http://www.drjudywood.com/articles/scientific/JonesScientificMethod.html Mitäs mieltä Psychodad olet tuosta? Kyseessä on kuitenkin parin muun ph.D:n juttua juuri Jonesin menetelmiä vastaan.
Juuri tuota luen ja ilmeisesti tama on julkaistu hyvan aikaa ennen kuin nuo thermite jaamat loytyivat tuhkasta, koska alkuosa keskittyy taysin sen olemassaolon kiistamiseen vuonna 2001, mika sinansa on huvittavaa varsinkin uusien todisteiden valossa.
Tuossa sorrutaan myos alyllisesti eparehelliseen argumentointiin.
"Where is the proof that thermite has EVER been used to completely pulverize buildings in controlled demolition (not simply cleaning up debris)? The mechanisms of cutting and pulverization are mutually exclusive and thermite cuts and melts, it is not explosive. "Cutting requires action in one direction," says Jeff Strahl, a 9/11 researcher, "while pulverization requires action in all directions."
Where is the proof, experimental or otherwise, that thermate has EVER been used to completely pulverize buildings in controlled demolition (not simply cleaning up debris)?
Where is the proof that nano-enhanced thermite has EVER been used to completely pulverize buildings in controlled demolition (not simply cleaning up debris)? Could thermite have been used to turn the upper 80+ floors of the Twin Towers to ultra-fine dust?
Above all, how do angle-cut columns relate to pulverizing a building? What is the connection? We fail to see it."
Mita jarkea naissa kysymyksissa? Maallikkokin voi heti todeta etta thermitea todennakoisesti kaytettiin METALLIN sulattamiseen, ei betonin tuhoamiseen. Betonin tuhoutuminen viittaisi kai ennemmin tavanomaisempiin rajahdysaineisiin. Mikaan ei esta kayttamasta molempia, ja siihenhan nuo hypoteesit yleensa nojaavatkin etta kaytettiin termiittia, cutter charge panoksia ja tavanomaisia rajahdysaineita.
Sen jalkeen Wood keskittyykin oman Star wars beam weapon teoriansa esittelyyn ja mina en jaksa nyt siihen keskittya kun en ole oikein vakuuttunut sen fyysisista todisteista. Ehka pitaisi vaivautua, mutta se vaha mita olen siihen tutustunut ei ole kovinkaan vakuuttava hypoteesi, voit toki korjata jos olen vaarassa.
Olen myos nahnyt aiemmin Woodin ja Jonesin kirjeenvaihtoa jossa Wood kyseenalaisti Jonesin testit siita etta paivanvalossa kaadettu sula alumiini on hopean varista, perustuen yhteen kuvaan jostain kirjasta. Jones tiedusteli kuvan ottajalta (kirjan kirjoittajalta) ja tama kertoi kyseessa olevan raudan, ja taman tiedon Jones kertoi myos Woodille. Wood ei kuitenkaan poistanut spekulointiaan vaan viittasi edelleen kuvaan ja vaitti ettei Jones voi tietaa mita metallia kuvassa kaadetaan.
Eli se nyt Woodista talla eraa. Jos on aihetta palata niin palataan sitten. Oletko kenties Woodin teorian kannalla? Siita olen itsekin Woodin kanssa samaa mielta etta:
" My intellectual integrity prevents me from calling this a collapse. This is why I have chosen to stand up. My conscience leaves me no other choice."
"Dr. Wood started to question the events of 9/11 on that same day when what she saw and heard on television was contradictory and appeared to violate the laws of physics. Since that day she has used her knowledge of engineering mechanics to prove that the collapse of the World Trade Center twin towers could not have happened as the American public was told."