Ilmoitukset

Nimimerkki Salama15 pääsee viikon päästä kokeilemaan uudelleen, jos Trumpin ketjuun eksyisi pelkän nimittelyn ja sisällöttömän huutelun sijasta välillä vaikka jotain asiaakin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

Winnipeg Jets 2018–2019

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Henkka, 04.09.2018 klo 19.47.

 1. Eduuz21 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Winnipeg Jets
  Connor-Hayes-Laine liekeissä! Muutenkin loistava peli koko joukkueelta ja vain Pekan torjunnat pitivät lukemat noin siedettävinä. Kyllä sitä tietynlaista bounce back -peliä osasi odottaa Vegasin nöyryytyksen jälkeen, mutta ei ihan näin selvää murskavoittoa.

  Samalla varmistui playoff-paikka ja myös Centralin kärkisija on melko tukevasti omissa käsissä.
   
 2. Naamavelli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jets & Jellonat
  Tärkeä voitto! Nyt jos saa sen vähintään 4 pistettä tulevan viikon kolmesta kotipelistä, niin alkaa tuo lohkon kärkipaikka olemaan aika hyvin taskussa. Mielenkiintoista myös nähdä nouseeko Blues jopa Predsien edelle viimeisillä kierroksilla.

  Jäljellä olevat pelit näillä joukkueilla:
  Jets: DAL, NYI, MTL, CHI, MIN, COL, ARI
  Preds: MIN, PIT, CBJ, BUF, VAN, CHI
  Blues: VGK, NYR, NJD, COL, CHI, PHI, VAN

  Äkkiseltään Bluesin ohjelma vaikuttaa helpoimmalta. Vegas, joka varmistanut käytännössä lohkon kolmannen sijan sekä Coloradoa lukuunottamatta oikeastaan pelkästään jo playoffseista pudonneita joukkueita. Jetseillä ei ole yhtään tankkausjoukkuetta vastassa, Predsillä seuraavat kolme kovin playoff-paikasta taistelevia joukkueita, loput "helpompia".

  Jännät pari viikkoa siis vielä edessä. Veikkaan, että pisteet lopussa seuraavasti:
  Jets 102
  Predators 98
  Blues 98
   
 3. Naamavelli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jets & Jellonat
  Tyylikäs 4-5 tappio. Päästettiin Islanders sitten ohi parin viimeisen minuutin aikana. Kovasti haluaisin uskoa, että tästä joku kovempi vaihde isketään viimeistään playoffseissa päälle, mutta luulisi että lohkon kärkipaikka kiinnostaisi. Nyt sitä sitten tarjotaan taas sekä Predatorsille että Bluesille. Etenkin Bluesilla on sen verran "helppo" loppuohjelma, että voi kerätä kuudesta jäljellä olevasta pelistä vielä hyvin vaikka 10 pistettä. Tarkottaisi sitä, että Jetsien täytyisi hoitaa 6 pistettä joukkueita vastaan, jotka suurimmaksi osaksi pelaavat kynsin ja hampain viimeisistä playoff-paikoista. Canadiens kotona (Armian paluu Winnipegiin), sen jälkeen neljä vierasottelua: Ensin aivan pakkovoiton paikka Blackhawksia vastaan, joka on ainut ns. helppo vastus. Sitten vielä Wild, Avalanche ja Coyotes. Toivottavasti edes viimeiseen peliin lähdettäessä Wild Card-paikat on jo jaettu.

  En väitä, että lohkovoitolla vastaan (todennäköisesti) tuleva Stars olisi välttämättä merkittävästi helpompi vastus kuin Predators tai Blues, mutta tuo kotiedun saaminen kahdelle ensimmäiselle kierrokselle ja mahdollisesti jopa konferenssifinaaliin (pl. Flames) olisi se tärkeämpi juttu.

  No, saapa ainakin vielä jännitettävää ihan kalkkiviivoille saakka.

  Jos joku katsoi pelin kokonaan, olisi mielenkiintoista kuulla miltä esim. Scheifelen peli näyttää?
   
 4. Rambokala Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Lainaus:
  Yhtä paskalta kuin mitä se on tässä jo sen kuukauden verran näyttänyt. Ehkä se kertoo pelaajasta jotain, että saa pisteitä illasta toiseen vaikka ei pelaa ollenkaan omalla tasollaan. Jotenki ei vaan ole pelin ytimessä, aika säästeliäästi pelaa..
   
 5. Naamavelli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jets & Jellonat
  Lainaus:
  Jos maalinteko maistuu kuten viime keväänä, niin sopii mulle, mutta suuresti epäilen. Laajaa onnistumista kyllä tarvitaan, jos mielitään konferenssifinaaliin saati SC-finaaliin. Usko ei kyllä ihan riitä tällä hetkellä. Hellebuyckiltakin kaivataan kyllä tasaista ja varmaa pelaamista keväällä, jos mielitään pitkälle.
   
 6. Eduuz21 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Winnipeg Jets
  Viime aikoina ollut liikaa epätasaisuutta otteissa. Välillä pelataan unelmapeli (esim. Predsiä vastaan) ja välillä anteeksiantamattoman surkea peli (Vegas-peli).

  Näköjään myöskään pelin sisällä paketti ei pysy kasassa, vaikka Islanders-pelin alku olikin hyvä. Saa nähdä auttaako kohta tulevat puolustuspään vahvistukset vai jatkuuko sama taaperrus. Huhujen mukaan Buff saattaa pelata jo Montrealia vastaan, sillä oli jo harjoitellut ilman non-contact -paitaa
   
 7. Naamavelli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jets & Jellonat
  Lainaus:
  Samoin tuli se sulaminen muutama viikko sitten Sharksia vastaan, kun tekivät voittomaalin 3 sekuntia ennen loppua. Siinäkin tunaroitiin vähintään piste.

  Toivottavasti Buff palaa pian. Jossain oli kommentti, että kun Buff laittaa vihreän liivin päälle, muut laittavat keltaisen non-contact liivin. :) Morrissey toivottavasti myös pelikunnossa playoffseissa.
   
 8. Mr. Smith Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Canucks
  Lainaus:
  Itse en Scheifelesta sanoisi, että "pisteillä illasta toiseen". Jos tarkastellaan 20 viime peliä niin 13 kertaa Scheifele on jäänyt tehoihin 0+0. Kyllähän tuo Scheifele on jo pidempään vaellellut jossain varjojen mailla.
   
  Rambokala tykkää tästä.
 9. Rambokala Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Lainaus:
  Ah. Jotenkin jäänyt sellainen fiilis, että saanut aina jostain pisteen vaikka on miten huonon pelin pelannut. Varmaan sattunut vain katsomaan niitä pelejä missä on pisteitä tullut.
   
 10. Naamavelli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jets & Jellonat
  Surkea peli. Ei minkäänlaista tunnetta. Jets läpsytteli sen ensimmäiset 50min ja lopussa yritti vähän kiriä. Kolmonen ja nelonen edes yrittivät.

  Armia olisi voinut tehdä kolmekin maalia ottelussa. Oli pelipäällä ja varmasti ekstralataus pelissä.

  Jets ei tule voittamaan cupia tällä kaudella, en usko että eväät riittää edes konferenssifinaaliin, jos ei otteet parane.
   
 11. Rambokala Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Viime kaudella joukkueesta oikein paistoi peli-ilo, porukka naureskeli ja hymyili yhtenään. Tänävuonna kun on katsonut tuota touhua, niin näyttää että kaikilla on harjanvarsi perseessä eikä pelata joukkueelle.
   
 12. Via Dolorosa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kristián Pospíšil
  Lainaus:
  Ennakkosuosikin paineet näkyvät vielä aika kokemattomalla joukkueella. Viime kaudella pääsivät "puskista" yllättämään ja vetivät railakasta kiekkoa koko kauden. Sitä tasoa ei oikein kukaan ole viimekauden joukkueesta nostanut, muu kuin Connor ja Trouba.

  Aikalailla on kysymysmerkkejä pudotuspelien alla, sillä ennen kauden alkua pidin Jetsejä siellä ihan ykköshaastajana Boltseille ja missään vaiheessa tätä kautta, mitä olen seurannut en ole saanut tälle ennakko-odotukselleni vahvistusta. Mainittakoon, että pelejä en ole kuin sen kolmisenkymmentä seurannut, viimekaudella kahta vaille kaikki tuli koluttua.

  Edit: Kirjoitusvirhe korjattu.
   
  Viimeksi muokattu: 31.03.2019 klo 08.26
 13. Jesus Shaves Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Dorados de Sinaloa
  Lainaus:
  Kahta vaille kaksi, eli ei yhtään - vai kahta vaille kaikki?

  Noin muuten hyvin paljon samaa mieltä kirjoituksesi kanssa.
   
 14. Via Dolorosa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kristián Pospíšil
  Lainaus:
  Oho. Kahta vaille kaikki siis.

  Tämän kauden joukkueen ongelmana ollut, että pudutuspelejä oltaisiin varmaan haluttu pelata kauden ensimmäisestä kiekontiputuksesta alkaen ja ehkä jopa pienoinen ylimielisyys noussut puntteihin, että pelaillaan vaan runkosarja tässä. Tätä ei viimekaudella todellakaan otteissa näkynyt.
   
 15. rpeez Jäsen

  Joo, helposti nostaa Winnipeg kaasujalkaa jos siihen on pienintäkään aihetta.
  Viheliäinen joukkue pelata pitkävetoa.
   
 16. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
  Lainaus:
  Tässä se suurin syy, miksi Jetsillä hieman vaikeaa. Eihän nyt mikään jengi NHLssä kestä kahden kärkipakin puuttumista ilman ongelmia.
   
 17. Rambokala Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Lainaus:
  Buff palasi viime yönä
   
 18. Naamavelli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jets & Jellonat
  Tärkeä voitto taas. Hayes teki hienolla yksilösuorituksella maalin jatkoajalla ja Jets pystyi pitämään 2 pisteen eron Bluesiin. Katsoin taas kerran vain kolmannes erän ja jatkoajan, joten sen tarkempaa analyysiä pelistä en ala tehdä.

  Wheelerin 5cm:n paitsiossa olon takia Scheifelen 4-2 johtomaali 3min ennen loppua hylättiin ja Blackhawks pystyi upean kuvion jälkeen tasoittamaan ottelun ottaessaan maalivahdin pois melkein heti tuon hylätyn maalin jälkeen.

  Laineella oli paikka jatkoilla ratkaista, kun pääsi "läpiajoon", mutta Crawford nappasi marjan hanskaan melko eleettömästi. Ehkä vähän ennalta arvattava oli vedon suunta kohti hanskakäden yläpesää, eikä veto ollut mielestäni ihan terävin.

  Blackhawksia vastaan keskikenttä oli vähän enemmän auki ainakin kolmannessa erässä ja Jets sai aika paljon maalipaikkoja ja mahdollisuuksia ratkaista tuo ottelu jo varsinaisella peliajalla. Onneksi kuitenkin näin edes ja Blackhawks ilmeisesti säilytti teoriassa mahdollisuudet vielä playoff-paikkaan, mikä on ihan hyvä, kun vastassa on seuraavaksi heillä juuri Blues.

  Kärkikolmikolla kolme ottelua jäljellä:
  Jets: MIN, COL, ARI
  Preds: BUF, VAN, CHI
  Blues: CHI, PHI, VAN

  Onhan Jetseillä haastavin loppuohjelma. Ensi yönä back-to-back peli Wildia vastaan, sen jälkeen todennäköisesti keskenään playoff-paikasta taistelevia Avalachea ja Coyotesia vastaan. Kaksi voittoa riittää pitämään Bluesin ja Predsin takana.

  Jännäksi menee.
   
 19. Naamavelli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jets & Jellonat
  Dodi, nyt sitten varmaan pelataankin Bluesia tai Predsia vastaan eka kierros. Toivottavasti edes päästään aloittamaan kotona.
   
