Ilmoitukset

* Tarvitsetko hyvän syyn kuluttaa aikaasi Jatkoajan keskustelupalstalla vielä nykyistäkin enemmän?
* Haluatko viilata pilkkua tai nipottaa yhdyssanavirheistä?
* Reputitko sinäkin oikeustieteellisen pääsykokeissa?
* Tykkäätkö kurista ja järjestyksestä?

Jos vastauksesi johonkin näistä kysymyksistä on ”kyllä”, niin mikset liittyisi joukkoomme hilpeään?

Haemme lisää moderaattoreita valvomaan Suomen suosituimpiin kuuluvan keskustelupalstan viestejä, opastamaan käyttäjiä ja pitämään muutoinkin yllä palstan hyvää tasoa.

Edellytämme moderaattoreilta yhteistyökykyisyyttä, täysikäisyyttä ja ainakin jonkin asteista täyspäisyyttä. Moderaattorin ei tarvitse päivystää palstalla kellon ympäri, mutta odotamme kaikilta tiettyä aktiivisuutta.

Jatkoajan keskustelupalsta toimii vapaaehtoisvoimin. Moderaattoreille ei makseta palkkaa tai korvauksia, mutta he saavat liittyä Jatkoaika Ry:n jäseniksi ja pääsevät osallistumaan yhdistyksen jäsenilleen järjestämiin tapahtumiin.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 31.1.2019 mennessä joko yksityisviestinä Moderaattoreille tai sähköpostitse osoitteeseen moderaattorit(at)jatkoaika.com. Mainitse hakemuksen yhteydessä keskustelupalstalla käyttämäsi nimimerkki, mitä palstan osioita seuraat aktiivisimmin sekä miksi haluaisit tai sopisit moderaattoriksi.

Olemme henkilökohtaisesti yhteydessä sopivimpiin ehdokkaisiin seulottuamme kaikki hakemukset läpi.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki heavy on saanut viikon pelikiellon, sillä hän ei Yleisradion ketjussa pysynyt aiheessa, vaan keskittyi henkilökohtaisuuksiin asian sijaan.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Kaukosäädin on saanut kuukauden pelikiellon syyllistyttyään Kannattajatoiminnan lieveilmiöt -ketjussa asiattomuuksiin ja flametukseen. Kyseisen nimimerkin pitkä historia vastaavista rikkeistä vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki t.m.a.l on saanut viikon pelikiellon kirjoitettuaan täysin turhia viestejä Kärppien osioon. Viestien heikko kieliasu vaikutti myös päätökseen pelikiellosta.

Nimimerkki AaTee on seuraavan viikon ajan pelikiellossa, sillä hän on keskittynyt viime aikoina aivan liian usein aukomaan päätään toiselle käyttäjälle itse asian sijaan.

Sulje ilmoitus

Winnipeg Jets 2017–2018

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Durden, 26.06.2017 klo 17.02.

 1. psychodad Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko, Hal Gill
  "Trolli" tuntuu olevan monen ensimmainen reaktio kun kuulevat jotain mika on vastaan yleista kasitysta. Lahdette siis siita oletuksesta etta konsensus on aina oikeassa ja sora-aanet trolleja.

  Sille on ihan selkea tilastoanalyyttinen syy miksi olen jo muutaman vuoden sanonut etta Laineesta tulee yksi kaikkien aikojen pelaajista. Ja sille etta vaitan hanen olevan nyt arvokkain pelaaja.

  En sieda trolleja, alin kommunikaation muoto joka on kuin syopa yhteiskunnassa. Tarkoituksellinen vaaran informaation levittaminen ei todellakaan kuulu minun elamaani.

  Jos minun juttuni aiheuttavat hfboardsilla muille jotain pahaa mainetta niin se on taysin lukijan vika. Mina edustan itseani, en suomalaisia. Ongelma on siis lukijan paassa. Subjektiivinen tuominta ja irrationaalinen assosiaatio.
   
  Viimeksi muokattu: 01.03.2018 klo 17.24
 2. Shard Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings, Tappara, Laine, Barkov, Helm
  Lainaus:
  Mutta etkös sinä ole nimenomaan levittänyt väärää tietoa? Väitteesi Laineen piste- ja maalipörssin johdosta tietyllä ajanjaksolla on todistettu vääräksi useamman kirjoittajan toimesta eilen.
   
 3. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
  Lainaus:
  Aika vaikea on agentin olla pyytämättä alle 10 miljoonaa per kausi, kun Jack Eichelille sellainen lappu lätkäistiin. Olihan siinä karmeata ylimaksua, mutta se on nyt verrokkilapou, johonka nöhden Laine on jo ohittanut Eichelin kahden kauden pisteet ja maalit selvästi ja pienemmällä pelimäärällä.

  Lisäksi cap nousee sen 6-7% joten sen verran suhteellistakin kasvua voi sisällyttää tulevaan caphittiin.

  Sanoisin että siinä on kotiseutualennusta jo miljoonan verran, jos ottaa tasan 10M. Niin paljon näille kärkivarauksille tunnutaan nykyään suoraan taulukosta maksettavan, jos on heti 18-kesäisestä pelannut huipputasolla.

  Matthewsille 11M.
   
 4. psychodad Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko, Hal Gill
  Lainaus:
  Mita? Eika ole. Jostain joulukuun lopusta helmikuun loppupuolelle Laine oli koko liigan kovimmassa piste ja maalitahdissa viime kaudella. Brad Marchand oli kakkonen.

  Laineen WAR82 oli jo 18 vuotiaana liigan top 3 ja han pelasi ison osan kauden lopusta ketjussa joka tappoi kaikkien osiensa hyokkayspelin. Taman kauden tilastoa en ole loytanyt, johtunee siita etta WAR ja GAR statsien kehittajat palkattiin NHL jengeihin ja veivat datan mukanaan
   
 5. Ralph Jäsen

  Lainaus:
  Onko kertoa tarkkoja päiviä, jotta voidaan tarkistaa vai onko tosiaan kyseessä vain heitto ilman totuuspohjaa?
   
 6. V-G- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Lainaus:
  "Jostain joulukuun lopusta" on mikä päivämäärä? 28.12-28.2. viime kaudella Laine teki 24 pistettä (11+13). Tuona aikana Brad Marchand teki eniten pisteitä, yhteensä 35 (17+18). Väliin mahtui 28 muuta pelaajaa, eli Laine oli tuona aikana 30. paras pistemies. Suomalaisista hän oli toiseksi tehokkain Mikko Koivun jälkeen, joka teki 26 pistettä (8+18).

  Eli mitä paskaa sä nyt selität?

  Edit. Ja jos tuon ajanjakson laittaa alkamaan 15.12, Laine on 23. tehokkain pelaaja.
   
 7. psychodad Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko, Hal Gill
  Lainaus:
  Hfboardsilta loytyy. Ehka @ijuka osaisi opastaa? En paase kasiksi tiettyihin ketjuihin enaa. Etsiva loytaa
   
 8. Ralph Jäsen

  Lainaus:
  Eli ei ole kertoa, vaikka kovasti kerroit aina tarkistavasi faktasi. No, näillä mennään.
   
 9. F#21 Jäsen

  Hommafoorumille kerrottiin, että Brad Marchand oli Lainetta tehokkaampi. En osaa etsiä tai linkata tuota viestiä, etsivä löytää.

  Mutta laskeskelin kyllä itsekin asian ja Marchand näytti tosiaan olevan Lainetta tehokkaampi jos otettiin aikamääreeksi 31.12-28.2
   
 10. psychodad Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko, Hal Gill
  Lainaus:
  Pelottaako sinua vastausten odottaminen? Mina olen taman keskustelun kaynyt tilastoilla vuosi sitten, en pida mitaan databasea Laineen tilastoista mutta muistini on erinomainen. Asiasta oli paljon keskustelua silloin ja ei ole minun vikani ettet siita silloin tiennyt . En itse voi tarkastella joitain sivuja hfboardsilla joten taytyy antaa muiden kaivaa jos siihen suostuvat.
   
 11. psychodad Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko, Hal Gill
  Lainaus:
  Joo siina oli muistaakseni joku muutaman paivan cut off eli kun siirtaa noita paivia hiukan niin Laine on ykkonen.

  Silti, onko tuo jotenkin huono naytto etta oli tuolla aikavalilla kakkonen?
   
 12. DrJerker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Washington Capitals
  31.12.2016 - 28.02.2017
  Laine 18 peliä 12+14 ppg 1,4444
  Marchand 25 peliä 17+18 ppg 1,4
  Ainakin ppg menee laineelle.

  edit: Korjattu marchandin pelimäärä ja ppg
   
  Viimeksi muokattu: 01.03.2018 klo 19.31
 13. psychodad Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko, Hal Gill
  Lainaus:
  Onko nuo ottelumaarat oikein?
   
 14. F#21 Jäsen

  Itsekin tuli vähän venkslailtua NHL.comin sivuilla ja jos laittaa päivämäärärajauksen 29.12.2016-23.2.2017:

  Laine 18 peliä, 11+13 = ppg 1,33
  Marchand 23 peliä, 15+15 ppg 1,30

  Eli kun tarpeeksi suosiolliset päivät löytää, niin kyllä Laineen Marchandin ohi saa.
   
 15. Ollakseni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings
  Lainaus:
  WAR/82 tosiaan liigan kolmanneksi paras viime kaudella ja edelle pääsi vain Kucherov ja Crosby. Jos corsica.hockey toimisi edes alustavasti paremmin näistä voisi saada enemmän selvää, esim. tutkimalla löytyykö paljon poikkeamia. Toki kun top-15 löytyy myös Rakell, Oshie, Jordan Staal, Marchessault ja Eaves voinee tehdä johtopäätöksiä siitä kuinka tarkka tuo on.
   
 16. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
  Lainaus:
  Juu, Goals/60 tilastossa Pate on muuten kakkosena nykyään, uransa alusta lähtien, verrattuna muihin. Vain Malkin on parempi.

  Harmittavan suotuisa tilasto kuitenkin.
   
 17. psychodad Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko, Hal Gill
  Lainaus:
  Ja sitten pitaa ottaa huomioon etta:

  A) Laineen rakettimaisen alun (2 hatullista 11 peliin) han todella yllattaen menetti paikkansa ykkosylivoimassa.

  B) kun Laine saavutti piste per peli keskiarvon kauden loppuu kohden, hanet dumpattiin todella huonosti toimivaan ketjuun ja pistetahti kuoli.

  C) harjoituspeleissa kovat tehot Scheifelen vierella ennen toisen kauden alkua, 5 pisteen peli jne dominointia. Kausi alkoi ja meni lahes kokonaan taas siina kuolleessa ketjussa. Aina kun Laine pelaa erossa Littlesta hanen tehokkuutensa lisaantyy ihan helvetisti.

  Ilman Littlea Laineen WAR olisi jo viime kaudella ollut liigan paras. Ilman Littlea Laineen G/60 olisi Malkinia korkeampi. Paljon.

  Jets tekee tilastoanalyysia. He tietavat tarkkaan ettei Little toimi Laineen kanssa mutta silti peluuttivat heita joku 40 matsia yhdessa.

  Jetsilla on siihen jarkeva syy mutta meilla ei ole jarkevaa syyta olla nakematta metsaa puilta.
   
 18. DrJerker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Washington Capitals
  Lainaus:
  marchandin pelimäärä oli väärin.

  muistaakseni oli niin että viime kaudella puhuttiin helmikuun lopussa siitä kenellä on ollut vuoden alusta lähtien kovin ppg.
  siinä tapauksessa:
  01.01.2017-28.02.2017:

  Laine 17peliä 12+13 ppg 1,47
  Marchand 24 peliä 17+17 ppg 1,417
   
 19. Ralph Jäsen

  Lainaus:
  Mutta missä ne maalit? Piti olla sekä maaleissa että pisteissä ykkönen. Tuolla aikavälillä edelle menee ainakin Marchand, Malkin, Sheary ja Barkov.
   
 20. psychodad Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko, Hal Gill
  Lainaus:
  Kiitos!
   
 21. psychodad Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko, Hal Gill
  Lainaus:
  Onko sun ongelma tassa se etta jollain fiksatulla aikavalilla Laine olikin vain top 5?

  Paska suoritus 18 vuotiaalta. Olet oikeassa. Hyva pointti
   
 22. Ralph Jäsen

  Lainaus:
  Vain top-viisi muuttuu sijoitukseksi kahdeksan, kun katsotaan tarkemmin. Archibald, Bjorkstrand ja Fischer menee myös edelle.

  Eli ensin Laine on maaleissa ykkönen. Sen jälkeen maali per peli -tahdissa ykkönen. Sitten toinen. Sitten viides ja nyt kahdeksas. Ja tässä vaiheessa esiin astuu marttyyri ja "ihan paska" -asenne. Tai siis se astui esiin kun maalipörssin ykkönen paljastuikin maali per peli -tahdissa vitoseksi.
   
 23. ultras Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara Tampere
  Lainaus:
  Mun mielestä pakisto on Jetseillä todella vahva. Tietenkin Trouballa ja Enströmillä nyt loukkaantuminen päällä, mutta eiköhän sieltä molemmat ole peleillä kun playoffit alkaa.

  Enström-Buffy, Morrissey-Trouba on mielestäni hyvä nelikko. Enström ollut tällä kaudella huomattavasti parempi kuin viime kaudella. Buffy nyt on todellinen Jekyll&Hyde eli ei välttämättä oikein tiedä mitä tulee, mutta viime aikoina pelannut joukkueelle, tällöin huikea pelaaja. Morrissey menee aika hyvin tutkan alla, mielestäni aivan fantastinen puolustaja. Trouba hyvä tekijä myös ja toivottavasti pääsee pian kehiin. Kolmoseen heittää Myers-Kulikov, viimeksi mainitun taso hiukan tippunut viime aikoina mutta ollut kokonaisuudessaan hyvä lisä tähän kauteen. Top6 on laajuutta ja osaamista moneen lähtöön.

  Mv-osasto lepää paljon Hellebuyckin varassa. Mason ei kummoinen ollut ja nyt ollut kauan pois aivotärähdyksen johdosta. Tässä kyllä kysymysmerkki.
   
 24. psychodad Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko, Hal Gill
  Lainaus:
  Kuten sanoi, Laineen saa karkeen vain paivia siirtamalla. Mita sina yritat todistaa?

  Sinulla ei tunnu olevan mitaan kiinnostusta siihen mita positiivista tilastot nayttavat Laineesta. Sinua kiinnostaa enemman se etta loydat joitain teknisia kikkailuja joiden kautta voit vaittaa esittamiani vaitteita vaariksi, vaikka kyse on vain paivien siirtelysta ja pointtini on todistettu. Mita agendaa yritat ajaa talla harhaanjohtamisella? Jokaisen taysijarkisen tulisi tilastoista tajuta millainen talentti on kyseessa mutta sina haluat vaan vastustaa totuutta jostain syysta . Osaatko selittaa motiivisi lukea tilastoja kuin piru raamattua ?

  Onko kyse jostain pikkumaisesta artyneisyydesta minua kohtaan? Vai onko Laine sulle ongelma?
   
  Viimeksi muokattu: 01.03.2018 klo 20.25
 25. Ralph Jäsen

  Lainaus:
  En mitään, mutta haluan sinun todistavan että Laine siirtyy kärkeen. Eli kerro miten päivät pitää siirtää, jotta saadaan Laine kärkeen.