Ilmoitukset

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Washington Capitals 2017–2018

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana JuiWSH, 11.05.2017 klo 05.55.

 1. TheKing8Hockey Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Washington Capitals
  Walker matkaa takaisin pääkaupunkiin.
   
 2. HalfMoonRider#0 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Washington Capitals, Tampereen Ilves
  Lainaus:
  Oli muutenkin viihdyttävä ja hyvä peli Capseilta :) Orlovista olen itse henkilökohtaisesti tykännyt AINA! Erittäin viihdyttävä pelaaja. Viime kaudella ehkä komein taklaus ja nyt varteenotettava vaihtoehto kauden maaliks! Tykkään!
   
 3. Ferris Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Washington Capitals
  Lainaus:
  Jatkanee matkaa Hersheyhyn kun joulunajan roster freeze päättyy.
   
 4. Dale Hunter Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Capitals, Tappara
  Ja Hersheyhyn se kuuluu. Sympaattinen tarina mutta ei se missään nimessä pärjää tämän hetken Capseissä.
  Pääsipähän isoon showhun kokeilemaan. Se on Aussilta kova suoritus.
   
 5. TheKing8Hockey Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Washington Capitals
  Lainaus:
  Tarkoitin lähinnä vaan sitä, että palaa takaisin meille. Matka tosiaan varmasti jatkuu farmin puolelle, mutta ymmärsit varmaan mitä tarkoitin (ensimmäisessä viestissä ehkä vähän huonosti muotoiltuna tämä).
   
 6. Ferris Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Washington Capitals
  Lainaus:
  Ymmärsin toki. :)
   
 7. TylerDG Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät & Caps
  Synkät tilastot Arizonassa sai jatkoa kun Yotes nousi vikalla minsalla tasoihin ja jatkoilla ohi. Tylsä ja puuduttava peli ja vielä annettiin piste pois..

  Ehkä tylsimpiä pelejä mitä tällä kaudella on tullut katottua.? Jos joku Coyotesin leiristä tämän näkee niin kommentoikoon vetääkö ne tommosta vieraspeliä kotikaukalossaan aina. Kun vierasjoukkuekin pelaa sitten vieraspeliä niin aika rauhan merkeissä saa aamukahvit hörppiä.

  Ykkösketjulla nyt muutama peli jo vaisua tuon kuuman putken jälkeen. Etenkin Backstrom jotenkin taas kadonnut näkymättömiin. Ja Grubauerille taas tilille tappio ja alle 90 prosentit, vaikka ei taas kyllä hänellä paljoa tuohen sanomista ollut.

  Noh, aattoaamuna sitten herkkua kun se eka peli Vegasissa tulee vuoroon. En oo itseasiassa yhtään Vegasin peliä vielä katsonut, mutta kuulemma nopea ja viihdyttävä nippu sieltä tulee vastaan ja etenkin kun meille b2b niin voi tulla holtbylle kiirus.
   
 8. TheKing8Hockey Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Washington Capitals
  Noh, ihan hyvä että välillä tulee tappioitakin nimittäin tuo Presidentti pysti on jo nähty. Tyytyväinen olen siihen, että pudotuspeleihin päästäisiin.

  Ykkösketju vähän nukkui, mutta niin nukkui myös pääpiirteittäin muutkin, kakkosketjua lukuunottamatta, toki hyviä vaihtojakin nähtiin oikeastaan jokaiselta ketjulta, mutta se ei riittänyt tällä kertaa. Grubauer oli hyvä ja otti tärkeitä koppeja, vaikka sitä ei tilastot kerrokaan.

  Yölle vain jalat mukaan peliin, niin hyvä tulee. Kotijoukkue on kaatanut isoja jengejä, joten pienelläkin lepsuilulla saadaan varmasti selkään. Noh, saas nähdä kuinka vauhdikas peli tullaan näkemään.
   
