Ilmoitukset

Nimimerkki pernaveikko on huudellut neekeriä aivan tarpeeksi, eivätkä hänen kirjoituksensa tullitoimintaa tai Poliisia käsittelevässä ketjussa muutenkaan olleet erityisen asiallisia, tai tuoneet keskusteluun mitään sisältöä. Tämän vuoksi hänet on laitettu viikon pelikieltoon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Schnabelin terä ei tullut palstalle keskustelemaan, vaan harrastamaan kaupallista mainostamista. Tämän vuoksi kyseisen nimimerkin kirjoitusoikeudet ja viestit on poistettu.

Nimimerkki JypFabu on laitettu viikon ajaksi rauhoittumaan jatkuvan aggressiivisen käytöksen ja lukuisten henkilökohtaisten loukkausten vuoksi.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki bebeto on siirretty kahdeksi viikoksi katsomon puolelle väkivallantekoja käsittelevään ketjuun kirjoitetun mauttoman viestin vuoksi.

Nimimerkki Roger Moore selaa seuraavan kuukauden ajan palstaa ilman kirjoitusoikeuksia. Hänen tuotantonsa otteluseurantaketjuihin on ollut jopa otteluseurannan mittapuulla aivan turhaa ja aiheeseen kuulumatonta spämmiä.

Kummassakin tapauksessa aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Näiden lisäksi nimimerkki puuntakaa on passitettu viikon pelikieltoon mauttoman ja turhan viestin takia, jossa puhuttiin lahtaamisesta ja reiden leikkaamisesta poikki.

Sulje ilmoitus

Winnipeg Jets 2017–2018

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Durden, 26.06.2017 klo 17.02.

 1. teude Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
  Lainaus:
  Unibetilta saa vielä 14. kertoimella, kannattaa laittaa omaisuus kiinni.
   
 2. psychodad Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko, Hal Gill
  Lainaus:
  Loukkaantumisiin on viela liikaa riskia kun kautta on noin paljon jaljella. Ehdottomasti hyva sijoituskohde kuitenkin.
   
 3. psychodad Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko, Hal Gill
  Lainaus:
  Gretzky pelasi 18 vuotiaana NHLssa.

  Ehka sille voisi antaa painoarvoa, tuleeko sinulle kovinkin monta mieleen jaakiekkoilun historiasta jotka olisivat yltaneet siihen? Mina tiedan 2 muuta. Kaikki Laineen edella listassa olevat pelasivat aikana jolloin maaleja tehtiin paljon enemman. Isommilla peliajoilla, parhaiden ketjukaverien kanssa.

  Mutta ei, ei anneta arvoa. Olet oikeassa.

  On jokseenkin huvittavaa mutta outoa seurata kuinka jengi kieltaa Laineen saavutukset ja sen suunnan mihin han on menossa. Kummallinen efekti ettei nahda puuta metsalta tms.
   
 4. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Lainaus:
  https://www.hockey-reference.com/players/g/gretzwa01.html

  Missä kielsin Laineen saavutukset?

  Sä ite kaivat näitä tilastoja ja kun kerroit Laineen ohittavan Gretzkyn teininä tehdyissä maaleissa, niin kysyin sulta kysymyksen ja vedät siitä herneen nenään.
   
 5. psychodad Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko, Hal Gill
  Lainaus:
  En mina mitaan hernetta nenaan vetanyt. Kunhan ihmettelen ihmisten motiiveja aina ajaa alas Laineen suorituksia vaikka 3 kautta putkeen on nyt suunnattu Gretzky/Lemieux tai yli tasolle. Kuinka kauan siihen mahtaa menna etta jengi lopettaa totuuden kieltamisen?
   
 6. aessi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TBL & Iso-Eeli
  Tässä Red Wings pelissä Maurice oli muuten tiivistänyt peluutusta, puheli ennen peliä jo että halusi antaa Statsnylle ekan pelin vähän löysää. Tarkoitus olisi kuulemma tulevaisuudessa peluuttaa Statsnyä myös alivoimalla. Nyt 1. ja 2. ketjut pelasivat aika saman verran eikä tuo lisääntyn vastuu ainakaan tuota kakkosketjua yhtään hidastanut.

