Ilmoitukset

Koska huomautuksemme ja neuvomme eivät parantaneet nimimerkki juhis82:n viestien tasoa, hän selailee jatkossa palstaa ilman kirjoitusoikeuksia. 

Nimimerkki heavylutaa18 saa myös parin viikon palstatauon keskityttyään asian sijasta nimimerkille kuittailuun.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Johnny B. Goode on kirjoittanut jatkuvasti viestejä, jotka ovat enemmän tai vähemmän mauttomia. Nimimerkin heikon kokonaistuotannon vuoksi tuomaristo on päättänyt laittaa hänet viikon huilitauolle.

Sulje ilmoitus

Puhelinnumeroiden jakaminen luvatta ei ole palstallamme sallittua. Se rikkoo käyttäjän anonymiteettia ja on muutenkin hyvien tapojen ja netiketin vastaista. Näin ollen nimimerkki -Ville- on asetettu kahden viikon pelikieltoon ja hänen Jokerit-osioon kirjoittamansa viestinsä on muokattu.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki SlabaQ:n kovin tutulta tuntunut performanssi oli vähintäänkin täysin turhaa trollausta. Hänen kohdallaan asiantuntijaraati oli yksimielisesti sitä mieltä, että hän saa jatkossa kirjoittaa jossain muualla.

Nimimerkki FASlapsi saa seuraavat kaksi viikkoa aikaa tuumia, missä hyvän maun rajat kulkevat. Jääkiekon MM-kisojen otteluseurannassa olleet jutut Breivikistä ja muslimeista eivät ainakaan hyvän maun rajojen sisäpuolelle mahdu.

Sulje ilmoitus

Winnipeg Jets 2017–2018

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Durden, 26.06.2017 klo 17.02.

 1. bebeto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Ylöjärven Ryhti
 2. Repolainen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
 3. bebeto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Ylöjärven Ryhti
  Lainaus:
  Oukkidoukki.

  POSTGAME | Paul Maurice | NHL.com

  Siitä Mauricen pelin jälkeisiä mietteitä.
   
 4. bebeto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Ylöjärven Ryhti
  HF Boardsilla huhuilevat että Jetsin harjoituksissa olisi alettu eilen lyömään. Wheeler pudottanut hanskat ja käynyt Ben Chiarotin kimppuun. Ken Wieben twiitti lähteenä. Ei kyllä kauhean hyvältä kuulosta jos joukkueen kapteeni hyökkää pelikaverin päälle paljain nyrkein. Ei hyvä ollenkaan.
   
 5. oiler99 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
  Lainaus:
  Chiarot ja Scheifele myönsivät, että näin tosiaan kävi. Maurice oli tilanteen jälkeen passittanut Wheelerin pukusuojaan ja tämä oli viskannut suutuspäissään kypärän pois päästä. Sekä Chiarot että Scheifele totesivat, ettei tilanteessa ollut mitään sen ihmeellisempää, "pojat on poikia". ‘Boys being boys’ Gloves drop, intensity runs high at Jets workout | Winnipeg Sun
   
  Viimeksi muokattu: 25.03.2018 klo 20.40
 6. bebeto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Ylöjärven Ryhti
  Lainaus:
  PRACTICE | Ben Chiarot | NHL.com

  Joo ilmeisesti ei mitään vakavempaa kuitenkaan. Pojat on tosiaan poikia.
   
 7. Rambokala Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Lainaus:
  Wheeler otti tänään haastattelussa täyden vastuun ja sanoi olleensa se pahis tuossa tilanteessa. Kovasti muut pelaajat ainakin vakuuttelivat että tämä on ihan normaalia.
   
 8. Huppu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Pitkä ja rankka kausi alla ja poffit mielessä. Joskus tunteet purkautuu erikoisin tavoin. Ymmärrettävää vaikkei hyväksyttävää muttavoi jopa joskus avata tilannetta vaikkei siis ne syyt oikeasti edes olisi mitenkään näiden kaverien välillä. Mutta jännää silti.
   
 9. rpeez Jäsen

  Tanev:lle hattu Bruinsia vastaan oli oikeaan osunut palkinto kovasta raatamisesta pelistä toiseen.

  Dissasin heti ekan pelin jälkeen Morrow:ta, mutta myönnän olleeni väärässä, kaveri on parantanut kaksi naksua ja pelannut ihan ok. Hyvä, että sai maalin palkinnoksi nyt.

  Veikkaan, että oli Patelle tärkeä tuo voiton tuonut shootout maali. Edellinen peli meni nollilla ja nytkin koko pelissä tapahtui pieniä epäonnistumisia jatkuvasti. Pelihuumori ja yritys oli jo aika kateissa pelin lopussa.
   
 10. bebeto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Ylöjärven Ryhti
  Sami Niku on nostettu ylös Jetsin kokoonpanoon. Toivottavasti saa myös peliaikaa.
   
 11. bebeto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Ylöjärven Ryhti
 12. Rairama Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Myers sai kiekon polveen ja meni ovista ulos. Toivottavasti ei käynyt pahemmin.

  E: Säikähdyksellä selvittiin ja pelissä mukana taas. Jetsin peli näyttänyt hyvältä tässä tänään, mutta vielä odotellaan että koska #29 saa maalihanat taas auki.
   
  Viimeksi muokattu: 03.04.2018 klo 03.12
 13. bebeto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Ylöjärven Ryhti
 14. bebeto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Ylöjärven Ryhti
  Vezina-kisan top kolmoseen äänestetyn Connor Hellebuyckin sopimus päättyy tähän kauteen ja hänestä tulee RFA. Hänen kehityksensä viime kaudesta on ollut aivan huikeaa, lähes käsittämätöntä. Tällä hetkellä hänen cap hitinsa on 2.25 miljoonaa kun kesällä hankitun Masonin vastaava on 4.1 miljoonaa. Millaisen sopimuksen luulette hänen allekirjoittavan?

  Jetsistä yleisemmin, joku listasi jossain ketjussa pelaavan kokoonpanon omat varaukset joka oli melko komeaa katseltavaa. Chevy esikuntineen on tehnyt todella hienoa työtä drafteissa, Hellebuyckin ollessa yksi omista varauksista.
   
 15. bebeto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Ylöjärven Ryhti
  Historiaa kirjoitettiin viime yönä kun Jets voitti Predatorsin ja eteni konferenssifinaaleihin. Koskaan aikaisemmin Winnipeg Jets ei ole ollut näin pitkällä, ei 1.0 eikä tämä nykyinen 2.0. Varmasti hieno ja kova sarja tulossa Vegasia vastaan.
   
 16. bebeto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Ylöjärven Ryhti
  Oct.22/2016 Alumni Game Edmonton Oilers - Winnipeg Jets - YouTube

  Historiasta puheen ollen, tämä oli aivan upea tapahtuma. Kaksi perinteistä kanadalaisseuraa kohtaa alumnitapahtumassa. Hienoa oli myös tuo että Jets oli kutsunut vanhoja WHA-pelaajia mukaan. Tämän parissa on hyvä kuluttaa aikaa ensimmäistä konferenssifinaalia odotellessa.
   
 17. Bourque#77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  LA Kings|Big Bad Bruins |NUFC |FC Barcelona|KTP
  Lainaus:
  Kiitos tästä linkistä, ei ole tullut katsottua/löydettyä aikaisemmin.
   
 18. bebeto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Ylöjärven Ryhti
 19. Rene Saari Jäsen

  Pieni nosto.

  Jetsin eväät on syöty.
  Mauricen jäärämäinen asenne pitää kaksi tähteä Scheif ja Wheeler yhdessä -no matter what- riittää tähän saakka.
  Myös Buffin vakiopaikka ykkös-yv:n viivalla on ollut koko kauden sementoitu (tänään antoi piiiitkästä aikaa yhden kosketuksen nappisyötön), Troubaa olisi voinut hyvin kokeilla myös.

  On käsittämätöntä vetää samalla sapluunalla, vaikka mitään ei tapahdu. VGK on ollut niskan päällä lähes kokoajan, ja veteraanit näyttävät näennäisesti syttyvän vasta kun on liian myöhäistä.

  Hyökkäyksiä pusketaan, kiekko ei liiku tarpeeksi nopeasti. Sanalla sanoen yhteispeli ei ole harmoonista. Toki Flööri on ollut parempi, mutta pegsin viisikoiden pitäisi olla piirun parempia kuin Vegasin. Nyt kenttäpelissäkin ollaan jäljessä, tai ihan maksimeissaan samalla tasolla.

  Enström on aika turha, Morrow ensi peliin kehiin (vai onko loukki, tuskin?). Armia kehiin, Copp ulos.
  Little - Wheels pari yhteen.
  Stastny - Ehlers
  Laine-Scheif ja vaikka Perreault.
  Muut miten vain.

  Ja ykkös yv:lle 1.30-1.45 per yv.

  No, nääkin tullee liian myöhään. Näitä olisi voinut jalostella jo runkkarissa. Pahoin pelkään, että pieniä hienosäätöjä ei vieläkään tehdä, ja huomisen pelin jälkeen se on siinä.

  Hyvä kausi, mutta mielestäni Predsin tiputtamisen jälkeen parempaankin olisi ollut rahkeita. Pelasi se Vegasikin 6 peliä Joseta vastaan.
   
 20. Rambokala Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Sitä sopii sitten miettiä mitä helvettiä ensi kaudella tehdään, kun kakkos sentterinä häärää taas Little. Statsnya tuskin saadaan pidettyä.
   
 21. Goxim Marky Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hiroshiman karpit
  Lainaus:
  Hommaatte Tavaresin
   
 22. Tietotoimisto Jäsen

  Lainaus:
  Ilmeisesti Littlen siirtorajoitus iskee päälle 1.7 ja draftissa olisi käytössä 14 tiimin siirtolista.

  Taitaa vain olla mahdoton siirtää Littleä. Kuka sen muka kuudeks vuodeks haluaa.
   
 23. Walkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Pittsburgh Penguins, #3, #58, #71, #81, #87
  Lainaus:
  Onkohan Jetsillä tuommoiseen varaa? Ensi kaudeksi kuitenkin ilman sopimusta ovat esim. Hellebuyck, Lowry, Armia, Tanev, Morrow ja Trouba. Uskoisin Jetsin haluavan tämän kuusikon jatkavan myös ensi kaudella joukkueessa ja kaikilla sopimuksen arvo tulee varmasti nousemaan. Itse kun vähän kikkailin CapFriendlyllä huvikseen niin vaikea nähdä Tavaresin hankintaa mahdollisena vaikka cap nousisi jopa 80 milj.$ tuntumaan jonne sitä ilmeisesti on huhuiltu.

  Toki onhan sitä vaikka mitä vuosien saatossa nähty, että ei tuo nyt mahdoton juttu olisi, vaatinee vaan hieman kikkailua esim. Masonin sopparista eroon hankkiutumista jne.
   
 24. Goxim Marky Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hiroshiman karpit
  Lainaus:
  Tosiaan just nyt ei salettiin ole varaa, mutta taitavilla peliliikkeillä ja uhrauksilla voisi olla mahdollista. Se on toki sitten eri asia, että paljonko JT toivoo mahd uudelta työnantajalta fyrkkaa ja haluaisiko edes siirtyä Manitoban tuulisille tasangoille ylipäätään. En kuitenkaan millään usko, että kyseinen herra jää loppua uraansa tärväämään Long Islandille, Jets on osoittanut olevansa ainesta pudotuspeleissä ja.. no, asioita on hauska ynnäillä omassa mielessään. Mielenkiintoinen kesä tulossa tämänkin sivujuonteen suhteen
   
 25. Rambokala Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Siinä on vaan se että Winnipegissä tuntuu olevan aika lojaali organisaatio. Littleä tuskin dumpataan mihinkään. Perreaultin kauppaaminen voisi olla ihan fiksua, mutta lähteekö Chevy siihen....