Ilmoitukset

Nimimerkki pernaveikko on huudellut neekeriä aivan tarpeeksi, eivätkä hänen kirjoituksensa tullitoimintaa tai Poliisia käsittelevässä ketjussa muutenkaan olleet erityisen asiallisia, tai tuoneet keskusteluun mitään sisältöä. Tämän vuoksi hänet on laitettu viikon pelikieltoon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Schnabelin terä ei tullut palstalle keskustelemaan, vaan harrastamaan kaupallista mainostamista. Tämän vuoksi kyseisen nimimerkin kirjoitusoikeudet ja viestit on poistettu.

Nimimerkki JypFabu on laitettu viikon ajaksi rauhoittumaan jatkuvan aggressiivisen käytöksen ja lukuisten henkilökohtaisten loukkausten vuoksi.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki bebeto on siirretty kahdeksi viikoksi katsomon puolelle väkivallantekoja käsittelevään ketjuun kirjoitetun mauttoman viestin vuoksi.

Nimimerkki Roger Moore selaa seuraavan kuukauden ajan palstaa ilman kirjoitusoikeuksia. Hänen tuotantonsa otteluseurantaketjuihin on ollut jopa otteluseurannan mittapuulla aivan turhaa ja aiheeseen kuulumatonta spämmiä.

Kummassakin tapauksessa aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Näiden lisäksi nimimerkki puuntakaa on passitettu viikon pelikieltoon mauttoman ja turhan viestin takia, jossa puhuttiin lahtaamisesta ja reiden leikkaamisesta poikki.

Sulje ilmoitus

Washington Capitals 2017–2018

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana JuiWSH, 11.05.2017 klo 05.55.

 1. Ollakseni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings
  Lainaus:
  ESPN:ssä Wyshynski kertoili tuollaista. Samalla mainittiin että Greenin Corsi% kahdella tykki kaudellaan oli 56-57 paikkeilla. Aika hulvaton lukema vaikka taisi aloittaa 60% ajasta hyökkäysalueelta.
   
 2. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Paljon enemmän Shattenkirkiä nähneenä uskallan väittää, että häntä pidettiin viime keväänä deadlinen aikana kokonaisvaltaisesti parempana puolustajana kuin oikeasti on. Ihan koko NHL:n mittapuulla. Eikä sovi unohtaa uuden systeemin merkitystä varsinkaan kesken kauden, kun vielä lähestytään sitä H-hetkeä.

  En ole varma kuinka paljon Shattenkirk pelasi tasaviisikoin ja missä roolissa, mutta ylivoima-ase hän oli. Mike Green istuu samaan muottiin, vaikea sanoa hyökkäyspään avuista onko selkeää eroa kummankaan hyväksi. Green vain sattuu olemaan tuttu kaveri Capitalsin ykkösäijille, mutta systeemi ei ole sama kuin vuosia sitten. Ylivoimalla varmasti toimii.

  Pointti tässä viestissä olikin ehkä se hinta: Shattenkirkistä Capitals maksoi mitä maksoi, uskon Greenin liikkuvan hieman halvemmalla. Ainakin meikäläisen silmin Shattenkirkiä tosiaan pidettiin hieman kovempana pelaajana, erityisesti kokonaisvaltaisempana. Green liikkuu ylivoima-aseena, joka tarvitsee vähän niitä helpompia minuutteja Niskasen ja Carlsonin takana.

  Mun mielestä jo ehdotukset mitä on tullut luettua kielii siitä miten Greeniä arvostetaan. Shattenkirkistä monet odottivat isoa vastinetta ja se tuli, Greenistä monet odottavat sitä ykköskierroksen varausta sekä jotain sopimuspelaajaa ja ovat valmiita pidättämään puolet liksastakin.

  Green olisi hyvä haku Capitalsin tilanteessa ja kelpaisi moneen muuhunkin joukkueeseen.
   
 3. TylerDG Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät & Caps
  Pitkäst aikaa vähä pelailtiinki. Flyers tuli hyvin peliin kun Caps tapojen mukaan taukoperinteitä kunnioittaen vietti vielä huilia, mutta tokaan erään sitten kotijoukkuekin heräili ja samalla vieraat alko sekoilemaan. Voitolla aamuun.

