Ilmoitukset

* Tarvitsetko hyvän syyn kuluttaa aikaasi Jatkoajan keskustelupalstalla vielä nykyistäkin enemmän?
* Haluatko viilata pilkkua tai nipottaa yhdyssanavirheistä?
* Reputitko sinäkin oikeustieteellisen pääsykokeissa?
* Tykkäätkö kurista ja järjestyksestä?

Jos vastauksesi johonkin näistä kysymyksistä on ”kyllä”, niin mikset liittyisi joukkoomme hilpeään?

Haemme lisää moderaattoreita valvomaan Suomen suosituimpiin kuuluvan keskustelupalstan viestejä, opastamaan käyttäjiä ja pitämään muutoinkin yllä palstan hyvää tasoa.

Edellytämme moderaattoreilta yhteistyökykyisyyttä, täysikäisyyttä ja ainakin jonkin asteista täyspäisyyttä. Moderaattorin ei tarvitse päivystää palstalla kellon ympäri, mutta odotamme kaikilta tiettyä aktiivisuutta.

Jatkoajan keskustelupalsta toimii vapaaehtoisvoimin. Moderaattoreille ei makseta palkkaa tai korvauksia, mutta he saavat liittyä Jatkoaika Ry:n jäseniksi ja pääsevät osallistumaan yhdistyksen jäsenilleen järjestämiin tapahtumiin.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 31.1.2019 mennessä joko yksityisviestinä Moderaattoreille tai sähköpostitse osoitteeseen moderaattorit(at)jatkoaika.com. Mainitse hakemuksen yhteydessä keskustelupalstalla käyttämäsi nimimerkki, mitä palstan osioita seuraat aktiivisimmin sekä miksi haluaisit tai sopisit moderaattoriksi.

Olemme henkilökohtaisesti yhteydessä sopivimpiin ehdokkaisiin seulottuamme kaikki hakemukset läpi.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki heavy on saanut viikon pelikiellon, sillä hän ei Yleisradion ketjussa pysynyt aiheessa, vaan keskittyi henkilökohtaisuuksiin asian sijaan.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Kaukosäädin on saanut kuukauden pelikiellon syyllistyttyään Kannattajatoiminnan lieveilmiöt -ketjussa asiattomuuksiin ja flametukseen. Kyseisen nimimerkin pitkä historia vastaavista rikkeistä vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki t.m.a.l on saanut viikon pelikiellon kirjoitettuaan täysin turhia viestejä Kärppien osioon. Viestien heikko kieliasu vaikutti myös päätökseen pelikiellosta.

Nimimerkki AaTee on seuraavan viikon ajan pelikiellossa, sillä hän on keskittynyt viime aikoina aivan liian usein aukomaan päätään toiselle käyttäjälle itse asian sijaan.

Sulje ilmoitus

Washington Capitals 2017–2018

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana JuiWSH, 11.05.2017 klo 05.55.

 1. TylerDG Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät & Caps
  Lainaus:
  Loistavaa. Nautiskele! Pelkästään hallilla hengailu on jo makeaa, toivottavasti Caps vielä pelipäällä siihen kylkeen.
   
 2. speksi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Washington Capitals, TPS, K-Vantaa
  Lainaus:
  Todellakin! Alkulämmöissä oli jo hieno tunnelma ja tosi paljon (muitakin) punapaitaisia hallilla onneksi. Hyvin pääsi kattelee alkuhöntsää vaihtopenkin taakse ja mukava seurata jätkien juttelua ja kujeilua lämmittelyn ajan. Ja hallissa ilmainen WiFi josta myös plussaa katsomokokemukseen. Ennen peliä läheisessä sporttibaarissa oli paljon molempien joukkueiden kannattajia valmistautumassa peliin hyvässä hengessä.

  Kohta alkaa! Let’s Go Caps!
   
 3. speksi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Washington Capitals, TPS, K-Vantaa
  Paljon maaleja ja hieno voitto; kyllä kelpasi! Hiukan tuuriakin muutamassa osumassa mutta loppu hoidettiin hyvin eikä voittajasta ollut epäselvää. Ovien maali jäi vielä näkemättä mutta ehkä sitten Phillyssä sunnuntaina...