 20. Naamavelli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jets & Jellonat
  Lainaus:
  Sulaminen. Olisihan tuossa ollut paikka ratkaista viimeistään jatkoajalle venyneellä ylivoimalla.

  Mutta näin tänä vuonna. Vaikea uskoa, että joukkue tästä johonkin kiitoon lähtisi.

  Ensimmäisen kierroksen vastustajasta ei oikeastaan vielä mitään hajua. Isoin todennäköisyys, että se on Blues, mutta voi olla myös Preds, Stars tai jopa Avalanche. Jälkimmäinen tietysti hyvin epätodennäistä. Vaatisi Jetsien voittoa, Predsien tappiota, Avalanchen voittoa ja Starsin kahta tappiota jäljellä olevissa peleissä.

  Mutta aivan sama, aloitetaan vaikka vieraissa sitten.
   
 21. Rambokala Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Sellainen fiilis että Bluesilta tulee kuokkaan jos ne saadaan vastaan.
   
 22. Eduuz21 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Winnipeg Jets
  Pelaisin mieluummin Predsiä kuin Bluesia vastaan. No, jos pitkälle haluaa niin tod. näk. molemmat pitää kaataa.

  Pahasti on mennyt vihkoon tää loppukausi mut on vielä pieni toivon kipinä että playoffit tuo lisää energiaa ja voitontahtoo tohon jengiin. Toivottavasti myös Morrissey palais hyvin pian ja pääsis nopeesti omalle tasolleen.

  Mikäs Tanevilla oli kun ei ollu merkitty kokoonpanoon?
   
 23. Naamavelli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jets & Jellonat
  Lainaus:
  Preds on itseasiassa melkeimpä epätodennäköisempi vastus kuin Stars. Jos Blues nousee lohkon kärkeen, tarkoittaa se, että Preds häviää oman ottelunsa. Se puolestaan mahdollistaa Jetsien lohkovoiton, kun ROW parempi kuin Bluesilla. Eli ts. jos Preds ei voita lohkoa, voi Jets voittaa sen vain viemällä pisteet Coyotesilta. Aivan sama miten Blues pelaa viimeisen pelin.
   
 24. astraljava Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Bruins, Jyp
  Lainaus:
  En jaksaisi lähteä katsomaan kun niin masentavalta kuulostaa, mut millaista toi YV nyt on ollu? Kattelin statseista et Patekin täydet neljä minuuttia kentällä, ja koko ottelussa vain yks laukaus maalia kohti?!
   
 25. Naamavelli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jets & Jellonat
  Lainaus:
  No jos jostain saat käsille tuon ottelun lopun puolen toista minuutin ylivoiman, jonka Avalanche sai kun heillä oli 6 miestä kentällä, niin tuo yv oli ihan hyvä. Oli siinä tilaisuus ratkaista, kun maalin edessä oli hässäkkää ja kaveria nurin. Jatkoilla 4-3 yv:llä homma ei toiminut samalla tavalla... Pate kiersi jopa oikeaan laitaan, josta laukoi kai sen ainoan laukauksensa molarin syliin. Siinä varsinaisen peliajan puolella Pate laukoi ilmeisesti tolppaan bravuuripaikaltaan, jonka jälkeen kiekko tuli Connorin kautta Wheelerille melko tyhjään maaliin, mutta kaveri päätti vielä syöttää takaisin keskelle, josta Connor(?) luuti ohi ja Pate ei saanut kiekkoa haltuun.

  En katsonut kuin viimeisen erän ja jatkoajan, joten en osaa sanoa aiemmasta ylivoimasta.

  edit: Näköjään tuossa koosteessa näkyy hyvin noi paikat lopun ylivoimalla. Kyllä se Paten veto taitaa tolpasta kimmota maalin eteen. Nyt kun tarkasti katson, niin Wheelerin syöttö takaisin tyhjästä paikasta taisi olla kyllä Connorille suunnattu, mutta mies päästi kiekon ohi, kun luuli sen kai tarkoitetun Laineelle.
   
  Viimeksi muokattu: 05.04.2019 klo 11.53
  Taage tykkää tästä.