Yöketju (klo 24:00–06:00)

  • 479 119
  • 5 190

Musta Nuoli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
Meillä menee palstaveljen kanssa päinvastaisin fiiliksin, mutta pitäähän kaikella olla vastavoimansa.. kai. Mua ei tuo sää häiritse yhtään, aina tämä hirmuhelteet voittaa. Snadisti meinas tosin olla vilu, kun työvuoron jälkeen marssin tenniskentälle optimistisesti shortseissa (11 astetta). Eka erä menikin lämmintä hakiessa, sitten alkoi kulkea. Huvitti katsoa, kun kentän iltakastelija tuli paikalle yhdeksän jälkeen täysissä syysvarusteissa mukaan lukien hansikkaat.

Kyllä minäkin liikun ulkosalla nahkatakissa, taskussa hanskat ja varuiksi ohut pipokin sateen varalta. Varustelu on tismalleen sama kuin talvellakin, tosin huppari puuttuu alta. Suomen vuodenajat mahdollistavat pukeutumisen samoihin vaatteisiin, koska kelit ovat paskat joka vuodenaikana.

Hirmuhelteitä en minäkään kaipaa, mutta voisi se nyt olla edes viisi astetta lämpimämpää.

MM-fudis lakkas just kiinnostamasta suurimmalta osin. Suuri suosikki Italia otti ja kyykkäsi. Symppistiimit Portugali, Kamerun ja Ghana tekivät seuraa laulukuorossa. Enää ei jaksa kiinnostaa kuin Brasialian pelit. Jospa Neymar hoitaisi maalikuninkuuden niin edes yksi veto osuisi kohdilleen. Tulosvedot ja mestariveikkaus ovat olleet surkeaa suorittamista.

Lähti se minunkin ykköstiimini Portugali kotimatkalle, mutta ei se mitään vaikuta. Lähes joka matsin olen tähän mennessä katsonut ja katson varmasti loputkin. Koska Suomi ei MM-kisoissa ole pelannut, ei pelaa eikä varmaan koskaan tulekaan pelaamaan, niin ei jalkapallossa ole eikä voi olla vastaavaa sitoutumisen astetta kuin jos olisi isänmaan etu ja kunnia kyseessä.

Suosikkiporukan huono menestys harmittaa ja inhokkimaiden epäonni ilahduttaa, mutta kun ei ole nationalistis-patrioottista näkökulmaa kisoihin niin kisoista voi nauttia eri tavalla ja kenties laaja-alaisemmin, vaikka kovimpien tunnekuohujen kuuluukin puuttua.

Sinänsä toki toivoisin, että Suomi joskus mukana olisi vaikka en MM-tasolla siihen uskokaan, sillä onhan eri maiden väkevään kansallistunteeseen perustuva kannatus hienoa nähtävää ja kuultavaa ja sellainen olisi mielenkiintoista kokea suomalaisenakin. Sellaista tunnetilaa mitä MM-turnauksessa menestyminen jalkapallomaille tuottaa ei varmaan Suomessa syntyisi muuten kuin jos tulisi jääkiekon olympiakulta.

Minulle nämä pelit ovat maailman parhaiden pelaajien huippukohtaamisia, joissa joka kerta on omia kohokohtiaan lähes joka joukkueen kohdalla, kuten nyt tuo Kolumbian MM-ennätys maalivahti Mondragonin kohdalla.
 

Musta Nuoli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
Turun Keskiaikaisissa markkinoissa oli tänään väkeä ja tunnelmaa. Mainiota syötävää Gero Geickin makkaroista sianlihaan. Ehta possu kärisi vartaassa päätä myöten, ihmisten lemmikkikoiratkin nuuhkivat tuoksuja innoissaan.

