Yleinen maahanmuutto- ja pakolaispolitiikkakeskustelu sekä lieveilmiöt

  • 3 281 633
  • 28 700
Joku toki aina hyötyy, kuten vartiointibisnes, mutta valtio sen laskun kuitenkin aina saa. Se raha on yksinkertaisesti meiltä pois.
Tämä setähän yritti sanoa, että ei nimenomaan ole yksinkertaisesti meiltä pois. Kun valtio maksaa tilat, työntekijät, ja antaa vastaanottorahan, niin suurin osa tästä kaikesta palautuu paikallisten yrittäjien ja työntekijöiden tuloksi, josta taas osan valtio kerää veroina takaisin.

Mutta vähän yritykseksi jäi, koska ikiliikkujasta irvaileva yleisö ei halunnut argumenttia hyväksyä, ja keskeytti huutelemalla päälle omia mielipiteitään.

Täysin vastenmielistä on vain se, että millä tavalla tuota piristystä ruokitaan. Vai miltä kuulostaisi se, että valtio alkaisi suoraan tukemaan kuntien yrityksiä rahallisesti (nyt näin tehdään siis välikäden, eli tphakijoiden kautta) ja rahat kaivettaisiin veronmaksajien taskusta?
Nyt en oikein ymmärrä. Kyllähän suoraankin voi tukea, jos siihen on jokin hyvä syy. Esim. maatalousyrittäjien tuet. Kielitaidottomien ja työluvattomien turvapaikanhakijoiden ruokkiminen on nähdäkseni ihan hyvä syy tukea epäsuorasti alueen ruokakauppoja julkisin varoin.
 
Suosikkijoukkue
Jukurit, TML
Tämä setähän yritti sanoa, että ei nimenomaan ole yksinkertaisesti meiltä pois. Kun valtio maksaa tilat, työntekijät, ja antaa vastaanottorahan, niin suurin osa tästä kaikesta palautuu paikallisten yrittäjien ja työntekijöiden tuloksi, josta taas osan valtio kerää veroina takaisin.

Mutta eihän se nyt pidä paikkaansa. Suomi on joutunut maksamaan satoja miljoonia jo aiempina vuosina, eikä huonosti työllistyneet Somalit (85% taitaa olla työttömyysprosentti) ole kahdenkymmenen vuoden aikana pystyneet kantamaan kortta kekoon. Siis väitätkö sinä nyt että tämä elintasopakolaisuus tuo meille rahaa?!
 
Mutta eihän se nyt pidä paikkaansa. Suomi on joutunut maksamaan satoja miljoonia jo aiempina vuosina, eikä huonosti työllistyneet Somalit (85% taitaa olla työttömyysprosentti) ole kahdenkymmenen vuoden aikana pystyneet kantamaan kortta kekoon. Siis väitätkö sinä nyt että tämä elintasopakolaisuus tuo meille rahaa?!
En väitä. Mutta paikallisille, vastaanottokeskuspaikkakuntien palkansaajille ja yrittäjille, sekä sitä kautta kunnalle, se voi tuoda rahaa. Sitä setä halusi sanoa.
 

Taze

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Red Wings
Suuruusluokka sama eli muuhun väestöön nähden ehkä n. 20-30% korkeampi alttius kyseisiin rikoksiin.

Mielestäsi siis sillä, että toisen ryhmän otanta on noin 3 kuukautta ja toisen ryhmän vuosi, ei ole merkitystä? Tai sillä että siihen vuoden ryhmään sisältyy myös maassa tuolloin oleskelleet turvapaikanhakijat?
 

tomageeni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Canadiens, Suomi, finska nhl spelarna
Naisen erilainen yhteiskunnallinen asema islamissa on sen sijaan täyttä totta ja siitä en ole kanssasi eri mieltä. En silti usko, että naisen asemalla ks. maissa ja raiskauksilla on minkäänlaista yhteyttä.
En halua luoda tästä vastakkainasettelua, mutta esitän kysymyksen: miksi näin ei voisi olla?

