Ilmoitukset

Nimimerkki pernaveikko on huudellut neekeriä aivan tarpeeksi, eivätkä hänen kirjoituksensa tullitoimintaa tai Poliisia käsittelevässä ketjussa muutenkaan olleet erityisen asiallisia, tai tuoneet keskusteluun mitään sisältöä. Tämän vuoksi hänet on laitettu viikon pelikieltoon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Schnabelin terä ei tullut palstalle keskustelemaan, vaan harrastamaan kaupallista mainostamista. Tämän vuoksi kyseisen nimimerkin kirjoitusoikeudet ja viestit on poistettu.

Nimimerkki JypFabu on laitettu viikon ajaksi rauhoittumaan jatkuvan aggressiivisen käytöksen ja lukuisten henkilökohtaisten loukkausten vuoksi.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki bebeto on siirretty kahdeksi viikoksi katsomon puolelle väkivallantekoja käsittelevään ketjuun kirjoitetun mauttoman viestin vuoksi.

Nimimerkki Roger Moore selaa seuraavan kuukauden ajan palstaa ilman kirjoitusoikeuksia. Hänen tuotantonsa otteluseurantaketjuihin on ollut jopa otteluseurannan mittapuulla aivan turhaa ja aiheeseen kuulumatonta spämmiä.

Kummassakin tapauksessa aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Näiden lisäksi nimimerkki puuntakaa on passitettu viikon pelikieltoon mauttoman ja turhan viestin takia, jossa puhuttiin lahtaamisesta ja reiden leikkaamisesta poikki.

Sulje ilmoitus

Winnipeg Jets 2017–2018

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Durden, 26.06.2017 klo 17.02.

 1. Leon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Liverpool, HIFK
  Jets taisi päästä kaksi kertaa kahden maalin johtoon. Kummallakin kerralla Preds kavensi, kun hallissa vielä kuulutettiin maalin syöttäjiä. Muuten ihan tehtyjä maaleja puolin ja toisin, mutta se 5-5 oli kyllä melkoinen hörppy.

  Stastny oli heti ihan kuin kotonaan tuossa pohjoismaalaisten keskellä. Eikä yv-suoritustakaan voi moittia.
   
 2. torspo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Hemmetin hyvin näytti Stastny kyllä sopivan tuohon Ehlersin ja Laineen keskelle, tuosta tulee loppukaudeksi kova ketju jos näillä ketjuilla mennään, kuten varmaan mennäänkin jos ei mitään ihmeempiä tapahdu. Oli kova tasonmittausmatsi Predatorsia vastaan ja ihan hyvältähän tuo näytti, tuloksesta huolimatta. Vähän huolissani tosin olen Hellebuyckin otteista tässä matsissa, tuli ihan viime kauden Winnipeg/Hellebuyck/maalivahtipeli mieleen, eli hyvistä otteista ja momentumeista huolimatta vastustaja pääsee aina peliin mukaan jollain helpolla/otettavissa olevalla maalilla. Tolla maalivahtipelillä saa Stanley Cupit kyllä unohtaa, toivottavasti oli vain yksi heikompi matsi eikä mikään viite sulamisesta "kovissa peleissä".
   
 3. Eduuz21 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Winnipeg Jets
  Lainaus:
  Itsellä pisti silmään just sama juttu. Jotkut ois ottanu Hellebuyckin penkille jo parin lipsautuksen jälkeen. Useempi maali meni vähän helposti ja maalivahtipeli oli se missä hävittiin. Rinne otti toisessa päässä hyviä torjuntoja ja omaan päähän meni valitettavan helppoja. Nyt on aika antaa kaverille lepoo ja päästää tällä kaudella hyvällä tasolla esiintynyt "Hutch" pelaamaan.
  Jetsin hyökkäys kuitenkin riittää voittamaan kenet tahansa, mistä osoituksena 5 maalia liigan yhtä kärkijengiä vastaan. Muutenkin oli monia hienoja syöttöketjuja, jotka ois voinu johtaa maaliin.
   
 4. bebeto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Ylöjärven Ryhti
  Paul Stastny esiintyi aloitusympyrässä melko vakuuttavasti, 14 voittoa 19 aloituksesta tekee 74%. Aloitti eniten koko joukkueesta. Tuo on sellainen taito mikä saattaa näytellä isoa osaa kun tiukkoja pelejä ratkotaan. Nashvillen Roman Josille 0+5 eilen, ei huano.
   
 5. palle fontän Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  RDS
  Ja kun täällä on ollut keskustelua peluutuksesta vastustajan kentällisiä vastaan, niin aika selkeästi mentiin seuraavasti.

  - Scheifelet pelasivat Johansenin kenttää vastaan - vastustajan ykkönen

  - Littlen kenttä pelasi Turrisin kenttää vastaan - vastustajan kakkonen

  - Stastnyn kenttä pelasi Boninon kenttää vastaan - vastustajan kolmonen
   
 6. aessi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TBL & Iso-Eeli
  Lainaus:
  Tuo tosin oli taas Jetsin kotipeli, eli Maurice sai hakea haluamansa matchupit. Playoffeissa tulee kyllä tuottamaan ongelmia kun on oikeasti neljä ketjua mitkä voi heittää kentällä about milloin vain. Jännä muuten, että vaikka nyt tuota leveyttä on saatu noin paljon niin silti Maurice peluutti Scheifelea 21min ja Wheeleriä 20min eikä tuo ykkösketju taaskaan edukseen esiintynyt eikä kyllä nyt ollut ihan kummoinen ilta Littlenkään ketjulta 2 GA ja -11 laukausta tasakentällisin. Buff keräsi taas 27min peliaikaa. Samalla sitten Statsnyn peliaika jäi tuohon 14min eikä erikoistilanteetkaan näitä selitä. Predators rullasikin sitten hyökkääjiä paljon tasaisemmin. Ainakin Buffin ja Wheelerin kohdalla se ylipeluutus näkyy kyllä lähes aina karulla tavalla.
   
 7. bebeto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Ylöjärven Ryhti
 8. psychodad Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko, Hal Gill
  Lainaus:
  Juuri noin. Ja siksi havisivat. Wheeler -3 ja 20 min peliaikaa. Little -2.

  Stastnyn ketju oli helposti pelin paras ketju ja olisi voittanut pelin helposti isommalla ajalla mutta pelasivat 14-15 min.

  Jetsilla oli peluutusetu. Eli Maurice paatti siita kuka pelaa keta vastaan. Tama oli hanen nakemyksensa oman joukkuuensa vahvuuksista ja han on siina taysin vaarassa.

  Vieraspeleissa Laine pelaa karkiketjua vastaan koska vastustajan valmennustiimi tekee paatoksen siita kuka on heidan kannaltaan vaarallisin vastus.

  Tosin ei tuo Mauricen peluutus johdu ammattitaidottomuudesta vaan GMn fiksuudesta. Ne kun joutuu katsomaan myos taloutta ja tulevaisuutta. Chevy tietaa mika Laine on. Ja tietaa etta sen paljastaminen liian aikaisin voisi tuhota joukkueen tulevaisuuden koska cap hit.

  Tama kertoo kaiken tarpeellisen:

  Last 5 games:

  Wheeler
  2 goals, 7 assists. -1
  18 shots
  Icetime between 17:41 and 21:53

  Laine
  5 goals, 4 assists. +7
  11 shots
  Icetime between 12:50 and 15:06

  Laineen tahti on ollut niin kovaa etta en ihmettelisi jos ensi pelissa on Littlen kanssa ja pelaa 10 minuuttia. Mita kuumempi Laine on, sita enemman hanen katensa sidotaan .

  Viime kaudella kaksi hattutemppua ekaan 11 peliin. Tulos oli siirto pois ykkosylivoimasta. Joulukuun lopusta helmikuuhun johti koko liigaa pisteissa ja maaleissa ja oli yli 1.3 pisteen tahdissa sen pari kuukautta . Tasta kiitokseksi siirto Littlen vierelle ja hyokkayspelin kuolema . Ja sita pidettiin noin 50 pelia yhdessa koska se neutralisoi Laineen.

  Fiksua pitkassa juoksussa mutta turhauttavaa faneille
   
  Viimeksi muokattu: 28.02.2018 klo 17.28
 9. F#21 Jäsen

  ^ Siis meinaatko, että Chevylle on tärkeämpää se, että Laine saa halvemman diilin muutamaksi vuodeksi, kuin joukkueen voitot sekä parempi mahdollisuus Stanley Cupiin. Hienoa, että jaksat kannustaa Lainetta, mutta katsotko peliä kenties hänen partansa lävitse?
   
 10. aessi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TBL & Iso-Eeli
  Lainaus:
  Taitaa Chevy pelata 4d shakkia, ettei tarvitse Laineelle tehdä 100 millin jatkosopparia.
   
 11. psychodad Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko, Hal Gill
  Lainaus:
  Viime kaudella eivat nahneet saumaa voittaa (maalivahtipeli ja puolustus oli heikkoa) joten Laine jaihin tulevaisuutta ajatellen. Playoffeissa tuskin on varaa pelleilla mutta sinne paasee tallakin tahdilla.

  Laine haluaa varmasti itsekin jarkevaa diilia joka ei tuhoa joukkueen maksukykya. Pysyy joukkue kilpailukykyisempana . Han ei sita hintaa pysty itse paattamaan vaan pelaajayhdistys pakottaisi avoimen markkinan hinnan Jetsille. Ainoa keino valttya silta on pitaa naytot pienempina

  Jos onnistuvat pitamaan Laineen tehot sen verran alhaalla etta esim joku 8 vuotta ja 80 miljoonaa diili saadaan aikaan kauden jalkeen, se saastaa todella paljon.

  Jos neuvotteluihin lahdettaisiin kahdella 50+ maalin kaudella, calder, 2x rocket ja mahdollinen Conn smythe niin sellaiseen diiliin ei ole varaa millaan joukkueella . Se olisi ensimmainen kerta kun maksimi 20% cap hit tulisi kysymykseen.

  Saastoa 8 kaudessa kertyisi varmaan 50 miljoonaa ja se sitten menisin suoraan muihin pelaajiin ja menestyksen turvaamiseen.

  Uskon sen olevan tarkeampaa Chevylle ja myos Laineelle . Pate tietaa mihin pystyy, ei silla niin isoa kiiretta ole sita nayttaa etteiko voisi miettia tulevaa . Han kun on myos todella alykas

  Rahasta hanen ei tarvitse koskaan huolehtia.

  Maurice sanoi etta Chevy on pyytanyt hanta tekemaan jotain sellaista jota valmentajat ei yleensa tekisi. Eikohan se viitannut tuohon
   
  Viimeksi muokattu: 28.02.2018 klo 18.05
 12. MadSpade Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, Habs
  Voi luoja. Pitääkö tähänkin ketjuun änkeä tuota hillitöntä psykofanitusta.
   
 13. psychodad Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko, Hal Gill
  Lainaus:
  Oliko sinulla mitaan vastausta argumentteihin?
   
 14. MadSpade Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, Habs
  Lainaus:
  Jep.
   
 15. psychodad Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko, Hal Gill
  Lainaus:
  Okei....

  No jotain tuollaista osaisin odottaa.
   
 16. rpeez Jäsen

  Stastny oli hyvä, mutta mielestäni Morrow ei.
  Morrow:lla ei riitä läheskään liike, ja pidän tätä osasyynä Nashville pelin tappioon, koska siitä aiheutui ainakin yksi maali.
  Toki eka peli, mutta silti pettymys on päällimmäisenä mielessä. Ei jatkoon.
   
 17. Walkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Pittsburgh Penguins, #3, #58, #71, #81, #87
  Lainaus:
  Samaa mieltä, jotain rajaa tuohon jo toivoisi. Jets pelaa todella vakuuttavaa kautta ja jengi on kyllä valmis playoffeihin, ainoastaan tuo maalivahtiosasto on semmoinen mitä epäilen, aika paljonkin. Näytöt puuttuvat kovista peleistä, toki ne puuttuvat lähes koko jengiltä. Nashville on kuitenkin lännen ykkösheppa, siis omasta mielestäni.
   
 18. Ötökkä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Panthers, Lentävä maalivahti
  Aika x-filesteorioita täällä jo.
   
 19. sampio Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Menestyvin, sympatiat muille hyville.
  Mitä vittua nyt? Laine siis jättää maaleja tekemättä ja peluutetaan varmuuden vuoksi vähän, jottei paljastu, miten hyvä hän on. Miksei muu jengi ole mukana diilissä, kun Jets porskuttaa. Lähinnä mietin sitä, että sitten seiskaottelun jatkoajalla voi olla vähän inhottavaa jättää tyhjä maali hyödyntämättä ja laukoa kiekko jonnekin aitioihin, jottei palkka kasva liikaa.
   
 20. Ralph Jäsen

  Tältä yhdeltä nimimerkiltä outoa hyökkäystä Bryan Littleä kohtaan. Kun ottaa huomioon, että Little tarkoituksella jätti pelaamatta täydellä teholla, jottei uusi sopimus nousisi liian kalliiksi ja jotta vastustajat eivät saisi pudotuspelejä varten tietää hänen taitonsa, pitäisi ennemmin kiittää Littleä kuin haukkua. Uhrautuu joukkueen puolesta säästäen palkassaan. Jetsin selkeästi arvokkain pelaaja.

  Lainaus:
  Lainaus:
  Kun olet asian tarkistanut, niin kerrotko tarkemmat päivämäärät tälle ajalle, jolloin Patrik Laine johti piste- sekä maalipörssiä?

  "Joulukuun lopusta helmikuuhun, sen pari kuukautta". Katsoin, että aikavälillä 28.12.-28.2. Laine oli pisteissä jaetulla sijalla 29. ja maaleissa jaetulla sijalla 26. Ilmeisesti väärät päivät minulla, joten kun olet asian tarkistanut niin mitkä on ne varsinaiset päivät, joiden välillä Laine oli NHL:n paras sekä maaleissa, että pisteissä?
   
 21. ipaz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Power forwardit ja stay-at-home pakit
  Lainaus:
  Laineen tehot viime kaudella 1.1.-28.2.2017 oli 16 GP 11+12=23. NHL:n tehokkain pelaaja tammi-helmikuussa 2017 oli Bostonin Brad Marchand 23 GP 17+16=33. Laine oli liigassa sijalla 24. Winnipegin hyökkääjistä Laine sai tuolla aikavälillä 4. eniten peliaikaa Scheifelen, Wheelerin ja Littlen jälkeen. Hieman tuo väitteesi siis ontuu.

  --

  Myös se, että Laine saisi tulokassopimuksen päälle 8 vuoden ja 80 miljoonan jatkon on railakkaasti yläkanttiin. Jetsin tuleva kapteeni Mark Scheifele teki vuosi sitten 8 vuoden jatkosopimuksen arvoltaan 49 miljoonaa dollaria (caphit 6,125 M). Koko joukkueen tärkein pelaaja Blake Wheeler pelaa 5,6 M caphitillä. Nikolai Ehlers teki viime kauden kynnyksellä seitsemän vuoden ja 42 M jatkosopparin (caphit tasan 6 M). Calgaryn Johnny Gaudreaun sopimus on kuusivuotinen ja 6,70 M caphitiltaan. Ja Johnny Hockey on yksi liigan taitavimmista pelaajista. Calgaryn toinen nuori tähti Sean Monahan pelaa lähes saman arvoisella sopparilla.

  Laine on toki joukkueensa ja myös koko NHL:n parhaita maalintekijöitä, mutta ei se mikään McDavid ole. Itse veikkaan Laineelle saman hintaluokan pitkää sopimusta tyyliin 8 vuotta ja 50 miljoonaa (caphit 6,25) tai sitten parin vuoden siltasopimusta arvoltaan 4-5 miljoonaa kaudesta. Jos Laine on kesällä 2021 viiden NHL-kauden jälkeen yhtä kova maalintekijä kuin Ovechkin, niin voi silloin räjäyttää pankin huolella. Palkkakattokin saattaa kolmen vuoden päästä olla ties kuinka korkea, joten silloin 10 miljoonaa kaudesta voi olla aivan mahdollista. Riippuu tosin siitä, että maalitehtailu jatkuu ja että Jets menestyy.
   
  Viimeksi muokattu: 01.03.2018 klo 10.31
 22. RiverDog Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Ei kai noi selvään trolliin kannata edes vastata mitään. Taitaa @psychodad hykerrellä yksinään keskiketterän voimalla.

  Oma mutu on, että tästä Jetsin uudesta "kolmos"kentästä tulee vielä paljon iloa Winnipegiin.

  Lainaus:
  Scheifelen ja Wheelerin sopimukset ovat kyllä todella hyviä Jetsin kannalta. Itse veikkaan Laineelle 8 vuotta ja n. 50. Yllätyin kyllä nyt vähän Scheifelen sopimuksen "pienuudesta".

  Edit: Näköjään sama oli meidän veikkaus.
   
  Viimeksi muokattu: 01.03.2018 klo 10.57
 23. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  En yhtään ihmettelisi, jos arvon psykoisän johdosta HFBoardsin suomalaiset ovat saaneet Leafs-kannattajien maineen case Laineen kohdalla. Tietysti pienemmässä mittakaavassa, mutta on tuo jo älytöntä touhua, vaikka ilmiselvää trollausta onkin.

  Jatkosopimukseen liittyen: veikkaan itse Patrikin allekirjoittavan kahdeksan vuoden ja $56 miljoonan arvoisen sopimuksen. Veikkaan että Chevylla on tietty katto per pelaaja, jota ei tule ylittämään ja Laine taas vaikuttaa suhteellisen team first-kaverilta eikä halua sitoa itseensä joukkueen menestystä.

  Ja jos se oli jollekin epäselvää, niin poika ei tarkoituksella lauo kyllä ohi, mutta mitä tältä salaliittoteoreetikolta voi edes odottaa.
   
 24. _Samppa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Philadelphia Flyers, Liverpool FC.
  Lainaus:
  Ja tuota Stastnyn arvoa nostaa edelleen se että viivaan tai pointille on heittää P. Laine painamaan kiekkoa reppuun niistä voitetuista aloituksista.
   
 25. Crapbag Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, NY Rangers, Southampton, Fc Jazz, A's..
  Nyt on kyllä melkoisen mukava tilanne Winnipegillä niin joukkueen kuin pistepörssissä menestystä hamuavien pelaajienkin kohdalla. Laaja hyökkäys mahdollistaa ilotulituksen, mutta kuten toissapäivänä nähtiin, peli on muutakin kuin maaleilla mässäilyä, kohtuu tyly kuitti Nashvillen suunnalta rohmuta kaikki pisteet. Siltikin, tappio sinne tai tänne, ei hetkauta yhtään. Niin tasaisesti on puksuttanut läpi kauden, ei oikeastaan yhtään merkittävää kyykkäystä tähän mennessä. Joukkueessa on aika selkeä roolitus ja niin Laine kuin Armiakin taitaa suomilaseinkin kuitenkin pelata siellä missä vahvuudet on ja vastuu sen mukaan. Armia toki monikäyttöisempi tilanteen tullen mutta Laineella on kovemmat ominaisuudet pelin ratkomiseen ja top6 -rooliin. Playoffit tulee olemaan todella mielenkiintoiset!

  Winnipeg on nostanut itselläni NHL-innostuksen takaisin ylöspäin, vaikka normiarkeen seuraaminen onkin aika vaikeaa sijoittaa. Tällä seurannalla tuntuu, että tähän kevääseen on aika iso nippu todella kovia jengejä tarjolla? Vai onko se vaan sitä, että kun on palannut enemmän änärin pariin niin lähes kaikki joukkueet tuntuvat helvetin kovilta.. kuitenkin, ainoa lievä kysymysmerkki kevättä kohden Winnipegin osalta on mielestäni maalivahtipeli sekä top4 puolustus, joka kalpenee kyllä muutamille ehdokkaille..? Viikonloppuna on näköjään kotipeli Red Wingsejä vastaan, veikkaan että kasvojen pesu tuottaa vieraille rökäletappion.

  Mitä tulee noihin peliaikoihin, niin ehkä se Wheeler-Scheifele kaksikon kuorma olisi syytä pienentää hieman, mutta tuskin Maurice on ainoa koutsi joka lykkäisi nuo jäälle illasta toiseen, kuten muutkin luottomiehet ja joukkueiden selkärangat laitetaan pelistä toiseen. Aika monta peliä ovat kuitenkin vuosien saatossa klaaranneet himaan, nyt toki tehosaldoon muutama miinusmerkkinen matsi putkeen. Nopeasti nuo vaihtelee, Laine oli hiljattain joukkueen miinuskuningas mutta reilussa viikossa kertyi lähemmäs kymmenen plussaa tilille ja kaikki on taas hienosti;) Joku on aina jostain pois ja kokonaisuus ratkaisee, kohtuu hyvin se näyttää sujuvan näin.