World Trade Center ja salaliittoteoriat

  • 1 263 335
  • 11 333

Jymäkkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
Niin, itsellä "puolen valinta" perustui ja perustuu siihen, että tiedän etten omaa kompetenssia arvioida näitä asioita kuin pintapuolisesti (itse näen että ~95 %:lla muistakaan kirjoittajista ml. psychodad ei kompetenssia asian suhteen ole).

Voisi varmaan nostaa tuota prosenttia ihan tappiin asti. Varmasti osalla kirjoittajista on kompetenssia joihinkin asiaan liittyviin teemoihin, mutta kun puhutaan tästä koko helvetinmoisesta paletista, niin en usko yhdelläkään rahkeiden riittävän juuri mihinkään. Homman helpoin osa lienee tämä rakennusfysiikka, jossa siinäkin pitäisi olla melkoinen asiantuntija, joka omaa myös kokemusta ja tietoa pilvenpiirtäjien rakenteista sekä myös yksityiskohtaisempaa tietoa nimenomaan ko. rakennusten rakenteesta, käyetyistä materiaaleista ja niiden ominaisuuksista aina talojen sisustukseen ja taloissa olleisiin muihin tavaroihin, säiliöihin ja muihin liittyen. Tämä kertoo jo jotain vaadittavasta.

Mutta: Kyseessähän on siis keskustelupalsta, ja keskustelu jatkukoon;)
 

psychodad

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Hal Gill
No jaa, toisaalta on kai ihan arkijärjen mukaista, että tulipalot tuhoavat rakennuksia?

Kasittamatonta tuubaa. Ei todellakaan ole arkijarjen mukaista etta terasrakenteiset pilvenpiirtajat (tai rakennukset) romahtavat totaalisesti tulipalon seurauksena. Itse asiassa, se on taysin absurdia, eika sita ole tapahtunut ennen eika jalkeen sen paivan. Missa helvetin debunkkaustodellisuudessa sina elat, missa tuo ei ole outoa ja arkijarjen mukaista? Tassa todellisuudessa sita ei kuitenkaan ole tapahtunut koskaan ennen eika jalkeen, vaikka esim. terasrakenteisissa pilvenpiirtajissa on ollut satoja tulipaloja. Myos toisessa WTC tornissa on ollut paljon pahempi tulipalo aiemmin, ei merkkiakaan romahduksesta.

Yleensä kai kokonaan palaneet rakennukset jättävät vain savuavat rauniot, eikös vaan?

Terasrakenteisten rakennusten tapauksessa pystyyn jaisi koko terasrunko ja suurin osa betonista.


Asiantuntijat taas kertoivat jo ajat sitten, että teräksen lujuus putoaa radikaalisti lämpötilan noustessa, ja jo 600 asteessa se on pudonnut puoleen. Ko. tulipalossa oli selvästi kuumempaa.

Minka asiantuntijan mukaan WTC-1, 2 ja 7 teraksen lampotila ylitti 600c? NIST kertoo teraksen jaaneen alle 250 asteiseksi kaikissa muissa tapauksissa paitsi yhdessa teraspalkissa joka oli hivenen yli. Eli lampotiloja joista sinun uunisi selviaisi mainiosti.

Mutta tosiasihan on, että tutkijayhteisö on ns. virallisen version takana.

Ei ole. Suurin asiantuntijayhteiso aiheesta on A&E for 9/11 truth jonka osallistujamaara kasvaa joka paiva. Kantaa ottamattomat EIVAT edelleenkaan ole sinun puolellasi. He ovat kantaa ottamattomia.

Sen sijaan rakennusten tuhoutuminen lentokoneiden törmäämisen seurauksena on selvää kauraa, eikä kukaan, korostan kukaan uskottava tutkija, ole sitä vastustanut.

