Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

Washington Capitals 2017–2018

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana JuiWSH, 11.05.2017 klo 05.55.

 1. TylerDG Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät & Caps
  Lainaus:
  Oon kokoajan aatellut että Wilsonin tuleva lappu olisi luokkaa 4/4. Pikkusta vanhan liiton McPhee-soturilisää siinä jo mukana ja ei haittaa vaikka vähän halvempikin olis, mutta ainakaan juuri isompiin rahoihin ei (onneksi) tilastot vielä anna periksi. Voi myös olla että haluaa itse lyhyemmän lapun ja sitä kautta uutta yritystä UFA-papereilla vuoden parin päästä, ehkä paremmin tilastoin, mutta sekin vaihtoehto sopinee tähän väliin capin kannalta. Willy-fanina toivoisin vaan itse mahdollisimman pitkää sopparia ja on siellä se mahdollisuus että ens kaudella jo tärähtää 15-20 maalia ja 40 pinnaa jonka jälkeen noilla ominaisuuksilla hypätäänkin sinne Lucic-hintoihin. tuommoinen Jörn-cock tyylinen sata vuotta kertaa kaks miljoonaa tähän väliin olis kaunista.

  Vegas tuskin treidaa niitä pelaajia joilla on tuonne kärkeen itsensä sensaatiomaisesti hilannut, mutta siellä on iso nippu rotaatiopakkeja kyllä ja semmoiselle Washingtonissa on osittain käyttöä. Omasta mielestä tosin uuden nappulan pitäisi olla selkeä upgrade Chorney'yyn (chorneyhin, tsörniin?), ja en tuolta Vegasin rosterista niitä paljoa löydä, siis semmosia nimenomaan mistä helpolla McPhee päästäis irti. Esim. Burakovsky toisaalta vois hyvinkin olla semmonen kaveri joka Vegasia kiinnostaa. McPheen itse varaama ja ehkä vielä hiukan tuommoinen "outside the box" pick nimenomaan kun katsoo meidän silloisia organisaation tarpeita ja vapaana olleita pelaajia (joka jälkikäteen osoittautunut ihan kelpo valinnaksi). Voipi silti olla että ei nuo scouttien vierailut mitään sano tai vaikka scouttailisivat jo ensi kautta ajatellen. Uusi jengi NHL:ssä niin varmaan kiertävät mielellään pyörimässä siellä täällä ja toki heidän hallissaan muiden scoutit varmaan jo ihan mielenkiinnosta piipahtelee.
   
 2. 6sto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Washington Capitals
  Lainaus:
  Näen asian samanlailla. Kyllä kuitenkin potentiaalia on helposti siihen 40pisteen Milan Lucic tyyliseen soturiin. Ja kyllähän jokainen Capitals fani rakastaa Wilsonia ja toivoo, että mahdollisimman kauan pääkaupungissa pysyy. Tässä vielä hyvä juttu joulukuulta Wilsonista, joka tuli mieleen.

  Tom Wilson is the bad guy in every 1980s teen movie | The Hockey News
   
  Viimeksi muokattu: 17.01.2018 klo 09.51
 3. Dale Hunter Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Capitals, Tappara
  Scoutteja pyörii, joo, mutta kolme Vegasin scouttia samassa Capsien pelissä on jo aikamoinen sattuma.

  Tiedä sitten mitä meillä on Vegasiin tarjota ja niillä meille. Bura aavikolle ja Schmidt takasin kotiin olisi tietenkin ihan kiva mutta ei niitä päittäin vaihdeta.

  Expansion draftin jälkeen Schmidtistä on tosin leivottu varsinaista sateentekijää caps-fanien taholta, mitä se ei mielestäni täällä pelatessa kyllä ollut.
   
 4. TylerDG Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät & Caps
  Lainaus:
  Ei ollut täällä sateentekijä, mutta hyvinhän se veti jo runkkarin ja pleijareissa olikin sitten porukan paras puollustusmies. Vegasissahan sitten on tainnut ottaa vielä sen yhden odotetun askeleen etiäppäinkin. En usko että McPhee edes harkitsee Schmidtin treidaamista tällä hetkellä. Tuon hintaset ja ikäiset top4 pakit on huikean arvokkaita palasia joukkueen rakennuksessa.
   
 5. Väkkärä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Washington Capitals, Kalpa
  Buran treidaaminen on hyvä idea mikäli takasinpäin tulee mieluiten rightin puolustaja. Menee mutuiluksi mutta Senatorsista voisi kosiskella Cody Ceciä. Tuntuu vaan siltä ettei Bura riitä pelkästään tai sitten arvioin Cecin arvon yläkanttiin. Mitä Grubauerilla voisi saada?

