Yleinen maahanmuutto- ja pakolaispolitiikkakeskustelu sekä lieveilmiöt

  • 3 283 547
  • 28 700

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Sen enempää en tästä väännä, mutta näen Suomen talousongelmat keskeisesti kilpailukyvyn ongelmina, joista on vastuussa ay-liike, työnantajat ja aiemmat hallitukset. Olen tämän perustellut useammankin kerran lukuineen, teksteineen, linkkeineen yksityiskohtaisesti ainakin kahdessa ketjussa (hallitus, kilpailukyky).

Turvapaikanhakijoihin asia liittyy siten, että Suomessa ei enää juuri ole töitä ammattitaidottomille. Jotta kotoutus saadaan onnistumaan, tarvitaan kielitaito, koulutus ja ammatti. Ajattelu siitä, että seuraavien 5-10 vuoden aikana kymmeniä tuhansia pakolaisia saadaan töihin jotka eivät vaadi ammattitaitoa, ei edusta realismia. Näitä töitä ei ole.

Mutta Suomeen on kyllä syntymässä mahdollisesti yksi ongelma lisää. Turvapaikanhakijat jotka eivät ole valmiita kouluttamaan itseään ja työllistymään. Niiden muiden turvapaikkaongelmien lisäksi.
 
Joku vihreä lanka esim. ei todellakaan ole kaikkien vihreitä äänestäneiden ainoa virallinen totuus. Ääri-idioottien kylläkin.

Mikä sinun mielestäsi tekee Vihreästä Langasta "ääri-idioottien" lehden? Ei ihmisoikeuksien puolustaminen ole mitään ääriajattelua, vaikka monet pyrkivätkin nykyään luomaan diskurssia "kahdesta ääripäästä".
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Monet lehdet Euroopassa on raportoineet varsin sairaita juttuja tuosta Kölnin yksittäistapauksesta.

Bild reports that one of those involved allegedly told officers: “I am Syrian. You have to treat me kindly. Mrs Merkel invited me.”

Tearing up his residence permit, another said: “You can’t do anything to me, I can get a new one tomorrow.”

According to witnesses, the males, between 15 and 35 years old, tightly surrounded women in groups of 30 or 40, before groping them and mugging them and their partners.

“When we arrived, our vehicles were pelted with firecrackers,” the report said.

“[About] a thousand people, mostly males of an immigrant background, were indiscriminately throwing fireworks and bottles into the crowd.”

“Around 10.45pm, the station forecourt filled with people of an immigrant background. Women literally had to run the gauntlet through the mass of drunk men, in a way you can’t describe,” the report continues.

“Many women came to officers shocked and crying and reported sex assaults. Police forces were unable to respond to all the events, assaults and offences. There were just too many at the same time.”

Ei mulla muuta. Sotaa paossa hätä on kova ja nöyrinä ovat kiitollisia kaikesta avusta...

EDIT: http://www.iltasanomat.fi/a/1452215804910
Nyt löytyy ihan suomeksi näitä samoja Iltasanomien jutusta.
 
Viimeksi muokattu:

