Rakenneinsiöörithän ovat asiaa tutkineet laajasti muutenkin kuin aikanaan NISTn tutkimuksessa.
Niin ovat. Esimerkiksi
Ron Brookman,
Kamal Obeid,
Steven Dusterwald,
David Topete jne jne.
Toteavat mahdottomaksi. Ja selittavat asian hivenen yksityiskohtaisemmin kuin sina (tai mina).
Toki vapaapudotus on epätarkka termi
Ei ole.
"Free fall is any motion of a body where its weight is the only force acting upon it. These conditions produce an inertial trajectory so long as gravity remains the only force"
mutta mallinnukset ovat paljastaneet mistä asia johtui.
Mallinnokset (joiden dataa ei NIST suostu julkaisemaan ettei kukaan voi tarkistaa kaytetaanko reaalimaailman arvoja) eivat vastaa WTC-7:n romahdusta.
Lyhyesti: hallitsematon tulipalo kuumensi rakenteita ja lopulta yhden tukipylvään (pylväs 79), niin että sen tukema kattohuoneisto romahti. Kattohuoneiston romahdus (joka näkyy useimmilla videoillakin) sitten aiheutti lisävaurioita, joka johti ketjureaktioon. Kun sitten jäljelle jääneiden pylväiden kantokyky ylittyi, ne romahtivat käytännössä yhtä aikaa, jolloin mikään ei juurikaan hidastanut romahtamista, vaan talo romahti lähes tuota vapaan pudotuksen vauhtia.
Taytta fantasiaa jota ei pysty edes mallinnoksella osoittamaan todeksi. Rakennusinsinoorit ja arkkitehdit ovat teilanneet mahdollisuuden tuollaiseen valittomaan ja taydelliseen romahdukseen. Kaytannossa lampolaajeneminen ei voinut edes aloittaa tuota tapahtumasarjaa koska laajenemista ei voinut tapahtua riittavasti. Siis jo tapahtuman alulle paneva tapahtuma on mahdoton (NIST:n teorian arvojen mukaan). Jos sen kuitenkin hyvalla tahdolla kuvittelee mahdolliseksi, sita seuraava ketjureaktio on mahdoton. Sen hyvaksymiseen tarvittiin "sheer studien" poistaminen yhtalosta (todistetusti ne kuitenkin siella oli, ja olisivat estaneet taman kuvitteellisen tapahtuman) ja satojen saumojen pettamisen sekunnissa, taysin synkronoidusti koko talon leveydelta, niin ettei ulospain nakyisi epamuodostumia (kuten mallinnoksessa) ja kuitenkin talo pysyisi pystyssa kunnes kaikki tukeva materiaali koko leveydelta olisi alhaalla.....
Muita pakollisia asioita tuon tapahtuman aloittamiseen: Tulipalo, joka oli NIST:n omien kuvatodisteiden mukaan sammunut jo tunti sitten siina kohdassa taloa, lammittaa sekunnissa (siis tunnin sammumisensa jalkeen, ilman polttoainetta) noin 30 metrin teraspalkin koko mitaltaan yli 400 asteeseen.
Mm MIT on asiaa tutkinut ja asiasta on julkaistu artikkeleita.
Linkki? Olen tainnut aiemminkin kysya...
Sinällään asiassa ei ole mitään ihmeellistä.
Historian ensimmainen terasrakenteisen korkean rakennuksen romahdus tulipalon seurauksena, vapaan pudotuksen nopeudella, vain muutamien tuntien palon jalkeen. Teraksen sulaminen toimistopalossa.Jos virallista tarinaa on uskominen, se muuttaa kaiken mita tiedamme terasrakentamisen turvallisuudesta ja tulipaloista. Ja herra Stonewallin mielesta tassa ei ole MITAAN IHMEELLISTA? Et varmasti ihmettelisi ollenkaan jos aurinko nousisi huomenna lannesta. "Ei tassa ole mitaan ihmeellista". Jo tuo palkin lampolaajeneminen koko matkaltaan ja koko leveydeltaan tuolla tavalla on taysin jarjeton skenaario. Normaalissa rakennuspalossa ja kun tallaisia tilanteita on testattu, palkit eivat lampene tasaisesti samaan lampotilaan koko leveydeltaan ja matkaltaan ja tama johtaa roikkumiseen "sagging" joka taas poistaa laajenemisen efektin.
Kuuntele hyva mies Jutia tassa tapauksessa alaka lahre shinne.