  Djoos on yllättänyt positiivisesti ainakin meikäläisen. Vrana on kykenevä pelamaan tehokkaasti top-6 roolissa. Wilson on hyvä keskiketjujen rouhija. Stephenson on nopea. Ovi tekee taas maaleja vaikkakin välillä ärsyttää miehen löysäily ilman kiekkoa.
  Jokaisesta hyökkäysketjusta löytyy enemmän tai vähemmän tutkaparit.
  1. Backs-Ovi 2. Kuzy-Vrana 3. Eller-Connolly 4. Tässä ketjussa haluisin jatkossakin nähdä Stephensonin Beaglen vierellä. Tuo saattaa olla ihan toimiva ratkasu levittää kiekollista taitoa kolmeen kärkiketjuun, mutta kuten yllä todettu, niin ei Smith-Pellyn paikka ole ykkösessä cupia metsästävässä joukkueessa. Joten Oshie pitäisi saada takaisin totuttuun iskuun ja paikka ykköseen.

  Eli joukkue kaipaisi yhtä top-9 laituria (Bura) ja Boweyn tilalle laadukkaampi puolustaja.(Ceci)

  Ja samalla alkaa odotukset nousemaan sopivasti kohti kevättä... se tietää..noh toisella kierroksella ulos. Vai olisiko tämä se vuosi sittenkin vaikkei sen pitäisi se olla:)
   
 6. TheKing8Hockey Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Washington Capitals
  Kyllä tuosta pelistä yhteen pinnaan voi olla tyytyväinen, sillä enempää ei ansaittu. Matsi oli toki odotetunlainen eli vähän väsynyttä ja halutonta. Yöllä heti uusi yritys kotiluolassa Canadiensia vastaan ja toivon @TylerDG puolesta, että peli olisi viihdyttävä, kun harvemmin sitä paikan päällä peliä katselee.
   
 7. Väkkärä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Washington Capitals, Kalpa
  Mitenköhän ylivoiman saisi taas toimimaan?
  Ollut pidempään jo vaikeaa vaikkakin muutamia maaleja onkin tullut.
   
 8. Dale Hunter Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Capitals, Tappara
  Oshie hereille niin ylivoima herää samalla. Nyt Devil piti Ovien tarkasti ja yv oli surkeaa.
  Muuten pitää sanoa että en ole lainkaan varma että Bowey oikeasti kuuluu NHLlään.
  Ja tänä yönä siis TylerDG seuraa matsia livenä? Nauti!
   
 9. Dale Hunter Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Capitals, Tappara
  ...toivottavasti kalja oli Capital One-arenalla kylmää, sillä tuskin TylerDG kovasti tuosta esityksestä muuten kostui.
  Noh, odotamme raporttia siitä miltä peli livenä näytti. Ruudulta katsottuna niin 65 oli hyvällä jalalla (puuttuisi vielä muuta) ja Grubi OK.
  Muuten paskaa ja roskaa.
   
 10. TheKing8Hockey Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Washington Capitals
  Kyllä Bura ja Grubauer oli tänään meidän parhaimmisto. Ylivoimaan voisi tietysti jotain keksiä, mutta tuollaisenaankin siinä on niin paljon aseita joka puolella, että kummoistakaan kuviota ei maalien saamiseksi tarvita, tietysti tarkkuutta hieman kaipaisi lisää syöttöihin ja muutenkin. Pelistä ei sen enempää kerrottavaa tosin ole.
   
 11. TylerDG Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät & Caps
  Hyvin tuli näköjään mainostettua reissua, sen verran moni muisti toivoa hyvää peliä.

  No peli oli siellä livenä yhtä huono mitä varmasti kotisohvallakin mutta ei se nyt tällä kertaa masentanut kun noin kokemuksen osalta huippukiva vierailu kotiareenalle!

  Kalja oli kylmää ja sitä oli riittävästi, halli mielestäni edellisenä päivänä nähtyä MSGtä selvästi kivenpi ja muutenkin kaikki toimi paremmin. Krääsääkin tarttui sopivasti mukaan ja pääsi sentään kertaalleen ne ylävitoset viereisten paikkojen fanien kanssa heittämään :)

  Tunnelma ei ihmeellinen tällä kertaa ollut mutta tuo pelin taso siihen varmasti vaikutti ja vastustajakaan ei nyt sitä a-ryhmää. Hieno reissu ja toivottavasti tulee sopiva paikka käydä uudelleen.

  Näköjään noin muuten byeweek teki tehtävänsä ja lomilta palasi totuttuun tapaan unelias ja löysä sakki. Eiköhän se siitä korjaannu kun hiukan päästään taas rytmiin kiinni.
   
 12. Dale Hunter Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Capitals, Tappara
  Capital one on erinomainen halli kyllä. Sijainti on täydellinen. Varmaan nuo ihan uudet hallit on vielä parempia mutta ei tuollakaan ole fanilla valitettava (toki on muutama vuosi siitä kun kävin). Kävin myös aikoinaan vanhassa ladossa Landoverissa. Oli aikamoinen muutos kun sitten pääsi upouuteen halliin.
  Pahin juttu vanhassa oli kuitenkin sijainti.
  Olenkin tässä alkanut miettimään josko pitäisi lähteä verestämään vanhoja muistoja...kävin kyllä DCssä pari vuotta sitten mutta kesällä jolloin Caps kuten tiedämme ei yleensä pelaa...
   
 13. TheKing8Hockey Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Washington Capitals
  Turpaan on tullut bye-weekin jälkeen kolme kolmesta. Viimeisimpänä Flyersia vastaan pelattiin aika heikkoa peliä kaksi ensimmäistä erää ja viimeisessä erässä herättiin vähän, kun Flyersilta jäi jalat koppiin. Syy kompurointiin on mielestäni siinä, että liian vaikean kautta pelataan tällä hetkellä ja yleensäkin viime peleissä on huomannut, että hyvän ja huonon ratkaisun sijasta ollaan valittu järjestään se huonompi. Vastustajatkin ovat käyneet ylivoimahyökkäyksissä ja läpiajoissa meidän hölmöillessä.

  Nyt uskon tämän pienimuotoisen breikin tekevän hyvää joukkueelle tai ainakin toivon niin. Tosiaan seuraava peli Floridaa vastaan to-pe yönä.
   
 14. TheKing8Hockey Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Washington Capitals
  Keväthän tässä alkaa päivä päivältä lähenemään ja vahvistuksien etsiminen kevään tosipeleihin on varmasti käynnissä. Myyjät ja ostajat alkavat myös selkenemään, toki aikaa on vielä sen verran, että muutoksia varmasti tulee. Kiinnostavimmat pelaajat kannujahtiin herättää kärkijoukkueiden kiinnostuksen samalla hinnan noustessa. Meillä taas on sellainen tilanne, että kannujahtiin runko on laadukas, mutta puuttuvia palasia täytyisi löytää ja heidän taas onnistua, niin rahkeet on taistella pytystä toden teolla.

  Ensinnäkin omista kavereista eniten huolettaa Connolly sekä Bowey. Connolly hyytyi viime keväänä aivan totaalisesti ja faktahan on se, että alemmilta ketjuilta odotetaan myös tuloksentekoa ja heiltä ratkaisukykyä isoissa peleissä. Jotenkin en vaan usko, että Connolly on sellainen pelaaja, mikä tuohon rooliin olisi kuuluva, kun pelit keväällä alkaa. Bowey on toki välillä hyvä, mutta vielä tulee liikaa virheitä ja ne voi keväällä maksaa isosti, joten varmempi kehäkettu olisi kovinkin suotuisa lisä.

  Puolustukseen esimerkiksi seuraavia nimiä, kuten Niklas Hjalmarsson. Kaiken nähnyt, kaiken kokenut ruotsalaispuolustaja olisi mielestäni kaikkein ihanteellisin vahvistus joukkueeseen. Arizonan kausi nyt päättyy runkosarjaan, mutta halutaanko kesällä hankittu pelaaja laittaa lihoiksi jo tällä kaudella? Toki Arizonan paluuta pudotuspeleihin tällä haettiin, mutta pudotuspelihaaveiden murskautuessa tilanne on toinen. Ikää kuitenkin herralla alkaa jo olemaan, että taistelu kannusta varmasti houkuttelee ja meidän ruotsalaiset voisivat vähän kosiskella häntä remmiin. Hjalmarssonilla taitaa vaan olla jotain pykäliä sopparissa, mutta eiköhän tämä ihan mahdollinen olisi kaiken mennessä nappiin.

  Toisena mielenkiintoinen nimi jo aiemmin mainittu Cody Ceci olisi varmasti mieluinen vahvistus takalinjoille, kun Ottawankin pleijarit jäänee haaveeksi. Toki Ceci on vielä nuorehko ja varmasti Ottawalla olisi kiinnostusta tarjota jatkopaperia.

  Kolmantena voisi Mike Greeniä kotiuttaa, jolla voisi olla kiinnostusta taistella kannusta meillä. Muutama kausi sitten herra lähti isomman roolin perässä muualle (Detroitiin). Cupia hänkin varmasti janoaa ja mieshän tunnetusti DC:tä rakastaa ja paluu varmaan kiinnostaisi ainakin kannujahdin merkeissä. Voisi olla hyvä haku ja olisihan se hienoa nähdä Green vielä meidän punaisessa. Saas nähdä, toivotaan, että joku kala tarttuisi koukkuun.

  Hyökkääjiäkin löytyy toki, mutta laadukkaiden hankintojen hinta on ainakin omaan silmään liian korkea meille ja samalla, kun ottaa huomioon sen, että kilpailua varmasti syntyy kovista vahvistuksista, niin voidaan jäädä tällä kertaa kakkoseksi.

  Noh, jotain tuli lätistyä, korjatkaa toki jos jotain korjattavaa on.
   
  Viimeksi muokattu: 23.01.2018 klo 18.39
 15. TheKing8Hockey Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Washington Capitals
  Tappioputki katki Floridan vieraana. 4-2 oli loppulukemat, vaikka isomaaliseen voittoon oli mahdollisuudet. Paikkoja hukattiin älyttömästi pelin aikana ja näin ollen tulos oli ansaittu.

  Taas tulee peleistä taukoa, kun AllStars viikonloppu puskee päälle.
   
 16. TylerDG Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät & Caps
  Jep. Melkolailla kilisi tolpat ja Säterin Harri, mutta riittävä määrä meni sisäänkin.

  Ensin hakataan kuukausitolkulla 4 peliä viikkoon ja sitten on kuukauden pätkä 1-2 peliä viikkoon. Aika vaikeeta keksiä mitä aamukahvin kanssa nauttis.

  Ovien 500 syöttöpiste jäi varsin vähälle huomiolle, mutta eipä miestä syöttöpinnoista tulla muistamaankaan. Toisin kuin jotkut, krhm.
   
 17. faro Jäsen

  Lainaus:
  Nämä "jotkut" tullaan kaiken muun lisäksi muistamaan Stanley Cupeista ja Conn Smytheistä, krhm.
   
 18. Dale Hunter Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Capitals, Tappara
  Oshie oli mielestäni nyt pirteämpi. Ehkä tauko on auttanut tervehtymään. Muutenkin välillä ihan kivaa peliä.
  Ja nyt sitten pirun All Stars-breikki.
   
 19. TheKing8Hockey Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Washington Capitals
  8 more years of this! #RockTheRed... - Washington Capitals Tämän videon sattumalta selaillessa näin ja tuli heti mieleen, että eihän tämän hetken Ossi ole ollut omimmillaan oikeastaan pitkiin aikoihin. Taitaa muutenkin olla edellisestä maalista jo sen verran aikaa, että pahemman luokan apinalauma on selässä. Toivotaan nyt, että mies alkaisi jostain löytämään sen oman pelin. Siitäkään ei voi varma olla, että onko mies täysin kunnossa, mutta joo, en tiedä...

  Tämän videon jälkeen heti kävin katsastamassa Braden Holtby Highlights - YouTube Holtsin hailaitteja. Ei ole hänkään ollut se Holtby, joka meillä oli. En muista kyllä tältä kaudelta kovin montaa huippupelastusta ja kyllähän veskarin täytyy olla kovassa kunnossa, jos keväällä meinaa pitkälle edetä. Holtbyn videossa Green vilahti ja jotenkin tuli hieno fiilis tuosta, mutta saas nähdä miten kevät etenee.
   
 20. JZZ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko, Piraattiryhmä, Caps, ManU
  Ei nyt hyvänen aika mitään Greeniä. Kiekollista osaamista löytyy puolustuspäästä jo mielestäni ihan riittämiin, enkä oikein ymmärrä mitä pahasti laskusuunnassa olevan uran kanssa painiva Green toisi tuonne lisää. Kas kun ei Caps-ikoni Jagria kukaan ehdottanut... Jos puolustukseen joku halutaan hommata niin sitten kunnollinen stay-at-home pakki joka veisi suoraan Boweyn pelipaikan. Playoffeissa Bowey voi olla vielä turhan raakile, vaikka tässä kohtaa kautta toki peluutus on kuin pistäisi rahaa pankkiin, eiköhän siitä ihan NHL-tason puolustaja saada koulittua.
   
 21. Shard Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings, Tappara, Laine, Barkov, Helm
  Lainaus:
  Mielenkiintoinen laskusuunta Greenillä, ku on parantanut Detroitissa kausi kaudelta ja valittiin nyt All Starsiinkin. Olisin allekirjoittanut väitteen kaksi vuotta sitten, kun pelasi ensimmäistä kauttaan Detroitissa.

  Mutta joo, eiköhän iän puolesta vääjäämätön alamäki ole jossain kohtaa edessä.
   
 22. Dale Hunter Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Capitals, Tappara
  Kuzy terve ja pelikuntoinen.
   
 23. TylerDG Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät & Caps
  Green + DC juttua on nyt liikkeellä enempikin. Talonhan on Vespa-Mike hiljattain DCstä myös ostanut ja tähän päälle vanhat kamut sekä AS-pelin hassuttelut Ovien kanssa + parin lähteen tarinat Capitalsin kiinnostuksesta niin kyllä siellä jotain on taustalla menossa.

  Ja eipä siinä sinänsä mitään. Green on pitkälti sama mies mitä viime kevään all-in hankinta Shattenkirk, sillä erotuksella että ympäristö ja kaverit on tutut ja Mikey todistetusti osaa laittaa kiekkoa yv:llä Ovien "wheelhouseen" paremmin kuin ketään muu.

  Viimeiset pari kolme kautta täällä ollessaan Green joutui sylkykupiksi osittain aiheetta ja osin aiheestakin, mutta siinäkin kuten kaikilla muilla kupeilla, iso vaikutus oli palkalla ja roolilla. Nyt rooli olisi myös omempi, eli 3RD ja ykkös-yv, eikä joukkueen selkeänä ykköspakkina jäällä kokoaika sohlaamassa.

  Ensiajatus huhujen suhteen oli luokkaa "mitä veetä nyt taas", mutta mitä enemmän tuota pyöritellyt niin sitä enemmän ajatukselle lämmennyt. Pakkiahan tässä on muutenkin huudeltu ja ei ne jhälmärssönit ja jolmarssonit sen kummempia tapauksia ole. Hinnan pitäisi vaan olla maltillinen. Green ei saisi olla all-in hankinta, vaan enemmän luokkaa "kokeillaan ny, kun ei paljoa maksa".

  Orlov-Niskanen
  Djoos-Carlson
  Orpik-Green

  Mitä sitten caphittiin tulee, niin Red Wingsin pitäisi syödä se 50%. Siinäkin tapauksessa jouduttaneen hiukan palkkaa lähettää takasin, ja Bowey farmikomennukselle loppurunkkarin ajaksi. En silti noista tarkoista numeroista ole varma, esimerkiks kuukauden päästä jo pelkkä 50% retention ja Boweyn farmit saattaisi riittää. Joku viisaampi ottakoon vielä kiinni noihin numeroihin, kun en ite osaa tehdä selkeää eroa cumulated capin ja muiden numeroiden kanssa.

  Ja toisaalta taasen ei olis ees mahdottomuus että Green tekisi hometown-sopparin vielä Capseihin kesälläkin. No.. ehkä ei vielä. Hometown-sopparikaan tuskin olis kovin helposti ahdettavissa yhteen JC:n ja muiden jatkojen kanssa.

  Mikä sitten ois sopiva hinta rental-Mikeystä? Ja sillä tapaa vielä sopiva, että se kelpais Red Wingsillekin? En tosissaan tiedä. Kahta vuotta peräkkäin en malttais kyllä luopua ykköskiekan pikistä vaihdossa Shattenkirkiin.

  Nyt kun tässä tuli näin pitkä pätkä aiheeseen tuhlattua aikaa, niin huomenna varmaan sitten Green kaupataan Penguinsiin ja tuun muokkaamaan tämän viestin täältä pois.
   
  Viimeksi muokattu: 31.01.2018 klo 13.54
 24. TheKing8Hockey Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Washington Capitals
  Lainaus:
  Nimenomaan tämä.

  Tuntuu kaikilla Caps-faneilla olevan vain takaraivossa nuo huonoimmat muistot Greenistä. Mahdollinen tulohan tarkoittaisi paikkaa kolmosparissa, eikä ykkösparissa. Greenin ja Shattenkirkin ero on myös siinä, että Greenillä olisi tulossa samalla myös sydän mukana ja sitä kautta varmasti taisteluilmettä peleihin.

  Mutta odotellaan nyt.
   
 25. Dale Hunter Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Capitals, Tappara
  Niinhän se oli että nimenomaan Greenin puolustuspelaaminen oli sen heikko kohta Capseissä. Muistan minäkin hämärästi miten ikävästi siniviiva vuoti.
  Jossain kuitenkin luin että Green on Wingseissä oppinut myös puolustamaan. Ja Boweystä on kyllä hyvä päästä eroon POFFsehin tultaessa.
  Joten täältä vahva ehkä.
  Mutta rental se on tässä vaiheessa jos ja kun Orpikista ei päästä eroon.