Ilmoitukset

Nimimerkki MachoFantastico ei jatka enää joukkueessa. Kun penkkikomennukset ja opastukset eivät nostaneet hänen kirjoitustensa tasoa, ainoaksi vaihtoehdoksi jäi kirjoitusoikeuksien poisto.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin VilleLeino provoilut taukoavat kahdeksi kuukaudeksi. Käyttäjän murheellinen rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Nimimerkki Malkkinen laajentaa viikon ajan sanavarastoaan ennen paluutaan palstalle.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin Kimmo Stasi trollaus on palkittu kuukauden pelikiellolla.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Iso Paha ansaitsi itselleen viikon huilitauon HIFK-osion turhasta, sisällöttömästä ja asiattomasta viestistään.

Nimimerkki Rambokala on saanut viikon pelikiellon keskityttyään NHL-osiossa henkilökohtaiseen hyökkäykseen asian sijaan.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki nahkis on seuraavat kaksi kuukautta vilttiketjussa ja toivottavasti hän tänä aikana opettelee keskustelemaan ilman provosointeja ja flametusta. 

Sulje ilmoitus

Washington Capitals 2017–2018

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana JuiWSH, 11.05.2017 klo 05.55.

 1. Caveman8 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Washington Capitals
  Caps ei tehnyt mitään siirtorajalla, joka oli odotettavissa parin muodollisen pakkihankinnan jälkeen. Pidän tätä hyvänä päätöksenä. Stanley Cupin tavoittelu tällä rosterilla ei pitäisi kaiken järjen mukaan olla mahdollista, mutta jäädään seuraamaan kuinka pelaaminen keväällä selkeänä altavastaajana sujuu.

  Tälle corelle järjestetään kuitenkin vielä mahdollisuus. Mitäs luulette muut, että tuleeko se olemaan heti seuraava kausi vai siitä seuraava?
   
 2. Ferris Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Washington Capitals
  Lainaus:
  Itselläni hyvin pitkälti samat ajatukset. Joku Karlssonin hankinta Carsonin hinnalla ei olisi ratkaissut mielestäni mitään tämän kauden osalta, koska hänen hankintansa ei olisi auttanut koko pakiston tason nostoa. Ennemmin olisin halunnut esim. Tampan kaappaaman McDonaghin tuomaan leveyttä pakistoon.

  Joukkueen johto näki asian niin ettei tähän (Trotzin viimeiseen) kauteen kannata uhrata enempää, haetaan nuorille pelaajille kokemusta lisää ja katsotaan sitten uuden koutsin alaisuudessa joko kesällä tai vuoden päästä josko hankitaan täydennystä rosteriin.
   
 3. TheKing8Hockey Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Washington Capitals
  Ei tullut vahvistuksia, mutta eipä tullut ennakkosuosikinkaan viittaa niskaan. Onhan meillä hyvä nippu kasassa kaikesta huolimatta ja mahdollisuudet on taistella koviakin joukkueita vastaan. Toki tällä hetkellä tuntuu, että on niin kovia joukkueita kasattu, että hieman hirvittää. Noh, saas nähdä mitä kevät tuo tullessaan.
   
 4. Dale Hunter Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Capitals, Tappara
  Toivomani iso treidi ei sitten toteutunut, eli näillä mennään.
  Olisi yllätys jos Caps pelaa vielä kesäkuussa. Mahdollista toki.
   
 5. TheKing8Hockey Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Washington Capitals
  Olipa huono peli meiltä Ohiossa. Ei päästy missään vaiheessa pelin vaatimalle tasolle ja näin ansaitusti Columbus otti pelistä 5-1 voiton. Niin kuin täällä aikaisemminkin olen sanonut, Ossi ei ole todellakaan toivotulla tasolla ja hiihtelee sekä riplailee kiekon kanssa pelaten kyllä Capitals-uransa heikointa kautta. Toivottavasti 77 herää tässä kevään edetessä. Tällä hetkellä myös Holtbylla on samanlainen vaihe kuin Grubilla kauden alussa eli joukkue pelaa heikosti hänen edessään ja nyt hänen viimeisistä viidestä startista on jokainen päättynyt häviöön. Ryhtiliikettä kaivataan jokaiselta nyt.

  Yöllä Sens vierailulle pääkaupunkiin.
   
 6. Dale Hunter Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Capitals, Tappara
  Jos joka äijä joka nyt tuolla surffailee (eli lähes koko joukkue) skarppaisi kun POF alkaa niin voisi tulla vaikka mitä. Ikävä kyllä näin ei viime vuosina ole tapahtunut. Tällä hetkellä meno on alta arvostelun. 70, 19, 77 ovat ihan yössä vain kolme mainitakseni.
   
 7. TheKing8Hockey Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Washington Capitals
  Jerabekin debyytti nähdään tulevana yönä. Jokohan Vranakin pääsisi kokoonpanoon, sillä aivan älytöntä pompottamista hänen kohdalla tapahtunut viime aikoina... Joo, toki pelilliset otteet eivät ole ollut viime aikoina toivotulla tasolla, mutta ethän vaan voi ottaa joka toisessa pelissä Vranaa pois kokoonpanosta ja peluuttaa Chiassonia. Saa myös nähdä, että kumpi aloittaa, Grubi vai Holts?

  E: Grubauer aloittaa.
   
 8. Gneisenau Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Eisbären Berlin, Preussen Devils, HIFK
  Lainaus:
  Ihan mukavasti meni taas Grubauerilla, todella vaikean alun jälkeen palannut tasolleen, luotettavaksi 2. vahdiksi. Kiinnostaa kyllä näkeekö Washington miehessä tulevaa 1. vahtia.
   
 9. CAPSmaN Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  caps, Kajaanin HOKKI
  Mielenkiintoiselta kieltämättä näyttää tuo capsien maalivahtitilanne, kun Holtbyllä heikko striikki päällä ja Grubyllä sitten ruvennu kopit tarttumaan. Eikös Gruby vielä ensi kesänä ole rfa? Ja sitten tietenkin Samsonov, jonka khl soppari loppuu tähän kauteen ja pelannut 25 ottelua hyvillä statseilla ruplaliigaa. Olisiko siinä meille Vasilevskiy?
   
 10. TheKing8Hockey Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Washington Capitals
  Grubauer ollut hyvä ja tilastojen valossa erinomainen viimeisistä peleistä. Grubauer on nyt osoittanut sen, että Holtbyn pelatessa heikosti hänet voi lyödä häkkiin huolettomasti myös pudotuspeleissä. Jääkiekkoa kun pelataan korkeimmalla huipulla, niin tilanteen pitäisi olla se, että parempi pelaa eikä katsoa nimeä selästä. Holtbyn on saatava vain kasattua itsensä ja saada varmuus omaan tekemiseen, niin ei fanien tarvitse jokaisessa vedossa pelätä kiekon menevän häkkiin ja mielestäni se tilanne on tällä hetkellä tämä. Toki fakta on se, että Holtby on ykkönen ja Grubauer kakkonen ja pelit tulevat jakautumaan jatkossakin tällä periaatteella.

  Pelistä sen verran, että ihan hyvän näköistä tekemistä oli vaikka oltiin aika ajoin vaikeuksissa vähän joka asiassa, mutta voitto tuli ja se on tärkeintä. Kakkosketju 13-92-77 oli erinomaisella pelipäällä ja Oshiekin väläytteli sitä todellista osaamistaan ja yllätyin kun maalisarake pelin jälkeen näytti nollaa, sillä paikkoja oli, mutta siis kokonaisuudessaan hienoa peliä koko ketjulta. Nyt on tietysti muutoksia tullut joukkueeseen, kun lähes koko kauden pakkipari ovat olleet Orlov-Niskanen, Djoos-Carlson ja Orpik-Bowey. Koppiin on tullut uusia kavereita ja kestäähän se varmasti aikansa tottua uusiin kuvioihin itse kullakin. Uskon kuitenkin vahvasti siihen, että peli alkaa tästä lutviutua kohdalleen ja palaset istutetaan paikalleen ja näin saadaan taas jännittää otteluita keväällä.
   
 11. TheKing8Hockey Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Washington Capitals
  Pihapelistä voitto. Pitkälti viihdyttävä kamppailu, mutta lopussa hiukan nostettiin jalkaa kaasulta. Holts lahjoitti molemmat Leafs maalit, tosin tämän jälkeen keräsi itsensä ja otti muutamia hienoja koppeja, joka teki itseluottamukselle taatusti hyvää. Selvästi oli Caps latautuneempi tähän otteluun ja oli kuskin paikalla oikeastaan koko pelin ja voittajasta ei näin ollen ollut epäselvyyttä missään vaiheessa.

  Nyt taas huilataan pari päivää ja sen jälkeen vieraskiertueelle, joka alkaa Anaheimia vastaan ke-to yönä.
   
 12. TylerDG Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät & Caps
  Mukavan puoleinen voitto tosiaan Annapolikselta vaisua ja ilman Matthewsia pelannutta Torontoa vastaan.

  En ite laittaisi kumpaakaan maalia nyt Holtsin piikkiin tällä kertaa. Toinen luistimen kautta maalin edestä ja toinen yllättävä kuti täydestä maskista. Muuten hanska kävi kuin hyvinä aikoina joten parempaan päin.

  Nää show-matsit on näitä. Kivempi voittaa tietty ja oli kiva nähdä että pelaajat (ainakin meidän vaihtoaitiossa) nautiskeli ja löysivät hyvän draivin tähän matsiin. Olispa sama rentouden ja peli-ilmeen yhdistelmä sitten jatkossakin, eikä vaivuttais taas siihen ”another day in office” mentaliteettiin.
   
 13. TheKing8Hockey Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Washington Capitals
  Lainaus:
  No olisihan tietysti pitänyt kelata vielä nuo maalit. En tuossa ensimmäisessä huomannut kiekon menevän luistimen kautta, mutta kelatessahan tuon huomasi heti. Oletin vain peliä katsellessa, että suoraanhan se taisi taas mennä ja pieni huokaus päälle. Toinen maali taas meni tähän viime aikaisten esitysten piikkiin ja lyötiin sekin suoraan Holtsin maaliksi, mutta olihan siinä tosiaan porukkaa maalilla ja tuleehan noita muillekkin, nimittäin ollaan mekin noita tehty tällä kaudella.

  Toki niin kuin sanoit oli havaittavissa sitä samaa vanhaa Holtbya. Olin jostain lukevinani, että Mitch Korn käynyt pääkaupungissa ja olisikohan ollut palauttamassa Holtbyn itseluottamuksen?
   
 14. TheKing8Hockey Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Washington Capitals
  Täytyy vielä mainita Tom Wilson, joka on pelaamassa ehdottomasti uransa parasta kauttaan. Toki edellisillä kausilla on ollut enemmän tappelija ja hämmentäjä kuin pelimies. Tällä kaudella hän on kaikkea tätä, joka tekee hänestä mielestäni sellaisen pelaajan, jota pääkaupungissa on aina odotettu. Wilson on löytänyt ne pelilliset vahvuudet, joita hän ei ole liiemmin aikaisemmilla kausilla esittänyt. Wilson on ollut kaikessa hiljaisuudessaan elintärkeä palanen tämän kauden joukkuetta. Wilson on ottanut mielestäni usean stepin eteenpäin ja on täydentänyt hyvin tuota ykkösketjua. Tässä on sellainen pelaaja, jota en missään nimessä haluaisi isoissa peleissä olevan vastustajan joukkueessa. Uskon Wilsonin olevan tulevana keväänä meidän tärkeimpiä pelaajia ja omalta osalta odotukset ovat hänen kohdallaan korkealla.

  Ossikin on innostunut pelaamaan edellisissä peleissä ja hänen noustessa omalle tasolleen ja vähän ylikin, niin meillä on kovin iskukykyinen nippu kasassa. Tuntui yön pelissä siltä, että runkosarja pelit jotain Buffaloa vastaan ei kovin sytytä ja siellä on odotukset jo kevään peleissä korkealla ja siellä sitten sytytään, kun panokset kasvavat.

  Onhan tämä runkosarjan loppu faneillekin vähän raskasta, kun ottelut juuri jotain Dahlinia metsästävää joukkuetta vastaan ei sytytä suurinta osaa, niin kyllä se kotisohvallakin vähän puulta maistuu.
   
 15. TheKing8Hockey Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Washington Capitals
  Ei maistunut tänään ja sen seurauksena 4-0 turpaan. Holtby taas vedettiin luukulta, joka alkaa olla jo huolestuttavaa. Pelistä ei nyt muutenkaan jäänyt jälkipolville kerrottavaa.

  Eteenpäin sanoi mummo lumessa ja seuraavaksi Kingsin vieraaksi.
   
 16. Gneisenau Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Eisbären Berlin, Preussen Devils, HIFK
  Lainaus:
  Toivottavasti Grubauer aloittaa ja saa lisää tärkeitä minuutteja pleijareita silmällä pitäen.
   
 17. Ferris Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Washington Capitals
 18. TheKing8Hockey Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Washington Capitals
  Ei tullut pisteitä Kingsin vieraana, vaikka se olikin suuri vääryys. Harvemmin sitä tappiota runkosarjassa sen ihmeemmin harmittelee, mutta nyt jäi kyllä kovasti hampaankoloon tämä matsi.

  Grubauer oli maalillaan jälleen todella hyvä ja ehdottomasti pitäisi laittaa myös San Josessa häkkiin ja antaa Holtbyn lepäillä. Peli oli muutenkin hyvää lukuunottamatta ylivoimaa, joka ei tänään pelittänyt toivotulla tasolla... Päivän Capitaali kuitenkin oli ehdottomasti Kempny, joka pelasi parhaan ottelunsa tähän asti ja oli pelipäällä. Hyvä pakkipari Carlsonille ja tällaisia otteita olisi myös jatkossa mukavaa katsella.

  Seuraavaksi tosiaan San Josen vieraaksi huomisessa iltamatsissa.
   
 19. CAPSmaN Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  caps, Kajaanin HOKKI
  Mielenkiintoisesti oli Trotz vaihtanut kolmen kärkikentän sentterit San Jose peliin, saa nähdä miten pysyvä muutos. Grubyltä jälleen huippupeli ja kyllä omaan silmään herrat Kempny ja Jerabek tuovat takalinjoille hyvää kiekollista peliä. Djoosin kokeilisin silti mielellään vielä takalinjoilla vaikka Orpikin tilalla.
   
 20. TheKing8Hockey Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Washington Capitals
  Hyvä matsi oli Winnipegiä vastaan ja nyt päästiin kostamaan edellisen Winnipeg vierailun katkera tappio. Ovechking oli isäntä tämän illan ottelussa ja maali numero 600 vihdoin rikki.

  Kokonaisuudessaan peli oli viihdyttävä ja Caps pelasi hyvän ottelun. Kempny pelasi jälleen todella hyvin ja samoin Jerabek. Nämä kaksi herraa on kyllä auttanut paljon tuossa pelin avaamisessa ja se on raikastanut meidän peliä. En ole enää kovinkaan harmissani siitä, että mitään isoa kalaa ei saatukaan naarattua. Toki on selvää, että hyökkäyksestä pitää ratkaisuvoimaa löytyä alemmista ketjuista myös, sillä muuten voi keväällä käydä köpelösti. Ensinnäkin Oshien on vain saatava laitettua myös tehoja pöytään, koska tuo hyvän pelin pelaaminen ei vain riitä, kun maalinteko pelistä on kyse.

  Seuraavaksi To-Pe yönä Islandersin vieraaksi.
   
 21. Dale Hunter Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Capitals, Tappara
  Bowey nyt virallisesti siirretty Hersheyhyn jonne jäänee.
  Ja onhan uudet pakit mielestäni tuoneet jonkin verran jämäkkyyttä alakertaan, ei siinä mitään.
  Saas nähdä onko Djoos jäällä kun vastaan luistelee Isles.
   
 22. TheKing8Hockey Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Washington Capitals
  Lainaus:
  Eikös Trotsi sanonut, että suunnitelmana on nostaa Bowey ylös vielä tämän kauden aikana. Näin ainakin muistan jostain lukeneeni.
   
  Viimeksi muokattu: 15.03.2018 klo 12.16
 23. Ferris Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Washington Capitals
  Sen mitä olen esityksiä nähnyt niin Kempny saa pitää paikkansa Carlsonin rinnalla, mutta Jerabekin en ole nähnyt tuovan yhtään mitään lisää kolmospariin mitä Djoos ei toisi. Ei ole sen parempi omassa päädyssä ja hyökkäyspäässä ei pääse lähellekään Djoosin esityksiä.
   
 24. Dale Hunter Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Capitals, Tappara
  Djoos on ollut nuorista pakeista ehdottomasti se parempi, kyllä. Mutta en ole lainkaan varma onko sillä vääntöä tarpeeksi POFseissa.
  Kyllä se runkosarjaa vielä pelaa ainakin.
   
 25. speksi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Washington Capitals, TPS, K-Vantaa
  Muutaman tunnin kuluttua olisi edessä elämäni ensimmäinen NHL-matsi livenä kun Capitals luistelee Islandersin vieraaksi Brooklynissä! Reilun parinkymmenen vuoden Caps fanituksen jälkeen huikeata päästä paikan päälle pelipaita päällä kannustamaan omia. Sunnuntaina olisi vielä luvassa toinen peli Philadelphiassa. Toivottavasti Ovien vatsa ei ole vielä täynnä maalien metsästyksen osalta.