Itsellesiko tata soopaa vakuuttelet? Menee taysin samaan sarjaan sen kanssa etta ei ole yhtaan sisapiirin vuotajaa eika yhtaan rajahdyksista todistajaa. Todistajia on satoja, vuotajia on kymmenia, tutkijoita (fyysikkoja jne) on SATOJA, arkkitehteja ja insinooreja reilusti yli 1200. Itse lasken vain kantaa ottaneita, toki voisin samalla tavalla kuin sina laskea heidat omaan leiriini, mutta en ole idiootti.
 

psychodad

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Hal Gill
Minäkään en ilmoittaudu romahdusasiantuntijaksi, mutta tuossa seiskatornissahan siis yksi tukirunko romahti ilmeisesti tornien kaatumisen aiheuttamien tuhojen ja tulipalojen seurauksena.

Et ole romahdusasiantuntija, mutta olet silti kehittanyt oman teoriasi, joka on esim. NIST:n teorian vastainen?

Vaurioilla ei NIST:n mukaan ollut merkitysta romahdukseen. Tulipalojen mallinnos taas ei vastaa mitenkaan todellisuutta tai heidan omia todisteitaan. NIST itse asiassa myontaa toisaalla etta palot eivat yhta paikkaa lammittaneet kuin noin 20 minuuttia kerrallaan koska kaikki palava materiaali paloi alueelta eika jaanyt mitaan poltettavaa, ja palot siirtyivat kerroksen sisalla paikasta toiseen. Mutta jostain kumman syysta, ilman selitysta, he paattivat etta tuon yhden palkin lahella paloi paljon kauemmin.


http://www.youtube.com/watch?v=X2IVgrnb80I&feature=player_embedded



jäljelle jääneet tukirakenteet(tukirunkoja jäi 2)

Toivottavasti tuo on kirjoitusvirhe. Tarkoitatko 23? Tassa todella hyva ja selkea illustraatio joka kuvaa WTC-7:n rakennelmaa.

Voisin kuvitella, että rakennuksia aiemmin suunniteltaessa ei olla otettu huomioon, mitä tapahtuu, jos yksi tukirunko vajoaa kokonaan alas(tämä on normiolosuhteissa/onnettomuuksissa aika epätodennäköistä)Tämä suurimmaksi osaksi spekulaatiota, mutta viisaammat voivat vastata.

No vastataan. Ne on suunniteltu juuri niin etta osa tukirungoista voi pettaa ja rakennukset jaavat silti pystyyn. Esimerkiksi WTC tornien osalta on keskusteltu tuosta ja niiden olisi muistaakseni pitanyt kestaa alakerroksissa (huom! paljon isompi kuorma) noin 40% tukipalkkien tuhoutumisen ja silti pysya pystyssa. Mutta ehka ne suunnittelijat ja rakentajat eivat tieda, ehka sinun spekulaatiosi on tarkempi...
 
Viimeksi muokattu:

Stonewall

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi, Liverpool
Minka asiantuntijan mukaan WTC-1, 2 ja 7 teraksen lampotila ylitti 600c?
MIT:n

todistajia on satoja, vuotajia on kymmenia, tutkijoita (fyysikkoja jne) on SATOJA, arkkitehteja ja insinooreja reilusti yli 1200. Itse lasken vain kantaa ottaneita, toki voisin samalla tavalla kuin sina laskea heidat omaan leiriini, mutta en ole idiootti.

Antaisit olla jo tämän saman jankkaamisen kanssa. Tiedät aivan hyvin, että yhtään vakavasti otettavaa tutkimusta joka tukisi tätä huuhaata ei ole julkaistu. Miksi olisikaan koska tiedejulkaisuissa vain jollain tavalla uskottavat artikkelit pääsevät läpi.

Ylipäätään miksi yrität työntää läpi näitä "faktojasi"? Tosiasiassa WTC-iskuissa ei ole mitään epäselvää. Sen sijaan voisit kertoa miksi nämä 911"thruth"-sivut haluavat valheitaan levittää ja miksi sinä haluat uskoa niihin. Todisteet kuitenkin vaikkapa debunking911 sivuilla jo pelkästään osoittavat kaikki salaliittouskovaisten höpötykset höpötyksiksi. Eli voisitko valaista asiaa? Totuutta ette kuitenkaan etsi vaan mitä? Jotain kiksejäkö?
 

psychodad

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Hal Gill

Linkki missa naytetaan MIT:n tuloksia teraksen testauksen osalta?

Sama MIT?

Ylipäätään miksi yrität työntää läpi näitä "faktojasi"? Tosiasiassa WTC-iskuissa ei ole mitään epäselvää.

Sinunkaltaistesi taydellisten idioottien takia. Ihmisten jotka eivat tajua edes sita mita nakevat, eivatka tajua sita silloinkaan kun ammattilaiset sen heille selittavat. Sinulle riittaa etta joku itseasi vastaava vaha-alyinen Bill O'Reilly vetaa samaa linjaa telkkarissa ja se kuulostaa aaliolle hauskalta ja silta puolelta jolla kannattaa olla. Mutta totuuden kanssa tuolla ei ole MITAAN tekemista.


Sen sijaan voisit kertoa miksi nämä 911"thruth"-sivut haluavat valheitaan levittää ja miksi sinä haluat uskoa niihin. Todisteet kuitenkin vaikkapa debunking911 sivuilla jo pelkästään osoittavat kaikki salaliittouskovaisten höpötykset höpötyksiksi. Eli voisitko valaista asiaa? Totuutta ette kuitenkaan etsi vaan mitä? Jotain kiksejäkö?

Tarjosin sinulle mainstream media lahteita jokaisen vaitteeni tueksi, ja sina vastaat niihin anonyymilla debunking sivulla. Lahdekritiikkisi on hammastyttavaa. Minua kritisoidaan lahdekritiikin puutteesta, kun viittaan johonkin tutkimukseen joka ei joidenkin mielesta ole kovinkaan hyva....sina viittaat anonyymiin MIELIPITEESEEN. Minua ei kiinnosta hevon vittuakaan mita joku New Yorkin lispaava tour guide joka on ylpea hallituksen talutusnuorassa olemisestaan kirjoittelee mielipidesivuilleen, totuus on tarkastettavissa lahteista.
 
Viimeksi muokattu:

Stonewall

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi, Liverpool
Tässä muuten fysiikkaa tajuaville linkki lyhyeen esitykseen, jossa (englanniksi) osoitetaan tornien romahtaneen lentokoneiden törmäyksen seurauksena. (linkki)
 

psychodad

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Hal Gill
Lainataan "A&E for 9/11 truth"-sivuston etusivua:
"1247 architectural and engineering professionals
and 8979 other supporters including A&E students
have signed the petition demanding of Congress
a truly independent investigation.

The petition is open to everyone."

Mikä tuo on jos ei nettiadressi?

Nettiadressi on kaikille avoin. Tuolla taas jokaisen taytyy todistaa olevansa arkkitehti tai insinoori jos haluaa nimensa arkkitehtien tai insinoorien listaan.

Taas kolme lisaa eilisesta, hieno homma!
 

Jymäkkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
Et ole romahdusasiantuntija, mutta olet silti kehittanyt oman teoriasi, joka on esim. NIST:n teorian vastainen?

...
Toivottavasti tuo on kirjoitusvirhe. Tarkoitatko 23? Tassa todella hyva ja selkea illustraatio joka kuvaa WTC-7:n rakennelmaa.


No vastataan. Ne on suunniteltu juuri niin etta osa tukirungoista voi pettaa ja rakennukset jaavat silti pystyyn. Esimerkiksi WTC tornien osalta on keskusteltu tuosta ja niiden olisi muistaakseni pitanyt kestaa alakerroksissa (huom! paljon isompi kuorma) noin 40% tukipalkkien tuhoutumisen ja silti pysya pystyssa. Mutta ehka ne suunnittelijat ja rakentajat eivat tieda, ehka sinun spekulaatiosi on tarkempi...

Kuten kirjoituksessani toki mainitsin, niin kyseessä oli tosiaan omat spekulaationi, ei teoria, jolla olisin yrittänyt todistaa yhtään mitään yhtään kellekään.

Tukirungoissa oli pieni virhe, koko rakennus 7 kerroksesta ylöspäin oli siis 3 rungon varassa.

Se ei ole mikään yllätys, että suunnittelijat eivät osaa ihan kaikkeen varautua. Tuokin rakennus sortui, vaikka ei pitänyt. Ei oltu varauduttu siihen, että ensin tornit pyyhkäisevät yhdeltä sivulta koko seinämän tuusaksi, ja sen jälkeen edellä mainitun edesauttaessa tulipalot romahduttavat tukirakenteen. Siihen en kieltämättä osaa vastausta antaa, miten kaikki täsmällisesti tapahtui. Sinä toki tiedät, että rakennus räjäytettiin, koska muu on mahdotonta. Tämän teeman ympärillä jauhamisesi pyörii. Et tosin osaa osoittaa, miksi se on mahdotonta. Tai edes tuoda meille tyhmille todisteita jostain muualta, niitä kun ei ole.
 

Stonewall

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi, Liverpool
Paljon puhutusta WTC7 romahduksesta on ilmestynyt ainakin tämä artikkeli. Siinä selitetään miten rakennus romahti vain yhden tukirakenteen romahdettua.
Tieteellistä julkaisemista tuntemattomille kerrottakoon, että artikkeli joutuu sekä ns. vertaisarviointiin (englanniksi peer review) että ulkopuolisen asiantuntijan arviointiin ennen kuin se julkaistaan. Sen jälkeen periaatteessa jokainen saa haastaa tutkimuksen/artikkelin. Kritiikin pitää toki läpäistä samanlainen käsittely. Yhtäkään salaliittoja tukevaa artikkelia ei tosiaan ole julkaistu - ja jokainen tajuaa miksi.
Jokainen myöskin tajuaa, että tällaiseen julkaisuun artikkelin saaminen on a) vaativaa b) uraa edistävää. Siksi esim. linkittämäni artikkelin virheelliseksi osoittaminen toisi mainetta ja mammonaa. Näin ei kuitenkaan ole käynyt, ja edelleen jokainen tajuaa miksi.
 

psychodad

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Hal Gill
Tukirungoissa oli pieni virhe, koko rakennus 7 kerroksesta ylöspäin oli siis 3 rungon varassa.

Alan uskomaan etta te tosiaan elatte jossain ihan toisessa todellisuudessa. Todellisuudessa niita ydinpalkkeja oli 25.

Se ei ole mikään yllätys, että suunnittelijat eivät osaa ihan kaikkeen varautua.

Kuten tulipaloon? Kylla se on aivan helvetin suuri yllatys jos pilvenpiirtajan suunnittelija ei osaisi varautua tulipaloon.



Tuokin rakennus sortui, vaikka ei pitänyt. Ei oltu varauduttu siihen, että ensin tornit pyyhkäisevät yhdeltä sivulta koko seinämän tuusaksi, ja sen jälkeen edellä mainitun edesauttaessa tulipalot romahduttavat tukirakenteen.

Nain ei tietenkaan kaynyt, eika edes NIST vaita nain kayneen. Sinulla on ehka joku oma teoriasi, voitko kenties julkaista sen jossain niin saadaan ihastella tata teoriaa?


Siihen en kieltämättä osaa vastausta antaa, miten kaikki täsmällisesti tapahtui. Sinä toki tiedät, että rakennus räjäytettiin, koska muu on mahdotonta. Tämän teeman ympärillä jauhamisesi pyörii. Et tosin osaa osoittaa, miksi se on mahdotonta. Tai edes tuoda meille tyhmille todisteita jostain muualta, niitä kun ei ole.

Olen useasti osoittanut miksi se on mahdotonta, mutta ilmeisesti joillekin perusfysiikka on turhan haastavaa. Olihan se tuossa MIT:n insinoorin videossakin selitetty. Mutta se perusfysiikan ymmarryksen puute ei nakojaan haittaa omien teorioiden kehittelemista, kun voi jattaa huoletta pois todellisia muuttujia, kuten 90% todellisista tukirakenteista. Voinhan minakin vaittaa etta se rakennus oli tehty vanukkaasta ja jattilainen haki kauhalla pois 10 kerrosta. Siina hyva teoria, vastaa sinun teoriaasi.

Tassa yksi kirjoittaja puuttuu samaan asiaan, ja han nakojaan myos teki saman havainnon kuin mina...tama viralliseen tarinaan uskovaisuus muistuttaa vaarallisesti Milgramin tottelevaisuuskokeen tuloksia.

"Consider a simple analogy. Suppose a car is suspended by one end 10 feet above another car standing on end on the ground. The first car is dropped. In NIST's alternate universe the first car will free fall right through the other car without slowing down. In the real world the first car would slow down as soon as it hit the second. Both cars would be crumpled and if they did not fall over would be standing one on top the other. To make the first car completely crush the other as well as itself while maintaining free fall acceleration would require a massive amount of extra energy in the form of say a jet engine. To refuse to acknowledge the extra energy source would be to violate the laws of physics.

The mainstream media generally maintains that the official story of 9/11 is the correct one and that anyone that dares even question it is mentally unsound in some way. However, believing in theories that violate the laws of physics is a telltale sign of a severely unhinged mind. Even stranger is the fact that believing in things without question, simply because an authority figure told you it is true, is not only a sign of extreme gullibility but actually shows a serious disconnect from reality. As the Milgram experiments show[9], such flagrant obsequiousness could be used to manipulate people into doing horrendous things. Further, believing in one thing because accepting the alternative is too terrifying is the neurotic condition of denial. Sound skepticism on the other hand is a sign of strong critical reasoning abilities and therefore intelligence. "
 
Viimeksi muokattu:

Mahola

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Hc Andersen, Valencia CF
Semmoinen välihuomautus, että kannattaa vähän kiinnittää huomiota puhuuko rungosta, pilarista vai palkista. Saattaa helposti mennä asiat sekaisin jos termejä käyttää miten sattuu. Siinä ohessa saattaa antaa itsestä hieman hölmön kuvan.
 

Stonewall

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi, Liverpool
Alan uskomaan etta te tosiaan elatte jossain ihan toisessa todellisuudessa. Todellisuudessa niita ydinpalkkeja oli 25.

Aika jännää, että osoitat viimein selvästi ettet ole tajunnutkaan rakennusfysiikkaa. WTC7 tosiaan tukeutui kolmeen tukirakenteeseen, joissa kussakin oli useampia palkkeja. Rakennushan romahti yhden tälllaisen tukirakenteen romahdettua.
 

Jymäkkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
Alan uskomaan etta te tosiaan elatte jossain ihan toisessa todellisuudessa. Todellisuudessa niita ydinpalkkeja oli 25.



Kuten tulipaloon? Kylla se on aivan helvetin suuri yllatys jos pilvenpiirtajan suunnittelija ei osaisi varautua tulipaloon.





Nain ei tietenkaan kaynyt, eika edes NIST vaita nain kayneen. Sinulla on ehka joku oma teoriasi, voitko kenties julkaista sen jossain niin saadaan ihastella tata teoriaa?




Olen useasti osoittanut miksi se on mahdotonta, mutta ilmeisesti joillekin perusfysiikka on turhan haastavaa. Mutta se perusfysiikan ymmarryksen puute ei nakojaan haittaa omien teorioiden kehittelemista, kun voi jattaa huoletta pois todellisia muuttujia, kuten 90% todellisista tukirakenteista. Voinhan minakin vaittaa etta se rakennus oli tehty vanukkaasta ja jattilainen haki kauhalla pois 10 kerrosta. Siina hyva teoria, vastaa sinun teoriaasi.

Puhuinkin tukirungoista, en mistään palkeista, vääristelysi ei kauheasti yllätä. Kolme ristikkomaista tukirunkoa näkyi hyvin siinä lähettämässäsi linkissäsikin. Voin hyvin kuvitella, että toisen päätyristikon romahduksesta seuraa pian poikittaisristikon ja koko rakennuksen romahdus.

Kirjoituksestasi huomaa taas, että et tiedä minusta yhtään mitään. Perusfysiikka ei tuota ongelmia, eikä vähän pitemmällekään menevä. Sinä taas et ymmärrä, että sinulla ei ole mitään tietoa rakennuksissa vallinneista olosuhteista tai rakenteiden ennen romahdusta kärsimistä vaurioista. Täten perusfysiikallasi ei tee mitään, koska et voi alkuarvojen puutteessa laskea mitään.
 

Tuamas

Jäsen
Nettiadressi on kaikille avoin. Tuolla taas jokaisen taytyy todistaa olevansa arkkitehti tai insinoori jos haluaa nimensa arkkitehtien tai insinoorien listaan.

Taas kolme lisaa eilisesta, hieno homma!

No, "suljettu nettiadressi" lienee oikea termi.

Mutta nettiadressi mikä nettiadressi, valittiin allekirjoittajat sitten lippuäänestyksellä tai koulutodistuksella.
 

Stonewall

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi, Liverpool
Ei siinä olisi mitään outoa, jos joku sanoisi, että se purettiin räjähteillä. Nyt näen siinä jotain outoa, kun virallisen teorian mukaan sen romahdutti tulipalot.

Menee vähän pilkunviilaamiseksi, mutta pitää kuitenkin muistaa, että noin 25% rakennuksesta katosi kokonaan jo kaksoitornien romahtamisesta tulleisiin vaurioihin. Sitten seitsemän tunnin palamisen jälkeen yksi kolmesta tukirungosta/rakenteesta romahti, jolloin kaksi jäljelle jäänyttä ei jaksanut kannattaa jäljelle jäänyttä painoa. Mielestäni tämä video kuvaa parhaiten tapahtumien kulun.
 

psychodad

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Hal Gill
Olet yrittänyt todistella salaliittouskovaisten teoriaa. Mitään et ole kuitenkaan osoittanut. Sen sijaan tutkijat ovat osoittaneet miten rakennus oikeasti romahti esim täällä

Gilsanzin (NIST:n) teoria ei EDELLEENKAAN selita millaan tavalla vapaan pudotuksen kiihtyvyytta.

Se etta se julkaistaan eri paikassa, ei poista sen alkuperaisia ongelmia.
 

psychodad

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Hal Gill
Menee vähän pilkunviilaamiseksi, mutta pitää kuitenkin muistaa, että noin 25% rakennuksesta katosi kokonaan jo kaksoitornien romahtamisesta tulleisiin vaurioihin.

Ja pitaa muistaa, etta esimerkiksi tuo juuri lainaamasi NIST:n teoria sanoo etta vaurioilla ei ollut mitaan merkitysta romahdukseen.

Eli KOITA NYT PAATTAA. Onko sinulla joku oma teoria, jossa vaurioilla oli merkitysta. Jos on, esita se.

Jos taas haluat nojata NIST:n teoriaan, unohda vauriot.

Ja tuo 25% rakennuksesta on aivan uskomatonta roskaa. Se etta Sunder niin vaitti, ei sita tarkoita. Todellisuuden kanssa tuolla ei ole MITAAN tekemista.
 

Kaivanto

Jäsen
KOITA NYT PAATTAA.

Oletko sinä jo paattanut, oletko sitä mieltä, että a) al-Qaidan ns. kaappareilla ei ollut uskottavaa motiivia heittää henkeään lentämällä lentokoneita rakennuksia päin vai b) huhtikuussa 2000 yksi al-qaidalainen vasikoi al-Qaidan suunnitelmasta kaapata lentokoneita ja lentää niitä rakennuksia päin?
 

magnum37

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tulevaisuuden Sport
Sen sijaan tutkijat ovat osoittaneet miten rakennus oikeasti romahti esim täällä

Osoittaneet ja osoittaneet.. Artikkelissa korostuu "may" ja "possible". Onkai se mahdollista, että yhden tukipalkin romahdus kaataa koko rakennuksen, mutta kovin tasaisella pudotuksella tuo kasaan meni. Enkä edelleenkään näe, miten tulipalo voi haurastuttaa teräsrakenteita...

Tuon postaamasi tutkimuksenkin takaa löytyy mm. FEMA, jonka motiivit ovat myös ihan jossain muualla kuin tavallisen amerikkailaisen suojelemisessa. Se on ihan yhtä kansallinen kuin Yhdysvaltoja vuosisadan ryöstänyt yksityinen Federal Reserve. Mutta en nyt ala näistä tässä jankkaamaan.

Kumpikaan meistä esimerkiksi, ei ole tässä ketjussa nähnyt syytä muuttaa näkökantojamme. Katsotaan mitä tulevaisuus tuo tullessaan.

"FEMA palkkasi rikollisia": http://webcache.googleusercontent.c...shtml+criminal+fema&cd=24&hl=fi&ct=clnk&gl=fi
 
Viimeksi muokattu:

Jymäkkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
Ja pitaa muistaa, etta esimerkiksi tuo juuri lainaamasi NIST:n teoria sanoo etta vaurioilla ei ollut mitaan merkitysta romahdukseen.

Eli KOITA NYT PAATTAA. Onko sinulla joku oma teoria, jossa vaurioilla oli merkitysta. Jos on, esita se.

Jos taas haluat nojata NIST:n teoriaan, unohda vauriot.

Ja tuo 25% rakennuksesta on aivan uskomatonta roskaa. Se etta Sunder niin vaitti, ei sita tarkoita. Todellisuuden kanssa tuolla ei ole MITAAN tekemista.

Ihme säätämistä. Juuri sinulle esitettiin teoria, jossa vaurioilla laskettiin olevan osansa. Ja teoria ei ollut Stonewallin oma. Mutta toisin kuin salaliittolaisten tutkimukset, osaat pyyhkäistä tämän tutkimuksen heti roskakoriin. Ei ole MITÄÄN tekemistä todellisuuden kanssa, miksei ole?

Ja huomasin kyllä, että artikkelin nimessä oli jotain tyyliin "Näin yhden tukirakenteen pettäminen SAATTOI johtaa romahdukseen". Eli itse asiassa tässä ei ollut osoitettu mitään. Selvää on, että tuo kuitenkin osoittaa, ettei halveksumasi tekstinpätkäni kuitenkaan ollut ihan skeidaa, vaikka en tietenkään ollut niitä asioita itse keksinyt. Yhdistellyt vaan eri lähteistä järkeenkäypiä asioita.
 

psychodad

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Hal Gill
Oletko sinä jo päättänyt, oletko sitä mieltä, että a) al-Qaidan ns. kaappareilla ei ollut uskottavaa motiivia heittää henkeään lentämällä lentokoneita rakennuksia päin vai b) huhtikuussa 2000 yksi al-qaidalainen vasikoi al-Qaidan suunnitelmasta kaapata lentokoneita ja lentää niitä rakennuksia päin?

Kuten kyseisesta jannusta voidaan havaita, motivaatio ei ilmeisesti riittanyt.

Toisilla saattoi riittaa, heita kaytettiin hyvaksi kuten Oswaldia. Sita emme voi tietaa etta millaiseen operaatioon Al Qaida (ISI:n rahoittamana, ja CIA:n suojelemana) heita todellisuudessa valmensi. Sen tiedamme etta kyseisen jannun joka ryhmasta loikkasi oli tarkoitus olla itsemurhapilotti.

Oletko sina jo paattanyt etta tiesiko yhdysvaltain johto yleensakaan mitaan naista suunnitelmista?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös