Ilmoitukset

Nimimerkin rullisti lento loppui lyhyeen ja tämä nimimerkki on passitettu käyttäjän aiempien nimimerkkien tavoin porttikieltoon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin Pompino jatkuva aggressiivinen ja henkilökohtaisuuksiin menevä kirjoitustapa on palkittu kuukauden pelikiellolla. Aiempi rikehistoria samasta asiasta pidensi pelikieltoa.

Sulje ilmoitus

Mauri-Antero pääsee viikon huilille Perussuomalaisten ketjuun kirjoitetun hyvän maun vastaisen viestinsä vuoksi. Fantasiat koko mantereen tuhoamisesta eivät kuulu palstallemme.

Sulje ilmoitus

Winnipeg Jets 2018–2019

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Henkka, 04.09.2018 klo 19.47.

 1. rpeez Jäsen

  Lainaus:
  Varmasti, etenkin kun Nashville hommasi Boylen, McLeodin ja Simmondsin. Varmistavat että fyysisyys ainakin riittää PO:ssa. Oliko nämä herrat tuossa luvussa mukana?
   
 2. rpeez Jäsen

  Lainaus:
  Hendricksin (iäkäs ja hidas) hakua en ymmärrä ollenkaan, kun antoivat Lemieuxin (nuori ja nopea) pois. Vaikkei vaihtuneetkaan samassa kaupassa, vähän sieppaa.
   
 3. F#21 Jäsen

  Lainaus:
  Laineelle sentteri.
   
  astraljava tykkää tästä.
 4. bebeto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Ylöjärven Ryhti
  Lainaus:
  Hendricksin hankinta oli Scheifelen ja Wheelerin toive managementille, halusivat lisää johtajuutta koppiin ja apuja nuorison paimentamiseen.

  PREGAME | Matt Hendricks

  Tuskin hän moneenkaan peliin pukee mutta auttelee nuorta kaartia treeneissä ja tuo rentoutta koppiin.
   
  ipaz tykkää tästä.
 5. ipaz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Power forwardit ja stay-at-home pakit
  Lainaus:
  Kiekkojoukkue on joukkue. Kuten bebeto jo sanoi, niin hankittiin koppiin hengenluojaksi ja aina silloin tällöin pukemaan nelosen laidalle ja tuomaan energiaa kaukaloon. On joo vanha, mutta edelleen täynnä asennetta ja voittamisen tahtoa. Tuollaisia pelaajia pitää aina olla voittavassa joukkueessa.
   
 6. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
  Lainaus:
  Viime keväänä tosin väsyivät tuohon isokokoisuuteensa. Kannattaa katkoa playoff-sarjat nopeasti. Yksikin 7-sarja väärään kohtaan, niin seuraavalla kiekalla tippuvat.
   
 7. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
  Pate on näköjään Jetsin uusi YV:n playmaker. Kaikki tilanteet rakentui ekassa Minnesota-matsin YV:ssä Laineen syötöistä. Lopulta Scheifele sai YV-maalin tehtyä 30 matsin kuivan putken jälkeen. Näkyy Lainetta auttavan tuo pelaaminen samojen ukkojen kanssa myös tasakentin.
   
 8. Rambokala Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Pakko ihmetellä miten Wheeler tekee noilla kana -aivoillansa noinkin hyvää jälkeä NHL:ssä.
   
 9. Naamavelli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jets & Jellonat
  Tappio tuli. Minnesota rynni lopussa ohi, kun Myers otti jäähyn pelin ollessa 2-1 Jetseille alle 4 minuuttia ennen loppua. Hyvä peli Hayesilta ja Beaulieulta, molemmat täyttivät paikkansa ja Hayesilta muutamia todella hyviä oivalluksia hyökkäyspäässä. Yhdessä ylivoimassa olisin toivonut kaverin laukovan muutaman kerran, mutta siirsi kiekon takaisin siniviivalle. Viivalta vain ei löydy kovin kummoista tulivoimaa kakkos yv:ssä, joten olisi voinut kokeilla itse.

  Sekottaisin kyllä ketjuja vielä sen verran tulevaan otteluun, että nostaisin Connorin Hayesin ketjuun ja siirtäisin Perreaultin Liitlen viereen kolmoseen. Nelonen on vahva tuollaisena ja ykkönenkin pelasi ihan hyvän pelin. Ehkä Perreault-Little-Roslovic voisivat pelata aika lailla nollanollaa joksenkin samoilla minuuteilla kuin nelonen, josta löytyy ratkaisuvoimaa. Connor meni vähän hukkaan tuossa Littlen ja Roslon kanssa. Varsinkin jälkimmäiseltä heikko peli.

  Tuleva ohjelma on erittäin haastava, vastassa kovia joukkueita, joista osa taistelee nyt tosissaan vielä playoff-paikasta. Näistä pitäisi napsia pisteitä ja yrittää kammeta lohkon ykköseksi keinolla millä hyvänsä. Boldatut kotipelejä.

  Pe 1.3. Nashville
  Su 3.3. Columbus
  Ti 5.3. Tampa Bay
  Pe 8.3. Carolina
  Su 10.3. Washington
  Ti 12.3. San Jose
  To 14.3. Boston
  La 16.3. Calgary
   
  Viimeksi muokattu: 27.02.2019 klo 10.04
  astraljava tykkää tästä.
 10. Naamavelli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jets & Jellonat
  Eilisissä harjoituksissa on menty mielenkiintoisissa ketjuissa:
  Laine - Scheifele - Wheeler
  Connor - Hayes - Ehlers
  Tanev - Lowry - Little
  Perreault - Copp - Roslovic

  Ykkönen pysynyt samana, mutta muut ketjut on sekoitettu. Little on laitettu kolmosen laidalle Lowryn ja Tanevin kanssa. En muista näiden kolmen vuoden ajalta aiemmin Littlen pelanneen laidassa. Stastnyn pelatessa viime keväänä, Little pelasi kolmosen keskellä. Kuten myös viime pelissä.

  Positiivista nähdä kakkosketju tuossa muodossa. Luulenpa, että nämä kaksi ensimmäistä ketjua on nyt ainakin pelaajien suhteen melko sinetöidyt kevään osalta. Tietysti jos tappioita tulee, niin varmaan herättelyksi sinne saattaa nousta Perreaultia tai Roslovicia.

  Tykkään kyllä näistä muutoksista. Näyttää, että Laineellekin annetaan lisäaikaa nyt päästä sisälle tuohon ykköseen. Toivottavasti tulee onnistumisia myös tasakentällisen ko. ketjulle. Olisipa viimein hienoa nähdä ykkönen ja kakkonen yhtä aikaa hyvässä iskussa. Kahden alimman ketjun osalta voisi tietysti palata takaisin Tanev-Lowry-Copp ketjuun, joka on ollut tosi hyvä. Toinen alemmista ketjuista voisi sitten olla Perreault-Little-Roslovic.

  Erittäin mielenkiintoinen peli edessä Predatorsia vastaan. Kivan lisämausteen peliin tuo tietysti Granlundin debyytti vastustajan riveissä.
   
  Viimeksi muokattu: 01.03.2019 klo 16.14
 11. Leon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Liverpool, HIFK
  Hiukan ihmetyttää tuo kolmosketjun Copp->Little. Kolmonen ei ollut rikki, eikä olisi ollut nelonenkaan Littlellä höystettynä. Mutta pakkoko noilla on pelata. Ehkä ne korjataan taas seuraavaan peliin.
   
 12. Eduuz21 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Winnipeg Jets
  Kokeiluja saa ja pitääkin tehdä, mutta mielestäni tuo Lowryn ketju muodossa Copp-Lowry-Tanev on ollut jo pidemmän aikaa Jetsin toimivin kolmikko. Äärimmäisen inhottava ketju kenelle tahansa vastustajalle, kun on fyysisyyttä, nopeutta ja taisteluilmettä. Kaverit ovat tehneet myös kelpo määrän tehoja bottom six -rooliinsa nähden. Toisaalta luottoa on tullut peliajan muodossa enemmän kuin normaali 3/4 ketjulle (ja ihan ansaitusti)

  Veikkaan, että tuo ketju kasataan taas kevään peleihin, jos ei kokeilut osoittaudu jättimenestykseksi. Mielenkiintoista nähdä, miten Little pelaa laiturin roolissa.
   
 13. Naamavelli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jets & Jellonat
  Lainaus:
  Itsekin mietin millaista roolitusta näihin ketjuihin haetaan. Edellisessä pelissä mietin myös, että oliko Connor Littlen kanssa samassa ketjussa, jotta mies ei ajattelisi Hayesin tulleen nippuun täysin vain tiputtamaan hänet alas hierarkiassa. Olisin nimittäin odottanut, että kakkonen olisi ollut edellisessä pelissä siinä muodossa missä se on nyt. Haetaanko tässä myös Littlelle jotenkin isompaa roolia kuin mitä se olisi Perreaultin ja Roslovicin kanssa? Näin ainakin ymmärrän ja tuo nelonen pelaa sitten pienemmät minuutit. Toki täytyy sanoa, että Tanev mielestäni sen aiemman kolmosen (Tanev-Lowry-Copp) paras lenkki on ollut tämän kauden.
   
 14. Leon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Liverpool, HIFK
  Lainaus:
  Tanev on ollut sellanen vara-Connor, erittäin tärkeä pelaaja. Eikä vähiten sen takia, että on Lowryn kanssa erittäin hyvä av-kaksikko. Tekevät siinä sivussa hiukan maalejakin. Mutta ei nyt turhaan näkemättä tuomita.
   
 15. aessi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jarmo Kekäläinen
  Lainaus:
  Eikös se vuosi sitten pelannut myös laidassa?
   
 16. Naamavelli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jets & Jellonat
  Lainaus:
  Korkeintaan yksittäisessä pelissä. Playoffseissa kentät oli ainakin jotakuinkin tällaisessa muodossa:
  Corror - Scheifele - Wheeler
  Ehlers - Stastny - Laine
  Perreault - Little - Armia
  Copp - Lowry - Tanev

  Ehlers ja Perreault olivat välillä toisin päin. Näin muistaisin useimmissa peleissä olleen. Voin toki olla väärässäkin.
   
 17. Eduuz21 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Winnipeg Jets
  Hellebuyck sivussa illan pelistä ja Comrie hälytetty Moosesta luukulle. Kyseessä Illegal Curven mukaan sairastuminen.
   
 18. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
  Lainaus:
  Samat kentät maistuisi nähdä myös nyt. Sillä erolla että Hayes = Stastny ja Roslovic = porilainen.
   
 19. Knap Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, Bruins
  Lainaus:
  Pitäisi ainakin olla, Elitestä meinaan kopsasin.
   
 20. Wire Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  + Laine <-> Connor

  Brossoit muuten pelasi aivan hlvetin hyvän pelin.
   
 21. Naamavelli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jets & Jellonat
  Hyvä peli Jetsiltä. Joka kenttä toimi ja näin kun pelaa, ei lännestä ainakaan löydy yhtään joukkuetta jota ei voisi kaataa. Melkein sanoisin, että hyökkäyksestä Little ja Copp olivat näkymättömimmät tässä pelissä ja olivatkin tavallaan toistensa pelipaikoilla. Siirtäisin Littlen Perreaultin ja Roslon keskelle ja vastaavasti Coppin tuttuun paikkaan Lowryn ja Tanevin kanssa. Kyseinen ketju on ollut tosi hyvä ja pystyy tekemään maaleja pitkien kulmarallienkin päätteeksi.

  Brossoit pelasi loistavasti, samoin puolustukselle voi antaa hyvän arvosanan. Beaulieu on tuurannut hyvin loukkaantunutta Morrisseytä. Erittäin hyvin on kaveri päässyt sisälle Jetsien systeemiin. Myös Niku pelaa hyvin, vaikka Preds peli ei ollut häneltä yhtä näyttävä kuin pari edellistä peliä.

  Edessä viesraskiertue, jossa kovia vastuksia tiedossa. Ensin Blue Jackets, joka pelaa joka ottelussa kuin playoffseja, sen verran kova on taistelu Canadiensin, Hurricanesin ja Penguinsin kanssa viimeisestä playoff-paikasta. Tuon pelin jälkeen Lightning, Hurricanes ja Capitals. Näistä pitäisi saada pisteitä revittyä ja se onnistuu, jos peli-ilme on samanlainen kuin tänään. Onneksi Laine tuntuu osuvan paremmin vieraspeleissä kuin kotona, joten maaleja toivottavasti tiedossa häneltäkin. Jo jostakin pelistä täytyy tappio tulla, niin tulkoon se Hurricanesia vastaan. Muista sitten pisteet mukaan.
   
 22. rpeez Jäsen

  Hayes oli nyt myös todella hyvä, istui kuin nenä päähän joukkueeseen. Kevyesti parhaimpien pelaajien joukkoon.

  Ja kun Beaulieukin on pelannut ihan hyvin, voi sanoa alustavasti että hyviä kauppoja molemmat.
   
 23. bebeto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Ylöjärven Ryhti
  Ensi yönä on hyvä mittari kun Jets kohtaa Tampan vieraissa. Parin voiton putki joka mahdollisesti katkeaa, tosin Tampan ei tarvitse ihan sata lasissa vetää. Uskon kuitenkin että hekin syttyvät haasteen edessä joten mielenkiintoinen matsi tuloillaan.

  Nathan Beaulieu, kaveri joka hankittiin kutospickillä Buffalosta paikkaamaan loukkaantumisia on kerännyt ylistyssanoja otteillaan. 17th overall vuodelta 2011, Montrealin varaus joten potentiaalia oli, edusti Kanadaa U20-kisoissa myös. Ei kuitenkaan oikein lyönyt läpi Montrealissa eikä varsinkaan Buffalossa johon treidattiin kesällä 2017. Ihan miehen mitoissa, 188cm/91kg joten fysiikasta ei homma varmasti ole kiikastanut, lisäksi luisteluaan kehutaan kovasti. Kertokaapas Montrealia ja/tai Buffaloa seuraavat miksi ei ole vielä lyönyt kunnolla läpi kirkkaissa valoissa?
   
 24. bebeto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Ylöjärven Ryhti
  Pitkästä koosteesta Tampaa vastaan seuraavaa. Ensimmäisessä maalissa vaihtovirhe Jetsiltä sekä puolustajilta (8 & 88)puuttui porrastus kokonaan jolloin Gourde pääsi välistä purjehtimaan vapaasti alueelle. Jetsin tasoituksessa Pate tarjoili jälleen hienon rystypassin Wheelerille joka viimeisteli varmasti. Ensimmäisen erän loppupuolella Patella oli hyvä mahdollisuus viedä Jets johtoon kun Niku nousi vahvasti tukemaan hyökkäystä. Wheelerin syöttö ajautui onnekkaasti vauhdissa olleelle Nikulle joka nousi viivasta, kiersi maalin ja syötti Patelle tuhannen taalan paikan kolmeen metriin. Pate ei onnistunut laukomaan riittävän ylös jossa olisi ollut tilaa vaan kiekko jäi Vasilevskin kainaloon. Ensimmäinen erä 1-1, laukaukset kotijoukkueelle murskaavasti 14-5.

  Heti toisen erän alkuun Jets pääsi 2 vs 1 hyökkäykseen Connorin ja Littlen toimesta, ei maalia. Tampan toinen maali on sekin seurausta Jetsin virheestä. Jets hyökkää, Roslovic ei havaitse että Myers on lähtenyt tukemaan hyökkäystä ja pyytää kiekkoa. Roslovic laukoo suoraan blokkiin josta Tampa kääntää nopeasti kaksykkösen toiseen suuntaan, Erne 2-1. Tampan seuraava on ylivoimamaali, ensin Kutserov laukoo oikealta kaarelta suoraan Hellebuyckin maskiin, Helle penkille paikattavaksi ja Brossoit sisään. Seuraava paikka pelataan Stamkosille vasemmalle kaarelle joka nykäisee kiekon hanskan puolen yläkulmaan, 3-1.

  Tampan 4-1 maali on seurausta hyvästä päätypelistä jossa kaksi kotijoukkueen pelaajaa onnistuu voittamaan kiekon kolmikolta Niku, Chiarot ja Scheifele, kiekko ajautuu Paquettelle joka laukoo yläkulmaan. 5-1 on jälleen ylivoimamaali, tällä kertaa Point pointilta. Jetsin toinen oli varsinainen joulu kun Trouba ampuu kiekon punaisen päältä ylös rumpuun ja Vasilevski lähtee maalin taakse pysyttämään mutta kiekko ottaa pleksistä omituisen pompun ja menee tyhjään maaliin.

  Mitä opimme tästä, Tampan tasoista joukkuetta vastaan pelatessa ei voi tehdä noin karkeita virheitä eikä ottaa jäähyjä, muuten käy huonosti. Kuten kävi Jetsille viime yönä Suomen aikaa.
   
  Viimeksi muokattu: 06.03.2019 klo 18.10
  aessi tykkää tästä.
 25. bebeto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Ylöjärven Ryhti
  Manitoba Moosen päävalmentaja Pascal Vincent on ilmoittanut että Sami Niku on Jetsin playoff-rosterissa eikä häntä nähdä enää tällä kaudella Moosessa. Helvetin hyvä uutinen, Niku on saanut kovasti rakkautta HF boardsilla viime aikoina. Upea nousu tosiaan viime matsissa viivasta ja kierto maalin takaa, passi Paten erkkaan josta valitettavasti ei maalia tullut. Luistelu ja pelinluku hyökkäyssuuntaan ovat eliittiä, tuleva top4 pakki Jetsille.

  Edit. Korjataan että Vincent ilmoitti että Niku EI OLE Moosen playoff-rosterissa eli on loppukauden Jet.
   
  Viimeksi muokattu: 06.03.2019 klo 23.56
  Alamummo ja astraljava tykkäävät tästä.