Ilmoitukset

Nimimerkin Pompino jatkuva aggressiivinen ja henkilökohtaisuuksiin menevä kirjoitustapa on palkittu kuukauden pelikiellolla. Aiempi rikehistoria samasta asiasta pidensi pelikieltoa.

Sulje ilmoitus

Mauri-Antero pääsee viikon huilille Perussuomalaisten ketjuun kirjoitetun hyvän maun vastaisen viestinsä vuoksi. Fantasiat koko mantereen tuhoamisesta eivät kuulu palstallemme.

Sulje ilmoitus

World Cup 2020

Viestiketju osiossa 'Maajoukkue' , aloittajana Barnes, 03.10.2016 klo 15.54.

 1. Naamavelli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jets & Jellonat
  Lainaus:
  Olis kyllä valtava fiasko pelata kisat tuollaisilla joukkueilla. Melkein mikä tahansa NHL-matsi olisi mielenkiintoisempi katsoa.

  Huomattavasti mielenkiintoisempi olisi esim. pelkkä Amerikka - Eurooppa paras 7:stä.

  Vois olla esim. sääntönä, että täytyy olla 3 pelaajaa vähintään/4 isoa maata (Ruotsi, Venäjä, Suomi, Tsekki) ja 1 pelaaja/pikkumaa (Sveitsi, Tanska, Saksa, Slovakia) eli yhteensä 16. Muut sitten vapaammin. Samoin Amerikan joukkueessa voisi olla vaikka sääntönä vähintään 8 pelaajaa/maa eli yhteensä 16.
   
 2. adolf Jäsen

  On kyllä kiva katsella Suomen puolustuksen tilannetta. Kaikki kunnia Ville Pokalle ja Jyrki Jokipakalle, mutta eipä tarvi heitä enää minnekään suuriin turnauksiin raahata.

  Lindell - Heiskanen
  Ristolainen - Määttä
  Vatanen - Jokiharju
  Nutivaara
  (Vaakanainen, Välimäki, Juolevi, J. Honka, Niku?, Riikola?, Saarijärvi?, Kokkonen?, A. Honka?, Thomson?

  Vatasella hyviä pelivuosia on terveenä kestäessään varmasti ainakin +5 jäljellä. Muutenhan tuossa on maajoukkueen puolustuksen runko seuraaviksi 10-15 vuodeksi kasassa, joista mahdollisimman moni saadaan MM-kisoihinkin toivottavasti mukaan.
   
 3. Barnes Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Leijonamiehistö
  Lainaus:
  Ei muuten olisi yhtään hassumpi pohja All Star -peliin (tai siis peleihin), jos se pelattaisiin hieman Pitsiturnauksen tyyliin. Ei toki koskaan toteutuisi, mutta konseptina ihan hauska.
   
 4. Tshekki77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, HJK, Maajoukkue (lajista riippumatta)
  Lainaus:
  Toisaalta all-star viikonloppuhan on viikonlopun pituinen tapahtuma ja kiekkoa pelataan kaiketi vain sunnuntaina, joten voisihan tuota tapahtumaa pelien osalta leventää lauantaillekin. Eli lauantaina pelattaisiin neljä, yhden erän pituista peliä ja neljä parasta jatkaa sunnuntaina nykymallin mukaan. Taitokilpailut yms. sitten molempina päivinä ennen pelejä.
   
 5. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  Minä olen aikalailla varma että usemmastakin paikasta olisin lukenut, että tuo 2020 olisi 8 maan maajoukkueturnaus jossa nuo kaksi 6 isoimman takana otettaisiin erillisellä karsinnalla mukaan. Nyt ei ole heittää tuollaista linkkiä kun en jaksa googgeloida mutta aivan satavarmasti tälläistä olen lukenut.
  En pistäisi pahakseni jos homma lyötäisiin lukkoon, olisi sitten yksi reissu kalenteriin mitä odotella.
   
  Viimeksi muokattu: 06.11.2018 klo 21.19
 6. Timoteus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Maikkari oli uutisoinut, että nämä "muoviset" yhdistelmäjoukkueet eivät olisi tulevissa kisoissa ja pelejä pelattaisiin useammassa paikassa, kuten Euroopassa ja turnauksen järjestäminen pitäisi varmistua ensi vuoden alussa.
  Linkki uutiseen
   
 7. Barnes Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Leijonamiehistö
  Yhdistelmäjoukkueet putoamassa, erittäin hyvä. Pelejä Euroopassa, no joo. Olisihan se tietysti katsojan kannalta hienoa nähdä Suomi ja vaikka Tshekki samassa askissa parhailla kokoonpanoillaan, mutta urheilullisesti Euroopan pelit olisivat lähinnä ovela kikka saada CAN-USA finaalipariksi. Bisnestähän kiekko toki on, ei siinä mitään.

  Kunhan päästäisiin edes pelaamaan... Alkaa niistä Sotshin kisoista olla jo aikaa.
   
 8. Kimmo Stasi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat
  Lainaus:
  Mielestäni tämä kertoo vain siitä, että Heiskanen on aivan saatanan paljon parempi pakki tällä hetkellä kuin Dahlin. Mielestäni mahtuisi helposti myös Ruotsin Top 6:een. Niinkuin mahtuisi Jokiharjukin.

  Päivän kunnon mukaanhan joukkueet pyritään kasaamaan, eikä vanhojen meriittien tai mahdollisten tulevaisuuden näkymien mukaan.
   
 9. adolf Jäsen

  Joo, Ruotsin kuusikko voisi olla esimerkiksi Klingberg, Karlsson, Ekman-Larsson, Hedman, Ekholm ja Lindholm.

  Heiskanen ehkä niukin naukin voisi Lindholmin pudottaa tuosta.

  Seuraava Ruotsin kuusikko voisi olla vaikkapa Strålman, Klefbom, Dahlin, Edler, Hjalmarsson, Hägg.

  Tuohonkin varmaan 2-3 suomalaista saisi mahtumaan. Tämä on itse asiassa melko tasavahva minusta tämän hetkisen Suomen ykköspuolustuksen kanssa. Siis jos sellainen tässä ja nyt kasattaisiin.

  Tarkoitus ei ole dissata suomalaisia, vaan ihan totuudenmukaisesti tässä ollaan asialla. Iloinen asiahan tuo vaan on että suomalaiset on pikkaisen itse asiassa ottaneet jo kiinni tuota eroo pakeissakin, vaikka se edelleen valtava onkin.
   
  Viimeksi muokattu: 12.11.2018 klo 01.48
 10. Ralph Jäsen

  Lainaus:
  Jos sun pitäisi nimetä Suomen ja Ruotsin yhteisjoukkueen kuuden pelaajan puolustus, ketkä siihen kuuluisi?
   
 11. Musta Nuoli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
  Lainaus:
  Uutisessa mainittiin, että myös NHL-työsulkukin voi olla mahdollinen jos uutta työehtosopimusta ei saada synnytettyä, jolloin World Cup siirtyisi vuodella tai parilla. Nyt olisi NHLPA:lla mahdollisuus olla puheidensa mittainen ja vaatia uuteen työehtosopimukseen myös olympiapykälää, jotta maailman parhaat pelaajat pääsisivät olympialaisiin ottamaan toisistaan mittaan siinä arvokkaimmassa jääkiekkoturnauksessa mitä on.

  Ei haittaisi, vaikka World Cup siirtyisi vuosilla eteenpäin tai vaikka kokonaan peruuntuisi työehtosopimuskiemuroita laatiessa, pelkkä NHL-omistajien bisnesturnaushan koko syksyinen näytös- ja harkkapeliformaatti on. Joku väkinäinen Euroopan lohko taas kasaan, josta sitten lähetetään voittaja yölennolla kohtaamaan CAN/USA, jotta saadaan pohjoisamerikkalainen finaali mahdollisimman todennäköisesti aikaiseksi.
   
 12. Mängimies Jäsen

  Lainaus:
  Päivän kunnon mukaan Jokiharju ei ikimaailmassa mahtuisi Ruotsin joukkueeseen. Hyväksyn mielipiteesi, mutta totean samalla, että tuskin löydät yhtäkään asiantuntijatahoa, joka olisi samaa mieltä asiasta.

  Minustakin Heiskanen on tällä hetkellä parempi puolustaja kuin Dahlin.
   
 13. Kimmo Stasi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat
  Lainaus:
  Mites statsien valossa? Kyllä ainakin niiden mukaan Jokiharjun pitäisi helpostikin mahtua Tre Kronorin puolustukseen. Siellä kun on eräskin Världens Bästa Karlsson tällä hetkellä takana. Ja samoissa pisteissä Jokiharjun kanssa näkyy olevan niin Nutivaara kuin maanpetturi Ristokin.

  Joo, statsit ei tod. kerro kaikkea, tiedetään, mutta kunhan tässä nyt eräänlaisen koepallon heitän kehiin, jolla spekuloida niin halutessaan.

  Kaikenkaikkiaan pointtini on se, että suomalaisia aina alivarvostetaan ja ruotsalaisia ylipalvotaan täällä Jatkoajassa. Ei varmaan kaikkien toimesta, mutta ne jotka ovat eri mieltä pitävät yleisesti ottaen suunsa kiinni ja ne jotka ovat näitä Ruotsi-faneja, älähtävät heti yliaggressiivisesti jos vähänkään kyseenalaistaa ruotsalaisten hyvyyttä.

  Tämä luo tietynlaisen vääristyneen mielikuvan, vähän kuin politiikasta puhuminen somessa kun sen perusteella voisi kuvitella vasemmistolaisesti ajattelevien olevan suurikin enemmistö kansasta, koska pitävät kovinta mekkalaa aina ja joka paikassa, mutta sitten kun mennään vaaliuurnille niin huomataan että eihän niitä äänestä kukaan.

  Hyvä huomata, että ollaan ainakin viimeisestä lauseestasi samaa mieltä. Vedän toki aina piirun verran kotiinpäin, myönnettäkööt sekin rehellisesti, mutta tässä asiassa ei oikeasti edes tarvitse. Tällä hetkellä, eikä toivottavasti tulevaisuudessakaan :)
   
 14. Kampitus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Wild, Avalanche
  Aikani kuluksi selailin suomalaisten pistepörssiä ja tein huomion että mikäli nyt kisattaisiin, saisi Suomi liikkeelle joukkueen jonka hyökkääjistö olisi kaikki tehneet yli 0,5 pinnaa per peli tahtia pojoja. Ensimmäiseen kahteen ketjuun löytyisi 0,8-1,6 pinnan miehiä ja kahteen jälkimmäiseen 0,5-0,8 pinnan miehiä. Eihän jääkiekkoa tällä tavalla pelata vaan myös roolit ratkaisee, mutta ihan mieltä lämmittävä huomio kuitenkin. Vielä tuohon päälle kun suomalaiseen tyyliin onnistuttaisiin pelaamaan joukkueena niin hyvin kun vaikka Torinossa ja Shotsissa niin onhan tuo resepti melkoinen. Teoriassa Mikko Koivu joka on raahannut tätä kivirekeä aiempina vuosina voisi nelosessa pelata sitä roolia jossa on yksi änärin parhaista, enää ei ole pakko kantaa vastuuta pisteiden teosta. Kyllä tuossa variaatioita on jos ketään ei ole lasaretissa.
   
 15. Mängimies Jäsen

  Lainaus:
  Tilastot eivät todellakaan kerro kaikkea. Ja tilastojakin pitää tulkita vähän laajemmin kuin pelkän pistepörssin perusteella. No oikeasti kyllä tiesit tämän. Sen vahvistaa käyttämäsi termi koepallo kertoo. Näin ollen kun ymmärrät, että pelkillä tilastoilla ei mennä pitkälle, niin miten ihmeessä perustelet esimerkiksi Jokiharjun mahtumisen Ruotsin puolustukseen?

  Jos nyt valitaan Ruotsille ensin vaikkapa viime kauden Norris-voittaja Hedman, samassa äänestyksessä kärkipäässä olleet Klingberg ja Karlsson, niin saadaan jo puolet puolustuksesta täytettyä. Sen lisäksi itsestäänselvinä valintoina Oliver Ekman-Larsson ja Mattias Ekholm. Kuudennesta paikasta kisaa sitten useampikin nimi. Valitako kokeneen Anton Strålmanin vai nuoremmista Oscar Klefbomin tai Hampus Lindholmin? Vai joku muu? Tässä vaiheessa kun noita ruotsalaisia laitetaan ikäänkuin riviin, niin ensimmäiseen kuuteen nimeen mennessä ei olla vielä lähelläkään Jokiharjua. Jotain perspektiiviä voisi hakea vaikka siitä, että Chicagossa Jokiharjun kanssa samoja minuutteja ja melko samoilla tehoilla pelaava Erik Gustafsson ei ole lähelläkään Ruotsin top 6:sta eikä kyllä mahtuisi edes kuvitteelliseen kakkosmiehistöön.

  Mielenkiintoisempaa kuin käydä tällaista nollatason väittelyä itsestäänselvyyksistä, olisi mukavaa miettiä miten Suomen puolustuksen ns. depth chart menee juuri nyt.

  Tällä kaudella 11 suomalaispuolustajaa (kts. alta) on pelannut NHL:ssä. Toki NHL:n ulkopuoleltakin löytyy ihan potentiaalisia nimiä, mutta rajataan tämä keskustelu nyt NHL-pelaajiin.

  (järjestetty peliaikojen mukaan)
  Ristolainen
  Lindell
  Heiskanen
  Vatanen
  Jokiharju
  Määttä
  Nutivaara
  Riikola
  Välimäki
  Honka
  Vaakanainen

  Tiputtaisin tuosta heti neljä viimeksi mainittua pois joko pienen ottelumäärän (Riikola ja Vaakanainen) tai vähäisen peliajan (Honka ja Välimäki) vuoksi. Näin ollen listalle jää seitsemän nimeä. Miten järjestäisitte?

  Itse nostan tässä vaiheessa vielä Lindellin ja Ristolaisen muiden edelle. Sen jälkeen Heiskanen ja Vatanen. Sen jälkeen melko tasoissa Nutivaara ja Jokiharju ja näiden takana Määttä.
   
 16. Trimmer Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Aikani kuluksi rupesin tuossa miettimään että jos olisin Jalosen Jukka niin ketkä ottaisin mukaan noihin karkeloihin ja mihin rooleihin pelaajia rupeaisin asettelemaan. Kyllähän tuosta karkeloista pitää se mitali (jaetaanko?) napata. Laitoin ajatuksella 3+8+14.

  Maalivahdit:

  Pekka Rinne
  Tuukka Rask
  Antti Raanta

  Puolustajat:

  Ristolainen
  Lindell
  Vatanen
  Jokiharju
  Heiskanen
  Määttä
  Nutivaara
  Honka

  Hyökkääjät:

  Aho
  Barkov
  Koivu
  Filppula
  Laine
  Rantanen
  Mi. Granlund
  Kapanen
  Teräväinen
  Lehkonen
  Donskoi
  Armia
  Ma. Granlund
  Suomela

  Kentälliset:

  1. Laine-Aho-Rantanen-Ristolainen-Heiskanen
  2. Kapanen-Barkov-Mi. Granlund-Lindell-Jokiharju
  3. Lehkonen-Koivu-Teräväinen-Määttä-Vatanen
  4. Donskoi-Filppula-Armia

  Varalla: Ma.Granlund, Suomela, Nutivaara, Honka
   
 17. EinoKeisari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Lainaus:
  Olipa mielikuvitukseton kokoonpano. Olisit laittanut saman tien millainen Suomen kokoonpano olisi, jos joukkue kasattaisiin nyt. Meinaatko, ettei Kotkaniemi tai Borgström ole kehittynyt tuohon mennessä esim. Suomelan ohi joukkueeseen? Kotkaniemi tosin taitaa olla jo nyt parempi pelaaja. Myös Välimäki on varmaan joukkueessa mukana.
   
  Virveliä kainaloon tykkää tästä.
 18. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  Jaa-a, aika pitkä aika on siihen kun kiekko noissa kisoissa tippuu jos tippuu. Noista nuorista on ihan perkeleen vaikea mennä sanomaan tässä vaiheessa miten kehitys etenee, voi vaan arvailla. Samoin sitten on nuo vanhemmat pelaajat joiden pelin laadun kehitystä on yhtä hankala arvioida. Voi esimerkiksi olla niin että Haula saattaakin olla Filppulaa hyödyllisempi pelaaja tms. Siis tuo ei ole minun arvio vaan esimerkki. Sitten on vielä niin että aika moni noista kärkilaitureista on RW pelipaikaltaan.
  Jos nuo peliurat menevät kuten olisi todennäiköistä ja miltä nyt näyttää niin minä pasautan tuohon 1. ja 2. kentän visioni ja jätän vielä muut paikat auki.

  Laine - Barkov - Rantanen
  Ristolainen - Lindell

  Kapanen - Aho - Teräväinen
  Heiskanen - Nutivaara

  Ihan totuuden nimissä niin aika vaikea kuvitella että kukaan noista jäisi ulos. Uskon nyt että Kapanen jatkaa tästä vaan ylöspäin ja on ihan selvä valinta 2020 pelattavaan turnaukseen.

  Mutta jokatapauksessa se tässä on hienoa, että on jo vähän varaa miettiäkin kuka ja mille tontille, eikä niin että kaikki mahdolliset mukaan.
   
 19. Knap Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, Bruins
  Lainaus:
  Jos käsitin oikein, niin tämä oli lista, jossa sinun mukaasi täysin varmat pelaajat kisoissa? Koetko siis, että Kapanen on todennäköisemmin kisoissa kuin esim Granlund?

  Oma varmojen pelaajien lista about tässä:
  Laine
  Barkov
  Rantanen
  Aho
  Teräväinen
  Granlund

  Heiskanen
  Ristolainen
  Lindell

  Rask

  Noista ei jää kukaan ulos sitten millään. Sitten toki varovasti voisi listaa kasvattaa esimerkiksi Vatasella, Kapasella ja Saroksella. Loput nimet on sitten näitä tulevaisuuden lupauksien ja alaketjujen jyrien paikkoja. Esimerkiksi Kakko voi olla jo 2020 ihan validi nimi tuonne. Armia todennäköisesti joukkueessa tulee ilman loukkaantumisia olemaan ja miksei Mikko Koivukin, vaikka ei sitä välttämättä absoluuttisessa parhausjärjestyksessä enää ansaitsisikaan. Vaikeahan tuon varman listan lisäksi enemmän on sanoa muuten kuin spekulaation tasolla.
   
 20. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  Lainaus:
  Ei vaan nuo oli oma näkemys siitä miten kaksi ketjua voisi muodostua. Mutta en näe Kapasta Mikkeä varmempana vaan todennäköisempänä tuollaisessa ketjussa.
  Ja tämäkin perustuu arviooni Kapasen kehityksestä.

  3. Ketju voisi ihan todennäköisesti olla joku

  Donskoi-Koivu-Granlund

  Armiaa olisi omissa valinnoissa selvä jne.

  Jätin siksi kaksi ketjua auki että en keksinyt niihin itsellenikään mieluisia koostumuksia.

  Eli visio kahdesta ketjusta jotka on koostettu pelaajista joiden uskoisin olevan mukana.
   
  Rene Saari tykkää tästä.
 21. Naamavelli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jets & Jellonat
  Lainaus:
  Itse laittaisin kolme ensimmäistä hyökkäysketjua muotoon:
  Laine - Barkov - Granlund
  Teräväinen - Aho - Rantanen
  Kapanen - Kotkaniemi/Koivu - Donskoi/Tolvanen

  Ykkösessä Laine saisi olla selkeästi maalintekijän roolissa, kun Barkovissa ja Granlundissa olisi riittävästi pitelemistä. Molemmat loistavia syöttäjiä. Rantanen toisi kokoa ja vääntöä kakkosketjuun, vaikka voisi totta kai olla monipuolisuutensa puolesta ykkösessäkin. Näin saataisiin kuitenkin kaksi todella vaarallista ja voimakasta kentällistä. Ehkä kovin ketju kokonaisuudessaan olisi, jos Rantanen olisi ykkösessä, mutta kolmea isoa pelaajaa (194cm, 191cm, 193cm) ei kuitenkaan mielestäni kannata tuhlata ykkösketjuun, jos kakkosketjussa olisi vastaavasti pienikokoiset Granlund (179cm), Aho (181cm) ja Teräväinen (180cm).

  Kolmonen ehkä eläisi eniten sen mukaan ketkä muut pelaajat ovat nousussa ja ketkä ns. laskussa. Esim. Kapanen voisi hyvinkin stuntata vaikka kakkosessa, riippuen erotetaanko Teräväinen Ahosta Carolinassakin tulevalla kaudella ja miten Teräväisen ura kehittyy. Näen ehkä Kapasessa enemmän "playoff-potentiaalia" kuin Teräväisessä.

  Koivu-Kapanen kolmosessa olisi tietty loistava kaksikko myös alivoimalla. Armia olisi lisäksi loistava av-pelaaja, jos löytäisi itsensä muuten nelosketjusta. Kolmos- ja nelosketjua on mielestäni vaikein tässä vaiheessa hahmotella, mutta kakkosen lisäksi joukkueessa (2020) olisi mielestäni aika varmasti Koivu, Kapanen ja Armia. Sanotaanko, että jos Kotkaniemi-Tolvanen parivaljakko on ensi kaudella sillä tasolla, että heidät voitaisiin lyödä vaikka Kapasen kanssa kolmoseen, niin neloseen voisi laittaa sitten Koivun ja Donskoin vaikka Armian kanssa. Mikäli ei, en ottaisi heitä ainakaan nelosketjuun mihinkään nolla-nolla -rooliin. Onhan meillä vielä sellaisia kavereita kuin Lehkonen, Suomela, Ma.Granlund, Haula ym. näihin alakenttien rooleihin.

  Saa nähdä meneekö nämä hahmotelmat vuoden päästä jo ihan uusiksi, sen verran kovalla tahdilla uusia kavereita lyö läpi. :)
   
 22. Isäntä Jäsen

  Lainaus:
  Onhan tuo tavallaan vähän surullista, että Määttä on ainakin tällä hetkellä korkeintaan Suomen 7. puolustaja, ei välttämättä edes sitä. Varsinkin kun se ei johdu pelkästään siitä, että Suomen puolustajatilanne on viime aikoina parantunut. Vajaat 5 vuotta sitten Sotsissa Olli kuitenkin teki vakuuttavan maajoukkuedebyytin ja tulokaskausdella muutenkin näytti, että Suomelle on kehittymässä loistava leftin puolen yleispuolustaja. Tietysti loukkaantumiset ja sairastelut ovat vaatineet veronsa, mutta on tuossa pakko olla jo jotain harjoittelussa tai jossain muuallakin pielessä. Sen verran kamalaa Määtän peli tänä päivänä on.

  Kärkikuusikosta täsmälleen samaa mieltä ja paritkin laittaisin tällä hetkellä tuon järjestyksen mukaisesti.
   
 23. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  Menee jo vähän offtpic keskusteluun, mutta Määtän tilannetta ei yhtään auta että koko joukkue rämpii umpisurkean suoritustason kanssa 2 voitettua peliä 11 otteluun niin yleensä tuossa sekamelskassa ei yksikään puolustaja paistattele lehdistön edessä naantalin aurinkona.

  @Naamavelli kyllä tempaisi nuo pari ketjua ihan ihan hienoon muotoon ja kelpaa noinkin. Noihin alaketjujen nimiin vielä lisäisin Salomäen koska ei sovi unohtaa NHL:n parhaan tasaviisikoin (oma näkemys) pelaavan joukkueen kovaa puurtajaa.
  Kaikenkaikkiaan tuollainen lista pelaajia joista valita niin vetää vähnä suupieliä hymyyn. Kun tosiaan edellisissä kisoissa oli tilanne, että sinne otettiin lähes kaikki että saadaan porukka kasaan. (noin karrikoiden)
  Esimerkiksi en pitäisi minään ihmeenä jos vaikkapa Filppulalle ei löytyisi paikkaa joukkueesta. Lehterä pääsee ruissipsien kanssa nahkasohvalle jne.
  Huima tilanne kaikenkaikkiaan, minä en ole mikään ikäloppu ja muistikuvat NHL:stä alkavat tuolta Selänteen tulokaskaudesta, mutta en muista että tilanne olisi ollut näin maukas senkään jälkeen. Tosin, muistan että Suomi on ollut menestyksekäs parhaiden turnauksissa oikeastaan aina, vaikka voitto puuttuu.
   
 24. Naamavelli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jets & Jellonat
  Lainaus:
  Jep, hyvä lisäys tuo Salomäki. Jättäisin kyllä itse myös suosiolla Filppulan, Komarovin ja Lehterän ulos. Sittenhän on vielä esim. Hännikäinen, Hintz ym. mainitsemieni nimien lisäksi, joten alakenttiin riittää porukkaa, vaikka jotain loukkeja olisikin. Teräväistä lukuunottamatta kenen muun tahansa kahden ylimmän kentän (rustaamani) pelaajien loukkaantuminen olisi paha takaisku joukkueelle, vaikka yleisesti materiaali on poikkeuksellisen laaja.
   
 25. adolf Jäsen

  Hyökkäyksessä mukana 100%:n varmasti pelikunnossa ollessaan:

  Laine
  Barkov
  Aho
  Rantanen
  Kapanen
  Koivu
  Mi. Granlund
  Teräväinen

  Lopuista paikoista taistelee:

  Donskoi
  Lehkonen
  Armia
  Kotkaniemi
  Haula
  Salomäki
  Ma. Granlund
  Filppula
  Komarov

  Mahdolliset yllättäjät:

  Borgström
  Tolvanen
  Puljujärvi
  Hintz
  Suomela

  --------------

  On tuossa nyt jo pähkäiltävää valmennusjohdolla, että ketkä jätetään ulos. Mihinkään ketjuihin en noita pelaajia uskalla laittaa, mutta varmasti ainakin Minnesotan ja Carolinan parivaljakot voisi olla fiksua pitää keskenään. Rantanen - Aho - Teräväinen voisi esimerkiksi kuulostaa aika sairaalta ykkösketjulta. Barkovin kaveriksi sitten Laine kakkoseen ja sitä kolmatta lenkkiä pitää vähän sitten miettiä. Granlund-Koivu muodostaisi kolmosketjun jonkun kanssa ja Haulan tai Kotkaniemen ympärille rakennettaisiin nelosketju. Toisaalta näkisin kyllä perustelut sillekin että Komarov-Filppula parivaljakko laitettaisiin nelosketjuun ja AV-vastuulle.

  No mutta, katellaan. Vajaassa kahdessa vuodessa ehtii tapahtua paljon.
   
  Viimeksi muokattu: 22.11.2018 klo 17.09