  Viimeinen erä meni melkein kokonaan jutellessa yhden pitkän linjan washingtonilaisen Capitals fanin kanssa joka on 70-luvulta asti seurannut joukkuetta. Puhuttiin että Grubyn hyvän vireen ansiosta meillä voi olla yllätyssaumat vielä tällä kaudella vaikka odotukset ei muuten olekaan yhtä korkealla kuin parilla edellisellä seasonilla. Kaveri kertoi myös että lähipubissa olisi perinteisesti Nykissä asuvien Caps fanien kokoontuminen pelin jälkeen...mutta taitaa jäädä itseltä väliin vielä tällä kertaa.

  Oli hieno NHL-debyytti ja tästä on hyvä jatkaa Phillyssä sunnuntaina!
   
 4. TheKing8Hockey Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Washington Capitals
  Onhan näitä isomaalisia voittoja aina mukava seurata. Ossille vihdoin maali, kun edellinen osuma tehty 31. Tammikuuta... Nyt saisi 77 ottaa tämän tehoilun tavakseen, niin helpottaisi kummasti koko joukkueen tekemistä. Olihan tuo viime poffeissa toiminut ketju 65-19-77 muutoinkin tänään hyvällä pelipäällä. Puolustukseen sen verran kantaa, että mielestäni Djoos > Jerabek asettelu on näinpäin ja tulevaisuuttakin ajatellen Jerabek voisi toimia seiskapakkina.

  Ei mitään, nyt sitten b2b Islandersia vastaan kotona.
   
 5. speksi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Washington Capitals, TPS, K-Vantaa
  Toinen paikan päällä nähty matsi ja tällä kertaa tuli turpiin 6-3 Flyersilta. Ihan ok peli jossa Capsilla oli hyviä hetkiä, mutta ansaittu voitto kotijoukkueelle. Kuzyan puuttuminen (syy?) kokoonpanosta oli kyllä iso miinus iskukyvyllemme. Vaikka 5 maalia meni Grubauerille niin ei peli maalivahtiin kaatunut tänään; muutamia hyviä pelastuksia otti ja useampi maali meni pompuista/ohjureista sisään. Bura sen sijaan oli taas kerran todella surkea monella osastolla.

  Etukäteen kuulin pelottelua että Wells Fargossa voi olla kuumat oltavat vierasjengin fanipaita päällä, mutta kokemus ei ollut lainkaan ikävä, vaikka pientä katsomokuittia tulikin pelin aikana ja sen jälkeen. Todella paljon oli kuitenkin Caps paitoja katsomossa (pari sataa?) vaikka valtaosa yleisöstä olikin pukeutunut oranssiin tottakai.

  Kahden paikan päällä nähdyn pelin saldo oli siis voitto ja häviö; yhteensä 19 maalia, T.J.Oshien tappelu (~45sek!) ja Ovechkinin uran 601 runkosarjamaali! Ei huono reissu ja täytyy kyllä ottaa uusiksi joskus. Ja ehkäpä kotimatsikin olisi kiva kokea joku päivä...
   
 6. TylerDG Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät & Caps
  Lainaus:
  Hyvät kokemukset sait kyllä irti :) oma peli tälle kaudelle oli tosiaan nihkeä ja huono 2-3 tappio, mutta kotihalli kyllä mahdollisuuksien mukaan mainio pyhiinvaelluskohde meikäläisille.

  Kuznetsov sai tokassa Islanders pelissä sikaa ranteille Hickeyn toimesta ja nyt jännätään saikun pituutta. Tuskin nyt mitään kauden päättävää kuitenkaan.

  Hfboardsin rukouksiin vastattiin ja Orpik oli kokoonpanosta sivussa. Ei sota yhtä miestä kaipaa, samat ongelmat + 1 löytyi edelleen vaikka yhden pelin otanta ei ehkä se kaikista luotettavin ole.

  Muuten oli vähän tuommonen ”näitä sattuu” tappio. Flyers vaan halus tämän voiton enemmän ja sitä kautta ansaitsi tuurin puolelleen. Kaikenlaista pomppua ja ohjuria sisään kun meidän vastaavat (joita toki oli hiukan vähenpi) jäi tolppiin ja Mrazekin räpylään. Otetaan tää tappio nöyrästi vastaan neljän pelin w-putken jälkeen.

  Näin suomalaisena lätkäfanina on kyllä aina yhtä ihanaa harmistua Laineen maaleista. Rocket-kisa siis jälleen tasan ja vielä Karlssonin hatullisen jälkeen alkaa taas muitakin haastajia löytymään mitä riittävimmissä määrin. Nyt täytys Ovien taas muutaman uneliaamman jälkeen alkaa hakata kiekkoa häkkiin. Vaikka nyt eilen yks tulikin niin kyllä 600 jälkeen on pikkusen ”masu täynnä” fiilistä ilmassa, mutta eiköhän se taas herättele kun tänään katselee tilastoja ja huomaa miltä siellä näyttää.
   
 7. TheKing8Hockey Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Washington Capitals
  Vihdoin meni poikki Dallasin voittoputki D.C:ssä. Peli oli hyvää tänään ja voitto oli ansaittu. Ovechking kiilasi maalipörssin kärkeen, mutta toisenkin olisi voinut tehdä nimittäin paikkoja siihen oli. Orpik palasi kokoonpanoon pienen loukin jälkeen ja Kuznetsov ollut jäällä jo. Ilmeisesti ainakin lähtee mukaan Detroitia vastaan, mutta pelaaminen epävarmaa.
   
 8. TheKing8Hockey Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Washington Capitals
  Jalkapallonumeroin 1-0 Detroitista voitto. Peli oli tuloksen mukainen eli ei kovin viihdyttävä yleisön näkökulmasta, mutta voitto tuli ja Grubille nollat.

  Seuraavaksi Montrealin vieraaksi la-su yönä.
   
 9. Dale Hunter Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Capitals, Tappara
  Yleisöä ei näyttänyt olevan kun puoli hallillista. Ei mene Red Wingseillä hyvin, ei.
   
 10. Plager Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  St.Louis Blues
  Sen verran pitää huudella vieraisiin pöytiin, että John Carlson pelaa huikeaa kautta ainakin pisteiden valossa. Näkevätkö Capsin kannattajat tulevan sopimuksen minkä suuruisena? Palkankorotusta lienee ainakin luvassa.
   
 11. TheKing8Hockey Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Washington Capitals
  Ottelun alku Montrealissa oli erittäin vauhdikas ja paikkoja siunaantui molempiin suuntiin ja Montreal rokotti ensimmäisenä. Toisenkin maalin tekivät tämän jälkeen, mutta hylkäys paitsion vuoksi lamaannutti koko Montrealin joukkueen siitä hetkestä aina pelin loppuun saakka. Hyvällä jalalla tullut Montreal vaipui siis totaaliseen koomaan tämän jälkeen, joka kyllä hieman ihmetytti, vaikka tankkaus sielläkin on meneillään. Tulikohan kenties ylemmältä johtoportaalta muistutus ”dahlin”...

  Joka tapauksessa ilmaiset pisteet tuli, eikä niistä sen enempää jouduttu taistelemaan. Vähän himmattiin kaasua loppua kohden ja loppunumeroiksi 6-4. Ovechking saisi nyt alkaa myös heiluttelemaan häkkiä, jotta ei pääse muut tulemaan ohitse roketti-kisassa.

  ***

  Sopimuksia on Caps tehnyt viime aikoina muutaman herran kanssa.

  Toinen sopimuksen tehneistä on Shane Gersich, joka on 2014 vuoden varaus 5. kierrokselta. Tahkonnut NCAA:ta viimeiset vuodet. Tällä hetkellä Capitalsin mukana, saas nähdä milloin debyytti. http://www.eliteprospects.com/player.php?player=168706

  Myös sveitsiläinen Tobias Geisser teki sopimuksen, joka on Capitalsin viime kesän 4. kierroksen varaus. http://www.eliteprospects.com/player.php?player=274212

  ***

  Prospect-osastolta on silmään pistänyt Axel Jonsson-Fjällby, joka on tällä hetkellä SHL:n Playoffeissa tehnyt neljään peliin 4+1. Kyseinen kaveri myös herätti huomiota nuorten MM-kisoissa, joten saa nyt nähdä minkälainen kaveri sieltä on tulevaisuudessa tulossa.
   
 12. TheKing8Hockey Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Washington Capitals
  Lainaus:
  Eiköhän se luultavasti noihin Shattenkirkin lukuihin taida ainakin mennä. Pientä kotikylä-alennusta olisi ainakin toivottavaa odotella.
   
 13. Ferris Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Washington Capitals
  Lainaus:
  AJF:n kohdalla tilanne on vissiin sama kuin Samsonovilla eli että kauden loputtua julkaistaa tulokassopimus. Samsonovhan on meren yli lähdössä, mutta AJF:n siirto ei liene ole ihan yhtä varmaa.
   
 14. TheKing8Hockey Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Washington Capitals
  Ensimmäinen erä MSG:llä taisi olla kauden paras ja olihan se kaikinpuolin mukavaa katseltavaa. Hyvin pelattiin myös toinen ja kolmas, mutta kaasujalka nostettiin ilmaan ja mentiin ensimmäisen erän vauhdilla maaliin asti. Grubauer jälleen erinomainen ja tällä menolla saa varmasti myös pelata keväällä.

  Ke-To yönä katsotaan Rangersin päivän kunto uudelleen.
   
 15. TheKing8Hockey Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Washington Capitals
  Ovechkin-Kuznetsov-Wilson
  Burakovsky-Backstrom-Oshie
  Gersich-Eller-DSP
  Stephenson-Beagle-Connolly

  Orlov-Niskanen
  Kempny-Carlson
  Orpik-Jerabek
  Djoos

  Holtby
  Grubauer

  Elikkäs Gersichin debyytti nähdään todennäköisesti seuraavassa pelissä.
   
 16. Dale Hunter Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Capitals, Tappara
  Yskähdellen pinnat Rangersien farmijengiltä + kuninkaalta joka olikin se joka piti Rangersit pelissä.
  Ei mulla muuta kun että 63 teki todella lupaavan debyytin. Mutta on se ruipelo.
   
 17. azlakki#44 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Washington Capitals
  Olipahan peli. Meinasi usko jo mennä jossain vaiheessa, mutta sieltä vaan raavittiin tärkeät pisteet.

  #63 kun saa massaa lisää niin hyvä tulee! Oikein pirteä oli ja mielestäni erottui kentältä positiivisessa mielessä.
   
 18. Caveman8 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Washington Capitals
  Capitalsilla on nyt yhdeksän voittoa edellisestä kymmenestä. Peliesitykset ovat myös parantuneet, joskin otteluohjelma ei ole ollut viimeaikoina kaikista haastavin. Tykkään kahdesta ekasta hyökkäysketjusta. Kuznetsov on osoittanut olevansa niin laadukas sentteri, että Bäckströmin pelaaminen eri ketjussa ei vaikuta Ovechkinin peliin negatiivisesti. Wilson pelaa paremmin, mutta ottaa edelleen turhia jäähyjä. Bäckströmin rinnalla Oshie on herännyt ja painanut melkein maali per peli viimeaikoina ja Bura osui myös viime pelissä. Ellerin pirteitä otteita kaivataan myös playoffseissa ja pakko nostaa esiin Stephenson, joka on kyl pelannut pätevän kauden. Alakerrassa uusi Kempny pelaa ihan hyvää hokia ja paljon parjaamani Orpik on ollut ihan solidi, mutta on kyl sanottava et miehen oikea pelillinen taso testataan vasta playoffseissa. Toinen uusi Jerabek tulee olemaan hädässä kun tosipelit alkavat.

  Sitten kuumimpaan aiheeseen. Grubauer alkoi saamaan luottoa helmikuun puolessa välissä ja on sen jälkeen voittanut 10 ja hävinnyt kaksi. Pari nollapeliä ja noin 94%. Samalla aikajaksolla Holtby on pelannut miten sattuu tai oikeastaan kohdannut aikamoisia ongelmia pelinsä kanssa. Tässä vaiheessa on jäljellä viisi peliä ja Holtby otti juuri yhden onnistumisen alle, kun viime yöltä tuli voitto, 35 torjuntaa ja kaksi päästettyä. Oma spekulaatio on, että Holtby aloittaa viidestä viimeisestä ainakin kolme peliä ja jos suoritus on kohtalainen tai huono niin Grubauer aloittaa pleijarit. En kuitenkaan usko, että Holtbyn pitää ansaitakseen aloituspaikka pelata loistavasti, vaan hyvät suoritukset riittävät Trotzille. Meriittejä löytyy kuitenkin ja Holtby on esim. ottanut 37 playoff starttia putkeen Capitals maalilla.

  Edelliseen liittyen vielä, että vaikka Holtby pelaisi miten satumaisen loppukauden niin uskon, että on hyvä mahdollisuus että Holtby treidataan kesällä ja Capitals rakentaa vielä yhden contenderin Ovechkinille. Tästä lisää ajatuksia myöhemmin.
   
 19. azlakki#44 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Washington Capitals
  Kyllä itse pistäisin Holtbyn lihoiksi ja hillitty soppari alkuun Grubauerille ja Samsonov tai Copley kakkoseksi. Jossain oli, että halvalla vaikka Antti Niemi kakkoseksi. Saa nähdä, mitä BMGM keksii kesällä sitten.

  Onhan Holtby parhaimmillaan ihan eliittiä, mutta taso ailahtelee ja varsinkin viime aikoina ailahdellut ja kaikki tiedämme, miten playoffeissa on sujunut. Nyt on tosin hyvä tilanne, että on kaksi maalivahtia ketä peluuttaa kevään isoissa peleissä. Lähinnä tuo puolustus pelottaa, mutta näyttihän Penguins, että eivät hekään kovin kummoisella pakistolla cuppia voittanut.

  Kunhan Chiasson on nelosessa DSP:n kanssa vaihtelemassa, eikä Vranan kanssa..
   
 20. Dale Hunter Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Capitals, Tappara
  Caroliinaa vastaan sitten se pakollinen hutipeli joita onneksi on viime aikoina ollut harvemmin.

  Nyt sitten pippelinmittaukseen Pinguja vastaan.
   
 21. TheKing8Hockey Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Washington Capitals
  Kylläpä se voitto aina lämmittää. Varsinkin nauttittavaa oli katsella, kun Malkin lopussa itki oikein urakalla. Pelissä tosin otettiin liikaa jäähyjä ja aika helposti niitä välillä vihellettiin puolin ja toisin. Ovechkin ilmeisesti luottaa siihen, että kilpakumppanitkaan ei maaleilla mässäile. Grubauerilta erinomainen esitys ja aika ajoin todella näyttäviä torjuntoja ja vei maalivahtien taiston 100-0. Tällä kertaa näinkin päin.

  Nyt vain pelaillaan runkkari loppuun ja aletaan ottamaan katseet kohti pudotuspelejä.
   
 22. Ferris Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Washington Capitals
 23. Dale Hunter Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Capitals, Tappara
  Pelattiin taas yksi merkityksetön peli pois Nääsvilleä vastaan. Aikalailla läpsyttelyä ajoittain puolin toisin.
  Ovielle maali, Grubauer OK ja kukaan ei loukkaantunut (Chiassonia ei lasketa) kun 65 taisi selvitä blokista.
  Enempää ei tarvittu tästä.
   
 24. Dale Hunter Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Capitals, Tappara
  Viimeinen peli hoidettu alta pois ja nyt sitten odottaa BJs.
  Columbus on ollut kuuma viimeiset pelit mutta silti ollaan näistä se parempi joukkue.
  Caps in six!
   
 25. TheKing8Hockey Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Washington Capitals
  Runkosarja taputeltu. Kaikki matsit katsottuna jälleen kerran ja kyllähän sitä taas sohvalla on istuttu.

  Viime vuosien tapaan tämä runkosarja ei kuitenkaan mennyt perinteisellä kaavalla. Tällä kaudella nimittäin alkukausi oli vähän takkuista, eikä saatu niin lennokasta lähtöä pelillisesti ja tietysti vaihtuvuus joukkueessa oli iso syy tähän. Hiljalleen kuitenkin kavuttiin ylemmäs taulukossa ja peli kulki nousujohteisesti aina tähän runkosarja loppuun. Toki väliin on mahtunut niin ylä- kuin alamäkiäkin, mutta positiivisin mielin ainakin tällä hetkellä voi porskutella eteenpäin kohti Poffeja.

  Positiivinen yllätys itselleni on ollut Kempny, joka on hoitanut tonttinsa tähän asti todella mallikkaasti. Juurikin meidän näköinen pelaaja ja oli kyllä hintaansa nähden erinomainen kaappaus. Katsotaan miten Tšekki suoriutuu, kun isot pelit alkaa.