Ilmoitukset

Nimimerkki pernaveikko on huudellut neekeriä aivan tarpeeksi, eivätkä hänen kirjoituksensa tullitoimintaa tai Poliisia käsittelevässä ketjussa muutenkaan olleet erityisen asiallisia, tai tuoneet keskusteluun mitään sisältöä. Tämän vuoksi hänet on laitettu viikon pelikieltoon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Schnabelin terä ei tullut palstalle keskustelemaan, vaan harrastamaan kaupallista mainostamista. Tämän vuoksi kyseisen nimimerkin kirjoitusoikeudet ja viestit on poistettu.

Nimimerkki JypFabu on laitettu viikon ajaksi rauhoittumaan jatkuvan aggressiivisen käytöksen ja lukuisten henkilökohtaisten loukkausten vuoksi.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki bebeto on siirretty kahdeksi viikoksi katsomon puolelle väkivallantekoja käsittelevään ketjuun kirjoitetun mauttoman viestin vuoksi.

Nimimerkki Roger Moore selaa seuraavan kuukauden ajan palstaa ilman kirjoitusoikeuksia. Hänen tuotantonsa otteluseurantaketjuihin on ollut jopa otteluseurannan mittapuulla aivan turhaa ja aiheeseen kuulumatonta spämmiä.

Kummassakin tapauksessa aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Näiden lisäksi nimimerkki puuntakaa on passitettu viikon pelikieltoon mauttoman ja turhan viestin takia, jossa puhuttiin lahtaamisesta ja reiden leikkaamisesta poikki.

Sulje ilmoitus

Yhdysvaltain presidentti Donald J. Trump

Viestiketju osiossa 'Vapaa keskustelu' , aloittajana Cobol, 09.11.2016 klo 10.25.

 1. vilpertti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  San Jose Chokes
  Lainaus:
  Valehtelet.
   
  RäpyläRepe tykkää tästä.
 2. Tekno-Kekko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tiedote
  Rick Wilson kirjoitti Daily Beastissa, että Trumpin puhe oli märkä pieru. Kolumnissa on paljon hauskaa, mutta sniff lopputulemaksi jäi sniff että haravoija on lyöty ja alistunut, eikä hän voi enää voittaa itse aiheuttamaansa kriisiä.

  Tästä tietysti seuraa, että päivän parin sisällä Trump heittää taas prompterin sivuun ja korottaa sekä ääntä että panoksia.
   
 3. Aapee79 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Arsenal, SaiPa ja Oilers
 4. BaronFIN Jäsen

  Liittovaltion budjetin alijäämä on ensimmäisellä kvartaalilla kasvanut vaatimattomat 92 miljardia dollaria 312 miljardiin dollariin. Näillä näkymin 1000 miljardin alijäämä koko vuoden aikana on paperia. Liittovaltion menot eivät ole varsinaisesti kasvaneet, mutta diilintekijän verouudistus on ”romahduttanut” liittovaltion tulot vaikka toisin piti käydä.

  No, noihin lukuihin nähden kannattaakin kiukutella viidestä miljardista muuriin liittyen.
   
 5. hablaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  snow mocking team
  Lainaus:
  "Trickle-down" ei toiminutkaan? Tämä on shokeeraavaa, historia on osoittanut kuinka tämä yleensä toimii kuin junan vessa.
   
  dana77 tykkää tästä.
 6. Jymäkkä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
  Lainaus:
  Qatarissahan tämä toimii erityisen hyvin, jossa vauras maa tarjoaa mukavan elämän siirtotyöläisille. Lisäksi työllisyys on hyvällä tasolla kun ay ei ole sotkemassa kuvioita ja kaikkien hyvinvointia.
   
 7. dana77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  vaikea selittää
  Lainaus:
  Minun mielestäni nuo luvut kertovat, että tuon diilintekijän diileihin ei tosiaankaan kannata suostua.
   
 8. pernaveikko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Crusaders, Lechia
 9. Salama15 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lexa Komarovin kädet
 10. nahkis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappelemalla pelinsä pilaava KalPa
  Lainaus:
  Huoli pois! En suhtaudu Trumppiin tai muihinkaan asioihin dogmaattisesti. Se, että ei tarkastele häntä 'Crazy Clown'-filtterin, vaan 'Persuasion'-filtterin lävitse - ei tarkoita, että allekirjoittaisi kaikki Trumpin toimet tai olisi joka asiassa samaa mieltä.

  Päästöjen kasvu vuonna 2018 on huono juttu. Siitäkin huolimatta, että:

  - Jutussa siteeratun tutkijan mukaan Trumpin toimilla ei niihin ollut vaikutusta.
  - East Anglian yliopiston mittauksen mukaan Intian co2-päästöt kasvoivat tuplasti ja Kiinan 1,5x enemmän kuin Yhdysvaltojen
  - USA käyttää tällä hetkellä uusiutuvaa energiaa enemmän kuin koskaan
  - USA on sitoutunut Pariisin ilmastosopimukseen vielä vuoteen 2020 asti.

  Maa on silti maailman suurin co2-saastuttaja per capita, eikä siitä mihinkään pääse. Mikäli amerikkalaiset haluavat vihreämmän maailman, niin demokraattipuolueen olisi syytä ryhdistäytyä ja kiikuttaa 2020-vaaleihin joku, jonka persuasion stack on Trumpin tasoa. En vain keksi kuka se voisi olla.

  - AOC on liian kokematon
  - Creepy Joe on 70v setämies, eikä sovi puolueen profiiliin
  - Bernielle ovi on kiinni puolue-eliitin taholta

  Tällä hetkellä vaikuttaa siltä, että Kamala Harris on ainoa, jota Trump ei tulisi syömään elävältä 2020.
   
 11. Trump käveli kiukkuisena ulos muurineuvotteluista

  Lainaus:
  The Art of the Deal!
   
  sininen, dana77 & Salama15 tykkäävät tästä.
 12. Target Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit ManU
  Lainaus:
  - Päästöjä olisi pyrittävä vähentämään, mihin tämän "presidentin" ymmärrys ei riitä.
  - Mitä vttua Intia tai Kiina tähän liittyvät. Sama jos sinä nylpyttäisit 10v tytärtäsi perustellen sillä, että naapuri painaa 8 -vuotiasta.
  - Onneksi suurin osa ajattelee järkevästi tästä "presidentistä" huolimatta.
  - Ilmastosopimus ja 2020 olisi mennyt trumpin suoleen jos Donald olisi saanut päättää.
   
  ruoja tykkää tästä.
 13. Hatchetman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  AOC ja Bernie ovat ihan oikeita sosialisteja, ei mitään mahkua saada enemmistöä taakseen, edes demokraattisessa puolueessa.

  Lisäksi molemmat ovat saaneet vetoapua Kremlin trollien suunnalta.

  Myös RT ja Sputnik ovat nostaneet molempia jalustalle, sekä AOC on ilmoittanut,että venäjätutkimukset turhia, ja niihin ei kannattaisi keskittyä.

  Joku venäläinen ministerihän oli Venäjän telkkarissa sanonut,että jos Trump saa lähteä, niin sitten heille jää vielä Ocasio-Cortez. Pientä trollausta sieltä suunnalta...
   
 14. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit
  Lainaus:
  Jos ennen mitään keskusteluja antaa lausuntoja, että vaatimukset on nämä ja mistään ei tingitä, niin on siinä maalannut itsensä nurkkaan. Ei ole mitään neuvoteltavaa.

  Lainaus:
  Lainaus:
  Eikä niillä taida olla kauheasti halujakaan myöntyä, kun asiatonta paskaa on tulvinut niskaan jo pari vuotta. Art of the deal, vai mitä?
  Ja onhan demareilla pöydällä edelleen yli miljardin lappu rajaturvallisuuden parantamisesta, mutta siinä ei ole maagista sanaa muuri.
   
 15. Petri1981 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Florida Panthers
  New Yorkin ja Princetonin yliopiston tutkimuksen mukaan (otanta 1300 ihmistä), vuoden 2016 presidentinvaaleissa yli 65-vuotiaat jakoivat 7 kertaa enemmän valeuutisia kuin 18-29 vuotiaat.
   
  kahden suunnan sentteri tykkää tästä.
 16. macnevis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  ...
  Lainaus:
  No tuo ei ole yllätys. Omienkin kokemusten mukaan somen käyttö pitäisi kieltää yli 60-vuotiailta, koska suurelta osalta tuolta ikäluokalta puuttuu kyky kyseenalaistaa verkossa ja etenkin somessa lukemansa asiat.
   
 17. dana77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  vaikea selittää
  Lainaus:
  Eli toisinsanottuna Trumpin äänestäjät. Ei ole mielestäni perusteetonta epäillä, että nämä samat henkilöt myös itse uskoivat ne valheet.

  Nythän tässä ketjussa on viime päivinä esitetty kahdenlaisia tulkintoja (enkä viittaa Petriin). Joidenkin mielestä se on Trumpin huonoutta, että hänen valintansa pohjautuu valehteluun. Toinen ja mielestäni ihan validi tulkinta on, että se osoittaa ehdokkaan henkilökohtaista osaavuutta, että hän saa valehtelemalla kusetettua kansan äänestämään itseään. True art of making deal. Potatoe, Tomatoe.
   
  Viimeksi muokattu: 10.01.2019 klo 14.15
  Cobol tykkää tästä.
 18. Cobol Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit Suomessa
  Itse lisäisin yllä olevaan @dana77 tulkintaan sen, että Trumpin valinta pohjautuu Trumpin taustalle olleiden tahojen strategiaan, jossa valheita käytettiin onnistuneesti kampanjassa. Mitään uutta tässä tavallaan ei ole. Mutta toisaalta on, sillä mm. Facebookin ja Instagramin käyttäminen siinä laajuudessa kuin mitä tapahtui, oli uutta. Merkittävimmän toimijat olivat Venäjän trollitehdas Internet Research Agency (IRA) sekä Cambridge Analytica (CA), jonka omistaja, amerikkalainen miljardööri ja tietokoneinsinööri Robert Mercer perheineen, ymmärsi datan olevan 2000-luvun tärkein omistus. Sittemmin CA lakkautettiin, kun Facebookista paljastui massiivinen käyttäjädatan luovuttaminen CA:lle. Instagramissa IRA sai valheilleen noin 140 miljoonaa tykkäystä, kun ne jäivät Facebookissa noin 40 miljoonaan.

  Näitä sitten leviteltiin ja kohderyhmänä valheiden valinnassa olivat iäkkäämmät. Kampanja onnistui.
   
 19. Petri1981 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Florida Panthers
  Lainaus:
  Itsekin olen huomannut, että suurin ryhmä somessa rähisijöistä on kypsässä iässä olevia. Oli mukavaa saada tutkimustietoa omien havaintojen tueksi.
   
  macnevis tykkää tästä.
 20. msg Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sopimustekninen verovelka
  Ei tuo amerikkalaisten turvallisuus ja sen takaava muuri taida kuitenkaan olla Trumpille tärkeää, kun jätti julistamatta hätätilan.
   
 21. jussi_j Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Oma jakkara on tärkeämpi kuin amerikkalaisten turvallisuus.
   
 22. El Gordo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Jestas mitkä silmäpussit. Jortikan väriset.
   
 23. ndal88a Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooVee, Tampere
  Lainaus:
  Senkin suhteen Trumppi taisi valehdella:
  More coal-fired power plants have closed under Trump than in Obama's first term
  But thanks largely to free-market forces, more coal-fired power plants have been deactivated in Trump's first two years in office then in Obama's entire first term. When asked about the President's claim to be the savior of coal, veteran miner and industry consultant Art Sullivan bristles.
  "He's trying to get their votes," he says, standing by the fenced-off entrance to a mine not far from Mitchell where he once served as Face Boss, a coal industry term for managers. "He's lying to them."

  More coal plants have closed under Trump than in Obama's last term - CNNPolitics

  Mutta ongelma on talouden kasvu (joka puolella maailmaa), kylma talvi, kuuma kesa
  "The research by the Global Carbon Project, with work out of Stanford University, blames the uptick on the explosive growth of the global economy. While many wealthy nations like the U.S. are turning to clean energy to spur the boom, they aren’t doing so quickly enough to make up for the dirty coal plants in India and China that continue to spew out pollution."
  “We hoped that we had seen the peak in carbon emissions,” said Rob Jackson, professor of Earth system science at Stanford and one of the primary contributors to the Global Carbon Project. “We know now that this wasn’t the case.”

  Fight against greenhouse gases stalls as emissions soar to new record

  JOL
   
 24. Mikke73 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Haukat, Ässät
  Lainaus:
  No aivan varmasti, Trumphan oli tuolloin jo 70-vuotias.
   
  aurora borealis ja Jymäkkä tykkäävät tästä.
 25. BaronFIN Jäsen

  Lainaus:
  Fakenews, väärennetty uutinen, ei pidä paikkaansa, kaikkea paskaa ne yliopistoissakin tutkii omassa kuplassaan, rahoitus pitäisi ottaa pois ja jos ovat yksityisiä, niin ne pitää ottaa valtion alaisuuteen ja Barron Trump nimittää dekaaniksi.