Ilmoitukset

* Tarvitsetko hyvän syyn kuluttaa aikaasi Jatkoajan keskustelupalstalla vielä nykyistäkin enemmän?
* Haluatko viilata pilkkua tai nipottaa yhdyssanavirheistä?
* Reputitko sinäkin oikeustieteellisen pääsykokeissa?
* Tykkäätkö kurista ja järjestyksestä?

Jos vastauksesi johonkin näistä kysymyksistä on ”kyllä”, niin mikset liittyisi joukkoomme hilpeään?

Haemme lisää moderaattoreita valvomaan Suomen suosituimpiin kuuluvan keskustelupalstan viestejä, opastamaan käyttäjiä ja pitämään muutoinkin yllä palstan hyvää tasoa.

Edellytämme moderaattoreilta yhteistyökykyisyyttä, täysikäisyyttä ja ainakin jonkin asteista täyspäisyyttä. Moderaattorin ei tarvitse päivystää palstalla kellon ympäri, mutta odotamme kaikilta tiettyä aktiivisuutta.

Jatkoajan keskustelupalsta toimii vapaaehtoisvoimin. Moderaattoreille ei makseta palkkaa tai korvauksia, mutta he saavat liittyä Jatkoaika Ry:n jäseniksi ja pääsevät osallistumaan yhdistyksen jäsenilleen järjestämiin tapahtumiin.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 31.1.2019 mennessä joko yksityisviestinä Moderaattoreille tai sähköpostitse osoitteeseen moderaattorit(at)jatkoaika.com. Mainitse hakemuksen yhteydessä keskustelupalstalla käyttämäsi nimimerkki, mitä palstan osioita seuraat aktiivisimmin sekä miksi haluaisit tai sopisit moderaattoriksi.

Olemme henkilökohtaisesti yhteydessä sopivimpiin ehdokkaisiin seulottuamme kaikki hakemukset läpi.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki mixu on seuraavat kaksi viikkoa popparikatsomon puolella. Syy hänen hyllytykselleen löytyy TPS-osiosta, jonne hän kirjoitti täysin tarpeettoman provosoinnin. Nimimerkin pitkä rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Nimimerkki wunderveba ei käyttänyt keskiviikon otteluseurantaketjussa asiallista kieltä, joten päätimme antaa hänelle sakkoa ja kakkua viikon pelikiellon muodossa.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Viheltää on saanut viikon pelikiellon viestien heikon kieliasun vuoksi.

Nimimerkki Diesel huilaa viikon ajan JYP-osion henkilökohtaisesta hyökkäyksestä, sekä offtopicin jatkamisesta ketjunootin jälkeenkin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki BigRedBob kuittasi viikon pelikiellon laturaivoa käsittelevän ketjun turhailusta ja flametuksesta.

Sulje ilmoitus

Washington Capitals 2017–2018

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana JuiWSH, 11.05.2017 klo 05.55.

 1. TheKing8Hockey Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Washington Capitals
  Kyllä nyt voitto kiertää meidät toista kertaa putkeen jatkoilla. Noh, ihan viihdyttävä pelihän tuo oli kaikesta huolimatta. Eiköhän kuitenkin kelkka kääntyne kohta voittojen tielle tällä vieraskiertueella. Seuraavaksi siis Wild vastassa ja kaksi pistettä maistuisi.
   
 2. Väkkärä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Washington Capitals, Kalpa
  Jetsiä vastaan hyvää peliä noin 50 minuuttia kunnes Carlson siirtää Capsit turvallisen tuntuiseen 1-3 johtoon kolmannessa erässä. Muutamia minuutteja myöhemmin Little kaventaa lukemiksi 2-3, hyvin pelatusta suorahyökkäyksestä. Tasotusmaalista kehut vihulaisille, alivoimalla pystyivät rakentamaan vielä yhden hässäkän ennen pelin loppua ja siitä maali. Capitals yritti pelata kellon loppuun pitämällä kiekkoa hyökkäysalueella muttei siinä lopulta onnistunut.
  Vielä Jetsin ensimmäiseen maaliin palatakseni, kyllä "osti" Burakovsky helpolla Buffyn liikkeet siniviivalla. Edelleen löysästi pelaa Bura, purkukiekot jää omalle alueelle tai muuten menettää pahoissa paikoissa tai vastaavasti syötöt ei ihan napsu omille. Mutta on sielä sitä kiekollista osaamistakin väläytelty ajoittain. Hyvä vierasmatsi oli Capseilta.

  Seuraavana vastaan Wild ja aika palata voittojen tielle.
  Bowey dailyfaceoffin mukaan sivussa ja paikan ottaa Chorney, ei pitäisi olla merkittävää vaikutusta peliin tällä vaihdolla.
  Grubauer aloittaa maalilla. Vetoja tullee paljon taas omiin mutta ennemmin keskittyy tekemään laukauksesta vaarallisen kun tekee laukasutilastosta kultasta luettavaa.

  Kausi mennyt vähintäänkin OK tähänmennessä. Joten ei muuta kun puolustuksen virheet minimiin ja hyvällä asenteella peliin/peleihin. Ekalle kierrokselle kotietu täysin omissa käsissä ja metron ykkösenä pudotuspeleihin myös omissa hyppysissä. Pitkään tappioputkeen ei ole varaa eikä sellasta ole noilla otteilla tuloillaankaan. Vieras rästipelit alta pois niin nähdään missä mennään. Hyviä merkkejä mutta edelleen myös kysymysmerkkejä ilmassa.

  Ketjun aktiivisuudestakin voi myös päätellä sen että aika stabiili tilanne tällähetkellä käsillänsä :) Seuraillaan seuraillaan..
   
 3. TheKing8Hockey Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Washington Capitals
  Onhan se tosiaan helpompi hävitä kuin voittaa... Täysi ohipeli Chicagon vieraana ja loppunumeroiksi 1-7 täysin ansaitusti. Seuraavaksi kasvojen pesu Buffalon vieraana maanantai iltana 22.
   
 4. CAPSmaN Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  caps, Kajaanin HOKKI
  Meinasi aamukahvit mennä väärään kurkkuun, kun lukemat sai esiin.. Mitä nyt neljän minuutin uusinnoilla ei kyllä oikeen kellään puolustuspeli onnistunut tai kiinnostanut ja jospa nämä ohipelit tältä kaudelta alkaisi olla tässä. Deadlinekin taitaa kolkutella viikon päästä, saa nähdä ketä tulee ja ketä menee.
   
 5. JuiWSH Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Washington Capitals
  Pitäisi varmaan lakata katsomasta näitä matseja livenä, kun olen tälläinen pahanilmanlintu: peli takkuaa aina kun tsekkaan matsit livenä. Viimeksi katselin Detroit-perseilyn, nyt tämän. Enään tuo Penguinsia vastaan kärsitty 7-4 olisi puuttunut tästä.
   
 6. TylerDG Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät & Caps
  Vuoristorataa on menty isäreissu tosiaan. Hyvä peli Jetsiä vastaan kääntyi malliesimerkiksi viimeisen minuutin löysäilystä, Wild vietiin rutiinilla ja sitten ei Chicagoon ilmestytty ollenkaan. Tällä kaudella on nähty kuitenkin huonojen pelien jälkeen usein ihan rehti kasvojenpesu, joten mielenkiinnolla odotellaan mitä Buffalossa tapahtuu.

  DSP törmäsi ikävästi rasismiin Chicagossa, mutta jätetään nuo omaan arvoonsa ja keskitytään parantamaan Buffaloon.

  Eletään taas tätä aikaa kun sarjataulukko on sen verran turvallisen puolella että tarkempaa tulee seurattua pistepörssiä. Malkin jatkaa tulikuumana ja näyttää siltä että Rocket karkaa kasilta ohi jos ei oma tahti parannu.
   
 7. CAPSmaN Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  caps, Kajaanin HOKKI
  Ja näin pääkaupunkiin saapuu herra Kempny Chicagosta. Itsellä sellainen kuva miehestä, että pystyy kiekkoa liikuttamaan ja mikäli en ihan väärin muista niin pystyy pelaamaan rightin puolella. Tarkoittaako tämä sitten, että Bowey suuntaa ahl?

  Kohta Buffalon kimppuun ja ilman Eicheliä pitäisi kyllä 2pinnaa suunnata pääkaupunkiin. Gruby ilmeisesti tänään maalissa.
   
 8. TylerDG Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät & Caps
  Juuh. Tilastohirmu. Kehittyneet statsit ja +- hyvillä metreillä heikossa Chicagossa (1-7), mutta silti Quennevillen koirankopissa.

  En mikään advanced stats intoilija oo koskaan ollut, enkä ala siihen nytkään. Mutta ihan mielenkiintonen vaihto ja mielenkiintosemmaksi tekee Trotzin kommentin ”Brian might have more on his sleeve”. Nopeasti ite arpomalla, oiskohan sieltä joku rosteripakki menossakin? Bowey? Tai sit ei mitään.

  Kolmospikki on luokkaa so not. Kiva niitä ois olla mut jos scoutit on sitä mieltä et Kempny on kivempi niin uskotaan niitä.

  Pian peli Buffalo vastaan.
   
 9. TheKing8Hockey Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Washington Capitals
  Eiköhän tuo Kempny äkkiä pese viime kevään Shattenkirkin.:) En tiedä kyllä pelaajasta kovinkaan paljoa, mutta eiköhän tuo tulevana keväänä selviä.
   
 10. TylerDG Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät & Caps
  Olipahan taas. Rutiinilla kaks erää ja helpon puoleinen voitto tulossa, mutta sitten jarrut ja sekoiluvaihde päälle kolmanteen. Tutun kaavan kautta onnella ja kilpparilla päätyyn asti. Tällä kertaa riitti.

  Jotain tosi outoa tuolla on nyt menossa, ei voi illasta toiseen sama kaava toistua ja meno näyttää siltä että asialle ei edes yritetä tehdä mitään.

  Tänään erikoisen silmän alla oli Burakovsky ja onhan tuo kylmä kuin sää ulkona. Andren lapa on paikka johon hyökkäyspeli menee kuolemaan tällä hetkellä. Ei taida tuo lukko vaan täällä aueta ja turhauttavaa sitä on seurata kun potentiaalia olisi vaikka mihin. Ehkä olis kaikille nyt parempi ottaa uusi startti uusissa ympyröissä.

  Toki tänään(kään) ei puhtaita papereita monelle muullekaan ole tarjolla. Onneks kuitenkin pistetili karttuu ja sen myötä on vielä aikaa rauhallisin mielin harjotella miten homma saataisiin toimimaan. Tänään oli taas niitä iltoja kun ei nyt oma ajatus pysy mukana miten Capitals yrittää tällä hetkellä pelata jääkiekkoa. Koko kilppari alkaa ihmeellisestä sekoilusta puolustuspelaamisessa ja sitä kautta mahdottomasta lähtökohdasta päästä kiekon kanssa liikkeelle. Puolet kentällä olevista pelaa miestä vastaan ja puolet palloilee siellä sun täällä. Joko Trotzin taktiikkapää pettää isomman kerran tai sitten pelaajat ei osaa/halua sitä toteuttaa. Kummassakin tapauksessa on syytä miettiä mitä asialle tehdään.

  Seuraavaks tais olla vastassa Tampa? Hyvää mittaria tarjolla.
   
 11. TheKing8Hockey Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Washington Capitals
  Joo, kyllä tuo viimeinen erä jätti todella huonon maun pelistä. Kaksi erää pelailtiin hiukan paremmin kuin vastustaja ja hallittiin peliä, mutta tuo kolmas... täysin anteeksiantamatonta surffailua koko porukalta. Kasvoja ei pesty Chicagon jäljiltä, joten tulevana yönä nämä edelliset pelit unohtuu mikäli taisteluilme on kohdillaan.
   
 12. TylerDG Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät & Caps
  Chorney waiversiin. Pakkeja liikaa. Vähän ihmettelen, miksi tuttu ja turvallinen korvattiin uudella ja tuntemattomalla.

  Luulisin että kelpaa jonnekin.
   
 13. TheKing8Hockey Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Washington Capitals
  Takkiin tuli 4-2. Ensimmäisessä erässä ei oltu kovin hereillä ja näin ollen Tampa sai kolme eteen. Tokassa alettiin jo pelaamaan ja oltiin parempi joukkue oikeastaan koko loppupeli. Kolmen maalin johto ei olisi ollut liian suuri kavuttavaksi, mikäli Kucherov ei olisi niitannut neljättä, nimittäin siihen maaliin katkesi selkäranka.

  Sanomattakin on selvää, että heikompi jakso on menossa. Peli toki näytti aika ajoin ihan hyvältä, mutta kyllä se ehjä 60minuuttinen täytyisi pelata, jotta tämä joukkue saisi tuulta purjeisiin.

  Seuraava peli Floridassa to-pe yönä. Taitanee Kempny tuossa pelissä debytoida?
   
 14. TylerDG Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät & Caps
  Tää oli ihan hyvä peli. Ekaan erään Tampa käytti paikat taidolla ja tuurilla hyväkseen, mutta 0-3 taululla ei ihan kuvaa pelin kulkua jäällä. Painettiin ihan kelpo kiri päälle, mutta Vasilevskyn hyvä peli ja meidän jäiset kädet ei nyt ihan riittänyt nousemaan tasoihin. Kuitenkin nyt pelattiin kärkeä vastaan hyvä peli ja vähän huojentuneempi fiilis kuin mitä nyt on näitä tyviä vastaan kontattu. Ehkä vielä jotain saumaa on näitä pelejä voittaakin, kunhan tuolta jokunen lumiukko alkaisi kevätaurinkoa kohden sulaa.

  Holtby saa paljon kuraa niskaansa tällä hetkellä, pääosin aiheetta. OK, tänäänkin hävittiin tolppien välissä ja isoja torjuntoja ei liikaa tällä hetkellä tule joukkueen pelastukseksi, mutta eihän noista nyt taas molaria voi syyttää millään. Puolustus on tehnyt tän kauden Holtbylle vaikeaksi ja se näkyy sitten fiiliksessä. Hyvässä tuntumassa oleva kassari noita isoja torjuntojakin sitten ottaa, joten tuohon vaan pitäisi nyt saada joko Holtbylle joku masennuslääke tai sitten puolustus vois vastavuoroisesti hiukan auttaa maalivahtia niin ehkä saadaan se koppi tarttumaan taas.

  Kucherovin maali oli hieno ja tulee saamaan youtube-keilansa, mutta itelle tuo aiheutti pienen reaktion siltä osin miten jotkut "pääsee helpommalla". Tilanne itsessään kun oli suht hyi. Kaveri roikkuu maalin johtoasemassa ja kolmannessa erässä puolessakentin kärkyllä kun peli pyörii omassa päädyssä. Voi vaan kuvitella kommenttitulvaa jos eräs toinen venäläinen ottaisi samanmoisen kärkyn, ja etenkin kun tuosta vielä olisi Caps tehnyt maalin niin olisi vähän eri maku hehkutuksessa.

  Toivottavasti tästä pelistä saadaan ammennettua hiukan asennetta Miamiinkin, ettei taas huonompi vihollinen innostaisi laiskottelemaan. Sarjataulukkokin alkaa nyt viime aikojen pistemenetysten puolesta näyttää paljon tiukemmalta ja divarin kärkisija alkaa olla tosissaan uhattuna. Pleijariviivaan toki vielä se 10 pisteen kaula joten paniikkiin ei syytä.

  McLellan oli kommentoinut deadlinen lähenemistä siltä osin, että "Shattenkirkiä" ei olisi tulossa. Ei kuulemma vaan kykene joka vuosi moista palaa tulevaisuutta heittelemään ohi ja palkkakattokin on liian ahdas. Rivien välistä voinee lukea että minkäänlaista ajatusta siis ei kenenkään nykyrosterin ukkoja ole siirrellä myöskään. Toki puheet on puheita. Ja voi siellä sitten jotain pienempääkin olla siellä hihassa, depth-ukkoa tms. Ite haluaisin jo Burakovskysta eroon, mutta kovasti kärsivällisiä tahtovat kaverin suhteen nyt olla.

  Jos taas olisi joku ajatus isommalle treidille, niin kyllä se Pacioretty ois maistunut ja olisin ollut siihen valmis kunnolla sijoittamaankin. Kevät kun lähenee niin taas on sama murhe, ketä muu tekee maaleja kuin Ovie. Pacioretty ois voinut olla semmonen Kessel-tyylinen lisäys ja sopiva piriste kakkosketjulle. Joku kun palkkaisi mut GM:ksi GM:n tilalle niin tarjoaisin Burakovsky+B-pakkiprospecti+varausvuoro paketin välittömästi Montrealin suuntaan ja kattonut tuleeko kalaa. Miksei Greenikin ois käynyt, mutta on kyllä niin vahvasti viety miestä Tampaan viime ajat että voitanee tuhlaajapojan paluu tälle vuodelle unohtaa. Ehkä sitten seuraavan sopparin jälkeen, parin kolmen vuoden päästä millin sopparilla yv-spesialistiksi :)
   
  Viimeksi muokattu: 21.02.2018 klo 10.56
 15. F#21 Jäsen

  Lainaus:
  Hauskaa miten eritavalla nämä asiat nähdään. Mielestäni tuossa oli Kucherovilta hyvä pelinluku lähteä ylöspäin, kun Washingtonilta oli neljä pelaajaa hiukan syvemmällä ja Oshie joutui alimpana miehenä jo heittäytymään kiekkoon. Stamkos antoi myös hyvin painetta Djoosille, jolloin hän hukkasi kiekon Coburnin lapaan. Tällaisissä tilanteissa erottuu ne tähdet ja ryanreavesit (ottamatta mitään häneltä pois).
   
 16. TylerDG Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät & Caps
  Lainaus:
  Lopputulos pyhittää keinot. Tämä meni hyvin ja supertähti on supertähti. En mäkään oo pahoillani että peli on muutakin kuin kilpikonnaa, mutta kyllähän tässä nyt aika erilaiselta näyttäisi tilanne jos Djoos olisikin saanut pelattua kiekon maalille ja pian olis kaivettu tasotusta verkon perukoilta. Se ois ollut hauskaa mun mieleen!

  Ryan Reaves voi yrittää vastaavaa tasan kerran, sitten kutsuu viltti. Ovie voi yrittää pari kertaa mutta sitten on ”controller disconnected” giffejä taas internet puolillaan :)
   
 17. CAPSmaN Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  caps, Kajaanin HOKKI
  Sieltä seuraava kiekollinen tsekkipakki capsiin. Montrealin Jakub Jerabek pääkaupunkiin 2019 vitoskierroksen pikkiä vastaan. Meinaakos tämä sitten Djoosin ja Boweyn katsomo- ja farmikeikkoja vai mikäs lie gameplan.

  Edit: Herra Chorney poimittu waiverista sinitakkeihin.
   
 18. TylerDG Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät & Caps
  Chorneylle olantaputukset kiitokseksi Capitals-vuosista. Oli tasan sitä mitä tilattiin eli ammattimainen seiskapakki joka selviytyi hengissä jäälle joutuessaan ja muuten istui kiltisti poppareilla ilman murheita. Tsemppari ja usein eka ukko extra-jäillä paikalla. Hyvä seiskapakki siis divisioona viholliselle ilmaseen ja tilalle kysymysmerkkejä arpavuoroja vastaan.

  AIka outoa kyllä näiden "jämäpakkien" haaliminen. Etenkin kun sekä Kempnyn, että Jerabekin sopimukset päättyy tähän kauteen. Ja kun Chorney oli jo ihan riittävä seiskapakki ennestään. Jos ei joko Bowey tai Djoos ole menossa mihinkään, niin vielä oudompaa. Toki ei nyt sen suuremmin haukuta näkemättä näitä uusia kavereita, kun McLellan ainakin Kempnyn kohdalla jo huuteli odottavansa tämän olevan ehta rosteri-vahvistus. Vitoskierroksen varausvuoron "menettäminen" nyt ei tunnu missään.
   
 19. TheKing8Hockey Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Washington Capitals
  Tutuilla koostumuksilla mennään, tosin odotetusti Kempnyn debyytti nähdään tulevana yönä. Jerabek ei vielä joukkueen mukana.

  Caps lines at AM skate:

  Ovechkin-Backstrom-Wilson
  Vrana-Kuznetsov-Oshie
  Connolly-Eller-Burakovsky
  Stephenson-Beagle-DSP

  Orlov-Niskanen
  Djoos-Carlson
  Orpik-Kempny

  Holtby in starter's net.
   
 20. TheKing8Hockey Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Washington Capitals
  Kylläpä taas koetellaan...

  Ihan kohtuu hyvä peli oli, mutta tulos on jälleen tämä. Toki kyllähän sen maalin näki jo siinä vaiheessa, kun Eller otti jäähyn. Jotenkin oli sellainen tunne, että neljän miehen kautta kimpoilee kiekko sisään. Eipä tähän muu auta kuin olla tehokkaampi seuraavissa peleissä ja käyttää omat tilaisuudet hyväksi, niin ei tarvi pelien jälkeen selitellä tappiota.

  Kempny tosiaan debytoi. 14:15 kellotti peliaikaa ja tehotilasto yhden pykälän pakkasella näin tilastojen valossa. Muuten peli häneltä oli odotetunlaista eli avaukset ihan hyviä ja vetoa pääsi väläyttelemään muutamaan otteeseen ja lämäri tuntuu ainakin lähtevän hyvin. Puolustuspeliin kaivataan tarkkuutta, mutta ensimmäinen peli vasta, joten katsellaan nyt useampi peli ja tehdään sitten enemmän arvioita.

  Seuraavaksi kotiottelu Buffaloa vastaan la-su yönä.
   
 21. TylerDG Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät & Caps
  No Floridassa on ollut kaikenlaista viime aikoina joten menköön heille nyt voitto jo sympatian puolesta tällä kertaa. Ihan hyvä peli tosiaan ja kaikki alle kahden pinnan oli tällä kertaa vääryys, mutta sattuuhan näitä. Aika monta kertaa on tällä kaudella päästy surkean pelin jälkeen pisteille kuitenkin.

  Kempnyltä varovaisen kelvollinen alku ja eiköhän se nyt Boweyn suhteen päivitystä ole ainakin.

  Tässä kun TDL lähenee ja "contenderit" miettii miten joukkuetta vahvistaisi niin vähän itteä alkanut ärsyttämään McLellanin kommentit siitä ettei olareita voi vetää joka kausi ja pitää säästää näitä "assetseja" kovin. Joku ottaa tuon niin että coreen on luotto kova ja näillä mennään mihin asti mennäänkin, mutta mä kyllä haluaisin nähdä enemmän 'kaikki tai ei mitään' meininkiä näille Ovien viimeisille kausille. Perkele kaikki varausvuorot ja prospektit lihoiksi ja semmonen nippu kasaan että oksat pois. Jos ei riitä niin sitten ei riitä mutta eipä tarvi jossitella ja miettiä 2026 kuudennen konttausvuoden jälkeen että oisko kuitenkin sillon armon vuosina 16-19 pitänyt vaan painaa täysiä päälle kun ikkunaa oli olemassa. Antakaa mulle Pacioretty ja McDonagh, maksoi mitä maksoi. Ja vielä lisähintaa päälle että muut maksaa osan palkasta niin mahtuu molemmat helposti vielä ens kauden nippuunkin. Rosteri spoilerin alle havainnoimaan:

  Ovechkin-Backstrom-Wilson
  Pacioretty-Kuznetsov-DSP
  Vrana-Eller-Oshie
  Stephenson-Beagle-Chiasson
  Connolly

  Orlov-Niskanen
  McDonagh-Carlson
  Orpik-Kempny/Djoos/Jerabek

  Oletan että ainakin Bowey ja Burakovsky on pakko sisällyttää ton tason treideihin.
  Samsonov myös. Ja Barber, pakkiprospekteja ja korkeita varausvuoroja. So what.
  Osa pikeistä saadaan kyllä takasin kun kesällä treidataan Gruby ja Connolly pois.

  Toki puheet on aina puheita ja katotaan nyt mitä tässä tapahtuu jos tapahtuakseen on ennenkuin TDL umpeutuu. Ekat siirrothan oli sinänsä varsin järkeviä. Kertoo että ongelmat on tunnistettu ja pyrkimys on ollut niitä paikata. Kempny ja Jerabek on molemmat profiililtaan nimenomaan semmosia kavereita jotka auttaa kiekon saamista pois omista. Peliälykkäitä kavereita. Usein on hankittu niitä MikeWebereitä ja TaylorChorneyta tuomaan "kovuutta ja isännän otteita" alakerran syvyysukoiksi, niin tällä erää tarve oli juurikin näissä tolkun ihmisissä.

  HF:llä joku näppäili esiin sen faktan kuinka syväjäässä Oshie tällä hetkellä on. 34 viimestä peliä ja 2 maalia. Huh huh. Luulis että edes vahingossa välillä osuisi tuosta ykkös-yv:n keskeltä, mutta ei.
   
 22. JuiWSH Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Washington Capitals
  Lainaus:
  En tiedä mitä MacLellan on ajatellut mahdollisten ohivuosien jälkeen tehdä: välimallin rebuild vai täydellinen rebuild. Sinänsä ymmärrän ratkaisun jos vastaus on välimallin versio, mutta en jotenkin näe syytä miksi sellaista lähdettäisiin tekemään kun ottaa huomioon ydinpelaajien iän sopimustilanteen ja tulevaisuuden suunnitelmat.

  Tämä tuokin sitten aiheeseen totaalinen rebuild: jotenkin tuntuu ettei MacLellan ole täysin sisäistänyt mitä tuo rebuild pitäisi sisällään. Noilla future asseteillä ei tee yhtään mitään, varsinkaan sen kaliiberin asseteilla joita meillä nyt on, jos joukkue räjäytetään täysin. Niitä assetteja, ja sitä paitsi paljon parempia sellaisia, saadaan kun Ovechkin, Backstrom, Carlson, Holtby, Oshie, Niskanen ja mahdollisesti Orlov, Wilson ja Kuznetsov lyödään kauppatavaraksi ja takaisin haetaan prospecteja ja pickejä.

  Jos Burakovsky, Bowey, Djoos, Samsonov ja Vrana ovat Capsien parhaat lupaukset, niin ei meillä ole kyllä mitään tulevaisuutta ilman jotain isomman kaliiberin prospecteja, jos joukkuetta lähdetään nuoruudesta rakentamaan.

  Djoos, Samsonov ja Vrana ovat toki todella hyviä, ja Boweystakin voi jotakin odottaa, mutta jos neljänneksi paras prospect on joku pikkuhiljaa ikuisuuslupausta muistuttava kaveri, niin millainen se muu prospect pool sitten on? Burakovskyn osalta en oikeastaan odota enään mitään.

  Mutta niin, mielestäni noita assetteja on turha säästellä kun ei siellä mitään oikeasti säästettävää ole, varsinkin nyt kun cup-ikkuna on sulkeutumassa.
   
 23. TylerDG Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät & Caps
  5-1 voitto kotona. Sabres pisti tiukille vaikka Eichel vempassa ja Kane treidi-tyhjiössä, mutta voitto mikä voitto. Ovielle 2 tärkeää merkintää rocket-kisassa, Malkin kun ei näytä hyytyvän millään ja Vegasin tyyppikin tuntuu jatkuvasti osuvan. Gruulta hyvä peli. Eipä muuta irtoa tällä erää.

  Noteerattava insider McKenzie vihjaillut Capsin vielä kartoittavan noteerattavaa pakkia. Mielenkiintoista ja toivottavasti ollaan tosissaan jotain ylläriä räjäyttämässä TDL:n viime metreille. Pahoin pelkään kuitenkin että tää oli jo tässä.
   
 24. Dale Hunter Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Capitals, Tappara
  Jos tämä todellakin oli tässä, niin Kempny on kuitenkin parannus Boweyhin nähden. Taitaa 22 kausi ylhäällä olla taputeltu. Syksyllä sitten nähdään, ehkä.
  Isoa treidiä odotellessa.
   
 25. TylerDG Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät & Caps
  Jaahas. Karlssonin perässä oltiin ihan tosissaan mutta ei riittänyt. Kaikki muu toiminta kaiketi jäädytettiin tuossa pyörittelyssä.

  Kiva että roikuttiin isossa kalassa mutta hanurista jos mitään ei saatu aikaan.