Ihme kun joku punavihreä ammattiloukkaantuja ei ole vielä vaatimassa tämän tapahtuman kieltämistä rasistis-fasistisena ja monikulttuurista suvaitsevaisuutta loukkaavana tapahtumana. Onhan sianliha muslimeille kauhistus ja koiria noin vain päästetään vanhalle suurtorille ihmisten mukana. Tapahtuma on sentään Turun kaupungin osin tukema, ja mikä oikeus se kaupungilla on tukea tapahtumaa, jonka ruokakojujen tarjonta voi loukata rikastavia kultamuniamme jne jne jne. Onhan sitä ammattiloukkaannuttu betoniporsaistakin, joten vähän odotan Vihreiden ja Vasemmistonuorten kieltoaloitteita asiasta sekä vähemmistövaltuutetun jyrähdystä.

Saatan mennä huomennakin, teki mieli ostaa kotiin salamia ja maistella lisää possua.
 

pancor

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, New Orleans Saints, Україна
Hyvää yötä ihmiset. Juuri työpaikan saunaillasta kotiuduin ja seuraavaksi ajattelin alkaa seuraamaan draftia. Aikamoisessa laitamyöhäisessä ollaan joten katsellaan, että kuinka myöhään sitä jaksaa. Anteeksi jo valmiiksi mahdollisista kirjoitusvirheistä...
 

Captain Slow

Jäsen
Suosikkijoukkue
KR69, K11ng Perrin, Bratislavan mm-miehistö 2019
Voii vittu. Koko ilta meni vitutuksen alaisena. Pyöri kauan kaikennäköiset ajatukset mielessä.. ja sitten en enää muista mikä vitutti alunperin. Ehkä parempi näin.

Hoh hoijaa. Vois vaan painaa pään tyynyyn ja ruveta nukkumaan.
 

godspeed

Jäsen
Suosikkijoukkue
Heikki Silvennoinen, Ali Leiniö
Ehkä yöketju on paras paikka funtsia sohvafilosofin keinoin ajan olemusta, sitä että koko homma on illuusio ja vuorokausi ei itsessään eroa seuraavasta. Yöllä tähän ajatusmalliin pääsee käsiksi, kun mitään ei tapahdu missään, mutta into on piukimmillaan. Ei ole kiirettä mihinkään ja oli kädessä sitten olutpullo tai kupillinen kahvia, nortin kylkiäisiksi, niin varmaan tämä aika on kaikista rauhoittavinta, kun suurin osa muista uinuu. Ressi kuolee jos jokin. Sen mitä kaupunkiolosuhteissa tavoittaa yöllä, löytää maaseudulta päivisinkin. Ensimmäiseksi mainitussa, nykyisessä, tilanteessa ei tosin viitsi kävellä alasti pihalla tai jodlata tavallista kovempaa, kun ympärillä on taloja ja oletettavasti muitakin kaksijalkaisia.
 

Eskelarit

Jäsen
o/

Viimeinen työvuoro ja nyt viikon loma. Sitten kutsuukin jo armeija, ei saatana että on lähellä. Edellisenä yönä näin jo unta, että hiukset lähti päästä. Ei, ei ole mitään olkapäihin hiuksia edes, vähän korvan päälle menee.

Olipas edellinen viesti kaukaa, melkein kahden kuukauden takaa, nyt taitaa tulla pidempi väli. Jos unirytmin laittais viikon aikana kuntoon, ois varmaan kivempi viettää aikaa siellä laitoksessa.

Pitääkin varmaan höpötellä tuntemuksia intin omaan ketjuun. Mahtaakohan joku olla nostanut sen jo ylös, käyn heti katsomassa, en välttämättä kyllä vielä jaksa kirjoittaa.. Katon jakson Bauerin Jaskaa ja painun sänkyyn..
 

pettter

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Levottomat jalat riesana. Äsken kävin tuolla ulkona pienellä juoksulenkillä ja lopuksi kävelin vähän rappusia, mutta ei auttanut. Pari paukkua ajattelin nyt vetästä naamariin.