  Oiskohan muuten mitenkään mahdollista keskittää sitä Laine keskustelua hänen omaan ketjuunsa?
   
 7. Naamavelli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jets & Jellonat
  Mielenkiintoista nähdä miten joukkue menestyy playoffseissa. Edelliset pelit katsottuna hyökkäys on kyllä varsin kova ja puolustajat hyökkäyssuuntaan hyviä kiekon kanssa. Nashville on kova ja luulen, että viimeistä siinä vaiheessa (konferenssifinaali) Jetsien lento tyssää. Olen katsonut suorana ehkä 40-50% tämän kauden otteluista ja mielestäni peli on toiminut Scheifelen loukkaantumisesta lähtien melko hyvin, eikä se huonommaksi ole mennyt kaverin palattua takaisin. Stastnyn hankkiminen oli iso juttu ja reservissä löytyy pelimiehiä (en tosin tiedä mikä on loukkaantuneiden ennuste). Armia on vielä sellainen musta hevonen, jonka voi siirtää mihin tahansa 1-3 kentässä, jos tulee loukkeja kesken playoffsien. Jos osaisi viimeistellä paremmalla tahdilla, oli varmaan naputtanut sen lähemmäksi 20 maalia jo tällä kaudella. Selvästi heikoin osa-alue hänen pelissään mielestäni. Osaa riistää kiekkoa hienosti hyökkäyspäässä ja kaivaa sen omilleen.

  Idän joukkueet vaikuttavat pelottavilta, kokemusta on niin paljon ja voisi melkein sanoa, että mestaruus menee jälleen sinne puolelle. Pittsburgh, Tampa, Boston ja Philadelphia vaikuttavat kovimmilta suosikeilta. Muutamalla heistä tosin vähän kysymysmerkkiä maalivahdin suhteen. Washingtoniin en jaksa uskoa, enkä jostain syystä Torontoonkaan, varsinkaan jos Matthews ei ole täysin kunnossa. New Jersey ja toinen villillä kortilla päässyt voi viedä Washingtonia ekalla kierroksella, muita ei.

  Jetsien isoin uhka on mielestäni ihan täysin henkisellä puolella. Uskon, että esim. Laine ja Perreault ovat sellaisia tyyppejä, joiden mukana heidän ketjunsa voittaa tai kaatuu. Molemmat kuitenkin vaikuttavat juuri sellaisilta ratkaisijatyypeiltä, jotka tekevät tärkeitä ratkaisuja. Ykkösketjun täytyy kuitenkin voittaa omat vastuksensa, muuten ei riitä.

  Erittäin mielenkiintoinen kevät edessä näin Jetsien "fanipoikana".

  Ps. psychodad... voisit ehkä muuttaa suosikkijoukkueen ja pelaajan tuohon nimimerkin alle?
   
 8. Rene Saari Jäsen

  Lainaus:
  Vastasin, tai yritin vastata kysymykseesi koskien Laineen yllättävää siirtoa pois ykkösylivoimasta / siirtoa oikeaan laitaan.
  Muistaakseni Laine jatkoi tasakentällisin ykkösketjussa.

  Spekuloinnin aihe: miksi otettiin YV:ltä pois ja mitkä olisivatkaan olleet numerot jos olisi ykkös-yv:ssä jatkanut. Tulostahan Laine on tehnyt kokoajan per pelatut minuutit.

  Mutta mennään eteenpäin ja tää on vaan jääkiakkoo hei!
   
 9. bebeto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Ylöjärven Ryhti
  Fuelled By Passion - The Return Of The Winnipeg Jets - YouTube

  Tämä on mielestäni aika taiten tehty dokumentti siitä mitä jääkiekko-organisaatio voi paikkakunnalle merkitä. Suuria tunteita, iloa, surua ja menettämisen tuskaa. Ja sitten, kun vuosien jälkeen se vihdoinkin tapahtuu, NHL palaa kaupunkiin. Winnipeg Jetseillä on hieno historia jo tuolta WHA-vuosilta lähtien, Bobby Hull, Anders Hedberg, Kent Nilsson, Vellu Ketola, Hexi Riihiranta, Thomas Steen, Dale Hawerchuck, Teppo Numminen, Teemu Selänne etc. Vilkaiskaa piruuttanne Kent Nilssonin tehoja EP:sta, Jetseissä WHA:ssa kaksi 107 pisteen kautta, sen jälkeen NHL:ssa Flamesissa 80:n otteluun 131 pistettä, helvetin kova suoritus todella kovalta pelimieheltä. Ja kuten aiemmin kirjoitin, Glen Sather adoptoi tuon WHA-Jetsin pelitavan melko hyvällä menestyksellä NHL-Oilersiin.
   
