Yöketju (klo 24:00–06:00)

  • 479 153
  • 5 190
Suosikkijoukkue
Jokerit
Mukavasti yö kuluu kun lukemista piisaa, nhl live ei suostunut toimiin niin sitten se on pelattava ja luettava, nyt on työnalla Kalle Päätalo - kannaksen lomajuna, taitaa suurinosa noista olla "kirjahyllystä" ja lukematta. :)

Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2
 

Lampinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja Jere Lassilan joukkueet
Olipa kauhea yö edellinen. Kuume nousi 38 ja oksennus lensi. Nyt kaikki ok ja aamulla pitäisi töhin klo 10.00. NHL:ää pakko kumminkin hetken ainaki kattoa kun tuli nukutta 13-14h..
 

Musta Nuoli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
Soittaako postimies aina kahdesti vai tuleeko postimies kahdesti? Kas siinä kysymys. Nykyiset postimiehet eivät soita aina ollenkaan ovikelloa vaan lyövät surutta valmiiksi täytetyn lapun, jossa lukee, että "yritimme näennäisesti toimittaa kirjeen/paketin mutta ette olleet kotona, vaikka emme oikeastaan edes tarkistaneet. Noutakaa vittu itse lähimmästä hevonkuusitoimipisteestä siihen kellonaikaan, mikä on teille mahdollisimman epäsopiva".

No, kohta ei varmaan tule sitäkään ilmoitusta, kun Itella ilmeisesti haluaa lopettaa postinkannon Suomessa kokonaan. Ihmiset voivat varmaan jatkossa itse tulostaa postinsa ja pakettinsa jollain 3D-tulostimella ja maksaa siitä hyvästä lisäetäitsepalveluhyvitysmaksuveloitusta.
 

Karhunkulta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Skellefteå AIK
Päivä olisi taas yö ja kello sunnuntai. Tai kuiteskin.

Musta Nuoli kertoi tuossa montaa ihmistä harmittavasta asiasta. Meillä tuo postiukkeli osaa pistää laskuja vääriin laatikoihin, vaikka vaihtoehtoja on neljä. Kaikissa laatikoissa nimet ja oikein puhdistettu lumesta nimilaatat. Silti saa melkein naapurin laatikon tarkastaa viikottain, kun huomaa, että se naapurin lasku on mun laatikossa ja.... ymmärrätte pointin.

Kerrostalossa vielä asuessani oli tosin tuo sama homma, että vaikka kotona olit, niin postipate heitti valmiiksi skriivatun "nouda konttorilta laiska paska, kun et avannu mulle ovea"- lappusen luukusta ja pakeni jokseenkin James Bondin hengessä rappukäytävästä ennekuin pääsi edes siihen ovelle tiirailemaan lappua. DHL ja UPS taas ovat tämän puolesta olleet itselle ihan eri universumista. Tuntuupi kyllä, että mikä on valtion tukemaa on näkemättä paskaa ainakin palvelun osalta. Ainakin jos vertaat näihin yrityksiin, jotka tekevät työkseen lähetti tmv. hommia. En tosiaan laske, että Itella tätä tekee työkseen vaan keskittyy vain olemaan työpaikalla.

Mitähän tästäkin tulee, jos ne vielä potkii 90% jakajista pellolle, kun ei posti vissiin liiku enää Suomessa vaan kaiken saa sähköpostista vai mitä ne muka meinaa? Veikkaampa, että tuossakin haetaan vaan herroille lisää joulubonareita, kun tulos nousee vähemmällä väkimäärällä. Siinä on ylityöllistetyn ninja-postinjakajan sitten taas hauska painaa paskalla palkalla duunia, että johtaja saa ostettua Niclas-Lennart pojalleen uuden Audin, ettei pojat amiksen pihalla vittuile viimevuoden mallista.
 

Falling Star

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Mitähän tästäkin tulee, jos ne vielä potkii 90% jakajista pellolle, kun ei posti vissiin liiku enää Suomessa vaan kaiken saa sähköpostista vai mitä ne muka meinaa?

Eilen päivittäessäni puhelinliittymää tää myyjäpoika sanoi, että otatko laskut jatkossa sähköpostiin, paperiset olisivat maksulliset. Ymmärtääkseni osalla pankeistä on myös maksullinen paperilaskutus, eli tuohon suuntaan taidetaan olla menossa. Lehtien levikit laskee, kun kaiken voi lukea netistä. Eihän postiakaan tällä kehityksellä jaeta kohta kuin kerran viikossa. Kaupassakaan ei tarvi käydä, kun voi tilata postimyynnistä. Tosin se paketti pitää varmaan jossain vaiheessa hakea itse jostain, missä ei enää ole asiakaspalvelua..
 

Musta Nuoli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
Highlander III oli todella huono elokuva. Silti sen äsken katsoin. Jostain syystä olen ostanut neljä ensimmäistä Highlander-elokuvaa dvd:nä saadakseni sarjan kasaan, vaikka vain ykkönen on mistään kotoisin ja jatko-osat ovat toinen toistaan surkeampia.

Ensimmäinen Highlander on ihan hyvä elokuva kuitenkin. Ranskalainen joka esittää skottia ja skotlantilainen Sean Connery joka esittää espanjalaista. There can be only One!

Muuten olen sitä mieltä, että Carthago on poltettava.
 

Jaws

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, San Jose Sharks, Slovakia, Baltimore Ravens
Taas olen vetänyt hommani ihan putkeen - aamulla pitäisi osata tunnistaa kuuntelussa klassista musiikkia ja osata kertoa Sibeliuksen elämäkertaa. Suoritin tämän kurssin itsenäisesti saadakseni pakollisen taideaineen kakkoskurssin suoritettua. Tavoitteena on vain läpipääsy, ihan sama muuten - mutta kun sekin on työn ja tuskan takana. Toivotaan armotonta hillotusta huomenna.

Lisäksi pimeänajo ottaa päähän, sekin on huomenna. Pimeällä radalla ajetaan 60 euron maksua vastaan radiopuhelimet autossa ja vilkutellaan kaukovaloja. Naurettavaa kiskontaa siitä, että kierretään ympyrää ja leikitään, että sitten tuon suoritettuaan olisi taas parempi kuski.
 

Karhunkulta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Skellefteå AIK
Lisäksi pimeänajo ottaa päähän, sekin on huomenna. Pimeällä radalla ajetaan 60 euron maksua vastaan radiopuhelimet autossa ja vilkutellaan kaukovaloja. Naurettavaa kiskontaa siitä, että kierretään ympyrää ja leikitään, että sitten tuon suoritettuaan olisi taas parempi kuski.

Odotas kun pääset kakkosvaiheeseen. Satoja euroja siihen, että teet samoja asioita mitä teit ykkösvaiheessa. Mitään palkintoakaan tässä ei tavoitella, vaan riittää, että tulee paikalle ja kääntelee rattia pari kertaa.
 

Jeffrey

Jäsen
ja osata kertoa Sibeliuksen elämäkertaa.

Tämähän on helppoa!

Matkusti kerran nuorena junalla Helsingistä Hämeenlinnaan, tällöin kuuli höyryveturien kiihdytyksen äänen, johon ihastui. Tämä ääni toimi innoituksena Finlandia-hymnin alulle, joka kuvaa höyryveturin liikkeelle lähtöä. Tämän jälkeen asettui asumaan mökkiinsä Tuusulaan, ja höpertyi sinne. Eikä enää koskaan tullut ihmistenilmoille. Jossain välissä sävelsi myös jääkärimarssin, ja pari muuta militaristista kappaletta. Höperöpäissään mies itse kuitenkin tuhosi, tai taitavasti kätki suurimman osan teoksistaan. Jean Sibeliuksen Finlandia-hymni on kerännyt suurta huomiota myös ulkomailla, ja se on maailmanlaajuisesti ylivoimaisesti soitetuin suomalainen kappale radiossa. Muut top-10 mahtuvat kappaleet eivät edes yhdessä kerää niin montaa soittokertaa.

10/10
 
Suosikkijoukkue
Vimpelin Veto, Roihuttaret, Kaljakylä Rangers, Fla
Ensiksi ei meinannut hiilet syttyä ja sitten kun syttyivät, niin eivät lakkaa palamasta. Varmaan jo tunti odoteltu hiillosta. No, onneksi on kylmää olutta.
 
Suosikkijoukkue
Vimpelin Veto, Roihuttaret, Kaljakylä Rangers, Fla
Noin, toimihan se kuten piti. Täytyy sanoa, että itse pallogrillillä käristetty ruoka on ihan sieltä parhaasta päästä. Maissin syönnin jäljiltä on loppuillaksi tekemistä. Ja olutta on yhä kylmässä.
 

Jaws

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, San Jose Sharks, Slovakia, Baltimore Ravens
Pimeydessä istuskelen taas. Huomenna on vapaapäivä, siispä ei haitanne valvominen. Väsyttää kovasti, nyt voisi nukkumaan mennä, uni tulee hyvään paikkaan. Valveilla olooni löytyy selitys Jatkoajan Fantasy Draftista, kaksi tuntia tuli puserrettua joukkueita järjestykseen ja perusteltua näkemyksiä. Tänään oli pimeänajo - nyt tiedän, että ajaessa voi olla pimeää ja heijastimen tarkoitus on se, että ihminen näkyy. Hienosti meni taas isäukon lompakosta tähän kiskurointiin. Ja vielä syventävä vaihe jäljellä, sitten saa unohtaa koko autokoulun. Sibeliukset tuli koulussa kuunneltua ja läpi pääsin, se on hyvä se. Mitäs muuta tähän päivään? Sanoinko jo, että väsyttää? Sanon uudestaan ja toivotan palstan yökukkujille oikein rattoisaa yötä!
 

Palstalegenda

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ukraina, Eveliina Määttänen
Tämä on minun kolmas viestini tähän ketjuun. Miten täällä ollaan, en muista. Lätistään joutavaa paskaa? Eli siis ollaan aivan kuten muissakin ketjuissa!

Flunssahan se tuli, kun vähän reissasi. Meistä kaikki reissulaiset eli viisi henkilöä ovat flunssassa. Se ei varmaan haittaa, mutta mitä jos meillä kaikilla olisi myös vaikkapa samaa bakteerikantaa oleva klamydia. Ei siitä klamydiasta nyt enempää. Jokunen tietää, että mitä tässä kohtaa voisi sanoa. Satuhäät. Ja mitä vielä. On sekin ohjelma. On tullut katsottua... lähempääkin.

Eihän tuo nukuta, kun flunssaisena nukuin pitkään ja päivällä koisin lisää.

Että mutta kuitenkin epäilemättä taas toisaalta voidaan ajatella, että ei tässä nyt muuta.
 

Captain Slow

Jäsen
Suosikkijoukkue
KR69, K11ng Perrin, Bratislavan mm-miehistö 2019
Menetetääs yöketjuneitsyys.

Voisi häipyä nukkumaan. Kahden tunnin aikana meinannut silmät jo painua kiinni.
Pohdin tässä samalla että mitähän sitä huomenna tekisi. Lauantai meni periaatteessa kannettavan läheisyydessä. Samalla F5-nappi tuli varmaan kulutettua puhki rallin realiaikaista tilannetta seuratessa. Loppu hyvin kaikki hyvin, eikä JML-hat trickiä tullutkaan.
 

Musta Nuoli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
Vituttaa Turun lentokentän tuleva remontti, joka päätettiin ajoittaa mestarillisesti kesäkuun lopusta heinäkuun loppuun. Kukapa olisikaan halunnut kesäisin matkustaa vaikkapa kesälomareissuille? Parempi pistää paska kiinni, tuleehan kentälle remontin jälkeen muun muassa lasten leikkikenttä.

Miksei tätä olisi voitu ajoittaa vaikkapa tammi-helmikuuhun, jolloin vettä sataa ja kaikkia vituttaa? Ei tällöin ketään kiinnosta lähteä mihinkään.

Nyt on pakko sitten etsiytyä maailmalle jonkun muun lentokentän kautta. Todennäköisesti Helsinki-Vantaan kautta, ja sekös vituttaa lisää. Aivan turha vajaan kolmen tunnin ylimääräinen kallis matka sinne bussilla, ja luultavasti pidempi odottelu kentällä. Sitten takaisin samaa reittiä ja parhaimmillaan ensin tunnin parin odottelu, että nopeampi pikavuororeitti lähtee. Körö körö körö körö. Hermot siinä menevät, kun bussimatka Helsinkiin kestää kauemmin kuin todennäköinen lento.
 

Wilderness

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Minnesota Wild
Eihän tää nyt kovin hyvältä näytä. Kello kohta 3.10 ja aamulla englannin kuuntelut, mutta minkäs sille voit, että ei väsytä paskaakaan.
 

Jaws

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, San Jose Sharks, Slovakia, Baltimore Ravens
Suosikkiketjuni löytyi kuin löytyikin taas. Tässä lukulomassa on se hyvä puoli, että nukkumaan ei ole mikään kiire. Aamulla herätessäni päivä on mukava alkaa Itävallan ja Slovenian jääkiekko-ottelulla ja taiston tauottua suunta kohti mummolaa ja syömään. Siinä sitten parit korttipelit ja ne voitettuani kotio jännäämään, kun Norja pyristelee Venäjää vastaan. Tärkeää informaatiota, jonka soisi kaikkien tietävän ja siksipä sen jaoinkin.

Rutiineista on nyt pahemman kerran poikettu, sillä poikkeuksellisesti en nyt kuuntele musiikkia. Tämä muuten pitäisi kirjoittaa tuohon "Kova kombo" -ketjuun - pimeys, oma rauha ja hyvä musiikki mahdollisesti kera hyvän juotavan. Häröimmät kanssakirjoittajat siellä kuvittelivat jo jotain aivan muuta, mutta pois nuo likaiset ajatukset, hulttiot!

Otaksun, että ainakin vakiovalvoja Musta Nuoli on vielä valveilla, kenties lueskellen sarjakuvia tai katsoen elokuvaa. Onko muita?

Nyt olisi ihanteellinen hetki lähteä kävelylle ulos. Sopivan viileä, ei kylmä eikä kuuma. Ei ketään ulkona, vain katulamput, pimeys ja hiljainen kengänpohjan ja maaperän keskinäisestä vuorovaikutuksesta syntyvä ääni. Silti pehmoinen peitto ja tuudittava tyyny houkuttelevat minua luokseen. Taivun niiden tahtoon. Odottakaa hetki, sammutan tietokoneen!
 

KuumaaKamaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Suosikkiketjuni löytyi kuin löytyikin taas. Tässä lukulomassa on se hyvä puoli, että nukkumaan ei ole mikään kiire.

Lukulomasta tulikin mieleeni, että kuinka paljon arvon Jaws on lukenut ylioppilaskirjoituksiin tähän mennessä? Itselläni alkaa stressi kasvamaan jatkuvasti, koska esimerkiksi maantieteen kirjat ovat vielä pysyneet visusti kaapissa. Matematiikkaa ja englantia olen sentään faijani kanssa hiukan tutkaillut, etenkin matematiikan kanssa olen tehnyt jo täysiä päiviä. Mutta muuten kyllä tulee itku puseroon tällä menolla aika nopeasti.

Tässä näin lukuloma päivät ovat menneet hyvin samanlaisella rutiinilla. Aamulla herätessäni(klo 12-13) n. 2 tuntia matematiikkaa, puolessa välissä n. vartin aamupalatauko. Sitten juoksemaan/salille ja n. klo 17 eteenpäin istunkin sitten tietokoneella pelaillen ja Skypen välityksellä kavereiden kanssa keskustellen. Illalla ysin aikaan vielä iltalenkki juosten tai reippaasti kävellen. Ja sen jälkeen sitten tietokoneen ääreen järjetön määrä ruokaa. Tänäänkin iltapalaksi tuli vedettyä 5 leipää, 4dl mehua, lautasellinen muroja, banaani ja raejuustoa salaatinkastikkeella.

Nämä kyseiset kaverit joiden kanssa pelailen erinäisiä nettipelejä muuten jaksavat tehdä sitä aamusta iltaan jatkuvalla syötöllä. Tämä on asia, joka itseäni hieman jopa ärsyttää ja ennen kaikkea ihmetyttää. Miten joku voi olla niin addiktoitunut koneeseen, että päivässä pitää istua 15h ruudun ääressä tekemättä mitään muuta. Joo, okei itsekin näin lukuloma aikana vietän varmasti sen lähemmäs 6-7 tuntia aikaa koneella päivässä, mutta onneksi mulla on muita miellyttäviä harrastuksia joita voi sitten "ei nörtti" kavereiden kanssa harrastaa.

Huomenna menen mutsini kanssa leffaan, eikö olekkin romanttista!! ;) Ei Kiitosta katsomaan!
 

Musta Nuoli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
Otaksun, että ainakin vakiovalvoja Musta Nuoli on vielä valveilla, kenties lueskellen sarjakuvia tai katsoen elokuvaa. Onko muita?

Ei ollenkaan väärin otaksuttu. Kävin tuossa syömässä vähän iltapalaa, tai yöpalaksiko sitä pitäisi nimittää. Luin aiemmin loppuun Grant Morrisonin 1980-luvun lopulla käsikirjoittamasta ja nykyisin jo klassisesta Animal Man -sarjakuvakokonaisuudesta kootun omnibus-julkaisun (kaikki tarinan 26 numeroa yhdessä, vajaat 800 sivua).

Vähän kallis ostos oli, mutta onpahan koko hoito yksissä kansissa. Morrison on erittäin vahva käsikirjoittaja, jonka parhaimmat tarinakokonaisuudet kuten vaikkapa Doom Patrol ansaitsevat tulla mainituksi samassa lauseessa kuin Neil Gaiman ja Alan Moore, tosin vasta sivulauseessa näiden herrojen perässä.

Tulin vuokranneeksi Film2homesta euron tarjouksella Richard Curtisin uusimman elokuvan, aikamatkustusromanttisen melodraaman About Time, sen ajattelin pikapuoliin käynnistää.

Yöllä on hyvä olla, varsinkin kun olen nyt "hiihto"lomalla töistä. Ulkona olen viimeksi käynyt lauantaina kun tulin kotiin vierailulta vanhempieni luota. Hiihtämään en lähde ihan heti.
 

Wilderness

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Minnesota Wild
Täällä myös hereillä ja lukulomalla tietenkin. Pitäis lukea varsinkin fysiikkaa ja matikkaa, mutta molempien kirjat löytyvät kaapista muiden koulujuttujen kera. Ei vaan löydy motivaatiota yhtään. Paljon mukavampi vain istuskella koneella ja lueskella jatkoaikaa.

Huomenna pitäis kyl herätä aikasin, että ehtisi jännämään miesten lumilautacrossissa. On muuten erittäin mielenkiintoinen ja viihdyttävä laji katsella. Sitten jännätään varsinkin Venäjä-Norja -peli ja toivotaan, että Norja laittaisi mahdollisimman paljon kampoihin.
 

Palstalegenda

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ukraina, Eveliina Määttänen
Flentsu eli siis poskiontelotulehdus on parantumaan päin. Antibiootit tekivät sen, mikä on antibioottien tehtävä.

Tuli nukuttua alkuillasta 2,5 tunnin tirsat. Eipä sitten nukuta vähääkään. Kun on tautinen, on nukuttava silloin kun nukuttaa, ettei keho joudu rimpuilemaan väsyolioita vastaan samaan aikaan, kun on tautikin. Kahden rintaman sodissa ei ole helppoa, niissä väsyy, eikä silloin tauti taltu.

Luin tässä juuri kirjaa, jossa oli syviähyviä ajatuksia. Siellä kirjassa lukee tällaistakin:

- Ihmistä ei saa enää kivittää kuoliaaksi, pitää olla tykki.
- Sodat tarvitsevat syyllisiä, jottei niitä tuomittaisi.
- Ei Suomessa voi erota kirkosta, se on täällä kaikkialla.

Sanoja on sanottu. Maailma on sana.
 

Kumielvis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Paltamon Pantterit
Onnea Jawsille ja muille lukiolaisille kirjoituksiin! Niissä on kyllä oma juttunsa, tärkeintä on kuitenkin muistaa hyvät eväät ja sopivan rento mutta virittynyt asenne. Etenkin ne eväät.

Yökävelyt on yksi mun suosikkijutuista. Keväämmällä kun pääsen takaisin Suomeen niin tulee noitakin sitten enemmän taas tehtyä. On muuten melko kummallista, ensimmäinen talvi etten näe lunta (toivottavasti) ollenkaan.
 

BLEGI

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bleg, DRW, Man United ja Tommi Huhtala
Täällä ollaan. Mitäs sitä turhaan mennä nukkumaan, kun ei väsytä. Kävin juuri kävelemässä ja nyt on aika katsoa jokunen jakso The Big Bang Theorya.
 

Palstalegenda

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ukraina, Eveliina Määttänen
Onhan tämä arkiyönä hereillä oleminen jotenkin vallankumouksellista. Tuntuu ihan samalta kuin jos piirtäisi eduskuntavaalien vaalilipukkeeseen kirkkoveneen ja tiputtaisi lipukkeen muina miehinä ääniuurnaan ja sitten kävelisi täysin tyynenä pois. Varmasti Suomen hallituksessa ei pidetä tästä, että olen nyt hereillä. Eikö se presidenttikin kertonut olevansa unilukkari. Jos nyt verhoa raotan, niin Saleko sieltä kurkistaa ja viittelöi, että: "paa maaten nyt". En varmasti koskekaan verhoihin, sielläpä kekkuloikoot.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös