Mietin vaan, että mitäköhän Teemu tällä kommentilla täsmälleen ottaen tarkoitti. Jotenkin luulisi, että NHL:ssä huolehditaan myös jään hyvästä laadusta, mutta ilmeisesti näin ei sitten ole. Siis ainakaan verrattuna Suomeen.
Kiinnostavaa, tuosta seitsemän hengen porukasta (alle neljännes liigan valmentajista) löytyy neljä kymmenestä aktiivista, jotka ovat valmentaneet joukkueen Stanley Cupin voittoon. Pienen otannan luomaa sattumaa, vai merkki siitä että korkean tason pelaajakokemusta yliarvostetaan valmentajavalinnoissa?
Lisäksi esimerkkinä se että tänä iltana hallissa järjestetään kiekko-ottelu, huomenna jään päälle kasataan koripalloparketti ja sen jälkeen kahtena-kolmena iltana jään päällä hyppii satoja faneja jonkun Justin Bieberin tai Slayerin tahdeissa...
Muistaakseni 1994 työsulun jälkeen ei liigassa ole tehty käteiskauppoja. Ainakin yhden kaupan muistan kaatuneen, kun Islanders koitti myydä Palffyä johonkin joukkueeseen, mutta liiga tuli väliin ja sanoi, ettei viimeistä NHL-tason miestä saa myydä rahalla.Bosco, milloin viimeksi treideissä on siirtynyt rahaa ja onko tuo jossain vaiheessa kielletty? Eric Lindrosin käsittämättömässä kaupassa kun siirtyi rahaa 15 miljoonaa Peter Forsbergin ja muiden huippupelaajien lisäksi.
Eric Lindros, traded from Quebec Nordiques to Philadelphia Flyers for Chris Simon, Mike Ricci, Kerry Huffman, Ron Hextall, Peter Forsberg, Steve Duchesne, future considerations, round 1 pick in the 1993 draft, round 1 pick in the 1994 draft and 15 million cash
Bostonissa on ollut viime vuosina muistaakseni parikin kertaa Celticsin ottelu lauantaina iltapäivällä ja sama iltana Bruinsin ottelu.
Kertokaas joku asiasta tietävä:
katselin tuossa TBL-Blackhawks- maalikoostetta tuli mieleen, että kyllä näyttää olevan hyvä tunnelma tuolla hallissa (tietysti ottelukin oli huippujännittävä)!
Jäin miettimään, että onko Lightningin matseissa yleisesti ottaen näin hyvä tunnelma? Vai johtuiko tämä siitä, että vastustajana oli Chicago vai mistä? Ero esimerkiksi Panthersin kotipelien hartaaseen hiljaisuuteen oli melkoinen!
Tuossa Fasön linkissä ylempänä käsiteltiin muun muassa tuota Bolts-tunnelmaa. Tuossa vielä linkki ylen sivuille; Jääkiekkoa siellä, missä sitä ei pitäisi olla – Barkov saanut aloittaa NHL-uransa rauhassa | Yle Urheilu | yle.fi
Eikös tuo talviaikaan siirtyminen tapahtunut Pohjois-Amerikassa pari viikkoa myöhemmin? Että saisimme nauttia pari viikkoa tuntia pienemmästä aikaerosta. Tällainen muistikuva minulla on aiemmilta vuosilta mutta en ole varma.
Eli 3. marraskuuta tosiaan siirtävät kelloa joten viikon ajan saa katsella tuntia aikaisemmin kuin mitä nhl.comissa lukee.
Mitähän tarkoitat tuolla? Tietääkseni NHL.comin suomalaisessa versiossa on huomioitu kellojen siirto. Samoja kellonaikoja tukee myös Ylen teksti-tv:n sivu 255.
Muistaakseni 1994 työsulun jälkeen ei liigassa ole tehty käteiskauppoja. Ainakin yhden kaupan muistan kaatuneen, kun Islanders koitti myydä Palffyä johonkin joukkueeseen, mutta liiga tuli väliin ja sanoi, ettei viimeistä NHL-tason miestä saa myydä rahalla.
Eli jos sinut nuori pelaaja varataan NHL:ään ja haluat asua turvallisesti ja mukavasti, niin toivo varausta Coyotesiin tai Hurracanesiin. Myös Stars, Sharks, Predators ja Lightning sijaitsevat hyvillä alueilla.
Eli jos sinut nuori pelaaja varataan NHL:ään ja haluat asua turvallisesti ja mukavasti, niin toivo varausta Coyotesiin tai Hurracanesiin. Myös Stars, Sharks, Predators ja Lightning sijaitsevat hyvillä alueilla.
New Yorkin osavaltion paras yli 20000 asukkaan kunta Garden City sijaitsee kivenheiton päässä Nassau Coliseumista, kun taas koko Buffalon alue (Niagara Falls ja Rochester) pitää perää.
Ei, vaan toivot varausta Kanadan puolelle. Maailmanlaajuisesti kun samaa asiaa selvitettiin, Yhdysvaltojen kaupungit eivät juuri juhlineet. Ykkösenä vertailussa oli Melbourne, mutta TOP5 oli Kanadan juhlaa, kun kolmantena on Vancouver, neljäntenä Toronto ja viidentenä Calgary.