  Oshiesta näki että maali teki hyvää. Stephensonille kivat 2 häkkiä ja Holtbyltä kanssa hyvä matsi. Neuvirthilla oli vuorossa tänään seulapäivä ja osaltaan auttoi vanhaa jengiänsä, kiitokset siitä. Jopa Burakovsky osu puitten väliin, tuosta ei enää saanut vaan yli. Kunniamaininta vielä myös Ellerille, joka on vahvassa lentokelissä tällä hetkellä.

  Yön pelissä oli mainistemisen arvosia scoutteja ainakin Dallasista ja Ottawasta. Kumpaa sitten scouttasivat niin se jää mysteeriksi. Eipä noilla paljoa muitakaan pelejä ollut tarjolla tietty kyylätä.

  Pe-La taas sitä herkkua kun kuumaputkeen ajautunut Penguins houstaa punaiset kaukaloon.

  Jos vielä palataan Greeniin, niin ite kehittelin jo sopivan vaihtodiilinkin. Mike Green @ 50% for future considerations. Kesällä sitten lähetetään vastineeksi Grubauer for past considerations takasin. Pikavilauksella Wingseillä ei taida olla tuo molariosasto erityisen vahvoilla kantimilla kun taantunut Mrazek lähtee kesälaitumille ja harmaan massa Howard vanhenee entisestään.? Semmonen kurvipallo mielessä :)
   
 4. Ferris Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Washington Capitals
  Lainaus:
  Licolta täyttä tavaraa jälleen kerran! Olen 100% samaa mieltä Shattenkirkin arvostuksesta ja sen vaikutuksesta miehen hankintahintaan. Ja olen melko varma, että lähes kaikki pitivät miestä suurena pettymyksenä hintaansa nähden viime keväänä.

  Lainaus:
  Shattenkirkhän pelasi kolmosparin minuutteja sekä runkkarissa että poffeissa Caps-paidassa. Pudotuspeleissä oli välillä totaalisen kujalla omalla alueella, jonka puoleen saikin pelata kokonaiset 7 sekuntia alivoimaa 13 pelissä. Eihän häntä toki av-spesialistiksi hankittukaan, mutta kertonee jotain oman pään pelaamisesta kuitenkin. Ylivoimaa sai nakuttaakin sitten eniten pakeista, 3+ min per peli. Silti vain 4 pistettä ylivoimalla, kun samaan aikaan sekä Carlson että Niskanenkin saivat aikaiseksi 2 pojoa mieheen huomattavasti pienemmällä peliajalla. Mielestäni Shatty ei kotiutunut oikein kunnolla missään kohdin Capsien joukkueeseen/pelityyliin. Sen puoleen hänen "menettämisensä" ei harmittanut kyllä yhtään.

  Greenin hankinnassa olisi useita etuja ainakin näin fanin aivoilla ajateltuna. Monelle pelaajista entuudestaan tuttu kaveri, kaupunki ja paikat tuttuja. Trotzin systeemit ja toiminta ovat tuttuja vikalta Caps-kaudelta eikä Trotzin pelikirjakaan ole kait niin paljoa muuttunut siltä aikakaudelta? Joku paremmin pelin hienouksiin perehtynyt voi tähän vastata tarkemmin. Tolla vikalla Caps-kaudellaanhan Green kehittyi paljon Reirdenin ohjauksessa mm. sijoittumisessa ja syöttölinjojen peittämisessä.

  Greenin rooli tulisi suurella todennäköisyydellä olemaan sama kuin mikä Shattyllä oli viime vuonna eli kolmosparissa tasavoimilla ja ylivoima-aikaa sen mukaan miten Carlsonilla kulkee. Eli aivan sama rooli mitä pelasi Trotzin ekalla kaudella ennen ufaksi tuloaan. Tuolloinhan Green nimenomaisesti pelasi puolustuksellisestikin hyvän kauden moneen vuoteen, johtuen varmasti pienemmistä peliajoista (alle 20 minuuttia).

  Greenin tullessa Capseilla olisi asiallinen varamies viivamieheksi siltä varalta ettei Carlson saa passeja osumaan Ovetshkinille. Lisäksi toimistolla voidaan myös jossain määrin ajatella niin, että ei välttämättä haittaisi jos Green vähän veisi Carlsonilta yv-tehoja, koska tällä pistevauhdilla jatkosopparista on tulossa melko hintava.

  Lainaus:
  Samaa mieltä yleisestä arvostuksesta ja siihen päälle vielä ikäero, joka on 3 vuotta Shattenkirkin hyväksi.

  Lainaus:
  Green olisi pelillisesti täydellinen haku Capsien nykykokoonpanoon juurikin kolmospariin ja yv-spesialistiksi. Ongelmaksi vain tulnee hinta, joka nousee yleisen kiinnostuksen myötä liiankin korkeaksi. Henkilökohtaisesti toivoisin, että ykköskieppiä ei tänä vuonna kaupattaisi, koska nyt näyttäisi olevan mahdollista, että päästään varaamaan lähempänä 20. vuoroa kuin vuoroa 31. Toisaalta en tiedä kannattaisiko Burasta päästää irti tässä kohdin vaikka aika suossa tarpookin.

  Mielenkiintoista on nähdä mihin ratkaisuun Caps päätyy. Toisaalta Greenin hankinta veisi peliaikaa ja kehityksen kannalta tärkeää kokemusta Djoosilta ja/tai Boweylta, mutta toisaalta jos johto katsoo, että nyt vielä täysillä yritetaan Cupia, niin silloin täytyy uhrata jossain määrin lähitulevaisuutta joko uhraamalla Bura/Grubauer tai sitten se ekan kiepin varaus.

  Veikkaan, että GMBM haistelee kyllä mikä Greenin hinta on ja odottelee maltillisesti kauppatakarajan tuntumaan asti sen sijaan että tekisi ainakaan ostoratkaisua ajoissa. Älytöntä hintaa Capseilla ei ole pakko maksaa, sillä pakistoa voidaan vahvistaa jollakulla huokeammallakin ns. peruspakilla luottaen siihen, että yv ratkaisee oman tehottomuutensa nykymiehistölläkin.
   
 5. Dale Hunter Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Capitals, Tappara
  Olisin ehkä valmis luopumaan Burakovskista mielummin kun ensimmäisen kierroksen varausvuorosta. Ei ole mitenkään mahdotonta että sillä vielä on ihan OK ura edessään mutta Capseissä tämä tuskin tapahtuu - sen verran mahdollisuuksia sille täällä annettu.
  Se olisi rentalista aika kova hinta, myönnetään, koska potentiaalia sillä on mutta jotain pitää maksaa jotta pelattaisiin vielä kesäkuussa.
   
 6. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
  Lainaus:
  Mielenkiintoinen idea tämä.

  Burakowsky mahtuisi kyllä mukavasti Detroitin suunnitelmiin/capiin ja pitämällä oman 1st voisi Caps saada 2018 draftista halvan ELC kaverin kokoonpanoonsa, kun palkankorotukset puskee päälle.

  Detroit voisi keskittyä omalla ykkösellään pakkijahtiin, jota tässä draftissa totisesti on.
   
 7. TylerDG Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät & Caps
  Selkäsauna tuli Pittsburghista. Muute iha ok varmaa mutta puollustus kyllä vuotaa edelleen noita yv-hyökkäyksiä ja kiekonmenetyks ja nyt oli sen verran kuumat Malkin ja Kessel vastassa että se näkyi tällä kertaa taulullakin.

  Eipä se nyt paljoa hetkauttanut tämä tappio kuiteskaan. Jokusen pinnan kaula kun oli jo keretty piikissä tekemään niin on varaa joskus hävitäkin :)

  Sunnuntaina iltapeli eli aamupeli eli prime timea ja Vegas Golden Nuggets.
   
 8. Dale Hunter Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Capitals, Tappara
  Joo.
  Ei Holtsilta tullut yhtään apuja myöskään vaikka ei se pahemmin hörpännyt.
  Holtby kuuluu kyllä kauden alisuorittajiin noin yleensä. Hyvä mokke on mutta ei viime kauden tasolla. Toivottavasti POFseissa sitten.
  Ja puolustus nyt on mitä on kuten TylerDG tuossa sanoi. Ihan liikaa virheitä.
   
 9. Walkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Pittsburgh Penguins, #3, #58, #71, #81, #87
  Paljon Capsin pelejä taas nähneenä ja yhden jopa livenä paikanpäällä niin täytyy sanoa, että kyllähän toi Capsin alakerta on nyt haavoittuvaisempi kuin aikaisempina kausina. Djoosin ja Boweyn taso heittelee melko paljon kuten nuorten kaverien kohdalla yleensä on tapana. Niskanen, Orlov ja Carlson hoitavat oman leiviskänsä, kuulemma myös Orpik vaikka itse en oikein näe tuota Orpikin hyvyyttä, mutta joo. Ovechkin pelaa parasta lätkää sitten monen moneen vuoteen, vaikka viime yönä pari pojoa tulikin vähän enemmän tuurilla kuin taidolla :)

  Ja olihan se hienoa nähdä Ovechkinin tekevän maalin silloin joulukuussa Sharksia vastaan kun tuli mestoilla oltua, muutenkin se matsi oli kyllä pirun viihdyttävä peli.

  E: Niin ja Holtby ei tosiaan ole vakuuttanut samalla tavalla kuin aiempina kausina, ei nyt voi sanoa, että mies huonokaan olisi ollut. Mutta kyllä te tiedätte...
   
 10. TheKing8Hockey Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Washington Capitals
  Lainaus:
  Orpik ollut tällä kaudella kovin näkymätön pelejä katsellessa, eli kokenut peruspakki, joka ei kovin paljoa virheitä tee. Sijoittuu hyvin ja kompensoi jalkanopeuttaan siten ja samalla on puolustuksessa ollut oikein hyvä. Syötöt napsuu hyvin lapoihin ja antaa välillä hyviä niittejä. Siinähän tuo menee kolmosparissa puolustavampana osapuolena tämän kauden ja kerää vielä ensi kaudella ison kasan seteleitä tavalla tai toisella.
   
 11. Dale Hunter Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Capitals, Tappara
  Orpik on ihan OK muuten paitsi palkkaansa nähden. Ei siitä pitäisi päästä eroon siksi että se on surkea vaan siksi että taso ei (enää) vasta hintaa.
  Jos se pelaisi jollain millin paperilla niin OK.
  Tämä toki tiedettiin jo kun nimet laitettiin paperille.
  En myöskään näe tapaa jolla se saataisi myytyä ilman kylkiäisiä joten on hyvin mahdollista että sama meno jatkuu vielä ensi kaudella.
  Nuorten pakkien mentorina sillä toki on arvoa jota ei aina huomaa.
  Veikkaus on että jos Djoosista ja Boweystä joskus tulee oikeita NHL-pakkeja niin tulevat haastatteluissa kiittämään Orpikia.
   
 12. TylerDG Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät & Caps
  Takkiin tuli tästäkin ja viikonloppu jätti pahasti kylmäksi. Nää jalkanopeat joukkueet kuten Vegas ja Pens on meille kova pala.

  Tasapäin mentiin taululla alusta melki loppuun ja ehkä noin yleiskuvaa katsoen Vegas näytti kyllä siltä että halusi ja ansaitsi voiton tänään. Hiukan kylmäksi jätti vaan Capitals tällä(kin) kertaa. Grubauer lopulta sukelsi sen ratkasevan omiin, mutta muuten kyllä ihan hyvä peli.

  Puolustus kaipaa kyllä sitä yhtä vahvistusta ja vaikka kahta. Tänä viikonloppuna tuli kyllä nippu kovin halpoja maaleja omiin pakkien joko lahjotellessa kiekkoa haageliinien lapaan, tai kattellessa vierestä kun Reilly Smithit tyrkkii kuudennen riparinsa sisään.

  Toki, ei nyt syytä pahasti huolestua. Taukojen jälkeinen aika on perinteisesti juurikin tätä ollut viimeiset 10 vuotta. Ottaa aikaa että dieselit saadaan taas hehkutettua liikkeelle kun on ensin kone seisonut viikon pakkasessa. Harmi vaan rytmin hakua saadaan harjotella edelleen kun ensi viikollakin tais olla vaan 2 peliä kalenterissa. Molemmat Blue Jacketseja vastaan. Jos oikein muistan.
   
 13. JuiWSH Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Washington Capitals
  Huomaa että kevät on tulossa, pian sulaa lumet ja samalla myös Capitals. Muutamasta runkosarjapelistä ei voi vetää sen suurempia johtopäätöksiä ja onhan nämä taukojen jälkeiset ajat aina vaikeita, sekä ymmärrän kyllä että ajoittain runkosarja ei ehkä ihan sytytä. Tänään Caps oli kuitenkin todella laiskan, haluttoman ja väliinpitämättömän näköinen: ominaisuuksia joita on näkynyt joukkueesta aivan liian usein Oatesin astuttua ruoriin, ja joita nähdään liikaa vielä nykyäänkin. Sille miksi Capitals on tukehtunut poffeissa on mielestäni kaksi syytä: oma pääkoppa ja kurittomuus. Tänä vuonna voitaisiin hommata vaikkapa mentaalivalmentaja, sillä millään rentaleilla ei tehdä yhtään mitään jos asennoituminen on paskaa.

  Olkoon vaikka niin että joukkueeseen on jouduttu nostamaan kysymysmerkkipelaajia capin sanelemalla pakolla, mutta kyllä tässä jengissä on edelleen niin paljon talenttia, että suoritukset ja yleinen peli-ilme saisi näyttää hiukan paremmalta. Tulee mieleen eräs jääkiekon maajoukkue, joka lähtee jokaisiin MM-kisoihin ylivoimaisesti parhaalla joukkueella, mutta silti onnistuu tekemään voittamisesta niin vaivaannuttavan vaikean näköistä.

  Jos joukkue floppaa tänä vuonna, toivon seuraavan koutsin olevan auktoriteettivalmentaja. Vaikka sellainen joka pistää pelaajia turpaan epäonnistumisten jälkeen.
   
 14. Dale Hunter Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Capitals, Tappara
  Ihan hyvin kiteytti Ika studiossa: "Puuha-Petejä".
  Eli on löysää ja tahtotila on ikään kuin ylimielinen: POFsseihin mennään keskinkertaisellakin suorituksella joten pelataan nyt vaan runkosarja pois.
  Tähän saakka tarvittavaa fokusta ei ole sitten löytynyt POFssissakaan ja loma on alkanut.
   
  Viimeksi muokattu: 05.02.2018 klo 13.00
 15. TheKing8Hockey Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Washington Capitals
  Nyt tuntuu ketjut olevan parhaassa muotissa ja näillä siis lähdetään kaatamaan sinitakkeja.


  Ovechkin-Backstrom-Wilson
  Vrana-Kuznetsov-Oshie
  Connolly-Eller-Burakovsky
  Stephenson-Beagle-DSP

  Scratch: Chiasson
   
 16. CAPSmaN Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  caps, Kajaanin HOKKI
  Sieltä tärkeä voitto divisioonavastustajasta ja tiukillehhan tuo taas meni.. Ykkösketju ovie bäcks wilson oli kyllä hyvä ja holtbylta erinomainen ottelu. Ei kyllä buraa näkynyt toisessa erässä juuri yhtään ja kolmannessa ei tainnut kentällä käydä ollenkaan. Burasta jos vielä jotain kohtuullista saisi niin puolestani voisi jo laittaa miehen menemään, sillä vrana ja chandler bing kyllä pärjäävät kakkos-kolmosketjujen laidoissa.
   
 17. 6sto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Washington Capitals
  Olisikohan meillä mitään mahkua saada McDonaghia? Hän olisi juuri sen tyyppinen pelaaja jota tarvitsisimme Playoffeihin!
   
 18. TylerDG Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät & Caps
  Jeps, orastava tappioputki katki. Tiukka peli ja ykkösnimet olivat tasollaan. Pe-La yönä sitten revanssi ja ois kiva jos Ovie sais maalinkin välillä niin saatais tuo 600 rikki tälle kaudelle.

  Burakovskyn kohtalon luulis nyt alkavan oleen sinetöity tosiaan. Ei vaan luonaa.

  Lainaus:
  Enpä tahdo uskoa. Meillä on kovin vähän annettavaa sille puolelle mitä Rangers etsisi ja divari-vihukin vielä. Enkä edes usko että Rangers vielä suuremmin räjäyttää, ehkä kesällä sitten jos on tapahtuakseen. Ovat kuitenkin vielä poff-taistelussa mukana joten vaikee itelle ymmärtää miks ajankohta tyhjennysmyynnille olisi just nyt. Nashin toki ufana varmaan kauppaavat, toivottavasti länteen.

  Lisäksi mcdonagh taitaa olla LD, kun ehkä se isompi tarve tälle keväälle lienee RD. En oo varma tästä, en tarkistanut vaan menin muistipelillä.
   
 19. Dale Hunter Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Capitals, Tappara
  Se jaksoi huvittaa kun Jacksien tähtiselostaja läpi ottelun kutsui Vranaa nimellä "Varna". Eli ei se vaan meidän oma Mäkinen (jonka mielestä Djoos lausutaan kuten kirjoitetaan) onnistu näissä.
  Voipi muuten olla että Trotzilla oli Varnalle vähän kerrottavaa matsin jälkeen kun otti tyhmän jäähyn ja oli ratkaista pelin.
   
 20. TheKing8Hockey Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Washington Capitals
  Nyt oli oikeasti hyvää tekemistä ainakin kaksi erää ja viimeinen erä enemmän tai vähemmän pelailtiin minuutit kellosta pois. Toki fakta on se, että vetoja pitää toimittaa enemmän maalille. Ilman tilastoihin katsomista uskallan sanoa, että kovin paljoa noita vetoja ei ole ollut viimeisissä peleissä ja jotenkin tuntuu, että jokaisessa pelissä kaverilla on enemmän vetoja maalia kohti.

  Eiköhän trotsi tuohon ala pikku hiljaa kiinnittämään huomiota.. Tai näin ainakin toivon, mutta tästä on hyvä jatkaa, jos otteet pidetään tämän kaltaisina.

  Seuraavaksi Sunnuntai-iltana Detroitin kimppuun.
   
 21. Dale Hunter Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Capitals, Tappara
  Trotz on haastatteluissa sanonut että ei välitä siitä että tulee vähän laukauksia koska pelityyli tähtää laatupaikkoihin ja niitä suhteessa on ilmeisesti hyvin.
  Tiedä sitten siitä.
   
 22. TylerDG Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät & Caps
  Eli samalla caphitillä mikä nytkin, 3,5 per vuosi.

  Ellerillä on hyvä kausi menossa ja siitä mukava palkinto viiden vuoden muodossa. Pitkät vuodet kolmossentterille, mutta maltilliset miljoonat ei vaikeuta eroon pääsemistä jos semmoiseen tarvetta tulee.

  En oo ihan innoissani että kolmosen keskelle lyödään isosti kiinni, mutta samalla tasolla jatkaessaan Eller on kyllä helposti tuon hinnan arvoinen. Otetaan varovainen peukku tähän kohtaan.
   
 23. JuiWSH Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Washington Capitals
  Caps päätti sitten päästää kolme maalia toisen erän loppuun. Peli ollut päällisin puolin ihan jees, mutta tuntuu että sellainen tietynlainen tahtotila puuttuu täysin.

  En kyllä tiedä mitä tälle joukkueelle keksisi. Minulle on sinänsä täysin yhdentekevää miten runkosarja sujuu, kunhan päästään poffeihin, mutta kun ei se peli-ilme ilmaannu kuin tyhjästä playoffien alkaessa. Jos olet höntsäillyt koko kauden, on todella vaikeaa päästä siihen todelliseen tahtotilaan ja saada peli luistamaan tosipeleissä.
   
 24. TylerDG Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät & Caps
  No jaa. Tää peli ei kyllä mun silmiin oo ollut millään tasolla ok. Ihan nollatason surffailua ja siihen päälle pakkien jatkuvat kiekonmenetykset, niin ihme että kesti noinkin kauan ennenkuin alko uppoomaan. Parempi vastustaja ois lyönyt taululle jo rumemmatkin lukemat.

  Ja se huolestuttava trendi jatkuu, eli capitals ei pääse edes vetopaikoille. 10 laukausta maalille kahteen erään liigan häntäpään sakkia vastaan.

  Mutta ei nyt siis mitään sen enempää, täydelline ohipeli vaan tähän väliin. Sallitaan yksi kun alla on mukavat 3/4 voittoa päävastustajista ja paikka auringossa melkolailla taputeltu.

  Edit. Kannatti haukkua. Kolmas erä ihan huikea ja vain Howard ja huono säkä sinnitteli loppuun. Onneks pisteet ei nyt olleet eri tärkeät.

  Edit 2. Mitäs tähän sitten sanois :D
   
  Viimeksi muokattu: 12.02.2018 klo 00.30