 10. bebeto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Ylöjärven Ryhti
  Blake Wheeler 6 ott. 1+4=5 -6
  Mark Scheifele 6 ott. 3+2=5 - 4
  Nikolaj Ehlers_ 6 ott. 2+6=8 +8
  Patrik Laine___ 6 ott. 8+4=12 +7

  Tuossa Jetsin neljän kärkihyökkääjän saldo kuudesta viime ottelusta. Kun Laineen ja Ehlersin kuuma jakso alkoi rupesi ykköskenttä jostain syystä päästämään paljon maaleja omiin tasakentin. Maurice jutteli viime harjoitusten jälkeisessä haastattelussa peluutuksesta ja eri kenttien match upeista eri vastustajia vastaan. Voisiko tämä ilmiö johtua juuri tuosta että ykköstä on peluutettu viime aikoina vastustajan parhaita vastaan ja Laine ja Ehlers on saanut hieman helpompia vastuksia. Näistä kuudesta ottelusta kuitenkin vain kolme on pelattu kotikaukalossa jossa on peluutusetu.
   
 11. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
  Lainaus:
  Eiköhän sitä ykköstä ole peluutettu vihun parhaita vastaan koko kausi.

  Luulen että se Stastny tuo siihen ketjuun vain oikeanlaista vahvuutta lisää. Scheifele voisi myös olla vielä puolikuntoinen loukin jälkeen ja Wheeler ylikuormitettu.
   
 12. Crapbag Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, NY Rangers, Southampton, Fc Jazz, A's..
  Aika nätisti kulkee just nyt, Mason pitää nollat palattuaan kehiin ja Laine saa sen himoitun hatullisen! Vieläkin runkosarjaa melkoinen pötkö jäljellä ja jännä nähdä meneekö yhtä lujaa loppuun saakka. Kunhan nyt vain pysyisivät terveinä. Nashville toki menee vähän edellä yhtä vakuuttavasti kuin koko kauden, Vegasin vauhti vähän hiipunut. Hyvät asemat kehitteillä pleijareihin, oispa jo kevät;) Pyttyä Kanadaan prkl!
   
 13. Parker27 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  -
  Pitää nyt toivoa ettei Mark Scheifele pahemmin loukannut itseään viime yön pelissä. Olisi melkoinen takaisku joukkueelle kevättä ajatellen.
   
 14. bebeto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Ylöjärven Ryhti
  Lainaus:
  Laine, Mason take a bite out of the Big Apple in Jets 3-0 win over Rangers - Winnipeg Free Press

  Mauricen mukaan ei sama vamma mistä oli aiemmin telakalla. Oli ilmeisesti törmännyt Wheelerin kanssa jonka jälkeen oli vielä pelannut mutta parin kovan taklauksen jälkeen poistunut koppiin.
   
 15. Tietotoimisto Jäsen

  Jännä tilanne Jetsillä Bryan Littlen kanssa. Mies on nyt tiputettu kolmoskentän laituriksi. Jos oikein ymmärsin Mauricen puheita, niin tämä taitaa olla Littlen tulevaisuuden pelipaikka. Miehelle on tällä kaudella sorvattu uusi megasopimus, joka astuu voimaan ensi kaudella. Jetsin pitäisi päästä eroon tuosta sopimuksesta, mutta ottajia ei kyllä löydy.

  Mitä tehdä siis? Kärvistellä kuusi vuotta yhden liigan huonoimmista sopimuksista kanssa vai ottaa seuraavalle 12 vuodella kevyempi palkkakattorangaistus?
   
