Punamusta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Lonkero juotu, aika hilpaista kotiin. Pärjään kyllä pyörän selässä, no problemos. Kaverit nukkuvat, joten en tohdi herättää heitä vain kertoakseni, että lähden nyt pois. Kello on puoli neljä, joten liikenteen määrä tulee olemaan keskustassa nollan tuntumassa.
 
"I'm starting with the man in the mirror" - Michael Jackson, 1987

Punamustaa jääkiekkoa - Porin Ässät

Malkkinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Venäläinen änärikaverini kehui Finlandiaa parhaaksi vodkaksi... Se vähän yllätti itseni.

Meneekö finlandia ihan lantraamatta jääkylmänä? Vai mikä on paras resepti?
Vodka luonnollisestikin raakana, mitä kylmempi, sen parempi, mutta menee myös taskulämpimänä. Ai joo, pakastepuolukoita kun muutaman heittää snapsiin niin aijai!
 
Your shit's like chocolate cake
And your ass smells like a rose
Suosikkijoukkue
Ässät, Hurricanes
Älä vaan herranjumala sinne mitään hyvää viskiä sotke. Alkon perusviskit kelpaa sotkemiseen.
No joo, eipä tuota oikeasti ole tullut teinivuosien jälkeen juotua... Muuta kuin jokunen nostalgiadrinksu jossain kapakassa. Mutta ei tuo silti ole mielestäni ollenkaan hassumpaa... Hyvin suuhun sopiva drinksu.
 

Evil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Texasin ykkösketju: Gibbons - Hill - Beard
Venäläinen änärikaverini kehui Finlandiaa parhaaksi vodkaksi... Se vähän yllätti itseni.

Meneekö finlandia ihan lantraamatta jääkylmänä? Vai mikä on paras resepti?
Onhan tuo mennyt. Jos sotkea haluaa niin samat käy kuin kossussa. Vissy ja kolajuomat. Appelsiinituoremehu myös, tai puolukkamehu jos on saatavilla. Siis oikea puolukkamehu, ei mikään tehtaan esanssi.
 
You can call me lost, I call it freedom.

Punamusta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Kotona ollaan. Matkassa kesti vähän vajaa puoli tuntia. Sataa vettä. Mukavaa mielestäni.
 
"I'm starting with the man in the mirror" - Michael Jackson, 1987

Punamustaa jääkiekkoa - Porin Ässät
Suosikkijoukkue
Hartaat toiveet & Hukutetut haaveet
Sataa vettä. Mukavaa mielestäni.
Vesisade on ihan jees ja jopa rentouttavaa kuunneltavaa välillä, mutta ainakin täällä stadissa on satanut joka päivä vettä keskiviikosta alkaen, milloin enemmän ja milloin vähemmän. Alkais jo riittämään.
 
The sensation as I look at you; there's eyeworks in your fires. Burning lightning,; deep desire
You may not always succeed at first, poeTry anyway (☞゚ヮ゚)

Punamusta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Vesisade on ihan jees ja jopa rentouttavaa kuunneltavaa välillä, mutta ainakin täällä stadissa on satanut joka päivä vettä keskiviikosta alkaen, milloin enemmän ja milloin vähemmän. Alkais jo riittämään.
Pidän sateessa liikkumisesta ja siitä, kun hiukset kastuvat. Siitä, kun aika tuntuu suorastaan pysähtyvän, ainakin hidastuvan pisaroiden tippuessa otsalle ja olkapäille. Sade on minusta luonnollisempaakin luonnollisempi ilmiö, joka raikastaa ja tekee hetkestä kiehtovamman, ikään kuin hiljaisemman, jotta voisi pohtia rauhassa päässä kulkevia ajatuksia ja rentoutua.

Voi myös olla, että meikä on kummallinen friikki. Jos olen, ostan. Käy hyvin.
 
"I'm starting with the man in the mirror" - Michael Jackson, 1987

Punamustaa jääkiekkoa - Porin Ässät

Pistelinko87

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Boston Bruins
Alkuillasta väsytti ihan helvetisti ja meinasin nukahtaa pystyyn, mutta nyt kun kello on jo yli yksi niin ei nukuta yhtään. Joo-o huomenna on vapaa päivä ja sunnuntaina myös, mutta tylsää meinaa nyt olla niin ois kiva vaikka nukkua...
 
29.2.2020. Ässät - Lukko 1-7. Porilaisilla meni kyseinen ottelu pahasti tunteisiin! Naurattaa vieläkin kun 1-7 tilanteessa porilainen dj laittaa soimaan omilleen, eli Ässille "mikä on kun ei taidot riitä"-kappaleen. Pysy aina pikkuveljenä :)

Punamusta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Keittiöstä kajastaa valoa. Muu asunto on tumma ja hiljainen. Vain kellon tikittävät viisarit rikkovat rauhallisen ilmapiirin, joka on kuin tyyni meri keskellä yön pimeyttä. Ulkona ei liiku ihmisiä kaduilla eikä autoja teitä pitkin, vaan koko alue uinuu syvää unta, unta joka lataa sen virtalähdettä pyörittämään varhain aamulla sarastavaa uutta päivää. Yö on pelon ja epävarmuuden täyttämää aikaa, mutta samalla niin kaunista, hiljaista, rauhallista ja taianomaista aikaa, että sen annista nauttiessa ei odota valoisaa aamua, vaan seuraavaa iltaa, jolloin pimeys ja äänettömyys kaappaavat jälleen tunnelman omakseen.

Pöydän ääressä istuu mukavalla tuolilla nuori porilainen mies. Hän ei miellä itseään vielä varsinaisesti mieheksi, mutta hyväksyy kuitenkin lain ja biologisen kehityksen sanoman tyytyväinen hymy kasvoillaan. Miehen silmät tuntuvat kuivahkoilta, kirkas näyttö polttaa verkkokalvoa ja aivojen ytimessä solut ovat jo sammuttaneet enemmistön valoista, mutta määrätietoinen tekeminen pitää hänet mukana pelissä. Nuori pörröpäinen ilopilleri pohtii jonkin verran tulevan iltapäivän jääkiekko-ottelua. Hänen oma suosikkinsa kunnioittaa vanhojen aikojen pelaajaansa hienolla alkuseremonialla, joten voiton saaminen tuntuu kiihkeältä.

Voi kunpa ukot ottaisivat jälleen riemastuttavan voiton. Minä niin haluaisin sitä. Toivon sitä heidän puolestaan, itse juhlakalun puolesta, koko paikalle pakkaantuvan katsojakunnan puolesta. En minä vain kykene ajattelemaan tapahtumaa täysin ilman kihelmöivää jännitystä.

Miehen pohdinnat alkavat jälleen kulkea jääkiekossa. Hän päättää keskeyttää kyseisen tajunnanvirran ja soittaa musiikkia. Valinnan kohteeksi pääsee tunnelmallista, romanttista ja hidastempoista musiikkia, jota voi luokitella niin rockiksi kuin kevyemmäksi pop-rockiksi. Hänelle kappaleen tyylilajilla ei ole kuitenkaan tässä kohtaa suurta merkitystä. Ainoa asia mikä merkitsee silmien painuessa hetki hetkeltä enemmän ja enemmän kiinni, on musiikin miellyttävyys.

Tämä kappale miellyttää häntä erityisen paljon. Siinä yhdistyvät taivaallisen kuuloinen ilmapiiri, kauniit tehosteet, rento tempo, taidokkaasti soitetut rummut ja pehmeän miellyttävä lauluääni, joka vangitsee pään musiikkikeskuksen huomion täydellisesti. Laulaja mainitsee, kuinka ilman hengittäminen käy yhä raskaammaksi. Nuori mies ajattelee täysin samalla tavalla. Ihan kuin hengittäminen muuttuisi erilaisemmaksi... hitaammaksi. Kehon koko toiminta hidastuu kuin sammutettu moottorivene lipuessaan lähemmäs rantalaituria. Kiirettä on tässä kohtaa olemassa vain tulevaisuudessa. Eikä tulevaisuutta tarvitse miettiä.

Pyöriikö koulussa näkemäni tyttö mielessäni vain sen vuoksi että onnistuin puhumaan hänelle rohkeasti ennen hyvin edennyttä suullista kielikoetta ja uskalsin kehua hänen hiustyyliään, vai siksi koska olen rakastunut? En kai minä nyt ole sentään rakastunut. Sehän tuntuu aivan hullulta, kummalliselta ja... ja... lämpimältä ajatukselta. Minähän toistan hänen nimeään päässäni. Lisäksi minä pohdin mahdollisuutta koittaa saada tavata häntä. Minähän jopa ajattelen häntä. Jukra...

Mies päättää keskeyttää myös tämän aiheen miettimisen. Se ei ahdista häntä, vaan pikemminkin kiehtoo. Uusi ikä tuo aina elämään uusia mausteita. Vaikka osa niistä voi tuntua kielen päässä hieman tujakalta, suurin osa tuo elämään täysin uutta raikasta makua. Sellaista makua, joka saattaa jopa muuttaa sopan yleismaun.

Kyllä maailma on kerrassaan kirkas paikka kaikkine väreineen, mies tuumii sen enempää ajatuksenjuoksuaan hiljentämättä. Hänen suosikkivärinsä on punainen. Väri, joka symbolisoi rakkautta ja lämpöä, turvaa ja voimaa. Se on hänen suosikkijoukkueensa pääväri. Punainen on hänen mielestään voimakas ja klassinen väri, joka sopii yksinkertaisesti mihin tahansa. Sitten on sininen väri, josta tulee mieleen aavaat valtameret, pilvetön kesätaivas, rauhallisuus ja tyyneys. Viisauden väri, jolla voi olla aina vain syvempiä ja syvempiä muotoja. Vihreä väri muistuttaa sademetsistä, luonnosta ja kasveista. Se on kaikessa kauneudessaan todellista eliksiiriä pienille ihmissilmille. Eliksiiriä, jota suorastaan tihkuu aamu-usvaisessa ja eksoottista elämää kuhisevassa metsässä.

On valkoinen väri, viattomuuden ja puhtauden symboli. Vitivalkoinen on tahraton ja synnitön, peseytynyt ja kirkas. On musta väri, tuo kuoleman ja pimeyden tunnusmerkki, jolla voi kuitenkin luoda myös kauneutta ja tunnelmaa. On keltainen piristys, tuo aasialaisten pitämä ilon väri, joka saa kenelle tahansa paremman mielen pirteällä ja positiivisella olemuksellaan. On vielä oranssia ja ruskeaa, harmaata ja vaaleanpunaista... sekä viimeisenä violetti. Väri, jolla on keltaisen pirteys mutta myös mustan syvyys ja synkkyys. Vahva ja näpäkkä väri, josta saa luotua huolellisella suunnittelulla mitä loisteliaimpia asioita. Liturgiassa väri merkitsee katumusta. Mies tuntee violetin olevan kuin hänelle luotu. Erinomaisuutta, jota ei voi olla ihastelematta. Mikä majesteettinen ja koristeellinen väri, niin oiva ja ovela.

Mutta roihuavaa ja veret seisauttavaa punaista sekään ei onnistu päihittämään. Mies verhoaa itsensä lähes jatkuvasti punaiseen. Hän käyttää punaisia vaatteita joka lähtöön, mutta ehdoton tavaramerkki on punainen kangastakki. Se on hänelle merkki siitä muille ihmisille, että hän rakastaa olla kuin entisaikojen nuori: nuori, jolle merkitsevät elämässä kaikkein eniten letkeä ja räväkkä musiikki, hauskanpito, huolehtiminen lähimmäisistä ja roihuava rakkaus, jonka liekki kasvaa iän karttuessa kohti nuoren aikuisen aktiivisimpia vuosia.

Pöydällä on kukkaruukullinen vaaleanpunaisia ruusuja. Niistä tulee ensimmäisenä mieleen pistooleihin kietoutuneet ruusunvarret, jotka merkitsevät monelle kanssakulkijalle taivasta keinuttavaa rockia, rockia jonka keskiössä on viina, yöelämä, naiset ja leimahtava rakkaus. Toisena tulee mieleen piikit, joita ruusu kasvattaa suojatakseen itseään vahingoittamisyrityksiltä. Kun tartut ruusun varteen, saatat tuntea terävän piikin lävistävän sormepääsi herkän ja ohuen ihon, joka toimii tärkeimpänä ja parhaimpana suojanasi ulkopuolisia uhkia vastaan. Yksi pikkuinen piikki voi vetää sen rikki. Niin suuri ja voimakas ruusu on. Sen voimaa lisäävät itse kukan syvä ja sykkivä väritys sekä se huumaava tuoksu, jonka voi tuntea hajuaistissaan nuuhkaistessaan hennon kukan sisältämää taikaa.

Huumaava ynnä vahingoittava, vahva mutta kuolevainen. Ruusu ja rock. Ne ovat kuin luodut kietoutumaan toistensa ympärille. Aivan kuin mieskin tuumii, jotta kietoutuvatko minunkin ajatukseni jo liian sekasotkuisesti toisiinsa. Hän päättää siirtyä seikkailemaan unimaailman syövereihin, jossa voi olla mitä villeimmissä haaveissaan haluaakaan, eikä kukaan ole vaikuttamassa sen kulkuun. Oma maailma, jossa ei ole kuin yksi sääntö:

Älä mieti, vaan ole ja tee.

Yö kääntyy kohti keskivaihettaan. Kirkas lamppu valaisee vielä toistaiseksi keittiön sisältämää ravinnetta. Nyt on aika sammuttaa valot. Heti jahka nuori porilainen mies saa yhden kerran lisää nauttia omasta olostaan valveilla.
 
Viimeksi muokattu:
"I'm starting with the man in the mirror" - Michael Jackson, 1987

Punamustaa jääkiekkoa - Porin Ässät

Pistelinko87

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Boston Bruins
Pitää kai tässä lähteä melatoniinilääkkeitä ostamaan. Tai no ei nyt, mutta huomenna. Minne ihmeeseen on kadonnut minun unenlahjat. Kello on taas tuon verran ja ei nukuta. Ei sitten yhtään. Emäntä tuossa vieressä on jo nukkunut pari tuntia ja minä vain olen puhelimella Jatkoajan foorumeilla. Nukahdan luultavasti 2-3 välillä. Onneksi huomenna on vapaa päivä töistä. Taidanpa nukkua pitkään huomenaamuna.
 
29.2.2020. Ässät - Lukko 1-7. Porilaisilla meni kyseinen ottelu pahasti tunteisiin! Naurattaa vieläkin kun 1-7 tilanteessa porilainen dj laittaa soimaan omilleen, eli Ässille "mikä on kun ei taidot riitä"-kappaleen. Pysy aina pikkuveljenä :)

Punamusta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Taisin luvata itselleni ennen tätä viikkoa, että nukun ekat päivät kunnolla, jotta jaksaminen riittäisi viemään kunnialla läpi torstain ja perjantain kokeista. Tässä sitä ollaan vielä valveilla. En vaan osaa mennä ajoissa nukkumaan. Katastrofista ei tarvi toki puhua, aamulla on aikaa vetää hirsiä, mutta olisi ollut paikallaan rytmittää nukkumaanmenoa ennen YO-kokeita.

Silloin on kuitenkin herättävä vähän ennen kahdeksaa aamulla ja mentävä siten aikaisemmin pehkuihin.

Unirytmi on ollut läpi vuoden sekava ja katkonainen kuin Ässien viime kauden pelityyli. Mennään petiin sitten kun huvittaa, ummistetaan silmät kun huvittaa, noustaan ylös kun huvittaa. Koulunkäynti on joutunut kärsijäksi. Kokeet menivät keväällä melko huonosti ja välillä teki tiukkaa jaksaa olla skarppina. Harmi sentään.

Toisaalta monesta, monesta yöstä on tullut nautittua musiikin, videoiden ja muun mukavan tahdissa. Tekisi mieli katua, mutten oikeastaan kadu. Tein kuten halusin, joten pulinat pois. Olen tyytyväinen. Elämä ei ole kupsahtanut vielä päälaelleen eikä terveys ole romahtanut. Asiat voisivat olla huonomminkin.

Kun petiin mä kellistyn, koen minä vapauden hillityn
Vapauden taivaan ja haavemaan, unelmani hellityn
Kun rakennan tulevaa, pohdin minä mieltäin huteraa
Tätäkö mä todella haluan, pilvilinnan tukevan

En unesta karata voi enkä sitä edes halua
Tääl' mä voin olla itseni herra, valtakuntani kuningas
En unesta karata voi enkä sitä saata vihata
Tääl' mä tiedän kaiken mahdollisen, eikä tarvitse tivata

Mut' joskus on poistuttava, hypättävä veneeseen
Siihen joka minut rannalle kyyditsee, ja takaisin hereille
Eikä uni minun katoa, se joka päivä odottaa
Se on minun päässäni tallessa, sitä ei voi kadottaa

Koska uni ei voi hajottaa
Mut' voi sun mietteitä valottaa
Eikä siellä voi rajoittaa
Haluu' kaikkee uutta kasvattaa


Noin, vähän uniriimittelyä kello kahden ratoksi. Käyn Höyhensaarille. Siellä tapahtunee taas kaikkea kivaa lämpimissä olosuhteissa.
 
"I'm starting with the man in the mirror" - Michael Jackson, 1987

Punamustaa jääkiekkoa - Porin Ässät

vilperi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Kauhajoen Karhubasket
Se yö kun pitäisi nukkua hyvin että olisi virkeänä sitten muuttohommissa heti tänään siinä kymmenen aikoihin aamusta. Kymmenen aikoihin saan nimittäin avaimet uuteen asuntooni ja siitä heti perään muutto myös alkaa.

No, sen verran iso ja jännittävä päivä tänään edessä että nukkumisestakaan ei meinaa tulla mitään. Sitä vain jännittää ja odottaa tätä päivää. Asunnon avainten saamista, muuttoa, sitä hetkeä kun esimerkiksi myös isäni näkee uuden asuntoni ja niin edelleen.

Pitäisi kyllä olla tänään hyvässä vireystilassa muuton takia mutta nukkuminenkin sellainen juttu ettei sitä unta pakottamalla tule. Jotenkin odottelinkin tällaisen unettoman yön olevan nyt edessä. Olen aika innoissanikin tästä päivästä ja odotan aamu kymmentä malttamattomasti.

Vaikka eihän tästä sinänsä isoa numeroa tarvitsisi tehdä. Asunto vain vaihtuu mutta on se silti suuri muutos minun elämässä ja iso merkki siitä että kuntoutumiseni on edennyt hyvin.

Muuton pitäisi sujua hyvin. Suurimmaksi osaksi olen saanut jo kaikki irtotavarat pakattua, ainoastaan keittiössä vielä jotain astioita pakkaamatta. Muutosta aiheutuneet tarvittavat paperihommat on tehty. Loppusiivoustakin olen saanut jo hyvin tehtyä. Ja vaikka tavarat onkin pakattuna asunnossani niin ne on siistissä järjestyksessä seunustoila. Asuntoni on pysynyt siistinä.

Kaikki on toistaiseksi siis sujunut hyvin ja seuraavina päivinä ei tarvitse lähinnä kuin kanniskella tavaraa ja kampetta paikasta A paikkaan B. Paljon paremmat ennusmerkit tässä on nyt ilmassa kuin Kauhajoelta aikoinaan pois muuttaessani.

Tuolloin en ollut pakannut mitään valmiiksi ja oli se sitten kova työ, rumba ja sotkukin pakata kaikki tavarat kiireellä jätesäkkeihin. No siitä opin kantapään kautta sen että hyvä pakkaaminen on tärkeää muuttamisessa. Kauhajoelta kun oli vielä niin pitkähkö muuttomatka porukoitten nurkkiin takaisin Hattulaan että muutto piti hoitaa Kauhajoella nopeasti että pääsi ajamaan takaisinkin päin vielä valoisalla kelillä. Silloin olisi ollut tärkeää valmistella muuttoa mutta en tehnyt mitään etukäteisvalmisteluja tuolloin. Nuori ja tyhmä kun olin.

Mutta nyt kaiken pitäisi sujua paljon paremmin. Mitään hässäkkää ja sotkua ei pitäisi tulla vaan kaiken pitäisi sujua järjestelmällisesti. Kaikki etukäteisvalmistelut pitäisi olla kuitenkin sen verran hyvin tehty että nyt tarvitsee tosiaan vain kantaa tavaraa ja huonekalua paikasta toiseen.

Uskon tämän muuton kenties olevan jo parissa päivässä ohi, ehkä jopa jo päivässäkin. Muuttomatkakaan ei ole kuin parisataa metriä. Ja ei minulla tuota tavaraa nyt ihan ylen palttisesti ole.

Se minua vain suorastaan veetuttaa kun onnistun aina sotkemaan kaikki huonekalutkin. Edellisessä asunnossani känni-ja krapulapäissäni ja ryyppyvuosinani onnistuin jollain tavalla sotkemaan ulosteeseeni lainaan saamani sohvan ja tämä kannettiinkin sitten muuton yhteydessä kaatopaikalle.

Nyt taas noissa minulla lainassa olevissa nojatuoleissakin on jotain läikkiä, jos ne saisi jotenkin puhtaaksi niin olisi hyvä. Tai sitten pitäisi alkaa käyttämään suojapeitettä näissä tuoleissa.
 
Kun mies puhuu tuhmia naiselle, se on ahdistelua. Kun nainen puhuu tuhmia miehelle, se on 4 euroa / min + pvm!

vilperi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Kauhajoen Karhubasket
Vituttaa suorastaan tämä allekirjoittaneen nukkuminen viime öinä ja tosiaan siis täällä uudessa asunnossa. En ole vielä kunnon pitkiä yöunia täällä nukkunut vaikka väsyttääkin. Nytkin tuntuu siltä aivan kuin uni olisi loppunut kesken. Nukuin hyvin siihen 2.50 asti jonka jälkeen heräsin ja nyt tuntuu siltä kuin nukahtaminen uudelleen olisi hankalaa.

Tekisi mieli nukkua pitkät yöunet mutta ei siitä tunnu tulevan mitään? Nytkin kyttäsin hieman kelloa välillä ja toivoin että se olisi mennyt nopeammin. Nyt kello on kuitenkin vasta kolme ja tässä ylhäällä hereillä kykitään.

Tuntuu oudolta myös sanoa tätä asuntoa uudeksi, sillä eihän tämä todellakaan uusi taida olla kuin korkeintaan minulle. Vanha asuntohan tämä on, en muista nyt tarkalleen rakentamisvuotta mutta joka tapauksessa.

Mutta miksi muuksikaan tätä asuntoa nimittäisit kuin uudeksi asunnoksi? Vai pitäisikö siihen liittää sana minulle uusi asunto? No oli mikä oli, niin johtuukohan tämä huono nukkuminen vielä siitäkin että en ole vain vielä tottunut nukkumaan täällä? Niin kuin jo todettua, niin väsyttää kyllä mutta kun ei silti vain saa nukuttua.

Vituttaa myös se kun eilen illalla jäi urheilun katseleminen pahasti kesken. Juuri sen kovan väsymyksen takia. Mutta taidan nyt sitten katsella jälkilähetyksinä eilen illalta ja yöltä katselematta jääneet urheilulähetykset?

Se tekee mielen iloiseksi että muutto on nyt tehty. Ja loppusiivouskin vanhassa asunnossa on tehty. Hiukan jännittää siivoustarkistus vanhaan asuntoon mutta senkin jälkeen onneksi saa vielä siivota jos tarvetta on. Helppoahan tuolla oli sitten lopulta lattiat pestä kun ei ollut lattioilla enää mitään "esteenä".

Tällä viikolla kuntoilu jäänyt kyllä vähemmälle. Tai olenhan kuntoillut muuttoa tehdessä mutta muuten. Sekin vituttaa. Ei ole kai ollut vain aikaakaan kun päivät on mennyt muuttaessa ja illat urheilua katsellessa?

Jos laittaisi kahvit tulemaan ja katselisi tosiaan ne tämän yön pelit ja muut urheilulähetykset jälkilähetyksinä? Kai ne katseltavissa on. En kuitenkaan tiedä lopputuloksia.
 
Kun mies puhuu tuhmia naiselle, se on ahdistelua. Kun nainen puhuu tuhmia miehelle, se on 4 euroa / min + pvm!

Punamusta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Ärsyttää, kun olen aina niin kilpailuhaluinen. Mitään ei pysty pelaamaan ilman suurta, suorastaan verenhimoista halua voittaa. Häviäminen näkyy siten, että sokeakin pystyisi erottamaan vitutuksen aiheuttamat piirteet kasvoilla. Pelaan Minecraftissa yhtä serveriä epäsäännöllisesti, enkä osaa nauttia enää ollenkaan yhden minipelin pelaamisesta. Jokainen tappio alkaa itää päässä myrkkykasvin lailla. Voi toki olla, että olen jo kasvanut ulos tuon pelaamisesta, mutta harmittaa se välitön pettymys, joka syntyy jokaisen tappion jälkeen.

Inhoan muutenkin persoonassani sitä seikkaa, että kaikessa olisi oltava parempi kuin kukaan muu. Tulin pohtineeksi juuri äsken, onkohan tämä ihan tervettäkään. Ei välttämättä, sanoisin. Saattaa johtua esimerkiksi hyvän itsetunnon puuttumisesta ja muutenkin itsetunnon puutteesta. Kun mikään ei saa oloa sisäisesti paremmaksi, on pakko pystyä jopa tekemään mahdottomasta mahdollista, jotta olo tulisi tyydyttyneemmäksi. Ja kun niin ei luonnollisesti tapahdu, tulee ahdistusta ja vitutusta.

Ehkei mun aivoni vain pelitä kunnolla, kun väsyttää ja valo särkee silmiä, tietokoneesta puhumattakaan. Luojan kiitos meikällä ei ole tänään ylioppilaskoetta. Kavereille isosti tsemppiä tämän päivän koitokseen. Sammun varmaan ihan pian, ellen painu petiin. Olkoot tämä siis tässä.

Hyvää yötä jatkoaikalaisille.
 
"I'm starting with the man in the mirror" - Michael Jackson, 1987

Punamustaa jääkiekkoa - Porin Ässät

Glove

Jäsen
@Punamusta perfektionismi on kamala ominaisuus, jos se saa vallan. Mutta jos sitä pystyy hallitsemaan ja myöntämään itselleen, ettei olekaan ihan täydellinen eikä pysty ihan kaikkeen niin se voi olla positiivinen ominaisuus.

Omalla kohdalla oon jälkeenpäin huomannut, että oon ollut jo peruskoulussa jonkin asteen perfektionisti. Mulla oli yhden tytön kanssa koko yläasteen ajan kova vääntö siitä. Kumpi saa paremman todistuksen. Hirvee halu olla toista parempi. En kyllä edes muista, kumpi sitten oli useammin parempi, mutta yli ysin oppilaita kumminkin oltiin. Vuodet vieri ja Lopputulos oli sitten kunnon burnout kohta kolme vuotta sitten. Opin ainakin omat rajani joita voi sitten vältellä jos vielä joskus palaan työelämään.

En tiedä käynkö taas jollain ylikierroksilla kun ei puhettakaan, että uni tulis. Ei edes väsytä. Mutta päivälläpä sitten väsyttää senkin edestä. Nukkukaahan ihmiset hyvin kun vielä voitte.
 
Fair play and respect

red.machine

Jäsen
Suosikkijoukkue
Slovakia, Hurricanes, Meidän peli
Siitä on vierähtänyt aikaa kun tähän ketjuun viimeksi jotain raapustanut. Näköjään 37 viestiä kuitenkin aikoinaan tullut spämmittyä - erityisen laadukkaita tuskin olivat. Tästä tulee sitten viesti numero 38.

Sain kuin sainkin tutkimussuunnitelman palautettua, ja nyt voi ottaa viikonlopun rennosti. Töihin tosin pitäisi parin tunnin päästä herätä, mutta sama kai se on samoilla silmillä mennä. Onneksi vain muutaman tunnin vuoro ja Carolinankin peli alkaa ihan näillä näppäimillä.
 
Slovensko, Slovensko, héja héja héja, Slovensko!

Punamusta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Yö on tällaisen kasvavan, nuoren yökyöpelin valtakunta. Ai niin, se paita piti pukea päälle. Hetki vaan... valmista. Mustan värinen Saksan futismaajoukkueen T-paita. Päivällä pidän yllä punaista patapaitaa.

Glam-yhtye Dokken on säveltänyt ilmeisesti kappaleen johonkin Painajainen Elm Streetillä -elokuvaan. On nimeltään "Dream Warriors". Paraikaa kuuntelen ensimmäistä kertaa kenties kuukausiin ja pakko sanoa, että mahtipontinen teos. Kyllä Dokken on taitanut monen muun glam-yhtyeen tavoin hyvän musiikin valmistamisen teon.

Palstan väki alkaa tulla yhä tutummaksi ja tutummaksi. Pidän teistä ihmisistä täällä. Monet teistä ovat paljon elämää nähneitä perheellisiä aikuisia, jotka ovat myös käytökseltään mukavan kypsiä ja fiksuja. Arvostan teitä. Toimitte malliesimerkkinä tällaiselle nuorelle jannulle, joka vasta hakee valtatietä kohti aikuiselämää. Nyt säntäilen hämärällä metsäpolulla juuria väistellen ja kiviin kompastellen. Kai se tie löytyy kuitenkin pian, matka ei voi olla enää kovin pitkä.

Kappale päättyi. Jatketaan Dokkenilla.

Ui persikkapää, miten loistava biisi tämäkin on. Jaksaa hymyilyttää joka kerta, kun se pärähtää soimaan täydellä liekillä.

Viettäkää mahdollisimman moni tänään peruskiva päivä ja käykää Mikkelissä sekä täällä Porissa hallilla myöhään iltapäivällä. Jukureilla olisi tilaisuus kohentaa sijoitustaan JYPin ja Ässillä KalPan kustannuksella. Kumpikin kotijoukkue olkoot voitokas otteissaan.

Violetti on pirun upea väri. Minusta se Telian violettivalkoinen pelikello onkin siisti. Saanut monilta negatiivisia lausuntoja, mutta diggaan itse.

Tämä biisi on siis "In My Dreams" ja päättyy tuossa tuokiossa. No, painan sen vaan uudelleen päälle ja peli jatkuu. Lokakuinen yö Porissa, jatkoaikalaisen nimeltään Punamustan kotikulmilla.
 
"I'm starting with the man in the mirror" - Michael Jackson, 1987

Punamustaa jääkiekkoa - Porin Ässät

Punamusta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Kello on aika lailla tasan viisi, joten sen kunniaksi poistun täältä lopultakin. Ei voi kuin hymähtää kuluneelle yölle. Nautin, vaikka varmaan myös kärsin siitä. Hyvää tiistaita kaikille.
 
"I'm starting with the man in the mirror" - Michael Jackson, 1987

Punamustaa jääkiekkoa - Porin Ässät
Suosikkijoukkue
Hartaat toiveet & Hukutetut haaveet
Tämä biisi on siis "In My Dreams" ja päättyy tuossa tuokiossa. No, painan sen vaan uudelleen päälle ja peli jatkuu. Lokakuinen yö Porissa, jatkoaikalaisen nimeltään Punamustan kotikulmilla.
Hei! Annoit minulle juuri idean jakaa samalla nimellä kulkevan biisin, joka löytyy Tonight Aliven alkuvuodesta 2018 julkaisemalta albumilta Underworld. Tämä onkin aivan mahtava rakkauslaulu. Tuolta samalta levyltä löytyy myös vierailevana artistina yhdeltä biisiltä itse Corey Taylor. Suosittelen ehdottomasti tsekkaamaan albumin läpi, jos lyriikoiltaan vähän diipimpi naisrock maistuu! Tässä linkki kyseiseen kipaleeseen.PS. Mä myös tykkään tuosta Telian nykyisestä pelikellosta enemmän kuin siitä vanhasta. Toki kaikilla on oikeus omaan mielipiteeseensä.
 
Viimeksi muokattu:
The sensation as I look at you; there's eyeworks in your fires. Burning lightning,; deep desire
You may not always succeed at first, poeTry anyway (☞゚ヮ゚)

Glove

Jäsen
Kirjoitellaanpa tännekin kun kello ei ole vielä kuutta. Nukuin taas vaihteeksi ihan päin peetä, mutta saan tällä kertaa syyttää itseäni. Lääkkeet nimittäin loppui ja kuinkas sattuikaan, niitä ei sitten ollu apteekissakaan. Tälle päivälle pitäisi kuitenkin tulla, niin saan varmaankin nukuttua taas ensi yönä. Toinen asia mikä haittasi unta oli se, että peiton alla oli jostain syystä liian kuuma ja ilman peittoa tuli kylmä. Mutta jokatapauksessa, oikein hyvää huomenta kaikille.
 
Fair play and respect
En tiedä, pitäisikö ketjun nimeksi vaihtaa unettomuusketju. Sitä ongelmaa ainakin itsellä nyt kolmatta päivää putkeen. Herätyskin soi tuossa vajaan kuuden tunnin kuluttua niin osaan jo arvata huomisen työpäivän vireystilan. Olisi nyt edes toisten päin, että nukahtaisi kymmeneltä mutta heräisi vaikka neljältä. Voisi käyttää aamun johonkin hyödylliseen kuten opiskeluun tai urheiluun.
 
IHANAA SAATANA! - Veli-Matti Savinainen
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy