Ilmoitukset

Nimimerkin RiverDog vähäinen tuotanto on sisältänyt henkilökohtaisuuksia, offtopicia ja itsemoderointia. Häntä on jo aiemmin huomautettu käytöksestään, mutta kun huomautus ei auttanut, on raati laittanut hänet viikon rauhoittumislomalle.

Lisäksi päätimme viikonloppuna, ettei nimimerkki Bawdy enää jatkossa avaa ketjuja. Meille ei ole väliä, milloin "valmentajalle X kenkää!"-ketju avataan, mutta myös näiden ketjujen avauksiin odotamme edes jonkinlaista panostusta. Tähän Bawdy ei ole kyennyt, sillä hänen ketjunavauksensa sekä Merikiven että Tirkkosen potkuille ovat olleet aivan luokattomia.

Sulje ilmoitus

Winnipeg Jets 2018–2019

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Henkka, 04.09.2018 klo 19.47.

 1. HakametsänHaamu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Ite kyllä mitä tuli katteltua niin karmea määrä virheitä pleijjareissa jotka johti maaleihin omaan päätyyn. Aika hirveetä puolustusta herra esittää.
   
 2. Tornados Jäsen

  Lainaus:
  Bufyglienin vahvuus korostuu enemmän hyökkäyssuuntaan. On usein lähes neljäs hyökkääjä ja ottaa suuria riskejä varsinkin tappiotilanteessa ja ne saattavat välillä kostautua. Kannattaa kuitenkin kiinnittää huomiota myös niihin onnistumisiin. Hän oli kuitenkin joukkueen paras sekä pistetilastossa että plusmiinus- tilastossa. Ei tuo nyt ihan hirveältä kuulosta omaan makuuni.
   
  Eduuz21 tykkää tästä.
 3. Eduuz21 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Winnipeg Jets
  Lainaus:
  Tämä. Vaikka on ajoittain riskialtis pelaaja omiin päin, oli tässä kuudennessa matsissa se, joka toi kiekon ylös ja loi väkisin tilanteita, kun muut eivät siihen pystyneet. Näkyihän tuo myös tulostaululla, kun sai tehopisteen molempiin maaleihin.
   
 4. Barcelona Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat
  Winnipegin exit-presissä Ehlers ja Laine kertoili että olivat pelaneet vikassa pelissä klesana. Ehlerisillä oli murtuma jalassa ja Laineella nivuset vaivas. Laine myös kertoi että on viimeset pari kautta kärsinyt selkävaivoista.

  Vähän rupee vaikuttaa siltä että Jetseistä on tulossa sellainen jengi joka on aina hyvä, mutta ei tarpeeksi hyvä edetäkseen pitkälle pleijareissa. Mielestäni Kevin Cheveldayoff on tehnyt viimesen kahden vuoden aikana ihan oikeat liikeet trade-deadlinella, mutta ensi kerralla ehkä pitäisin sen ykköskiepin varauksen. Mielenkiintosta nähdä mitä Cheveldayoff nyt tekee, kun jotain tarttis tehdä. Siellä on Laineen ja taas vaihteeksi Trouban sopparineuvottelut edessä. Jotenkin on sellainen fiilis kun ton Trouban kanssa on ollu kahdet nihkeet sopparineuvottelut niin kolmansia ei tule vaan ehkä Trouba vaihtaa maisemaa sitten draftin aikoihin.
   
 5. MadSpade Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, Habs
  Lainaus:
  Näin jälkikäteen nuo liikkeet vaikuttavat kauaskantoiselta katastrofilta. Elintärkeät varausvuorot tuhlattiin muutaman kuukauden lainoihin. Periaatteessa idea oli ihan oikea, mutta oliko Stastny ja Hayes sen arvoisia ? No ei vtussa olleet.
   
 6. Via Dolorosa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kristián Pospíšil
  Lainaus:
  Stastny kyllä ja täytti paikkansa täydellisesti. Katastrofi iski kesällä, kun jatkoja ei saatukaan tehtyä.


  Näin jälkikäteen ajatellen tämä oli se vuosi jolloin olisi pitänyt räjähtää ja nyt kaikki muuttuu kertaheitolla todella vaikeaksi, kun Laineelle ja Connorille tarvii saada sopimukset ja siinä sivussa Trouba vaatii oikeutetusti palkankorotusta. Joukkueesta jos Copp ja Tanev lähtevät, niin todella vaikeaa tulee olemaan miesten korvaaminen. Katsellaan mitä tapahtuu kesällä, hieman tässä pelonsekavin tuntein olen.
   
  Ippenator tykkää tästä.
 7. riimu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Toronto, Preds, Leijonat
  Lainaus:
  Laineella kuulemma kans ollut selkävaivoja pari kuukautta.
   
 8. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
  Lainaus:
  Jos Hayes tekee jatkot, niin pari pois annettua alhaista ykköstä on pienempi hinta kuin tuon tason miehen sitominen joukkueeseen.
   
 9. Toby Dammit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New Jersey Devils
  Lainaus:
  Jotenkin minulla on sellainen mielikuva, että kanadalaistoimittajien mukaan on varsin selvää, että Hayes tulee olemaan puhdas rental. Lähdettä en osaa sanoa, olisiko siitä ollut mainintaa jonkun Jets-pelin yhteydessä. 100-prosenttisen varma en ole asiasta.