Ilmoitukset

Nimimerkin Pompino jatkuva aggressiivinen ja henkilökohtaisuuksiin menevä kirjoitustapa on palkittu kuukauden pelikiellolla. Aiempi rikehistoria samasta asiasta pidensi pelikieltoa.

Sulje ilmoitus

Mauri-Antero pääsee viikon huilille Perussuomalaisten ketjuun kirjoitetun hyvän maun vastaisen viestinsä vuoksi. Fantasiat koko mantereen tuhoamisesta eivät kuulu palstallemme.

Sulje ilmoitus

World Cup 2020

Viestiketju osiossa 'Maajoukkue' , aloittajana Barnes, 03.10.2016 klo 15.54.

 1. HogiBoi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, HIFK
  Tässä katselin kristallipalloa samalla kun tuo EHT-höntsä tuossa pyörii ja huomasin, että vaikea tulee olemaan valmentajan tehtävä kasattaessa World Cup-joukkuetta vuodelle 2020, mikäli siis pelataan.

  Maalivahdeissa on vaikea valinta. Ei ole edes kahta selkeää valintaa kuten 2016. Rinteellä ei enää tuolloin asiaa näihin karkeloihin. Rask pystynee sen verran pitämään tasoaan, että vähintäänkin taistelee paikasta tuolla. Koskinen on taistelussa mukana. Raanta ja Saros ovat myös keskustelussa mukana. Miten Luukkonen, Kähkönen kehittyvät? Nämä kisat tulevat liian nopeasti. Kuka on ykkönen ja kuka jää kisoista Rask-Saros-Raanta-Koskinen nelikosta? Itse sanon Saros on ykkönen ja ulos jäävää on turha ennakoida.

  Puolustus on omissa papereissani muodossa Heiskanen-Ristolainen, Lindell-Vatanen/Riikola/Jokiharju ja Nutivaara-Jokiharju/Riikola/Vatanen. En lähde millään seiskapakeilla pyörittelemään. Vaakanainen, Välimäki? Miten he kehittyvät? Määttä taistelee Nutivaaran kanssa pelipaikasta, mutta Nutivaara kehittyy paremmin ja ansaitsee paikkansa. TOP3 on aika lukkoon lyöty nähdäkseni. Vatanen on vähän niin ja näin. Ehkä, mutta ehkei sitten kuitenkaan.

  Mielenkiintoista on tuo hyökkäys. TOP6 on melko valmis pelaajien osalta, ketjut voi olla mitä vain. Keskellä Barkov ja Aho, ei vain ole muita vaihtoehtoja. Suomela ehkä, jos kehittyy kuin unelma. Kärkiketjut tutkaparien Rantanen-Barkov ja Aho-Teräväinen varaan. Laine ja Mikael Granlund siinä sitten toiseen laitaan. Kapanen voi mielestäni puskea tiensä tuonne, mutta kenen tilalle? Bottom6 on sitten vaikea homma. Ketkä keskellä? Itse sanon, että Kotkaniemi tai Markus Granlund kolmoseen ja Filppula tai Koivu neloseen. Kumpi sitten pitääkään tasonsa paremmin ottaa paikan nelosesta. Markus Granlund voi myös jäädä pihalle. Kotkaniemi voi kehittyä ihan hyvin jopa kakkossentteriksi, mutta eiköhän tuo Aho ota sen roolin. Barkov on ykkössentteri vielä pitkään. Laitaan bottomkuuteen heittäisin Kapasen, Donskoin, Lehkosen ja Armian. Tolvanen kehittyessään voi iskeä tuonne. Kapanen-Donskoi ja Lehkonen-Armia olisivat nuo parit ja oikeastaan tuossa järjestyksessä.

  Suurimmat kysymysmerkit ovat Haula, Määttä-Vatanen sekä Koivun ja Filppulan pelin taso kahden vuoden päästä. Kakko voi myös ottaa paikkansa tuosta joukkueesta, mutta tulevatko nämä kisat hänellekin liian aikaisin? Aika paljon NHL-pelaajia jää ulos joukkueesta joka tapauksessa.
   
 2. San Jose Shark #50 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Broadstreet Bullies, Scott Stevens, Wendell Clark
  Lainaus:
  Selänne tai Saku peluuttaa hyökkääjät, Repoman pakit ja Helmisen Raipe on muodollinen päävalkku.
   
 3. Naamavelli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jets & Jellonat
  Lainaus:
  Miksi ei ole asiaa? Jos pitää tasonsa, niin ei kai se ikä mikään este ole. Tuohon on aikaa 1,5 kautta, jos turnaus järjestetään.
   
 4. HogiBoi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, HIFK
  Lainaus:
  En usko, että Rinne olisi enää tuolloin Suomen top3-maalivahteja.

  Ja tuo 2020 kuulostaa aika paljon kaukaisemmalta kuin 1,5 vuotta. Ei se kuulosta edes vuodelta.
   
 5. Naamavelli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jets & Jellonat
  Lainaus:
  No sitten meillä ei ehkä ole mitään hätää ainakaan maalivahtiosastolla, jos Rinne ei enää ole TOP3 tuolloin.
   
  Patahaukka, Virveliä kainaloon, jalperi ja yksi muu tykkäävät tästä.
 6. HogiBoi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, HIFK
  Lainaus:
  En ole väittänyt niin. Se ongelma on vähän toiseen suuntaan. Rask, Raanta, Koskinen, Saros. Ehkä Rinne ja jopa Korpisalokin mietinnöissä. Siitä kun arvot kolme parasta niin jo on. En ole mikään meedio kuitenkaan, voihan se olla, että Rinne on koko maailman paras tuolloin(kin).

  Ja harvemmin Suomella on hätä tolppien välissä. Se on jossain muualla.
   
 7. Esteri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  nooneoyb
  Lainaus:
  Mielestäni aika hyvä näkemys. Kotkaniemi on ehdottomasti taitavimpia tulevaisuuden pelinrakentajia koko liigassa, mutta 2020 kehitys ollee edelleen kesken. Saattaa olla, että riittää Barkovin ja Ahon taakse, tai neloseen. Lehkosen peli on myös alkanut omassa roolissaan hiljalleen parantua. Voi olla, että myös häntä voisi harkita tulevaisuudessa. Mainitsit myös Tolvasen, mutta hänellä lienee ongelmia saada peliaikaa. Toivottavasti hän ei joutunut uran kehityksen kannalta väärään joukkueeseen.

  Jos WC-pippalot järjestetään, niin Suomi saa jaloille tod.näk. parhaan modernin pelityylin puolustuskaluston. Lindell, Heiskanen, Ristolainen ja ehkä Jokiharju pohjalla. Siihen rinnalle hieman maltillisemmat varmistavat parit, niin asian pitäisi olla kunnossa.

  Itsellä kihelmöi nähdä nämä kaikki taitavat nuoret samassa joukkueessa. Mitalia voi veikata, jos mukaan saadaan lisäksi oikea valmentaja.
   
 8. Naamavelli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jets & Jellonat
  Laitetaan vaikka tänne. Positiivinen asia kun ajatellaan tulevia parhaiden maiden välisiä turnauksia on, että 90-luvulla syntyneillä suomalaisilla puolustajilla on jo nyt enemmän NHL-otteluita vyöllä kuin koko 80-luvulla syntyneillä niitä ehti tulemaan. Jos esimerkiksi mietitään millaisia ottelumääriä nämä pakit Vatasesta (-91) Vaakanaiseen (-99) vielä tulevatkaan saamaan tulevan 20-vuoden aikana, niin tuo ero tulee olemaan valtava. 90-lukulaisista voi vähentää Jokipakan, Lindbhomin ja Rissasen, jotka pelaavat jo Euroopassa, ja silti luku on isompi.

  1980-89 syntyneet
  535 Joni Pitkänen (1983)
  479 Ossi Väänen (1980)
  176 Sami Lepistö (1984)
  159 Lasse Kukkonen (1981)
  112 Anssi Salmela (1984)
  103 Ville Koistinen (1982)
  17 Teemu Laakso (1987)
  14 Jussi Timonen (1983)
  7 Ilkka Heikkinen (1984)
  6 Janne Niskala (1981)
  2 Olli Malmivaara (1982)
  1 Mikko Jokela (1980)
  Yhteensä: 1611 ottelua

  1990-99 syntyneet
  383* Rasmus Ristolainen (1994)
  369* Sami Vatanen (1991)
  337* Olli Määttä (1994)
  194* Esa Lindell (1994)
  163* Markus Nutivaara (1994)
  150 Jyrki Jokipakka (1991)
  79* Julius Honka (1995)
  40 Petteri Lindbohm (1993)
  37* Miro Heiskanen (1999)
  32* Henri Jokiharju (1999)
  22* Juuso Välimäki (1998)
  17* Juuso Riikola (1993)
  6* Sami Niku (1996)
  6 Rasmus Rissanen (1991)
  2* Urho Vaakanainen (1999)
  Yhteensä: 1837 ottelua (aktiivipelaajat 1641 ottelua)
   
  Histo, Espoon Siniset, Rene Saari ja yksi muu tykkäävät tästä.
 9. San Jose Shark #50 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Broadstreet Bullies, Scott Stevens, Wendell Clark
  Jos nyt pitäisi suunnitella Suomelle WorldCup jengiä niin voisin ajatella jotain tämän suuntaista (laiturien kätisyyksiin en kiinnitä nyt huomiota)

  Laine - Barkov - Rantanen
  Armia - Aho - Teräväinen
  Tolvanen - Haula - Mi Granlund
  Ma Granlund - Mi Koivu - Donskoi
  Salomäki

  Ristolainen - Lindell
  Määttä - Vatanen
  Heiskanen - Jokiharju
  Ju Honka

  Rinne
  Rask
  Luukkonen
   
 10. Lätkä-Bongari Iso-E Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KK
  Lainaus:
  No on kyllä tämän hetkisillä näytöillä todella erikoistisia nimiä pistää tuohon joukkueeseen. Esimerkiksi Tolvanen ei kyllä mahdu tällä hetkellä mahdu millään joukkueeseen. En nyt enempää ala purkamaan kentällisiäsi, mutta mielestäni "tämän hetkisillä" tilastoilla en joukkuetta noin kasaisi.
   
 11. Snacilep Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lahen Pelicans, Leijonat
  Laine - Barkov - Rantanen
  Teräväinen - Aho - Kapanen
  Mi.Granlund - Koivu - Donskoi
  Lehkonen - Kotkaniemi - Armia
  Filppula

  Heiskanen - Lindell
  Nutivaara - Ristolainen
  Määttä - Vatanen
  Jokiharju

  Rinne
  Rask
  Raanta

  Noin sen itse kasaisin, jos nyt pitäisi päättää.
   
  Rene Saari tykkää tästä.
 12. Anu Saukko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Stina Troest
  Granlund - Barkov - Rantanen
  Laine - Aho - Teräväinen
  Kapanen - Koivu - Kakko
  Lehkonen - Haula - Donskoi
  Kotkaniemi

  Lindell - Heiskanen
  Nutivaara - Ristolainen
  Määttä - Vatanen
  Jokiharju

  Rinne
  Rask
  Saros
   
  Rene Saari tykkää tästä.
 13. Tikiti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, Professori Aho, Dortmund ja Arsenal
  Kyllä Nutivaara kuuluu ainakin nyt Suomen top-6 paistoon mielestäni heittämällä. Jos saisin muodostaa parit niin nämä on suht selkeät top 4 valinnat:

  Heiskanen - Lindell
  Nutivaara - Ristolainen

  Siihen perään sitten Vatanen, Jokiharju, Määttä, Riikola, Vaakanainen, Niku, Välimäki... Hyvältä näyttää tulevaisuus ja toivottavasti kaikki ottavat edelleen steppejä ylöspäin.
   
  Rene Saari tykkää tästä.
 14. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
  Nutivaara osaa pelata oikealla ja Lindell ei.

  Heiskanen - Risto
  Lindell - Vatanen
  Määttä - Nutivaara
   
  Rene Saari tykkää tästä.
 15. Naamavelli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jets & Jellonat
  Suomen maajoukkuekiekko on juuri nyt sellaisessa tilanteessa, että pitkästä aikaa on jopa vaikea hahmottaa joukkuetta näin paljon etukäteen. Noissa 1997 ja sen jälkeen syntyneissä ikäluokissa kun on niin paljon potentiaalia, jonka realisoitumista on pakko katsoa ensi vuoden samaan ajankohtaan. Silloin kun Suomen parhaimmiston ikähaarukka oli siellä 25-30v nykyisen 20-25v sijaan oli helpompi ennustaa joukkuetta kuin tällä hetkellä. Silloin lähinnä mietittiin ketä Euroopassa pelaavia voitaisiin nostaa 3-4 kenttiin NHL:ssä pelaavien sijaan.

  Hyökkääjistä esim. Borgströmin (-97), Puljujärven (-98), Tolvasen (-99), Vesalaisen (-99), Kotkaniemen (-00) ja Kakon (-01) tilanne on sellainen, että pakko on antaa aikaa ja katsoa miten homma kehittyy ensi kaudella. Samaa voidaan sanoa pakiston osalta Välimäen (-98), Vaakanaisen (-99) ja Jokiharjun (-99) osalta.

  Oikeastaan vain Aho (-97), Laine (-98) ja Heiskanen (-99) ovat pomminvarmoja 2020 kisoissa ja vaikka olisivat ainoat 1997-2001 syntyneet joukkueessa, saisi Suomi jalkeille tarpeeksi kovan joukkueen verrattuna melkein mihin tahansa parhaiden pelaajien turnauksiin tällä vuosituhannella. Ainakin hyökkäyksen osalta.

  Mielestäni suurin tarve tuosta yllä olevalta listalta olisi Borgströmille/Kotkaniemelle 3/4-ketjun keskelle. Samoin puolustuksesta toivoisin jonkun tuosta kolmikosta nousevan sille tasolle, että voidaan peluuttaa esim. Määtän sijaan TOP6:ssa. Laitahyökkääjiä meillä on tarpeeksi, kahteen ensimmäiseen ketjuun Rantanen, Laine, Teräväinen, Kapanen, Mi. Granlund... alempiin ainakin Lehkonen, Donskoi, Armia, Haula ja Salomäki. Yksi näistä 13. hyökkääjäksi, yksi rannalle joukkueesta. Haula ja Mikke voisivat stuntata myös keskellä tarvittaessa.

  Kakon ja Tolvasen nostaisin ryhmään vain, jos ovat kykeneviä 2/3-ketjuun, Pulju ja Vesalainen varmaan toimisivat nelosessakin.

  Tämän vuoden U20-joukkueen muut kaverit (Kupari, Heponiemi, Laaksonen, Luukkonen ym.) voi muuten jättää vielä ulos spekulaatiosta. 2022 olympialaisissa tilanne on jo toinen.
   
  Viimeksi muokattu: 15.01.2019 klo 07.06
  Rene Saari tykkää tästä.
 16. Matala Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät
  Hyvät pointit @Naamavelli. Kupari pelaa todennäköisesti ensi kaudella rapakon takana ja silloin nähdään onko hänestä vielä World Cup jengiin. Maalivahtejakaan en täysin löisi vielä lukkoon. En pitäisi suurena yllätyksenä, jos Vehviläinen olisi joukkueessa. Tämä tosin vaatisi sen, että siirtyy ensi kaudeksi Columbukseen ja pelaa hyvän kauden, mutta potentiaalia on. Onneksi kuitenkin Suomella on monta laadukasta maalivahtia, joten niihin ei tulla kaatumaan kisoissa.

  Mielenkiinnolla myös odotan, että kuka valmentaa Suomea World Cupissa. Heitän oman arvaukseni: Mikko Manner. Hän on ollut jo useamman kauden maajoukkueessa apuvalmentajana ja myös seurajoukkueessa on sujunut hyvin uudistuneella pelitavalla. En toisaalta yllättyisi, vaikka Jalonen vetäisi vielä World Cupin, mutta nykyinen sopimus taitaa loppua ennen sitä.
   
 17. Abdel Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TML, Jokerit, Marner
  Point - McDavid - MacKinnon
  Marchand - Crosby - Bergeron
  Stamkos - Tavares - Marner
  Hall - Scheifele - Barzal
  Monahan


  Rielly - Burns
  Chabot - Letang
  Giordano - Doughty
  Weber

  Price
  Holtby
  Fleury


  Gaudreau - Eichel - Wheeler
  Tkachuk - Matthews - Kane
  JvR - Pavelski - Kessel
  Keller - Larkin - Atkinson
  Guentzel

  Suter - Carlson
  Yandle - Byfuglien
  Werenski - Jones
  McDonagh

  Gibson
  Bishop
  Hellebuyck

  Tein vähän omaa hahmotelma P-Ameriikan joukkueista. Osittain tämän hetken vireeseen perustuvaa pohdintaa + joku entuudestaan tuttu tutka/ketju löytyy molemmista. Jännä nähdä että kuinka paljon Kanada roolittaa, kun omassani jäisi rannalle mm. Toews ja Stone. After all, mielestäni kaksi kovinta nippua tuossa (Kanada tietysti vaikka pelaisivat 2.joukkueella)
  E. Autocorrect
   
 18. Lecavalier Jäsen

  Ilmeisesti World Cupia ei pelata, mikäli työehtosopimus ei ole kunnossa 2020 syksyllä?

  Jos näin on, niin silloin pelkään tämän turnauksen jäävän väliin. Vau onko ajankohtaa suunniteltu johonkin muuhun väliin?
   
 19. Mängimies Jäsen

  The Athletic julkaisee (tai osin jo julkaissut) juttusarjan, jossa toimittajansa kokoavat World Cup -joukkueet eri maille. Nyt kolme eri toimittajaa (Craig Custance apunaan Sean Bergenheim, Scott Burnside ja Dom Luszczyszyn) ovat hahmotelleet paperille myös Suomen kokoonpanon 3+7+13 pelaajaa. Toimittajat ovat harvinaisen samoilla linjoilla valinnoista. En nyt koko artikkelia jaksa kirjoittaa tähän eikä ole tarvettakaan.

  Maalivahdit:

  Rinne
  Rask
  Raanta (/Saros)

  Kaikki toimittajat laskevat Rinteen ja Raskin mukaan. Kaksi kolmesta ottaisi Raannan kolmoseksi ja yhdellä on Saros tuossa.


  Puolustus:

  Heiskanen
  Ristolainen
  Lindell
  Vatanen
  Nutivaara
  Jokiharju
  Määttä

  Täysi yksimielisyys vallitsee tässä. Jokaisella toimittajalla samat seitsemän nimeä ja jokaisella Määttä on 7. pakki.


  Keskusta:

  Barkov
  Aho
  Koivu
  Kotkaniemi (/Filppula)

  Ensimmäiset kolme nimeä jokaisen papereissa. Kaksi kolmesta ottaisi Kotkaniemen ja yksi Filppulan.

  Laiturit:

  Laine
  Rantanen
  Granlund
  Teräväinen
  Haula
  Kapanen
  Donskoi
  Lehkonen
  Kakko

  Yksimielisyys vallitsee tässäkin, vaikka ketjuissa pientä hajontaa. Kaikilla toimittajalla samat yhdeksän nimeä. Kahdella kolmesta Kakko on ylimääräisenä ja yhdellä Donskoi.

  Hajontaa on todella vähän enkä nyt kovinkaan eri mieltä noista ole itsekään. Joku saattaisi kelputtaa Joel Armian mukaan. Ja onhan noita nuorempia kavereita Kakon lisäksi, jotka saattavat kehittyä paljonkin World Cupiin mennessä. Tähän ns. haastajaporukkaan lasken puolustajista Välimäen, Vaakanaisen, Juolevin, Nikun, miksei myös Hongan. Hyökkääjistä sitten Puljujärvi, Tolvanen, Vesalainen, Borgström, Hintz, Kuokkanen, Ma. Granlund, Kupari, Heponiemi jne jne. Hyökkääjissä kyllä löytyy laatua kun sitten voidaan heittää sinne rouhimaan vielä vaikkapa Hännikäistä, Salomäkeä tai jopa Komarovin Leksaa. Itse en kyllä noita kädettömiä koohottajia ottaisi, mutta pidetään nyt mukana listoilla.

  Itse juttu (tilaajille) oheisesta linkistä. Early projections for Team Finland's 2020 World Cup of...
   
 20. WildThing Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät ja Minnesota Wild
  Hyvä lista! Otanta on pieni, mutta Mäenalaselta vahva sisääntulo myös änäriin.
   
 21. Lätkä-Bongari Iso-E Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KK
  Athletic oli listannut Suomen pelaajat World cupiin ja minusta todella hyvin kasattu joukkue jota on mietitty hyvin tämänhetkisiä näyttöjä sekä tulevaisuutta silmällä pitäen.

  Hyökkääjät

  Mikael Granlund – Aleksander Barkov – Patrik Laine
  Teuvo Teräväinen – Sebastian Aho – Mikko Rantanen
  Erik Haula – Mikko Koivu – Kasperi Kapanen
  Artturi Lehkonen – Jesperi Kotkaniemi – Joonas Donskoi

  Puolustajat

  Miro Heiskanen – Rasmus Ristolainen
  Markus Nutivaara – Henri Jokiharju
  Esa Lindell – Sami Vatanen

  Maalivahdit

  Pekka Rinne
  Tuukka Rask

  Mukana myös: Kaapo Kakko, Olli Määttä ja Antti Raanta

  Toki Laine pitäisi saada vasemmalle laidalle
   
 22. The Nikkari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo, BJR
  Yllättävän paljon keskustelua herättää tällainen tekemällä tehty höpöhöpö-turnaus, jota ei välttämättä edes pelata. Toki tämä lienee paras paikka tällä hetkellä hahmotella fantasiakokoonpanoja, kun muihin turnauksiin ei NHL-pelaajia ole suuressa mittakaavassa odotettavissa.

  Fantasiarosteriin sen verran, että puolustajista puuttuu se kovaa laukova viivapelote. Heiskanen on toki hyvä hyökkäävä puolustaja, mutta laukaus ei ole kovin erikoinen vaan maalit tulevat lähinnä nousujen kautta. Lisäksi puolustuksen osalta minua harmittaa Juolevin tilanne. Kaverilla on potentiaali vaikka mihin, mutta toistaiseksi esitykset ovat olleet alle odotusten. Onneksi kyseessä on vielä nuori puolustaja, joten aikaa on. Hyökkäyshän näyttää todella hyvältä, kun kolmosestakin löytyy NHL-joukkueiden top-6 hyökkääjiä.
   
 23. Ollakseni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings
  Kun täällä on puhetta näistä Athleticin ennustuksista niin ajattelin koota myös muutaman muun joukkueen kokoonpanot. Eli USA, Kanada, Venäjä ja Ruotsi. Koska en kaikista jaksa tehdä erillistä erottelua teen Dom Luszczyszynin tekemiä rostereita, koska hän on jokaisessa mukana.

  Huom. Kaikki venäläispelaajien kirjoitusmuodot on otettu suoraan Athleticin artikkeleista. Ruotsalaisissa pelaajissa Ä ja Ö ovat paikoillaan.

  Venäjä:

  Panarin - Malkin - Kucherov
  Ovechkin - Kuznetsov - Radulov
  Dadonov - Shipachyov - Tarasenko
  Gusev - Datsyuk - Svechnikov
  Namestnkikov

  Provorov - Orlov
  Sergachev - Zadorov
  Kulikov - Zaitsev
  Ozhiganov

  Vasilevskiy
  Bobrovsky
  Varlamov

  ------------
  Ruotsi:

  Forsberg - E. Petterson - Arvidsson
  Landeskog - Bäckstrom - E. Lindholm
  W. Karlsson - Backlund - Hörnqvist
  Rakell - Zibanejad - Nylander
  Nyquist

  Ekholm - Karlsson
  Hedman - Klingberg
  H. Lindholm - Klefbom
  Ekman-Larsson

  Lehner
  Lundqvist
  Markström

  ---------
  USA:

  Gaudreau - Eichel - Wheeler
  M. Tkachuck - Matthews - Kane
  Larkin - Pavelski - Atkinson
  Guentzel - Trocheck - Boeser
  Parise

  Slavin - Jones
  Suter - Carlson
  Krug - Trouba
  Byfuglien

  Gibson
  Hellebuyck
  Bishop

  ---------
  Kanada

  McDavid - Crosby - MacKinnon
  Hall - Bergeron - Scheifele
  Giroux - Tavares - Marner
  Stamkos - Point - Stone
  Marchand

  Giordano - Letang
  Rielly - Weber
  Morrissey - Burns
  Subban

  Holtby
  Price
  Fleury  Kanadan ykkösketju tuossa muodossa pitäisi kieltää kyllä säädyttömänä. Ihan liian kova.
   
 24. Joona D Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK ja Boston Bruins
  Jaha, sinne meni tämä turnaus sitten. Potentiaalisen lockoutin vuoksi. Aika uskomatonta touhua, turnaukseen nyt ei alun alkaenkaan moni suhtaudu vakavasti, ja sitten vielä tämä. Naurattaa. Vähän hävettää änärin puolesta myös.
   
 25. Ollakseni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings