Ilmoitukset

Nimimerkki bebeto on siirretty kahdeksi viikoksi katsomon puolelle väkivallantekoja käsittelevään ketjuun kirjoitetun mauttoman viestin vuoksi.

Nimimerkki Roger Moore selaa seuraavan kuukauden ajan palstaa ilman kirjoitusoikeuksia. Hänen tuotantonsa otteluseurantaketjuihin on ollut jopa otteluseurannan mittapuulla aivan turhaa ja aiheeseen kuulumatonta spämmiä.

Kummassakin tapauksessa aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Näiden lisäksi nimimerkki puuntakaa on passitettu viikon pelikieltoon mauttoman ja turhan viestin takia, jossa puhuttiin lahtaamisesta ja reiden leikkaamisesta poikki.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Johnny B. Goode palkittiin viikon huililla hänen hyvän maun vastaisesta viestistään "Ärsyttävin mainos?"-ketjussa.

Nimimerkin Hiihtofani hiihtokausi päättyi nyt lopullisesti. Tuomaristo ei kokenut hänen hämmentävillä hiihtoaiheisilla viesteillään ja puhtailla provosoinneillaan olevan mitään annettavaa jääkiekkoaiheiselle palstalle.

Nimimerkki heavylutaa18 passitettiin kahdeksi viikoksi katsomon puolelle jatkuvien provosointien ja henkilökohtaisten hyökkäysten vuoksi.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Micol keskittyi perjantain kierroksen jälkilöylyissä jatkuvasti itsemoderointiin ja henkilökohtaisuuksiin. Tämän vuoksi hän ei kirjoita palstalle kahteen viikkoon.

Sulje ilmoitus

Kuuma pudotuspelikierros vei muutaman kirjoittajan ylikierroksille. Kurinpito on päättänyt antaa seuraavat pelikiellot:

Nimimerkki lake79 on passitettu kuukauden pelikieltoon toivottuaan toisen pelaajan loukkaamista. Samainen nimimerkki on kunnostautunut samassa asiassa aiemminkin, joten rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Nimimerkki Ultraorthdoxjew pääsee viikon tauolle kirjoitettuaan useamman turhan lestadiolaisiin liittyvän provosoinnin Ilves-Kärpät-ottelun otteluketjuun.

Nimimerkki Crueman kirjoitti useamman hyvän maun vastaisen viestin kyseenalaisia taklauksia käsittelevään ketjuun. Hän kuittasi viestittelyllään viikon pelikiellon.

Sulje ilmoitus

Washington Capitals 2017–2018

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana JuiWSH, 11.05.2017 klo 05.55.

 1. JuiWSH Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Washington Capitals
  Washington Capitalsin kausi 2016-2017 päättyi samalla tavalla kuin aiemmatkin Capitals-kaudet: pettymykseen. Nyt voidaankin alkaa jo puimaan mitä tälle joukkueelle pitäisi tehdä. Tällä hetkellä voidaan puhua melkein mistä tahansa: annetaan koutsille kenkää, treidataan suuria pelaajia ulos ja/tai sisään, vedetäänkö koko joukkue sileäksi ja aloitetaan rebuild vai mitä tässä kannattaisi tehdä? Kulunut kausi oli Capitalsille materiaalinsa puolesta juuri se THE kausi - "nyt tai ei koskaan" - kun se lähti playoffeihin nimellisesti ehkä koko NHL:n kovimmalla rosterilla. Ensimmäisellä kierroksella Toronto Maple Leafs tuotti vaikeuksia mutta Caps eteni otteluvoitoin 4-2, toisella kierroksella sen sijaan täysin rampa Penguins vei sarjavoiton lukemin 4-3.

  Mielestäni nyt olisi pitkä hengähdystauon ja mietinnän paikka, että millä tähän rosteriin saadaan se voittamisen kulttuuri. Huolestuttavintahan tässä on se, että Capitals kohtasi nyt täysin puolikuntoisen Penguinsin ja turpaan tuli siitä huolimatta: mitä olisi voinut odottaa tapahtuvan täysin tervettä Pensiä vastaan? Käsittämätöntä on myös se, että viime vuosina joka kevät sulanut Fleury kyykytti Holtbyä 100-0. Jännä miten Caps onnistuu aina saamaan vastustajan maalivahdin näyttämään hyvältä. Tällä kertaa joukkue taisteli urhoollisesti itsensä 3-1 sarja-asemasta tasoihin, mutta sitten game 7 oli todellinen floppi, ja jälleen jonkinlainen todiste siitä ettei kanisteri kestä tosipaikan tullen.

  Toki voidaan myös puhua siitä että ei pitäisi voittaa President's Trophyä, eikä saisi lähteä ennakkosuosikkina, valmentaja ei toimi jne jne. Tosiasia on nyt se, että Capitals on 2010-luvulla lähtenyt playoffeihin konferenssinsa sijoilta 1, 3, 4 ja 7, mutta käkättimeen on tullut joka kerta viimeistään toisella kierroksella. Tuolla aikavälillä Capitals-penkin takana ovat myös seisoneet nimet Bruce Boudreau, Dale Hunter, Adam Oates ja Barry Trotz.

  Mietteitä muutamista joukkueen yksilöistä:

  Barry Trotz: Todella hyvä valmentaja, jota on kiittäminen monesta asiata. Jokatapauksessa tämä niin monesti nähty paniikinomainen ketjuruletti aivan outoihin tilanteisiin kertoo siitä, että miehellä ei ehkä ole sitä tarvittavaa viileyttä viedä tätä joukkuetta päätyyn asti. Erityisesti se tosiasia, että tämä rosteri vetelee viimeisiään ennen pakollista rebuildia, ikävä kyllä pakottaa siihen tilanteeseen että ensi kauteen olisi hyvä lähteä jollakin muulla valmentajalla. Vaikka mielelläni Trotzille vielä ainakin yhden yrityksen soisin (ja kuten aiemmin sanoin ei valmentajan vaihtaminen ole Capsiä ennenkään hyödyttänyt), niin tällä joukkueella ei ikävä kyllä ole enään aikaa lähteä kokeilemaan.

  Kevin Shattenkirk: Shatty olikin Shitty. Tämän miehen kohdalla voidaan unohtaa kaikki jatkosopimukset ja muut vastaavat. Mies oli kokonaisuudessaan pettymys. Eipä tuohon voi paljon muuta sanoa. Menkööt jonkin muun joukkueen siniviivalle sähläämään.

  T. J. Oshie: Oshie kannattaisi pyrkiä kiinnittämään. Ylihintaa ei kannata maksaa, mutta tällä hetkellä näen Oshien tärkeämpänä osana joukkuetta kuin Ovechkinin.

  Alexander Ovechkin: Mies tuskin liikkuu pääkaupungista mihinkään, koska markkinointi. Ovie on kuitenkin jo 31-vuotias (ensi kauden alkaessa 32) ja jo parina viime kautena tuo ikä on alkanut mielestäni näkymään miehen otteissa. Ovechkin saattaa olla ensi kaudella palkkoineen jopa enemmänkin rasite kuin hyöty. Mutta ehkä vielä kausi tai pari.

  Brooks Orpik: Nyt tästä kaverista on pakko päästä eroon jos halutaan jotakin pelaajia pitää ja/tai hankkia.

  Tom Wilson: Onko Wilson oikeasti hyödyllinen ja tärkeä? Toronto-sarjassa ehdin jo hetken innostua, että ehkä mies alkaisi jo lunastamaan potentiaaliaan, mutta ei. Wilsonin otteet kentällä ovat lähinnä turhia ja tyhmiä jäähyjä ja random rymistelyä. Tomia kannattaisi kokeilla nyt joko korkeammissa ketjuissa ja katsoa riittääkö paukut, tai sitten voidaan miettiä haluttaisiinko hänet päästää muualle.

  Andre Burakovsky: Näytti viimeisissä playoff-peleissä että osaa pelata.

  Justin Williams: Williams on vakuuttava suorittaja, erityisesti playoffeissa. Jos vain suostuu siedettävään soppariin niin ehdottomasti jatkoa.


  Kesäkausi tulee olemaan erittäin jännittävä siinä mielessä mitä muutoksia tähän joukkueeseen tehdään, vai tehdäänkö mitään. Cup-ikkuna on auki vielä vuoden pari, mutta nyt pitäisi todellakin päästä eroon tuosta häviämisen kulttuurista.
   
  Viimeksi muokattu: 11.05.2017 klo 06.16
 2. Prof. Puck Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  ***HIFK*** & Norristolainen
  Tätä on tullut ennenkin mietittyä, mutta totean sen nyt ääneen: Mitäpä jos Ovien saisi vaihdettua todella laadukkaaseen nuorehkoon kahden suunnan sentteriin - koodinimi "barkov"? (tiedän, että kyseinen herra tuskin liikahtaa Floridasta minnekään..). Kertaheitolla näyttäisi rosteri jotenkin paljon tasapainoisemmalta ja tarvetta suuremmalle re-buildille tuskin olisi. Ikävä tosiasia on kuitenkin se, että Washington on ollut Ovien joukkue ja häneen henkilöityy tämä hukattujen mahdollisuuksien ja massiivisten pettymysten ajanjakso. Minä lähtisin tuollaista kauppaa haistelemaan varsinaisen re-buildin sijaan.. Kyllähän Ovechkin on huippupelaaja vieläkin, ehkei vaan ns. johtaja joka ottaa joukkueen reppuselkään tiukan paikan tullen ja jota Washington selvästi tarvitsisi näiden vuosien nöyryytysten jälkeen.

  Jotain on muututtava ja pelkällä valmentajan vaihtumisella se (aito) muutos ei tule tapahtumaan!
   
 3. TylerDG Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät & Caps
  Joop, henkisesti tässä on jo lähes viikon päivät tullut keskityttyä ensi kauden joukkueen ihmettelemiseen ja omat fantasioinnit on jo aika pitkällä. Niistä lisää vähän myöhemmin.

  Kesä on tällä kertaa varsin mielenkiintoinen (ja vaikea), vaikka varaustilaisuutta ei juur tarvikaan ootella. On kuitenkin UFAA ja RAFAA ja entry dräftiä ja vaikka mitä.

  Lähtökohtasesti näkisin että mikään ikkuna ja ovi tai takkahormitkaan ei ole menossa kiinni ens vuodeksi, eikä varmaan seuraavaksikaan. Pleijareihin mennään heittämällä ja siellä sitten taas joko tiputaan kakkoskierroksella tai ei.

  Mutta laitan omat hahmotelmat lokakuun 2017 joukkueesta vielä tulemaan myöhemmin. Ihan kiusaksi kun eihän ne (etenkään tässä vaiheessa) ketään kiinnosta.
   
 4. Dale Hunter Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Capitals, Tappara
  Hyvä että heti katsotaan eteenpäin!

  Osittainen rebuild on mielestäni suoritettava.

  Kuten JuiWSH tuolla toteaa niin pallot vaan ilmaan ja ruvetaan keräämään.

  Rajahuomioita: en näe tällä hetkellä Trotzia parempaa valmentajaa vapailla markkinoilla.

  Ovie jää juuri yllämainituista syistä (vaikka sen lähtö voisikin kovasti raikastaa joukkuetta).

  Oshie olisi hyvä kiinnitys.

  Wilsonille ei uutta pitkää sopimusta.

  Williamsista olen eri mieltä. Ikä painaa, POFseissa ei tehnyt mitään.

  Shattenpants saa lähteä Rangerseihin.

  Alzner saa lähteä Vegasiin.

  Orpik saa lähteä eläkkeelle.

  MaJo?
   
 5. Dr.Troy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Detroit Red Wings, Caps, NO Saints
  On kyllä täysin selvää, ettei tuo runko tule koskaan voittamaan -> rebuild! Tämä oli se viimeinen näytön paikka. Uskomatonta puhaltelua silloin, kun pitäisi olla tappamisen meininki. MoJo, Shatty, Orpik, Eller, Wilson ainakin pihalle. Kuzy, Bura ja jopa Bäckström voisi olla kaupan.. Oshie joo voisi pitää ja Williams halvalla lapulla. Valmentajista oliskos se Sutter vielä kaupan?

  Sitten tapaus AO. Aloitin Capsin seuraamisen silloin, kun Ovechkinin aikakausi alkoi, mutta nyt jotain täytyis tehdä. Treidaaminen tuskin edes onnistuisi, mutta esim. nöyrästi myöntää ettei pysty johdattamaan joukkuetta pitkälle. C-kirjain pois rinnasta.
   
 6. TylerDG Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät & Caps
  Lainaus:
  Täh.

  Tupla president trophy taskussa ja lomille lähettiin runkkarin kakkosta vastaan seitsemän pelin sarjassa, missä vois väittää että monella osa-alueella oltiin parempia.

  Hiukkasen ylireagointia, sanoisin.
   
 7. TheKing8Hockey Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Washington Capitals
  Syvät arvet raapaistiin jälleen kerran auki tänäkin keväänä. Ensimmäisiin peleihin kustiin tämä sarja, ei siitä sen enempää. Vitutus on tällä hetkellä niin suuri, että ei tiedä mitä kirjoittaisi.

  Kaikki pelit tuli katsottua tällä kaudella ja lapsen uskolla loistavan runkosarjan jälkeen oli suuri toivo, että joko on meidän aika? Ei, se ei ollut. Tottakai pettymystä lievittää edes jonkin verran se, että pahimpaan oli varauduttu, eikä tullut järjettömänä yllätyksenä kauden päätös tähän kohtaan kevättä, toisaalta.

  Tuleva kesä on todella mielenkiintoinen laajennusdraftin myötä. Jokainen tietää sen, että muutosta on tehtävä joukkueeseen kesän aikana, se on varmaa. Samat silmäparit kohtaavat pukuhuoneessa jokainen kevät samaan aikaan ja takaraivossa jyskyttää kaikesta, siis ihan kaikesta huolimatta sen tärkeimmän pelin häviäminen. Vähän voisin omia näkemyksiä laittaa muutamista pelaajista tuohon alas.

  HYÖKKÄÄJÄT:

  Ovechkin: Vaikka olen ottanut ikäni puolesta tämän joukkueen omakseni vasta Ovechkinin varauksen jälkeen ja hänen kauttaan siirtynyt Capitalsin fanipojaksi, niin... Hänen tekemisensä jäällä ei ole enää 10miljoonan arvoista, ei lähellekään. Hän on yksi kaikkien aikojen parhaista maalintekijöistä ja tulee tekemään maaleja myös tulevaisuudessa, mutta hänen johdolla ei kannua näytetä millään saavan... Haluaisin nähdä Capitalsin nostavan joku päivä vielä kannua Ovin johdolla, mutta hän ei vaikuta näiden kaikkien pettymyksien jälkeen enää sellaiselta kaverilta joka vie tämän joukkueen päätyyn asti. En tiedä mitä todellisuudessa haluan kesällä tapahtuvan, mutta annetaan fiksumpien päättää ja miettiä asioita... Toki olen vielä, sen verran vittuuntunut ja sekaisin yön pelistä, että jotain tulee sanottua mitä ei välttämättä tarkoita.

  Eller: Olen kieltämättä ihastunut Ellerin peliin ja mitä hän kentällä tekee. Hän on omaan silmään loistava mies tuohon 3c tontille. Ehdottomasti haluan nähdä kaverin tuolla paikalla myös jatkossa.

  Oshie: Ossi on sopimuksensa myötä mielenkiintoisin nimi tulevaa kautta koskien. Loistava pelaaja ja ehdottomasti sellainen kaveri, joka pitää kiinnittää joukkueeseen tuleville kausille. Aika ajoin tärkein mies koko joukkueelle. On todistanut pystyvänsä pelaamaan loistavaa kiekkoa myös keväällä.

  Williams: Mr. Game 7. Oli pelkkä muisto vain kyseinen nimitys tälle herralle. Täytyy olla samaa mieltä Dale Hunter:in kanssa siitä, että oli heikko mies poffeissa siihen nähden mitä ainakin henkilökohtaisesti odotin. Suhteellisen edullisella sopparilla jatkoon, mutta muuten ei.

  Kuznetsov: Osoitti olevansa myös poffeissa mies paikallaan ja todella pätevä 2c. Muodosti runkosarjassa muutamaan otteeseen hyvää kemiaa mm. Vranan kanssa. Tulevaisuutta silmällä pitäen loistava juttu. Jatkoon.

  Omasta mielestä Buralle saa tehdä jatkon. MaJo:sta vähän kaksijakoiset fiilikset... Winnikistä en osaa sanoa tällä hetkellä mitään. Backs nyt tulee olemaan 1c. Beagle saa tulla myös tulevalle kaudelle mun puolesta napsimaan aloituksia. Connolly on hieno mies ja näytti kykynsä runkkarissa mutta hyytyi tosipeleissä, todennäköisesti mies lähtee muualle.

  PUOLUSTAJAT:

  Carlson: Loistava kaveri ja ehdottomasti haluan nähdä kyseisen herran punaisessa nutussa jatkossakin.

  Shattenkirk: Aiheutti alussa riemun kiljahduksia, mutta hyvää jatkoa.

  Orpik: Isäntä on isäntä pukuhuoneessa, mutta nyt on aika siirtyä muualle tai jopa eläkkeelle. Palkka järkyttävä, joten poistoon.

  Schmidt: Suosikki puolustuksessa, aivan loistava kaveri ja ehdottomasti jatkoon.

  Orlov: Paransi otteitaan huimasti viime kaudesta ja siedettävällä palkalla näen mielelläni Orlovin jatkossakin Caps nutussa.

  Alzner: En tiedä, jotenkin ei vaan sytytä tämä kaveri.

  Niskanen: Kova kaveri ja mielellään nähdään tulevallakin kaudella punaisissa.

  MAALIVAHDIT:

  Holtby: Ei ollut omimmillaan playoffeissa, mutta lopussa antoi mahdollisuuden voittoon. Tottakai kaveri on Capseissa ykköstorjuja tulevilla kausilla.

  Grubauer: Saas nähdä kenet Vegas nappaa, tässä olisi yksi vaihtoehto sinne.

  Mitä tulevalta kaudelta?

  Tulevalla kaudella halutaan nähdä virkistynyt ja uusi Capitals. Vanhat ja hitaat täytyy unohtaa heti kättelyssä ja sitä myöten uudet tuulet puhaltamaan. Prospect puolelta odotan jonkun tekevän nousun rosteriin. Erittäin mielenkiintoinen kaveri on tämä Djoos, joten onko kenelläkään parempaa tietoa kyseisestä kaverista? Tieto on vain hyvistä tehopisteistä, mutta onko mahdollisuus nousta NHL:ään tulevaksi kaudeksi? Vranan aika taitaa olla Hersheyssä ohi ja minun puolestani tervetullut ensi kaudeksi yläkertaan. On ilmeisesti istunut poppareilla Hersheyssä välillä, mutta on todistanut kuitenkin kykenevänsä NHL:ään.

  Isoja muutoksia olisi piristävä nähdä, mutta aika näyttää.
   
 8. JZZ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko, Piraattiryhmä, Caps, ManU
  Mielestäni tässä nyt ei kannata vielä rebuildia aloittaa, mutta pakkaa täytyy räjäyttää vähän muuten. Muutamia huomioita siihen:
  - Hankinnoissa tulisi nyt keskittyä voittajien hankkimiseen. Joukkueeseen tarvitaan pelaajia, jotka ovat voittaneet Cupin. Pelaajia, jotka tietävät mitä cupin voittaminen vaatii. Johtajia.
  - Ovielta pitäisi napata C rinnasta pois. Kapteeniksi mieluummin vaikka Backström, jonka jokainen peli ei ole täysin omasta mielialasta kiinni. Mieluiten tuohon hommaan tietty jollain aikajänteellä joku, kenellä on kokemusta voittamisesta.
  - Kakkossentteriksi tarvitaan joku loistava kahden suunnan pelaaja. Ei haittaisi, jos tämä olisi juuri se voittaja, joka voi olla myös kapteeni.
  - Päättyvistä sopimuksista voi uusia Oshie, Williams, Burakovsky, Alzner, Orlov ja Chorney. Näistä Oshie ja Chorney ovat tärkeimmät uusinnat, ja Oshietakaan ei kannata ihan millä vaan summalla ottaa.
  - Pois päin pitäisi koittaa saada Johansson, Wilson, Orpik.

  Totuus kuitenkin lienee, että jo nyt tuo päättyvien sopimusten määrä on niin suuri, että väkisinkään ei saada kaikkia pidettyä ja vaihtuvuutta tulee. Jos tuonne saataisiin nyt sitä kautta pitkälle kevääseen / alkukesään asti pelaamaan tottuneita ukkoja, niin se olisi jo erittäin hyvä saldo kesältä. Kuznetsovin tilanne on hankala, mies on erittäin hyvä ja taitava, mutta kun meillä on jo hiukan parempi ja tehokkaampi, muuten melko samasta puusta veistetty ykkössentteri. Ovien olisin myös valmis treidaamaan, kunhan takaisinpäin tulisi sitten saman kaliiberin ukko, jolla olisi eväät olla liigan paras kahden suunnan sentteri ja tuleva kapteeni.
   
 9. TheKing8Hockey Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Washington Capitals
  Vaikuttaako pelaajan vaihtoarvoon paljonkin, jos on ufa statuksella kesällä? Lähinnä mietin Alzneria, joka on kelpo puolustaja johonkin seuraan joka tarvitsee puolustavampaa pakkia. Esim. Dallasilla voisi olla kysyntää Alznerin tapaiselle kaverille, joten sieltä voisi jollain keinolla havitella tuota ykkösvarausta. Seura ei ole todellakaan sielläpäin uudelleen rakennus vaiheessa, joten voisi olla kiinnostusta ihan ykkösparin puolustajalle, joka voisi tasapainottaa mm. Klingbergiä.
   
 10. Bianconeri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  LA Kings, Bruins, Juventus
  Lainaus:
  Ei ole kyllä Ufa-pelaajan neuvotteluoikeuksista ykköspickiä tulossa millään. Dallas hankki juuri uuden "ykkösmolari" Bishopin neuvotteluoikeudet vaihdossa 4. rounderiin, joten joku 3. kiekka ehkä mahdollisuuksien rajoissa tarjouksien osalta.
   
 11. Toby Dammit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New Jersey Devils
  Lainaus:
  Alznerin kohdalla pidän ihmeenä, jos joku joukkue maksaa 5. kierroksen varausvuoroa enempää.
   
 12. JZZ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko, Piraattiryhmä, Caps, ManU
  Lainaus:
  Miksi muuten Alzneria oltaisiin kauppaamassa? Mielestäni olisi myös Capitalsissa hintaansa nähden ihan kelpo puolustava puolustaja. Viime kausi ei ollut parasta Alzneria, mutta näkisin, että tuleva sopimus n. 3M / kausi olisi vielä ihan linjassa peliesityksiin nähden. Playoffeissa ei ollut parhaalla tasollansa, mutta oli myös loukkaantuneena. Alzner on kuitenkin yksi niistä palasista, joita ei välttämättä ole tarvetta vaihtaa. Tällä hetkellä kun vaihtoarvoakaan ei ole käytännössä lainkaan, niin mieluummin pitäisin maltillisella palkankorotuksella joukkueessa.
   
 13. TheKing8Hockey Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Washington Capitals
  Onhan tällä seuralla muitakin liikuteltavia kavereita, tuo nyt oli esimerkki, enkä meinannut Alznerin liikkuvan yksin mihinkään ykköskierroksen kärkivuoroon.
  Lainaus:
  Nyt kyllä aliarvostat Alzneria ja muutenkin luulisin, että ei täysin ollut kunnossa tuon loukkaantumisen jälkeen, jos meinasit näitä pens sarjan pelattuja pelejä. Nämä spekuloinnit on muutenkin hyvin kaukaa haettuja.
   
 14. TheKing8Hockey Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Washington Capitals
  Lainaus:
  Onhan Alzner hyvä puolustaja, enkä pistäisi todellakaan pahakseni vaikka meillä jatkaisi. Pitäähän tässä nyt jotain spekuloida pienillä siirtomahdollisuuksilla, kun tänäkin vuonna matka päättyi toiselle kierrokselle.
   
 15. larzzon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rullat, pipo, parhaus & NHL-doping
  Ducks - Oilers sarjassa Eberle sai aika paljon paskaa samanlaisesta taklauksen väistöstä / kiekon löysästä pelaamisesta laitaa pitkin kuin mitä Ovechkin esitti tuossa seiskapelissä ennen Pensin toista maalia. Eberleä kuitenkin ymmärrettiin, koska hän on häviävän kulttuurin tuote, joka on liki koko uransa keskittynyt lähinnä omiin tehopisteisiinsä. Sellaisilla pelaajilla nopeissa tilanteissa tuollaiset ratkaisut välillä puskevat selkärangasta, vaikka yrittäisi pelata joukkueelle.

  Eihän Caps taaskaan paremmalleen hävinnyt, vaan itselleen. Seiskapeli oli täysin hanskassa tasatilanteessa ja vielä maalin tappioasemassa. Vastustajan toinen maali katkaisi selkärangan ja osittaisena syynä oli varmaan tapa jolla se tuli: kapteeni ei raaskinut laittaa itseään likoon.
   
 16. Toby Dammit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New Jersey Devils
  Lainaus:
  Käytin vertailukohtana lähinnä aikaisempien kesien treidejä, joissa Yandlen neuvotteluoikeuksista tuli takaisin kuutoskierroksen varausvuoro ja Goligoskilla viitoskierroksen varausvuoro. Totta kai tänä vuonna joku joukkue voi maksaa pelaajasta vähän enemmän, mutta väitän, että riski Alznerin menettämiseen olisi suurempi kuin Bishopin/Darlingin kohdalla, mikä johtuu siitä, että ykkösmaalivahdeille on vain muutamassa joukkueessa tilaa, kun taas pakeille on kysyntää ympäri NHL:ää.
   
 17. nabaloo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Montréal Canadiens
  Lainaus:
  Eipä tuo nyt ole mitään aliarvostamista, sillä jos maksaa Alznerista jotain nyt, ei käytännössä saa mitään muuta kuin etuoikeuden solmia äijän kanssa uuden sopimuksen ennen muita. Toki nämä neuvotteluoikeudet ovat sinänsä ihan mukavat, mutta eivät ne takaa välttämättä mitään. Jos Alznerin oikeudet kaupattaisiin esimerkiksi Dallasiin, niin ei hänen ole pakko tehdä sopimusta tämän joukkueen kanssa. Alzner voisi ihan hyvin odottaa UFA-markkinoiden alkua ja mennä vaikka Arizonaan. En tiedä, mutta uskoisin, että kaikenlaisia sanattomia sopimuksia tehdään tämän tilanteen välttämiseksi, mutta riski on kuitenkin olemassa. Ja kuten tuossa joku muukin mainitsi, niin eipä noista neuvotteluoikeuksista ole ihan kauhean paljon maksettu ainakaan tuollaisten perusookoo-osaston pelaajien tapauksessa.

  E: Jahas joku ehtikin ensin.
   
 18. Dale Hunter Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Capitals, Tappara
  Ongelma Alznerin suhteen on että kolmella miljonalla/vuosi ei saada nimeä paperiin. Jotain reilut 4x5 vaaditaan ja se on liikaa.
  Olen kyllä pitänyt Alznerista mutta tuollaisia summia en lähtisi maksamaan.
   
 19. TylerDG Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät & Caps
  Ite elättelen toiveita että Vegas käyttää meidän kohdalla oikeutensa neuvotella UFA-pelaajien kanssa ja päätyy sopimukseen Alznerin kanssa. McPheelle erittäin tuttu kaveri ja sopisi uuden joukkueen yhdeksi kulmakiveksi hyvin. Samalla päästäisiin veräjästä siinä ettei McPhee saisi enää toista meiltä ryöstää. Jos näin ei käy niin alta neljän täytyy jatko olla, jos semmoinen on tullakseen.

  Ja mikäli McPhee ei Alzneria vie ennen varsinaista laajennus draftia, niin jättäisin taktisesti MaJon suojaamatta. GMGM tuskin voisi tätä täkyä vastustaa, ja muuten ottanee Schmidtin (tai Orlovin jos jää suojaamatta). Eli näin suojattaisiin top4-pakin menetys ja päästettäisiin top9-hyökki ennemmin karkuun. Lähtökohtasesti Vranan pitäisi sitten korvata Johansson ja siinä säästyisi 3,8 miljoonaa dollaria cap-tilaa. Ei vaan hyvältä näytä tuo kun Vrana pureskelee penkkiä Hersheyn pleijareissa..
   
 20. TheKing8Hockey Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Washington Capitals
  Lainaus:
  Kysymyshän oli alunperin, että mitä noista on totuttu maksamaan ja sain vastauksen, joten kiitos siitä.
   
 21. Schadowan Jäsen

  Ei kai yksikään President Trophyn-voittanut joukkue aloita rebuildia kauden jälkeen? Enkä millään allekirjoita, että se ikkuna sulkeutui tämän tappion myötä. Jäitä hattuun nyt. Jotain varmasti pitää tapahtua, joku runkopelaaja lähtee (aloittakaa vaikka siitä Orpikista) ja sitä kautta Washington on myös ensi kaudella yksi idän parhaimmista jengeistä. Ja jonain kautena se Cup vielä löytää tiensä myös Washingtoniin.
   
 22. TheKing8Hockey Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Washington Capitals
  Lainaus:
  Joo, eihän cup ikkuna ole vielä sulkeutunut todellakaan. Tässä on todella kova runko jalkeilla vielä muutamiksi vuosiksi eteenpäin. Kunhan nyt pientä spekulaatiota harjoitetaan.
   
 23. larzzon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rullat, pipo, parhaus & NHL-doping
 24. aessi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TBL & Iso-Eeli
  Lainaus:
  Ihan naurettavaa henkilöittää tappiot yhteen pelaajaan, mitä muutakaan vaihtoehtoja tässä on muka ollut ja toivottavasti kukaan ei tosissaan ehdota, että olisi kannattanut jättää Ovechkinin sopimus tekemättä meinaan tuohon rahaan on kyllä vaikea saada parempaa pelaajaa. C:n voi tietty viedä rinnasta, mutta onko oikeasti Capsin menestymättömyys yhden ihmisen ansiota? Naurettavaa on myös kuinka paljon pelaajaa arvostellaan sen perusteella onnistuuko hän voittamaan uransa aika joukkuepalkinnon ja onnistuminen johtajana myös arvioidaan tämän perusteella vaikka taas nähtiin kuinka pienestä se voitto oli kiinni.
   
 25. SaucerPass Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leafs
  Mitään radikaaleja runkopelaajia koskevia muutoksia on turha odottaa niin kauan kuin Caps myy pelinsä loppuun ja Leonsis tekee rahaa. Fakta vain on, että ensi kaudeksi Caps ei millään saa yhtä kovaa rosteria kasaan kuin täksi kaudeksi, siitä pitävät huolen laajennusdraft, päättyvät sopimukset ja palkkakatto. Tuo vain tulee korostamaan vanhojen runkopelaajien merkitystä, jotka eivät ole tähän asti ole riittäneet tuomaan cupia. Ikkuna varmaan on auki vielä, mutta jo idässä lienee paljon Capsiä suurempia mestarikandidaatteja. Todennäköisempää on, että Capsin käyrä osoittaa alaspäin kuin ylöspäin, mikä on huono tilanne. Fanina en olisi kauhean innoissani: joukkue heikentyy, eikä keinoja rosterin parantamiseen juuri ole.