 9. Dale Hunter Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Capitals, Tappara
  17 laukausta 65 minuutissa kertoo kaiken.

  En tiedä mihin aikaan on saapuminen Vegasiin mutta sopiva palaute Trotzilta tällaiseen alisuoritukseen olisi ilmoitus että iltavapaat on peruttu kun pitää katsoa videolta mitä oikein tuli jäällä tehtyä ja mitä ei.

  Vegasista vielä, niin Lockerille tulee joulu aikaisin. Saa nähdä kuullostaako äijä tukkoisalta lähetyksessä...
   
 10. TylerDG Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät & Caps
  Nathan Walkerin perään ei tartte enempää harmitella muuten. Oilers passitti Aussin takaisn waiver listalle ja Caps kotiutti kaverin. Aika monta käännettä alkaa Walkerin Caps-ura jo sisältää. Nyt siis seuraava pysäkki Hersheyssä ja uusia waivereita ei siihen enää kaivata.
   
 11. Ferris Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Washington Capitals
  Axel Jonsson Fjällby taitaa olla ainut Caps-prospekti U-20-kisoissa?
   
 12. TheKing8Hockey Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Washington Capitals
  Lainaus:
  Taitaa olla Tobias Geisser myös kisoissa Sveitsin paidassa.
   
 13. Ferris Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Washington Capitals
  Lainaus:
  Totta turiset, olin unohtanut että viime vuosina Caps on varannut yhden sveitsiläisen lähes joka kesä.
   
 14. Dale Hunter Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Capitals, Tappara
  Capsin kuuma putki päättyi sitten mahalaskuun Arizonassa ja Vegasissa.
  Taisi joulutauko tulla sopivaan aikaan.
  Toivottavasti pyhien jälkeiset härkäviikot osuvat muille.
   
 15. Väkkärä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Washington Capitals, Kalpa
  Vieraspelit jatkuu tauon jälkeen Rangersin vieraana. Toivottavasti tauko on tehnyt tehtävänsä sillä jo Dallasia vastaan alkoi otteet lipsua vaikka siitä voitto saatiinkin.

  Grubauer saa hyvän näyttöpaikan kun on tärkeitä pisteitä jaossa divarivihua vastaan. Puolustajilta vähemmän harhasyöttöjä ja kiekonmenetyksiä omissa niin eiköhän Gruu hoida loput ja voitto saadaan.

  Sentteri on koko kentällisen tärkein yksittäinen kappale joten tason nostoa tarvitaan Backsilta, sillä ei ole ykkösketju ollu kotiotteluiden verosessa vireessä vieraissa. Eller on yllättänyt hyvällä kiekollisella pelillä, sitä kautta Burakin on alkanut löytää tehoja pikkuhiljaa. Odotukset (minulla ainakin) on ollut Beagleä kohtaan korkeammalla. Alotukset hoituu edelleen mutta puolustuspeli omassa päässä on näyttänyt välillä yllättävänkim vaikeelta ja peli kiekon kanssa on tökkinyt, joitain kulmaralleja lukuunottamatta. Toki laituritkin vaikuttaa tähän yhtälöön.

  Toiveissa vielä ylivoiman parantuminen. Suurissa vaikeuksissa on ollut etenkin Oshie paluunsa jälkeen. Ei ole kiekonkäsittely totutulla tasolla. Vegasia vastaan 1.yv pelasi poikkeuksetta lähes kaikki ylivoimat kokonaan.
  Alivoimakaan ei kyllä priimaa ole. Se on aktiivinen mutta nelikko ei ole toiminut oikein yhtenäisesti ja johonkin jää usein hyvä väylä poikkisyötölle eikä blokkejakaan saada otettua, koska aina ollaan vähän myöhässä.

  Kaikesta huolimatta uskon playoff paikkaan vahvasti. Ennen kauden alkua oli paljon kysymysmerkkejä joihin on saatu positiivisia vastauksia. Esim kokemattomat puolustajat vaikkakin on varaa sieläkin päässä parantaa.

  Hyvä siitä tulee, ei muuta ku eteenpäin.
   
 16. TylerDG Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät & Caps
  Kolmas peräkkäinen tappio ja toinen peräkkäinen nollataulu. Heikompi vaihe menossa ja tietty ne kaikki pääviholliset kerää pinnoja samalla. Noh, Grubauerille sentään nollapeli vaikka rankuissa en noin hidasta häkkäriä hetkeen oo nähnyt. Ja tuli tostakin ees se luuseripiste matkaan..

  Tää kurssi sais kyllä kääntyä hätäseen ennenku keretään taas kaivaan pientä kuoppaa itelle.
   
 17. TheKing8Hockey Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Washington Capitals
  Harvemmin sitä tosiaan ottelua voittaa, jos ei maalia tee. Olihan tuossa Carlsonilla pienehkö tontti ratkoa homma, mutta ei niin ei. Maalivahtien pelihän tämä oli ja Grubauer oli suorastaan ilmiömäinen ja hyvä, että sai onnistuneen pelin.

  Yöllä uusi yritys Bostonia vastaan ja siitä sitten pinnat matkaan ja parempi peli alle.
   
 18. TylerDG Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät & Caps
  Taas kerran nukuttiin alkuun huolella ja pelistä tuli vaikea, mutta kun Boston vastassa niin tappioputken katkeaminen nyt oli selviö sentään. Ja saatiin maalikin.

  Josko sitten taas palattais normi-arkeen..
   
 19. TheKing8Hockey Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Washington Capitals
  Ensimmäinen erä oli heikko kaikinpuolin, eikä siinä ollut oikeastaan mitään hyvää. Toiseen erään tuli aivan toinen joukkue pelaamaan ja peli parani hetki hetkeltä ja todellista halua alkoi näkymään jokaisen otteissa. Ellerillekin riitti tuo kolmen tunnin maaliton putki ja laittoi kiekon ohi Khudobinin. Ovechking onnistui myös laittamaan pelin tasoihin ja näin hyvä erä sai ansaitun päätöksen. Kolmannessa erässä jatkettiin pitkälti sitä samaa mitä toisessa erässä, vaikka Backes illan toisellaan pystyi heidän ylivoimansa jälkeen latistamaan tunnelman hetkeksi aikaa, mutta homma laitettiin vielä kertaalleen tasoihin, jonka jälkeen mentiin jatkoajan kautta rankkareille ja sieltä kautta erittäin tärkeä voitto ja kahden jälkimmäisen erän jälkeen uskaltaa sanoa, että ansaitusti jäi pisteet pääkaupunkiin.

  Seuraavaan peliin vain samanlainen taisteluhenki päälle niin hyvä tulee!
   
 20. HalfMoonRider#0 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Washington Capitals, Tampereen Ilves
  Sen verran nyt ohjelmaa päällänsä, etten ehdi paremmin kirjoittelemaan, mutta pakko mainita Oshie joka ollut täysin varjo omasta itsestään loukkaantumisensa jälkeen. Ei saa nyt kentällä mitään aikaan. Oikeastaan pelkkiä kiekon menetyksiä. Mielestäni tällä hetkellä pahin alisuorittaja ja voisi jopa sanoa, että rasite joukkueelleen. Kaveri vaatis selvästi sen maalin taas tililleen, ni vois mailan puristaminen loppua. Toivottavasti jo seuraavaan peliin ote rentoutuisi.
   
 21. Dale Hunter Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Capitals, Tappara
  Noniin, 65 ja 22 poppareilla Devilsejä vastaan.
  Ei voi muuta sanoa kun että oikea ratkaisu.
  43 pelaa kolmannessa ketjussa. Hetken jo näytti että se kuuluisi korkeammalle. Siis hetken.
   
 22. Väkkärä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Washington Capitals, Kalpa
  Wilson näytti hyvältä Ellerin vitjassa. Buralla pahoja kiekon menetyksiä väärissä paikoissa. Poppareiden kautta lisää nöyryyttä ja työntekoa jäälle asti.
  Chorney tai Bowey jäällä, ei pitäisi olla ratkasevaa merkitystä kumpi pelaa. Djoosin otteet ollut kanssa aikas alavireiset viimeset ottelut, joten hällekin katsomokomennus voisi herättää. Holtby jatkaa tuttuja otteita ja kotimatsi niinpä voittoa sopii odottaa.

  Tärkeitä pisteitä jaossa!
   
 23. TylerDG Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät & Caps
  Kiva voitto ja ketjuruletti piristi näköjään. DSP kuuluu kokoonpanoon, kuten Stephensonkin eli Bura ja Connolly tapelkoon paikasta tällä hetkellä.

  Ei se Johanssonkaan huonolta näyttänyt..

  Pelin hienoin suoritus parista highlight maalista huolimatta oli Stephensonin malliesimerkki miten puolustetaan loppuun asti. Polki vihollisen läpiajosta kiinni vastustajan sinisen alta ja puolusti vielä ilman rikettä.
   
 24. TheKing8Hockey Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Washington Capitals
  Hyvä peli oli ehkä hieman väsyneen oloista Devilsiä vastaan, joten pisteistä ei sen suuremmin riitaa tullut.

  Pelissä heti alkuun oikeastaan näytti, että tämä homma hoidetaan kotiin, kun Wilson avasi maalihanat muutaman minuutin pelin jälkeen. DSP oli tosiaankin hyvä tuossa ketjussa niin kuin mies siinä aikaisemminkin on ollut ja jotenkin hyvin tasainen suorittaja läpi kauden. Wilsonin lento loppui lyhyeen, mutta hän näytti, että siellä sisällä asuu myös todellinen pelimies. Toivottavasti hän myös tulee esittäytymään tällä kaudella vielä uudemman kerran ja toivon mukaan tulisi jäädäkseen. Djoos pelasi hyvän pelin hoitaen omassa päädyssä hyvin hommiaan ja oli myös hyökkäyspäädyssä oma itsensä ja tällä kertaa se myös palkittiin muutamalla pisteellä.

  Tässä nyt muutama päivä huilia, jonka jälkeen Canesin vieraaksi, jossa ei ole odotettavissa helppoa kamppailua missään nimessä, mutta huilataan nyt ensin.
   
  Viimeksi muokattu: 31.12.2017 klo 11.00
 25. TylerDG Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät & Caps
  Jatkojen kautta taas mukavat 2 pinnaa taulukkoon ja ero viivaan antaa jo pienen pienen turvallisuuden fiiliksen puseroon. Toki rästipelit ja pari tappiota putkeen niin taas on paniikki päällä.

  Peli oli vähän tommonen tiistai-yön vieraspinnat hengellä hiihtely. Ei oikeen mitään hätää mutta eri pomppujen ja töhläysten kanssa soudettiin ees taas kunnes 8 ratkasi. Mielikuvaan pohjaten Oviella on tammikuu ollut usein vahva ja tämä vuosi alotettiin siis kahdella kaapilla.

  Nyt onkin sitten pidempi huili ja vasta sunnuntaina kello 22 suomen aikaa pelataan seuraavan kerran. Tv pelissä kotikentälle saadaan vieraaksi Blues. Nämä tauot on aiempina vuosina olleet myrkkyä joten toivotaan että 2018 on vihdoin se vuosi kun tähän on keksitty lääkkeet.

  Oma katse alkaa nyt tässä kohtaa ottelutuuhkan helpottaessa kääntymään jo vahvasti kuun puoleenväliin ja kotipeliin Habsia vastaan, kun pääsee Capitol Oneen ihan livekuvauksiin studioyleisön joukkoon :)