 16. Repolainen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Lainaus:
  Stastny lähtee pois ja Little palaa kakkosen keskelle ensi kaudella. Ei kai tuossa sopimuksessa tällä hetkellä muuta vikaa ole kuin että Laineen kanssa ei ole oikein kemiaa löytynyt.
   
 17. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Littlen sopimus ei ole lähelläkään huonoa. Nyt vähän niitä valoja päälle.

  Kuten edellä todettiin, Stastnyn sopimus loppuu kauden jälkeen ja tuskin tekee jatkoa Jetsiin, koska Jetsillä ei yksinkertaisesti ole varaa tehdä Stastnylle tämän pyytämää pidempää sopimusta.

  Little on hyvä kakkossentteri NHL:ään ja jos Roslovic tai Connor ensi kaudella nappaa kakkossentterin natsat itselleen, niin aina vain parempi.

  Laine - Scheifele - Ehlers
  Connor - Little - Wheeler
  Perreault - Roslovic - Armia

  Jos noilla pelaavat, niin kyllä Jetsillä edelleen on yksi NHL:n kovimmista hyökkäyksistä.
   
 18. archieG Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Slavia Praha
  @Lico Miksi Laine (ja Ehlers) ensi kaudella saisi Scheifelen kun sitä ei ole harrastettu tällä eikä edellisellä kaudella ainakaan suuressa määrin?
   
 19. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Lainaus:
  Toi oli tommonen depth chart ja toive, että Maurice ymmärtäisi ensi kaudella mitkä yhdistelmät toimii.
   
 20. Spiritualleader Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat, #8, #9, #29
  Mites Roslovic Paten ja Tanskan pojan keskelle? Pätevän oloinen kaveri. Onko koulutukseltaan sentteri?
   
 21. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
  Lainaus:
  Miksei tuo voisi jatkaa jollain Eric Staal -tyylisellä lappusella...?
   
 22. Walkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Pittsburgh Penguins, #3, #58, #71, #81, #87
  Lainaus:
  Toki voi, mutta kuinka todennäköistä tämä on? Staalilla oli alla 39 pisteen kausi (ja playoffeissa nolla pistettä viiteen peliin) kun taas Stastnyllä on kasassa jo nyt 49 pistettä.
   
 23. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Lainaus:
  Miksi ottaisi vähemmän kuin vaikka Little, joka on huonompi sentteri?
   
 24. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
  Lainaus:
  No miksi se Eric Staal otti vähemmän kuin Mikko Koivu, vaikka Koivu on huonompi sentteri ?

  Eiköhän se ole juuri tästä menestymisen mahdollisuudesta, jos tykkää Winnipegistä ja roolista siellä.

  Voihan se mennä vaikka takaisin St. Louisiin 10 millin palkalla, mutta itse kummaksun tätä ajatusmallia, että mentäisiin automaattisesti aina sinne kuka eniten maksaa, kun on toisenlaisiakin esimerkkejä. Pelaajat alkavat cap-aikakautena ymmärtää, että iso palkka on myös rasite joukkueen syvyydelle ja tuollaiselle 64 miljoonaa urallaan tienanneelle se raha ei välttis enää ole se ykkösasia, vaan menestysmahdollisuudet. Ihan niinkuin Bräd Richards tuli Chicagoon tai Staal Minnesotaan.
   
 25. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Lainaus:
  Siis tuliko Eric Staal sun mielestä Wildiin lähtökohtaisesti parempana pelaajana kuin Mikko Koivu?

  Ei ne pelaajat kyllä ole sitä alkaneet ymmärtämään vai mikä sun mielestä siihen viittaa? Eric Staalin sopimus ja Brad Richardsin? Eric Staal oli noin tuon kolmen miljoonan arvoinen ennen Wild-aikakauttaan ja Richards nautti edelleen ulosostorahojaan Rangersista, kun teki kahden miljoonan diilin Chicagoon metsästäessään sormusta. Kaksi vuotta myös vanhempi kuin Stastny tuolloin.

  Jos Stastny signaa Jetsiin alle viidellä miljoonalla per kausi, niin olen äärimmäisen yllättynyt. Tai oikeastaan mihin joukkueeseen tahansa. Melkein voisin asiasta vetoa lyödä.