Yksi paljo viljelty peruste on toki se, että heidän kulttuurissa naiset ovat "miehen omaisuutta" ja tiettävästi jotkut ovat tulkinneet Islamia niin että vääräuskoisia saa raiskata. No, minäkään en itseasiassa usko että tämä olisi välttämättä kovin merkittävä syy raiskauksille. Sen sijaan minulla on toinen teoria, joka kyllä myös liittyy naisen asemaan sikäläisessä kulttuurissa ja yhteiskunnassa.

Jos tarkastellaan ruohonjuuritasolla: omassa kulttuurissaan nuoret miehet eivät voi olla kovin paljon tekemisissä naisten kanssa. Naiset kulkevat hunnutettuina, ja heihin ei tapakulttuurin vuoksi saa ottaa merkittävästi kontaktia ilman avioliittoaikeita. Esiaviollinen seksi voi olla jopa hengenvaarallista. Hormonit hyrrää kuitenkin, ja on älypuhelimet millä voidaan hakea tietoa liberaalista Euroopasta. Siellä irtosuhteet ovat arkipäivää ja tytöt lähettelevät tissikuvia Instagramiin (katsokaa vaikka).

On täysin ymmärrettävää, että tästä syntyy harhakäsitys eurooppalaisten naisten seksuaalikäyttäytymisestä ja -halukkuudesta - näinhän se syntyy monille Jonneillekin. Lisäksi vielä yhteisen kielen puutteesta johtuvat kommunikaatiovaikeudet ja väärinymmärrykset ja vähän liikaa kohonnut itsetunto, jutut länsimaisista seksituristinaisista Pohjois-Afrikassa, kavereiden jutut eurooppalaisista tyttöystävistä jne jne. Näillä lähtökohdilla pidän täysin mahdollisena että toisesta kulttuurista tulevat saattavat ihan oikeasti luulla nuoren suomalaisen naisen haluavan seksiä, kun kulkee vähän tiukoissa vaatteissa tai erehtyy katsomaan silmiin. Tai sitten muuttuvan myötämieliseksi ja oppivan tykkäämään hommasta kun "päästään asiaan". Välttely ja kieltäminen voidaan tulkita häveliäisyydeksi tai leikkimieliseksi pelailuksi.

Joku huhu pyöri, että eräs näistä Helsingin puskaraiskaajista olisi pyytänyt uhriaan kaveriksi Facebookissa aktin jälkeen. Tämä mielestäni kuvaa sitä, kuinka eri tavalla tekijä ja uhri ovat voineet tulkita tilanteen.
 

Anssi #5

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tässä olis öyhöttäjille uutta dataa ulkomaalaistaustaisten rikoksista, niin ei aina tarvitse käyttää sitä samaa optulan tutkimusta. Tämä on poliisiammattikorkeakoulun päättötyö nimeltään "Ulkomaalaistaustaisten rikollisuus lukuina". Siellä on selkeitä lukuja suoraan maittain ilman omituisia vakiointeja ja muita vaikeasti ymmärrettäviä sanoja. Tuolta kelpaa poimia rusinoita omaa agendaa tukemaan. Nämä on vuoden 2013 lukuja ja ovat siis tuoreempia, kuin siinä optulan tutkimuksessa 265. Linkki polamk:n sivuilla olevaan pdf tiedostoon: http://www.polamk.fi/instancedata/p...lkomaalaistaustaisten_rikollisuus_lukuina.pdf

Käykää itse kaivamassa lukunne, mutta se verran teaseria heitän kehiin, että esim seksuaalirikoksissa kaksi suurimman ylikertoimen maata eivät olleetkaan muslimimaita. Klikkihuoraussyytösten pelossa paljastan, että nuo maat ovat Kamerun ja Nepal.

Muistatteko muuten vielä Somalian? Se oli se maa, joka vielä muutama vuosi sitten oli se maa, jonka kansalaiset öyhöttäjien mielestänne tuhoaa Suomen ja mitä kaikkea ne nyt aina saakaan aikaan. Se porukka, joka tuli muotiin heti mustalaisten perään ja putosi öyhötyslistan kärkipaikalta vasta ihan tässä viime vuosien aikana. Tuon hirveistä hirveimmän maan hirveistä hirveimmät maahantunkeutujat ja jälkeläisensä syyllistyivät seksuaalirikoksiin 2,4 kertaa useammin, kuin pottunokkataustaiset. Siis suhteutettuna väkilukuun tietysti. Melko paljon matkaa niihin 10/13/17 kertoimiin.
 
Suosikkijoukkue
Jukurit, TML
On täysin ymmärrettävää, että tästä syntyy harhakäsitys eurooppalaisten naisten seksuaalikäyttäytymisestä ja -halukkuudesta - näinhän se syntyy monille Jonneillekin. Lisäksi vielä yhteisen kielen puutteesta johtuvat kommunikaatiovaikeudet ja väärinymmärrykset ja vähän liikaa kohonnut itsetunto, jutut länsimaisista seksituristinaisista Pohjois-Afrikassa, kavereiden jutut eurooppalaisista tyttöystävistä jne jne. Näillä lähtökohdilla pidän täysin mahdollisena että toisesta kulttuurista tulevat saattavat ihan oikeasti luulla nuoren suomalaisen naisen haluavan seksiä, kun kulkee vähän tiukoissa vaatteissa tai erehtyy katsomaan silmiin. Välttely ja kieltäminen voidaan tulkita häveliäisyydeksi tai leikkimieliseksi pelailuksi.
.

Ei helvetti, nyt tuli niin paksua että tähän on pakko vielä ottaa kantaa, pahoittelut.

Kyllä suomalaisissa vastaanottokeskuksissa on tasan tarkkaan käyty nämä pelisäännöt, millä lailla täällä käyttäydytään. Siis täysin käsittämätön kommentti.
Luuletko ettei ne ihmiset ole hengenhädässä tapelleet vastaan? Siis käsittämätöntä tuubaa. Vaikka siellä joku teini saattaisi joskus flirttailla väärän kaverin kanssa, niin onhan tällainen selittely jo aivan uskomattoman brutaalia. Hyvää yötä, ei tästä tule mitään.
 

ketjuruletti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Mutta humanitäärisen maahanmuuton pohjimmaisina perusteluina ei ole ollut vastaanottavan yhteiskunnan voitto tai mukavuus vaan hädänalaisten ihmisten auttaminen negatiivisten asioiden kustannuksellakin. Se on uhraus. Anyway, tietysti kaikki liittyy myös konkreettisiin määriin ja nyt olemme niin hallitsemattomassa tilanteessa, että meidän on hyvin rationaalista miettiä, että miten suureen uhraukseen olemme valmiita. Ei ole olemassa mitään avointa shekkiä, ei mikään valtio ja yhteiskunta voi pitää rajojaan rajattomiin auki. Minulle tämä syksy (ja valitettavasti melkoisen todennäköisesti koko ensi vuosi) edustaa suurta katastrofia ja epäonnistumista, jolla varmasti on ties mitä negatiivisia seurauksia maallemme, kohtuuttomia seurauksia.
Aamen ja näinhän ne näppylät ja näreet ovat. Se mikä eniten vaan ärsyttää on se, että pahimmat idiootit eivät suostu millään myöntämään, että vituiksi menee, joko vähän tai sitten totaalisesti, mutta pohjoismainen ei-enää-edes-hyvinvointiyhteiskuntamme tulee kärsimään tästä, pahimmassa tapauksessa repeämään totaalisesti. Ei, vaan on unelmaa ja on me-tienataan-tällä ja on rikkaus-ei-mulla-muuta.
 

Geezer

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK. Sympatiat Kuopioon ja Lappeenrantaan.
Tuon hirveistä hirveimmän maan hirveistä hirveimmät maahantunkeutujat ja jälkeläisensä syyllistyivät seksuaalirikoksiin 2,4 kertaa useammin, kuin pottunokkataustaiset. Siis suhteutettuna väkilukuun tietysti..

Siis vain tuollainen mitätön kerroin kantisten keskuudessa vallitsevaan raiskauskulttuuriin? Todella positiivinen uutinen.
 

Eikka86

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Tässä olis öyhöttäjille uutta dataa ulkomaalaistaustaisten rikoksista, niin ei aina tarvitse käyttää sitä samaa optulan tutkimusta. Tämä on poliisiammattikorkeakoulun päättötyö nimeltään "Ulkomaalaistaustaisten rikollisuus lukuina". Siellä on selkeitä lukuja suoraan maittain ilman omituisia vakiointeja ja muita vaikeasti ymmärrettäviä sanoja. Tuolta kelpaa poimia rusinoita omaa agendaa tukemaan. Nämä on vuoden 2013 lukuja ja ovat siis tuoreempia, kuin siinä optulan tutkimuksessa 265. Linkki polamk:n sivuilla olevaan pdf tiedostoon: http://www.polamk.fi/instancedata/p...lkomaalaistaustaisten_rikollisuus_lukuina.pdf

Käykää itse kaivamassa lukunne, mutta se verran teaseria heitän kehiin, että esim seksuaalirikoksissa kaksi suurimman ylikertoimen maata eivät olleetkaan muslimimaita. Klikkihuoraussyytösten pelossa paljastan, että nuo maat ovat Kamerun ja Nepal.

Muistatteko muuten vielä Somalian? Se oli se maa, joka vielä muutama vuosi sitten oli se maa, jonka kansalaiset öyhöttäjien mielestänne tuhoaa Suomen ja mitä kaikkea ne nyt aina saakaan aikaan. Se porukka, joka tuli muotiin heti mustalaisten perään ja putosi öyhötyslistan kärkipaikalta vasta ihan tässä viime vuosien aikana. Tuon hirveistä hirveimmän maan hirveistä hirveimmät maahantunkeutujat ja jälkeläisensä syyllistyivät seksuaalirikoksiin 2,4 kertaa useammin, kuin pottunokkataustaiset. Siis suhteutettuna väkilukuun tietysti. Melko paljon matkaa niihin 10/13/17 kertoimiin.

Äkkiä selaamalla tulkitsisin ulkomaalaisten tekevän noin 20% raiskauksista ja näistä top4 maista (Irak,Kamerun, Neuvostoliitto, Afganistan) tulevat suorittaa noin 25%.

Tilastoa voi tietenkin lukea miten haluaa mutta tuossa käytetty kerroin antaa nykyisille top2 tphakijamaista tuleville kertoimen 10. Onko tuo iso vai pieni, jokainen voi päätellä itse.

Lisäys, top2 maista tulleita on tuon tilaston mukaan noin 17000 ja he ovat suorittaneet noin 70 raiskausta. Mikäli oletamme kuluvan vuoden invaasion sukupuolirakenteen olevan 50/50 ja 50% on tullut näistä kahdesta maasta, voimme ennustaa tapahtuvan vuodessa noin 30 raiskausta.

Ja vielä edit, kyseiset luvut seksuaalirikoksissa, ei pelkästään raiskauksissa. Pelkkien raiskausten osalta tekstiosa on aika karu: Vuonna 2013 ulkomaalaistaustaisten osuus raiskausrikoksista oli yhteensä 25 prosenttia. Väestöönkuuluvien ulkomaalaistaustaisten osuus rikoksista oli 19 prosenttia. Suhteessa väestön lukumääräänulkomaalaistaustaiset tekivät 4,3-kertaisesti raiskausrikoksia suomalaistaustaisiin nähden.Yksittäisten taustamaiden rikossuhteet olivat tutkimuksen isoimpia. Suurimmat rikossuhteet muo-dostuivat tunisialais-, nigerialais-, afganistanilais- ja irakilaistaustaisille. Lisäksi pieniväestöisen gam-bialaistaustaisten rikossuhde ylitti suomalaistaustaisten rikossuhteen 50-kertaisesti
 
Viimeksi muokattu:

gasp

Jäsen
Katselin videon Kokkolan pakolaistilaisuudesta, jossa joku rouva perusteli maahanmuttoa "ja meidän suomalaisten geenit ovat sellaiset että..." sitten lause keskeytyi väittelyyn. Mitä vittua sen päässä liikkuu? Onko jollain tietoa mihin tällainen väite perustuu vai perustuuko mihinkään?

Tämä touhu alkaa mennä siihen pisteeseen, että sanon työnantajalle heihei ja liityn SVL;ään, Ei ole enää mitään syytä katsella sivusta tätä psykoosia.
 

ketjuruletti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Joku huhu pyöri, että eräs näistä Helsingin puskaraiskaajista olisi pyytänyt uhriaan kaveriksi Facebookissa aktin jälkeen. Tämä mielestäni kuvaa sitä, kuinka eri tavalla tekijä ja uhri ovat voineet tulkita tilanteen.
Huhu? Eikös uhri itse Iltalehden tai Ilta Sanomien haastattelussa kertonut, että näin tekijä saatiin kiinni? Sitä juuri minä ihmettelenkin, hävettää olla suomalainen, heitellään polttopulloja, pukeudutaan valkoiseen kaapuun ja poltetaan tyhjiä rakennuksia - eikä sen vertaa vaivauduta olemaan herrasmiehiä, että edes pyydettäisiin face-kavereiksi tai otettais joku kimppaselfie instaan tai alettais snäppäämään. Ei, ollaan niin saamarin impivaaralaisia. Ei ole enää Robin Hoodeja, eikä herrasmiesvaras Arsene Lupineja täällä kuule, ainoastaan Hesperian puiston raiskaajalla välähti tällanen ajan hermolla oleva some-juttu, sanoisinko peräti innovaatio. Voi meitä härmäläisiä.
 

Runtulin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Tässä olis öyhöttäjille uutta dataa ulkomaalaistaustaisten rikoksista, niin ei aina tarvitse käyttää sitä samaa optulan tutkimusta.

Varsin kattava luotaus tilastoihin, kiitos linkityksestä. Eihän tuo nyt mitään varsinaista kovaa tutkimuskamaa ole, mutta kun tilastoista olemme kiinnostuneita, ei sillä ole niin väliä.

Tuolta kelpaa poimia rusinoita omaa agendaa tukemaan.

Nojuu, sen toki jokainen varmasti teemme. Tosin näytit itse hyvää esimerkkiä unohtamalla Afganistanin ja Irakin.

Siis suhteutettuna väkilukuun tietysti. Melko paljon matkaa niihin 10/13/17 kertoimiin.

Propsit somaleille ja somalitaustaisille, ihan oikeesti, että ovat saaneet kerrointa noin paljon pienemmäksi.

Edit: otetaan pisteitä sen verran takasin, että työttömyystilastoista ilmenee melko kurjat luvut Somalialle, Afganistanille ja Irakille. Työttömyysprosentit (syntymämaa, 18-64):

Irak: 58
Somalia: 51
Afganistan: 51
Iran: 34
 
Viimeksi muokattu:

HekeK

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jääkiekkojoukkue
Tässä olis öyhöttäjille uutta dataa ulkomaalaistaustaisten rikoksista, niin ei aina tarvitse käyttää sitä samaa optulan tutkimusta.

http://www.polamk.fi/instancedata/p...lkomaalaistaustaisten_rikollisuus_lukuina.pdf

Pitikö tän opinnäytetyön jotenkin puhdistaa maahantulijoiden mainetta? Itse olisin teikäläisinä haudannut tämän tekeleen johonkin ja syvälle ja ollut ihan hiljaa vaan.

Siellähän nämä irakilaiset ja afganistanilaiset roikkuvat yli kymmenen vertailuluvussa seksuaalirikoksissa. Pikku juttu. Raiskauksien suhteen vertailuluvut ovat pahimmillaan yli kahdenkymmenen (afganistanilaiset).

Somaleja oli kyllä vähän. Yllätyin. Tasaista keppostelua joka lajissa.
 

aquanqua

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
...
Muistatteko muuten vielä Somalian? Se oli se maa, joka vielä muutama vuosi sitten oli se maa, jonka kansalaiset öyhöttäjien mielestänne tuhoaa Suomen ja mitä kaikkea ne nyt aina saakaan aikaan. Se porukka, joka tuli muotiin heti mustalaisten perään ja putosi öyhötyslistan kärkipaikalta vasta ihan tässä viime vuosien aikana. Tuon hirveistä hirveimmän maan hirveistä hirveimmät maahantunkeutujat ja jälkeläisensä syyllistyivät seksuaalirikoksiin 2,4 kertaa useammin, kuin pottunokkataustaiset. Siis suhteutettuna väkilukuun tietysti. Melko paljon matkaa niihin 10/13/17 kertoimiin.

Vain 2,4 kertaa useammin...

No, ne pienet voitot.
 

Eino_Mies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Katselin videon Kokkolan pakolaistilaisuudesta, jossa joku rouva perusteli maahanmuttoa "ja meidän suomalaisten geenit ovat sellaiset että..." sitten lause keskeytyi väittelyyn. Mitä vittua sen päässä liikkuu? Onko jollain tietoa mihin tällainen väite perustuu vai perustuuko mihinkään?

Tämä touhu alkaa mennä siihen pisteeseen, että sanon työnantajalle heihei ja liityn SVL;ään, Ei ole enää mitään syytä katsella sivusta tätä psykoosia.
Tuo mummu ilmeisesti kokee, että suomalaiset ovat liian sisäsiittoinen kansakunta ja nyt tarvitaan "rikastuttavaa" geeniperimää. Hän taisi sopertaa tähän littyen myös jotain, että Suomen ikäpyramidi on vinoutunut ja asia korjataan sulautamalla nämä partalapset kulttuuriimme, ja että maahamme saataisin näin "nuorta verta" tjsp. Oli kyllä kertakaikkisen pysäyttävä puheenvuoro. Joukkopsykoosi ei tosiaan ole lainkaan väärä termi kuvaamaan sitä miten sokeasti jotkut tähän invaasion suhtautuvat.
 

Ihmiskuula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Olen varmaan kuukauden seuraillut tätä omituista vääntöä.

Vasemmalta tulee jotain todella omituisia kommentteja asiaan, mutta suurin osa tuntuu täällä olevan hirttämässä suvakkeja tästä kriisistä. Oikeistohallituksen juttuhan tämä on. Kokoomuksen märkä uni! Melkein kuka tahansa huijari voi vuokrata jonkun vanhan hotellin tai kasan parakkeja ja ottaa verorahat pois kuleksimasta. Ketään ei ole muuten eduskunnassa tainnut sanallakaan kritisoida VOK-bisnestä?
 

JypFabu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp
Naurettavia puolusteluja joiltakin kirjoittajilta. Apulaisjotain voisi kertoa mitä on murto-osa 14:sta, montako ihmistä se siis on? 0,1 vai jotain muuta? Sitten joku peterra, joka ei itsekään usko mitä kirjoittaa, kunhan huvikseen vittuilee täällä tai sitten on vain aidosti täysin kuutamolla.

Mä voin kertoa. Uutisen mukaan maahanmuuttajien lukema tuosta neljästätoista on kolme. Muut oli virosta, balttiasta ja jostain kolmannesta maasta, jota en enää muista. Positiivinen luku oli suomalaisten 0, olisipa pysyvä ja leviävä trendi.
 

Ihmiskuula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Hyvä huomio. Kyseessä taitaa olla ainoa riistokapitalismin muoto, joka nauttii vihervasemmiston varauksetonta hyväksyntää.

Edit: Tuulivoimabisneksen lisäksi.

Olisi varmaan pitänyt mainita että varmaan oppositionkin runkkarit tällä tienaavat, mä en luota kumpaankaan mut on se kiva et joku pelkää vihervassareita.

Se sun oikeistohallitus tätä tekee. Sä voit linkata Anna Kontulan kirjoituksia tai ihan mitä vaan mut ne ei tästä ole vastuussa. Triple-S hoitaa!
 

archieG

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Slavia Praha
Mä voin kertoa. Uutisen mukaan maahanmuuttajien lukema tuosta neljästätoista on kolme. Muut oli virosta, balttiasta ja jostain kolmannesta maasta, jota en enää muista. Positiivinen luku oli suomalaisten 0, olisipa pysyvä ja leviävä trendi.
No minäkin voin kertoa sinulle. 14 raiskausta, joista kolmesta epäillään olevan turvapaikanhakijoita. Kaikki muut ovat myös ulkomaalaisten tekemiä (joista ei voi vielä sanoa ovatko turvapaikanhakijoita). Tämä siis ainostaan Helsingissä tämän vuoden aikana. Helsingissä ei siis ole yliedustettuna yhtään ns kantasuomalaista.
 
Viimeksi muokattu:
Aika tiukat paikat oli tuolla Kokkolassa. Muutama äänekäs rasisti oli tullut paikalle, mutta onneksi viimein kunnolliset ihmiset saivat jäädä kunhan häiriköt laitapuolen kulkijat oli saatu raivattua Uuden Suomen tieltä. Eiköhän sinne saada keskus pystyyn ja bisnekset pyörimään hyvinkin nopealla aikataululla, kunhan roskaväen kapinointi on saatu kitkettyä, tarvittaessa poliisin voimin.
 

magnum37

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tulevaisuuden Sport
Siellä on Kokkolassa ollut 'värikäs' tilaisuus, kun jo mummotkin kannattaa avoimesti geneettistä rikastamista :D Juttakin silminnähden raivostunut 'kotimaan puolustajiin'. Melkoista.. Enpä muistanutkaan sitä, että vuonna 2008 Jyrki Käteinen lanseerasi Suomen tarvitsevan kaksi miljoonaa (luit oikein) orj..maahanmuuttajaa vuoteen 2020 mennessä. No, tällä tahdillahan tavoitteeseen päästään helposti. Ei tarvi kohta suomi-mammojenkaan erikseen Turkkiin matkustaa, ja rahaa säästyy.

Onhan se toki kamalaa, että USA:n pommittaman Irakin raunioilla on vain nyt joku Daeshlandia, niin ehkäpä kansainvälisen oikeustajun mukaan uusi Irak kuuluukin perustaa Suomeen. Alkaa nyt hahmottua pienestä pitäen vaivannut mysteeri siitä, miksi Suomen valtakunnan vaakunassa leijona seisoo arabimiekan päällä. Selvisi sekin sitten vihdoin *hymiö*

Hyvää itsenäisyyspäivää, sano Kekkonen.
 

tomageeni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Canadiens, Suomi, finska nhl spelarna
Ei helvetti, nyt tuli niin paksua että tähän on pakko vielä ottaa kantaa, pahoittelut.

Kyllä suomalaisissa vastaanottokeskuksissa on tasan tarkkaan käyty nämä pelisäännöt, millä lailla täällä käyttäydytään. Siis täysin käsittämätön kommentti.
Luuletko ettei ne ihmiset ole hengenhädässä tapelleet vastaan? Siis käsittämätöntä tuubaa. Vaikka siellä joku teini saattaisi joskus flirttailla väärän kaverin kanssa, niin onhan tällainen selittely jo aivan uskomattoman brutaalia. Hyvää yötä, ei tästä tule mitään.
No myönnettäköön että raiskaus tuskin onnistuu siinä uskossa että kyllä se toinen oikeesti tykkää. Mutta sitten nämä seksuaaliset häirinnät ja muut stalkkaamiset ja seuraamiset joita varmaan kuitenkin 90% välikohtauksista on, niin ne voi mennä tiettyyn rajaan asti sen piikkiin, että on vääränlaiset kuvitelmat eurooppalaisista naisista ja heidän käyttäytymisestään. Käsittääkseni ihan samanlaista se meininki on kun suomalaisnaiset käyvät Tunisiassa ja Egyptissä rantalomilla, niin siellä saa paikallisia Enricoita hätistellä jaloista (ei omakohtainen fakta vaan mutu).

Jos sait vaikutelman että pyrin jotenkin hyväksymään tai ymmärtämään tämän toiminnan, niin se on väärä. Minun puolestani turvapaikka voidaan suoralta kädeltä evätä jokaiselta, joka ei pysty muokata käyttäytymistään suomalaiseen ruotuun. Pyrin pikemminkin hakemaan jotakin järjellistä selitystä näille absurdeille seksirikosluvuille. Syyn hakeminen uskonnosta tai heikosta naisen asemasta lähtömaassa on toki helppoa, mutta se yksin voi olla liiankin suoraviivainen selitys.

edit. Se että raiskaaja pyytää uhriaan facebook-kaveriksi kertoo että kaveri ei ole tajunnut kuinka vakavaan rikkeeseen syyllistyi, tai sitten on vain todella typerä. Yksi vaihtoehto sitten se, että turvapaikanhakijat eivät ymmärrä, että naisetkin voivat mennä poliisin juttusille ja tehdä rikosilmoituksen. Ehkä lähtömaassa sellainen ei ole vaihtoehto, eli nainen ei kertakaikkiaan voi kertoa raiskauksesta koska joutuu itse syytteeseen.

Mitä tiedotukseen vastaanottokeskuksissa tulee, niin sitähän on nyt puhuttu kovasti että heille pidetään luentoja ja ohjeistetaan, joka sinänsä on ihan hyvä asia. Ymmärtääkseni niillä osanottoprosentti taitaa kuitenkin olla aika alhainen, ja kielitaito porukalla sen verran vaihtelevaa että epäilen meneekö viesti kaikkien perille. Ja sitten tietysti on välinpitämättömiä ihmisiä joita ei vain kiinnosta.
 
Viimeksi muokattu:

Ollakseni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings
Kun juttua raiskauksista riittää niin miksi ette selvitä asiaa? Tukeeko islam uskontona raiskauksia vai onko jokin muu syy miksi raiskauksia esiintyy tuolla tiheydellä?

No, ette kuitenkaan selvittäisi niin selvitin itse. Soitin yhdelle tuntemallani islam-tutkijalle ja kysyin asiaa. Vastaus oli se, että koraani ei tue raiskauksia millään tavalla, mutta islamilaisissa maissa on vallalla edelleen perinne, jonka mukaan raiskauksen saa anteeksi jos menee raiskatun kanssa naimisiin.

Joten en ihmettele raiskausten määrää. En tiedä onko kukaan viranomainen viitsinyt soittaa jollekin asiantuntijalle, tuskin, mutta tuossa on vastaus.
Sex in the Quran

Sieltä voi alkaa lukemaan Koraanin näkemyksiä seksistä ja naisista. Linkkaaminen on kännykällä vaikeaa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös