Ilmoitukset

Nimimerkkien Hatchetman ja sämpylä89 jo pidempään jatkunut laaduton "keskustelu" on aiheuttanut meille harmaita hiuksia koko alkukesän. Kärsivällisyytemme loppui nyt ja kumpikin on passitettu viikon huilitauolle.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki mixu saa selailla palstaa seuraavan viikon ajan ilman kirjoitusoikeuksia, sillä hänen Helsinki Garden -ketjuun kirjoitettu viestinsä oli aivan turha, sisälsi pelkästään pään aukomista ja lisäksi lainauksen sisältöäkin oli muutettu.

Sulje ilmoitus

World Cup 2020

Viestiketju osiossa 'Maajoukkue' , aloittajana Barnes, 03.10.2016 klo 15.54.

 1. Kimmo Stasi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat
  Lainaus:
  Jos minä asiasta saisin päättää, niin ne sanktiot tulisi kyllä langettaa NHL:n suuntaan.

  Eli mikäli joukkue ei päästä pelaajaa edustamaan omaa maataan MM-kisoihin, tulisi siitä sitten tuntuva sakko, ellei ole jostain pelaamisen estävästä vammasta tms. hyväksyttävästä syystä kyse. Lähtökohtaisesti pelaajan tulisi aina kokea velvollisuudekseen tulla edustamaan omaa maataan.

  Muutenkin alkaa päivä päivältä enemmän ärsyttämään tuo NHL:n asenne ja pohjaton rahanahneus, jonka rinnalla kaikki muut asiat elämässä ovat toissijaisia.
   
 2. Kimmo Stasi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat
  Lainaus:
  Yksi ratkaisu olisi siirtää myös Euroopan sarjojen alkua NHL:n aikatauluihin. Ei jäisi ainakaan kesäloma sitten liian lyhyeksi kun pidennettäisiin sitä toisesta päästä.

  Ymmärrän ettei SC-finaalien jälkeen välttämättä saataisi pelaajia mukaan, mutta se ei hommaa hetkauttaisi suuntaan tai toiseen kun puhutaan max. parista pelaajasta per joukkue.

  Ja minun puolestani MM-kisoja voitaisiin ihan hyvin pelata samoihin aikoihin SC-finaalien kanssa. Nälkäisimmille ja pettyneimmille pelaajillehan luulisi olevan vain piristävää tulla MM-kisoihin hakemaan kaudelle mukavaa päätöstä MM-kullan myötä jos on pudottu juuri SC-finaaleista. Kait se nyt mukavempi on lähteä kesälomille pytty kourassa kuin tyhjin käsin? AInakin näin maallikon järjenjuoksulla ajatellen. MM-kisojen mitalipelien tasokaan ei nyt ainakaan yhtään kalpene Stanley Cup-finaalien pelilliselle tasolle. Saattaa helposti mennä ylikin.

  Vielä kun päästäisin siihen pisteeseen asti, että jääkiekko-nimistä peliä pelattaisiin joka puolella maailmaa samankokoisessa kaukalossa, niin alkaisi olemaan hyvä. Onhan tuo nyt jo naurettavaa että on erikokoisia kaukaloita, ihan virallisissa peleissä. Mitä jos fudista pelattaisiin jääkiekkokaukalon kokoisella kentällä vaikkapa Euroopassa ja muualla sitten perinteisellä lentokentällä?
   
 3. morukara Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport, NHL, Ducks
  World Cupin "peruutus" oli looginen jatko kyseisen hupiturnauksen tarinalle. Miten voisi edes ottaa vakavasti turnausta, jolla ei ole minkäänlaista säännöllisyyttä, vaan se järjestetään satunnaisesti silloin kun se sattuu sopimaan järjestävän liigan (taloudellisiin) intresseihin. On surkuhupaisaa että jo heti turnauksen jälkeen aletaan 4 vuotta etukäteen spekuloimaan että järjestetäänkö seuraavaa turnausta kuten massimiehet on leukojaan louskuttaneet, vai käykö siinä kuten yleensä, eli jää haaveeksi.

  Yksi vakavasti otettavan turnauksen perusedellytys on ettei täälläkään foorumilla tarvitse veikata milloin on seuraava turnaus, missä se järjestetään ja millä systeemillä se pelataan. Niin, ja maajoukkueturnausten tapauksessa ei tarvitse odottaa sydän kylmänä että millaisia frankensteinin joukkueita on päätetty kasata tällä kertaa.

  Niin kuin rivien välistä voi lukea niin en jää suremaan World Cupin poismenoa. Tähtipelaajat ovat lopulta syyllisiä siihen ettei heitä nähdä olympialaisissa. NHL:ää asia ei kiinnosta koska bisnes. Pelaajat sanovat haastatteluissa haluavansa olympialaisiin. Eivät he kuitenkaan halua sinne niin paljon että vääntäisivät asian kuntoon liigan kanssa, vaan lopulta taipuvat sopimuksiin, joissa saavat maksimaalisesti rahaa, mutta olympiapykälä puuttuu.
   
  Brother Whisper, Musta Nuoli & Mängimies tykkäävät tästä.
 4. Alfred E Neuman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät ja Ärrät
  Lainaus:
  Niinkuin että tänä vuonna kisat olisi syyskuussa ja ensi vuonna toukokuussa, ja seuraavana vuonna taas syyskuussa? Kisojen välissä olisi siis kahdeksan tai 14 kuukautta väliä. Ei minun mielestä kuulosta kovin hyvältä vaihtoehdolta. Jos siis mm kisoista puhuit.

  Erinomaisen hyvä juttu jos tämä urheilutapahtuman irvikuva sekajoukkueineen nyt kuopataan kokonaan. Ei jää ikävä. Voisi KOK nyt tulla vähän vastaan noissa vaatimuksissaan niin saadaan hyvätasoinen kiekkoturnaus nähdä joka neljäs vuosi. Ai niin, ja Venäjä voisi lopettaa douppaamisen niin voisivat esiintyä ihan Venäjänä eikä minään itsenäisten urheilijoiden joukkueena.
   
 5. Barnes Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Leijonamiehistö
  Lainaus:
  Toisaalta pitää huomata, että NHL:ssä on iso massa pelaajia, jotka eivät ikinä tule pääsemään olympialaisiin. Heille olympialaiset tarkoittavat lähinnä kivaa rantalomaa perheen kanssa, mutta jos se alkaisi näkyä lompakossa, niin saattaisi lomakin hieman ankeammalta tuntua.
   
 6. Viivapelote Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Itse tulkitsin tuon, että tänä vuonna kisat syyskuussa ja seuraavat kisat syysykuussa 2021 ja sitä seuraavat syyskuussa 2023. Liitolle on sen verran hyvä rahasampo nämä kisat, niin ei tulla siirtymään joka toinen vuosi pelattavaan malliin. Ideanahan tuo toki on ihan hyvä.
   
 7. Alfred E Neuman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät ja Ärrät
  Lainaus:
  Noin se taitaa tosiaan ollakin. Tuohon jos mennään niin sitten pitää tästä nykymuotoisesta viimeinen tippuu->alemman divarin voittaja nousee systeemistäkin luopua ja siirtyä esikarsintoihin vähän niinkuin futiksessakin. Otse olisin kyllä ehdottomasti tällaisen kannalla, mutta ei taida toteutua. Jossain Kanada-Paraguay karsintamatsissa voisi tulla rumaa jälkeä. Jäällä ja tulostaululla.
   
 8. morukara Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport, NHL, Ducks
  Lainaus:
  Juuri niin, ja se lieneekin syy miksi tilanne on se mikä on. Se iso (keskimäärin heikompien) pelaajien massa saa siis päättää pääseekö parhaat pelaajat kisoihin vai ei. Jotta ne kisakelpoiset pelaajat saisivat tahtonsa läpi, ja saisivat työehtosopimukseen olympiapykälän, vaatisi se näiltä kisakelpoisilta pelaajilta vahvempaa kannanottoa kuin haastatteluissa määkäisty "olympialaiset ovat jokaisen jääkiekkoilijan unelma ja haluaisin pelata siellä".

  Sikäläiseen kulttuuriin ei tosin taida kuulua vahvat kannanotot, pelaajat jäävät odottamaan pelaajayhdistyksen hoitavan asian neuvotteluissa, eikä kukaan halua asettua poikkiteloin systeemin kanssa. Ovetshkin oli kyllä kovasti muka menossa edellisiin olympialaisiin, mutta eihän siitäkään lopulta mitään tullut kun NHL oli sopinut KOK:n kanssa että NHL-pelaajilla ei ole kisoihin asiaa. Hänellä oli sentään yritystä, mutta tarvittaisiin enemmän kuin yksi.

  Osasyyllisiä ovat siis niin pelaajat, NHL kuin myös KOK. IIHF on sentään tehnyt parhaansa ja lupasi viimeksikin hoitaa vakuutusmaksut,
   
 9. Ostoskassi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen maajoukkueet, Boston Bruins, suomalaiset
  Lainaus:
  No tämä Kanada-Paraguay olisi helppo välttää siten, että MM-kisojen kymmenen parasta joukkuetta saisi automaattisesti paikan seuraaviin kisoihin. Tällöin myös käytäviin MM-kisoihin tulisi lisää jännitystä, kun sillä olisi suuri merkitys sijoittuuko Norja sijalle 10 vai 12, vaikka mahdollisuudet puolivälieriin olisikin menetetty.
   
 10. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
  Ei ole pitkä matka tähänkään turnaukseen, jossa todennäköisesti ei tarvitse tulijoilla jossitella.

  LW Laine --- C Barkov --- RW Rantanen
  LW Teräväinen --- C Aho --- RW Kakko
  W Mi.Granlund--- C Koivu --- RW Kapanen
  LW Lehkonen --- C Kotkaniemi --- RW Armia
  ----------------------------------------------------------
  LW Ma.Granlund --- C Filppula --- RW Komarov
  LW Tolvanen --- C Haula --- RW Donskoi
  LW Kuokkanen --- C Hintz --- RW Puljujärvi
  LW Mäenalanen --- C Borgström --- W Salomäki
  LW Vesalainen --- C Lammikko --- C Kossila
  W Hännikäinen --- C Suomela


  LD Heiskanen - RD Ristolainen
  LD Lindell - RD Vatanen
  LD Määttä - RD Jokiharju
  -----------------------------
  LD Nutivaara
  LD Välimäki

  G Rask
  G Rinne

  Kyllähän tuolla kelpaa lähteä. Suomen kaikkien aikojen joukkue. Ainoastaan Nagano 1998 turnausta olen odottanut enemmän mitä tätä.

  Ukkelit jossain noin peliaikajärjestyksessä. Ihan eri kuin 2016 märkäkorvat + papat.
   
  Mängimies tykkää tästä.
 11. Coutinho Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ei pysty.
  Lainaus:
  Tämä turnaus taidettiin jo kuopata. Ainakin 2020 vuodelta.
   
 12. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
  Lainaus:
  No näinhän se oli. Jännästi muistin tasan päinvastoin.

  Kuvastaa kuitenkin nyt tuota pelaajamateriaalin tilannetta. Koko Top12 hyökkäys olisi pelkkiä 1.kiekan varauksia.
   
 13. Zoidberg Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomi 2019
  Lainaus:
  No ei nyt ihan. Aho ja Lehkonen varattiin toisella kierroksella.
   
 14. Isäntä Jäsen

  Jos Roope Hintz ei mahtuisi reilun vuoden päästä kuvitteelliseen Suomen World Cup -joukkueeseen, söisin kaikki hattuni,
   
  Jack DiBiase tykkää tästä.
 15. San Jose Shark #50 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Broadstreet Bullies, Scott Stevens, Wendell Clark
  Lainaus:
  Eiköhän se mahtaisi sivuuttaa joko Mikko Koivun tai sit Jepu Kotkaniemen. Voisi jopa olla että molemmat saisivat tehdä tilaa kun takaa tunkisi jalkaansa joukkueeseen paitsi Hinz niin myös Haula.