Ilmoitukset

Nimimerkkien Hatchetman ja sämpylä89 jo pidempään jatkunut laaduton "keskustelu" on aiheuttanut meille harmaita hiuksia koko alkukesän. Kärsivällisyytemme loppui nyt ja kumpikin on passitettu viikon huilitauolle.

Sulje ilmoitus

World Cup 2020

Viestiketju osiossa 'Maajoukkue' , aloittajana Barnes, 03.10.2016 klo 15.54.

 1. Brent Sapergia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Onhan tässä tulevaisuuteen tulossa paljon mitalleja ja jos kisat kiinnostaa edes suurinta osaa huippuja jatkossa Marjan jälkeen paremmin. Itse rakentelisin tutkaparien mukaan kenttiä optimitilanteessa.

  Laine-Barkov-Rantanen
  Teräväinen-Aho-Tolvanen
  Granlund-Koivu-Donskoi
  Armia-Haula-Komarov

  Vatanen-Ristolainen
  Heiskanen-Määttä
  Nutivaara-Lindell
  Lepistö

  Rinne-Rask-Saros

  Joku junnu ottaa vielä isoa steppiä ja saattaa sekoittaa pakkaa mutta eiköhän tällä tapella kaiken mahdollisen voitosta.

  Aikoinaan oli kultainen (hopeinen) sukupolvi Selänteen ja Koivun johdolla. Tämä porukka huomattavasti parempi ja laajempi.
   
 2. EmeraldSapphire Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat, Pittsburgh Penguins, Carolina Hurricanes
  Lainaus:
  Näyttää vakuuttavalta, paitsi 2. ketju vaikuttaa turhan kevyeltä. Rantanen voisi tuoda vääntövoimaa 2. ketjuun, tai sitten Puljujärvi, jos Jesse ehtii kehittyä kohtuulliseksi NHL-pelaajaksi kisoihin mennessä. Yksi kiinnostava ketju olisi Laine-x-Granlund. Sotshissa näytti mahtavalta, kun Granlund ruokki Selännettä, joka pisti kiekkoa tehokkaasti maaliin.
   
 3. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  Mitkähän on viimeisten hetkien tunnelmat tämän turnauksen suhteen, eli onko sitä vai eikö sitä ole ja onko se syksyllä, talvella vai keväällä jos on?
  Selvää on se että kun on ollut aikaa, että junnut pärjää kahdessa ikäluokassa pelatessaan pääasiassa ikäluokkiensa parahaita vastaan niin näiden miesten ollessa parhaassa peli-iässä pitää olla kilpailukykyinen joukkue. Ennen kaikkea huipulle on puskemassa jo junnuina voittaneita pelaajia. VOITTAVIA pelaajia.

  En lähde arvailemaan 2020 parasta joukkuetta vielä sen enempää, mutta Koivun Mikko alkaa olla ikänsäkin puolesta jo aika häppäräppä, Toivottavasti sinne on neljä ihan puhdasta sentteriä latoa askiin.
   
 4. Sherminator Jäsen

  Lainaus:

  Tosiaan viime hetken tietoa ei kai ole missään ollut, mutta kai NHL:n työehtosopimuksen kohtalo tuon määrittää.

  Toivoisi kyllä uskottavuuden kannalta, että best on best-turnaukset lyötäisiin lukkoon jo useita vuosia ennen tapahtumaa. Ehkä vielä joskus tässä hienossa lajissa on sellainenkin järjestelmä.
   
 5. Timoteus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Voit suoraan ottaa Koivun, Komarovin ja Lepistön pois. Tässä muutaman vuoden sisällä tulee aika kovaa vauhtia nuoria poikia änäriin isoihin rooleihin. Itse laittasin Borgströmin Koivun paikalle, Komarovin paikalle vaikka Hartikainen, jos halutaan fyysisyyttä ja pakiksi Välimäki. Komarov on muuten lopettanut maajoukkue uransa, koska on yhteistyössä ulkomaalaisen vedonlyöntiyhtiön kanssa.
   
 6. Kahvitunti Jäsen

  Lainaus:
  Joo tuon x:n paikalla voisi olla joku muu kuin Barkov, koska mieliluva on että tuo Barkov-Laine yhteistyö ei oo toiminut kovia maita vastaan.
   
 7. Kahvitunti Jäsen

  Lainaus:
  Samaa mieltä. Uskottavuutta lisäisi vielä se että jörjestäjänä olisi ns neutraali taho, koska NHL:llä on kuitenkin kaupallinen intessi siihen että voittajajoukkue ja mieluummin kumpikin finalisti tulisi Pohjois-Amerikasta. Tässä on kuitenkin aina se mahdollisuus että kaupalliset intressit ohjaavat turnauksen lopputulosta.
   
 8. EmeraldSapphire Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat, Pittsburgh Penguins, Carolina Hurricanes
  Lainaus:
  Barkoville sopivien ketjukaverien löytäminen onkin haaste. Sashan vierellä on kokeiltu maajoukkueessa Jokista, Donskoita, Lainetta ja Ahoa, eikä kemiaa ole löytynyt heistä oikein kenenkään kanssa. Granlundin ja Barkovin yhteispeli näytti hyvältä Sotshissa, mutta otoksena on peli Itävaltaa vastaan ja 1. erä Norjaa vastaan, joten en ainakaan noilla näytöillä laskisi heitä tutkapariksi.
   
 9. Ollakseni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings
  Lainaus:
  Kyllähän Barkov tuli hyvin toimeen Donskoin kanssa kentällä. Hyvin tuntui toimivan ellei nyt muistikuvat ihan vääriä ole.
   
 10. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  Lainaus:
  Samanlaiset muistikuvat minullakin. Kyllähän mieluusti näkisin minkälaista peliä esittäisi peliälyllisesti valovoimaisimmat suomalaiset
  Teräväinen-Barkov-Aho
   
 11. adolf Jäsen

  Raanta
  Saros
  Rask


  Kuka tahansa voi olla ykkösmaalivahti näistä herroista. Ehkä lähtökohtaisesti katsoisin niin että Rask saatikka Rinne eivät enää 2 vuoden päästä ole aloittavia veskareita, mutta saas nähdä. Sen ainakin näen tapahtuvan että Saros on 2 vuoden kuluessa napannut Pekka Rinteeltä Nashvillen ykkösveskarin tontin. Hullua tietysti että tuoreen Vezina Trophyn voittajan taso näin jyrkästi yhtäkkiä laskisi, mutta ehkä tämä on vain enemmän sellaista omaa tunnetta. Voin olla väärässäkin, mutta kyllähän Rinteen ikä (37 kisojen aikaan) rupeaa olemaan jo aika korkea. Kisoihin nimettävä kolmikko kuitenkii tullee näistä neljästä. Vaikea nähdä että kukaan takaa kiilaisi ohi, ellei esimerkiksi Rask katso että ei kiinnosta lähteä syömään popparia katsomoon/avaamaan luukkua, jolloin esimerkiksi Ville Husso tai Joonas Korpisalo saattaisi tulla kyseeseen riippuen siitä miten kaverien kehityskäyrät nousevat.

  Oikein hyvällä mallilla kuitenkin Suomen maalivahtitilanne tulee tulevaisuudessakin olemaan, kun noiden lisäksi siellä on vielä ainakin Kähkönen, Luukkonen ja Vehviläinen sellaisia nuoria veskareita joiden potentiaali on erittäin korkealla. Kyllä noista jätkistä aina se kova pelaava tandemi saadaan kisoihin kuin kisoihin seuraavat 10-15 vuotta.

  Ristolainen - Määttä
  Lindell - Heiskanen
  Vatanen - Nutivaara
  Juolevi - Jokiharju


  Tuohon 3. pariin asti ei pitäisi olla mitään epäselvyyksiä, että nuo kaikki 6 jätkää tulevat olemaan kisoissa. Sen jälkeen tulee pikkaisen enemmän jo epävarmuutta, mutta koska Jokiharju sekä Juolevi ovat jo nyt niin lähellä pelipaikkaa NHL-joukkueissaan, niin siksi heidän nimensa tässä mukana ovat. Julius Honka, Juuso Välimäki ja Sami Niku haastavat lähimpinä.

  Aika kivahan tuo puolustuksen tilanne on siinä mielessä että Sami Vatasellakin noista vanhimpana on vielä hyvässä lykyssä jopa 10 pelivuotta jäljellä. Maajoukkueen rinkiin näihin isoimpiin arvokisoihin sitten aikanaan lyöttäytyy noiden lisäksi varmasti ainakin Urho Vaakanainen ja näillä näkymin myös Anttoni Honka. Mahdollisesti vielä joku muukin 90-luvun loppupuolella syntyneistä ja 2000-luvun kavereista, joista ei luonnollisesti vielä kauheasti tiedetä.

  Laine - Barkov - Rantanen
  Puljujärvi - Aho - Teräväinen
  Mi.Granlund - Borgström - Tolvanen
  Komarov - Haula - Armia
  Donskoi


  Mietin pitkään että ottaako enää Mikko Koivua tuohon joukkueeseen mukaan. Pelaako mies enää silloin ja millä tasolla? Lopulta päädyin kuitenkin siihen että omalta kohdaltani mieluiten haluaisin nähdä että soihtu annetaan kokonaan uuden sukupolven käsiin. Toki tiedostan sen että jos Mikko vielä 2 vuoden päästä pelaa NHL:ssä, niin älyttömän vaikeaahan silloisen päävalmentajan on häntä ulos joukkueesta tiputtaa. Pieni sentteriongelmahan Suomea kuitenkin vaivaa, joka voisi nostaa vielä Mikon osakkeita. Pelaako Aho tuolloin jo vakituisesti keskellä NHL:ssä sekä miten kova pelimies Borgström on 2 vuoden päästä ja pelaako hänkään keskellä? Vanhemmista pelaajista en sen sijaan Filppulalle näe enää mitään käyttöä, koska jalka on hidastunut jo 2 vuotta ennen turnaustakin sen verran reippaasti ja tuolta löytyy parempiakin pelaajia noihin alaketjuihin. Komarov sen sijaan on vähän monimutkaisempi tapaus. Jalka ei hänelläkään välttämättä liukkaasti liiku, mutta hän toisaalta on niin hyvä noissa 4. ketjun rooleissa että hänet voisin jopa joukkueeseen ottaakin. Voisi myös sopivasti oman persoonansa kautta tuoda nuoreen joukkueeseen keveyttä ja olla jonkunlainen isähahmo.

  Sinänsä hyökkäyksessähän on positiivinen ongelma, koska monta sellaista pelaajaa on jotka voisivat aivan hyvin jo mahtua tähän joukkueeseen ja tuo tilanne tulee vuoden 2020 jälkeen vain entisestään mutkistumaan. Nyt tuosta kokoonpanosta ulos jäivät ainakin Kapanen ja Lehkonen jotka voivat aivan hyvin mahtua siihen sitten todellisuudessa. Reservissä on vielä lisäksi esimerkiksi Salomäkeä ja Markus Granlundia.

  Aikanaan sitten nimiä tulee vielä lisää joista soppaa hämmennetään kun mukaan tulee mm. Kakko, Kotkaniemi, Vesalainen ja Hintz, sekä monta muuta.

  Näidenkin kisojen aikaan Suomella on vielä joukkue siinä mielessä nuori ja monien pelaajien parhaat ikävuodet vasta tulevaisuudessa että ehkä noista 2022 Olympialaisista eteenpäin aina koko 2020-luvun loppuun asti alkaa sitten ne kisat kun tämä kultainen sukupolvi rupeaa olemaan parhaimmillaan. Hyökkäyshän Suomella tulee olemaan ihan maailmanluokkaa, joka kestää vertailun mihin tahansa maahan. Myöskään maalivahdit eivät minua huolestuta. Ainut huolen aihe on puolustus. Vaikka meillä määrällisesti tulleekin olemaan puolustajia enemmän kuin koskaan ennen NHL:ssä ja nimenomaan vakiokokoonpanoissa, niin silti niitä ihan eliittipuolustajia ei kauheasti ole.
   
  Viimeksi muokattu: 17.09.2018 klo 19.25
 12. Lätkä-Bongari Iso-E Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KK
  Lainaus:
  Ei pelaa maajoukkueessa niin kauan kun antaa kasvonsa muulle vedonlyönti firmalle kuin Veikkaukselle. Tästä on puhuttu aika paljon jo. No muistutus.

  Edit: oli jo ennen sponssisopimusta sitä mieltä että majo pelit on pelattu.
   
 13. jannet85 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KHL-Jokerit, leijonat, Kalpa, Vegas Golden Knights
  Lainaus:
  Itse näkisin että mikäli Koivun taso ei romahda, häntä on hankalaa sysätä pois joukkueesta. Ympyrä tavallaan sulkeutuisi, kun Koivu pelasi ensimmäisen kovan best on best -turnauksen Torinossa nelosen sentterinä ja nyt sitten olis samassa roolissa 2020. Tulosyksikköön hän ei missään nimessä nähdäkseni mene, mutta voi kyllä tarvittaessa muutaman maalinkin veivata.

  Juuri nythän asiasta ei edes tarvitsisi keskustella. Suomella on luontaisia senttereitä Barkov, Koivu, Filppula, Haula, Borgström, Suomela ja Kotkaniemi NHL:ssä. Kun Barkov on ykkönen, niin sen jälkeen tulevista senttereistä ei kyllä kukaan veivaa Koivua joukkueesta ulos. Sitten kun mennään osastoon Aho, Granlund ja Teräväinen, kaikki heistä saa hyödynnettyä osaamisensa parhaiten laidalla niin olisi hyvä, että kykenevät sentterit ilman kompromisseja löytyisi muualta. Koivut voi sysätä pois juuri mainitsemani tason heikentyminen tai sitten suuri kehitysharppaus noilla sentteireillä. Sitten takaa vielä tulee Aapeli Räsäsiä ja pelaajia joita ei vielä ole tarkemmin tiedossa, mut ehken Mikko paikkansa vielä kahden vuoden päästä tiimissä pitää. Sitten menee jo vaikeaksi, kun kavereita tuntuu nyt tulevan melkoista tahtia ylös.

  Ihmeitä saa myös tapahtua jos Komarov on tiimissä mukana. En keksi yhtään pointtia jolla kiilaisi esim. Kasperi Kapasen edelle. Niin paljon agitaattoriakaan ei tarvita.
   
 14. Naamavelli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jets & Jellonat
  Tällä hetkellä voisin raapustella jotain tällaisia ketjuja:
  Laine - Barkov - Granlund
  Teräväinen - Aho - Rantanen
  Kapanen - Suomela (Kotkaniemi) - Donskoi (Tolvanen)
  Lehkonen - Koivu - Armia

  ? Haula, Puljujärvi, Borgström, Kakko, Vesalainen

  Tämä siis, jos lähtisin turnaukseen nyt. Kotkaniemi voi korvata Suomelan parin vuoden päästä, jolloin Suomela ei ehkä olisi koko joukkueessa mukana. Samoin Tolvanen saattaisi korvata Donskoin, mutta Donskoi voisi olla myös siinä tapauksessa joukkueessa mukana, korvata vaikka Lehkosen tai Armian nelosen laidalla.

  Pidän Haulan tilannetta kahden vuoden päästä epävarmana, samoin Puljun ja Borgströmin. Kaksi viimeistä (samoin kuin Tolvanen) eivät ole oikeastaan todistaneet vielä mitään NHL:ssä. Haula olisi kuitenkin nyt (2018) pelattaessa hyvä vaihtoehto stunttaamaan kahden alimman ketjun keskushyökkääjänä Suomelan tai Kotkaniemen tilalla, joten ottaisin joukkueeseen mukaan.

  Tummennetulla
  pelaajat, jotka näen lähes 100% varmasti olevan kahdessa ensimmäisessä ketjussa (ja ylipäätään joukkueessa) syksyllä 2020. Granlund ehkä ainoana voisi olla kolmosessa, jos joku Tolvanen, Kakko tms. todella breikkaisi kaudella 2019-2020. Mikäli Aho ja Teräväinen erotetaan Carolinassa eri ketjuihin, voisin ehkä nähdä Teräväisen tilalla juuri Tolvasen, Kakon, Puljun tai vaikka Kapasen.

  Ei mukana: Komarov, Filppula, Lehterä, Jokinen, Ma. Granlund, Salomäki...
   
  Viimeksi muokattu: 17.10.2018 klo 19.26
 15. Rene Saari Jäsen

  keskusta
  BARKOV
  AHO
  KOTKANIEMI / BORGSTRÖM
  KOIVU / HAULA

  oikeakätiset
  LAINE
  PULJUJÄRVI / DONSKOI
  ARMIA
  KAPANEN

  vasenkätiset
  RANTANEN
  GRANLUND
  TERÄVÄINEN
  LEHKONEN

  x
  KAKKO
  TOLVANEN
  VESALAINEN

  Kapanen - Barkov - Rantanen
  Laine - Aho - Teräväinen
  Puljujärvi - Koivu - Granlund
  Lehkonen - Kotkaniemi - Armia

  Neljä tasaista kenttää, joista Koivun ja Barkovin kentät ottaisivat pääosin oman pään aloitukset.
  Ahon kenttä pääosin hyökkäyspään.
  Joka kentässä yksi oikealta laukova, mutta laidan puoli ei missään nimessä lukittu.

  rightin pakit
  RISTOLAINEN
  VATANEN
  JOKIHARJU / HONKA

  leftin pakit
  LINDELL
  MÄÄTTÄ
  HEISKANEN / NUTIVAARA

  Heiskanen - Ristolainen
  Lindell - Vatanen
  Määttä - Jokiharju
  TAI
  Heiskanen - Nutivaara
  Lindell - Ristolainen
  Määttä - Vatanen

  Pakkiparien järjestys avoin. Toisessa sommitelmassa perintein L-R jaottelu.

  RASK
  SAROS
  RAANTA
   
 16. mixu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hifk
  Mistä löytyy valmentaja josta on johtamaan tuota ryhmää?
   
 17. Lätkä-Bongari Iso-E Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KK
  Lainaus:
  Ei tarvita ketään sillä Aho voi toimia myös valmentajana.
   
 18. Kimmo Stasi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat
  Vieläkö muuten joku on sitä mieltä että Tre Kronor on paperilla Leijonia edellä best on best-turnauksessa tällä hetkellä?
  Jos on, niin kuulisin mielelläni yksityiskohtaiset perustelut sille.
   
 19. adolf Jäsen

  Lainaus:
  Puolustus ihan ylivertainen Ruotsin hyväksi. Hyökkäys aika tasoissa tai ehkä pikkaisen Ruotsin hyväksi, kiitos leveyden jota saavat alaketjuihin. Maalivahdeissa Suomella varmaankin pieni etu koska Lundqvist ei taida enää olla parhaiden päiviensä tasolla.

  Joten onhan se Ruotsi vielä kokonaisuutena tasapainoisempi ja parempi.
   
 20. Ralph Jäsen

  Jos mun pitäisi roolituksia yhtään miettimättä koota Suomi-Ruotsi-maajoukkueen, niin yhdekstästä varmasta hyökkääjästä viisi olisi suomalaisia ja neljä ruotsalaisia.

  - Aho, Barkov, Granlund, Laine, Rantanen
  - Arvidsson, Bäckström, Forsberg, Landeskog

  Sitten kolmea viimeistä en osaa nimetä. Karlsson, Lindholm, Pettersson, Rakell, Teräväinen ja Zibanejad, tuosta ne kolme nimeä tulisi.

  Puolustus on selkeähkö, Ekholm, Ekman-Larsson, Hedman, Karlsson, Klingberg ja Ristolainen. Viisi ruotsalaista ja yksi ruotsalainen. Maalivahteja en jaksa nyt tarkemmin laittaa paremmuusjärjestykseen, mutta molemmat maalivahdit olisivat suomalaisia.

  Eli kokonaisuutena ruotsalaisia olisi 11-12 ja suomalaisia 8-9. Mutta kun aletaan roolituksia miettiä, muuttuu joukkue hieman.
   
 21. Mängimies Jäsen

  En lähde vertaamaan Dahlinia ja Heiskasta keskenään, vaan tyydyn toteamaan, että siinä missä Heiskanen on jo nyt Suomen top 4 -puolustaja, niin Dahlinilla ei ole mitään jakoja Ruotsin pelaavaan kuusikkoon. Mielestäni tämä kertoo riittävästi näiden kahden maan puolustuksen materiaaleista. Tämä on tietysti vain oma mielipiteeni ja sinulla omasi, joten ei tästä sen enempää tarvitse vääntää.

  Tämä siis vastauksena @Kimmo Stasi keskusteluun, joka tuolla toisessa ketjussa alkoi.
   
 22. ZayWest Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Käännettävät rotsit, Ensisijainen kontakti
  Eikös tässä peenisten mittailussa ole ihan faktojakin tarjolla kahden vuoden takaa? Voitot sveduille 2-1 ja itse turnauksessa ylivertainen Ruotsi sai tehdä yllättävän paljon duunia voittaakseen Suomen. En kirjoittaisi tätä jos Suomi olisi hävinnyt ryhdikkäiden otteiden sekä leijonille tutun "joukkuehenki voittaa yksilöt" -esityksen myötä.

  Ennakkoon parjatun pakiston tilanteessahan odotusarvo oli että jokainen vetää tasollaan eikä silti riitä. No tuolloinhan Vatanen saapui turnaukseen yleiskunnon ollessa "koko festarikesän kestänyt nesteytys" ja Ristolaisen pää meni aivan jumiin kun Vadu popsi isoimmat minuutit melko selvällä erolla. Näkyi ylipelaamisena ja selkeänä vittuuntumisena. Pakiston menossa oli omalla tavallaan mukana myös Ville Pokka.

  Suomen ainoa selkeä valtti oli ylivoimapeli ja nyt mainittakoon kolmikko Laine-Vatanen-Barkov. Mitään ei oltu ennalta sovittu ja se näkyi. Jokainen seisoi lähes täysin paikoillaan. Barkov ei haastanut alivoimaneliöitä ja pyrkinyt luomaan uhkaa omalta tontiltaan. Laine odotteli samalla paikalla että tulisiko se onetimer juuri kohdilleen. Ja eihän se tullut, kiitos Vatasen. Tasoonsa nähden aivan luokattomia syöttöjä. Ajatella jos olisivat sopineet ennakkoon jotain. Kuten vaikka tuon kolmion venyttämisen ja aktiivisemman ratkaisukeskeisyyden.

  Valmennus sitten omalta osaltaan kruunasi kaiken.

  Väitän että paras seitsemästä menisi Ruotsille 4-2, mutta yksittäinen turnausmatsi kummalle tahansa. Ja sama vaikka kohdattaisiin toisenkin kerran samoissa kekkereissä. Jos tuo edellinen WC-sekoilu jo oikeasti kiusasi hurreja, en keksi syytä mikseivät nämä modernit ja illasta toiseen maailman parhaita vastaan vääntävät huippujätkämme pelaisi oikeasti voitosta.
   
 23. Tshekki77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, HJK, Maajoukkue (lajista riippumatta)
  Kun NHL on tunnettu siitä, ettei se halua ihan IIHF:n kaltaisilla jaoilla mennä, niin jaksaakos kukaan hahmotella joukkueita niinkin hulluun vaihtoehtoon, jossa tulevaan world cup turnaukseen osallistuisi kaikista divisioonista kaksi joukkuetta. Eli kahdeksan joukkuetta rakentuisi jokaisen divisioonan Amerikka ja World joukkueista. Riittäisikö importteja jokaisen divisioonan World joukkueelle ja mikä Amerikka jengeistä olisi kovin?
   
 24. Ralph Jäsen

  Lainaus:
  Pyörittelin nopeasti nämä kahdeksan joukkuetta. Varmasti joku unohtui ja roolituksiinkaan en jaksanut kauheasti panostaa. Mutta tuossa aika vahva pohja sille, miltä tuollaiset kahdeksan joukkuetta näyttäisivät.

  Metropolitan - America :

  Guentzel - Crosby - Giroux
  Hall - Barzal - Oshie
  van Riemsdyk - Couturier - Kessel
  Simmonds - Bailey - Atkinson

  Werenski - Carlson
  Gostisbehere - Letang
  Skjei - Jones

  Holtby
  Murray

  Metropolitan - Europe :

  Ovechkin - Malkin - Voracek
  Aho - Kuznetsov - Panarin
  Zuccarello - Bäckström - Zibanejad
  Teräväinen - Hischier - Hörnqvist

  Provorov - Orlov
  Nutivaara - Vatanen
  Djoos - Määttä

  Bobrovsky
  Lundqvist

  Atlantic - America :

  Tavares - Matthews - Bergeron
  Marchand - Eichel - Stamkos
  Duchene - Point - Marner
  Larkin - Trocheck - Stone

  Rielly - Ekblad
  McDonagh - McAvoy
  Krug - Yandle

  Price
  Luongo

  Atlantic - Europe :

  Pastrnak - Barkov - Kucherov
  Tatar - Krejci - Dadonov
  Palat - Nylander - Nyquist
  Bödker - Plekanec - Kapanen

  Hedman - Ristolainen
  Sergachev - Dahlin
  Chara - Strålman

  Vasilevskiy
  Andersen

  Central - America :

  Benn - Seguin - MacKinnon
  Kane - Scheifele - Wheeler
  Schenn - Johansen - O’Reilly
  DeBrincat - Toews - Turris

  Keith - Pietrangelo
  Suter - Johnson
  Barrie - Dumba

  Hellebuyck
  Bishop

  Central - Europe :

  Forsberg - Granlund - Rantanen
  Landeskog - Anisimov - Tarasenko
  Laine - Koivu - Arvidsson
  Ehlers - Söderberg - Radulov

  Josi - Klingberg
  Ekholm - Brodin
  Lindell - Zadorov

  Rinne
  Varlamov

  Pacific - America :

  Gaudreau - McDavid - Keller
  Pacioretty - Monahan - Pavelski
  Tkachuk - Couture - Marchessault
  Horvat - Getzlaf - Boeser

  Vlasic - Doughty
  Giordano - Burns
  Fowler - Muzzin

  Gibson
  Jones

  Pacific - Europe :

  Pettersson - Kopitar - Rakell
  Kovalchuk - Draisaitl - Lindholm
  Hertl - Karlsson - Donskoi
  Haula - Backlund - Frolik

  Ekman-Larsson - Karlsson
  Klefbom - Lindholm
  Edler - Larsson

  Raanta
  Markström
   
 25. KooMT Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, San Jose Sharks
  Katsoinpa NHL-tilastoista pelaajien lukumäärää maittain. On siinä selvä ero että kuusi maata saa joukkueellisen NHL-pelaajia. Sveitsi tulee selkeänä seitsemäntenä ja sitten tulee kasa maita joissa sitten se reilu kourallinen NHL-pelaajia. Että kyllä itse edelleen kannatan pelaamista kuuden huippumaan kesken ja ilman mitään muita sekoituksia.