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Kenen etu on banaanitasavalta? Mitkä poliittiset ja taloudelliset piirit suomessa tätä tosiasiassa ajavat globaalilla tasolla? Tutki kansantalouden käppyröitä, keiden hyväksi tulonjako on kiihtyvässä määrin siirtynyt? Joku viisas on sanonut, että kun pääoma ja poliittinen eliitti liittoutuu, syntyy aina mafia ja näinhän on suomessa mitä suurimmassa määrin toteutunut. Poliittinen valtakoalitio + talouseliitti toimii, tukee ja rahoittaa kehitystä. On lähes tämän vuosisadan alun vienyt, vaan kiintoisaa seurata kuinka kauan enemmistölle valkenee, että mihin. Esität kummallisia kysymyksiä siihen peilaten, että moniaiset kirjoituksesi mielestäni sisältävät tänne poikkeavasti sekä näkemystä, että ymmärrystä, jota tietämykseksi kutsuisin. MIelestäni sokean reetankin olisi pitänyt jo havahtua ja nähdä mihin ja millä konstein hyvinvointivaltioita tuhoon viedään. Siihen ei ole syytä, eikä tarvetta, edes pakolaisten kanssa, se on arvovalinta. Luonnollisesti mafiamme rakentaa jos minkälaista sumuverhoa, jotta sylttytehdas ei paljastuisi, ainakaan liian aikaisin. Älä käsitä kirjoittamaani väärin, en haikaile sulkeutuneisuutta, kansainvälisyys ja kansainvälistyminen on tälle maalle elinehto, mutta millä tavottein ja päämäärin, siinä mennään metsään, yhä syvemmälle. Tosiaankin, kun kansalaiset heräisivätkin sankoin joukoin pohtimaan mistä on kyse, sen sijaan, että pitäisivät tukkimiehen kirjaa pakolaisten rikoksista ja palvoisivat odinia breivikin tavoin jumalanaan.

Jos haluat oikeasti vastauksen tähän vuodatukseesi, pilkon sen keskeisimmät ajatukset mielelläni palasiksi valitsemassasi Suomen taloutta tai hallituspolitiikkaa käsittelevässä ketjussa.

Epäilen edelleen, että tekstisi ei ole siinä mielessä aito, että seisoit itse sen takana koska se on sisällöltään ja sanamuodoiltaan kopio alla olevasta Magneettimedian kirjoituksesta, jossa käsitellään Suomen muuttumista banaanitasavallaksi eliitin ja pääoman liiton seurauksena:

Suomesta banaanivaltio kansainvälisen eliitin hyödyksi | Magneettimedia

Usko pois, pilkon sen mielihyvin, mutta tämä on sille väärä ketju. Lisäksi teksti on älylliseltä tasoltaan kehno alkaen jo siitä kuinka pääoma ja eliitti tässä ja nyt kietoutuisi yhteen vaikka - jos asia näin halutaan ilmaista - tämä liitto on ikuinen ja Suomen ongelmat johtuvat vasemmiston, kepun ja kokoomuksen yhteishallitusten sekä työmarkkinajärjestöjen surkeista valinnoista ja päätöksistä alkaen euroon liittymisestä.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Poliisi: Turvapaikanhakijat ahdistelleet lapsia Helsingissä - "Nuoriin tyttöihin käydään käsiksi"

Lapsia ja naisia ahdistelevat turvapaikanhakijat ovat Helsingissä vakava ongelma, poliisi kertoo.

HELSINGIN apulaispoliisipäällikön Ilkka Koskimäen arvion mukaan turvapaikanhakijat syyllistyvät usein Helsingissä häirintään ja ahdisteluun.

Kyseessä on laaja ja vakava asia, Koskimäki kertoo.

– Pakko tunnustaa se tosiasia, että jonkin sortin ilmiöstä tässä on kyse. Emme halua, että se ilmiö laajenee, Koskimäki sanoo Ilta-Sanomille.


Ilmiöön liittyviä tapauksia raportoidaan Koskimäen mukaan muutamia kertoja viikossa. Tapauksia on todellisuudessa paljon enemmän, koska kaikkia ei ilmoiteta poliisille, Koskimäki arvioi.


ILMIÖ liittyy erityisesti Helsingin keskustaan ja sen yöelämään.

– Naisiin ja nuoriin tyttöihin käydään käsiksi, seurataan ja eri tavoin häiritään.

Koskimäen mukaan ahdistelun kohteeksi on joutunut myös lapsia.

– Kyllä on ollut ihan selvästi alle 15-vuotiaita käpälöintijutuissa ja suutelutapauksissa."


Hädänalaisia pitää auttaa. Ei mulla muuta. Oksettavaa.
 
Poliisi: Turvapaikanhakijat ahdistelleet lapsia Helsingissä – ”Nuoriin tyttöihin käydään käsiksi” - Kotimaa - Ilta-Sanomat ei näiden tyyppien sopeutumisesta tule kyllä yhtään mitään. Jos tänä vuonna tulee jopa enemmän tp-hakijoita kuin viime vuonna, niin täällä ollaan todella syvällä kusessa, sillä poliisit eivät riitä mitenkään.

Milloin rasmuslaiset ja tämänkin palstan äärihyyssärit heräävät todellisuuteen? Suomeen ei ihan oikeasti pystyttäisi ottamaan yhtään ainutta tp-hakijaa lisää, mutta keväällä niitä alkaa taas pursua ovista ja ikkunoista. Kaaos odottaa kesällä..
 

Saxon-747

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chelsea
Koskimäki on näköjään saamassa hyssyttelystä tarpeekseen. Saa nähdä kuka #unelma virkamies/viranomainen tulee vielä tänään kiistämään tämän ulostulon. Sen verran on kuitenkin eri mieltä tuosta että meillä on ilmiö... Meillä on ONGELMA. Eikä se millään valistuksella parane.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

Merkel väläyttää karkotusta Kölnin ahdistelijoille: ”Selvä viesti” | Uusi Suomi

Mama Merkelille alkaa riittämään. Tulikohan yllärinä tuo toiminta..
 

MustatKortit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen
... Perussuomalaisten vaatimuksesta hallitusohjelmaan tuli mukaan vaatimus vastustaa kiintiötyä taakanjakoa Euroopassa...

Teknisesti ottaen tällä voi olla muodollinen merkitys, mutta käytännössähän Euroopan pakolaiskriisin ratkaisemisella ei ole mitään tekemistä marginaalisten pakolaiskiintiöiden kanssa. Kiintiöt ovat kiintiöitä ja pysyvät joka tapauksessa suht pieninä ja koko kriisin kannalta jopa täysin merkityksettöminä. Euroopassa on muutama maa, johon pakolaiset (ainakin toistaiseksi) ovat halunneet tulla, Pohjoismaat näiden joukossa.
 

MustatKortit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen
EUn yhteisellä pakolaispolitiikalla, johon kuuluisi sovittu taakanjako, olisi hyvin paljon merkitystä. Silloin pakolaiset eivät menisi niihin maihin, mihin he haluavat, vaan sinne, mihin heidät ohjattaisiin. Lisäksi pakolaisten karsiminen – eli todellisten pakolaisten seulominen tulvasta ja muiden käännyttäminen takaisin voitaisiin tehdä keskitetysti. Tällä ei ole mitään tekemistä vanhojen pakolaiskiintiöiden kanssa.

Tätä ratkaisua kuitenkin Suomi vastustaa hallitusohjelman mukaisesti. No, ehkä Suomi selviää tästä kansallisin toimin – todennäköisesti ei.


Tämä kaikki kirjoittamasi on täysin teoreettista ja sillä olisi merkitystä, mikäli suunniteltavissa oleva taakanjako ulotettaisiin ja suunniteltaisiin koskemaan satoja ja taas satoja tuhansia ihmisiä, oikeastaan varmuuden vuoksi suunnitelmat tulisi tälle ja ensi vuodelle tehdä miljoonalle uudelle pakolaiselle vähintään. Näin ei kuitenkaan tulla tekemään, taakanjako tulee jäämään vain osalle Euroopan maita, halusimme sitä tahi emme.

Osa Euroopan maista ottaa jatkossakin muutamasta sadasta muutamaan tuhanteen pakolaista, pakolaisia ei noihin maihin haluta, eivätkä pakolaiset halua noihin maihin itsekään.
 

BaronFIN

Jäsen
Merkel väläyttää karkotusta Kölnin ahdistelijoille: ”Selvä viesti” | Uusi Suomi

Mama Merkelille alkaa riittämään. Tulikohan yllärinä tuo toiminta..
Sittenhän nämä karkoitetut voivatkin hypätä Finnlinesin laivaan ja hakea turvapaikkaa Suomesta. Näinhän tämä toimisi oikeusoppineiden mukaan: kuljetusyhtiöllä ei ole oikeutta vaatia virallisia matkustusasiakirjoja nähtäville ennen matkaa vaan tullin virkamiesten pitäisi tarkastaa asiakirjat Suomen päässä jolloin voisi rekisteröityä turvapaikanhakijaksi Suomessa. Tulli ei voi ulkoistaa viranomaistoimintaa kuljetusyhtiölle.

No käytännössä tulli on ulkoistanut ja sieltä ei tule turvapaikanhakijoita meriteitse (toistaiseksi).

Siis eihän se mene yleisen oikeustajun mukaan jos karkoitetut voisivat tulla Suomeen turvapaikanhakijoiksi, mutta oikeusoppineiden mukaan tämä voisi mennä juurikin näin.
 
En näkisi tuota teoreettisena, vaan lähestulkoon ainoana käytännön tapana hoitaa ongelma hallitusti EUn piirissä. Käytin tosin epätarkasti pakolainen termiä myös turvapaikanhakijoista. Joka tapauksessa Suomen hallituksella on vastuu siitä, miten Suomi aikoo asian hoitaa.
Kerroppa vielä, millä pakkokeinoilla turvapaikanhakijat saadaan pysymään Unkarissa, Puolassa, Virossa ja Latviassa yms, joista osa maksaa jotain pari kymppiä tp-hakijoille kuussa ruoan lisäksi, eikä turvapaikansaantikaan kovin suuria tukia takaa ja varmaan aika vaikea löytää edes asuntoa. Toisin se on meillä. Jos noita ei pidätä edes Välimeri, niin aikamoiset muurit saisi Baltian maat rakentaa ympärilleen, jotta tp-hakijat sinne jäisivät..
 

teroz

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
Merkel väläyttää karkoittamista? Tuollaiset pitäisi samalla kertaa laittaa koneeseen ja ajaa kauas pois sivityksestä, koska he eivät sellaiseen maailmaan kuulu. Sama näillä Kirkkonummen sankareilla, ei armoa niille, jotka eivät arvojamme sekä yhteiskuntaamme halua, ja hakevat vielä systemaattista häirintää perusarvojamme kohtaan.

Kun katsoi IS:stä tuon Kölnin ahdisteluvideon, niin alkuun tuli liigan perhepäivän mainos. Tuotesijoittelu on kohdillaan.
 

Saxon-747

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chelsea
Rasmuslaiset tuntuivat olevan hyvin selvillä esim. Kölnin tapahtumista ainakin sen perusteella, mitä eilen luin ko FB-sivustolta.

"Saksassa on paljonn näitä rasisteja ja tekevät kaikkensa että mustamaalaa ulkomaalaisia. Siellä on rasset hyvin järjestäytyneitä ja sama on levinnyt myös niin Suomeen kuin Ruotsiin. Ja uskom suuresti että nämä uudenvuoden joukkoraiskaus jutut on ihan niiden aikaan saamaa silläkin kun nyt muka tapahtunut monessa maassa. Ei tunnu enään uskottavalta ollenkaan ja kirjoitinkin tästä ennen kuin edes tuli tietoon edes nämä niinsanotu tapaukset"

.....
Voiko tuon paremmin olla selvillä?
 

MustatKortit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen
En näkisi tuota teoreettisena, vaan lähestulkoon ainoana käytännön tapana hoitaa ongelma hallitusti EUn piirissä. Käytin tosin epätarkasti pakolainen termiä myös turvapaikanhakijoista. Joka tapauksessa Suomen hallituksella on vastuu siitä, miten Suomi aikoo asian hoitaa.

Viimeinen lauseesi on tietysti totta. Minä en kuitenkaan usko, että EU-tasolla tullaan tekemään mitään tärkeimmistä konkreettisista ratkaisuista pakolaiskriisin ratkaisemiseksi, vaan eurooppalaiset valtiot tulevat lopulta tekemään omat ratkaisunsa, epäilemättä toki EU-tasolla kaikenlaista sanahelinää tullaan kuulemaan.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Poliisiylijohtaja Kolehmaisen mielestä näitä katupartioita ja heidän vaikutustaan ja määräänsä on mahdollisesti liioiteltu.

Taitaakin kohta ainoa asia, jota ei ole liioiteltu olla pakolaisten tekemät rikokset kirjavine rikosnimikkeineen.

Helsingin poliisistakin kommentoitiin jo näihin naisiin ja lapsiin kohdistuneista ahdisteluista "ilmiönä", joka ei saa levitä. Ei yksittäistapauksia vaan ilmiö.

Keväästä ja kesästä tulee todella kulttuuririkas. Lyhyttä hametta ja pikkutoppia naisilla ja nuorilla lapsilla.

Näille ihmisille, joille on opetettu, että raiskaus on aina uhrin vika ja joille länsimaalainen nainen on huora avoimine pukeutumiseen tämä on lottovoitto.
 

teroz

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
Ei pitäisi nauraa, mutta sitä saa mitä tilaa. Etenkin naispuolisista tutuistani iso osa suorastaan kiihkeän pro-multikulti-väkeä, joten siitä vaan partyihin mukaan ja reidet auki. Jotenkin tosi hämmentävää, että miten kaikki "vieras" nähdään automaattisesti pirskahtelevan iloisena ja popcornin paukkuvana rikkautena aina siihen pisteeseen saakka, että pitää mennä denial-vaihteelle tosiasioiden edessä. Mutta kuten sanoin, niin sitä saa mitä tilaa. Varmaan anarkia ja random väkivaltakin on hienompaa, kuin ummehtunut meininki Suomessa.

Mutta ihmettelen myös sitä, että mikä saa massoittain näitä mehmettejä lähtemään tänne? Sodan uhrit vielä pystyy ymmärtämään, mutta en muuten. Vaikka itselläkin tekee pillua mieli jatkuvasti, niin en kyllä ikinä jaksaisi lähteä johonkin parakkikylään asumaan toiselle puolelle maailmaa siinä toivossa, että onnistun saamaan sovinnolla jonkun siiderivalaan tai pakolla keskenkasvuisen kakaran puistossa.
 
Viimeksi muokattu:

MPN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team
Kenties jo tänä vuonna Euroopan kaduilla lentää veri pitkästä aikaa oikein kunnolla. Silloin vasta aletaan oikeasti hahmottamaan se todellinen unelma, joka tänne piti ehdottomasti saada. Aluksi kahakat käynnistyvät merkittävän osan kansasta noustessa (aseellisesti?) yhteiseen rintamaan maahanmuuttajia, suvaitsevaistoa, mamu-sektoria, mädättäjä-mediaa, yms. vastaan. Tämä voi saada alkunsa joko laajoista yhtäaikaisista terrori-iskuista Euroopassa tai sitten kantis-kansalaisten mitta vain jossain kohtaa täyttyy. Viimeistään tuolloin eri puolilla Eurooppaa hallitukset julistavat poikkeus- ja/tai hätätilan, jonka avulla poliisi, armeija ja muu turvallisuuskoneisto yrittää tukahduttaa levottomuudet.
Samansuuntaista olen itse pohtinut, kokoajan kansa jakautuu selvemmin ja selvemmin. Osa entisistä pehmosuvakeista ovat jyrkentäneet jo kantaansa huomattavasti ja ennen neutraalisti suhtautuneet ovat nykyään kääntyneet jo vastustamaan näitä. Puolessa vuodessa on tavallisessa kansassa näkynyt jo iso muutos.

Tilanne lähtisi varmaan liikkeelle pienistä partioista, jotka eivät lakia noudata ja toimivat kansan mandaatilla. Eräänlaisia robinhoodeja siis. Poliisille ei tule vihjeitä ja lehdissä kauhistellaan tilannetta (hesari varmaan ykkösenä), silloinen hallitus pyytää kansaa rauhoittumaan ja luottamaan virkavaltaan. Virkavaltakin voi jopa näennäisesti tutkia partioita, uhraamatta suuria resursseja tähän, nämä kuitenkin loppujen lopuksi auttavat virkavaltaa. Turvapaikanhakijoiden ryhmittäytyessä alkaa klassinen rekry-vaihe ja tilanne kärjistyy, jolloin alkaa oikeasti olla liian myöhäistä.

Tilanteen jatkuessa tälläisenä, maaliskuun loppuun mennessä on Suomessa on (tai ainakin yritetty) poltettu VOK, joka ei ole tyhjillään. Kesällä tulee jo ensimmäisiä joukkotappeluita taikka "jengit" kiertävät jakamassa oman käden oikeutta. Jouluna sitten vapaa-ehtois partiot jakavat oikeutta kaduilla ja ensi vuonna saattaa olla jo täysi sota päällä.

Nämä ovat tietenkin pahimpia asioita joita sattua, mutta tilanne näyttää kehittyvän ikävä kyllä siihen suuntaan. Joku joskus puheli ettei halua että Suomessa olisi muurit ja konekiväärimiehet valvomassa rajoja, mutta tilanteen eskaloituminen on nähty, niin olisi ehkä ollut parempi vaihtoehto.

Itsellä ei henkilökohtaisesti mitään väliä vaikka Suomessa olisi ihmisiä maailman jokaisesta maasta, mutta tämänkaltaiset tilanteet ovat anteeksiantamattomia.
 

MustatKortit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen
Tässä vielä video Berliinin Neuköllnin kaupunginosasta, jossa on uutenavuotena täysi anarkia ja kaaos valloillaan. Video on saksalaisella RTL-kanavalla esitetty. Se on pojat menoa kohta kun multikulti-bileet alkavat pian Suomessakin.

http://mvlehti.net/2016/01/07/katso-mita-berliinissa-tapahtui-uutenavuotena/

Vaikuttaa aika erikoiselta videolta, autenttisuuteen on vaikeaa uskoa, kun pojilla näyttäisi olevan käsiaseita tai ainakin käsiaseita muistuttavia juttuja mukanaan, eiköhän poliisi olisi nuo kerännyt talteen.

Mitä tulee tähän monikulttuurisuuden ajatukseen (=kaikille on tilaa ja Suomesta entistä vapaampi ja suvaitsevaisempi paikka), niin tuskin tämä edistyy sillä, että tuomme maahan ison määrän kaikkein suvaitsemattominta ainesta, jolla on tekemistä selvitä ihan näistä keskinäisistäkin riidoistaan.
 

Jussizip

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Porin Ässät, Chelsea FC
Tässä vielä video Berliinin Neuköllnin kaupunginosasta, jossa on uutenavuotena täysi anarkia ja kaaos valloillaan. Video on saksalaisella RTL-kanavalla esitetty. Se on pojat menoa kohta kun multikulti-bileet alkavat pian Suomessakin.

http://mvlehti.net/2016/01/07/katso-mita-berliinissa-tapahtui-uutenavuotena/

No nyt on kunnon bileet! Samaan aikaan RASMUS-väki pyytää, ettei uutenavuotena paukuteltaisi raketteja, kun nämä pakolaiset pelkäävät kovasti pauketta. Huvittavaa omalla tavallaan.
 

HekeK

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jääkiekkojoukkue
Nyt vain kunnolla matuhässäkkää ja -häiriköintiä ympäri Euroopan. Erityisesti tänne Suomeen. Tätä pyydettiin ja tätä saatiin. Ai että mä nautin tästä #unelmasta. Tämä on rikkautta. Ilman näitä rikastajia meno tällä mantereella olisi paaaaaljon tylsempää.
 

Saxon-747

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chelsea
Tästä ainakin MV-lehti julkaisi juttuja jo päiviä sitten. Että sikäli ei yllätä mikään muu kuin se, että suomalainen tiukan sensuurin alainen valtamedia sittenkin otti asian pintapuolista tarkempaan käsittelyyn. Ympäri Saksaa monissa miljoonakaupungeissa oli uutenavuotena täysi anarkia valloillaan, eivätkä sikäläiset viranomaiset mahtaneet asialle yhtään mitään. Samaa on raportoitu myös Ruotsista. Mutta kuten sanoin jo kuukausia sitten niin tämä on vasta somaa pikku alkukeppostelua. Kenties jo tänä vuonna Euroopan kaduilla lentää veri pitkästä aikaa oikein kunnolla. Silloin vasta aletaan oikeasti hahmottamaan se todellinen unelma, joka tänne piti ehdottomasti saada. Aluksi kahakat käynnistyvät merkittävän osan kansasta noustessa (aseellisesti?) yhteiseen rintamaan maahanmuuttajia, suvaitsevaistoa, mamu-sektoria, mädättäjä-mediaa, yms. vastaan. Tämä voi saada alkunsa joko laajoista yhtäaikaisista terrori-iskuista Euroopassa tai sitten kantis-kansalaisten mitta vain jossain kohtaa täyttyy. Viimeistään tuolloin eri puolilla Eurooppaa hallitukset julistavat poikkeus- ja/tai hätätilan, jonka avulla poliisi, armeija ja muu turvallisuuskoneisto yrittää tukahduttaa levottomuudet.

Kansa tullee nousemaan kapinaan lopulta myös päättäjiä ja eliittiä vastaan. Tuon taistelun lopputuloksesta on kiinni se, miten suvaitsevaistolle käy. Mikäli kansa voittaa, alkavat laajamittaiset huputukset ja puhdistukset, joita varten äärioikeisto on kerännyt nimi-, yhteystieto- ja tunnisterekistereitä jo vuosien ajan. Syylliset tullaan todellakin laittamaan vastuuseen teoistaan. Koskee siis koko suvakkisektoria huippupoliitikoista takkutukkiin ja kaikkia siltä väliltä.

Toinen vaihtoehto tietysti on, että levottomuudet saadaan poikkeuslakien ja turvallisuussektorin avulla hallintaan ja lynkatuiksi joutuvat isänmaalliset, kansallismieliset ja näitäkin jyrkemmät äärioikeistolaiset.

Mielenkiintoista on nähdä se, keiden puolelle ja missä suhteessa esim. poliisivoimat ja armeija Suomessa menevät. Toinen mielenkiinnon kohde on se, tuleeko Eurooppaa ja siten myös Suomea laittamaan järjestykseen esim. Naton sotajoukkoja. Kaikenlaiset tämänhetkiset nopean toiminnan joukot ja valmiusprikaatit ovat miesluvultaan lähtökohtaisesti liian pieniä koko Euroopan mittakaavassa.

Tämä kaikki olisi ehkä vielä estettävissä, mutta se vaatisi pikaisia erittäin laajamittaisia ja järeitä toimia ympäri Eurooppaa. Turvapaikanhakijat olisi tavalla tai toisella(keskitysleirit?) eristettävä kantaväestöstä ja EU:n ulkorajat olisi suljettava armeijoiden avulla niin, että yli pääsee vain harkinnan mukaan ja/tai tarvittavien matkustusasiakirjojen avulla. Tämän jälkeen turvapaikanhakijat seulottaisiin erittäin tiheällä kammalla läpi ja yli 90% saapuneista palautettaisiin joko kotimaihinsa tai vaihtoehtoisesti vain Euroopan ulkorajan toiselle puolelle. Turvapaikan saisivat lopulta vain siis kaikkein hädänalaisimmat, jotka kykenisivät todistamaan tilanteensa aukottomasti.

Viime elo-syyskuussa kun kirjoittelin aiheesta, ennustin näitä nyt nähtyjä ilmiöitä jo melko suurella osumaprosentilla. Miljarditason kustannukset olivat jo silloin itselläni tiedossa, samoin kuin toimenpiteet halpatyömarkkinoiden luomiseksi Suomeen ja Eurooppaan. Ja tietysti turvisten keppostelut ja nahinoinnit tuli mainittua sekä se mihin saakka tilanne tulee eskaloitumaan. Silloin tälläkin palstalla näille jutuille lähinnä naureskeltiin epäuskoisesti. Samoin käy tietysti tällekin ulostulolle. Mutta aina voidaan taas palata myöhemmin asiaan vaikka 6 tai 12kk kuluttua ja katsoa millainen tilanne on silloin päällä.

Ei mulla muuta.


Vuosi sitten olisin naureskellut asialle.. nyt tuon kaltainen ei ole mikään mahdottomuus.

Tämän suuntaistahan Sveitsin armeijan komentajalta tuli joulunpyhinä.. Voihan toki olla että Sveitsikin kuuluu näihin rasistisiin roskavaltioihin.


Society in western Europe is on the verge of breaking down amid chaotic violence caused by economic dislocation, mass immigration and terrorism. This is not the view of some ‘crazy survivalist’ but of the head of the Swiss Armed Forces.

Lieutenant-General André Blattmann has issued a warning to the Swiss people that society is dangerously close to collapse and advised those not already armed as part of the Swiss Army reserve to take steps to arm themselves. Blattmann has been head of the Armed Forces since, 1 March 2009 and his words carry very significant weight in a country in which several Citizens’ Initiative referenda against burqas and mosques have proven enormously popular as concerns grow about immigration and Islamisation.

In the last two World Wars, the Swiss combination of mountains and armed citizenry preserved the country’s peace and neutrality, but in the coming conflict, Switzerland already has its own massive fifth column.

According to the newspaper Deutsche Wirtschafts Nachrichten:

The situation is growing increasingly risky, Blattman begins.

“The threat of terror is rising, hybrid wars are being fought around the globe; the economic outlook is gloomy and the resulting migration flows of displaced persons and refugees have assumed unforeseen dimensions.”

Blattmann: “Social unrest can not be ruled out”, the vocabulary in public discourse will “dangerously aggressive.”

“The mixture is increasingly unappetizing” Blattmann sees the basis of Swiss prosperity and society, “has long been once again called into question.”

He recalls the situation around the two world wars in the last century and advises Switzerland, to arm themselves.
 
Nyt vain kunnolla matuhässäkkää ja -häiriköintiä ympäri Euroopan. Erityisesti tänne Suomeen. Tätä pyydettiin ja tätä saatiin. Ai että mä nautin tästä #unelmasta. Tämä on rikkautta. Ilman näitä rikastajia meno tällä mantereella olisi paaaaaljon tylsempää.

Jep. Nyt olisi vaativille suomalaisnaisillekin tarjolla tummaa ja tulista rakastajaa vaikka joka sormelle. Suomalaisena tylsänä miehenä voi nyt vain virnuilla korisohvalla ja seurata show'ta, että mitä tapahtuu silmien auetessa tämän ihanan ekstotiikan edessä. Minulta on turha pyytää apua ja myötätuntoa, nauttikoon suvistytöt unelmastaan nyt täysin rinnoin.
 
Itsekin Saksa-fanina olen käynyt Berliinissä ja asunut juuri tuolla Neuköllnissä hotellissa. Oli jo silloin monikulttuurinen, mutta vielä suht rauhallinen ja erittäin hieno kaupunginosa. Eipä enää tarvitse lähteä noille hoodeille ryöstettäväksi ja tapettavaksi.

Sama, pilalle näköjään mennyt tuokin paikka. Tulee se terroristien ghetto Moolenbeek jo mieleen. Sekin ihmetyttää, että miksi hitossa toi matuporukka on niin helvetin aggressiivista? Ollakseen ns tavallisia kundeja, niin hirveillä kierroksilla tuntuvat käyvän koko ajan. Siis ihan selvinpäin, tuskin kaikki riehuminen on kännissä tai muissa muuseissa suoritettua. Outo yhtälö, että tullaan ikäänkuin "turvaan", mutta isäntää saa silti vetää kuonoon. Ei jotenkin aukea tuo psykologia mulle.
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös