Ilmoitukset

Nimimerkki bebeto on siirretty kahdeksi viikoksi katsomon puolelle väkivallantekoja käsittelevään ketjuun kirjoitetun mauttoman viestin vuoksi.

Nimimerkki Roger Moore selaa seuraavan kuukauden ajan palstaa ilman kirjoitusoikeuksia. Hänen tuotantonsa otteluseurantaketjuihin on ollut jopa otteluseurannan mittapuulla aivan turhaa ja aiheeseen kuulumatonta spämmiä.

Kummassakin tapauksessa aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Näiden lisäksi nimimerkki puuntakaa on passitettu viikon pelikieltoon mauttoman ja turhan viestin takia, jossa puhuttiin lahtaamisesta ja reiden leikkaamisesta poikki.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Johnny B. Goode palkittiin viikon huililla hänen hyvän maun vastaisesta viestistään "Ärsyttävin mainos?"-ketjussa.

Nimimerkin Hiihtofani hiihtokausi päättyi nyt lopullisesti. Tuomaristo ei kokenut hänen hämmentävillä hiihtoaiheisilla viesteillään ja puhtailla provosoinneillaan olevan mitään annettavaa jääkiekkoaiheiselle palstalle.

Nimimerkki heavylutaa18 passitettiin kahdeksi viikoksi katsomon puolelle jatkuvien provosointien ja henkilökohtaisten hyökkäysten vuoksi.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Micol keskittyi perjantain kierroksen jälkilöylyissä jatkuvasti itsemoderointiin ja henkilökohtaisuuksiin. Tämän vuoksi hän ei kirjoita palstalle kahteen viikkoon.

Sulje ilmoitus

Kuuma pudotuspelikierros vei muutaman kirjoittajan ylikierroksille. Kurinpito on päättänyt antaa seuraavat pelikiellot:

Nimimerkki lake79 on passitettu kuukauden pelikieltoon toivottuaan toisen pelaajan loukkaamista. Samainen nimimerkki on kunnostautunut samassa asiassa aiemminkin, joten rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Nimimerkki Ultraorthdoxjew pääsee viikon tauolle kirjoitettuaan useamman turhan lestadiolaisiin liittyvän provosoinnin Ilves-Kärpät-ottelun otteluketjuun.

Nimimerkki Crueman kirjoitti useamman hyvän maun vastaisen viestin kyseenalaisia taklauksia käsittelevään ketjuun. Hän kuittasi viestittelyllään viikon pelikiellon.

Sulje ilmoitus

Winnipeg Jets 2017–2018

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Durden, 26.06.2017 klo 17.02.

 1. psychodad Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko, Hal Gill
  Lainaus:
  Kirjoitan kannykalla, en nae tarpeelliseksi lahtea niita itse kaivamaan. Joku muu voi ehka vaivautua.

  Vastaa jatkokysymyksiini edellisessa viestissa
   
 2. psychodad Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko, Hal Gill
  Sekin kannattaa muistaa etta Laineen aivotarahdys ajoittui keskelle tuota ajanjaksoa. Ne jotka seuraavat peleja muistavat varmaan hyvin etta ensimmaiset 4 pelia paluun jalkeen Laine oli varjo entisestaan.

  Se vain korostaa tuon tahdin huikeutta
   
 3. Ralph Jäsen

  Lainaus:
  Olen kuten sinä; kun näen mielenkiintoisen väitteen, haluan tutkia sen paikkansapitävyyttä. Ja jos joku ensin rehvastelee tarkistavansa faktat ja sitten kertoo virheellistä tietoa, on mielestäni oikeutettua kertoa hänelle, jos jokin väite ei pidäkään paikkansa. Oli kyse sitten Patrik Laineesta, Lappeenrannan SaiPasta, Mongolian asukasmäärästä tai SDP:n kannatuksesta.

  Jos minä väitän, että Jets johtaa tällä hetkellä Keskistä divisioonaa, on minun turha selittää faktani selvittyä virheelliseksi, että kuinka ovat melkein kärjessä tai kuinka kakkossija on hyvä viime kauden jälkeen. Jos väite ei pidä paikkansa, se ei vaan pidä ja silloin on keskustelupalstalla tapana asiasta huomauttaa. Mielipidekysymykset toki erikseen, mutta se ei ole mielipidekysymys että onko Josh Archibaldilla, Conor Shearylla vai Patrik Laineella paras maali per peli -tahti aikavälillä 29.12.2016-23.02.2017.

  Kirjoitan itsekin kännykällä.
   
 4. psychodad Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko, Hal Gill
  Lainaus:
  Olen samaa mielta, vaitteiden tarkkuus on tarkeaa ja niita pitaakin tarkastella noin, mutta se kuuluu myos alylliseen kuriositeettiin etta yrittaa seka todistaa vaitteen vaaraksi etta oikeaksi. Silloin voi sanoa etta alkuperainen vaite oli joko totta tai ei. Ja arvioida sita kuinka pahasti ohi jne.

  Mina en maarittanyt paivamaaria tarkasti koska asia on minun osaltani vahvistettu vuosi sitten kun siita oli monen toimesta puhetta Hfboardsilla. Tilastot kaytiin siĺloin lapi monen toimesta ja mina en muista mita paivamaaria siina piti kayttaa.

  Pointti on varmaan selva. Laine oli NHL:n paras tai ainakin ihan karjessa parin kuukauden ajan 18 vuotiaana, ajanjaksolla johon sijoittui aivotarahdys ja kuntoutuminen. Laine katosi taysin kartalta kun hanet siirrettiin Littlen viereen. YV maalit pysahtyivat kun hanet siirrettiin kakkosylivoimaan valtavan alkukauden jalkeen.

  Do the math
   
 5. psychodad Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko, Hal Gill
  Facebookin muistutus vuoden takaa, Eli tama on tarkalleen vuosi sitten.

  Just leaving this here....

  Calendar year 2017 in the NHL so far:

  Points per 60 minutes played.

  1.Laine 5.00
  2.Pominville 4.43
  3.Marchand 4.36
  4.Backstrom 4.28
  5.Kuznetsov 4.24

  Goals per 60 minutes played.

  1.Laine 2.40
  2.Marchand 2.24
  3.Forsberg 2.19
  4.Ryan White 2.05
  5.Oshie 2.03
   
 6. Mr. Smith Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Canucks
  Lainaus:
  Kannattaa nyt huomioida tuo mitä alunperin väitit:

  Lainaus:
  Ihan ei mennyt putkeen, mutta onhan tuokin suoritus. Minnehän Ryan White on kadonnut, kun kuitenkin vuosi sitten joulukuun lopusta helmikuuhun oli NHL:n neljänneksi paras maalintekijä... Saikohan se AHL-tason ketjukaverit ettei jatkosopparista tulisi liian isoa?
   
 7. psychodad Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko, Hal Gill
  Lainaus:
  "Joulukuun lopusta" oli tarkoituksella epavarma. Kuten jo moneen kertaan totesin. Lopputulos on se etta pointtini on oikeassa. Mutta te haluatte nyt keskittya siihen etta pitaa olla teidan maarittelemat paivamaarat? Semantiikastako meidan taytyy keskustella Laineen ketjussa?

  Siina olet oikeassa etta olisin voinut tarkentaa ja sanoa maalit per peli, mutta ainakin itselleni tahti on paljon merkityksellisempi asia pelaajan arvoa analysoidessa.

  Mita jos keskityttaisiin siihen mita ne tilastot kertoo?
   
  Viimeksi muokattu: 02.03.2018 klo 00.04
 8. bebeto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Ylöjärven Ryhti
  Lainaus:
  Tämä ei ole Laineen ketju vaan käsittelee Winnipeg Jetsiä.

  Winnipeg Jets WHA - YouTube

  Moni on sitä mieltä että tuo 70-luvun puolivälin Jets olisi pätkinyt lähes kaikki NHL-joukkueet. Glen Sather ihaili tuota Jetsin "eurooppalaista" pelitapaa ja kopioi sen Edmontoniin varsin hyvällä menestyksellä.

  Wayne Gretzky WHA Interview - YouTube

  Eikä ollut kaukana sekään että Wayne Gretzky olisi päätynyt Winnipegiin, jos vain olisi ollut isompi areena niin jääkiekon historia voisi olla nyt erilainen.
   
 9. psychodad Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko, Hal Gill
  Lainaus:
  Ok, tarkkuutta siis.

  Lainetta koskevassa keskustelussa.

  Parempi?
   
 10. Crapbag Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, NY Rangers, Southampton, Fc Jazz, A's..
  Lainaus:
  No juu, terveenä ollessaan tuo on ihan kova, Myers kolmosparissa kertoo tosiaan aika paljon. Lähdin vaan vertailemaan johonkin Nashvillen tai vaikka LA:n top4 kalustoon, jotka on aika timanttisia. Tai Tampa(kai McDonagh on kohta kehissä?), näissä se keihäänkärki on jokseenkin terävämpi. Mutta kuten sanoit, tuo kalusto kestää kyllä vertailun tähtien ollessa kohdillaan.

  Hellebuyck on tosiaan ollut mahtava läpi kauden, pleijarit tulee olemaan arvoitus ja pääsee näyttämään puhtaalta pöydältä mistä on mies tehty. Kaikki on auki. Miten tuo Mason, alkukankeuden jälkeen löytyi kuitenkin vähän tatsia mutta onko kausi osaltaan taputeltu? Joku backup kuitenkin tarvitaan, Hutchinson voi toki riittää, hyvin ainakin pelasi nuo kauden kaksi peliään. Ei tässä sinällään mitään syytä ole panikoida.
   
 11. psychodad Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko, Hal Gill
  Mason on ollut yllattavan huono melkein jokaisessa startissa.

  Jos Helly pitaa hyvan kuosin ja pakit pysyy terveena niin mestaruus on hyvin mahdollinen. Hyokkaysvoima Jetseilla on nyt liigan paras.

  Playoffeissa ei saastella, Laine tekee saman minka teki Tapparalle ja vie jengin mestaruuteen.
   
 12. Mr. Smith Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Canucks
  Lainaus:
  Pystytkö muistamaan missä vaiheessa Laine siirrettiin pois ykkösylivoimasta? Tarkennuksena, että itse en löytänyt ensimmäiseen 11 peliin Laineelta kuin yhden hattutempun. Mutta varmaan joku maali sitten korjattu jollekin toiselle.

  Noissa ensimmäisissä 11 pelissä Laine teki kolmessa pelissä maaleja ja 8 peliä meni ilman maaleja. Mutta eihän tuon takia nyt muutoksia hyvin onnistuneisiin ketjuihin ja ylivoimaan saa tehdä.
   
 13. Ralph Jäsen

  Lainaus:
  Pitää paikkansa. Käsittääkseni Cheveldayoff oli käskenyt toimitsijaa muuttamaan yhden maalin jollekin toiselle, jottei Laineen sopimus nouse hattutempun myötä liian kalliiksi. Ihan siis säästökysymys tämäkin.
   
 14. psychodad Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko, Hal Gill
  Lainaus:
  Laine teki 11 maalinsa kun han teki toisen hattutemppunsa, se oli siis minulta virhe. Siihen meni 14 pelia.

  Ja ei todellakaan tuollaiseen kukaan muutoksia huonompaan tekisi, tuo on ihan alyton tahti. Paitsi tietysti jos miettii asiaa pidemmalle ja tunnistaa riskit aikaisessa vaiheessa. Sitten siina on jarkea.

  En muista tarkalleen milloin Laine siirtyi pois ykkosylivoimasta ja Scheifelen vierelta. Varmaan aika tarkkaan vuosi sitten? Sen 2kk jalkeen kun Laine oli painanut liigan kovinta tahtia.

  Tassa maaliskuun lopulta artikkeli asiasta

  Laine has input in power-play usage - Winnipeg Free Press

  Laine siirtyi siis kakkosylivoimaan ja viela kaiken lisaksi oikealle pointille vaikka se ei sovi katisyyksiin. Eli onetimer mahdollisuus poistettiin.
   
 15. Peppuli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, Chicago Blackhawks
  Lainaus:
  Näätkö Winnipegin pelissä, vaikka noilta ajoilta mitään muuta kuin Laineen maalit?

  Ja varmistetaampa asia, eli kun Laine oli niin "ylivoimainen" ylivoimalla ja muutenkin hänelle parhaiten sopivien pelaajien kanssa niin Winnipeg siirsi Laineen pois näistä, 2 YV:lle väärälle paikalle, ja pelaamaan Littlen kanssa jotta Laineen tuleva sopimus ei olisi liian iso? Näinkö?

  Kuitenkin olet sitä mieltä että Laineen tuleva soppari on noin 8v ja 80M.

  Winnipeg ei päässyt pleijareihin, tämä nyt lienee täysin selvää että sinne oltaisiin menty mikäli näitä vääryyksiä Lainetta kohtaan ei oltaisi tehty. Olisiko siellä Laine dominoinut samoin kannuun asti?

  Winnipeg on päässyt kerran pleijareihin, häviten 4-0 ensimmäisellä kierroksella. Eli Winnipeg näki tärkeämmäksi "säästää" Laineen tulevasta sopimuksesta 2-3M / kausi, uhraten sen takia seuran toiset Playoffsit, jopa kannun?
   
 16. Rene Saari Jäsen

  Lainaus:
  Voin vastata yhteen kysymykseen:
  1. Juuri näin, toki syytä voimme vain arvailla.

  Jos verrokkina toimisi vaikka Eichel, niin Laineen kuuluisi saada enemmän. Mutta koska eurooppalaisten pelaajien markkina-arvo on samantasoisesta pohjois-amerikkalaisesta poikkeava, Laine VOI parhaimmillaan saada samanarvoisen (joskin tätä epäilen). Jos nyt pitkää sopimusta edes tekee.

  Loppuun en osaa ottaa kantaa.
   
 17. psychodad Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko, Hal Gill
  Lainaus:
  Jets teki sen paatoksen kun playoffit karkasivat. Edes Laineen dominointi ei viela viime kaudella riittanyt koska joukkueella oli isompia ongelmia.

  Ja tietysti naen Jetsin pelissa kaiken muun mutta Laineen maalit ovat myos Jetsin pelin osia ja kuuluu aika laheisesti jets ketjuun.

  Ykkosketju ja varsinkin Wheeler on ollut sysipaska sen jalkeen kuin Chef palasi. Vahempi peliaika voisi auttaa kapteenia takaisin iskuun.

  Laineen sopimus on todennakoisesti yli 10 mil per vuosi jo nailla naytoilla mutta pahimmillaan se olisi voinut olla paljon enemman ja se olisi oikeasti tuhonnut jengin palkkarakenteen tulevaisuudessa

  Talla kaudella Jets menee paatyyn asti.
   
 18. Peppuli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, Chicago Blackhawks
  Lainaus:
  Lainaus:
  Lainaus:
  Mutta kuotenkin edeltävällä sivulla

  Lainaus:
  Tuossa A kohdassa @psychodad lla oli käynyt muisti virhe, eli se oli tapahtunut 14 ottelun kohdalla 11 maalin jälkeen. Katsoiko Winnipeg siis tuolloin menettäneen playoffit? Vai sen jälkeen kun oli kauden alusta pitäen pelannut Littlen kans?

  Tuossa Joulu - Helmikuun aikana oli se huippu pätkä Patella, jonka jälkeen pelasi vielä 17 ottelua, vai tapahtuiko se siis tuolloin? Eli onko se nyt koko kausi ollut perseeleen vai loput 17 ottelua, selittäkää nyt?
   
 19. Wire Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Menevät pitkälle jos Scheiffele ja Wheeler heräävät.
   
 20. psychodad Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko, Hal Gill
  Lainaus:
  Ketjuja pitaisi peluuttaa pelikunnon mukaan. Scheifele ei ole ehka taysin palautunut viela ja Wheeler on mennyt pahasti alamakea sitten Scheifelen paluun. Tilastot on kamalaa katsottavaa ja peli jaalla nayttaa sen hyvin.

  Ehka Wheeler vasyi siihen ylipeluutukseen mita Maurice on harrastanut. Visiitti kolmosketjussa tai kakkosessa voisi antaa lepoaikaa playoffeihin. Laine on ollut vetojuhta viimeisen 7-8 pelia ja nyt Stastnyn tulon myota ketju on siina kuosissa etta silla voittaa melkein minka tahansa pelin jos sita peluuttaa 18-20 min. Laine on ratkonut peleja vahemmallakin.

  Olisi Jetsin edun mukaista etta Wheeler pelaa vahemman. Virheiden maara on ollut nousussa ja miinuksia paukkuu koko ajan. Nashville peli oli saalittavaa rapellysta ykkoselta ja he havisivat sen ison pelin.

  Mutta toivotaan etta playoffeihin lahdetaan levanneella rosterilla. Tuolla syvyydella pitaisi pystya helposti peluuttamaan jarkevammin
   
 21. Leon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Liverpool, HIFK
  Heh, Laineen kohdalla se ylipeluutuksen vähentäminen oli suurin virhe ikinä.
   
 22. psychodad Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko, Hal Gill
  Lainaus:
  Laineen peli ei ole missaan vaiheessa oikeuttanut peliajan vahentamiseen. Silti se on pudonnut viime kaudesta minuutin per peli.

  Laine tulee talla kaudella rikkomaan Gretzkyn teinina tekemat maalimaarat. Wayne Gretzkyn. Ja Lainetta on peluutettu kakkos-kolmosketjun peliajoilla, puolet urastaan Littlen vierella. Gretzkya ei pidetty vakan alla, han pelasi koko ajan ja parhaiden kanssa. Ja silloin tehtiin 2-3 maalia per peli enemman kuin tana paivana.

  Laine tottui jo 17 vuotiaana pelaamaan aarimmaiset minuutit ja yli 100 pelia kauden aikana. Ja voitti lahes kaiken, ja oli viela valtava osa kaikissa voitoissa.

  Ei han 19 vuotiaana ainakaan huonommassa kunnossa ole. Vartin peliajoilla tuskin tulee edes hiki.
   
 23. teude Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
  Lainaus:
  Mistä summasta vetoa?
   
 24. psychodad Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko, Hal Gill
  Lainaus:
  Laitoin jo 100 CAD sille kertoimella 11. Paivaa ennen Stastnyn saapumista.

  Sita laukausta ei pysaytetty liigan playoffeissa eika sita pysayteta NHL:ssa. Jos Laine pysyy terveena ja joukkue suorittaa omalla tasollaan, mielestani selva suosikki. Moneypuckin arvion mukaan myos isoin ennakkosuosikki.
  NHL Playoff Odds -MoneyPuck Analytics Playoff & Cup Odds

  Kunhan Conn Smythe avautuu pelikohteeksi, laitan enemman Laineelle.
   
  Viimeksi muokattu: 03.03.2018 klo 21.50
 25. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Lainaus:
  Höh olitpa nopea.

  Lainaus:
  Olispa Gretzkykin pelannut jo 18-vuotiaana NHL:ssä, niin tuolle saavutukselle voisi antaa suurempaa painoarvoa. Kummallas herroista on kovempi maalitahti teininä NHL:ssä?