainen uusi joukkuekaveri Weegarilla sitten.

  Paitsi että Acciari ei ollut missään vaiheessa laittanut viestejä Weegarille, vaan kyse oli yhden Spittin' Chicletsin äijän kaverin tekemästä jäynästä, joka meni Weegarille läpi ihan 6-0. Se jäi vähän auki, olivatko Weegar ja Acciari podcastin julkaisun aikoihin jo tietoisia jäynästä vai paljastuiko se heille vasta sen myötä.
   
  aessi, Vislami, Konsta Kepuli ja 2 muuta tykkäävät tästä.