Ilmoitukset

Nimimerkki bebeto on siirretty kahdeksi viikoksi katsomon puolelle väkivallantekoja käsittelevään ketjuun kirjoitetun mauttoman viestin vuoksi.

Nimimerkki Roger Moore selaa seuraavan kuukauden ajan palstaa ilman kirjoitusoikeuksia. Hänen tuotantonsa otteluseurantaketjuihin on ollut jopa otteluseurannan mittapuulla aivan turhaa ja aiheeseen kuulumatonta spämmiä.

Kummassakin tapauksessa aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Näiden lisäksi nimimerkki puuntakaa on passitettu viikon pelikieltoon mauttoman ja turhan viestin takia, jossa puhuttiin lahtaamisesta ja reiden leikkaamisesta poikki.

Sulje ilmoitus

Yhdysvaltain presidentti Donald J. Trump

Viestiketju osiossa 'Vapaa keskustelu' , aloittajana Cobol, 09.11.2016 klo 10.25.

 1. Nosebleed Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko, San Jose Sharks
  Tpip, Jääkoneenkuljettaja, ruoja ja yksi muu tykkäävät tästä.
 2. aurora borealis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Lainaus:
  Trump on nyt itsekin kommentoinut tuota uutista Twitterissä (kaikkien Crooked Hillaryiden välistä voi lukea, että puntti tutisee):

  Lainaus:
   
  Salama15 tykkää tästä.
 3. vilpertti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  San Jose Chokes
  Lainaus:
  Trump on saanut selvästi apua tuon twiitin kirjoittamiseen. Hän ei ikinä käyttäisi sanaa usurpation, eikä todennäköisesti edes tiedä, mitä se tarkoittaa.
   
 4. aurora borealis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Lainaus:
  Usurpation sanana kieltämättä haiskahtaa sellaiselta, joka ei vakituisesti kuulu Trumpin sanavalikoimaan. Tosin voi olla mahdollista, että Trump on kuullut tuon sanan joltain avustajaltaan tai vaikka Fox Newsin kautta ja saanut sitä kautta samalla apua myös sen tavaamiseen. Tuo tajunnanvirta tosin vaikuttaa noin muuten hyvin trumpimaiselta (kuten muutkin Trumpin päivän Twitter-vuodatukset) että noin muutoin uskon Trumpin olleen vahvasti myötävaikuttamassa noiden twiittien syntymistä vaikkei niitä välttämättä ainakaan sana sanalta olekaan itse näpytellyt. Mikäli Trumpia uskoisimme (johon ei kyllä liiemmin aihetta ole), hän on myös lähes yksin Valkoisessa talossa tällä hetkellä:
  Lainaus:
  Boldaus ylläolevassa tajunnanvirrassa oma. Trumpin mukaan hänen hallinnossaan ei siis voi olla kaaosta siitä syystä, että hän on lähes yksin Valkoisessa talossa. Sinänsä hupaisa väite, sillä juuri vallitsevan kaaoksen takiahan Valkoinen talo on lähes tyhjillään ja se jos mikä on omiaan aiheuttamaan lisää kaaosta.
   
  vilpertti tykkää tästä.
 5. aurora borealis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Ja tuohon arvoitukseen siihen liittyen mistä tai keneltä Trump oppii uusia sivistyssanoja (ja onko Trump Putinin sätkynukke) saatettaisiin joskus saada jopa jonkinlainen vastaus, mikäli Trump ei menisi äärimmäisyyksiin piilotellessaan Putinin ja hänen välillä käytyjen kahdenkeskisten keskusteluiden sisältöä:
  Lainaus:
  Washington Postin artikkeli kokonaisuudessaan: Trump has concealed details of his face-to-face encounters with Putin from senior officials in administration
   
  arvee ja Salama15 tykkäävät tästä.
 6. Vintsukka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Suomi, Panthers
  Lainaus:
  Lainauksessa sanotaan Meksikon maksavan muurin kertaluonteisella maksulla. Tapoja Meksikon siihen taivuttamiseen kerrotaan olevan monia. Ei voi olla noin vaikeeta.

  Lainaus:
  Mitä tarkoittaa chicken race, en ole ennen kuullut? Vai viittaatko termiin playing chicken/game of chicken?
   
  Viimeksi muokattu: 13.01.2019 klo 22.01
 7. nahkis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappelemalla pelinsä pilaava KalPa
  Oletteko huomanneet, että aina kun Trumpilla on hyvä päivä, niin CNN kaivaa Manafortin esiin? Ei väliä, vaikka uutta uutisoitavaa aiheesta ei sinänsä olisi.

  "Manafort! MANAFORT! KATSOKAA NYT:

  MANAFOOOORT!"
   
  Viimeksi muokattu: 14.01.2019 klo 17.01
 8. MacRef Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KuPS - elä laakase, naatittaan
  Mitä tarkoittaa Trumpin hyvä päivä? Sai vaimoltaan pesää? Ei nolannut itseään julkisesti? Vai jotain muuta?
   
 9. Tifosi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  People's Front of Judea
  Lainaus:
  Trumpin opetuslapsille hyvä päivä on kun suuri johtaja on hymyillyt heille.

  Ketjun Trump-fanaatikoilla on kyllä menossa onnistunut viestijuoksu. Kapula siirtyy saumattomasti kun edellinen saa kenkää tai jäähyn. Yksi kerrallaan...
   
  RäpyläRepe ja Jääkoneenkuljettaja tykkäävät tästä.
 10. Vanha Len Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Boners
  Tämä ketju on kyllä parasta huumoria. Viljellään jotain "in english"- jargona ja sitten selitellään, mitä se tarkoitti. Eiköhän trumpesteri eroteta ihan kohta. Ja se muurikin.
   
 11. nahkis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappelemalla pelinsä pilaava KalPa
  Demokraatit ovat menettäneet pelin

  Olen seurannut muuri-keskustelua nyt hyvän tovin ja tullut siihen tulokseen, että edes Steve King ei saa enää heilautettua tätä viisaria demokraattien eduksi.

  Miksi demokraatit tulevat häviämään Chicken Racen?

  1. Heillä ei yksinkertaisesti ole argumenttia. Demokraatit eivät vastusta kiistassa muuria tai rajaturvallisuutta, vaan Trumppia. Demokraatit ovat n. 10-15 vuoden ajan vaatineet täsmälleen samoja asioita kuin Trump ja asiasta on niin paljon dokumentoitua tietoa, että tästä tuskin kukaan (muutamaa kylähullua lukuun ottamatta) on eri mieltä.

  2. Kuten totesin jo aiemmin, hallinnon seisaus sattuu demokraatteihin enemmän, koska he ajavat isoa hallintoa. Republikaanien näkökulmasta julkinen sektori on vain tiellä. Kun joku liberaalitoimittaja kysyi ääni vavisten "Onkohan tämä shutdown nyt enää hirveän pitkään voimassa? Eikös hallinnon voisi avata jo ensi viikolla" ja Trump vastasi siihen "Pysyy kiinni ehkä vuoden", niin kaikille tehtiin selväksi, kuka tämän asetelman bad ass on!

  3. Demokraatit vastustavat yhtä aikaa muuria, sekä sitä, että veronmaksajat laitetaan maksamaan se (eikä siis heidän narratiivissaan Meksiko).
  Eikö näistä nyt pitäisi vähän niin kuin valita toinen? Onko muuri siis OK jos Meksiko maksaa sen? Onko muuri OK jos siitä saa alennusta? Valitkaa nyt herranen aika hevosenne kisassa ja menkää sillä loppuun asti! Die on that hill!

  4. Demokraatit ovat tehneet persuasionissaan yhden merkittävän virheen. He ovat haukkuneet itse muuria moraalittomaksi ja rasistiseksi. Miten ihmeessä fyysinen objekti, joka on rakennettu betonista, teräksestä tai vaikkapa puusta voi olla moraaliton tai rasistinen? Oliko Obaman 2006 rakentama 700 mailin aita rasistinen? Ovatko vain aidat rasistia ja muurit eivät? Milloin rasistisesta rajaesteestä tulee ei-rasistinen?

  Demokraattien olisi pitänyt sen sijaan leimata Trump rasistiseksi, eikä sitä seinää! Big Mistake! Tosin se on hyvin vaikeaa, koska Trump pussailee mustia vauvoja sen minkä kerkiää ja demokraatit ovat border securityn kanssa täysin samoilla linjoilla. Hauska katsella aitiopaikalta kun heidän päänsä savuavat. Demokraateilla ei ole argumenttia!

  Kuten sanottu, jos GOP saa vaiennettua Steve Kingin (ja ehkä vaikkei saisikaan), niin Chicken Race menee Trumpille!
   
  Viimeksi muokattu: 14.01.2019 klo 22.51
 12. peruna Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingfors IFK
  Ainakin tämän uutisen mukaan useampi kysely on sitä mieltä että Trump on vastuussa tilanteesta:

  https://www.bloomberg.com/news/arti...bility-for-shutdown-and-voters-give-it-to-him

  Tässä myös klippi jossa Trump itse toteaa olevansa vastuussa:
  https://twitter.com/speakerpelosi/status/1084806609572974592?s=21

  Tässä vielä sama isoilla kirjaimilla:
  https://twitter.com/kokomothegreat/status/1084801515733291008?s=21

  Ehkä Trump voisi tehdä linguistic kill shotin?

  Tai lisää veronalennuksia niin talous kasvaa?
  Tai purkaa muutaman kauppasopimuksen jotta voi heti perään tehdä uuden melkein samanlaisen?
  Tai ehdottaa lisää tuttavia ilman osaamista korkeisiin virkoihin wink wink Ivanka
  Tai erottaa jonkun esikunnasta (ei muuten ole tapahtunut vähän aikaan...)

  Mut kyl me yksi linguistic kill shot tarvitaan.
   
  Salama15 tykkää tästä.
 13. Hatchetman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Viimeisimmät galluptulokset: 57% of people disapprove of Trump.

  Myös Fox-kanavan( Trump-TV) kysely julkaistiin: yleisin kanta oli, että Trumpin syytä tämä hallinnon sulku.

  Trump muuten twiittasi lähtevänsä Nashvilleen Tennesseehen vuotuiseen American Farm Conventioniin.

  Joka tosin järjestettiin New Orleansissa, Lousianassa.

  No Donin onneksi lentäjät sentään tiesivät, mihin mennä.

  Puhekin oli komeaa kuultavaa: koska Donnien kannatus oli omien sanojensa mukaan Euroopassa 84%, hän sanoi, että olisi voinut halutessaan ruveta minkä tahansa maan kuninkaaksi. Kyllä, kuninkaaksi missä vaan olisi halunnutkaan.
   
  vilho ja Salama15 tykkäävät tästä.
 14. peruna Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingfors IFK
  Salama15 tykkää tästä.
 15. Salt Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Taistelevat Irlantilaiset & Golden Boys
  Lainaus:
  Eikös se mene toisinkin päin? Kun on törkyä Trumpia vastaan, niin tämä vie huomion omalla ovelalla tavallaan siitä kaikesta. Mahdollisuus esittää faktoja Trumpin hallinon yhdestä suuresta rosvosta Trumpin keskittyessä itse johonkin muuhun käytetään vain hyväksi. Ovat ne jotain oppineet.
   
 16. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit
  Lainaus:
  Onko siellä enää ketään erotettavaksi? Tunkua ei tunnu enää olevan vapaille paikoille, kun eivät halua vetää poliittista uraansa viemäristä alas käärmeöljyilyn myötä.
  Lainaus:
  Se on tainnu vaihtaa mielipidettä, kun on nyt pisimmän sulun isä ja kätilö samassa paketissa.

  Republicans are losing the shutdown blame game - CNNPolitics
  Hämmästyttävän pieni osa jenkeistä pitää läskiä vastuullisena, vain 55%. Muuriakin vastustaa enemmän väkeä eli 56%. Demareita pitää vastuullisina 32%. Eli rebujen base on edelleen tukevasti ja odotetusti tämän "kana kisan" takana.

  Ja rebujen puolueella ei ole mitään sanansijaa päätöksessä, se on kokonaan DT. Kuinka montaa niistä rupeaa jo seuraavat vaalit jännittämään?
   
 17. Yläpesä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Viimeksi muokattu: 15.01.2019 klo 14.21
 18. nahkis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappelemalla pelinsä pilaava KalPa
  Tähän väliin on hyvä kerrata hävinneen debatoijan tunnusmerkit.

  Eli, jos vastakeskustelijan kommentti sisältää jonkun näistä:

  - "Jätkä on kujalla/jätkä on trolli"
  - Sarkastinen öhöttely
  - Vastaus joko kokonaisuuden kannalta täysin merkityksettömään yksityiskohtaan tai eri aiheeseen, mistä keskusteltiin
  - Meemi
  - Toisen kirjoittajan henkilökohtainen solvaus

  ...niin voit hyvillä mielin nostaa kädet pystyyn ja julistautua voittajaksi. Vastustajalla ei ole oikeaa argumenttia ja hän on laittanut valkoisen lipun salkoon!
   
 19. vilpertti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  San Jose Chokes
  Lainaus:
  Valehtelet tietoisesti asiasta. Demokraatit eivät ole vaatineet muuria. Lopeta valehtelu.

  Lainaus:
  Älä valehtele.

  Koska et selvästikään ymmärrä, kuinka kalliiksi hallinnon alasajo muodostuu, tästä asiasta on aika turha keskustella.

  Lainaus:
  Logiikkasi on yhtä aukoton kuin kuhaverkko. Nämä asiat eivät ole millään tavalla toisensa pois sulkevia. Demokraatit vastustavat muuria, koska siitä aiheutuu veronmaksajille turhia kuluja joilla ei saavuteta mitään.

  Lainaus:
  Siinä vaiheessa, kun muuri pitää rakentaa jotta meksikolaiset eli nuo sairaat rikollisraiskaajat pysyvät muualla, muurista tulee rasistinen.

  Miksi et ajattele mitä kirjoitat?
   
  rosvokonna, Sako & RäpyläRepe tykkäävät tästä.
 20. MacRef Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KuPS - elä laakase, naatittaan
  @nahkis Kysyin aika pitkälti sinulle suunnatun kysymyksen eilen iltapäivällä. Jäin odottamaan vastausta. Viitsisitkö mitenkään vaivautua vastaamaan?
   
 21. Tshekki77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, HJK, Maajoukkue (lajista riippumatta)
 22. vilpertti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  San Jose Chokes
  Hatchetman ja Konsta Kepuli tykkäävät tästä.
 23. Mikke73 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Haukat, Ässät
  Lainaus:
  Aika hyvin nuo listaamasi tunnusmerkit kyllä täyttyvät Trumpin kohdalla.

  Asiallisiin argumentteihin saa yleensä asiallisen vastauksenkin, suosittelen kokeilemaan.
   
  olkikuukkeli, ruoja & RäpyläRepe tykkäävät tästä.
 24. Hatchetman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Odota rauhassa, noilla Trump/Putin/brexit-ihmisillä on usein ilmeisesti analogiset toistolaitteet. Kestää hetken kääntää levy taas B-puolelta A-puolelle takaisin.

  11 Rebu-senaattoria äänesti muuten yöllä demokraattien kanssa Trumpin esitystä vastaan, jolla olisi valmisteltu Venäjäpakotteiden poistoa.

  Pientä valoa tunnelin päässä, etteivät sentään kaikki ole "my senators" - kuten Trump väitti.
   
 25. vilpertti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  San Jose Chokes