Huomenna pitäis kauppoja kierrellä ja treffeilläkin käydä, luultavasti siellä Magnum-jätskijutussa.
 

Musta Nuoli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
Liikaa tuli syötyä, ei viitsi mennä nukkumaan kun on maha liian täynnä. Ei sen puoleen, että menisin varmaan muutenkaan.

Aloitin jokin aika sitten lukemaan suomenkielisiä Hämähäkkimies-lehtiä alusta alkaen uudestaan eli numerosta 1/1980. Minullahan on toki kaikki suomeksi ilmestyneet numerot. Mitäs tuo nyt tekee... kutakuinkin 419 numeroa tähän mennessä jos laskee kolme tilaajalahjalehteä mukaan. Albumeita en laske, onhan kaapissa nekin suurimmaksi osaksi.

Ehkei perin hyödyllistä puuhaa, mutta kutakuinkin harmitonta. Lueskelen Hämiksiä televisiota katsellessani, kevyet sarjakuvat mahdollistavat MM-pelienkin seurannan siinä samalla. Toistaiseksi olen vuoden 1988 numeroiden alussa.

Sattumoisin erään nykyisen kollegani (sivutyöstä/harrastuksesta, ei päätyöstä) lähettämä piirustus oli eräässä vuoden 1987 numerossa. Voisin tuosta hänelle mainita jos olisin hänen kanssaan missään väleissä tai tekemisissä, mutta en ole. Pidän häntä oikeastaan itserakkaana, ylimielisenä mulkkuna ja yli-ikäisenä hipsterinä, joten mielenkiintoista, että mokoma on joskus ollut muutakin kuin ironista nuorekkuutta kiihkeästi tavoitteleva keski-ikäinen helsinkiläismies.

Saa nähdä, jaksanko lukea Hämistä vuotta 1996 pidemmälle, silloin alkoivat epämääräiset kloonisotkutarinat ja 1980-luku oli muutenkin paljon parempi vuosikymmen. Piru vie, suurin osa nyt teattereissa pyörineistä supersankarielokuvista on ottanut suorat ideansa ja juonensa 1980-luvun tarinoista. Uuden Hämähäkkimies-elokuvan yksi pääjuoni oli suoraan vuoden 1985 lehden Elektro-tarinasta Times Squarea myöten, ja Ryhmä-X:n uusin elokuva pohjautui sekin vuonna 1985 Suomessa julkaistuun tarinaan.

Vuosi 1985 oli muutenkin kenties paras suomalainen sarjakuvavuosi, silloin tuli vielä 12 satasivuista numeroa mustavalkoista Conania, monet suoraan Robert E. Howardin tarinoihin pohjautuvina.
 

Aunt Wang

Jäsen
Suosikkijoukkue
Brommapojkarna, John Eichel
Kelasin tossa taanoin kirjoittaa Roope Ankan elämä ja teot sarjakuvat novelliksi, ankat ihmisinä. Mutta vittu: kenen nimi on McDuck? Yhen kirjaimen kun vaihtaisi, niin nimikin jo kertoisi kuinka vittumainen äijä Roope on. Onhan hänelläkin syynsä, mutta paska jätkä se on silti. Tää projektihan kaatui jo alun alkujaan siihen, ettei mulla ole niitä sarjakuvia, enkä jaksa niitä ostaakkaan.
 

Kaiuni Alen

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, kaikki menestyksekkäät jalkapallojoukkueet
Ei helvetti tätä muuttopakkausta. Ja varsinkin näitä viimeisiä tunteja kun kaikki pitää vaan lätkiä jonnekin. Ja aina ilmestyy uutta roinaa esiin jotka on pakko säästää äidin mielestä. Ihan perkeleestä tällainen. Jalan ihan muusina (tullut käveltyä n. 12 tuntia putkeen nyt) ja 3 tunnin yöunet edessä... Ja vielä pitäs jotain krääsää pakata jonnekin jätesäkkiin tai laatikkoon... Nyt syön banaania. Ja Pullavaa voisin ottaa. Muuten tämä on ihan 0/5
 

Musta Nuoli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
Ei helvetti tätä muuttopakkausta. Ja varsinkin näitä viimeisiä tunteja kun kaikki pitää vaan lätkiä jonnekin. Ja aina ilmestyy uutta roinaa esiin jotka on pakko säästää äidin mielestä. Ihan perkeleestä tällainen. Jalan ihan muusina (tullut käveltyä n. 12 tuntia putkeen nyt) ja 3 tunnin yöunet edessä... Ja vielä pitäs jotain krääsää pakata jonnekin jätesäkkiin tai laatikkoon... Nyt syön banaania. Ja Pullavaa voisin ottaa. Muuten tämä on ihan 0/5

Tapahtuiko muutto kauaskin?

Muuttaminen on ikävää. Mistään ei tee mieli luopua ja tavaraa kertyy vuosi vuodelta enemmän. Oletan päättäväni päiväni yksinäisenä vanhuksena, joka löydetään muutaman vuoden päästä muumioituneena asunnosta, jota halkaisevat metriset tavarakäytävät monimutkaisessa labyrinttikuviossa.

Kukaan ei ole minua pariin vuoteen tuolloin kaivannut, mitä nyt Jatkis 2044 -foorumilla joku satunnaiskirjoittaja ihmettelee, että onko se Musta Nuoli taas pitämässä pitkittynyttä breikkiä foorumilta kun ei ole vähään aikaan näkynyt uutta viestiä pillukarvaketjussa.

Vuosiarviosta voi päätellä, että oletan olevani yksinäinen, muumioitunut vanhus jo alle 70-vuotiaana ja kuolevani ennen kuin edes virallinen eläkeikä täyttyy. Tai ei silloin kenellekään mitään eläkkeitä makseta, sehän vaarantaisi rikkaiden pörssisijoittajien kansainvälisen kilpailukyvyn ja Nalle Wahlroosin perillisten optiot.
 
Ei helvetti tätä muuttopakkausta. Ja varsinkin näitä viimeisiä tunteja kun kaikki pitää vaan lätkiä jonnekin. Ja aina ilmestyy uutta roinaa esiin jotka on pakko säästää äidin mielestä. Ihan perkeleestä tällainen. Jalan ihan muusina (tullut käveltyä n. 12 tuntia putkeen nyt) ja 3 tunnin yöunet edessä... Ja vielä pitäs jotain krääsää pakata jonnekin jätesäkkiin tai laatikkoon... Nyt syön banaania. Ja Pullavaa voisin ottaa. Muuten tämä on ihan 0/5
Onneksi olet ehtinyt seuraavaan muuttoon mennessä unohtaa nämä tehdyt virheet ja koetut kärsimykset, ja pääset nauttimaan tuosta tunteesta taas uudestaan, kun et taaskaan ole muistanut aloittaa pakkaamista tarpeeksi ajoissa. Siinä missä äitisi nyt mielellään pakkaa sydän pakahtuneena hippokisamitaleita, ei seuraavassa muutossa avuksi pyydetyt kaverit niitä arvosta paskan vertaa kun ne on vielä pölyisenä nauhat toisiinsa sotkeutuneena kirjahyllyssä jonka ne haluais jo kantaa autolle jotta ne pääsis joskus poiskin.

Damn, ei ollut yö kyllä nyt. Mut menköön.
 

Kaiuni Alen

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, kaikki menestyksekkäät jalkapallojoukkueet
Tapahtuiko muutto kauaskin?

Muuttaminen on ikävää. Mistään ei tee mieli luopua ja tavaraa kertyy vuosi vuodelta enemmän.

Ei (onneksi) tällä kertaa. Helsingin pohjoisesta kantakaupungista Länsi-Helsinkiin ja postinumero muuttuu 002** -> 004**. Tästä samaisesta muutosta taisin muutama viikko sitten jo valitellakin tänne Yöketjuun.

Asia, joka vetää tyytyväiseksi tässä muutossa on se, että sain aikaiseksi heittää vanhaa krääsää pois monta jätesäkillistä. Kaiken maailman vesiväritöherryksiä ja 1-luokalla tehtyjä koulutöitä lähti roskiin ja hyvä niin. Viime muutosta en ollut edes avannut paria muuttolaatikkoa, nyt avasin ja molemmat lensivät roskiin. Kannattaa todella karsia tavaraa niin paljon kuin mahdollista, sillä asiat mitä oikeasti tarvitsee ovat vähässä. Silti uuden kämpän olohuone (jossa nyt nukun patjalla) on täynnä korkeita muuttolaatikkopinoja eikä täällä mahdu juuri liikkumaan. Meikämannen huone on täynnä jätesäkkejä, joissa on vaikka mitä vanhoja liinavaatteita ja ties mitä. Kaikki tärkeä on onneksi esillä, paitsi kaksi tärkeähköä paperilappusta. Koirakin karkasi eilen jo kahdesti, kerran etuovesta ja kerran takaovesta. Hyppäsi ojan yli ja koko päivän haissut kalalle. Myös mun takin tasku haisee ihan kalalle, koska houkuttelin sitä koiranmakkaralla jossa on myös kalaa.

Onneksi olet ehtinyt seuraavaan muuttoon mennessä unohtaa nämä tehdyt virheet ja koetut kärsimykset, ja pääset nauttimaan tuosta tunteesta taas uudestaan, kun et taaskaan ole muistanut aloittaa pakkaamista tarpeeksi ajoissa. Siinä missä äitisi nyt mielellään pakkaa sydän pakahtuneena hippokisamitaleita, ei seuraavassa muutossa avuksi pyydetyt kaverit niitä arvosta paskan vertaa kun ne on vielä pölyisenä nauhat toisiinsa sotkeutuneena kirjahyllyssä jonka ne haluais jo kantaa autolle jotta ne pääsis joskus poiskin.

Nyt ei onneksi (toivottavasti) tarvitse muuttaa ainakaan 4-5 vuoteen minnekään. Viidessä vuodessa ollut nyt neljä muuttoa (sis. Helsinkiin muuton) ja alkaa vähän kyllästyttää tämä jatkuva pakkaaminen ja sen sellainen. Jotkut asuu saatana samassa tönössä vuosikymmeniä!

Jos itse en halua jotain hippokisamitalia tai muuta "tärkeää" krääsää säästää ja äiti haluaa, annan sen äidille niin hän voi sitä säilyttää omassa laatikossaan. Jos ei halua/ei mahdu omiin säilytystiloihin, niin sitten saa luvan heittää vesilintua sillä. Kaiken maailman kouluvihkojakin joutuu säilyttämään, itse heitin kaiken menemään paitsi ala-asteen äidinkielen juttuvihkot ja 8. luokan ruotsin vihkon, koska juttuvihkoissani on todella mielenkiintoisia ja mielikuvituksellisia tarinoita ja ruotsin vihkossa kätevää kielioppiasiaa ja esim. kuinka asioida ravintolassa tai lääkärissä ja kuinka kysyä/neuvoa tietä ruotsiksi.

Damn, ei ollut yö kyllä nyt. Mut menköön.
Ei millään pahalla, mutta saatana sinut vieköön! Ketjun kellonajat ovat ehdottomat, muulla ajalla täällä ei keskustella eikä mielellään edes lueta tätä ketjua!

E: typoja
 
Viimeksi muokattu:

Bacon

Jäsen
Damn, ei ollut yö kyllä nyt. Mut menköön.

Tempun teit. Ja olikin sellainen temppu, että pahempaa syntiä on vaikeampi tehdä. Täällä on tarkat ajat milloin tänne saa kirjoittaa ja nyt joudut kyllä Yöketjun Jumalien ikuiselle mustalle listalle. Sinua saattaa myös kohdata paljon epäonnisia sattumuksia tulevaisuudessa.

Mutta yhdellä keinolla voit hyvittää tekosi. Ulostat pönttöön, otat ulosteet talteen johonkin pakettiin, viet paketin lähimmän Citymarketin ulko-oven eteen ja tanssit afrikkalaisia heimotansseja puoli tuntia laulaen samalla ''Kumbaya my lord''. Tämä pitää myös ottaa videolle, laittaa youtubeen ja linkata seuraavana yönä tähän ketjuun.
 

Captain Slow

Jäsen
Suosikkijoukkue
KR69, K11ng Perrin, Bratislavan mm-miehistö 2019
"Nyygård katsoo ATVtä vain yöllä".

Kuuntelen tässä siis Petri Nygårdin tuotantoa 2000-luvun alkupuoliskolta. Seuraavaksi tietovisatyylinen kysymys.. miksi Nygård katsoo ATVtä vain yöllä?
 

Musta Nuoli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
"Nyygård katsoo ATVtä vain yöllä".

Kuuntelen tässä siis Petri Nygårdin tuotantoa 2000-luvun alkupuoliskolta. Seuraavaksi tietovisatyylinen kysymys.. miksi Nygård katsoo ATVtä vain yöllä?

Koska sieltä tulee silloin harmaata kohinaa ja testikuvaa, ja sen tasoinen ohjelma on ainoa, joka älyllisesti rajoittuneen Nygårdin kaaliin uppoaa?

Näin muuten yhdyn Baconin sanoihin ja edellytän myös ulostusrituaalin suorittamista jos haluaa saada anteeksi yöketjuun kirjoittamisen täysin käsittämättömään, kerettiläiseen kellonaikaan.
 

ms.qvist

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Wings, Хокейний Клуб Донбас
Muuttaminen on ikävää. Mistään ei tee mieli luopua ja tavaraa kertyy vuosi vuodelta enemmän.

Elämässä varsin monta muuttoa tehneenä on todellakin todettava, että se muuttaminen ei ole mitään miellyttävää puuhaa - ei, vaikka omalla kohdalla pyrinkin suunnittelemaan muutot aina hyvin pitkälle ja suoriutumaan urakasta kaikella tapaa minimiajassa.

Etenkin sitten uudessa kodissa haluan, että paikat ovat kondiksessa hyvin pian muuttopäivän jälkeen. Inhoan sitä, että tavaroita lojuu siellä täällä tai että huoneet on täynnänsä laattikopinoja. Niinpä käytännössä lähes aina tilanne on se, että muutaman päivän sisään muuton jälkeen kaikki on paikoillansa ja tip top. No Lahteen muuton jälkeen meni hiukan kauemmin aikaa, koska jouduin odottamaan kirjahyllyjä jonkin aikaa ja niinpä leffat olivat lattialla siisteissä pinoissa odottamassa vuoroaan.

Muuttaessa kaikesta muusta olen melkeinpä valmis luopumaan mutta en kirjoista enkä leffoista. Enkä myöskään pienestä kokoelmasta muisto- ja taide-esineitä.

No mutta josko siirtyisin seuraavaksi kirjojen pariin ja siitä sitten hiljalleen höyhensaarille.

vlad.
 
Suosikkijoukkue
Jokerit
"Nyygård katsoo ATVtä vain yöllä".

Kuuntelen tässä siis Petri Nygårdin tuotantoa 2000-luvun alkupuoliskolta. Seuraavaksi tietovisatyylinen kysymys.. miksi Nygård katsoo ATVtä vain yöllä?

Ei ihan äkkiä tule mieleen, voisin kuvitella että kyseinen kanava lähetti vain yöllä ohjelmaa tai sitten kuten olen itse sen tulkinnut niin ayv on television kanava joka on valittava jotta scartista tuleva kuva näkyy eli katsooko Petri yöllä vain leffoja tai lumisadetta?
 

Pekkis

Jäsen
Katselen TV 2:n Von Hertzen Brothers-keikkaa viime vuoden Ruisrockista. Paljon porukkaa, loistavaa soitantaa loistavalta bändiltä joten ei voi kuin täysin siemauksin nautiskella.

Kerrassaan upea bändi!
 

Captain Slow

Jäsen
Suosikkijoukkue
KR69, K11ng Perrin, Bratislavan mm-miehistö 2019
Ei ihan äkkiä tule mieleen, voisin kuvitella että kyseinen kanava lähetti vain yöllä ohjelmaa tai sitten kuten olen itse sen tulkinnut niin ayv on television kanava joka on valittava jotta scartista tuleva kuva näkyy eli katsooko Petri yöllä vain leffoja tai lumisadetta?

Hyviä arvauksia Mustalta Nuolelta ja Iso-Karhultakin.

Oikea vastaus on se että aikoinaan 2000-luvun alkupuolella toimi Aluetelevisio joka tunnettiin ATV:nä. Ja yöaikaan kyseinen kanava näytti kuulemma (kovaa) pornoa.
 

Musta Nuoli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
Hyviä arvauksia Mustalta Nuolelta ja Iso-Karhultakin.

Oikea vastaus on se että aikoinaan 2000-luvun alkupuolella toimi Aluetelevisio joka tunnettiin ATV:nä. Ja yöaikaan kyseinen kanava näytti kuulemma (kovaa) pornoa.

Oli minulla tuo pornovaihtoehtokin mielessä, mutta Nygårdin älyllisen tason huomioiden päädyin veikkaamaan tyhjää testikuvaa, jonka edessä hänen aivonsa nollaantuvat päivän rasituksista kuten liikkumisen, puhumisen ja samaan aikaan aurinkolasien pitämisen rasituksista.

Moon TV näytti myös Pornostaraa ja Rakel Liekin panokoulua. Liekki on nykyisin onnistunut kipuamaan Ylen toimittajaksi, mikä tietysti sopii Ylen vanhaan linjaan, jossa ennen otettiin tulipunaiset kommunistit toimittajiksi ja nykyisin sitten punavihreää ja seksuaalisesti värikästä väkeä.

No, näppärästi Liekki taannoin kirjoitti tulevan viikon sääennusteista, ei siinä mitään, mutta valitettavasti aina kun hänen kuvansa näen vaikkapa nyt sääennusteuutisessa, niin minulle tulee mieleen mielikuva siitä, kuinka hän ottaa kullia perseeseen kehnotasoisissa suomalaisissa pornoelokuvissa vuosituhannen taitteessa. Taitaa joku niistä olla vielä kaapissakin VHS-formaatissa.

Ei sinänsä välttämättä huono mielikuva, pahempiakin voisi varmasti olla. Ja vielä pahempaa voisi olla, jos tämä mielikuva tulisi jostain partaisesta vanhasta taistolaistoimittajasta. Siinä menisi yöunet ja ruokahalu.
 

ms.qvist

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Wings, Хокейний Клуб Донбас
Ei sinänsä välttämättä huono mielikuva, pahempiakin voisi varmasti olla. Ja vielä pahempaa voisi olla, jos tämä mielikuva tulisi jostain partaisesta vanhasta taistolaistoimittajasta. Siinä menisi yöunet ja ruokahalu.

Eikä siihen tarvita edes vanhaa partaista taistolaistoimittajaa vaan riittää, että sulkee silmänsä ja kuvittelee kyseiseen aktiin Tarja Halosen Arajärven kera niin jo toki on yöunet menneet ja ruokahalu vähintäänkin viikoksi.

Niin ja pitäisi tässä mennä nukkumaan seuraavaksi, mutta käypä tämän mielikuvaharjoitteen jälkeen nukkumaan - uni voi kyllä tulla mutta unet taitavat olla luokiteltavissa painajaisten kategoriaan. K-18 kama on kevyttä kauraa niiden unien rinnalla.

vlad.
 

Bacon

Jäsen
Ensimmäinen viikko lomaa menossa ja jo tässä vaiheessa kerennyt perseilemään unirytmin, joka kuitenkin oli suhteellisen hyvässä kunnossa. Ainahan on pieniä tai vähän isompia ongelmia aikaisen heräämisen kanssa. Tulipa taas kerran huomattua, että on sata kertaa helpompi kusta rytmi kuin kasata se. Noh onneksi on vielä neljä ja puoli viikkoa lomaa jäljellä...
 

Mr.Fox

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS respektit: HIFK ja Ässät
"Nyygård katsoo ATVtä vain yöllä".

Kuuntelen tässä siis Petri Nygårdin tuotantoa 2000-luvun alkupuoliskolta. Seuraavaksi tietovisatyylinen kysymys.. miksi Nygård katsoo ATVtä vain yöllä?
Koska sieltä tulee silloin harmaata kohinaa ja testikuvaa, ja sen tasoinen ohjelma on ainoa, joka älyllisesti rajoittuneen Nygårdin kaaliin uppoaa?
En tiedä astunko nyt oikein pahasti miinaan - vai onko täällä oikeasti vain niin nuoria/maalaisia tässä ketjussa, että oikeaa vastausta ei tiedetä?

Umpi-turkulaisen Mr.Fox:n käsitys asiasta: ATV oli joskus vuosituhannen vaihteessa pääkaupunkiseudun paikallinen TV-kanava. Knoppitietona samoihin aikoihin esim. SubTV oli alkuvaiheissaan - silloin tosin nimellä TVTV. Mulla ei ole harmainta aavistustakaan tuliko ATV:ltä aamuisin/päivisin/iltaisin mitään ohjelmaa. En ole nimittäin koskaan asunut pääkaupunkiseudulla taikka katsonut sekuntiakaan ATV:tä, vaikka noin vuoden 1999 paikkeilla oli erään naisen takia hyvin lähellä muutto Espooseen. Joka tapauksessa yöllä ATV lähetti käsittääkseni silkkaa pornoa. Eli käytännössä alkuperäiseen kysymykseen voisi olla kaksi vaihtoehtoista vastausta:

1) kanava ei lähettänyt ohjelmaa muihin aikoihin kuin yöllä
2) kanavalla näkyi yöllä pornoa

Näistä kallistuisin ennemmin vaihtoehtoon kaksi. Pervo-Petri Nygård katsoi "ATV:tä vain yöllä", koska sieltä tuli silloin pornoa.
Ei ihan äkkiä tule mieleen, voisin kuvitella että kyseinen kanava lähetti vain yöllä ohjelmaa tai sitten kuten olen itse sen tulkinnut niin ayv on television kanava joka on valittava jotta scartista tuleva kuva näkyy eli katsooko Petri yöllä vain leffoja tai lumisadetta?
Hm... ayv:stä (?) ei tässä ollut missään vaiheessa mitään juttua. Sekoittanet tuon "ayv":n (?) nyt A/V-kanavaan, joka on - auki kirjoitettuna - Audio/Video-kanava. Lyhenteenä A/V tai joissain televisiomalleissa simppelisti AV.

EDIT: äh... nyt vasta tajusin, että ketju jatkui seuraavalla sivulla ja vastauskin on jo annettu. Omilla asetuksillani lukiessani tätä ketjua luulin, että Pekkiksen viesti (#1600) oli viimeisin eikä oikeaa vastausta ollut vielä tullut.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös