Punamusta

Jäsen
Olen pöhnässä. Täällä minä seison ulkona asuinalueen reunalla pöhnässä. Hakkasin pääni muusiksi Änärin parissa ja viime yön valvomisesta johtuva väsymys on iskenyt päälle. Olen myös juonut kolme tölkkiä Karjalaa. Voi olla että vain kuvittelen tai liioittelen mielessäni tätä tilannetta, mutta oloni ei ole ihan selvä. Aivan kuin olisin unessa. Lempeä ja riskitön olo, sellainen täysin vaaraton.

Pidimme ystäväporukalla hauskaa Änärin ja Aliaksen muodossa. Kuuntelimme kaikenlaista musiikkia ja nauroimme. Hävisin Änärissä kaikki pelini: HIFK:lla SaiPalle 0-2, Ässillä Pelicansille 0-1, Tapparalla SaiPalle 6-4, IFK:lla Sportille 2-1 rankkareilla ja IFK:lla Ässille 1-4. Viisi matsia, viisi kertaa köniin, maaliero -9. Olen minä vaan surkea Änärissä, aivan surkea. En vain osaa, en kertakaikkiaan. Eikun hetkinen... nyt muistan, voitin kaverini 2-5 TPS:llä Lukkoa vastaan! Nyt mä muistan. Komento takaisin: yksi voitto, viisi tappiota ja maaliero -6. No on tuokin huono saldo, mutta napsun parempi kuin edellinen.

Kävelin pitkän matkaa hyvän ystäväni kanssa ja keskustelimme yhteiskuntakriittisistä asioista. Tulin siitä niin hyvälle tuulelle, että ajattelin halaavani mahdollisesti teiden erkaantuessa. En kuitenkaan halannut, taisin unohtaa vallan koko idean. Olen monesti tuntenut ärtymystä kyseistä kaveria kohtaan hänen mielipiteistään, mutta nyt tuntui siltä, että hän osaa ihan oikeasti ajatella asioita hyvällä tajunnalla. Propsit hänelle. Oot hyvä ystävä, kaveri. Pahoittelut siitä että olen joskus kiihkeänä moittimassa pohdintojasi.

Olen polkenut jonkin matkaa lähelle lapsuudenkotiani. Täällä mä olen keskellä pimeyttä. Olen pääni sisältä täynnä kuin puutynnyri, mutta mitäs pienistä. Kyllä mä pääsen täältä ehjänä kotiin. Pyörällä ajaminen tapahtuu kyllä letkeästi: ihan kuin ajaisin unessa. On sellainen fiilis että mitään ei todennäköisesti tapahdu. Antaa mennä vaan. En siis aja kovaa, vaan normivauhtiani hitaammin, koska en jaksa ajaa lujaa, mutta ajan todella rennosti. Mutta älkää huoliko, lupaan että kenenkään ei käy kuinkaan, jos täällä ympäristössä tulee edes ketään vastaan tähän aikaan vuorokaudesta.

Mukavaa muuten kun kirjoitat tänne, @TrueThat. Olet kiva nimimerkki. Halusin vaan sanoa tämän, ei minulla muuta tähän kohtaan. Kai se olisi aika mennä kotiovelle asti. Äiti lienee jo nukkumassa, mutta hälläkö väliä, menen vaan sisälle ja rojahdan sänkyyn.

Tässä tämän yön kuulumiset. Sitten pyörän satulaan ja liikkeelle. Vietän tänään aikaa kahden ystävän kanssa kolmistaan. Mahtavaa, en voi muuta sanoa. Mahtavaa.
 
"I'm starting with the man in the mirror" - Michael Jackson, 1987

Punamustaa jääkiekkoa - Porin Ässät

Punamusta

Jäsen
Ai niin muuten, unohdin: yläpuolella on todella kaunis tähtitaivas. Kansi täynnä mysteerejä, universumin suuria saloja. Mieletön näky, hurmaava ja upea. Tähtiä taivaalla.
 
"I'm starting with the man in the mirror" - Michael Jackson, 1987

Punamustaa jääkiekkoa - Porin Ässät

Punamusta

Jäsen
Se tunne kun ajat pyörällä ja alat miettiä ihan randomisti, että onpas hienoa kun osaa pysyä pystyssä pyörällä ja ajaa sillä nopeasti pitkiä matkoja toiseen paikkaan. Siis mitä sviidua... kaikkea sitä liikkuukin päässä. No nyt olen perillä. Seuraavaksi sisälle asuntoon.
 
"I'm starting with the man in the mirror" - Michael Jackson, 1987

Punamustaa jääkiekkoa - Porin Ässät

Punamusta

Jäsen
Kas niin, sisällä ollaan ja sängyssä vällyjen välissä. Jaksoin ottaa housut ja takin pois. Nukkuminen olisikin niiden myötä nihkeämpää. Nyt tekee mieli rokkia, jotain seksirokkia. Tässä lienee paras vaihtoehto turvautua Mötley Crüehun ja Van Haleniin. Saa laulaa panemisesta koko volyymilla, alko tehdä mieli sellasta. "Spanked", "Poundcake", "Why Can't This Be Love", "Girls, Girls, Girls", "Five Years Dead" ja "You're All I Need" soimaan. Ei muuta kun mars YouTubeen.
 
"I'm starting with the man in the mirror" - Michael Jackson, 1987

Punamustaa jääkiekkoa - Porin Ässät

TrueThat

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Rangers, Real Madrid
Olet myös kiva nimimerkki @Punamusta. Välillä nolottaa tämä oma nimimerkki: keksin tämän joskus hetken huumassa 19-vuotiaana. Alkoholi ei sovi minulle sitten yhtään. Ei pitäisi juoda sitä. Toivottavasti kaikilla palstatovereilla on asiat hyvin.
 
Happiness can be found even in the darkest of times if one only remembers to turn on the light.
- Albus Dumbledore

Punamusta

Jäsen
Minusta nimimerkkisi on kiva, @TrueThat. Mukava ja kiva. Pidän siitä. Van Halenin "Poundcake" kajahti kuulokkeista melkein maksimitasolla. Ai piru vie on se vaan kova. Sitten lisää musaa.
 
"I'm starting with the man in the mirror" - Michael Jackson, 1987

Punamustaa jääkiekkoa - Porin Ässät

Larionov #8

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Ei tule uni. Aamujäät olisi luvassa. Senkin puolesta olisi suotavaa päästä tästä päivästä.
Huomenna tulee yökylään yksi ylimääräinen lapsi hoidettavaksi. Olen kurkkuani myöten täynnä omienkin lasten hoitoa, mutta en raaski kieltäytyä, kun tulijan isä kuoli jonkin aikaa sitten. Ja minullahan on toisaalta aikaa enemmän kuin kenelläkään.
Lapset tuskin huomaavat mitään. Ihan kiva päivä ja ilta varmasti tulee.
Mutta tulispa se unikin.
 
Take care of Your body. You've got nowhere else to live.

Punamusta

Jäsen
Kaikki kuusi biisiä kuunneltu. Jessus että on hyvää settiä. Crüe and Halen, I love you guys so much! You're all I need. Nyt iski kuolemanväsymys. Tästä seuraava askel on simahtaminen unten maille. Ei kuitenkaan ihan vielä... yks juttu vaan.
 
"I'm starting with the man in the mirror" - Michael Jackson, 1987

Punamustaa jääkiekkoa - Porin Ässät

Punamusta

Jäsen
Tältä yöltä tulee tätä tajunnan virtaa pahoittelut siitä. Tämä yöketju on vaan ihan paras. Toisinaan mietin miksi ihmeessä stressaan kaikkea mahdollista ja mahdotonta. Onko se vain naisten tapa? :D Joskus tunnen itseni niin ulkopuoliseksi, toisaalta taas työkavereiden kannustus saa todella hyvälle mielelle. Elämässä periaatteessa kaikki hyvin, mutta silti huolehdin kaikennäköisestä. Ja myös mietin onko minussa jotain ”vikaa” kun kirjoitan miesten palstalle. Täälläkin tuntee välillä ulkopuolisuutta vaikka kaikki pääasiassa ovatkin niin mukavia. Ehkä se on vain mun pään sisällä.
Stressin ihmettelyä tapahtuu myös omalla kohdallani. Paha sanoa kuinka yleistä se on meillä miehillä, mutta kaipa sitä esiintyy meilläkin kohtalaisen paljon. On kivaa kun olet täällä palstalla ja kirjoittelet. Olet osa Jatkoajan palstayhteisöä, jolle on vankka rakkaus sydämessäni. Mahdut loistavasti joukkoon. Täällä voisi olla enemmänkin nuoria lätkästä kiinnostuneita naisia. Ehkä heitä onkin, se vaan ei näy minulle tai muillekaan, heh.

Aah jees, nyt on hyvä alkaa sahaamaan hirsiä unessa. Loistavaa. Öitä kaikille ja hyvää viikonloppua jokaiselle. Pärjäilkää!
 
"I'm starting with the man in the mirror" - Michael Jackson, 1987

Punamustaa jääkiekkoa - Porin Ässät

Punamusta

Jäsen
Olen hereillä koska haluan olla. Petiin pääsisi koisimaan ihan koska vaan, mutta päätin valvoa jonkin verran tänä yönä.

Saimme eilen koulussa tehtäväksi kirjoittaa noin 400-500 merkin mittaisen tekstin ruotsiksi ja palauttaa sen opettajalle sähköpostilla. Palautus on suoritettava tänään. Onnistuin ottamaan illalla itseäni sen verran niskasta kiinni, että kirjoitin vaadittavan määrän tekstiä ja tallensin tiedostoon tehdyt lisäykset. Enää se on tarkistettava ja lähetettävä. Koulussa meni eilen mukavasti. Kaikki tuntui onnistuvan kiitettävästi ja sain viime viikolla kirjoitetun historian esseen takaisin lähes täydellä pistemäärällä.

Päivän kohokohdaksi ja liikuntatuokioksi jäi varhain iltapäivällä ollut hyppytunti, jonka aikana kävelin koululta Isomäen jäähallille ja takaisin. Aikaa meni hieman yli tunnin verran. Kaupasta ostetut pari suklaapatukkaa kuluivat pois heti syömisen jälkeen. Kävelyn jälkeen oli vielä tarkoitus käydä musiikin luokassa, mutta jäin keskustelemaan koulukavereiden kanssa enkä enää ehtinyt, kun oli paineltava päätöstunnille. Se menikin sitten rennosti muiden esitelmiä katsellessa ja kuunnellessa.

Oli mukava päivä, ei valittamista. Jätin tällä kertaa rummuttelun väliin ja menin syömään ruokalaan ystävien seuraan. Tänään olisi kivaa päästä rummuttelemaan. Koulunkäynti on lukion kolmosvuotena todella leppoisaa. Minulle se on ollut. Kaikki päivät maanantaita lukuun ottamatta alkavat vasta klo 12. Menen kuitenkin kouluun käytännössä joka päivä aikaisemmin voidakseni soitella. Sovin asiasta lukuvuoden alkuvaiheessa erikseen opettajan kanssa. Talvella on viimeisen jakson aikana onneksi vapaavalintainen musiikin kurssi, joten pääsen pitämään hauskaa ja tutustumaan mahdollisesti muihin nuoriin muusikoihin.

Kiekkokausi käynnistyy ylihuomenna HPK:n ja Kärppien kohtaamisella. Kausikortti, fanikamat, Ässien seurantatiedosto ja henkinen olotila ovat valmiina uuteen kauteen. Tulen saamaan parhaimmassa tapauksessa enemmän muistoja kuin yhdeltäkään aikaisemmalta sesongilta. Debyyttikausi on tietysti aina debyyttikausi, mutta kuitenkin. Olen aikeissa osallistua kolmelle fanireissulle, joista yksi on kavereiden kesken tehtävä käynti Tampereelle. Talvella pitäisi päästä korkkaamaan Etelä-Savo Mikkelin muodossa ja Lappeenranta. Lienevät ihan kivoja kaupunkeja. Olkoot Ässät voitokas noissa matseissa.

Kello on pian puoli kolme. Hampaat on harjattu, mutta popsitaan tuosta pussista silti muutama viinikumikarkki. Hyvältä maistuu. Ei silti yhtä hyvältä kuin Judas Priest vuosimallia -86 tai -81. Kallistun nykyisin automaattisesti enemmän kevyen kuin raskaan musiikin kannalle. Olen siis lopultakin kääntänyt itsestäni kasarijätkän vuonna 2019. Hiukset kasvavat joka päivä ja toivottavasti yltäisivät jonakin kauniina päivänä yläselän päälle. Kyllä maar, mä sanon. Hot for love! Kevyt Priest on hot!
 
"I'm starting with the man in the mirror" - Michael Jackson, 1987

Punamustaa jääkiekkoa - Porin Ässät

Glove

Jäsen
Taas vaihteeksi tämmöinen yö, ettei uni tule. Lääkkeet on kyllä semmoiset, että niillä nukkuu hyvin kunhan ensin nukahtaa. Huomenna on luvassa hukkaanjeitetty päivä kun ei väsyneenä jaksa alkaa millekään. No, ei ole eka kerta.
 
Fair play and respect

heavylutaa18

Jäsen
Suosikkijoukkue
Saimaan Pallo, Seattle Kraken
Kait sitä täytyy mennä hetkeksi tutimaan, huomenna sitten huutamaan KooKoo nurin. Mahtavaa että kiekkokausi alkoi, tuo jotain taas tähän elämään.
 
Maassa jota sika johtaa porsaat pyrkii ylöspäin

Punamusta

Jäsen
Keikun paraikaa kuoleman partaalla. Ihme että silmät ovat yhä auki. Eilinen matsikokemus Isomäessä oli uuvuttava, mutta ehdottomasti kokemisen arvoinen. Ässät voitti ja yleisö juhli joukkueen kanssa. Kaikki siis hyvin Porissa. Mahtoi olla keskustan baareissa hyvä meno myöhemmin illalla.

Kait sitä täytyy mennä hetkeksi tutimaan, huomenna sitten huutamaan KooKoo nurin. Mahtavaa että kiekkokausi alkoi, tuo jotain taas tähän elämään.
KooKoo kaatuikin sitten SaiPan käsittelyssä 5-3, joten pääsit huutamaan useaan otteeseen. Minäkin kahdesti plus voittotuuletukset. Iso lippukin oli mukana hallilla. Hienoa SaiPa ja hienoa Ässät.

Pitäisi jaksaa ottaa nämä vaatteet pois ja pukea kevyt yövaatetus tilalle... no enköhän mä jaksa, ainakin niukin naukin. Musiikkikaan ei tahdo nostaa fiilistä. Poison (yhtye, ei Alice Cooperin biisi) on loistavaa imelänmakuista kasarikamaa, mutta pää pyörii täysin muissa maailmoissa. En ole syönyt viimeiseen 24 tuntiin kuin tasan yhden aterian, en muruakaan mitään muuta. Perkeleen perkele.
 
"I'm starting with the man in the mirror" - Michael Jackson, 1987

Punamustaa jääkiekkoa - Porin Ässät
Suosikkijoukkue
Hartaat toiveet & Hukutetut haaveet
Jeesus... Menin sitten uhrautumaan vielä huomiselle aamuvuoroon ja tajusin että tässähän ehtii saada unta peräti noin kolme tuntia jos sitäkään :D Tervetuloa mun hautajaisiin viikon päästä!

Keikun paraikaa kuoleman partaalla. Ihme että silmät ovat yhä auki.
Mun fiilikset suurella todennäkösyydellä kun pääsen huomenna duunista. Vittu pakko kyllä ostaa kalja tai kaksi heti kun vapaudun ja varmistaa etten nukahda ennen kuin Pelsun peli on töllätty alusta loppuun.
 
Like a black diamond in million pieces, we'll witness all fear fade and shatter
You may not always succeed at first, poeTry anyway (☞゚ヮ゚)

Punamusta

Jäsen
Jeesus... Menin sitten uhrautumaan vielä huomiselle aamuvuoroon ja tajusin että tässähän ehtii saada unta peräti noin kolme tuntia jos sitäkään :D Tervetuloa mun hautajaisiin viikon päästä!
Lienee menetetty peli. Teikäläisen iloksi Pelicansin peli ei ollut eilen sellainen. Tomi Karhunen tuli torjuneeksi liigakauden 2019-2020 avausnollapelin, ja vieläpä helsinkiläisten tähtikermaa vastaan. Aika nasta juttu, onnitteluni. Mahtoi maistua.

Onko sinulla pian hautajaiset? Et varmaan pane pahaksesi, jos liityn messiin. Mennään molemmat maan alle, kun elimistö ei kestä enää valvomista ja sen päälle painavaa arkirytmiä. Taivaassa voi sitten elellä ikuisesti miellyttävissä olosuhteissa.
 
"I'm starting with the man in the mirror" - Michael Jackson, 1987

Punamustaa jääkiekkoa - Porin Ässät

Evil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Texasin ykkösketju: Gibbons - Hill - Beard
No missäs kaikki on? Kapakassa? Evil laskeutuu korkeuksistaan ja tekee visiitin maan pinnalle, ja mitä hän kohtaa? Autiutta, tyhjyyttä. Joku kunnon vittuilu tekisi nyt niin poikaa, mutta nämä tyypilliset räksyttäjätkin näkyvät vetäytyneen poteroihinsa tukehtumaan paskaansa.
 
You can call me lost, I call it freedom.

Malkkinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
No missäs kaikki on? Kapakassa? Evil laskeutuu korkeuksistaan ja tekee visiitin maan pinnalle, ja mitä hän kohtaa? Autiutta, tyhjyyttä. Joku kunnon vittuilu tekisi nyt niin poikaa, mutta nämä tyypilliset räksyttäjätkin näkyvät vetäytyneen poteroihinsa tukehtumaan paskaansa.
Ei meitä täällä ilmeisesti montaa ole tällä hetkellä. Mitä viinaa juot juuri nyt? Olispa viinaa. Viskistä oli puhe. Olispa viskiä. Töissä ei saa ryypätä. Just ostin laivalta Bunnahabhainia, ehdin jo männä viikolla vähän maistaakin. Varsin hedelmäinen ja miellyttävä. Laphroig oli ennen hyvä, nykyään se savuisuus on jo vähän liikaa. Toki sillekin aikansa ja paikkansa on.
 
Your shit's like chocolate cake
And your ass smells like a rose

Punamusta

Jäsen
No missäs kaikki on? Kapakassa? Evil laskeutuu korkeuksistaan ja tekee visiitin maan pinnalle, ja mitä hän kohtaa? Autiutta, tyhjyyttä. Joku kunnon vittuilu tekisi nyt niin poikaa, mutta nämä tyypilliset räksyttäjätkin näkyvät vetäytyneen poteroihinsa tukehtumaan paskaansa.
Ei meitä täällä ilmeisesti montaa ole tällä hetkellä. Mitä viinaa juot juuri nyt? Olispa viinaa. Viskistä oli puhe. Olispa viskiä.
Meikäläinen on ystävän kämpillä viettämässä yötä. Valoja ei ole päällä ainuttakaan, ellei kirkasta kännykännäyttöäni lasketa. Kaikki muut kolme paikallaolijaa nukkuvat, meikä sinnittelee valveilla ja selaa palstaa tuttuun tapaansa. Maistoin tänään siis ensimmäistä kertaa viskiä. Kaverit olivat ostaneet, kun toisella oli hetki sitten 18-vuotissynttärit. Jack Daniel's on juomakelpoista, mutta haisee tyrmäävältä ja saa kurkun tuntuvaan savuavalta nuotiolta. Tämä on muutama viikko sitten 18 vuotta täyttäneen nuorukaisen mielipide, joten te aikuiset ette välttämättä allekirjoita sitä.

Kapakoissa tulee tuskin vierailtua jatkossakaan. Vielä keväällä se tuntui siistiltä, mutta nyt en ajattele sitä enää kovinkaan siistinä. En ole käynyt vielä myöskään ostamassa alkoholia omin nokkineni kaupasta. Kiinnostusta ei vaan löydy. Juon jos koen sen sopivaksi enkä silloinkaan kuin vähän. Nyt on menossa lonkero. Pidän paljon sen mausta, oikeastaan parempaa kuin olut. Tarkoitan oluella erilaisia perusoluita, joita enemmistö aikuisista ostaa aina silloin tällöin kaupasta. Maailmassa lienee monta korkkaamatonta olutta, joiden mausta pitäisin hymyssä suin.

Pahoittelen @Evil, mutta olen liian uupunut vittuillakseni. Joudut nojaamaan muiden nimimerkkien varaan. Luojan kiitos päässäni ei enää pyöri kuten aiemmin illalla, arviolta noin 3-4 tuntia sitten. Täältä pitäisi päästä takaisin kotiinkin, polkupyörä odottaa lukittuna telineessä... onneksi mukanani on lämmin vaatetus.
 
"I'm starting with the man in the mirror" - Michael Jackson, 1987

Punamustaa jääkiekkoa - Porin Ässät

Malkkinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Maistoin tänään siis ensimmäistä kertaa viskiä. Kaverit olivat ostaneet, kun toisella oli hetki sitten 18-vuotissynttärit. Jack Daniel's on juomakelpoista, mutta haisee tyrmäävältä ja saa kurkun tuntuvaan savuavalta nuotiolta.
Arvasin tämän, mutta eihän nuorisolta voi odottakaan että tietäisivät kaiken. Jack Daniel`s ei ole viskiä.
 
Your shit's like chocolate cake
And your ass smells like a rose

Punamusta

Jäsen
Arvasin tämän, mutta eihän nuorisolta voi odottakaan että tietäisivät kaiken. Jack Daniel`s ei ole viskiä.
Selvä pyy, olen elänyt lähemmäs puoli vuotta somassa valheessa. Nyt tiedän totuuden. Ei siinä mitään, tulipahan maistettua.
 
"I'm starting with the man in the mirror" - Michael Jackson, 1987

Punamustaa jääkiekkoa - Porin Ässät
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy